| Ako ste sa k Supernaturalu dostali? | |
|
+57nuni1977 Marion0889 Lucy86 inga Husitka Sashenka30 kaja666 Lirael str8tking Dzowika4 lenkka Ewis bareness Mystic calla Faith Kacena222 Pa001 sonca12 Anwiel FeeBee Hiro666 CrazyD 333 Soniq Zizi sisel keksiiq veronika Weronička Dr.Bna nirgana Ettie funny rbl aryana7 SkreechTina Silvia Blanka LenkaX22 Kaja Kristine ivan2321 Madlen SNlois Elendilka Chrystelle Katka Sarinka bookika Kika janka410 Samabel Night Angel zoehart dion-fortune Willo 61 posters |
|
Autor | Správa |
---|
Chrystelle Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10688 Age : 47 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Ako ste sa k Supernaturalu dostali? 15.01.08 8:02 | |
| Kaja, promiň jestli ti můj příspěvek vyzněl tak, že bych si myslela že jsi nechápavá, to vůbec ne. Jen z vlastní zkušenosti vím, že je lepší raději všechno napsat na začátku polopatě, aby se k tomu člověk už nemusel vracet. Tím z vlastní zkušenosti myslím, že mně když to napsali admini na některém fóru polopatě hned, bylo to lepší, než když mě třeba na některé věci upozornili několikrát do měsíce, protože jsem o nich ze začátku neměla ani páru a třeba nebyly ani v pravidlech. To už si pak člověk opravdu připadá jak blbec. :oops: A netuším, jak člověk nepozná, jak moc se umíš na fórech "pohybovat" protože jsou zde třeba i lidé, kteří nikdy dřív na fórum nic nepsali a tak ani nevědí, jak přesně na "citace" a podobně. Takže proto to podrobné vysvětlení. Rozhodně tě nikdo něchtěl polekat, tak se omlouvám. | |
|
| |
Kaja Winchester
Počet príspevkov : 1232 Registration date : 07.01.2008
| Predmet: Re: Ako ste sa k Supernaturalu dostali? 15.01.08 16:39 | |
| Ahoj Janka,nemusíš sa ospravedlňovať,určite nepatrím k tým ľudom ktorí tu prídu napíšu jeden príspevok za mesiac a odídu,a ani sa nepohybujem na fore po prvý krát,skôr ma prekvapilo to že práve tu je takéto pravidlo,inak nič ja ho rešpektujem a budem ho aj dodrživať ,len naozaj ma to prekvapilo pretože ,se umím na fórech ´pohybovať´,a nestretla som sa nikdy s tým žeby bola citácia zakázana,skôr je zakázane viac citácii za sebou,pretože to potom spomaľuje načítanie stránky.A naozaj aj ja mám veľa skuseností s takými ľudmi ktorí nerešpektuju pravidlá,otvarajú zbytočné nove témy a podobne.Ale myslím že k ním nepatrím. A zabudnime už na to. | |
|
| |
Počet príspevkov : 10688 Age : 47 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Ako ste sa k Supernaturalu dostali? 15.01.08 17:34 | |
| Nejsi jediná, koho tohle pravdilo překvapilo. Já na něj z jiných fór taky nejsem zvyklá a citace používám. Ovšem nelíbí se mi, jak citace někteří lidé používají, to bych vraždila. Dnes jsem byla na jednom zahraničním fóru a tam citovali obrovskou fotku a dokonce několik lidí za sebou. Tak to bylo něco!!! Nejen že se mi načítala stránka pomalu, ale vůbec jsem se tam nemohla orientovat, když tam bylo asi 5 citací s tou samou fotkou a navíc ti lidi pod to dali třeba jen jedno slovo a smajlíka. Já nevím, někomu asi tohle nevadí, ale já si myslím, že tímto se zbytečně hyzdí a kazí fóra. Proto jsem nakonec byla ráda, že tady je to tak hezky přehledné. Citace zde nejsou zakázané, jen jejich nadměrné a zbytečné užívání. Což plně chápu. Nediv se, že to tady zase rozebírám, ale já jsem všeobecně hrozně ukecaná.. :oops: ...a zaujalo mě, že máš stejnou zkušenost jako já. Tak se zase potřebuju vykecat z podoby. A samozřejmě jsem tady zase off-topic, takže raději mizím, než se ze mne stane "lovná zvěř".... | |
|
| |
Kaja Winchester
Počet príspevkov : 1232 Registration date : 07.01.2008
| Predmet: ........... 15.01.08 17:41 | |
| Tak to som rada že ie som jediná,čo som sa čudovala,to by som si potom pripadala už ako blázon.Presne to ani mne,milionkrát za sebou,niekedy je to také dlhé že aj na celú stranu.Presne a hlavne na tých zahraničných je to dosť také až smiešne.Mne práve to dosť vadí čo si opísala, s týmto som sa viackrát stretla.Hlavne ked su fotky to dosť často ľudia robia. A nevadí že si ukecaná a ani sa nedivím,skôr naopak. | |
|
| |
SNlois Winchester
Počet príspevkov : 3035 Age : 32 Bydlisko : Jablonec nad Nisou Nálada : po každe epizodě na Bohnice a tady na foru na prášky na uklidnění...:D Registration date : 11.12.2007
| Predmet: Re: Ako ste sa k Supernaturalu dostali? 15.01.08 18:15 | |
| | |
|
| |
| Predmet: Re: Ako ste sa k Supernaturalu dostali? 15.01.08 18:18 | |
| | |
|
| |
Samabel Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10070 Age : 34 Bydlisko : Praha Nálada : Travel and explore!!! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Ako ste sa k Supernaturalu dostali? 15.01.08 18:23 | |
| | |
|
| |
SNlois Winchester
Počet príspevkov : 3035 Age : 32 Bydlisko : Jablonec nad Nisou Nálada : po každe epizodě na Bohnice a tady na foru na prášky na uklidnění...:D Registration date : 11.12.2007
| Predmet: Re: Ako ste sa k Supernaturalu dostali? 15.01.08 18:23 | |
| | |
|
| |
Sarinka Diabolský admin
Počet príspevkov : 7654 Age : 36 Bydlisko : Cardiff, UK Nálada : Sherlocked Registration date : 29.11.2007
| Predmet: Re: Ako ste sa k Supernaturalu dostali? 15.01.08 18:26 | |
| Musím sa vyjadriť k tej citácii. Citovať, samozrejme, môžete, to obmedzenie citovania sa týka obrovských príspevkov a príspevku, ktorý je nad tým vaším, čo je pochopiteľné. Zrejme to je v pravidlách zle formulované... A tie príspevky po sebe, to je opäť pochopiteľné, pretože potom to už je spam...edit je náš dobrý kamarát.. Tú vec s citovaním v pravidlách upravím, aby nedošlo k ďalším nedorozumeniam.. | |
|
| |
Počet príspevkov : 10070 Age : 34 Bydlisko : Praha Nálada : Travel and explore!!! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Ako ste sa k Supernaturalu dostali? 15.01.08 18:29 | |
| | |
|
| |
SNlois Winchester
| Predmet: Re: Ako ste sa k Supernaturalu dostali? 15.01.08 18:33 | |
| | |
|
| |
| Predmet: Re: Ako ste sa k Supernaturalu dostali? 15.01.08 18:34 | |
| | |
|
| |
| Predmet: Re: Ako ste sa k Supernaturalu dostali? 15.01.08 18:36 | |
| To s tou gratulací bylo asi mířeno na mě! Jak to, že jsem nepogratulovala? To není možný, že jse to zazdila? tak to se moc omlouvám, i když je to neomluvitelné. Ale tys to asi vzala takovým fofrem, že jsem měla za to, že budeš ještě nějaký ten pátek z křižovatky a najednou už jsi byla YED s padesáti příspvěky na kontě. Že tys ty příspěvky s někým vykšeftovala na křižovatce? A jinak koukám, že zase nejsme vůbec.... EDIT: tak vidím, že jdu zase s křížkem po funuse. Aspoň že jsem to pochopila správně. Tak ještě jednou sorry, SNlois. Ale neboj, teď už si to pohlídám, takže bych na tohle moc nespoléhala, co jsi psala.... | |
|
| |
SNlois Winchester
| Predmet: Re: Ako ste sa k Supernaturalu dostali? 15.01.08 18:40 | |
| | |
|
| |
| Predmet: Re: Ako ste sa k Supernaturalu dostali? 15.01.08 18:41 | |
| | |
|
| |
janka410 Winchester
Počet príspevkov : 5348 Age : 54 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Ako ste sa k Supernaturalu dostali? 15.01.08 18:45 | |
| | |
|
| |
| Predmet: Re: Ako ste sa k Supernaturalu dostali? 15.01.08 18:47 | |
| | |
|
| |
SNlois Winchester
| Predmet: Re: Ako ste sa k Supernaturalu dostali? 15.01.08 20:24 | |
| | |
|
| |
SkreechTina Winchester
Počet príspevkov : 2962 Age : 36 Bydlisko : Bratislava-Dúbravka Nálada : dovolenková Registration date : 27.01.2008
| Predmet: Môj prvý "dotyk" so SN:) 27.01.08 18:45 | |
| Ahojte, ak môžem, rada pripojím svoj prvý "dotyk" so SN...Nikdy snáď nezabudnem, ako asi pred rokom, keď sme sa po večeroch s mamou učili do školy, som zrazu začula novú zvučku a nový seriál s názvom "Supernatural". V tom momente bolo učenie ta-tam a obe sme sa na obrazovku doslova nalepili a so zatjeným dychom sme sa zoznamovali s novým seriálom a hlavne s chlapcami Obe sme maniačky do takýchto "tajomných a divných vecičiek" a odvtedy to bol pre nás rituál...Keď som náhodou nestihal nejakú časť, mama mi ju vždy do podrobna vyrozprávala a zas naopak:) Tak to je aj teraz, poctivo sledujeme všetky časti a nahrávame si ich a už sme do sledovania SN zapojili celú rodinu, vrátane môjho malého brata, ktorý neche ísť spať, dokým si nepozrie v sobotu alebo v nedeľu SN:) Tina | |
|
| |
dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 34 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Ako ste sa k Supernaturalu dostali? 27.01.08 18:57 | |
| wow tak to mas skvele, ze to pozerate cela rodina, to ta moja to nemoze ani citit. neviem, ale niekedy mam pocit, ze snad ani nie sme pribuzny, pretoze oni vsetci maju radi priblizne to iste, len ja som ciernou ovcou rodiny a milujem vsetko nadprirodzene oni vobec nezdielaju moje nadsenie z tohto serialu, prave naopat myslia si, ze je to najvacsia blbost na svete no aa teraz si predstavte, ze ja s nimi musim zit, ach | |
|
| |
SkreechTina Winchester
Počet príspevkov : 2962 Age : 36 Bydlisko : Bratislava-Dúbravka Nálada : dovolenková Registration date : 27.01.2008
| Predmet: To dion-fortune 27.01.08 19:09 | |
| Jaaaj, to mi je ľúto, ale raz musia uznať, že niečo takéto je a existuje, U nás to trvalo asi rok, než sa to chytil aj zvyšok family, hehe, tiež sme boli považované za divné....Verím, že to s nimi zvládneš a nebudeš večne čiernou ovcou :alien: | |
|
| |
dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 34 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Ako ste sa k Supernaturalu dostali? 27.01.08 19:21 | |
| no o tom pochybujem ja som im to uz pustala, ale nechytili sa velmi, len moje sestry to este ako tak zaujalo, ale u rodicov som bez sance, nastastie mam kamosky a vas, takze viem, ze nie som uplny cvok a ak ano tak nie som sama | |
|
| |
SkreechTina Winchester
| Predmet: Re: Ako ste sa k Supernaturalu dostali? 27.01.08 19:36 | |
| | |
|
| |
dion-fortune Winchester
| Predmet: Re: Ako ste sa k Supernaturalu dostali? 27.01.08 19:39 | |
| no ja ma pb rada, ale nie az tak ako sn. no a som rada, ze v tom nie som sama a ja mam este kopu dalsich "uchyliek" ale tato je asi najvacsia, ale tak kto by sa z tak krasnej zavislosti chcel dat liecit? | |
|
| |
SkreechTina Winchester
| Predmet: Re: Ako ste sa k Supernaturalu dostali? 27.01.08 19:47 | |
| Preeesne tak, to by uz bol hriech sa z toho liecit to treba len hehe:) Inak mam tak mozno pomimo otazku, je tu niekto z oblasti, kde tak nehorazne fuci? Lebo svetla blikaju v dome, telka preskakuje a ked mam v tomto "strasidelnom pozadi" sledovat SN, tak asi dnes fakt nezaspim | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: Ako ste sa k Supernaturalu dostali? | |
| |
|
| |
| Ako ste sa k Supernaturalu dostali? | |
|