| Všeobecné spoilery | |
|
+27Peter67 tauria Lucy86 Panthera Soniq Portable.Device lenkka SkreechTina kaja666 janicag mummy Silvia janka410 Fay Weronička Chrystelle dion-fortune Ettie sisel dzajnisko Hiro666 str8tking wiktoriano Samabel cleo Zizi Sarinka 31 posters |
|
Autor | Správa |
---|
str8tking Winchester
Počet príspevkov : 2698 Age : 33 Bydlisko : Dunajská Streda Nálada : Som doma :D:D konečne Registration date : 21.10.2008
| Predmet: Re: Všeobecné spoilery 01.07.09 12:45 | |
| No sorry za dva príspevky pod sebou ale našiel som, že kto bude hrať Meg. - kód:
-
http://www.tvguidemagazine.com/supernatural/supernatural-brings-back-meg-1568.html | |
|
| |
Fay Diabolský admin
Počet príspevkov : 2327 Age : 37 Bydlisko : psychiatrické oddelenie NR - izba č.16 Nálada : *tudududú tudútúúúú* Registration date : 03.03.2009
| Predmet: Re: Všeobecné spoilery 01.07.09 13:00 | |
| je to ten isty link, na ktory si reagoval.. | |
|
| |
Chrystelle Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10688 Age : 47 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Všeobecné spoilery 01.07.09 13:04 | |
| WTF?! Tu ženskou nesnáším už odjakživa. No to mi už jenom chybělo, další mně nesympatická herečka. Já chci, aby Meg hrála ta, co dřív. To fakt nesnáším, jak jednotlivým postavám přehazují herce. Respektive herečky. Když si představím, co udělala Gen s Ruby, tak mám husí kůži i z představy, jak se mi teď bude jevit Meg, kterou jsem zbožňovala. No jen se modlím, aby ta herečka předvedla slušnější herecký výkon než Gen a tedy abych ji mohla aspoň trochu na té obrazovce vystát. Lucifer vypadá celkem zajímavě, ale jelikož toho chláka neznám, tak se nechám překvapit a až pak budu "soudit". Ale tu herečku co má hrát Meg fakt nesnáším a to mi bude asi dost vadit. To vím už teď. To je podobné jako s Annou....ta herečka je taky divná (podle mě). Díky za info, str8tking. | |
|
| |
str8tking Winchester
Počet príspevkov : 2698 Age : 33 Bydlisko : Dunajská Streda Nálada : Som doma :D:D konečne Registration date : 21.10.2008
| Predmet: Re: Všeobecné spoilery 01.07.09 13:16 | |
| Moje nervy to FAKT? sa idem zahrabať Bože sorry. Chrys: nz | |
|
| |
cleo Winchester
Počet príspevkov : 4946 Bydlisko : Wales Nálada : upršaná :D Registration date : 10.05.2008
| Predmet: Re: Všeobecné spoilery 02.07.09 9:40 | |
| - kód:
-
http://www.winchesterbros.com/index.php?option=com_content&task=view&id=3866&Itemid=1 Rozhovor so Serou a najaké spoilery... edit - kód:
-
http://spoilertv-supernatural.blogspot.com/2009/07/exclusive-supernatural-episode-502-good.html A prvá časť sa bude volať "Sympathy for the Devil" | |
|
| |
janicag Winchester
Počet príspevkov : 1301 Age : 38 Bydlisko : Spišská Nová Ves Nálada : ...sick and tired... Registration date : 23.08.2008
| Predmet: Re: Všeobecné spoilery 02.07.09 11:59 | |
| | |
|
| |
str8tking Winchester
| |
| |
Sarinka Diabolský admin
Počet príspevkov : 7654 Age : 36 Bydlisko : Cardiff, UK Nálada : Sherlocked Registration date : 29.11.2007
| Predmet: Re: Všeobecné spoilery 13.07.09 15:39 | |
| Ďalší návrat, ja osobne som ho nečakala a je jeden z mála, ktorý ma teší, Ellen sa vracia v piatej sérii. Písala to Samantha na svojej webke. Erdží chystá tuším veľký reunion... - citácia :
- Yep, it's official.........Ellen is back.
Actually it was official a while back but you don't want to jinx these things.
Very psyched! It feels like forever and i am thrilled to be back with the boys and the crew and the show. Although it will be a little bittersweet without Kim Manners there. I'm sure he is rockin' out in another dimension somewhere looking down at us thinking, "poor bastards", with a smile on his face.
Apart from a convention here and there i haven't actually seen Les Freres Winchester in quite some time and am really looking forward to it...... as well as kicking some ass. See if we can get some of that in there, too. I'll do my best.
Nope. Not giving any details. Sorry. Wouldn't be prudent. But i will say this...
There might be some salt.....maybe a demon or two......and a whoooole lotta bad s**t going on. There. I'm sure i have totally shed light on the situation for you. (Aren't there things called spoilers for that?)
Yeehaw. I'll let you know how it goes.
Also, there is talk of doing a convention in Spain next summer, which would be very cool as i a have never been to spain. We'll see if it works out.
Hope yer well. | |
|
| |
janicag Winchester
Počet príspevkov : 1301 Age : 38 Bydlisko : Spišská Nová Ves Nálada : ...sick and tired... Registration date : 23.08.2008
| Predmet: Re: Všeobecné spoilery 13.07.09 15:51 | |
| Sari: Velke rodinne posedenie...Lucik, Ellen, Meg... | |
|
| |
Sarinka Diabolský admin
Počet príspevkov : 7654 Age : 36 Bydlisko : Cardiff, UK Nálada : Sherlocked Registration date : 29.11.2007
| |
| |
janicag Winchester
| Predmet: Re: Všeobecné spoilery 13.07.09 16:19 | |
| Boze, ako som na Johna mohla zabudnut...ooops Taka seansa s vyvolavanim duchov a inych bytosti... Hej aj ja sa velmi tesim, som rada, ze vybrali niekoho relativne neznameho, na ktoreho nie sme zvyknuty z ineho serialu. Hej, bol (je) v Loste, ale viem si ho predstavit ako lucika a to je podstatne | |
|
| |
janka410 Winchester
Počet príspevkov : 5348 Age : 54 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Všeobecné spoilery 13.07.09 17:08 | |
| Koukám,koukám a nestačím se divit tak Ellen se nám vrací??? Jupíííííííí ale doufám že Jo se vracet nebude...tak at zůstane tam kde je. | |
|
| |
sisel Žltočočko
Počet príspevkov : 754 Age : 35 Bydlisko : Žilina Nálada : skúškové obdobie :D Registration date : 12.03.2008
| Predmet: Re: Všeobecné spoilery 16.07.09 16:29 | |
| ako som uz spominal, ze Mark Pellegrino hral v Dexterovi, tam mi nebol velmi sympaticky, cize v podstate zahral tak ako mal... len dufam ze mi v SN bude sympatickejsi...lebo ked ne ta konec. sa na neho budem tesit asi tak ako vy na Ruby alebo Annu v 4. serii | |
|
| |
cleo Winchester
Počet príspevkov : 4946 Bydlisko : Wales Nálada : upršaná :D Registration date : 10.05.2008
| Predmet: Re: Všeobecné spoilery 16.07.09 16:50 | |
| | |
|
| |
str8tking Winchester
| Predmet: Re: Všeobecné spoilery 16.07.09 18:06 | |
| Tak to je pekné. Len dúfam, že nebude taká nemastná neslaná. | |
|
| |
dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 33 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Všeobecné spoilery 16.07.09 18:11 | |
| no ja len valim oci, kolko nam ich prinesu spat. na vacsinu sa tesim, cize juchuuuuuuuuuu ale kokos filcka, no ehm ehm tu herecku meg nepoznam, tak uvidime aka bude. lucik sa mi pozdava a nazvy epiek su super kriste ja sa uz taaaaaaaaaaaaaaaak tesim | |
|
| |
cleo Winchester
| Predmet: Re: Všeobecné spoilery 16.07.09 18:15 | |
| | |
|
| |
mummy Diabolský admin
Počet príspevkov : 525 Age : 36 Registration date : 15.02.2009
| Predmet: Re: Všeobecné spoilery 21.07.09 8:56 | |
| - citácia :
- Katie in Colorado Springs, Colo.: We Supernatural fans are still waiting for some spoilery Dean goodness for season five. Help us!
You ask, we answer! Our sources tell us that when Supernatural returns, Dean takes Castiel out for a night on the town to loosen him up. As you could assume, hilarity ensues.
A spoilerový rozhovor s Kripkem: - kód:
-
http://www.tvguidemagazine.com/supernatural/supernatural-season-5-scoop-1763.html | |
|
| |
cleo Winchester
| Predmet: Re: Všeobecné spoilery 21.07.09 13:07 | |
| | |
|
| |
mummy Diabolský admin
Počet príspevkov : 525 Age : 36 Registration date : 15.02.2009
| Predmet: Re: Všeobecné spoilery 21.07.09 14:33 | |
| myslím, že všetci fanúšikovia Dean/Cas sú nadšení mňa skôr v tom interview zarazila veta: "When we first come back in the season opener, Castiel is dead" | |
|
| |
kaja666 Lovec v plienkach
Počet príspevkov : 250 Age : 31 Nálada : hm.... Registration date : 07.12.2008
| |
| |
cleo Winchester
| Predmet: Re: Všeobecné spoilery 21.07.09 14:58 | |
| a znova tento topic bude plný príspevkov - nie Castiel, nie nie nie, neumieeeeeeraj, chudák Castiel.. kks, keď si prečítam príspevky pár mesiacov dozadu, tak Castiel bol nepríjemný na Deana, bol hnusný, mínus body, zlepujem z nástenky a teraz samý Castiel Castiel... on neumiera, Castiel je večný... Castiela vyhodíte dverami a on sa vráti oknom, komínom .. | |
|
| |
SkreechTina Winchester
Počet príspevkov : 2962 Age : 36 Bydlisko : Bratislava-Dúbravka Nálada : dovolenková Registration date : 27.01.2008
| Predmet: Re: Všeobecné spoilery 21.07.09 21:10 | |
| - citácia :
- a znova tento topic bude plný príspevkov - nie Castiel, nie nie nie, neumieeeeeeraj, chudák Castiel.. kks, ...
Cleo: Nová Sybila? Pokiaľ Viem, kaja666 napísala teraz sem prvý krát do tohoto topicu, že teda nie, nemôžu Casa zabiť a podobne a zatiaľ sa tu nerozmohlo "Save Castiel". Proste na to reagovala svojim spôsobom. Osobne si myslím, že to bude zaujímavé a ako obyčajne nás prekvapia | |
|
| |
lenkka Winchester
Počet príspevkov : 2352 Age : 36 Bydlisko : kdekoľvek s mojim supermanom Nálada : predsvadobná Registration date : 06.07.2008
| |
| |
SkreechTina Winchester
Počet príspevkov : 2962 Age : 36 Bydlisko : Bratislava-Dúbravka Nálada : dovolenková Registration date : 27.01.2008
| Predmet: Re: Všeobecné spoilery 21.07.09 21:14 | |
| Že to bude také spätné vyšetrovanie jeho smrti? Hmmm, zaujímavé | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: Všeobecné spoilery | |
| |
|
| |
| Všeobecné spoilery | |
|