Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

DomovDomov  HľadaťHľadať  Latest imagesLatest images  RegistráciaRegistrácia  StránkaStránka  Prihlásenie  

Všeobecné spoilery

Goto down 
+27
Peter67
tauria
Lucy86
Panthera
Soniq
Portable.Device
lenkka
SkreechTina
kaja666
janicag
mummy
Silvia
janka410
Fay
Weronička
Chrystelle
dion-fortune
Ettie
sisel
dzajnisko
Hiro666
str8tking
wiktoriano
Samabel
cleo
Zizi
Sarinka
31 posters
Choď na stránku : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 11 ... 17  Next
AutorSpráva
lenkka
Winchester
Winchester
lenkka

Počet príspevkov : 2352
Nálada : predsvadobná
Registration date : 06.07.2008

Všeobecné spoilery - Stránka 5 Empty
OdoslaťPredmet: Re: Všeobecné spoilery   Všeobecné spoilery - Stránka 5 Empty21.07.09 21:20

No vies lebo ja som premyslala lebo ako možu zabit anjela chapes a Cas tam bol celu seriu tak som zvedava možno ho zabije Sam alebo dean:D Všeobecné spoilery - Stránka 5 934194 Všeobecné spoilery - Stránka 5 934194
Možno Boh? Shocked Shocked chapes ked tamužbude Lucik: Všeobecné spoilery - Stránka 5 99937 Všeobecné spoilery - Stránka 5 99937 Všeobecné spoilery - Stránka 5 99937
Návrat hore Goto down
Chrystelle
Pekelný moderátor
Pekelný moderátor
Chrystelle

Počet príspevkov : 10688
Nálada : Skvělá!
Registration date : 01.12.2007

OdoslaťPredmet: Re: Všeobecné spoilery   Všeobecné spoilery - Stránka 5 Empty21.07.09 21:24

Cože? Co to? Shocked Jsem mimo obraz a nechce se mi číst všechny informace. 603 Laughing To má zase Cas umřít nebo co? Nebo je to zase kachna? Může mi někdo říct, proč pořád lezu do tohoto topicu? Všeobecné spoilery - Stránka 5 43228 Všeobecné spoilery - Stránka 5 71174 Všeobecné spoilery - Stránka 5 49896
No jo, když tu není Samabel, aby tady držela dozor místo mě. Všeobecné spoilery - Stránka 5 202744 Prosím admina, aby mi dal BAN do této sekce. Všeobecné spoilery - Stránka 5 769418
Návrat hore Goto down
Zizi
Winchester
Winchester
Zizi

Počet príspevkov : 4217
Nálada : Everyday is another opportunity to shine :)
Registration date : 05.04.2008

OdoslaťPredmet: Re: Všeobecné spoilery   Všeobecné spoilery - Stránka 5 Empty21.07.09 21:26

Prvá otázka, ktorá ma napadla pri čítaní toho rozhovoru - Na koľko pravdivé sú Ericove spoilery v polovici júla? 603 Všeobecné spoilery - Stránka 5 99937 Pamätáme si ešte minulé leto? Množstvo informácií, ktoré Eric povedal sa napokon stali len blábolmi. Ale inak aj napriek Casovej smrti (stáva sa *pardon*) to vyzerá zaujímavo. Ja sa však nechám prekvapiť - neuvidím, neuverím Very Happy Všeobecné spoilery - Stránka 5 284389
Návrat hore Goto down
wiktoriano
Winchester
Winchester
wiktoriano

Počet príspevkov : 2781
Nálada : Nemám na nič čas čo je zaujímavé kedže celé dni nič nerobim...

OdoslaťPredmet: Re: Všeobecné spoilery   Všeobecné spoilery - Stránka 5 Empty21.07.09 21:50

Shocked Shocked Toto ja neberiem Ericovi neverim ani slovo len nás chce trápit a Cas určite nezomrie nemoze bez neho to nebude on Wink
ved sahovorilo o tom ze Misha bude v 5 piatej serii tam aj Cas musi byt
Návrat hore Goto down
http://sashanovely.blog.cz/
Sarinka
Diabolský admin
Diabolský admin
Sarinka

Počet príspevkov : 7654
Nálada : Sherlocked
Registration date : 29.11.2007

OdoslaťPredmet: Re: Všeobecné spoilery   Všeobecné spoilery - Stránka 5 Empty21.07.09 22:44

Chrys bohužiaľ, ban do jednej sekcie nejde... Laughing Erdži zas kecá, určite Casa nezakilluje, neni taký sprostý ako istý nemenovaný Russel, čo killuje obľúbencov... Suspect Evil or Very Mad ale to s tým pozvaním do mesta, ej bisťu, Erdží, ty bastardo Všeobecné spoilery - Stránka 5 886945
Návrat hore Goto down
http://sarinka.tumblr.com/
cleo
Winchester
Winchester
cleo

Počet príspevkov : 4946
Nálada : upršaná :D
Registration date : 10.05.2008

OdoslaťPredmet: Re: Všeobecné spoilery   Všeobecné spoilery - Stránka 5 Empty22.07.09 12:08

SkreechTina napísal:
citácia :
a znova tento topic bude plný príspevkov - nie Castiel, nie nie nie, neumieeeeeeraj, chudák Castiel.. kks, ...
Cleo: Nová Sybila? Pokiaľ Viem, kaja666 napísala teraz sem prvý krát do tohoto topicu, že teda nie, nemôžu Casa zabiť a podobne a zatiaľ sa tu nerozmohlo "Save Castiel". Proste na to reagovala svojim spôsobom.

Osobne si myslím, že to bude zaujímavé a ako obyčajne nás prekvapia Wink

Po prvé nepísala som to ja a podruhe si to prečítaj ešte raz nebolo to na nikoho konkretne.... Rolling Eyes
Návrat hore Goto down
SkreechTina
Winchester
Winchester
SkreechTina

Počet príspevkov : 2962
Nálada : dovolenková
Registration date : 27.01.2008

OdoslaťPredmet: Re: Všeobecné spoilery   Všeobecné spoilery - Stránka 5 Empty22.07.09 13:24

Okey, beriem späť Všeobecné spoilery - Stránka 5 934194 ale včera na fóre "Yesterday at 14:58" sa daný comment vyskytol pod tvojím nickom a ako mám vedieť, že to nie si práve ty? A citovala si práve iba Kajin comment confused
Návrat hore Goto down
Fay
Diabolský admin
Diabolský admin
Fay

Počet príspevkov : 2327
Nálada : *tudududú tudútúúúú*
Registration date : 03.03.2009

OdoslaťPredmet: Re: Všeobecné spoilery   Všeobecné spoilery - Stránka 5 Empty22.07.09 13:30

aach jaj, zase fight kvôli kravine.. písala som to ja (hehe, to je tak keď sa tu válajú notasky) a stojim si za tým.. Wink a nebolo to teda na nikoho konkrétne, len mi to pripomenulo - ach Jensenove vlasy na tisíc strán.. tak sorry že žijem.. Rolling Eyes
Návrat hore Goto down
http://supernaturalcon.j2fans.cz/
SkreechTina
Winchester
Winchester
SkreechTina

Počet príspevkov : 2962
Nálada : dovolenková
Registration date : 27.01.2008

OdoslaťPredmet: Re: Všeobecné spoilery   Všeobecné spoilery - Stránka 5 Empty22.07.09 13:50

Fay: Takže takto sa ty tu skrývaš? Wink Ale šak nechaj tak, len som napísala čo mi nešlo do hlavy, that´s all.
Návrat hore Goto down
kaja666
Lovec v plienkach
Lovec v plienkach
kaja666

Počet príspevkov : 250
Nálada : hm....
Registration date : 07.12.2008

OdoslaťPredmet: Re: Všeobecné spoilery   Všeobecné spoilery - Stránka 5 Empty22.07.09 14:34

och, tým príspevkom som nechcela vyvolať žiadny spor, len som chcela vyjadriť svoje pocity Wink a len tak btw, ja som mala castiela rada vždy - nech robil čo chcel Všeobecné spoilery - Stránka 5 934194 no a keď umrie, tak dúfam, že to aspoň bude mať zmysel... možno zomrie pri tom ako chcel zadržať toho archaniela (toho čo ochraňoval proroka), ak si dobre pamätám koniec Wink
Návrat hore Goto down
cleo
Winchester
Winchester
cleo

Počet príspevkov : 4946
Nálada : upršaná :D
Registration date : 10.05.2008

OdoslaťPredmet: Re: Všeobecné spoilery   Všeobecné spoilery - Stránka 5 Empty22.07.09 15:04

Ale on nezomrie, prečítajte si ten článok poriadne.... Laughing
Návrat hore Goto down
Chrystelle
Pekelný moderátor
Pekelný moderátor
Chrystelle

Počet príspevkov : 10688
Nálada : Skvělá!

OdoslaťPredmet: Re: Všeobecné spoilery   Všeobecné spoilery - Stránka 5 Empty22.07.09 15:39

Ale dyť je to jedno, jestli umře nebo ne. Hlavně že je o čem kecat. Twisted Evil Všeobecné spoilery - Stránka 5 99937 Všeobecné spoilery - Stránka 5 99937
A nehádejte se, na to je život moc krátký. Takže kašlat na šarvátky a pusťte si raději něco pěkného v PC. Laughing Nechci navádět, ale třeba takovým anime nikdy nic nezkazíte. Všeobecné spoilery - Stránka 5 328356 Všeobecné spoilery - Stránka 5 316745 No dobře už mlčím a mizím na další chapter. 702 Všeobecné spoilery - Stránka 5 934194 Všeobecné spoilery - Stránka 5 99937
Návrat hore Goto down
Hiro666
Crossroads demon
Crossroads demon
Hiro666

Počet príspevkov : 562
Nálada : good
Registration date : 28.12.2007

OdoslaťPredmet: Re: Všeobecné spoilery   Všeobecné spoilery - Stránka 5 Empty25.07.09 8:44

Teraz ma napadlo , ci uz nebolo na Comic-Con nieake video z 5 serie Supernatural ?
Návrat hore Goto down
Portable.Device
Crossroads demon
Crossroads demon
Portable.Device

Počet príspevkov : 301
Registration date : 19.07.2009

OdoslaťPredmet: Re: Všeobecné spoilery   Všeobecné spoilery - Stránka 5 Empty28.07.09 22:20

Podle me to nekdo urco hodil do Comic Con topicu.
Ale kdyžtak tady:

Naturally Super and Facing Ghosts
kód:
http://www.youtube.com/watch?v=s8OPyAHCNO8

*Odkazy, které nesouvisí se stránkou supernatural.cinemaview.sk, vkládej do "Code", viz.: Pravidla.
Díky, Chrystelle.
Návrat hore Goto down
Fay
Diabolský admin
Diabolský admin
Fay

Počet príspevkov : 2327
Nálada : *tudududú tudútúúúú*
Registration date : 03.03.2009

OdoslaťPredmet: Re: Všeobecné spoilery   Všeobecné spoilery - Stránka 5 Empty28.07.09 22:27

ano ano, je to taaaam Wink
Návrat hore Goto down
http://supernaturalcon.j2fans.cz/
lenkka
Winchester
Winchester
lenkka

Počet príspevkov : 2352
Nálada : predsvadobná
Registration date : 06.07.2008

OdoslaťPredmet: Re: Všeobecné spoilery   Všeobecné spoilery - Stránka 5 Empty03.08.09 20:07

ludia ja sem moc casto nechodim ale prave som na jednej stranke narazila na paaaat velmi zaujimavych infosiek
kód:
http://jared-padalecki.net/?p=267#more-267

v skratke Evil!Sam is back!!!!
Návrat hore Goto down
Sarinka
Diabolský admin
Diabolský admin
Sarinka

Počet príspevkov : 7654
Nálada : Sherlocked
Registration date : 29.11.2007

OdoslaťPredmet: Re: Všeobecné spoilery   Všeobecné spoilery - Stránka 5 Empty04.08.09 15:50

citácia :
Jim Beaver told us to expect a huge Bobby-related twist early in Supernatural' s fifth season. He says, "There's something pretty big that happens with Bobby in the first episodes. Really big. It's going to have a huge impact on his relationship with the boys—but I don't know what that impact is, because I've only seen the first three scripts."

kód:
http://uk.eonline.com/uberblog/watch_with_kristin/b137355_spoiler_chat_eric_getting_his_fangs.html

Tak to som vážne zvedavá, čo nám Bobby vyparatí... Shocked Všeobecné spoilery - Stránka 5 934194
Návrat hore Goto down
http://sarinka.tumblr.com/
mummy
Diabolský admin
Diabolský admin
mummy

Počet príspevkov : 525
Registration date : 15.02.2009

OdoslaťPredmet: Re: Všeobecné spoilery   Všeobecné spoilery - Stránka 5 Empty06.08.09 9:22

citácia :
Sources tell us exclusively that celebutante Paris Hilton is going to guest star in episode five of Supernatural this season.

Should you freak out? Is she going to be a love interest for the boys? Here's what we're hearing...

Details about Hilton's role are being kept under wraps, but we are advised that freaking out is not necessary. A source close to the show tells us: "The fans should trust [show runner] Eric Kripke." (We've heard the storyline, and when you see it you will die. It's awesome.

zdroj:
kód:
http://uk.eonline.com/uberblog/watch_with_kristin/b137862_paris_hilton_guest_star_on_cws.html

očakávam búrlivú diskusiu Shocked lol!
Návrat hore Goto down
http://forgotten.delicate-flower.com
dion-fortune
Winchester
Winchester
dion-fortune

Počet príspevkov : 12342
Nálada : k-popovská :D

OdoslaťPredmet: Re: Všeobecné spoilery   Všeobecné spoilery - Stránka 5 Empty06.08.09 11:00

ja skapem Všeobecné spoilery - Stránka 5 316745 Všeobecné spoilery - Stránka 5 316745 Všeobecné spoilery - Stránka 5 316745 toto nemyslíte vážne Všeobecné spoilery - Stránka 5 316745 Všeobecné spoilery - Stránka 5 316745 Všeobecné spoilery - Stránka 5 316745 paris freaking hilton Všeobecné spoilery - Stránka 5 316745 tak ak sa tam fakt objaví, tak ja fakt umrem Všeobecné spoilery - Stránka 5 316745 toto je zabité Všeobecné spoilery - Stránka 5 316745
Návrat hore Goto down
Ettie
Winchester
Winchester
Ettie

Počet príspevkov : 1500
Nálada : falling out of a perfect dream coming out of the blue..
Registration date : 13.01.2008

OdoslaťPredmet: Re: Všeobecné spoilery   Všeobecné spoilery - Stránka 5 Empty06.08.09 11:32

Shocked akoze..ked tam bude hrat henta blondina,tak ja i ked cely diel bude neviem aky vyborny, tak ho vidiet nechcem,len keby ju tam zabili,i to pouvazujem..to fak nevedia koho tam dat? sak to je trapne... Suspect Rolling Eyes
Návrat hore Goto down
http://modrestuhy.blog.cz/
janicag
Winchester
Winchester
janicag

Počet príspevkov : 1301
Nálada : ...sick and tired...
Registration date : 23.08.2008

OdoslaťPredmet: Re: Všeobecné spoilery   Všeobecné spoilery - Stránka 5 Empty06.08.09 12:33

Ja sa celkom tesim...neviem preco, ale nevadi mi to az tak...aspon bude sranda, po tolkych Deanovych narazkach na nu Laughing
A prinesie to aj publicitu Supernaturalu...uvidime, co z toho bude 601
Návrat hore Goto down
http://community.livejournal.com/sa_tvojih_usana/
dion-fortune
Winchester
Winchester
dion-fortune

OdoslaťPredmet: Re: Všeobecné spoilery   Všeobecné spoilery - Stránka 5 Empty06.08.09 12:38

ani mne to až tak nevadí Laughing akože paris nemusím, ale zase pokiaľ si z nej spravia srandu alebo skrátka bude do toho deja nejako schopne zakomponovaná, tak prečo nie Laughing však ide iba o jednu epku Laughing

a tiež si myslím, že to prinesie publicitu Wink
Návrat hore Goto down
janicag
Winchester
Winchester
janicag

Počet príspevkov : 1301
Nálada : ...sick and tired...
Registration date : 23.08.2008

OdoslaťPredmet: Re: Všeobecné spoilery   Všeobecné spoilery - Stránka 5 Empty06.08.09 12:40

Presne, jedna epka hore-dolu...vraj nejaky demon si zoberie jej podobu ci co, ak som dobre pochopila Všeobecné spoilery - Stránka 5 99937 Boze, chcem vidiet ksichty Sama a Deana ked ju zbadaju Suspect Suspect Všeobecné spoilery - Stránka 5 316745
Návrat hore Goto down
http://community.livejournal.com/sa_tvojih_usana/
wiktoriano
Winchester
Winchester
wiktoriano

Počet príspevkov : 2781
Nálada : Nemám na nič čas čo je zaujímavé kedže celé dni nič nerobim...

OdoslaťPredmet: Re: Všeobecné spoilery   Všeobecné spoilery - Stránka 5 Empty06.08.09 12:43

to ako važne? Shocked tamtu strčit do Sn no akoze koniec. ja ju fakt nemusim No ale tak ak to bude len na jeden diel nejako to uz zvladnem čo už ona mi dojem nepokazi a mozno to bude sranda Wink
Návrat hore Goto down
http://sashanovely.blog.cz/
dion-fortune
Winchester
Winchester
dion-fortune

OdoslaťPredmet: Re: Všeobecné spoilery   Všeobecné spoilery - Stránka 5 Empty06.08.09 13:09

janicag: na ich vyrázy som zvedavá aj ja Všeobecné spoilery - Stránka 5 316745 to bude zabité... WTF bača Všeobecné spoilery - Stránka 5 316745 Všeobecné spoilery - Stránka 5 316745 Všeobecné spoilery - Stránka 5 316745
Návrat hore Goto down
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: Všeobecné spoilery   Všeobecné spoilery - Stránka 5 Empty

Návrat hore Goto down

Všeobecné spoilery
Návrat hore 
Strana 5 z 17Choď na stránku : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 11 ... 17  Next
 Similar topics
-
» Rozhovor s Kripkem - spoilery
» Castiel Angel - pozor SPOILERY!

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
 :: Seriál :: Spoilery :: Piata séria-
Prejdi na: