Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

DomovDomov  HľadaťHľadať  Latest imagesLatest images  RegistráciaRegistrácia  StránkaStránka  Prihlásenie  

Všeobecné spoilery

Goto down 
+27
Peter67
tauria
Lucy86
Panthera
Soniq
Portable.Device
lenkka
SkreechTina
kaja666
janicag
mummy
Silvia
janka410
Fay
Weronička
Chrystelle
dion-fortune
Ettie
sisel
dzajnisko
Hiro666
str8tking
wiktoriano
Samabel
cleo
Zizi
Sarinka
31 posters
Choď na stránku : Previous  1 ... 5, 6, 7 ... 11 ... 17  Next
AutorSpráva
Soniq
Winchester
Winchester
Soniq

Počet príspevkov : 2126
Nálada : :)
Registration date : 24.03.2008

Všeobecné spoilery - Stránka 6 Empty
OdoslaťPredmet: Re: Všeobecné spoilery   Všeobecné spoilery - Stránka 6 Empty06.08.09 14:52

Ty kks to čo wtf!!!!???? Všeobecné spoilery - Stránka 6 99937 Všeobecné spoilery - Stránka 6 99937 Všeobecné spoilery - Stránka 6 99937 Všeobecné spoilery - Stránka 6 99937 Všeobecné spoilery - Stránka 6 99937 Všeobecné spoilery - Stránka 6 99937 Všeobecné spoilery - Stránka 6 99937 Všeobecné spoilery - Stránka 6 99937 Všeobecné spoilery - Stránka 6 99937 Všeobecné spoilery - Stránka 6 316745 Všeobecné spoilery - Stránka 6 316745 Všeobecné spoilery - Stránka 6 316745 Všeobecné spoilery - Stránka 6 316745 to som úplne oficiálne dead Všeobecné spoilery - Stránka 6 49896 umrela som smiechom to vážneee !!úplne seriózne vážne ,no síce Paris neznášam ,ale teda to bude haluz , to budú reakcie ,no ja skapem teda Sama a Deana a ich výrazy v štýle wtf Všeobecné spoilery - Stránka 6 49896 Všeobecné spoilery - Stránka 6 49896 bože ja sa tak tešííím.. nech už konečne začne SN Všeobecné spoilery - Stránka 6 325299
Návrat hore Goto down
Sarinka
Diabolský admin
Diabolský admin
Sarinka

Počet príspevkov : 7654
Nálada : Sherlocked
Registration date : 29.11.2007

OdoslaťPredmet: Re: Všeobecné spoilery   Všeobecné spoilery - Stránka 6 Empty06.08.09 16:26

Ja sa k tomu moc nechcem vyjadrovať, bo z toho mám fakt zmiešané pocity, bojím sa, že táto časť sa prehupne na prvé miesto mojich najhorších epizód a predbehne aj Monster Movie, nejako proste neviem prísť na chuť tým vtipným epizódam v poslednej dobe. Inak to asi nebude Paris naozajstná, nie? Však Kripke by potreboval všetky peniaze sveta, aby ju tam dostal... Laughing
Návrat hore Goto down
http://sarinka.tumblr.com/
dion-fortune
Winchester
Winchester
dion-fortune

Počet príspevkov : 12342
Nálada : k-popovská :D
Registration date : 01.12.2007

OdoslaťPredmet: Re: Všeobecné spoilery   Všeobecné spoilery - Stránka 6 Empty06.08.09 16:29

sarinka: možno nevie zabudnúť na jareda od house of wax Všeobecné spoilery - Stránka 6 99937 a vieš, prečo ju jensen nemá rád? Všeobecné spoilery - Stránka 6 284389 možno chce prísť spraviť bordel Všeobecné spoilery - Stránka 6 316745

ale teda neviem či to bude ona alebo nie... a neviem, čoho sa desím viac. pravej hiltonovej alebo napodobeniny Všeobecné spoilery - Stránka 6 316745
Návrat hore Goto down
Sarinka
Diabolský admin
Diabolský admin
Sarinka

OdoslaťPredmet: Re: Všeobecné spoilery   Všeobecné spoilery - Stránka 6 Empty06.08.09 16:36

lol...no vidíš, to ma nenapadlo, že ona s ním už vlastne hrala... Laughing ja sa desím faktu, že o tom Kripke vôbec uvažuje, je to také divné, určite je za tým Edlund, to nie je o čom....proste si to neviem prestaviť a dosť sa toho bojím... doors toho hovoriaceho maca som do poslednej chvíle nemohla uveriť, no odvtedy si myslím, že je možné všetko... Laughing
Návrat hore Goto down
dion-fortune
Winchester
Winchester
dion-fortune

OdoslaťPredmet: Re: Všeobecné spoilery   Všeobecné spoilery - Stránka 6 Empty06.08.09 16:59

tak mne tie vtipné epky nevadili... ale bolo ich ozaj moc v 4 serke 603 tak dúfam, že toto bude jediná vtipná v 5... aj keď ktovie, možno to vôbec vtipne myslené nie je Laughing som zvedavá, čo z toho nakoniec bude, ale tiež si myslím, že je za týmto ben, aj keď ktovie Laughing erdžo sa nezdá Laughing
Návrat hore Goto down
Sarinka
Diabolský admin
Diabolský admin
Sarinka

OdoslaťPredmet: Re: Všeobecné spoilery   Všeobecné spoilery - Stránka 6 Empty06.08.09 17:30

Tak to súhlas, bolo ich tam až príliš a ani jedna sa mi nepáčila... Všeobecné spoilery - Stránka 6 934194 mne sa zdá, že Edlund na Comic cone vravel, že píšu túto piatu časť, nie? cas nás ochraňuj, čoho je on schopný a čo tam okrem Hiltonky bude.. lol! Inak nie je toto tá časť, kde majú byť tie seriálové crossovery, alebo sa mi to len zdalo, že také niečo hovorili? confused
Návrat hore Goto down
dion-fortune
Winchester
Winchester
dion-fortune

OdoslaťPredmet: Re: Všeobecné spoilery   Všeobecné spoilery - Stránka 6 Empty06.08.09 17:33

mne sa niektoré páčili, niektoré ani nie, ale tak čo už Laughing

a aké crossy? o tom zase ja nič neviem... spoilery až tak nesledujem 603 ale veru.... edlund, keď sa do niečoho pustí, tak boh cas nám pomáhaj Laughing
Návrat hore Goto down
Sarinka
Diabolský admin
Diabolský admin
Sarinka

OdoslaťPredmet: Re: Všeobecné spoilery   Všeobecné spoilery - Stránka 6 Empty06.08.09 17:47

Mne sa zdá, že Kripke také dačo hovoril na CC o časti so seriálovými crossoverami, ale možno mi už hrabe a možno si robil prču, takže... Všeobecné spoilery - Stránka 6 934194 Laughing
Návrat hore Goto down
dion-fortune
Winchester
Winchester
dion-fortune

OdoslaťPredmet: Re: Všeobecné spoilery   Všeobecné spoilery - Stránka 6 Empty06.08.09 17:51

jáj.... cc najnovšie som videla len to live a potom ešte asi pár videí, ale to sa neráta Laughing

ale tie crossy sú celkom zaujímavý nápad. to by nemuselo byť zlé Laughing
Návrat hore Goto down
Sarinka
Diabolský admin
Diabolský admin
Sarinka

OdoslaťPredmet: Re: Všeobecné spoilery   Všeobecné spoilery - Stránka 6 Empty06.08.09 17:54

Hej, aj mne sa to celkom páči, len ako by to spravil...inak fakt neručím, či sa mi to nesnívalo alebo dačo... Laughing Laughing
Návrat hore Goto down
mummy
Diabolský admin
Diabolský admin
mummy

Počet príspevkov : 525
Registration date : 15.02.2009

OdoslaťPredmet: Re: Všeobecné spoilery   Všeobecné spoilery - Stránka 6 Empty06.08.09 19:00

dnes som počula Paris v rádiu a začala som sa smiať Všeobecné spoilery - Stránka 6 49896 tieto spoilery na mňa nemajú dobrý vplyv.. ale fakt neviem, čo si mám o tom myslieť.. na jednej strane som strašne zvedavá, potom sa musím smiať a ešte sa toho aj trochu desím..
a tuším to fakt bude pravda, ďalšie info:
citácia :
Chicago Tribune acquired more detail about her role from Sera Gamble. "She plays the role of a demonic creature that takes the form of... Paris Hilton," Gamble said.

zdroj:
kód:
http://www.aceshowbiz.com/news/view/00026222.html

A ževraj na svojom twitteri niečo napísala, takže nebude len niekto hrať ju, ale bude to naozajstná Paris:
citácia :
"I love the show Supernatural. It rocks! So excited".

zdroj:
kód:
http://community.livejournal.com/dean_sam/9513648.html?#cutid1
Návrat hore Goto down
http://forgotten.delicate-flower.com
Sarinka
Diabolský admin
Diabolský admin
Sarinka

OdoslaťPredmet: Re: Všeobecné spoilery   Všeobecné spoilery - Stránka 6 Empty06.08.09 19:28

No zbohom... Rolling Eyes kto sa dopredu dobrovoľne hlási otitulkovať túto časť s ňou... Všeobecné spoilery - Stránka 6 934194 Kripke musí dancovať od radosti, však to SN brutálne zviditeľní....bože, v týchto dňoch môže hrať démona už ktokoľvek... Evil or Very Mad Všeobecné spoilery - Stránka 6 934194 Laughing
Návrat hore Goto down
mummy
Diabolský admin
Diabolský admin
mummy

OdoslaťPredmet: Re: Všeobecné spoilery   Všeobecné spoilery - Stránka 6 Empty06.08.09 19:36

ale veď ona nebude nič hrať (veď s jej hereckým alebo akýmkoľvek neexistujúcim talentom), ona už dávno budí dojem, že je posadnutá Všeobecné spoilery - Stránka 6 934194
Návrat hore Goto down
Sarinka
Diabolský admin
Diabolský admin
Sarinka

OdoslaťPredmet: Re: Všeobecné spoilery   Všeobecné spoilery - Stránka 6 Empty06.08.09 19:42

Tak to si teraz zabila... Všeobecné spoilery - Stránka 6 99937 Všeobecné spoilery - Stránka 6 99937 Všeobecné spoilery - Stránka 6 99937 posadnutá a postihnutá k tomu... Laughing ale aj tak by som Kripkemu najradšej jednu natiahla, že ju tam pchá... Rolling Eyes
Návrat hore Goto down
Sarinka
Diabolský admin
Diabolský admin
Sarinka

OdoslaťPredmet: Re: Všeobecné spoilery   Všeobecné spoilery - Stránka 6 Empty07.08.09 14:30

Takže už je jasné, koho bude Hiltonka hrať....no zbohom... Všeobecné spoilery - Stránka 6 934194

citácia :
"If anyone ever wanted to see a bloodthirsty Paris attack and kill somebody, this is your chance," said Kripke, who added that he was "quite frankly shocked that Paris agreed to do it."

"We wrote the role just for her," Gamble said. "We're very excited that she said yes. She plays the role of a demonic creature that takes the form of... Paris Hilton. If you know our style, you know we go pretty funny and irreverent with this stuff, so--expect that. The fact that she wanted to do the episode speaks volumes about her sense of humor. She's flat-out awesome for playing along. You'll see."

kód:
http://featuresblogs.chicagotribune.com/entertainment_tv/2009/08/paris-hilton-supernatural.html
Návrat hore Goto down
Chrystelle
Pekelný moderátor
Pekelný moderátor
Chrystelle

Počet príspevkov : 10688
Nálada : Skvělá!

OdoslaťPredmet: Re: Všeobecné spoilery   Všeobecné spoilery - Stránka 6 Empty07.08.09 14:40

WTF?! Tak to je trapas.... Rolling Eyes Pokaždé, když si myslím, že mě už v SN nemůže nic nepříjemně překvapit, stane se opak. Shocked Laughing Nemůžu si pomoct, ale větší parodii z toho snad už ani udělat nemůžou. Neříkám, že předem celou epizodu zatracuji, ale tu slečnu mám za trapnou imitaci herečky a i když se u toho možná zasměju, tak rozhodně bych byla raději, kdyby tam aspoň hrála nějakého civilistu. Tak by to aspoň nevyznělo jako úplná parodie na SN. Rolling Eyes No nic, je vidět, že tvůrci už neví, co by do děje strčili, aby diváky nadzdvihli ze sedaček. Rolling Eyes fish
Návrat hore Goto down
janka410
Winchester
Winchester
janka410

Počet príspevkov : 5348
Nálada : Skvělá

OdoslaťPredmet: Re: Všeobecné spoilery   Všeobecné spoilery - Stránka 6 Empty07.08.09 14:50

Ježíííš tak ji fakt "miluju" Všeobecné spoilery - Stránka 6 43228 včera když jsem to četla, myslela jsem si,že si z nás někdo dělá srandu ....bohužel opak je pravdou Všeobecné spoilery - Stránka 6 11674 Fakt se nemůžu dočkat Všeobecné spoilery - Stránka 6 968235
Návrat hore Goto down
Zizi
Winchester
Winchester
Zizi

Počet príspevkov : 4217
Nálada : Everyday is another opportunity to shine :)
Registration date : 05.04.2008

OdoslaťPredmet: Re: Všeobecné spoilery   Všeobecné spoilery - Stránka 6 Empty07.08.09 14:52

Nie, nie, nie, nie a ešte raz nie. Ja tomu neverím. Nie je to nič nové, že počas krásnych letných dní neverím ani jednému spoilerovému slovu Erica. Ako ak tam bude hentá ufff ani neviem ako ju pomenovať, tak to ma naštve. Tá slepica nevie hrať, už vôbec nevie spievať a pchá sa všade - ona vie dokonalo len jedno - robiť škandály.
Pevne verím, že ak sa tam objaví, tak si ju Eric podá a jej postava zomrie bolestivou a nechutnou smrťou a zmizne rýchlejšie ako sa objavila.
(Ako môj brat pri tejto novinke povedal - Eric si jej smrť určite vychutná Twisted Evil ) A mal by, lebo ak sa čo i len pokúsi dať ju Deanovi do postele, tak za seba neručím. Rolling Eyes Evil or Very Mad Všeobecné spoilery - Stránka 6 487389
Aj tak neuverím, kým neuvidím - je to Eric 603
Návrat hore Goto down
mummy
Diabolský admin
Diabolský admin
mummy

OdoslaťPredmet: Re: Všeobecné spoilery   Všeobecné spoilery - Stránka 6 Empty07.08.09 15:54

dúfam, že ju aspoň zabijú Všeobecné spoilery - Stránka 6 132752
ale berme to tak, že aspoň na SPN upúta pozornosť Všeobecné spoilery - Stránka 6 312566
Návrat hore Goto down
Sarinka
Diabolský admin
Diabolský admin
Sarinka

OdoslaťPredmet: Re: Všeobecné spoilery   Všeobecné spoilery - Stránka 6 Empty07.08.09 16:10

Úplný súhlas, Chrys, je to trapas na entú a sklamanie ešte k tomu. Počas sledovania starých dobrých prvých dvoch sérií by ma ani vo sne nenapadlo, že sa takéhoto niečoho dočkáme, ona sa tam proste nehodí, je to na smiech toto... Rolling Eyes proste hrôza, tak ako som sa začala vďaka Markovi ako Luciferovi tešiť, už zas prevládajú negatívne pocity z celej sérky, ehm... Všeobecné spoilery - Stránka 6 934194 a tiež to vysvetľuje tú náhlu pozornosť tej kozy prezidentky o SN, čo predtým hovorila, že by ho najradšej zrušila, zrazu chce, aby bol vo vysielaní čo najdlhšie... Suspect
Návrat hore Goto down
dion-fortune
Winchester
Winchester
dion-fortune

OdoslaťPredmet: Re: Všeobecné spoilery   Všeobecné spoilery - Stránka 6 Empty07.08.09 19:41

tak ja tým tiež nie som práve nadšená, ale zase nie som z toho ani tak mimo ako vy 603 neviem, ale mne je to šumafuk či tam bude alebo nie... samozrejme, že seriál je aj o hercoch a o tom ako presvedčivo svoje role zahrajú, ale len preto, že mi je paris vrcholne nesympatická (a to som ju videla naživo Všeobecné spoilery - Stránka 6 1319 ) neodsúdim ten diel dopredu.

aj mne sa veľmi páčili diely prvej a druhej série, ktoré boli temné a niesli v sebe ten hororový prvok, ale už pri tretej sérií mi bolo jasné, že supernatural, aký poznáme sa mení a už nikdy nebude taký ako predtým. keď začala 4 séria bolo tú zmenu už naozaj vidieť.... ale napriek tomu, že je vo 4 sérií veľa dielov, ktoré ma ozaj neoslovili, obsahuje tiež diely, ktoré ma dostali viac ako čokoľvek iné predtým...

áno bolo v nej príliš veľa smiešných epizód, ale mne sa mnohé z nich celkom páčili.... napríklad yellow fever alebo aj monster movie.... neviem, ale pre mňa tie epky boli v pohode Všeobecné spoilery - Stránka 6 934194 a preto dúfam, že aj táto ma dokáže rozosmiať. paris neparis, supernatural je skrátka supernatural. občas ma sklame, občas pri ňom nadávam, ale stále je to seriál, ktorý milujem a aj keď dodrbú neviem koľko dielov, bude mať v mojom srdci navždy special miesto 603
Návrat hore Goto down
Chrystelle
Pekelný moderátor
Pekelný moderátor
Chrystelle

OdoslaťPredmet: Re: Všeobecné spoilery   Všeobecné spoilery - Stránka 6 Empty07.08.09 19:52

dion-fortune napísal:
tak ja tým tiež nie som práve nadšená, ale zase nie som z toho ani tak mimo ako vy

A že mě to nepřekvapuje. Všeobecné spoilery - Stránka 6 99937 Všeobecné spoilery - Stránka 6 99937 No však já jsem zdůrazňovala, že tu epku předem neodsuzuju. Odsuzuju to, že tam chtějí vrazit tu slepici. Všeobecné spoilery - Stránka 6 52351 Nejde o to, jestli to bude humorné nebo ne, já jsem prostě vždycky brala SN jako seriál na určité úrovni a to, že tam bude tahle rádoby herečka, ji pro mě snižuje. Nemůžu si pomoct. confused Copak mají tohle zapotřebí? Ano, možná to SN "zviditelní", ale měla jsem za to, že SN negativní popularitu nepotřebuje. Aby se o něm za každou cenu mluvilo....mám strach, aby z toho opravdu za chvíli nebyla parodie, když budou některé epizody vyplňovat podobnými kreaturami. Rolling Eyes Podle mě všeho moc škodí. No ale je to můj názor a určitě se najde spousta lidí s názorem, jako máš ty, dion. Wink
Návrat hore Goto down
dion-fortune
Winchester
Winchester
dion-fortune

OdoslaťPredmet: Re: Všeobecné spoilery   Všeobecné spoilery - Stránka 6 Empty07.08.09 20:15

problém je asi ten, že vzhľadom na moju novú závisloť na mange a anime, ma ani supernatural už nejako neberie Laughing torchwood mi dosrali, doctora idú vymeniť, tak prečo sa zbytočne rozčuľovať? Laughing

ako tiež ma to pochopiteľne mrzí, ale som v štádiu, ktoré pretrváva už od 4 série, že aj keď ma diely neberú nejako prevratne, viz napr 17,18,19, tak si ich raz pozriem, kvalitne si to užijem a som finito Všeobecné spoilery - Stránka 6 934194 skrátka už nie som tak namotaná a preto sa na to asi pozerám inak 603 čo ja viem...
Návrat hore Goto down
Chrystelle
Pekelný moderátor
Pekelný moderátor
Chrystelle

OdoslaťPredmet: Re: Všeobecné spoilery   Všeobecné spoilery - Stránka 6 Empty07.08.09 20:19

Všeobecné spoilery - Stránka 6 99937 Ale tak to já se taky nijak nerozčiluju... Všeobecné spoilery - Stránka 6 99937 Jen jsem nad tím protočila panenky a řádně to okomentovala. Laughing Tím to pro mě haslo a zase jsem se začetla do rozečtené FF. Všeobecné spoilery - Stránka 6 934194 Všeobecné spoilery - Stránka 6 316745 Počkám si na tu epku, pak si zanadávám na tu "nádheru" a jdu na anime. 606 Všeobecné spoilery - Stránka 6 316745 603
Návrat hore Goto down
dion-fortune
Winchester
Winchester
dion-fortune

OdoslaťPredmet: Re: Všeobecné spoilery   Všeobecné spoilery - Stránka 6 Empty07.08.09 20:22

no hej paris je kapitola sama o sebe Rolling Eyes btw jensen ju ale občas ehm nepekne spomenul v interview, tak to som sakramensky zvedavá ako to bude vyzerať Všeobecné spoilery - Stránka 6 99937 mezdi nimi dvoma Všeobecné spoilery - Stránka 6 99937 však vieš..... uuuu cítim novú fanfiction Všeobecné spoilery - Stránka 6 99937 žiarlivosť in d ekšn Všeobecné spoilery - Stránka 6 284389

btw nejaké nové anime nemáš? Všeobecné spoilery - Stránka 6 934194
Návrat hore Goto down
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: Všeobecné spoilery   Všeobecné spoilery - Stránka 6 Empty

Návrat hore Goto down

Všeobecné spoilery
Návrat hore 
Strana 6 z 17Choď na stránku : Previous  1 ... 5, 6, 7 ... 11 ... 17  Next
 Similar topics
-
» Rozhovor s Kripkem - spoilery
» Castiel Angel - pozor SPOILERY!

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
 :: Seriál :: Spoilery :: Piata séria-
Prejdi na: