Co to sakra bylo? Ten konec mě opravdu znechutil. Doufala jsem, že v tom bude mít prsty nějaký zlomyslný duch a on je to další anděl, který zase vede hovor a přesvědčuje Deana, přičemž Dean se zase nezajímá o to, v jakém stavu je Sam. Aspoň věta "Sam si taky vzpomene?" nebo "Bude Sam taky v pořádku?" by stačila. V celém díle mi chyběla chemie - jestli to bylo způsobeno tím, že tady jako bratři nebyli, to sice nevím, ale nějak tomu už něco chybí.
Jestli se v příštím díle zase objeví Castiel či jiný anděl, tak už asi budu kousat. Totiž, ta linie není špatná, ale ať už s tím pohnou, protože ukňouraný Dean je protivný Dean a i když se mi líbí Sam, používající své schopnosti, tak už by to mohli taky vyřešit s ním.
Určitě to bude až ve finále, kde to naprosto jistě skončí cliffhangerem, ale kdyby to mělo být stylem "Deanovo doznání/Dean se něco dozví/kašleme na Sama", tak nevím, jestli budu mít nervy na finále koukat...
Asi to vidím moc černě, ale mně ten konec tu epizodu řádně pokazil. Líbilo se mi, jak hledali pomoc u "konkurence" Ghostfacers a jak Sam řekl "mám to v krvi", což je pěkná dvojznačná narážka.
Jen ten konec...mně to prostě přišlo naprosto zbytečné. Nemůžu si pomoct, ale tak to vidím.