Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

DomovDomov  HľadaťHľadať  Latest imagesLatest images  RegistráciaRegistrácia  StránkaStránka  Prihlásenie  

Všeobecné spoilery

Goto down 
+27
Peter67
tauria
Lucy86
Panthera
Soniq
Portable.Device
lenkka
SkreechTina
kaja666
janicag
mummy
Silvia
janka410
Fay
Weronička
Chrystelle
dion-fortune
Ettie
sisel
dzajnisko
Hiro666
str8tking
wiktoriano
Samabel
cleo
Zizi
Sarinka
31 posters
Choď na stránku : Previous  1, 2, 3, 4 ... 10 ... 17  Next
AutorSpráva
Silvia
Winchester
Winchester
Silvia

Počet príspevkov : 1268
Nálada : FINALLY!!! Adié žltočočko,vitaj Winchester!
Registration date : 30.11.2007

Všeobecné spoilery - Stránka 3 Empty
OdoslaťPredmet: Re: Všeobecné spoilery   Všeobecné spoilery - Stránka 3 Empty20.06.09 17:59

ťažko povedať,ale podľa všetkého by mohla byť isté je že Meg "nezabili" ani nič podobné takže 603 603 603
Návrat hore Goto down
sisel
Žltočočko
Žltočočko
sisel

Počet príspevkov : 754
Nálada : skúškové obdobie :D
Registration date : 12.03.2008

OdoslaťPredmet: Re: Všeobecné spoilery   Všeobecné spoilery - Stránka 3 Empty20.06.09 22:57

no myslim ze to skor ci neskor zistime Very Happy
Návrat hore Goto down
str8tking
Winchester
Winchester
str8tking

Počet príspevkov : 2698
Nálada : Som doma :D:D konečne
Registration date : 21.10.2008

OdoslaťPredmet: Re: Všeobecné spoilery   Všeobecné spoilery - Stránka 3 Empty21.06.09 14:00

No nech je to tá Meg. Však keď bola žltoočkovou kvázi dcérou tak lucík by ju mohol niečim poveriť nie? Ale to Dark cloody power mi je najsimpatickejšie. žeby ďalšia mocná démonka? Twisted Evil Twisted Evil
Návrat hore Goto down
sisel
Žltočočko
Žltočočko
sisel

OdoslaťPredmet: Re: Všeobecné spoilery   Všeobecné spoilery - Stránka 3 Empty21.06.09 19:32

tak ak to bude stara Meg, tak sa mozeme spolahnut na jej moc... koniec koncov, ved bola zasa nejaku dobu v pekle, vsak?
Návrat hore Goto down
Silvia
Winchester
Winchester
Silvia

Počet príspevkov : 1268
Nálada : FINALLY!!! Adié žltočočko,vitaj Winchester!
Registration date : 30.11.2007

OdoslaťPredmet: Re: Všeobecné spoilery   Všeobecné spoilery - Stránka 3 Empty21.06.09 22:56

sisel Meg nešla do pekla veď keď opustila Sammyho ušla komínom,(ako Santa Claus) santa
Návrat hore Goto down
sisel
Žltočočko
Žltočočko
sisel

OdoslaťPredmet: Re: Všeobecné spoilery   Všeobecné spoilery - Stránka 3 Empty22.06.09 11:24

jaaaj no to e pravda. nejako sa mi to v hlave poplietlo a som si myslel ze sla do pekla... Rolling Eyes
Návrat hore Goto down
cleo
Winchester
Winchester
cleo

Počet príspevkov : 4946
Nálada : upršaná :D
Registration date : 10.05.2008

OdoslaťPredmet: Re: Všeobecné spoilery   Všeobecné spoilery - Stránka 3 Empty24.06.09 1:03

kód:
http://ausiellofiles.ew.com/2009/06/exclusive-adrianne-palicki-returns-to-supernatural.html
Laughing Som zvedavá kto bude ďalší...
Návrat hore Goto down
Chrystelle
Pekelný moderátor
Pekelný moderátor
Chrystelle

Počet príspevkov : 10688
Nálada : Skvělá!
Registration date : 01.12.2007

OdoslaťPredmet: Re: Všeobecné spoilery   Všeobecné spoilery - Stránka 3 Empty24.06.09 8:15

WTF?! affraid Doufám, že jsou to jen fámy, protože já ji tam tedy nechci. Evil or Very Mad Ne jen proto, že tu herečku zrovna moc nemusím, ale hlavně jakou by to mělo logiku, když je Jess už dávno mrtvá? A žádné podobné duchy ani náhodné dvojnice Všeobecné spoilery - Stránka 3 261136 tam nechci. Všeobecné spoilery - Stránka 3 11674

Ale bylo by super, kdyby tam byla Meg. Twisted Evil I když já bych ji chtěla buď v podání té samé herečky, co ji hrála předtím a nebo zase jako Jareda. Všeobecné spoilery - Stránka 3 319161 Všeobecné spoilery - Stránka 3 316745

No nic, koukám, že bude vážně nejlepší přestat lézt do těch spoilerů, protože už mám zase po náladě. Všeobecné spoilery - Stránka 3 202744
Návrat hore Goto down
wiktoriano
Winchester
Winchester
wiktoriano

Počet príspevkov : 2781
Nálada : Nemám na nič čas čo je zaujímavé kedže celé dni nič nerobim...
Registration date : 05.04.2008

OdoslaťPredmet: Re: Všeobecné spoilery   Všeobecné spoilery - Stránka 3 Empty24.06.09 10:34

no tak ja tam nechcem Meg ani Jesicu No tú herečku tiez velmi nemusim ale ak pôjde len jednu časť nejako ju tam znesiem.
Návrat hore Goto down
http://sashanovely.blog.cz/
str8tking
Winchester
Winchester
str8tking

OdoslaťPredmet: Re: Všeobecné spoilery   Všeobecné spoilery - Stránka 3 Empty24.06.09 15:55

Ale baby bude aj lucík. Ktovie, že akú moc bude mať. Možnože Sama budú nejaké spomienky týrať sa vráti Jessica. Alebo neviem. To by podla mňa dávalo zmysel. I love you Halucinácie a tak.
Návrat hore Goto down
Hiro666
Crossroads demon
Crossroads demon
Hiro666

Počet príspevkov : 562
Nálada : good
Registration date : 28.12.2007

OdoslaťPredmet: Re: Všeobecné spoilery   Všeobecné spoilery - Stránka 3 Empty24.06.09 20:02

Aj podla mna bude mat Sam halucinace ,kde bude vidiet Jessicu
Návrat hore Goto down
mummy
Diabolský admin
Diabolský admin
mummy

Počet príspevkov : 525
Registration date : 15.02.2009

OdoslaťPredmet: Re: Všeobecné spoilery   Všeobecné spoilery - Stránka 3 Empty26.06.09 21:54

Tak už vieme, kto bude hrať Lucifera.

citácia :
Mark Pellegrino's career is on fire. Literally.

Sources confirm to me exclusively that the actor -- who was unmasked as Lost's enigmatic Jacob at the end of last season -- is joining the cast of Supernatural as none other than the Prince of Darkness himself, Lucifer.

Lucifer was released from hell in Supe's season finale last month, although we never caught a glimpse of the little devil's face. All of that will change when Pellegrino debuts in the show's Sept. 10 season premiere.

So, does this mean we've seen the last of Jacob on Lost? An ABC rep couldn't be reached for comment, but here's a potential clue: Pellegrino isn't joining Supernatural as a full-time series regular; his status is listed as recurring. You do the math.

kód:
http://spoilertv-supernatural.blogspot.com/2009/06/supernatural-casting-news.html
Návrat hore Goto down
http://forgotten.delicate-flower.com
janicag
Winchester
Winchester
janicag

Počet príspevkov : 1301
Nálada : ...sick and tired...
Registration date : 23.08.2008

OdoslaťPredmet: Re: Všeobecné spoilery   Všeobecné spoilery - Stránka 3 Empty26.06.09 22:10

Hmmm..ja so celkom spokojna...ma dobry face Laughing
Uvidime co sa z toho vykluje... myslim, ze som ho videla v Criminal Minds Very Happy
Návrat hore Goto down
http://community.livejournal.com/sa_tvojih_usana/
mummy
Diabolský admin
Diabolský admin
mummy

Počet príspevkov : 525
Registration date : 15.02.2009

OdoslaťPredmet: Re: Všeobecné spoilery   Všeobecné spoilery - Stránka 3 Empty26.06.09 22:15

súhlasím.. ja ho teda vôbec nepoznám, ale čo som vygooglila fotky, vyzerá, že sa naňho hodí..
Návrat hore Goto down
http://forgotten.delicate-flower.com
cleo
Winchester
Winchester
cleo

OdoslaťPredmet: Re: Všeobecné spoilery   Všeobecné spoilery - Stránka 3 Empty26.06.09 22:22

Ok, už ma vôbec netrápi, že SN uvidím až v decembri. Mne sa nepáči ani trochu. Evil or Very Mad
Návrat hore Goto down
Sarinka
Diabolský admin
Diabolský admin
Sarinka

Počet príspevkov : 7654
Nálada : Sherlocked
Registration date : 29.11.2007

OdoslaťPredmet: Re: Všeobecné spoilery   Všeobecné spoilery - Stránka 3 Empty26.06.09 22:49

Najskôr som bola, že WTF, ale keď som zistila, že odkiaľ je mi toľko známy a hral Jacoba v Loste, teším sa, tam bol fakt super, myslím, že zahrať Lucíka mu nebude robiť problém... Wink
Návrat hore Goto down
http://sarinka.tumblr.com/
janicag
Winchester
Winchester
janicag

Počet príspevkov : 1301
Nálada : ...sick and tired...
Registration date : 23.08.2008

OdoslaťPredmet: Re: Všeobecné spoilery   Všeobecné spoilery - Stránka 3 Empty26.06.09 22:52

Hej, vela ludi pise na dean_sam, ze bol celkom fajn v Loste, co neviem potvrdit...lebo sa LOST nejako neviem prinutit pozerat 603 603 Laughing
Ma celkom dobry vyraz tvare, ze "Mam v p*ci...aj tak som king..." Twisted Evil Cool Laughing
Návrat hore Goto down
http://community.livejournal.com/sa_tvojih_usana/
cleo
Winchester
Winchester
cleo

OdoslaťPredmet: Re: Všeobecné spoilery   Všeobecné spoilery - Stránka 3 Empty26.06.09 23:05

Dobre, beriem späť. Kukla som to vidko Sari čo si mi poslala a dobrý bude. Na fotkách, ale vyzerá ako ...... Všeobecné spoilery - Stránka 3 934194 Laughing Keď sa hýbe dáva dobre face. Twisted Evil
Návrat hore Goto down
Sarinka
Diabolský admin
Diabolský admin
Sarinka

OdoslaťPredmet: Re: Všeobecné spoilery   Všeobecné spoilery - Stránka 3 Empty27.06.09 0:59

Hehe, no vidíš... Všeobecné spoilery - Stránka 3 284389 podľa mňa je Všeobecné spoilery - Stránka 3 319161 tiež si myslím, že dáva super fejsy, ako píše Janicag, také... Very Happy keby som ho nepoznala z Lostu, tak by som mala tiež obavy, bo takto na prvý pohľad nevyzerá presvedčivo..

tuto si ho môžete pozrieť "in ekšn", pozor spoiler na finále piatej série Lostu
kód:
http://www.youtube.com/watch?v=8VrKJGaNmTw
Návrat hore Goto down
kaja666
Lovec v plienkach
Lovec v plienkach
kaja666

Počet príspevkov : 250
Nálada : hm....
Registration date : 07.12.2008

OdoslaťPredmet: Re: Všeobecné spoilery   Všeobecné spoilery - Stránka 3 Empty27.06.09 12:09

ale nie.... to naozaj bude jacob hrať lucíka?? Suspect v loste bol síce len jednu časť, ale vôbec som ho nemala rada Evil or Very Mad joj, to už radšej by som brala wenta ako jeho...
Návrat hore Goto down
sisel
Žltočočko
Žltočočko
sisel

OdoslaťPredmet: Re: Všeobecné spoilery   Všeobecné spoilery - Stránka 3 Empty28.06.09 13:10

Mark Pellegrino hral Ritinho nasilnickeho manzela zo serialu Deter...
tam hral zaporaka, a myslim ze ho zahral dobre... som zvedavy asko mu pojde lucik
Návrat hore Goto down
dion-fortune
Winchester
Winchester
dion-fortune

Počet príspevkov : 12342
Nálada : k-popovská :D
Registration date : 01.12.2007

OdoslaťPredmet: Re: Všeobecné spoilery   Všeobecné spoilery - Stránka 3 Empty28.06.09 13:16

hmmm, no nie je to gale, ale mne sa páči Laughing Laughing Laughing celkom zaujímavý face a v tej ukážke bol celkom dobrý. tak hádam mu aj lucík pôjde. som zvedavá ako ho zahrá Laughing
Návrat hore Goto down
cleo
Winchester
Winchester
cleo

OdoslaťPredmet: Re: Všeobecné spoilery   Všeobecné spoilery - Stránka 3 Empty30.06.09 19:15

kód:
http://spoilertv-supernatural.blogspot.com/2009/06/supernatural-brings-back-meg.html

Toto bude sezóna comebackov....Anna, Jessica, Meg.....
Návrat hore Goto down
Sarinka
Diabolský admin
Diabolský admin
Sarinka

OdoslaťPredmet: Re: Všeobecné spoilery   Všeobecné spoilery - Stránka 3 Empty30.06.09 19:20

Na Meg sa teším, Jessica mi je nejako ukradnutá a k tej poslednej sa vyjadrovať nebudem.. Všeobecné spoilery - Stránka 3 934194 no ale som zvedavá teda, snáď Erdži nerecykluje... Všeobecné spoilery - Stránka 3 934194
Návrat hore Goto down
str8tking
Winchester
Winchester
str8tking

OdoslaťPredmet: Re: Všeobecné spoilery   Všeobecné spoilery - Stránka 3 Empty30.06.09 21:15

Meg sa vracia? To je super. Sa na ňu strašne moc teším. No som zvedavý či sa Anna dostane späť v tom istom tele. confused
Návrat hore Goto down
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: Všeobecné spoilery   Všeobecné spoilery - Stránka 3 Empty

Návrat hore Goto down

Všeobecné spoilery
Návrat hore 
Strana 3 z 17Choď na stránku : Previous  1, 2, 3, 4 ... 10 ... 17  Next
 Similar topics
-
» Rozhovor s Kripkem - spoilery
» Castiel Angel - pozor SPOILERY!

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
 :: Seriál :: Spoilery :: Piata séria-
Prejdi na: