| RPG- WORLD - archiv 1 | |
|
+6Ettie cleo Anwiel wiktoriano lentilka dion-fortune 10 posters |
|
Autor | Správa |
---|
wiktoriano Winchester
Počet príspevkov : 2781 Age : 35 Bydlisko : No niekde Nálada : Nemám na nič čas čo je zaujímavé kedže celé dni nič nerobim... Registration date : 05.04.2008
| Predmet: Re: RPG- WORLD - archiv 1 29.03.09 21:34 | |
| "dobre chod uz mi s toho hučí v hlave." odpovedala Jasmin a vybrala sa opačným smerom pohladat tú cvičnú miestnost | |
|
| |
Ettie Winchester
Počet príspevkov : 1500 Age : 35 Bydlisko : in the arms of the angel Nálada : falling out of a perfect dream coming out of the blue.. Registration date : 13.01.2008
| Predmet: Re: RPG- WORLD - archiv 1 29.03.09 21:36 | |
| Hannah cúvla ďalších 5 kroko do zadu. Pozrela na demonku a cuvala dalej"Som v blazinci..nie pockat..to su len halucinacie.do cvokhausu sa len dostanem.." | |
|
| |
str8tking Winchester
Počet príspevkov : 2698 Age : 33 Bydlisko : Dunajská Streda Nálada : Som doma :D:D konečne Registration date : 21.10.2008
| Predmet: Re: RPG- WORLD - archiv 1 29.03.09 21:36 | |
| Judith počula, že čo povedala jessy. "Tak to teda nevipneš lebo neviš, že kde to musíš" potriasla pred ňou malý spínač a zasmiala sa. ôTo sa dá len týmto spínačom takže máš smolu" | |
|
| |
lentilka Winchester
Počet príspevkov : 2175 Age : 44 Registration date : 15.04.2008
| Predmet: Re: RPG- WORLD - archiv 1 29.03.09 21:39 | |
| Jessy sa obzrela kde sa ju vzala Judith už jej to lizlo na nervy že je všade.,, Daj to sem alebo to vypni kurník šopa lezie mi to na nervy a vieš čo sa stalo na posledy o čo ti ide sakra.,, rozlučovala sa | |
|
| |
str8tking Winchester
Počet príspevkov : 2698 Age : 33 Bydlisko : Dunajská Streda Nálada : Som doma :D:D konečne Registration date : 21.10.2008
| Predmet: Re: RPG- WORLD - archiv 1 29.03.09 21:41 | |
| "Ide i o to, že si z tohto miesty robíte holubník. neprišli ste sem preto aby ste si tu užívali ale preto, že chcete ovládať svoje schopnosti. Takže buďte taký láskaví a vážte si toho, že ste tu na tréningu a nie na výlete" dokončila a schovala si vypínač | |
|
| |
Anwiel Winchester
Počet príspevkov : 4325 Age : 35 Bydlisko : Praha Nálada : smíšená Registration date : 09.04.2008
| Predmet: Re: RPG- WORLD - archiv 1 29.03.09 21:42 | |
| Misaki doběhla k ostatním. "Tak a dost!!! Tohle už vážně stačilo, Judith... Já budu trénovat a ráda, ale nikdo, opakuji nikdo mi tu nebude takhle poroučet, jasný!!! Nejsi náš šéf, tak se tak nechovej..." Misaki se opřela o svůj meč a čekala, jestli démonka už konečně vypne tu hroznou věc... | |
|
| |
Fay Diabolský admin
Počet príspevkov : 2327 Age : 37 Bydlisko : psychiatrické oddelenie NR - izba č.16 Nálada : *tudududú tudútúúúú* Registration date : 03.03.2009
| Predmet: Re: RPG- WORLD - archiv 1 29.03.09 21:43 | |
| Cala nemala náladu počúvať hádky a na tréning sa už vcelku tešila, tak vstala zo stoličky a vybrala sa do cvičného centra sama. Pomaly schádzala dolu po schodoch do prízemia, kde sa rozliehala veľká prázdna miestnosť. Vstúpila dovnútra cez mohutné dvojkrídlové dvere. Mierne sa jej zatočila hlava, pripisovala to však k včerajšej "WELCOME PARTY" a tak sa nenechala rozhodiť a pokračovala. Prešla len pár krokov, keď ju mierne zapálili jazvy na ruke. "Au," ticho zavrčala a pretrela si ruku a vykročila. Nečakaná bolesť ju zrazila na kolená a z očí jej vyhŕkli slzy. Pripomenulo jej to včerajší sen o otcovi a nahlas zanadávala. Ruka ju začínala páliť viac, čoskoro jej horelo celé telo. Len ťažko otvorila oči, pálili ju a vo vzduchu cítila nepríjemný zápach horiaceho mäsa, ktorý jej dráždil nos. Miestnosť sa za tých pár sekúnd radikálne zmenila, zmenšila sa, steny už neboli biele, ale tvorili ich sivé kamene. "No tak mi povedz, ty čarodejnícka čubka," ozval sa hrubý hlas niekde za ňou, "ako si ho k tomu prinútila?? Nápoj lásky? Alebo tie vaše čary? ODPOVEDZ!" Cala sa obrátila a videla za sebou troch vysokých mužov v čiernych plášťoch. Tváre mali schované pod čiernymi maskami. "Onemela si?" spýtal sa jej iný hlas a pálčivá bolesť na ruke bola silnejšia. Chcela kričať na svojich priateľov, aby jej pomohli, z hrdla jej však vyšlo len slabé zachrapčanie. "Chceš niečo povedať?" chytil ju ktosi za vlasy a vykrútil jej krk do zadu. "Ja.. ne-neviem o čom hovoríte. Som tu s Judith, Ren, Mis-" "Asi ďalšie pekelné kurvy," ozval sa ten tretí muž a pristúpil k nej. Telo sa jej chvelo od bolesti, strachu a zimy. "Ja ťa klamať odnaučím!" zakričal a trafil ju päsťou do tváre. Zavzlykala a potom omdlela. | |
|
| |
str8tking Winchester
| Predmet: Re: RPG- WORLD - archiv 1 29.03.09 21:48 | |
| "Tak sa ukľudni Misaki" povedala je kľudne a ani si ju nevšímala. čakala, že kedy bude každý v miestnosti a pomaly si prezerala nechty na rukách | |
|
| |
Anwiel Winchester
Počet príspevkov : 4325 Age : 35 Bydlisko : Praha Nálada : smíšená Registration date : 09.04.2008
| Predmet: Re: RPG- WORLD - archiv 1 29.03.09 21:49 | |
| Misaki najednou pocítila silný náraz bolesti, cítila, že něco není v pořádku... Rozhlédla se kolem sebe a poznala, že Cala odešla. Nechala ostatní, ať se hádají a rychle šla do tréninkového centra... | |
|
| |
lentilka Winchester
| Predmet: Re: RPG- WORLD - archiv 1 29.03.09 21:49 | |
| ,,Judith buď to hneď vypneš alebo ja odchádzam apokalypsa sem alebo tam . Tak sa rozhodni.,, | |
|
| |
str8tking Winchester
| Predmet: Re: RPG- WORLD - archiv 1 29.03.09 21:51 | |
| "tak si len kľudne choď. A dám chválu keby si nevedela ovládať svoju schopnosť a priviedla by ťa do šialenstva" precedila cez zuby a už mala nervy. | |
|
| |
lentilka Winchester
| Predmet: Re: RPG- WORLD - archiv 1 29.03.09 21:53 | |
| ,,Fajn.,, otočila sa na podpätku a nasmerovala si to von, keď zbadala misaki ako sa rozbehla prekvapene na nu pozrela ,,čo sa deje.,, spýtala sa. | |
|
| |
Anwiel Winchester
| Predmet: Re: RPG- WORLD - archiv 1 29.03.09 21:55 | |
| "Hej, Cala, jsi v pořádku?!" Zakřičela Misaki, vidělajen nohy, ale Cala jasně ležela na zemi a nehýbala se. Rozběhla se k ní a srdce se jí rozbušilo hrozným způsobem. | |
|
| |
str8tking Winchester
| Predmet: Re: RPG- WORLD - archiv 1 29.03.09 21:56 | |
| "Tak keď si na odchode tak sa čo obzeráš?" spýtala sa Jessy a videla, že beží za Misaki. "Čo to tu je zase" a išla za nimi | |
|
| |
lentilka Winchester
| Predmet: Re: RPG- WORLD - archiv 1 29.03.09 21:59 | |
| Jessy sa rozbehla za Misaki uvedomila si že démonka niečo hovorila ale kašlala na to, vošla do cvičebne a zostala prekvapene stáť bola mierne šokovaná z pohľadu ktorý sa jej naskytol. | |
|
| |
wiktoriano Winchester
Počet príspevkov : 2781 Age : 35 Bydlisko : No niekde Nálada : Nemám na nič čas čo je zaujímavé kedže celé dni nič nerobim... Registration date : 05.04.2008
| Predmet: Re: RPG- WORLD - archiv 1 29.03.09 22:01 | |
| Jasmine konečne našla miesto ktoré pravdepodobne hladala. ked tam vošla uvidela Calu na zemi a ako sa pri nej sklánala Misaki. "čo sa tu stalo?" opýtala sa | |
|
| |
str8tking Winchester
| Predmet: Re: RPG- WORLD - archiv 1 29.03.09 22:04 | |
| Judith išla za Jessy a keď dorazila tak videla ako sa calla povaľuje na zemi a Misaki k nej práve vbehla. Videla Jasmine, že sa píta že čo sa stalo a tak len čakala na odpoveď | |
|
| |
Fay Diabolský admin
Počet príspevkov : 2327 Age : 37 Bydlisko : psychiatrické oddelenie NR - izba č.16 Nálada : *tudududú tudútúúúú* Registration date : 03.03.2009
| Predmet: Re: RPG- WORLD - archiv 1 29.03.09 22:11 | |
| Počula Misakin hlas akoby z diaľky, no nedokázala jej odpovedať, dokonca ani pohybom naznačiť, že je v poriadku. Plytko dýchala, no aj tak ešte jej v nose víril pach horiacej kože. JEJ kože. Nemohla tomu uveriť, nerozumela tomu. Čoskoro začula hlasy ostatných a tak sa pokúsila pohnúť. Jej boľavé telo však protestovalo a miesto súvislého pohybu so sebou len mierne trhlo. Dúfala, že si to niekto všimol. | |
|
| |
lentilka Winchester
| Predmet: Re: RPG- WORLD - archiv 1 29.03.09 22:14 | |
| Jessy pozerala na calu ktorá sa polami preberala bolo vidieť že má bolesti, misaki bola pri nej , nevedela si predstaviť čo sa stalo. Jasmin sa to už spýtala ale zatiaľ nikto neodpovedal. | |
|
| |
Anwiel Winchester
| Predmet: Re: RPG- WORLD - archiv 1 29.03.09 22:15 | |
| Misaki se sehla k tělu na zemi. Bylo vidět, že dívka dýchá a je živá, ale její stav přece muselo něco způsobit... Misaki její tělo narovnala a otočila se na ostatní. "Doktorko, myslím, že tohle by mohla být tvoje práce..." | |
|
| |
str8tking Winchester
| Predmet: Re: RPG- WORLD - archiv 1 29.03.09 22:16 | |
| "Tak už konečne povedzte , že čo sa stalo" naliehala Judith lebo calla vizerala ako stena | |
|
| |
wiktoriano Winchester
| Predmet: Re: RPG- WORLD - archiv 1 29.03.09 22:22 | |
| "Doktorko, myslím, že tohle by mohla být tvoje práce..." povedala Misaki le Jasmine nevedela čo robit bola síce doktorka ale nemala nejakého pomôcky a nevedela z čoho b mohla mat ten závchat. "hej vlasne by mala, ale tu jessy vie liečit lepšie ako ja a hlavne rýchlešie," ukázala na Jessy
Naposledy upravil wiktoriano dňa 29.03.09 22:32, celkom upravené 1 krát. | |
|
| |
lentilka Winchester
| Predmet: Re: RPG- WORLD - archiv 1 29.03.09 22:29 | |
| Jessy sa spamätala po tom čo Jasmin vyslovila jej meno a pristúpila ku Cale dotkla sa jej čela, no stalo sa niečo čo nečakala zrazu sa pred ňou objavila miestnosť a zacítila pach spáleného masa, rýchlo ucukla a vytreštila oči na Calu. Trochu sa spamätala a priložila ruku naspať na jej čelo snažila s potlačiť bolesť ktorá jej púdila telom. Tentokrát neprestala až kým Cala neotvorila oči. | |
|
| |
str8tking Winchester
| Predmet: Re: RPG- WORLD - archiv 1 29.03.09 22:34 | |
| Judith videla, že sa Jessy zatvári čudne keď sa dotkla Cally ale nejako ju to zvlášť netrápilo. "tak ju vylieč" náhlila na Jessy | |
|
| |
Fay Diabolský admin
| Predmet: Re: RPG- WORLD - archiv 1 29.03.09 22:36 | |
| Cítila niekoho dotyk na čele a veľmi rýchlo jej došlo, že to bola Jessy, pretože bolesť ju pomaly opúšťala. Postupovala zvnútra až ku končekom prstov, nakoniec to prešlo úplne. Zhlboka sa nadýchla, podobne ako keď sa topiaci po dlhej chvíli vynorí z vody, a posadila sa. "Čo sa to stalo?" hlas sa jej ešte mierne klepal, avšak bolo to lepšie, ako jej predchádzajúci šepot. | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: RPG- WORLD - archiv 1 | |
| |
|
| |
| RPG- WORLD - archiv 1 | |
|