| RPG- WORLD - archiv 1 | |
|
+6Ettie cleo Anwiel wiktoriano lentilka dion-fortune 10 posters |
|
Autor | Správa |
---|
str8tking Winchester
Počet príspevkov : 2698 Age : 33 Bydlisko : Dunajská Streda Nálada : Som doma :D:D konečne Registration date : 21.10.2008
| Predmet: Re: RPG- WORLD - archiv 1 01.03.09 22:29 | |
| Judit sa naňu len pozrela a zadivila sa. tak to preto lebo ma chcel odtiaľto vykopnúť a to sa mi neráči moja milá. Tak keď vy mi nedáte tak ja sa Vám predstavím. Volám sa Judit Litterová a som démon vyššieho rádu. Nechcem Vám zle len nemám rada to keď ma odsudzujú. Videla že japonka nabrala sily a počula že je nejaká namyslená. takže ty si mág. Paráda. | |
|
| |
dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 33 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: RPG- WORLD - archiv 1 01.03.09 22:32 | |
| Edward si ju premeral. "No prepáč, ale démoni nepatria práve medzi najdôveryhodnejšie bytosti a už vôbec nie tí z vyšších vrstiev. Vieš, dnes sa nás tu zišlo pomerne veľa "nadaných" a ja z toho nemám dobrý pocit. Nemyslím, že to všetko bola len náhoda. Takže priznaj sa. Čo máš v úmysle?" | |
|
| |
cleo Winchester
Počet príspevkov : 4946 Bydlisko : Wales Nálada : upršaná :D Registration date : 10.05.2008
| Predmet: Re: RPG- WORLD - archiv 1 01.03.09 22:34 | |
| Brian iba sedel a pobavene sledoval, čo sa deje. Nechápal prečo zbraň vystrelila on spúšť nezmačkol, ale to bolo teraz jedno... | |
|
| |
Anwiel Winchester
Počet príspevkov : 4325 Age : 35 Bydlisko : Praha Nálada : smíšená Registration date : 09.04.2008
| Predmet: Re: RPG- WORLD - archiv 1 01.03.09 22:35 | |
| Misaki si odběhla k baru pro jídlo a pití. Potřebovala načerpat enegrii. Na barmana hezky zamrkala, aby si myslel, že vypadá tak nesvá z něho a snad, že by jí něco mohlo být... Tolik jídla už jsem neměla hodně dlouho, pomylslea si.
Démon... jako vždy pěkně namyšlený démon... Co sakra chce!!! Šla zpátky a posadila se na své místo. | |
|
| |
str8tking Winchester
Počet príspevkov : 2698 Age : 33 Bydlisko : Dunajská Streda Nálada : Som doma :D:D konečne Registration date : 21.10.2008
| Predmet: Re: RPG- WORLD - archiv 1 01.03.09 22:36 | |
| "tak tebe sa to nezdá že? Tak ti niečo poviem. Mi ako démoni sa pomerne dosť zaoberáme astrológiou a zistili sme že hviezdy aj planéty stoja presne tak že vytvárajú akoby výkričník. " judit sa nadýchla a pokračovala "kvôli tomuto sa práve tu na tomto mieste o" pozrela sa na hodinky "Zjaví niekto, kto by tento svet mohol zrovnať so zemou" | |
|
| |
lentilka Winchester
Počet príspevkov : 2175 Age : 44 Registration date : 15.04.2008
| Predmet: Re: RPG- WORLD - archiv 1 01.03.09 22:39 | |
| ďalšia apokalypsa namrzene si povzdychla kolko takých hrozieb už zažila polami to začínalo byť nudné načiahla sa k Misaki a vzala jej jednu hranolku ,,môžem všetko jedlo mám na zemi ,, | |
|
| |
Anwiel Winchester
Počet príspevkov : 4325 Age : 35 Bydlisko : Praha Nálada : smíšená Registration date : 09.04.2008
| Predmet: Re: RPG- WORLD - archiv 1 01.03.09 22:44 | |
| Misaki seděla a poslouchala dění okolo... Takže apokalypsa... to je něco, to jsem ještě nezažila.. teda slyšela jsem o tom, ale ještě jsem se s tím přímo nesetkala... "Jistě, vem si... stejně už jsem toho snědla dost. Zítra musím jít do posilovny. Teda, pokud přežiju dnešní noc a zítřejší test.." | |
|
| |
str8tking Winchester
| Predmet: Re: RPG- WORLD - archiv 1 01.03.09 22:49 | |
| Judith sa pozrela na každého zvlášť? oči sa jej zastavili hneď na tej žene ktorá zmrzla. Podišla k nej a videla že je viľakaná. "Ako vidím tak ty si človek. Tomu nemôžne zabrániť aby neprišla apokalypsa. Chcela by si sa zúčastniť aj ty tejto vojny? Bo keby si chcela tak by sme vedeli zaistiť, aby si mala aj ty nejakú silu. ja ako démon môžem predať niektoré z mojich schopností inej živej bytosti. Tak čo ty nato?" | |
|
| |
lentilka Winchester
| Predmet: Re: RPG- WORLD - archiv 1 01.03.09 22:52 | |
| ,,nevieš o čom tá ženská točí lebo akosi strácam prehľad,, spýtala sa Misaki | |
|
| |
cleo Winchester
Počet príspevkov : 4946 Bydlisko : Wales Nálada : upršaná :D Registration date : 10.05.2008
| Predmet: Re: RPG- WORLD - archiv 1 01.03.09 22:53 | |
| Brian vstal a znudene si premeral démonku...Prešiel k pultu a sadol si na barovú stoličku. Od čašníka si vypýtal ďalšiu fľašu a pohár. Nalial si a poriadne sa napil. "Apocalypsa." pomyslel si pobavene. | |
|
| |
dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 33 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: RPG- WORLD - archiv 1 01.03.09 22:53 | |
| Edward len odfrkol. "Kecy. Podobné hrozby tu už boli mnohokrát predtým. Vždy sa zjaví niekto, kto by mohol svet zničiť a vždy ho niekto zastaví. Do toho, ale nás nič nie je. Teda aspoň mňa nie. Chcete sa hrať na hrdinov, nech sa páči. Ale ja mám radšej pohodlie svojho domova, pohár 0 pozitívu a dobrú partičku pokru." Na to sa otočil a začal kráčať preč. "Och a ešte, aby som nezabudol. Ja démonom neverím a nikdy ani nebudem." Edward mal už ruku na kľučke dverí, keď mu odrazu pred očami vybuchol ohňostroj. Okamžite si chytil hlavu do rúk a klesol na kolená... | |
|
| |
lentilka Winchester
| Predmet: Re: RPG- WORLD - archiv 1 01.03.09 22:56 | |
| takže upír sa rozhodol odísť no jej sa ešte nechcelo premýšľal kde zohnať pukance toto bolo lepšie ako kino vtedy si všimla ako sa edward zniesol k zemi niečo sa dialo ale čo netušila | |
|
| |
Anwiel Winchester
| Predmet: Re: RPG- WORLD - archiv 1 01.03.09 22:58 | |
| "Netušim, ale tak, démoni, oni sou furt takový, ne?? Furt se vychloubají, furt se chovají jako mistře světa... Kašlu na ní." Misaki si vzala hranolku a napila se. P/ozorovala Edwarda, jak odchází, když se ale svezl k zemi, tak se k němu rozeběhla a klekla si vedle něj. "Co je s tebou, sakra!!" | |
|
| |
str8tking Winchester
| Predmet: Re: RPG- WORLD - archiv 1 01.03.09 22:59 | |
| Judith sa len pozerala na upíra, ktorý bol podľa nej namyslený a tak radšej nepovedala nič. Ale pritom chcela ale nech sa o tom presvädší sám. | |
|
| |
cleo Winchester
| Predmet: Re: RPG- WORLD - archiv 1 01.03.09 22:59 | |
| S Brianom sa zatriasla stolička a skoro z nej spadol. "Čo do pekla!" zahundral a pozrel sa smerom k dverám kde na zemi kľačal Edward a držal si hlavu. Postavil sa a prešiel k Edwardovi, ale zrazu si aj on chytil hlavu a klesol vedľa Edwarda. | |
|
| |
wiktoriano Winchester
Počet príspevkov : 2781 Age : 35 Bydlisko : No niekde Nálada : Nemám na nič čas čo je zaujímavé kedže celé dni nič nerobim... Registration date : 05.04.2008
| Predmet: Re: RPG- WORLD - archiv 1 01.03.09 23:01 | |
| Jasmine sa konečne podarilo odísť z miesta nehody. zranené dievča odviezla sanitka a podla všetkého sa z toho dostane. po tom všetkom už nechcela ísť domov a ľahnúť si. nemohla by zaspať nie po tom všetkom, to čo potrebovala bolo trochu si vypiť domov sa prípadne vráti taxíkom. prešla po ulici a potešila sa ked uvidela stále otvorené bistro. okamžite vošla a zavolala na čašníka poobzerala sa po okolí ako videla tú istú skupinku ktorú už stretla pri nehode | |
|
| |
lentilka Winchester
| Predmet: Re: RPG- WORLD - archiv 1 01.03.09 23:01 | |
| tak to už je na mňa priveľa postavila sa a rozbehla sa k tým dvom nevedela ako im pomôcť veď boli obaja v podstate nesmrteľný no skúsiť to môže | |
|
| |
dion-fortune Winchester
| Predmet: Re: RPG- WORLD - archiv 1 01.03.09 23:03 | |
| Edward nevnímal nikoho naokolo. Jediné, čo cítil bola tupá pulzujúca bolesť na temene hlavy, ktorá mu ohlušovala zmysly. Nechápal, čo sa to deje. Toto sa mu nikdy predtým nestalo. Najhoršie na tom bolo, že bolesť neustupovala, práve naopak. Zväčšovala sa. Hoci sa snažil nekričať, tichým vzdychom nezabránil, aby mu vychádzali z úst. | |
|
| |
lentilka Winchester
| Predmet: Re: RPG- WORLD - archiv 1 01.03.09 23:06 | |
| upír stonal od bolesti priložila mu ruku na čelo a cítila bolesť ako do nej prenika a zrazu sa jej pred očami začali mihať obrazy vo všetkých bola skaza a bolesť | |
|
| |
cleo Winchester
| Predmet: Re: RPG- WORLD - archiv 1 01.03.09 23:07 | |
| Brian cítil prudkú bolesť ktorá sa zväčšovala. Bolesť cítil vždy len chvíľu okamžite sa začal liečiť, ale tentokrát sa bolesť zväčšovala. Nerozumel tomu a jedine čo dokázal vnímať boli jeho a Edwardove vzdychy bolesti. | |
|
| |
str8tking Winchester
| Predmet: Re: RPG- WORLD - archiv 1 01.03.09 23:08 | |
| Judith si to nevedela nijako vysvetliť. Cítila že za tým Niekto je lebo to bolo démonické a ona to teda nabola. | |
|
| |
Anwiel Winchester
| Predmet: Re: RPG- WORLD - archiv 1 01.03.09 23:08 | |
| Misaki vstala a šla si pro svůj batoh. Měla tam pár věcí, které by mohly pomoci... Pokud je to ten démon, tak by mohla zkusit nějaké kouzlo z knihy, kterou vcelku nedávno získala od jedné ženy. Ta žena byla také mág. Věděla, že by si neměla zahrávat, ale kdo neriskuje, tak nežije. Adrenalin!!! Jen ale jak poznat, že to dělá opravdu ta démonka?? | |
|
| |
dion-fortune Winchester
| Predmet: Re: RPG- WORLD - archiv 1 01.03.09 23:11 | |
| Edward zacítil niekoho ruku na jeho tele, ale nevenoval jej pozornosť. Pred očami sa mu mihali obrazy a on začínal chápať... Rýchlo sa postavil, hoci ho hlava stále bolela a všetko sa s ním točilo. vedel, že toho, kto sa ho dotýkal pri tom odstrčil, ale netrápilo ho to. Horúčkovite sa rozhliadol po miestnosti a zbadal na zemi Briana. V momente bol pri ňom. Ako náhle sa ho dotkol, prešiel jeho telom kŕč. | |
|
| |
wiktoriano Winchester
Počet príspevkov : 2781 Age : 35 Bydlisko : No niekde Nálada : Nemám na nič čas čo je zaujímavé kedže celé dni nič nerobim... Registration date : 05.04.2008
| Predmet: Re: RPG- WORLD - archiv 1 01.03.09 23:13 | |
| ako tam Jasmine stála nemohla spustiť zrak od tej skupinky všimla si že sa tam niečo deje ked obaja muži sa držali za hlavu aočividne mali bolesťi, síce v nej zbudozovali určite obavy a možno aj strach odhodlala sa a prišla k nim. "prepáčte že vás vyrušujem ale nepotrebujete pomoc?" opýtala sa ich | |
|
| |
lentilka Winchester
| Predmet: Re: RPG- WORLD - archiv 1 01.03.09 23:15 | |
| edward ju odstrčil ale bol v poriadku aspoň to tak vyzeralo vzala si hlavu do dlaní a pritlačila prstami na spánky neuveriteľne ju bolela a tie obrazy jej nešli z mysle nevedela čo to bolo či to súviselo s tým upírom alebo démonkou ale nebolo to normálne pokúšala sa postaviť ale nešlo to začala jej tiecť krv z nosa nič okolo nepočula v ušiach jej šumelo | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: RPG- WORLD - archiv 1 | |
| |
|
| |
| RPG- WORLD - archiv 1 | |
|