| Všeobecné spoilery | |
|
+27Peter67 tauria Lucy86 Panthera Soniq Portable.Device lenkka SkreechTina kaja666 janicag mummy Silvia janka410 Fay Weronička Chrystelle dion-fortune Ettie sisel dzajnisko Hiro666 str8tking wiktoriano Samabel cleo Zizi Sarinka 31 posters |
|
Autor | Správa |
---|
Soniq Winchester
Počet príspevkov : 2126 Age : 30 Nálada : :) Registration date : 24.03.2008
| Predmet: Re: Všeobecné spoilery 06.08.09 14:52 | |
| | |
|
| |
Sarinka Diabolský admin
Počet príspevkov : 7654 Age : 36 Bydlisko : Cardiff, UK Nálada : Sherlocked Registration date : 29.11.2007
| Predmet: Re: Všeobecné spoilery 06.08.09 16:26 | |
| Ja sa k tomu moc nechcem vyjadrovať, bo z toho mám fakt zmiešané pocity, bojím sa, že táto časť sa prehupne na prvé miesto mojich najhorších epizód a predbehne aj Monster Movie, nejako proste neviem prísť na chuť tým vtipným epizódam v poslednej dobe. Inak to asi nebude Paris naozajstná, nie? Však Kripke by potreboval všetky peniaze sveta, aby ju tam dostal... | |
|
| |
dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 33 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Všeobecné spoilery 06.08.09 16:29 | |
| sarinka: možno nevie zabudnúť na jareda od house of wax a vieš, prečo ju jensen nemá rád? možno chce prísť spraviť bordel ale teda neviem či to bude ona alebo nie... a neviem, čoho sa desím viac. pravej hiltonovej alebo napodobeniny | |
|
| |
Sarinka Diabolský admin
Počet príspevkov : 7654 Age : 36 Bydlisko : Cardiff, UK Nálada : Sherlocked Registration date : 29.11.2007
| Predmet: Re: Všeobecné spoilery 06.08.09 16:36 | |
| lol...no vidíš, to ma nenapadlo, že ona s ním už vlastne hrala... ja sa desím faktu, že o tom Kripke vôbec uvažuje, je to také divné, určite je za tým Edlund, to nie je o čom....proste si to neviem prestaviť a dosť sa toho bojím... toho hovoriaceho maca som do poslednej chvíle nemohla uveriť, no odvtedy si myslím, že je možné všetko... | |
|
| |
dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 33 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Všeobecné spoilery 06.08.09 16:59 | |
| tak mne tie vtipné epky nevadili... ale bolo ich ozaj moc v 4 serke tak dúfam, že toto bude jediná vtipná v 5... aj keď ktovie, možno to vôbec vtipne myslené nie je som zvedavá, čo z toho nakoniec bude, ale tiež si myslím, že je za týmto ben, aj keď ktovie erdžo sa nezdá | |
|
| |
Sarinka Diabolský admin
| Predmet: Re: Všeobecné spoilery 06.08.09 17:30 | |
| Tak to súhlas, bolo ich tam až príliš a ani jedna sa mi nepáčila... mne sa zdá, že Edlund na Comic cone vravel, že píšu túto piatu časť, nie? cas nás ochraňuj, čoho je on schopný a čo tam okrem Hiltonky bude.. Inak nie je toto tá časť, kde majú byť tie seriálové crossovery, alebo sa mi to len zdalo, že také niečo hovorili? | |
|
| |
dion-fortune Winchester
| Predmet: Re: Všeobecné spoilery 06.08.09 17:33 | |
| mne sa niektoré páčili, niektoré ani nie, ale tak čo už a aké crossy? o tom zase ja nič neviem... spoilery až tak nesledujem ale veru.... edlund, keď sa do niečoho pustí, tak boh cas nám pomáhaj | |
|
| |
Sarinka Diabolský admin
| |
| |
dion-fortune Winchester
| Predmet: Re: Všeobecné spoilery 06.08.09 17:51 | |
| jáj.... cc najnovšie som videla len to live a potom ešte asi pár videí, ale to sa neráta ale tie crossy sú celkom zaujímavý nápad. to by nemuselo byť zlé | |
|
| |
Sarinka Diabolský admin
| |
| |
mummy Diabolský admin
Počet príspevkov : 525 Age : 36 Registration date : 15.02.2009
| Predmet: Re: Všeobecné spoilery 06.08.09 19:00 | |
| dnes som počula Paris v rádiu a začala som sa smiať tieto spoilery na mňa nemajú dobrý vplyv.. ale fakt neviem, čo si mám o tom myslieť.. na jednej strane som strašne zvedavá, potom sa musím smiať a ešte sa toho aj trochu desím.. a tuším to fakt bude pravda, ďalšie info: - citácia :
- Chicago Tribune acquired more detail about her role from Sera Gamble. "She plays the role of a demonic creature that takes the form of... Paris Hilton," Gamble said.
zdroj: - kód:
-
http://www.aceshowbiz.com/news/view/00026222.html A ževraj na svojom twitteri niečo napísala, takže nebude len niekto hrať ju, ale bude to naozajstná Paris: - citácia :
- "I love the show Supernatural. It rocks! So excited".
zdroj: - kód:
-
http://community.livejournal.com/dean_sam/9513648.html?#cutid1 | |
|
| |
Sarinka Diabolský admin
| Predmet: Re: Všeobecné spoilery 06.08.09 19:28 | |
| | |
|
| |
mummy Diabolský admin
| Predmet: Re: Všeobecné spoilery 06.08.09 19:36 | |
| ale veď ona nebude nič hrať (veď s jej hereckým alebo akýmkoľvek neexistujúcim talentom), ona už dávno budí dojem, že je posadnutá | |
|
| |
Sarinka Diabolský admin
| Predmet: Re: Všeobecné spoilery 06.08.09 19:42 | |
| | |
|
| |
Sarinka Diabolský admin
| Predmet: Re: Všeobecné spoilery 07.08.09 14:30 | |
| Takže už je jasné, koho bude Hiltonka hrať....no zbohom... - citácia :
- "If anyone ever wanted to see a bloodthirsty Paris attack and kill somebody, this is your chance," said Kripke, who added that he was "quite frankly shocked that Paris agreed to do it."
"We wrote the role just for her," Gamble said. "We're very excited that she said yes. She plays the role of a demonic creature that takes the form of... Paris Hilton. If you know our style, you know we go pretty funny and irreverent with this stuff, so--expect that. The fact that she wanted to do the episode speaks volumes about her sense of humor. She's flat-out awesome for playing along. You'll see." - kód:
-
http://featuresblogs.chicagotribune.com/entertainment_tv/2009/08/paris-hilton-supernatural.html | |
|
| |
Chrystelle Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10688 Age : 47 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Všeobecné spoilery 07.08.09 14:40 | |
| WTF?! Tak to je trapas.... Pokaždé, když si myslím, že mě už v SN nemůže nic nepříjemně překvapit, stane se opak. Nemůžu si pomoct, ale větší parodii z toho snad už ani udělat nemůžou. Neříkám, že předem celou epizodu zatracuji, ale tu slečnu mám za trapnou imitaci herečky a i když se u toho možná zasměju, tak rozhodně bych byla raději, kdyby tam aspoň hrála nějakého civilistu. Tak by to aspoň nevyznělo jako úplná parodie na SN. No nic, je vidět, že tvůrci už neví, co by do děje strčili, aby diváky nadzdvihli ze sedaček. | |
|
| |
janka410 Winchester
Počet príspevkov : 5348 Age : 54 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Všeobecné spoilery 07.08.09 14:50 | |
| Ježíííš tak ji fakt "miluju" včera když jsem to četla, myslela jsem si,že si z nás někdo dělá srandu ....bohužel opak je pravdou Fakt se nemůžu dočkat | |
|
| |
Zizi Winchester
Počet príspevkov : 4217 Age : 36 Bydlisko : Havaj Nálada : Everyday is another opportunity to shine :) Registration date : 05.04.2008
| Predmet: Re: Všeobecné spoilery 07.08.09 14:52 | |
| Nie, nie, nie, nie a ešte raz nie. Ja tomu neverím. Nie je to nič nové, že počas krásnych letných dní neverím ani jednému spoilerovému slovu Erica. Ako ak tam bude hentá ufff ani neviem ako ju pomenovať, tak to ma naštve. Tá slepica nevie hrať, už vôbec nevie spievať a pchá sa všade - ona vie dokonalo len jedno - robiť škandály. Pevne verím, že ak sa tam objaví, tak si ju Eric podá a jej postava zomrie bolestivou a nechutnou smrťou a zmizne rýchlejšie ako sa objavila. (Ako môj brat pri tejto novinke povedal - Eric si jej smrť určite vychutná ) A mal by, lebo ak sa čo i len pokúsi dať ju Deanovi do postele, tak za seba neručím. Aj tak neuverím, kým neuvidím - je to Eric | |
|
| |
mummy Diabolský admin
| Predmet: Re: Všeobecné spoilery 07.08.09 15:54 | |
| dúfam, že ju aspoň zabijú ale berme to tak, že aspoň na SPN upúta pozornosť | |
|
| |
Sarinka Diabolský admin
| Predmet: Re: Všeobecné spoilery 07.08.09 16:10 | |
| Úplný súhlas, Chrys, je to trapas na entú a sklamanie ešte k tomu. Počas sledovania starých dobrých prvých dvoch sérií by ma ani vo sne nenapadlo, že sa takéhoto niečoho dočkáme, ona sa tam proste nehodí, je to na smiech toto... proste hrôza, tak ako som sa začala vďaka Markovi ako Luciferovi tešiť, už zas prevládajú negatívne pocity z celej sérky, ehm... a tiež to vysvetľuje tú náhlu pozornosť tej kozy prezidentky o SN, čo predtým hovorila, že by ho najradšej zrušila, zrazu chce, aby bol vo vysielaní čo najdlhšie... | |
|
| |
dion-fortune Winchester
| Predmet: Re: Všeobecné spoilery 07.08.09 19:41 | |
| tak ja tým tiež nie som práve nadšená, ale zase nie som z toho ani tak mimo ako vy neviem, ale mne je to šumafuk či tam bude alebo nie... samozrejme, že seriál je aj o hercoch a o tom ako presvedčivo svoje role zahrajú, ale len preto, že mi je paris vrcholne nesympatická (a to som ju videla naživo ) neodsúdim ten diel dopredu. aj mne sa veľmi páčili diely prvej a druhej série, ktoré boli temné a niesli v sebe ten hororový prvok, ale už pri tretej sérií mi bolo jasné, že supernatural, aký poznáme sa mení a už nikdy nebude taký ako predtým. keď začala 4 séria bolo tú zmenu už naozaj vidieť.... ale napriek tomu, že je vo 4 sérií veľa dielov, ktoré ma ozaj neoslovili, obsahuje tiež diely, ktoré ma dostali viac ako čokoľvek iné predtým... áno bolo v nej príliš veľa smiešných epizód, ale mne sa mnohé z nich celkom páčili.... napríklad yellow fever alebo aj monster movie.... neviem, ale pre mňa tie epky boli v pohode a preto dúfam, že aj táto ma dokáže rozosmiať. paris neparis, supernatural je skrátka supernatural. občas ma sklame, občas pri ňom nadávam, ale stále je to seriál, ktorý milujem a aj keď dodrbú neviem koľko dielov, bude mať v mojom srdci navždy special miesto | |
|
| |
Počet príspevkov : 10688 Age : 47 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Všeobecné spoilery 07.08.09 19:52 | |
| - dion-fortune napísal:
- tak ja tým tiež nie som práve nadšená, ale zase nie som z toho ani tak mimo ako vy
A že mě to nepřekvapuje. No však já jsem zdůrazňovala, že tu epku předem neodsuzuju. Odsuzuju to, že tam chtějí vrazit tu slepici. Nejde o to, jestli to bude humorné nebo ne, já jsem prostě vždycky brala SN jako seriál na určité úrovni a to, že tam bude tahle rádoby herečka, ji pro mě snižuje. Nemůžu si pomoct. Copak mají tohle zapotřebí? Ano, možná to SN "zviditelní", ale měla jsem za to, že SN negativní popularitu nepotřebuje. Aby se o něm za každou cenu mluvilo....mám strach, aby z toho opravdu za chvíli nebyla parodie, když budou některé epizody vyplňovat podobnými kreaturami. Podle mě všeho moc škodí. No ale je to můj názor a určitě se najde spousta lidí s názorem, jako máš ty, dion. | |
|
| |
dion-fortune Winchester
| Predmet: Re: Všeobecné spoilery 07.08.09 20:15 | |
| problém je asi ten, že vzhľadom na moju novú závisloť na mange a anime, ma ani supernatural už nejako neberie torchwood mi dosrali, doctora idú vymeniť, tak prečo sa zbytočne rozčuľovať? ako tiež ma to pochopiteľne mrzí, ale som v štádiu, ktoré pretrváva už od 4 série, že aj keď ma diely neberú nejako prevratne, viz napr 17,18,19, tak si ich raz pozriem, kvalitne si to užijem a som finito skrátka už nie som tak namotaná a preto sa na to asi pozerám inak čo ja viem... | |
|
| |
| Predmet: Re: Všeobecné spoilery 07.08.09 20:19 | |
| | |
|
| |
dion-fortune Winchester
| Predmet: Re: Všeobecné spoilery 07.08.09 20:22 | |
| no hej paris je kapitola sama o sebe btw jensen ju ale občas ehm nepekne spomenul v interview, tak to som sakramensky zvedavá ako to bude vyzerať mezdi nimi dvoma však vieš..... uuuu cítim novú fanfiction žiarlivosť in d ekšn btw nejaké nové anime nemáš? | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: Všeobecné spoilery | |
| |
|
| |
| Všeobecné spoilery | |
|