Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

DomovDomov  HľadaťHľadať  Latest imagesLatest images  RegistráciaRegistrácia  StránkaStránka  Prihlásenie  

RPG- WORLD - archiv 1

Goto down 
+6
Ettie
cleo
Anwiel
wiktoriano
lentilka
dion-fortune
10 posters
Choď na stránku : Previous  1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 35 ... 40  Next
AutorSpráva
Anwiel
Winchester
Winchester
Anwiel

Počet príspevkov : 4325
Nálada : smíšená
Registration date : 09.04.2008

RPG- WORLD - archiv 1 - Stránka 31 Empty
OdoslaťPredmet: Re: RPG- WORLD - archiv 1   RPG- WORLD - archiv 1 - Stránka 31 Empty29.03.09 22:36

Když si Jessy přisedla ke Cale, tak Misaki vstala a byla moc zvědavá na to, jestli se jí to povede, jestli ji vyléčí a hlavně byla strašně zvědavá na vysvětlení.
Návrat hore Goto down
http://www.anwiel.blog.cz
lentilka
Winchester
Winchester
lentilka

Počet príspevkov : 2175
Registration date : 15.04.2008

OdoslaťPredmet: Re: RPG- WORLD - archiv 1   RPG- WORLD - archiv 1 - Stránka 31 Empty29.03.09 22:43

,,Neviem ležala si na zemi bolo to divné, si v poriadku.,, podala jej ruku a ešte stále sa chcela nie straty energie ktorú vynaložila na jej vyliečenie ale od toho čo videla , ten pach ejj nešiel z nosa von.
Návrat hore Goto down
Fay
Diabolský admin
Diabolský admin
Fay

Počet príspevkov : 2327
Nálada : *tudududú tudútúúúú*
Registration date : 03.03.2009

OdoslaťPredmet: Re: RPG- WORLD - archiv 1   RPG- WORLD - archiv 1 - Stránka 31 Empty29.03.09 22:51

Cala ruku neprijala, bezpečnejšie jej bolo na zemi. Bála sa, že by sa to mohlo vrátiť a aj tak by tam znova skončila, načo riskovať.
"To teda nie som," podráždene odpovedala na Jessynu otázku a v hlave si znova zopakovala, čo sa stalo.
"Nebavilo ma počúvať tie hádky, tak som sa vybrala dolu sama. Myslím, že táto miestnosť sa nedá prehliadnuť. Keď som vošla, cítila som akési chvenie, myslela som si, že je to zo včerajška." Bolo pre ňu ťažšie hovoriť o tom, čo sa stalo pred pár minútami, ako si myslela. Pár krát sa zhlboka nadýchla a pokračovala:
"Moje jazvy," rukou si pretrela zápästie, "ma začali mierne páliť, ale to sa mi stáva. Občas." zahanbene prikryla dlaňou ruky svoju pripomienku na detstvo.
"Zrazu som sa ocitla niekde úplne inde, nechápem to..."
Návrat hore Goto down
http://supernaturalcon.j2fans.cz/
SkreechTina
Winchester
Winchester
SkreechTina

Počet príspevkov : 2962
Nálada : dovolenková
Registration date : 27.01.2008

OdoslaťPredmet: Re: RPG- WORLD - archiv 1   RPG- WORLD - archiv 1 - Stránka 31 Empty29.03.09 22:54

luk, ktorý narobila Judith a všetok huriavk okolo zvýšil Reninu zvedavosť a chcela sa konečne predstaviť aj zvyšku skupiny, že došla. Prešla okolo Marka, ospravedlňujúco sa na neho usmiala a bežala na miesto, kde sa mal konať tréning. Zastavila však pri skupinke, ktorá v miestnosti s otvorenými dverami dokorán, kde v strede kraľovala Cala a vlastne aj zvyšok ľudí, čo prišli na kaštieľ.
"Pre zmilovanie bohov, čo sa tu do prčic deje?" zahundrala si pre seba alebo potom podišla k nim bližšie a opýtala sa:
"Čo sa stalo?" a snažila sa nikoho nedotknúť.
Pohľadom zablúdila k Judith a poznamenala:
"Moja, nabudúce toľko nechľastaj, lebo potom ten tvoj sladký zachrípnutý hlások pôsobí veľmi divne cez mikrofón."
Návrat hore Goto down
Anwiel
Winchester
Winchester
Anwiel

OdoslaťPredmet: Re: RPG- WORLD - archiv 1   RPG- WORLD - archiv 1 - Stránka 31 Empty29.03.09 23:01

"No, hlavně, že si tu zpátky s náma!!"
Návrat hore Goto down
Anwiel
Winchester
Winchester
Anwiel

OdoslaťPredmet: Re: RPG- WORLD - archiv 1   RPG- WORLD - archiv 1 - Stránka 31 Empty29.03.09 23:01

"No, hlavně, že si tu zpátky s náma!!" Misaki se na Callu usmála a mrkla na ní.
Návrat hore Goto down
lentilka
Winchester
Winchester
lentilka

Jessy stihla ruku keď si uvedomila že ju Cala nepríjme, všimla si ren ktorá vošla do miestnosti a pousmiala s and jej poznámkou na judithinu adresu. Potom počúvala čo Cala rozprávala bola rozrušené a keď prestala jessy sa ozvala ,, Aká miestnosť to bola pamätáš si detaily.,, hrozne to chcela vedieť vlastne potrebovala to vedieť jej hlas znel naliehavo.
Návrat hore Goto down
SkreechTina
Winchester
Winchester
SkreechTina

Počet príspevkov : 2962
Nálada : dovolenková
Registration date : 27.01.2008

OdoslaťPredmet: Re: RPG- WORLD - archiv 1   RPG- WORLD - archiv 1 - Stránka 31 Empty29.03.09 23:04

"No, hlavně, že si tu zpátky s náma!!" povedala Anwiel.
"Ja tiež." a usmiala sa spať
"A čo sa teda stalo?" opýtala sa ostatných a čakala na odpoveď.
Návrat hore Goto down
Fay
Diabolský admin
Diabolský admin
Fay

OdoslaťPredmet: Re: RPG- WORLD - archiv 1   RPG- WORLD - archiv 1 - Stránka 31 Empty29.03.09 23:06

"Pamätáš si detaily?" naliehala Jessy. Niečo sa Cale nezdalo, no neprikladala tomu žiadnu dôležitosť, stále bola v šoku.
"Na to sa nedá zabudnúť. Stále cítim zoškvarenú kožu," nedodala však, že to bola jej koža, ktorú cítila. Rýchlo si skontrolovala ruky, no jediné, čo objavila boli jej pôvodné jazvy, preto pokračovala.
"Tmavá, studená miestnosť... A boli tam traja muži v plášťoch a maskách. Už ma dlho niekto nenazval pekelnou čubkou," dodala skôr pre seba ako pre ostatných.
Návrat hore Goto down
wiktoriano
Winchester
Winchester
wiktoriano

Počet príspevkov : 2781
Nálada : Nemám na nič čas čo je zaujímavé kedže celé dni nič nerobim...
Registration date : 05.04.2008

OdoslaťPredmet: Re: RPG- WORLD - archiv 1   RPG- WORLD - archiv 1 - Stránka 31 Empty29.03.09 23:11

Jasmine to celé len bez slova sledovala. videla ako Jessy Callu vyliečila a to čo potom povedala vôbec nechápala. tiez nechápala čo sa to Calle stalo a prečo ale nemohla ved ju nepoznala. potom sa tam objavila aj Ren. Jasmine nevedela čo povedat tak tam radšej len ticho stála
Návrat hore Goto down
http://sashanovely.blog.cz/
lentilka
Winchester
Winchester
lentilka

OdoslaťPredmet: Re: RPG- WORLD - archiv 1   RPG- WORLD - archiv 1 - Stránka 31 Empty29.03.09 23:16

Jessy cítila ako sa jej pri každom Calinom slove vytráca farba z tváre, stála tam ako skamenená . ,,Povedala by som že vidíš minulosť to bude asi tvoja nová schopnosť.,, prehovorila priškrtením hlasom chcela sa postaviť ale nohy ju akosi neposlúchali.
Návrat hore Goto down
Fay
Diabolský admin
Diabolský admin
Fay

OdoslaťPredmet: Re: RPG- WORLD - archiv 1   RPG- WORLD - archiv 1 - Stránka 31 Empty29.03.09 23:24

"Akoby som toho nemala málo," nahnevane odvetila.
"Ale ako vieš, že je to minulosť? To dievča, musíme jej pomôcť!!" skríkla a vyskočila na nohy.
Návrat hore Goto down
Anwiel
Winchester
Winchester
Anwiel

OdoslaťPredmet: Re: RPG- WORLD - archiv 1   RPG- WORLD - archiv 1 - Stránka 31 Empty29.03.09 23:27

A, Misaki už možná začalo docházet, co se vlastně stalo a co Cala viděla, ale raději zatím mlčela...
Návrat hore Goto down
lentilka
Winchester
Winchester
lentilka

OdoslaťPredmet: Re: RPG- WORLD - archiv 1   RPG- WORLD - archiv 1 - Stránka 31 Empty29.03.09 23:27

,,Pochybujem že jej pomôžeš bude už nejakých dvesto rokov mŕtva.,, zahundrala Jessy a postavila sa.
Návrat hore Goto down
Fay
Diabolský admin
Diabolský admin
Fay

OdoslaťPredmet: Re: RPG- WORLD - archiv 1   RPG- WORLD - archiv 1 - Stránka 31 Empty29.03.09 23:47

,,Pochybujem že jej pomôžeš bude už nejakých dvesto rokov mŕtva," povedala Jessy a Cala na ňu zdesene pozrela.
"Ako to vieš?" vydralo sa jej z hrdla aj keď vedela, že má pravdu a rozplakala sa.
"Jessy, prosím ťa," fňukala, "vysvetli mi to."
Návrat hore Goto down
lentilka
Winchester
Winchester
lentilka

OdoslaťPredmet: Re: RPG- WORLD - archiv 1   RPG- WORLD - archiv 1 - Stránka 31 Empty29.03.09 23:57

,,Nie je čo vysvetľovať. Musiš mi veriť už sa to stalo hrozne dávno je to minulosť, zabudni na to. To dievča je už dávno mŕtve a zabudnuté ,, sklopila zrak a ani sama nevedela prečo dodala ,, Prepáč.,,
Návrat hore Goto down
Fay
Diabolský admin
Diabolský admin
Fay

OdoslaťPredmet: Re: RPG- WORLD - archiv 1   RPG- WORLD - archiv 1 - Stránka 31 Empty30.03.09 0:14

Cala si stále neuvedomovala, čo jej Jessy vravela. Potichu si mrmlala, snažila sa spomenúť na nejaký záchytný bod, kde by ju mohla nájsť. Prestala plakať.
"Jessy, ty.. " vyjavene jej pozrela do tváre.
Návrat hore Goto down
Soniq
Winchester
Winchester
Soniq

Počet príspevkov : 2126
Nálada : :)
Registration date : 24.03.2008

OdoslaťPredmet: Re: RPG- WORLD - archiv 1   RPG- WORLD - archiv 1 - Stránka 31 Empty30.03.09 15:24

Mark nasledoval Ren . Vošiel do miestnosti a z toho vzduchu , ktorý tam panoval bolo cítiť , že sa niečo deje. Videl Calu , z ktorej sa drali slzy a bola neskutočne bledá. Všetci boli mierne šokovaný a vystrašený. Zbadal Judith , ktorá bola celkom kľudná a tak k nej podišiel. " Čo sa tu deje." spýtal sa šeptom.
Návrat hore Goto down
str8tking
Winchester
Winchester
str8tking

Počet príspevkov : 2698
Nálada : Som doma :D:D konečne
Registration date : 21.10.2008

OdoslaťPredmet: Re: RPG- WORLD - archiv 1   RPG- WORLD - archiv 1 - Stránka 31 Empty30.03.09 19:52

Judith sa na Reninu poznámku len uškerila a ani slovo jej nepovedala. Prekvapivo pozerala na Jessy a vedela, že načo myslí. zamyslela sa a zrazu počula za chrbtom Marka
"Čo sa tu stalo?" spýtal sa jej a ona sa náhle strhla
"Ja neviem. MYslím, že viem ale nie som si istá" povedala a stlačila gombík, ktorý mala v ruke a prestalo pršať a ani sirená už nezjapala.
Návrat hore Goto down
Ettie
Winchester
Winchester
Ettie

Počet príspevkov : 1500
Nálada : falling out of a perfect dream coming out of the blue..
Registration date : 13.01.2008

OdoslaťPredmet: Re: RPG- WORLD - archiv 1   RPG- WORLD - archiv 1 - Stránka 31 Empty30.03.09 20:22

Hannah všetko sledovala opodial. Vždy ked sa niekto pohol smerom k nej cuvla."Aspon nie som jediny posahenc tu..."pomysela si vduchu
Návrat hore Goto down
http://modrestuhy.blog.cz/
Soniq
Winchester
Winchester
Soniq

Počet príspevkov : 2126
Nálada : :)
Registration date : 24.03.2008

OdoslaťPredmet: Re: RPG- WORLD - archiv 1   RPG- WORLD - archiv 1 - Stránka 31 Empty30.03.09 20:39

Markovi zase vrazila do nosa vôňa krvy . A z toho sa mu začala nepríjemne točiť hlava. Chcel sa pridržať steny ,no hlava sa mu točila tak veľmi , že nechtiac vrazil do Hannah , ktorá sa držala ďalej od toho všetkého .
Návrat hore Goto down
wiktoriano
Winchester
Winchester
wiktoriano

Počet príspevkov : 2781
Nálada : Nemám na nič čas čo je zaujímavé kedže celé dni nič nerobim...
Registration date : 05.04.2008

OdoslaťPredmet: Re: RPG- WORLD - archiv 1   RPG- WORLD - archiv 1 - Stránka 31 Empty30.03.09 20:43

Ked Judith konečne vypla tú sirénu Jasmine sa neuveritelne ulavilo. "no konečne." pomyslela si lebo jej to uz riadne liezlo na nervý všimla si ze sa k nim pridal uz aj Mark tak sú uz asi všetci.
Návrat hore Goto down
http://sashanovely.blog.cz/
Ettie
Winchester
Winchester
Ettie

Počet príspevkov : 1500
Nálada : falling out of a perfect dream coming out of the blue..
Registration date : 13.01.2008

OdoslaťPredmet: Re: RPG- WORLD - archiv 1   RPG- WORLD - archiv 1 - Stránka 31 Empty30.03.09 20:48

Keď Mark do dievčaťa vrazil strhla sa, nečakala,že ju niekto tak blízko nej. Pár metrov pred nimi začalo horieť. Hannah si to najprv nevšimla, a tak sa pokúšala Markovi pomôcť vstať. Keď však ostatný zaregistrovali požiar všimla si to už i ona"do čerta!"zakliala si pre seba
Návrat hore Goto down
http://modrestuhy.blog.cz/
Anwiel
Winchester
Winchester
Anwiel

OdoslaťPredmet: Re: RPG- WORLD - archiv 1   RPG- WORLD - archiv 1 - Stránka 31 Empty30.03.09 20:52

Misaki stála dál a jen sledovala dění okolo. Ale když Mark upadl, tak si z hrůzou uvědomila, že vlastně ještě nejedl, pokud mu Ren nedala trochu své vzácné tekutiny... Pak zaregistrovala oheň, ale tohle raději nechala na ostatních a šla se věnovat Markovi.
Návrat hore Goto down
str8tking
Winchester
Winchester
str8tking

Počet príspevkov : 2698
Nálada : Som doma :D:D konečne
Registration date : 21.10.2008

OdoslaťPredmet: Re: RPG- WORLD - archiv 1   RPG- WORLD - archiv 1 - Stránka 31 Empty30.03.09 20:53

Judith zbadala, že ZASE horí a vedela, že kto je za tým. Otočila s k hanna
"Ty dievča: ani tebe by neuškodil tréning" povedala je ostro a vytasila ruku k smeru ohňa. ten pomaly hasínal a Judith sa uľavilo.
Návrat hore Goto down
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: RPG- WORLD - archiv 1   RPG- WORLD - archiv 1 - Stránka 31 Empty

Návrat hore Goto down

RPG- WORLD - archiv 1
Návrat hore 
Strana 31 z 40Choď na stránku : Previous  1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 35 ... 40  Next
 Similar topics
-
» Supernatural na CW - archiv 1
» JENSEN - archiv 1
» JENSEN - archiv 2
» JARED - archiv 1
» JARED - archiv 2

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
 :: Ostatné :: Off topic :: Srandičky a hry-
Prejdi na: