| JARED | |
|
+45Padme Zero bohdy FooFighterkaSN Nemix majtika01 JMMM janča stuch_sammy! dzajnisko Hiro666 Citrus Portable.Device Night Angel Lucy86 Panthera SkreechTina tauria Soniq mummy Fay str8tking Samabel Marion0889 kaja666 Kaja Klenotka Dzowika4 Weronička Silvia Sarinka kattie Anwiel evetka Ellen dion-fortune lentilka Zizi lenkka wiktoriano cleo janka410 Ettie janicag Chrystelle 49 posters |
|
Autor | Správa |
---|
Chrystelle Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10688 Age : 47 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: JARED 01.02.10 13:55 | |
| Neboj, já moc dobře vím, jak jsi to myslela, Janko. A vůbec se nedivím, že ty drby kolem nich vznikly, to se snad nemůže divit nikdo. A už vůbec neodsuzuji ty, kteří ty drby čtou, to už jsem psala. To je každého věc, čím se baví. Já to dřív taky četla pravidelně. Jediné co neschvaluji je, když se někdo nezdráhá urážet veřejně někoho, koho ve skutečnosti ani nezná. A hlavní věc je, že většina fanoušků na jejich snoubenky nadává hlavně na základě nepodložených informací (nebo podložených někým, kdo ve skutečnosti podle mě vůbec není důvěryhodný ), takže k tomu vlastně ani nemají pádný důvod. jen prostě někdo napíše něco např. o Eltě - že se blbě tvářila či řekla něco blbého a hned se strhne "hon na čarodějnici", protože tomu většina slepě věří a baví je přidat se k nadávání. (samozřejmě je tohle jen příklad, protože jsou i informace opravdu podložené, ale to už je zase jiná věc) Takže proto hlavně nemám ty klepy ráda. Protože většinou je to jen zvrhlá chuť na někoho za každou cenu nakydat, jen aby se mělo o čem mluvit, případně, aby člověk ukojil svoji touhu ublížit někomu, koho nemá rád - např. Eltu či Gen. Fay, to já nevím, jak vy jim kecáte nebo nekecáte do života. Já vaše komentáře něčtu, ani nevím, jestli vůbec něco píšete. Já jsem psala všeobecně o "J2 fandomu", který se aktivně zapojuje do "tažení proti jejich snoubenkám" (a to jsem nikdy neschvalovala, přijde mi to nevkusné...nenapadá mě vhodný výstižný výraz). Jestli se mezi ně počítáte, to už já netuším. Vím jen to, co mi řekne Janka o sobě. A jen proto, že řekli, že ty drby nesledují, proto bych se snad mohla někde na LJ či twitteru o nich a jejich snoubenkách vyjadřovat blbě? Nebo jak jsi to myslela? Já to nedělám proto, protože mi to moje svědomí nedovolí. Prostě na to nemám povahu. Mám ty dva ráda, tak se beru jejich rozhodnutí tak, jak nám je předloží. Všechno ostatní jsou jen moje přání či domněnky a to si nechávám pro sebe (nebo třeba pro Janku ). I když bych je ráda viděla spolu, zřejmě oni nechtějí, tak co? Musím se s tím prostě smířit. Nepřijde mi fér někde psát něco ve smyslu "bože to je trapné, že si berou někoho, koho ani nemilují! proč už se konečně nepřiznají, aspoň se nebudou muset pořád ztrapňovat".... Když se chtějí oženit, ať se ožení. Když jim to někdo "přikáže´/doporučí" a oni na to kývnou, ať se ožení. Já si hold počkám, až se zase rozvedou. Protože takhle dopadne většina manželství v hereckém světě. Proto nechápu celý ten humbuk kolem jejich svateb. Jestli se žení s lásky nebo ne, to je jejich věc. A já nemám problém ani s jednou z těch variant. Pro mě je důležité, aby byli spokojení. (bože to zní trapně , ale tak snad chápete, jak to myslím) Jo a Fay, jaký podpis? Já ho neviděla. Nebo co myslíš? BTW, Janko, (nechce mi zapínat skype ) už jsi četla Dovolenou???????? Určitě jo, že? Já ne, ale valím na tooooo! | |
|
| |
janka410 Winchester
Počet príspevkov : 5348 Age : 54 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: JARED 01.02.10 13:59 | |
| | |
|
| |
dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 33 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: JARED 01.02.10 15:26 | |
| fúúha jaká debatička tak tentokrát už len skrátené (aspoň dúfam, že z toho nebude zase slohovka ) v podstate súhlasím s tým, čo tu vyjadrili chrys a mummy... ja som gossip jednu dobu celkom slušne sledovala a podobne ako pri twittery pripúšťam, že sa mi to vráti, keď sa budem nudiť ale osobne som svoj postoj ku gossipu prehodnotila a to z viacerých dôvodov. za prvé, už nemám toľko času, ako som zvykla mať výška je pre mňa časovo oveľa nákladnejšia než stredná, častejšie chodím von s kamoškami či frajerom a hlavne travím maximum môjho voľného času sledovaním anime a čítaním mangy a fanfiction takže väčšinou nestíham ani to, čo fakt FAKT chcem stíhať, nie to ešte sledovať gossip a ďalej mám pocit, že "dospievam". nie v zmysle, že už nie som decko (tým ja budem vždy ), ale už nie som taká naivná, pretože ja sa priznám, že ja som takmer všetkému, čo gossip povedal verila proste hoci som vedela, že existujú aj fakt brutál klamári a s prepáčením "svine", nejako som nikdy neverila, že by si fakt všetky tie veci ľudia vymýšľali... aj preto napríklad nastal ten brutálny obrat v mojom názore na danneel. ja som ju "znenávidela" hlavne kvôli gossipu. nevravím, že len kvôli gossipu to nie, ale hlavne áno a aj preto som miestami bola oveľa tvrdšia ako by som bola napr dnes. možno som sa nikdy nevyjadrovala až tak príšerne ako niektorí, ale na skype mi občas pekne išiel "jazýček" mala som však možnosť všetko prehodnotiť a mmt sú mi teda gen aj danneel nesympatické, ale rozhodne mi nie je zle z fotiek s nimi proste fajn, nemám ich rada, ale nejako to viac neriešiem... skôr sú mi ukradnuté ja podobne ako chrys mám svoj názor na jensena a jareda a ten sa nezmenil a naozaj veľmi silne pochybujem, že sa niekedy zmení. to by sa muselo stať ozaj niečo EPIC ale bohužiaľ je mi jasné, že to nikdy nebude fakt, iba moja "viera", že ich nikdy naozaj spolu neuvidím, a že skôr či neskôr sa jeden aj druhý oženia a budú mať deti. ja len dúfam, že budú aspoň trocha šťastný. koniec koncov mať dieťa je nádherný pocit a ak si gen s jaredom rozumejú, tak aj ich manželstvo môže byť okey. áno, ja neverím, že to bude manželstvo o veľkej a nesmrteľnej láske, ale stále to môže byť fajn manželstvo (ak sa teda vezmú samozrejme ) ja mám rada infošky z ich súkromia, myslím, že to všetci fans ale hlavne teda kvôli nedostatku času, už nemám takú veľkú potrebu vedieť nevyhnutne o všetkom ja sa priznám, že nesledujem už ani len fotky zo zákulisia alebo natáčania alebo tak.... v behnem do topicu, prebehnem ich pohľadom, ale už si ich ani len neukladám do pc ako som zvykla rozhodne, ale neodsudzujem ľudí, ktorí ten gossip sledujú, práve naopak! som rada, že ho sledujú na miesto mňa pretože všetky ozaj podstatné info sa potom cez nich dostanú aj na fórum a teda aj ku mne takže ďakujem ja si myslím, že je to každého osobná vec či bude alebo nebude gossip sledovať a ako sa na koho adresu bude vyjadrovať. proste niekoho to baví, byť celý deň na twittery a ja to chápem. mňa baví celý deň čítať mangu a chápu to možno štyria ľudia na tomto fóre takže fakt ako napísala mummy "ži a nechaj žiť". čo sa týka tých komentov... tak úprimne je mi to fuk... mne sa tiež stane, že mi napr na torturing dean video na yt napíšu, že som sick psycho, keď sa mi páči torturing, no a čo? tak podľa nich som ale aj tak sa mi to páči a meniť sa nebudem. no a ak sa niekto vyjadrí na verejnom fóre, že je mu zle z fotky, lebo je na nej gen, tak čo už mno. je to jeho názor. ja by som to tak nenapísala a daný človek teda na mňa neurobil bohvieaký dojem, ale aby som sa teraz kvôli tomu trápila alebo ma to nejako žralo, to nie. proste ľudia sú všelijaký a my s tým nič nespravíme no jasné.... tak toto je môj "kratší príspevok" ach ja a moja veľká huba dúfam, že som sa nikoho nedotkla nebolo to v mojom úmysle ak áno | |
|
| |
Fay Diabolský admin
Počet príspevkov : 2327 Age : 37 Bydlisko : psychiatrické oddelenie NR - izba č.16 Nálada : *tudududú tudútúúúú* Registration date : 03.03.2009
| Predmet: Re: JARED 01.02.10 15:31 | |
| Chrys: nee, nemyslela som to tak, ah, ja to neviem vysvetliť, janka ti to vysvetlí, keď budeš chcieť, ona tomu myslím rozumie asi aj lepšie ako ja.. a som rada, že môj podpis prešiel bez povšimnutia, muhehe.. ja si teda idem zaliezť do svojej ff bublinky naspäť, tam mi je fajn .... | |
|
| |
Citrus Nevinná obeť
Počet príspevkov : 21 Registration date : 27.09.2009
| Predmet: Re: JARED 01.02.10 21:47 | |
| Povedné fotky. Líbí se mi ty černobíle, i když ty barevné tk nejsou k zahození. Když jsem Gen viděla na jiných fotkách, připadala mi taková nesympatická, ale na těchto fotech je to opak . Jaredovi to též sluší | |
|
| |
Zizi Winchester
Počet príspevkov : 4217 Age : 36 Bydlisko : Havaj Nálada : Everyday is another opportunity to shine :) Registration date : 05.04.2008
| Predmet: Re: JARED 02.02.10 9:35 | |
| No nie je to nádhera? Jared a Clifov vnúčik Hudson. zdroj: Jared Padafandom (facebook) PS: sakra už závidím aj malému bábu v jeho náručí. Asi som chorá | |
|
| |
lenkka Winchester
Počet príspevkov : 2352 Age : 36 Bydlisko : kdekoľvek s mojim supermanom Nálada : predsvadobná Registration date : 06.07.2008
| Predmet: Re: JARED 02.02.10 18:26 | |
| OMG bože aký su zlatý juj mu to svedčí už aby sa aj jemu pošmyklo | |
|
| |
Citrus Nevinná obeť
| Predmet: Re: JARED 04.02.10 17:06 | |
| Moc mu to slučí s tím miminkem | |
|
| |
Ettie Winchester
Počet príspevkov : 1500 Age : 35 Bydlisko : in the arms of the angel Nálada : falling out of a perfect dream coming out of the blue.. Registration date : 13.01.2008
| |
| |
Zizi Winchester
Počet príspevkov : 4217 Age : 36 Bydlisko : Havaj Nálada : Everyday is another opportunity to shine :) Registration date : 05.04.2008
| Predmet: Re: JARED 06.02.10 17:14 | |
| Jeeej Ettie to je zlaté ďakujem. Krásne ako sa s tými deťmi hrá | |
|
| |
Citrus Nevinná obeť
| Predmet: Re: JARED 06.02.10 18:32 | |
| Té čepici mu to sekne . Je to od něj hezké | |
|
| |
Ellen Žltočočko
Počet príspevkov : 694 Age : 54 Bydlisko : SR Nálada : hope never dies... Registration date : 23.03.2008
| |
| |
lenkka Winchester
Počet príspevkov : 2352 Age : 36 Bydlisko : kdekoľvek s mojim supermanom Nálada : predsvadobná Registration date : 06.07.2008
| Predmet: Re: JARED 13.02.10 12:54 | |
| Ellen: to ja vobec ale tak uznavam že vtedy ten vietor do vlasov no mu na doveryhodnosti nepridalo a tu su nejake dalsie fotky z party;) ja z neho nemožem podla mna typicky Jared vlasy no vlasy ktomu sa nebudem vyjadrovat ale no tak zlaty je strasne zdroj: Jared Padafandom FB | |
|
| |
Ettie Winchester
Počet príspevkov : 1500 Age : 35 Bydlisko : in the arms of the angel Nálada : falling out of a perfect dream coming out of the blue.. Registration date : 13.01.2008
| Predmet: Re: JARED 16.02.10 19:43 | |
| aaaaaaaaaaaaaa je to tu Jared and Gen Wedding Time:12:00AM Saturday, February 27th Location:Idaho zdroj: FB Jared Padafandom | |
|
| |
Fay Diabolský admin
Počet príspevkov : 2327 Age : 37 Bydlisko : psychiatrické oddelenie NR - izba č.16 Nálada : *tudududú tudútúúúú* Registration date : 03.03.2009
| Predmet: Re: JARED 16.02.10 19:48 | |
| | |
|
| |
dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 33 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: JARED 16.02.10 19:49 | |
| to ako srsly? tak skoro ako ja mu fakt želám len to najlepšie, ale z tohto nemám dobrý pocit podľa mňa sa unáhlil v tomto rozhodnutí... | |
|
| |
Panthera Winchester
Počet príspevkov : 1308 Age : 43 Bydlisko : Brno Nálada : Think slashy... be horny... ;) Registration date : 27.07.2009
| Predmet: Re: JARED 16.02.10 20:09 | |
| Potěš koště, přála bych mu, aby byl konečně šťastný, ehm, ale podle přísloví - práce kvapná, málo platná... | |
|
| |
Fay Diabolský admin
| Predmet: Re: JARED 16.02.10 20:14 | |
| inak nepovažovala by som to za official (aj keď o tom vieme už od nového roku).. aj tak si myslím, že tá svadba vtedy bude (ako to dopadne, to už si netrúfam hádať), len sa to objavilo "zrazu" na lj pred mesiacom, chvíľu to bolo unlocked, zrazu locked.. celé je to divné akosi.. (myslím to ako sa to všetko dostalo von) | |
|
| |
Portable.Device Crossroads demon
Počet príspevkov : 301 Registration date : 19.07.2009
| Predmet: Re: JARED 16.02.10 20:16 | |
| - citácia :
s Gen bodli do mapy USA podle legendy "ten největší vidlákov?" . Doufám že pozvou Teda. I když zrovna v Idahu by ho asi pověsili na nejvyšší větev - citácia :
- Time:12:00AM Saturday, February 27th
konečně důvod proč se sedmadvacátého ožrat . Pivo platím, kořalku každý za svoje - citácia :
- (myslím to ako sa to všetko dostalo von)
souhlasím... | |
|
| |
Fay Diabolský admin
| Predmet: Re: JARED 16.02.10 20:18 | |
| - citácia :
- konečně důvod proč se sedmadvacátého ožrat Laughing. Pivo platím, kořalku každý za svoje
nechceš si spraviť trip do NR? mala by dojsť aj Maťka, Sari a cleo (dúfam teda že to platí) | |
|
| |
Sarinka Diabolský admin
Počet príspevkov : 7654 Age : 36 Bydlisko : Cardiff, UK Nálada : Sherlocked Registration date : 29.11.2007
| Predmet: Re: JARED 16.02.10 21:04 | |
| Mali dať dátum prvého apríla, to by viac sedelo... Áno, Porty, dojdiiii, spijeme sa ako prasiatka.. | |
|
| |
Fay Diabolský admin
| Predmet: Re: JARED 22.02.10 13:41 | |
| Jaredová rozlúčka so slobodou sa konala v piatok v Las Vegas v bare LAVO - citácia :
- 'Also spotted at LAVO, Jared Padalecki of CW’s Supernatural celebrating his bachelor party. He will marry costar Genevieve Cortese next week in Idaho.'
Zdroj: - kód:
-
http://www.vegasnews.com/20238/perez-hilton-holly-madison-laura-croft-lauren-lo-bosworth-at-lavo.html | |
|
| |
janka410 Winchester
Počet príspevkov : 5348 Age : 54 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: JARED 22.02.10 13:50 | |
| Co se stane ve Vegas...zůstane ve Vegas | |
|
| |
mummy Diabolský admin
Počet príspevkov : 525 Age : 36 Registration date : 15.02.2009
| Predmet: Re: JARED 22.02.10 15:16 | |
| práve som čítala poviedku s tou istou vetou v nej | |
|
| |
Panthera Winchester
Počet príspevkov : 1308 Age : 43 Bydlisko : Brno Nálada : Think slashy... be horny... ;) Registration date : 27.07.2009
| Predmet: Re: JARED 22.02.10 19:05 | |
| Jop, zůstane tam. Asi vyzním nepřejícně, ale kéž by. | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: JARED | |
| |
|
| |
| JARED | |
|