Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

DomovDomov  HľadaťHľadať  Latest imagesLatest images  RegistráciaRegistrácia  StránkaStránka  Prihlásenie  

RPG- WORLD - archiv 1

Goto down 
+6
Ettie
cleo
Anwiel
wiktoriano
lentilka
dion-fortune
10 posters
Choď na stránku : Previous  1 ... 20 ... 37, 38, 39, 40  Next
AutorSpráva
wiktoriano
Winchester
Winchester
wiktoriano

Počet príspevkov : 2781
Nálada : Nemám na nič čas čo je zaujímavé kedže celé dni nič nerobim...
Registration date : 05.04.2008

RPG- WORLD - archiv 1 - Stránka 38 Empty
OdoslaťPredmet: Re: RPG- WORLD - archiv 1   RPG- WORLD - archiv 1 - Stránka 38 Empty04.04.09 23:39

Jasmine bola rada ze Jessy je lepšie aj ked videla ze stále má bolesti. vtedy k nej prišiel Edward a polozil Jessy ruku na čelo a potom sa zviezol na zem aa y ked sa postavil Jasmine sa ho opýtala "si v poriadku? aj ty vieš liečit?
Návrat hore Goto down
http://sashanovely.blog.cz/
lentilka
Winchester
Winchester
lentilka

Počet príspevkov : 2175
Registration date : 15.04.2008

OdoslaťPredmet: Re: RPG- WORLD - archiv 1   RPG- WORLD - archiv 1 - Stránka 38 Empty04.04.09 23:47

Jessy prekvapene pozrela na Edvarda keď jej položil ruku na čelo ale hneď jej bolo lepšie no rana na ruke sa nezacelila už predtým si všimla že na nu neplatili ani jej vlastné liečitelské schopnosti zanadávala ,, čo to tam naliala tá démonka.,, potom zachytila Renin ospravedlňujúci pohlaď usmiala sa na ňu ,,Nič si z toho nerob nie je to tvoja chyba zle som odhadla ako na tom som.,, povedala jej Skúsila sa postaviť a teraz sa jej to aj podarilo bez toho aby sa všetko točilo. Zrazu sa ozval Edvard a ono naňho prekvapene pozrela až teraz si uvedomila že tu predtým nebol ,,Ďakujem a rada ťa vidím.,, usmiala sa a vybrala sa smerom k umývadlu potrebovala sa napiť
Návrat hore Goto down
Anwiel
Winchester
Winchester
Anwiel

Počet príspevkov : 4325
Nálada : smíšená
Registration date : 09.04.2008

OdoslaťPredmet: Re: RPG- WORLD - archiv 1   RPG- WORLD - archiv 1 - Stránka 38 Empty04.04.09 23:48

Misaki se cítila trochu nesvá, když tu bylo tolik lidí a dělo se tolik věcí. Nejdříve jen stála opodál, ale pak se rozhodla, že raději pujde. Otočila se ae svými myšlenkami odešla do knihovny přečíst si něco o Lilith.
Návrat hore Goto down
http://www.anwiel.blog.cz
dion-fortune
Winchester
Winchester
dion-fortune

Počet príspevkov : 12342
Nálada : k-popovská :D
Registration date : 01.12.2007

OdoslaťPredmet: Re: RPG- WORLD - archiv 1   RPG- WORLD - archiv 1 - Stránka 38 Empty04.04.09 23:57

Edward prikývol. "hej som v poriadku." Potom sa vybral k druhej najbližšej posteli, na ktorej ležala Ren. Pozerala na neho trochu zvláštne a tak jej najrpv vysvetlil, čo ide spraviť.
"Ehm, pozri nemáš sa čoho báť. Nemôžem liečiť len tak hocikoho a hocikedy, ale ako upír sa môžem vzdať časti mojej upírskej energie a liečiť pokiaľ je to potrebné. Zdá sa, že sa táto moja schopnosť ešte zosilnila potom, čo mi narástli krídla. Ver mi. Ak to bude niekoho bolieť, tak mňa." Na to sa na ňu usmial a položil aj jej ruku na čelo. Ďalšie množstvo energie sa spotrebovalo na to, aby vyliečilo každý milimeter jej tela. Edward cítil ako mu začína búšiť v hlave a mierne sa roztriasol. Tentokrát mu bude trvať dlhšie než sa dá znovu dokopy. Akonáhle prenos energie skončil, vyčerpane sa zvalil na studenú podlahu vedľa reninej postele. Teraz len dúfal, že tým aspoň trochu zapôsobil na Marka, a že si nikto nebude myslieť, že Ren neznáša.
Návrat hore Goto down
lentilka
Winchester
Winchester
lentilka

Počet príspevkov : 2175
Registration date : 15.04.2008

OdoslaťPredmet: Re: RPG- WORLD - archiv 1   RPG- WORLD - archiv 1 - Stránka 38 Empty05.04.09 0:05

Jessys videla že Edi pomohol Ren ,a zrútil sa na zem pristúpila k nemu a priložila mu ruku na čelo už jej bolo dobre tak teraz chcela pomôcť ona jemu. Potom pristúpila ku Cale ,,Môžem.,, povedala a nečakala na odpoveď priložila ruku k jej čelu a sústredila sa.
Návrat hore Goto down
Fay
Diabolský admin
Diabolský admin
Fay

Počet príspevkov : 2327
Nálada : *tudududú tudútúúúú*
Registration date : 03.03.2009

OdoslaťPredmet: Re: RPG- WORLD - archiv 1   RPG- WORLD - archiv 1 - Stránka 38 Empty05.04.09 0:28

Jessy sa dotkla Calinho čela, no miesto toho, aby cítila silu jej ozdravovacej schopnosti, odrazu už nebola v kaštieli, ale na úplne cudzom mieste.
"No skvelé, deje sa to znova," pomyslela si a rozhliadla sa okolo seba.
Nachádzala sa vo veľkom byte, luxusne avšak príjemne zariadenom. Všimla si dvoch mužov sediacich na podlahe.
Jedným bol Edward, s ktorým sa zoznámila len pred pár minútami a druhý, urastený mladý muž bol schúlený v jeho náručí a tlmene plakal. Bolo jej ho veľmi ľúto, vyzeral nešťastne.
Po chvíli sa však muži začali bozkávať a Cala sa začala cítiť nepríjemne. Nie kvôli tomu, že milencami boli dvaja muži, ale že sa ocitla v Edwadových spomienkach.
Odrazu sa Edward postavil, zodvihol neznámeho muža do náručia a preniesol ho do spálne. Cala mala predstavu, čo bude nasledovať a tak sa posadila na sedačku a snažila sa vrátiť späť do kaštieľa.
Z izby sa začali ozývať výkriky a slastné vzdychanie a ona sa cítila trapne. Čas sa však rýchlo presunul a obaja muži sedeli a raňajkovali. Tušila, že niečo nebude v poriadku, keď sa ten neznámy zodvihol so slovami, že musí odísť. Bolo jej jasné, že toto lúčenie nebude ako každé iné, cítila Edwardovú bolesť rovnako, ako bolesť toho druhého muža.
Ocitla sa naspäť v kaštieli a aj keď bola v myšlienkach stratená len zopár minút, mala pocit, akoby blúdila hodiny. Rebrá ju už neboleli čo znamenalo, že sa Jessy podarilo jej zranenia nakoniec vyliečiť. Súcitne pozrela na Edwarda a spýtala sa ho: "Kto bol ten muž?" Jej zvedavosť znova zvíťazila.
Návrat hore Goto down
http://supernaturalcon.j2fans.cz/
dion-fortune
Winchester
Winchester
dion-fortune

OdoslaťPredmet: Re: RPG- WORLD - archiv 1   RPG- WORLD - archiv 1 - Stránka 38 Empty05.04.09 0:33

Edward cítil, že sa mu uľavilo a tak sa opäť postavil na nohy a oprášil si kabát. Sledoval ako Jessy prešla ku calle a začala ju liečiť. Keď sa ho však po liečení calla spýtala "Kto bol ten muž?" zamrazilo ho.
"Neviem o čom hovoríš." usmial sa na ňu, ale tentokrát ostali jeho oči smutné.

Naposledy upravil dion-fortune dňa 05.04.09 1:00, celkom upravené 1 krát.
Návrat hore Goto down
Fay
Diabolský admin
Diabolský admin
Fay

OdoslaťPredmet: Re: RPG- WORLD - archiv 1   RPG- WORLD - archiv 1 - Stránka 38 Empty05.04.09 0:53

"Neviem o čom hovoríš," odvetil smutne Edward a aj keď sa na ňu usmial, jeho tvár bola odrazu bledšia ako predtým a svetielka v očiach mierne pohasli.
"Ja.. nechcela som.." zakoktala sa, no nedalo jej to a tak sa zhlboka nadýchla a dostala zo seba, "videla som ťa s ním. "
Návrat hore Goto down
dion-fortune
Winchester
Winchester
dion-fortune

OdoslaťPredmet: Re: RPG- WORLD - archiv 1   RPG- WORLD - archiv 1 - Stránka 38 Empty05.04.09 9:50

"Čo si videla?" spýtal sa pokojne Edward aj keď jeho ruky sa začali triasť. ´Nie. Nemysli na neho. Mark. Pozri sa na Marka. Sústreď sa iba neho. Brian neexistuje." Začal si v duchu opakovať Edward. Na Marka sa tak veľmi zameral práve preto, že potreboval myslieť na niečo iné ako na Briana a Mark bol jeden pekelne sexy polodémon/poloupír.
Návrat hore Goto down
Soniq
Winchester
Winchester
Soniq

Počet príspevkov : 2126
Nálada : :)
Registration date : 24.03.2008

OdoslaťPredmet: Re: RPG- WORLD - archiv 1   RPG- WORLD - archiv 1 - Stránka 38 Empty05.04.09 10:38

Po tom ako Edward odtiahol svoju ruku z Reninho čelo , ktorej sa očividne uľavilo , vďačne sa naňho pozrel . No upír sa zrazu zrútil k zemi. Chcel mu pomôcť , no videl , že o to sa postarala Jessy. Keď sa znova zodvihol z dlážky, pozrel naňho ." Vďaka." poďakoval mu. Konečne z neho spadlo to bremeno , ten strach , ktorý cítil z toho ,v akom stave sa Ren nachádzala.
Návrat hore Goto down
Fay
Diabolský admin
Diabolský admin
Fay

OdoslaťPredmet: Re: RPG- WORLD - archiv 1   RPG- WORLD - archiv 1 - Stránka 38 Empty05.04.09 11:07

"Čo si videla?" spýtal sa pokojne Edward.
"Asi teraz nie je najlepší čas, na takýto rozhovor. Prepáč, nechcela som ti ublížiť." povedala ľútostivo a snažila sa usmiať čo najúprimnejšíe.
"Kde sakra je ta Judith?" spýtala sa ostatných a sadla si na posteľ.
Návrat hore Goto down
SkreechTina
Winchester
Winchester
SkreechTina

Počet príspevkov : 2962
Nálada : dovolenková
Registration date : 27.01.2008

OdoslaťPredmet: Re: RPG- WORLD - archiv 1   RPG- WORLD - archiv 1 - Stránka 38 Empty05.04.09 11:09

Ren postŕhala zo seba posledné hadičky, čo ju pútali k posteli a zliezla z nej.
"Počuj, na chvíľu si polež, tá dlážka určite nie je 2x príjemná." povedala Edwardovi a snažila sa ho nedotknúť, aby od neho neprebrala ešte viac energie, ako by mohla.
"Mám pocit, že len ty jediný si odolný voči môjmu dotyku" pošepla Markovi do ucha, keď sa k nemu postavila a usmiala sa na neho.
Ren sa znova pozrela na Calu, ktorá tušila niečo z Edwardovej minulosti a spomenula si, ako v ten večer odchádzal ešte s jedným mužom a aj keď sa snažil to zakryť, tušila, že Cala trafila presne do čierneho. Poobzerala sa a všimla si, že už dlhšiu dobu nevidela osobu, ktorej sa potrebovala zdôveriť so svojimi obavami zo sna.
"Nevieš, kde je Misaki?" opýtala sa Marka a dúfala, že už čoskoro opustia tú nemocničnú izbu, kde už skoro všetci boli vyliečení.
Návrat hore Goto down
dion-fortune
Winchester
Winchester
dion-fortune

OdoslaťPredmet: Re: RPG- WORLD - archiv 1   RPG- WORLD - archiv 1 - Stránka 38 Empty05.04.09 11:19

Edward cítil ako ho zahrialo u srdiečka, keď sa mu Mark poďakoval. Naplnilo ho to príjemným blaženým pocitom a hneď bolo oveľa ľahšie zabudnúť na Briana. opäť sa pozrel na callu a vytasil jeden zo svojich neodolateľných úsmevov.
"V pohode. Neublížila si mi. No hoci teraz nie je vhodná doba, k tomuto sa ešte vrátime. Veľmi by ma totiž zaujímalo ako o tom vieš." Vtom však začul, čo povedala Ren a otočil sa k nej.
"Ďakujem, ale už som v poriadku." Pozrel na Jessy a usmial sa. "Vďaka." Jeho citlivé uši však zachytili aj to, čo pošepla Markovi a opäť sa teda pozrel na Ren.
"Mala by si si dávať pozor na to, čo hovoríš v prítomnosti upíra. Máme veľmi dobrý sluch." Jeho úsmev sa zmenil na mierne predátorsky.
"Ale žiadne strachy. Nezobrala si so odo mňa nič, čo by som ti nechcel dať."
Návrat hore Goto down
str8tking
Winchester
Winchester
str8tking

Počet príspevkov : 2698
Nálada : Som doma :D:D konečne
Registration date : 21.10.2008

OdoslaťPredmet: Re: RPG- WORLD - archiv 1   RPG- WORLD - archiv 1 - Stránka 38 Empty05.04.09 11:21

Judith sa práve vrátila do izby. Keď tam zbadala, Jessy liči Callu tak neverila vlastným očiam.
"Jessy no konečne si sa vyliečila" poriadne ju objala a podišla ku Calle.
"Môžeme ísť? potrebuješ pomoc alebo sa vieš postaviť na nohy" spýtala sa jej a narazila do upíra. Zamyslela sa a vedela, že on to bol v budúcnosti, ktorý nechal na samote Marka. Niečo si zamumlala a išla pomôcť Calle.
Návrat hore Goto down
dion-fortune
Winchester
Winchester
dion-fortune

OdoslaťPredmet: Re: RPG- WORLD - archiv 1   RPG- WORLD - archiv 1 - Stránka 38 Empty05.04.09 11:32

Edward sa zamračil na Judith. Počul aj to, čo si zamrmlala a nemal z toho dobrý pocit. Nikdy neprekypoval príliš veľkou dôverou k čistokrvným démonom.
Návrat hore Goto down
wiktoriano
Winchester
Winchester
wiktoriano

OdoslaťPredmet: Re: RPG- WORLD - archiv 1   RPG- WORLD - archiv 1 - Stránka 38 Empty05.04.09 11:38

Jasmine videla ze všetci sú uz v poriadku a bola rada ze uz nebudú potrebovat jej pomoc. vtedy ked sa Cala pýtala Edwarda na nejakého muza začala cítit zbytočná a chcela odíst vtedy sa tam však vrátila Judith spomenula si na jej rozhovor s Calou a opýtala sa jej. "kam to teraz idete?"
Návrat hore Goto down
str8tking
Winchester
Winchester
str8tking

OdoslaťPredmet: Re: RPG- WORLD - archiv 1   RPG- WORLD - archiv 1 - Stránka 38 Empty05.04.09 11:41

Judith sa otočila k Jasmine.
"Mám jedného podozrivého démona. myslím, že on vpustil Lilith do kaštiela a Callu som zavolala, aby sa mu trošku pozrela do hlavy či je to on"
Návrat hore Goto down
Fay
Diabolský admin
Diabolský admin
Fay

OdoslaťPredmet: Re: RPG- WORLD - archiv 1   RPG- WORLD - archiv 1 - Stránka 38 Empty05.04.09 11:45

"Myslím, že je to vďačnejšie ako mučenie. A hlavne, rýchlejšie. Možno. Neviem presne, ako to všetko funguje, takže to bude zaujímavé. Ale prišli sme sem za účelom tréningu, čo môže byť lepšie, ako dostať sa do niekoho hlavy?" spýtala sa, no ten druhý dôvod im nespomenula. Chcela vedieť čo najviac o Lilith, pretože vedela, že jej sila je s ňou úzko spojená.
Návrat hore Goto down
Soniq
Winchester
Winchester
Soniq

Počet príspevkov : 2126
Nálada : :)
Registration date : 24.03.2008

OdoslaťPredmet: Re: RPG- WORLD - archiv 1   RPG- WORLD - archiv 1 - Stránka 38 Empty05.04.09 12:07

"Mám pocit, že len ty jediný si odolný voči môjmu dotyku" pošepkala mu a usmiala sa. Miloval , keď sa usmievala , takže si jej úsmev vychutnal.
"Nevieš, kde je Misaki?" pozrela naňho. " Hm Misaki , myslím , že je v knižnici ." cítil Misakin pach , preto vedel , kde je . Mark spozoroval napätie medzi Judith a Edwardom, pousmial sa. " Vidím , že tu bude dusno." zamrmlal pre seba.
Návrat hore Goto down
wiktoriano
Winchester
Winchester
wiktoriano

OdoslaťPredmet: Re: RPG- WORLD - archiv 1   RPG- WORLD - archiv 1 - Stránka 38 Empty05.04.09 12:08

Jasmine zaujalo čo jej odpovedali Calla a Judith. tiez chcela vediet kto tam Lilith pustil. "to vyzerá zaujímavo. pôjdem s vami. dúfam ze nebudem zavadzat." ponúkla sa
Návrat hore Goto down
dion-fortune
Winchester
Winchester
dion-fortune

OdoslaťPredmet: Re: RPG- WORLD - archiv 1   RPG- WORLD - archiv 1 - Stránka 38 Empty05.04.09 12:10

Edward sa opäť zamračil. Táto situácia sa mu nepozdávala. No rozhodol sa, že zatiaľ žiadne problémy robiť nebude. Hoci je prakticky nesmrteľný, sú tu isté spôsoby, ktorými by mohol prísť o život a nechcel Judith príliš provokovať. Nahodil teda opäť jeden zo svojich šarmantných úsmevov a prehovoril.
"Hmm, okey... Takže keďže ste už viac menej všetci v poriadku, čo by ste povedali na to, aby sme odtiaľto vypadli? zahrá si niekto poker?"
Návrat hore Goto down
Anwiel
Winchester
Winchester
Anwiel

Počet príspevkov : 4325
Nálada : smíšená
Registration date : 09.04.2008

OdoslaťPredmet: Re: RPG- WORLD - archiv 1   RPG- WORLD - archiv 1 - Stránka 38 Empty05.04.09 12:27

Misaki se posadila na stůl, který byl jistě strašně starý, ale to jí nijak nevadilo. Chviličku přejížděla pesty po jeho povrchu. Zavřela oči. Najednou se objevila ve 13. století a viděla mladého, svalnatého muže, jak tento stůl vyrábí a pak ho předává krásná mladé ženě. Svatba.... Misaki otevřela oči. Menší pohled do minulosti jí uklidnil. Rozhlédla se po knihovně... kde by asi tak mohlo být něco o démonech... Vstala a začala očima přejíždět po jednotlivých knihách, doufala, že tu svojí najde co nejdříve, těch knih tu bylo opravdu mnoho. ´Mohli by si brát příklad z našich moderních knihoven... tam sou knížky podle abecedy!!´ pomyslela si a v tu chvíli se umístění knih změnilo. ´Jistě, dům plní přání´ zasmála se a šla najít písmenko L....
Návrat hore Goto down
http://www.anwiel.blog.cz
Fay
Diabolský admin
Diabolský admin
Fay

OdoslaťPredmet: Re: RPG- WORLD - archiv 1   RPG- WORLD - archiv 1 - Stránka 38 Empty05.04.09 12:28

Cale sa nápad s pokrom pozdával, avšak mala teraz úplne iné veci na práci.
"Ja by som sa na poker nechala nahovoriť, ale najprv "démonia lobotómia"." zasmiala sa.
Návrat hore Goto down
dion-fortune
Winchester
Winchester
dion-fortune

OdoslaťPredmet: Re: RPG- WORLD - archiv 1   RPG- WORLD - archiv 1 - Stránka 38 Empty05.04.09 12:31

Edward len prevrátil oči. "No dobre, ale beriem ťa za slovo." Na to z vrecka vytasil balíček kariet."takže nikto? ani blackjack?" spýtal sa neveriacky ostatných, z ktorých ani jeden zatiaľ nepreukázal záujem o karty.
Návrat hore Goto down
str8tking
Winchester
Winchester
str8tking

OdoslaťPredmet: Re: RPG- WORLD - archiv 1   RPG- WORLD - archiv 1 - Stránka 38 Empty05.04.09 12:34

"Ty chceš hrať poker v takejto situácií," pozrela sa Judith na Edwarda a len pokrútila hlavou.
"keby si vedel, že čo sa tu stalo pred nejakou tou hodinou tak na poker ani nepomyslíš" z očí jej začal sršať plameň
"Krucinál.schop sa Judith" vykrikla nahlas a po čase sa jej podarilo zastaviť oheň.
"takže teraz idem hore s Callou a Jasmine keby ste niečo chceli tak viete kde všetko najdete. Poďme baby" náhlila lebo teraz by vedela spáliť toho nadržaného upíra za sekundu.
Návrat hore Goto down
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: RPG- WORLD - archiv 1   RPG- WORLD - archiv 1 - Stránka 38 Empty

Návrat hore Goto down

RPG- WORLD - archiv 1
Návrat hore 
Strana 38 z 40Choď na stránku : Previous  1 ... 20 ... 37, 38, 39, 40  Next
 Similar topics
-
» Supernatural na CW - archiv 1
» JENSEN - archiv 1
» JENSEN - archiv 2
» JARED - archiv 1
» JARED - archiv 2

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
 :: Ostatné :: Off topic :: Srandičky a hry-
Prejdi na: