Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

DomovDomov  HľadaťHľadať  Latest imagesLatest images  RegistráciaRegistrácia  StránkaStránka  Prihlásenie  

RPG- WORLD - archiv 1

Goto down 
+6
Ettie
cleo
Anwiel
wiktoriano
lentilka
dion-fortune
10 posters
Choď na stránku : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 22 ... 40  Next
AutorSpráva
Anwiel
Winchester
Winchester
Anwiel

Počet príspevkov : 4325
Nálada : smíšená
Registration date : 09.04.2008

RPG- WORLD - archiv 1 - Stránka 5 Empty
OdoslaťPredmet: Re: RPG- WORLD - archiv 1   RPG- WORLD - archiv 1 - Stránka 5 Empty01.03.09 20:22

Misaki se musela smát. brian byl perfektní, když jednal s číšníkem!!! Velice to pomohlo uvolnit situaci u stolu.
Když před Misaki přistálo kafe a hranolky, tak se hnedka pustila do pití toho mega nápoje. Milovala kafe a už ani dvojté jí nestačilo. Po chvilce se pustila i do hranolek.
Návrat hore Goto down
http://www.anwiel.blog.cz
lentilka
Winchester
Winchester
lentilka

Počet príspevkov : 2175
Registration date : 15.04.2008

OdoslaťPredmet: Re: RPG- WORLD - archiv 1   RPG- WORLD - archiv 1 - Stránka 5 Empty01.03.09 20:24

waw pomyslela asi mu chýba sex keď je taký agresívny a čo do mňa stále rýpu ako keby záležalo na tom čo som povzdychla si a nikde vo vnútri to vzdala mykla plecami záležalo na tom či to vedia alebo nie ak ju nikto z nich zabije aj tak to bude pokračovať ďalej ,, takže čas na naše životné príbehy ale hneď ako skončím ste na rade vy to je vám jasné a nechcem počuť protesty.,, uprene sa na nich dívala
Návrat hore Goto down
cleo
Winchester
Winchester
cleo

Počet príspevkov : 4946
Nálada : upršaná :D
Registration date : 10.05.2008

OdoslaťPredmet: Re: RPG- WORLD - archiv 1   RPG- WORLD - archiv 1 - Stránka 5 Empty01.03.09 20:27

"Prepáč, ale ja ozaj neviem prečo po mne ide." Brian otvoril oči a pozrel na Edwarda. Obočie mu vyletelo a zo záujmom ho pozoroval. Pozeral mu prenikavo do oči a na tvári sa mu zjavil pobavený úsmev. ,, takže čas na naše životné príbehy ale hneď ako skončím ste na rade vy to je vám jasné a nechcem počuť protesty.,, povedala Jessy a Brian prikývol, ale nespúšťal oči z Edwarda.
Návrat hore Goto down
Anwiel
Winchester
Winchester
Anwiel

OdoslaťPredmet: Re: RPG- WORLD - archiv 1   RPG- WORLD - archiv 1 - Stránka 5 Empty01.03.09 20:31

Misaki byla moc zvědavá na jejich příběhy. Jen nevěděla, jak popsat ten svůj... Vlastně nemá ani tušení o ničem, co se s ní děja a ani kde získala svojí moc... Třeba se tomu nějak vyhne...
Návrat hore Goto down
lentilka
Winchester
Winchester
lentilka

OdoslaťPredmet: Re: RPG- WORLD - archiv 1   RPG- WORLD - archiv 1 - Stránka 5 Empty01.03.09 20:35

,,fajn takže ako sa to začína narodila som sa ... no sorry som sa nenarodila lepšie bude bola som stvorená hej to je tak lepšie takže bola som stvorená na počiatku ako anjel pre nejakými pár rokmi ma za neposlušnosť vykopli a tento môj život lepšie povedané ľudská podoba je forma trestu ktorý bol pre mňa vymyslený .,, zamyslela sa ,,to je asi tak všetko takže kto je na rade.,, usmievala sa čo malo prikriť jej vnútorný nepokoj veď v podstate boli prvý čo tento príbeh kedy počuli
Návrat hore Goto down
dion-fortune
Winchester
Winchester
dion-fortune

Počet príspevkov : 12342
Nálada : k-popovská :D
Registration date : 01.12.2007

OdoslaťPredmet: Re: RPG- WORLD - archiv 1   RPG- WORLD - archiv 1 - Stránka 5 Empty01.03.09 20:38

Edward si všimol Brianovej reakcie. ´hm, takže on si myslí, že by som mal vedieť, prečo po mne.´ Počul, čo povedala Jeesy a povzbudzujúco sa na ňu usmial. Rozprávanie životných príbehov... No toto ešte bude zaujímavé.
Návrat hore Goto down
Anwiel
Winchester
Winchester
Anwiel

OdoslaťPredmet: Re: RPG- WORLD - archiv 1   RPG- WORLD - archiv 1 - Stránka 5 Empty01.03.09 21:20

"No, musim uznat, že pro nás ostatní je to vcelku pěkný trest... na pohled teda určitě! Mohla jsi dopadnout teda rozhodně hůř." Misaki chvilku přemýšlela, jak začít... "Tak já budu pokračovat. Já vlastně vůbec nevim, jak jsem se stala mágem. Moje matka byla úplně normální ženská, která se jednou v noci spustila s nějakym chlápkam a z toho jsem vznikla já. Takže jedině, že by můj otec byl mág a já to měla po něm. Ale moje matka mi nic neřekla a já jsem svoje schopnosti objevila až po její smrti. Moje schopnosti jsou na začátečnické úrovni. Umím hodně, ale taky mě to hrozně unaví. Umím vidět do budoucna i minula a taky umim našeptávat... Další věcí co sem najednou zjistila, že umím, je boj. Najednou jsem zjistila, že umim zacházet s mečema a jinýma zbraněma. Jinak jsem student vysoké školy Art malování." Misaki snědla poslední hranolku a dopila kafe.
Návrat hore Goto down
cleo
Winchester
Winchester
cleo

OdoslaťPredmet: Re: RPG- WORLD - archiv 1   RPG- WORLD - archiv 1 - Stránka 5 Empty01.03.09 21:29

Brian sa prudko postavil a prešiel k pultu. Naklonil sa k čašníkovi a niečo mu pošepkal do ucha. Čašník bol červený ako semafór, ale prikývol. Brian sa zasmial a vypýtal si od neho fľašu whiskey. Keď mu ju čašník podal Brian na neho žmurkol a vrátil sa k stolu. "Vďaka Eddie" zaškeril sa a poriadne si odpil. Položil fľašu doprostred stolu a pozrel na Edwarda. "Si na rade."
Návrat hore Goto down
dion-fortune
Winchester
Winchester
dion-fortune

OdoslaťPredmet: Re: RPG- WORLD - archiv 1   RPG- WORLD - archiv 1 - Stránka 5 Empty01.03.09 21:34

"No myslím, že môžem pokračovať. Ale ak ma ešte raz oslovíš Eddie, budeš mojou večerou." Po tejto vyhrážke sa Edward pustil do rozprávania.

"Môj príbeh nie je ničím zaujímavý. Narodil som sa v Írsku ako šľachtic. Keďže som sa nechcel ženiť s rodinou som nevychádzal dobre. Nemal som ani veľa priateľov, som skôr samotár. No mal som pomerne blízky vzťah s Artemisom. Bol jediný, kto mi rozumel, no bol to upír. Keď som sa dozvedel, čo je požiadal som ho, aby premenil aj mňa. Artemis mi samozrejme vyhovel. Bohužiaľ veľmi krátko po tom, čo som sa zmenil, Artemis zahynul. Ja som ušiel do Ameriky a začal nový život ako profesionálny hráč pokru a blackjacku. Dodám ešte, že nie som iba klasickým upírom. Teda mám aj isté schopnosti, no tie vám bohužiaľ neprezradím. Pár vecí si ešte stále radšej nechám pre seba. Dúfam, že to chápete." Žiarivo sa usmial Edward a pohodlne sa oprel.
Návrat hore Goto down
lentilka
Winchester
Winchester
lentilka

OdoslaťPredmet: Re: RPG- WORLD - archiv 1   RPG- WORLD - archiv 1 - Stránka 5 Empty01.03.09 21:39

jessy pozrela na brienovu fľašu a posunula k nemu svoj prázdny pohár od vody potrebovala sa napiť nevedela akou zhodou náhod sa tu dnes zišli ale zdalo sa jej to dosť podivné premýšľala či to može zhodiť na náhodu alebo sa do toho niekto zamiešal a postrčil ich týmto smerom
Návrat hore Goto down
cleo
Winchester
Winchester
cleo

OdoslaťPredmet: Re: RPG- WORLD - archiv 1   RPG- WORLD - archiv 1 - Stránka 5 Empty01.03.09 21:46

Brian po Edwardovej odpovedi vybuchol a začal sa nahlas smiať. Keď sa ukľudnil vytiahol z vačku starú fotku. "Takže teraz ja. Zo svojej minulosti si pamätám iba 100 rokov. Raz som sa zobudil v lese niekde v Írsku a nevedel som čo alebo kto som. Zomrel som vo vojne, pár krát vyhladovaním, ale vždy sa znovu vrátim späť k životu. Oženil som sa, snažil som sa aspoň chvíľu viesť normálny život, ale raz som sa vrátil domov a moja žena ležala v kaluži krvi s prekusnutým krkom. Jej posledné slovo bolo "Edward". Takže teraz vieš prečo som ťa chcel zabiť." dopovedal, pozrel na Edwarda, nalial Jessy plný pohár whisky a hodil pred Edwarda fotku svojej ženy.
Návrat hore Goto down
dion-fortune
Winchester
Winchester
dion-fortune

OdoslaťPredmet: Re: RPG- WORLD - archiv 1   RPG- WORLD - archiv 1 - Stránka 5 Empty01.03.09 21:50

Edward najprv vôbec nechápal, prečo sa Brian začal smiať, ale keď im vyrozprával jeho príbeh prišlo mu ho ľúto. Keď spomenul jeho meno, zbystril pozornosť. už chápal, prečo Brian urobil to, čo urobil. Navyše, keď sa pred ním ocitla fotka jeho ženy cítil ako bledne ešte viac. Jeho koža tak bola takmer priesvitná. On ju predsa poznal!
"To nemôže byť pravda..." zašepkal a neveriacky krútil hlavou.
"Sam..."
Návrat hore Goto down
cleo
Winchester
Winchester
cleo

OdoslaťPredmet: Re: RPG- WORLD - archiv 1   RPG- WORLD - archiv 1 - Stránka 5 Empty01.03.09 21:54

Takže predsa ju poznal. Krv mu začala hučať v ušiach. Brian vytiahol zbraň a namieril ju na Edwardovu hlavu.
"Hovor" povedal drsne.
Návrat hore Goto down
Anwiel
Winchester
Winchester
Anwiel

OdoslaťPredmet: Re: RPG- WORLD - archiv 1   RPG- WORLD - archiv 1 - Stránka 5 Empty01.03.09 21:59

Misaki viděla, že se situace zase přiostřuje. Když Brian vyprávěl o svém životě, tak ho litovala, ale když vytáhl fotku a hodil ji před Edwarda, tak se začala bát, jak to všechno bude dál... Ale rozhodla se vyčkat!!!
Pak Brian vytáhl zbraň... Ne, ne, ne!!!! zanadávala!!!
"Tak dost!!! Polož tu zbraň!!! Neblázni, tady ne!!!" Misaki použila svoji znovunabitou energii na to, aby jejich stůl zamaskovala... ostatníá lidi je viděli, jak sedí u stolu a povídají si.
Návrat hore Goto down
lentilka
Winchester
Winchester
lentilka

OdoslaťPredmet: Re: RPG- WORLD - archiv 1   RPG- WORLD - archiv 1 - Stránka 5 Empty01.03.09 22:02

to bola rýchlosť nestačila zareagovať a brein už mieril zbraňou na Edwarda kopla do seba pohár a postavila sa musia vypadnúť v tom si uvedomila že nikto z okolia na zbraň nezareagoval udivene sa rozhliadla sa sadla si naspať ,,čo sa stalo.,, nečakala na odpoveď. pozrela na briena ,,nechaj ho hovoriť vravel že ju pozná ni že ju zabil,, snažila sa byť kľudná položila ruku na jeho zbraň a snažila sa ju skloniť
Návrat hore Goto down
str8tking
Winchester
Winchester
str8tking

Počet príspevkov : 2698
Nálada : Som doma :D:D konečne
Registration date : 21.10.2008

OdoslaťPredmet: Re: RPG- WORLD - archiv 1   RPG- WORLD - archiv 1 - Stránka 5 Empty01.03.09 22:08

Judit bola neďaleko jedného bistra a videla že vo vnútri niečo nie je v poriadku. Zobrala sa že si pozrie či si tam nepríde na svoje. V tom počula výstrel a hneď zastavila čas. Videla ako sa guľka zastavuje, len ju sakramentsky prekvapilo, že nikto nezamrzol. Vedela že sa jej schopnosti na iných nadprirodzených tvorov nezaberajú ale predsa k nim podišla.
Návrat hore Goto down
dion-fortune
Winchester
Winchester
dion-fortune

OdoslaťPredmet: Re: RPG- WORLD - archiv 1   RPG- WORLD - archiv 1 - Stránka 5 Empty01.03.09 22:12

Edward pokojne pozeral do hlavne pištole, no nič nepovedal. Bolo milé ako sa mu Jeesy aj Misaki snažili pomôcť, ale on to nepotreboval. Tá guľka by ho aj tak nedokázala zabiť. keď nič nehovoril, Brain vystrelil. Edward bol na to pripravený, čakal náraz, ale guľka odrazu sama od seba spomalila a tak sa jej Edward s ľahkosťou vyhol. Pozrel na príchodiacu ženu, ktorá zrejme zastavila guľku a konečne prehovoril.
"Toto nemôže byť náhoda."
Návrat hore Goto down
Anwiel
Winchester
Winchester
Anwiel

OdoslaťPredmet: Re: RPG- WORLD - archiv 1   RPG- WORLD - archiv 1 - Stránka 5 Empty01.03.09 22:13

"Tak už to sakra polož!!! Tuhle clonu už moc dlouho neudržim!!"
Misaki se podívala na ženu, která právě přišla a v tu chvíli se jí podlomila kolena a ona padla zpátky. Byla slabá a nejvíc energie jí vzala ta příchozí... kdo to sakra je!!!!
Návrat hore Goto down
lentilka
Winchester
Winchester
lentilka

OdoslaťPredmet: Re: RPG- WORLD - archiv 1   RPG- WORLD - archiv 1 - Stránka 5 Empty01.03.09 22:17

uvedomila si že zraň vystrelila guľka jej škrabla dlaň a ona odtiahla bolestivo ruku na jaj prekvapenie však guľka zastala uvidela prichádzať ženu a pri pohľade na ňu ňou prebehlo mrazenie vedela presne čo k ním práve prichádzalo "Toto nemôže byť náhoda." práve vyslovil to čo si už aj ona myslela zobrala Breinovi zbraň z ruky
Návrat hore Goto down
str8tking
Winchester
Winchester
str8tking

OdoslaťPredmet: Re: RPG- WORLD - archiv 1   RPG- WORLD - archiv 1 - Stránka 5 Empty01.03.09 22:18

len sa neboj mladá. ja som tvoju clonu alebo ako tomu hovoríš zneutralizovala. Judit prikročila a podtúpila k tomu kto by schytal guľku keby ju nezastavila. Tak ako sa voláš a kto ste všetcia, lebo nemôžte byť ľudia až na jedného, ktorý tam bol zamrznutý ale hneď v tom momente ho odmrazila. "Tak konečne hovorte" akonáhle to povedala vonku začalo pršať, ale takým tempom, že to bolo neprirodzené.
Uvidela že jedna žena zobrala zbraň z ruky toho chlapa a sa len usmiala.
Návrat hore Goto down
dion-fortune
Winchester
Winchester
dion-fortune

OdoslaťPredmet: Re: RPG- WORLD - archiv 1   RPG- WORLD - archiv 1 - Stránka 5 Empty01.03.09 22:20

Edward sa prudko postavil a podišiel k príchodiacej. Cítil, čo je. Démon. Zastavil len pár centimetrov od nej a prehovoril hlbokým nebezpečným hlasom.
"Nemáš tu, čo robiť. Vypadni."
Návrat hore Goto down
str8tking
Winchester
Winchester
str8tking

OdoslaťPredmet: Re: RPG- WORLD - archiv 1   RPG- WORLD - archiv 1 - Stránka 5 Empty01.03.09 22:23

"kto si myslíš že si, ty jeden nevychovanec?" prezrela si od hlavy až k päte a a zasmiala. "Vieš ty vôbedz že s kým to hovoríš?" vytasila ruku vpred a muž letel na k stene. "Si nemysli, že ma odtiaľto dostaneš" hlasno as zasmiala a podišla k japonke "Kto si?" spýtala sa ale japonka nevyzerala nato žeby jej chcela odpovedať.
Návrat hore Goto down
lentilka
Winchester
Winchester
lentilka

OdoslaťPredmet: Re: RPG- WORLD - archiv 1   RPG- WORLD - archiv 1 - Stránka 5 Empty01.03.09 22:26

jessy sa napriamila na stoličke bolo to celkom zaujímave divadlo demon sa chystal z nich narobiť triesky ,,povieš mi načo si tú guľku zastavila keď ho teraz trieskaš o stenu.,,
Návrat hore Goto down
Anwiel
Winchester
Winchester
Anwiel

OdoslaťPredmet: Re: RPG- WORLD - archiv 1   RPG- WORLD - archiv 1 - Stránka 5 Empty01.03.09 22:27

"HGe, tak ty si myslíš, že nás dostaneš?? No, tak já sem mág a ty jsi démon... ale my moc dobře víme, co s démony dělat!!! Takže nám hezky řekni, co chceš!!" Misaki se zhluboka napila a to jí dodalo trochu síli.... Whisky, mnamky!!!
Návrat hore Goto down
dion-fortune
Winchester
Winchester
dion-fortune

OdoslaťPredmet: Re: RPG- WORLD - archiv 1   RPG- WORLD - archiv 1 - Stránka 5 Empty01.03.09 22:28

Edward sa elegantne opäť postavil na nohy.
"Samozrejme, že viem, kto si! Prečo inak by som ťa asi posiel preč? My tu démonov nechceme."
Návrat hore Goto down
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: RPG- WORLD - archiv 1   RPG- WORLD - archiv 1 - Stránka 5 Empty

Návrat hore Goto down

RPG- WORLD - archiv 1
Návrat hore 
Strana 5 z 40Choď na stránku : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 22 ... 40  Next
 Similar topics
-
» Supernatural na CW - archiv 1
» JENSEN - archiv 1
» JENSEN - archiv 2
» JARED - archiv 1
» JARED - archiv 2

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
 :: Ostatné :: Off topic :: Srandičky a hry-
Prejdi na: