| RPG- WORLD - archiv 1 | |
|
+6Ettie cleo Anwiel wiktoriano lentilka dion-fortune 10 posters |
|
Autor | Správa |
---|
Anwiel Winchester
Počet príspevkov : 4325 Age : 35 Bydlisko : Praha Nálada : smíšená Registration date : 09.04.2008
| Predmet: Re: RPG- WORLD - archiv 1 01.04.09 21:22 | |
| Misaki pocítila nával energie... "Co to sakra zase je??" Vycházelo to z mučírny. Nejdřív si řekla, že na to kašle, že bude cvičit a nenechá se ničím rozptylovat, ale pak si přeci jen uvědomila, že by se mohlo stát něco vážnějšího, vzhledem k tomu, že do mučírny šla Jessy s démonkou... Vydala se pomalu směrek k mučírně... | |
|
| |
SkreechTina Winchester
Počet príspevkov : 2962 Age : 36 Bydlisko : Bratislava-Dúbravka Nálada : dovolenková Registration date : 27.01.2008
| Predmet: Re: RPG- WORLD - archiv 1 01.04.09 21:24 | |
| Vzdialenosť medzi nimi sa zmenšila, keď sa k nej priblížil a díval sa jej uprene do očí. Skoro zabudla dýchať, nevedela kedy naposledy jej niekto takto už len svojou prítomnosťou dokázal pomotať myšlienky. "Ja....videla som teba a....aj seba v budúcnosti...." Hľadala tie správne slová a po chvíli pokračovala: "Skláňala som sa na tvojim zraneným telom, ktoré krvácalo v mojom náručí a niečo si mi hovoril, ale nerozumela som ti veľmi...." posmutnela a potom ešte naposledy dodala: "A asi to súviselo aj s tým 5 elementom, ktorý už tak dlho hľadám." Sklopila zrak, lebo vidieť jeho krásnu tvár zmučenú bolesťou ju veľmi trápilo. | |
|
| |
str8tking Winchester
Počet príspevkov : 2698 Age : 33 Bydlisko : Dunajská Streda Nálada : Som doma :D:D konečne Registration date : 21.10.2008
| Predmet: Re: RPG- WORLD - archiv 1 01.04.09 21:25 | |
| Judith sa zjevila pred Jessy. Bola neviditeľná a keby sa jej podarilo vybrániť elektrickú guľu tak by ju odrovnala jedným úderom ale trafila do nej guľa a bola popálená. Judith ju telekinízou pritlačila k stene a okolo rúk jej dala laná. Zafarbili sa jej oči na modro a stlačila gombík. "prineste jedy" povedala do mikrofónu a prezerala si Jessy. "Tak teraz tu nie je nikto aby ťa zachraňoval." začala sa prechádzať a zo stola si vybrala jeden nôž. Podišla k nej a zdvihla jej hlavu. Bola bezvládna tak počkala kým sa preberie. | |
|
| |
Soniq Winchester
Počet príspevkov : 2126 Age : 30 Nálada : :) Registration date : 24.03.2008
| Predmet: Re: RPG- WORLD - archiv 1 01.04.09 21:31 | |
| Mark pozoroval jej oči , ktoré pomaly smutneli. Pozorne počúval jej slová, aj keď sa mu pri nej sústredilo ťažko. Chytil jej tvár do svojich dlaní . Nevedel, čo má na to povedať . No už nedokázl odolávať a opatrne sa dotkol jej perí tými svojimi. | |
|
| |
Anwiel Winchester
Počet príspevkov : 4325 Age : 35 Bydlisko : Praha Nálada : smíšená Registration date : 09.04.2008
| Predmet: Re: RPG- WORLD - archiv 1 01.04.09 21:35 | |
| "Hej, tak to si jenom myslíš!!!" Misaki na nic nečekala a hned začala odříkávat text vymítání, nechtěla dát démonce čas na to, aby proti ní použila svou moc... Ale pro jistotu se soutředila i na přivolání pomoci. Soustředila se na všechny zvířata v okolí, ale její volání by mohl zachytit někdo jiný. | |
|
| |
str8tking Winchester
Počet príspevkov : 2698 Age : 33 Bydlisko : Dunajská Streda Nálada : Som doma :D:D konečne Registration date : 21.10.2008
| Predmet: Re: RPG- WORLD - archiv 1 01.04.09 21:39 | |
| "Tak to teda nie sestra. ja som pripravená voči takým úbohým pokusom. A tebe nechcem zle a nechcem ju zabiť len pomučiť" povedala Misaki a mávnutím ruky ju vyhodila z miestnotsti, zatvorila železné dvere a ohňom ich spečatila. Jessy lepšie priviezala k stene a začala do nej hádzať malé ohnivé guľe, ktoré jej spaľovali kožu | |
|
| |
Anwiel Winchester
| Predmet: Re: RPG- WORLD - archiv 1 01.04.09 21:42 | |
| "Tak fajn, když to chceš takhle, tak to máš mít!!" Misaki se rozběhla chodbou, odhodlaná najít pomoc. Nepřestávala svou myslí vysílat požadavek pomoci. Nehodlala tak Jessy jen tak nechat.... "Sakra, to tu neni nikdo, kdo by dokázal pomoct!!!" řekla nahlas. | |
|
| |
SkreechTina Winchester
Počet príspevkov : 2962 Age : 36 Bydlisko : Bratislava-Dúbravka Nálada : dovolenková Registration date : 27.01.2008
| Predmet: Re: RPG- WORLD - archiv 1 01.04.09 21:46 | |
| Trochu sa cukla, keď jej zobral tvár do dlaní, lebo sa obával reakcie, avšak bola úplne zhypnotizovaná a nedokázala mu v tom zabrániť. Dala za hlavu všetok opatrnosť a opätovala mu ho, jemne a pomaly. Celým jej telom prešlo krásne chvenie a želala si, aby to nikdy neskončilo. | |
|
| |
str8tking Winchester
| Predmet: Re: RPG- WORLD - archiv 1 01.04.09 21:49 | |
| Judith počula ako Misaki kričí o pomoc. Zohla sa k mikrofónu a jej hlas bol počuť v celom centre. "Tak tu ti nikto nepomlže drahá. Si sama. vchodové dvere viem len otvoriť ja takže smola." dokončila a začala si miešať jedy | |
|
| |
Anwiel Winchester
| Predmet: Re: RPG- WORLD - archiv 1 01.04.09 21:52 | |
| "Ty potvoro!!" Misaki se pomalu uklidnila... Co můžu udělat!!! Byla zoufala ze svojí situace, věděla, že Jessy teď neskutečně trpí a věděla, ža démonka se jen tak nezastaví... Ale co mohla dělat.. ona!!! Vyběhla ven a rozhodla se, že bude běhat po okolí tak dlouho, dokud jí něco nenapadne. | |
|
| |
wiktoriano Winchester
Počet príspevkov : 2781 Age : 35 Bydlisko : No niekde Nálada : Nemám na nič čas čo je zaujímavé kedže celé dni nič nerobim... Registration date : 05.04.2008
| Predmet: Re: RPG- WORLD - archiv 1 01.04.09 22:00 | |
| Jasmine sa zavrela vo svojej izbe. išla do kúpelni a opláchla si tvár studenou vodou a potom sa zvalila na postel a snazila sa na chviľu vypnut. nejako tušila ze tam dole sa stane niečo nepekné ale pokiaľ nevyhodia do vzduchu ceý kaštieľ bolo jej to jedno | |
|
| |
Ettie Winchester
Počet príspevkov : 1500 Age : 35 Bydlisko : in the arms of the angel Nálada : falling out of a perfect dream coming out of the blue.. Registration date : 13.01.2008
| Predmet: Re: RPG- WORLD - archiv 1 02.04.09 18:40 | |
| Hannah sedela pri okne a vsimla si Misaki. Nudila sa, zbehla dolu za nou"Hej, co nacvicujes????" usmiala sa a sla oproti nej. | |
|
| |
Anwiel Winchester
| Predmet: Re: RPG- WORLD - archiv 1 02.04.09 18:47 | |
| Misaki běhala do zbláznění, ale nic jí nenapadalo, už to pomalu vzdávala... Pak si všimla Hannah a zastavila se. "Snažím se uklidnit a přijít na to, jak zastavit démonku v mučení Jessy..." Na misaki šel zase záchvat vzteku. Všimla si že se v okolí začali sbíhat vlci. | |
|
| |
Ettie Winchester
Počet príspevkov : 1500 Age : 35 Bydlisko : in the arms of the angel Nálada : falling out of a perfect dream coming out of the blue.. Registration date : 13.01.2008
| Predmet: Re: RPG- WORLD - archiv 1 02.04.09 18:49 | |
| Zamyslela sa"Ta koza niekoho muci?!?preco?!?chces pomoct?nejak..hocijak?a kde su vlastne vsetci?a preco ju muci?!?" spustila na nu prival otazok a sama v hlave rozmyslala nad nejakym planom | |
|
| |
Anwiel Winchester
| Predmet: Re: RPG- WORLD - archiv 1 02.04.09 18:57 | |
| "No, tak já bych chtěla pomoct, ale netušim jak!!! Nejde se k ní jen tak dostat... Sakra!!!" Vlci už byli blízko, velmi blízko. Bylo na nich vidět, že jsou stejně naladěni jako Misaki, takže bojově. | |
|
| |
Ettie Winchester
| Predmet: Re: RPG- WORLD - archiv 1 02.04.09 19:02 | |
| "Hmmm...Kebyze spojime vsetky sily? predsa ta kofa nemoze byt neviem aka silna...vsetko sa da dako znicit..."pokrcila plecami"Ved predsa tie vase...nase...schopnosti ju dako budu musiet polozit na lopatky, nie?" | |
|
| |
Anwiel Winchester
| Predmet: Re: RPG- WORLD - archiv 1 02.04.09 19:09 | |
| "To je právě to... nikdo z nás vlastně pořídně neví, co dokáže on sám, natož co dokáže někdo jiný. A moji miláčkové mi asi moc nepomohlou... potřebovala bych led.. " | |
|
| |
Soniq Winchester
Počet príspevkov : 2126 Age : 30 Nálada : :) Registration date : 24.03.2008
| Predmet: Re: RPG- WORLD - archiv 1 02.04.09 19:47 | |
| To čo práve zažíval teraz, ešte nikdy nezažil. Ani sám nevedel , čo všetko cíti , no bolo to úžasné . Srdce mu bilo zrýchlene , no musel byť opatrný ,aby jej neublížil tesákmy. Zrazu začul krik. Nechcel , no musel sa od nej odtrhnúť. " Počuješ to?" | |
|
| |
str8tking Winchester
| Predmet: Re: RPG- WORLD - archiv 1 02.04.09 20:00 | |
| Judith scgmytla nôž a pomaly ju sťahovala po Jessynom líci. Zanechala tam krvavú stopu a pomaly cítila, že sa preberá. | |
|
| |
Ettie Winchester
| Predmet: Re: RPG- WORLD - archiv 1 02.04.09 20:34 | |
| "Predsa nebudeubližovať len tak komu sa jej zachce a my jej v tom nezabranime!" pozrela na misaky a priblizujucich vlkov."i ostatny pomozu..."sla smerom dnu | |
|
| |
Anwiel Winchester
| Predmet: Re: RPG- WORLD - archiv 1 02.04.09 20:38 | |
| "Jasně, souhlasim s tebou!!" Misaki šla za Hannah a vlky vyzvala, aby šli s ní. | |
|
| |
Ettie Winchester
| Predmet: Re: RPG- WORLD - archiv 1 02.04.09 20:49 | |
| Vybrali sa teda smerom k miestnosti, kde Judith mučila Jess. "Chce to posilu..."otočila sa k misaki a cakala. blizko nej stal vlk."hej hafo,kuses?"opatrne k nemu natiahla ruku | |
|
| |
str8tking Winchester
| Predmet: Re: RPG- WORLD - archiv 1 02.04.09 20:56 | |
| Judith si položila nôž a prichystala si elixír čo si vyrobila. Bola to kyselina, ktorá ubližuje len anjelom. "To je jedno, že si padlí anjel ale si anjel" Judith nakvapkala jedno kvapku na jej ruku a Jessyina koža začala horieť a potom hneď nato sa jej začalo rozpúšťať jej mäso na pravej ruke tam kde Judith kvapla kyselinu. nakoniec sa to zastavilo ale zostala jej na ruke čierna diera. | |
|
| |
Anwiel Winchester
| Predmet: Re: RPG- WORLD - archiv 1 02.04.09 21:30 | |
| "Hasio, hlavně jí nekousni!!" řekla mu. "Ano, to by chtělo, ale tady nikdo neni... A hlavně, nejdřív musíme vyřešit, jak jí porazit. Jedna šance, víc nemáme." Misaki se posadila na zem a opřela se zády o stěnu. Musela přemýšlet. | |
|
| |
Fay Diabolský admin
Počet príspevkov : 2327 Age : 37 Bydlisko : psychiatrické oddelenie NR - izba č.16 Nálada : *tudududú tudútúúúú* Registration date : 03.03.2009
| Predmet: Re: RPG- WORLD - archiv 1 03.04.09 1:40 | |
| Strhla sa zo sna, ktorý až bolestivo pripomínal jej víziu o Jessynom minulom živote. Ibaže tentokrát to bola Jessyna tvár, ktorú mrzačila skutočne Judith. Nerozmýšľala, vyskočila na nohy a rozbehla sa smerom k mučiarni. Nikdy v tej miestnosti skutočne nebola, bol to však inštinkt, ktorý ju viedol vpred. Prebehla okolo Misaki, Hannah a urasteného sivého vlka, tentokrát sa však nezastavila. Cítila energiu, ktorá rástla každým jej krokom, s každým úderom srdca si neželala nič iné, ako v tomto okamihu pomôcť Jessy. Osem, sedem,.. počítala kroky, ktoré ju delili od osoby, ktorej sa prvýkrát vo svojom živote túžila skutočne ublížiť. Hlavu mala čistú, hnala ju túžba po pomste. Zakričala na Judith slová, ktorých význam nepoznala. Meter od nej skočila po Judith rovnako, ako puma po svojej koristi a zložila ju na zem. Držala vo svojich dlaniach jej hrdlo a z očí jej žiarila nepoznaná energia. | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: RPG- WORLD - archiv 1 | |
| |
|
| |
| RPG- WORLD - archiv 1 | |
|