Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

DomovDomov  HľadaťHľadať  Latest imagesLatest images  RegistráciaRegistrácia  StránkaStránka  Prihlásenie  

Všeobecné spoilery

Goto down 
+27
Peter67
tauria
Lucy86
Panthera
Soniq
Portable.Device
lenkka
SkreechTina
kaja666
janicag
mummy
Silvia
janka410
Fay
Weronička
Chrystelle
dion-fortune
Ettie
sisel
dzajnisko
Hiro666
str8tking
wiktoriano
Samabel
cleo
Zizi
Sarinka
31 posters
Choď na stránku : Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 10 ... 17  Next
AutorSpráva
str8tking
Winchester
Winchester
str8tking

Počet príspevkov : 2698
Nálada : Som doma :D:D konečne
Registration date : 21.10.2008

Všeobecné spoilery - Stránka 4 Empty
OdoslaťPredmet: Re: Všeobecné spoilery   Všeobecné spoilery - Stránka 4 Empty01.07.09 12:45

No sorry za dva príspevky pod sebou ale našiel som, že kto bude hrať Meg.

kód:
http://www.tvguidemagazine.com/supernatural/supernatural-brings-back-meg-1568.html

Všeobecné spoilery - Stránka 4 Main1
Návrat hore Goto down
Fay
Diabolský admin
Diabolský admin
Fay

Počet príspevkov : 2327
Nálada : *tudududú tudútúúúú*
Registration date : 03.03.2009

OdoslaťPredmet: Re: Všeobecné spoilery   Všeobecné spoilery - Stránka 4 Empty01.07.09 13:00

je to ten isty link, na ktory si reagoval.. Very Happy
Návrat hore Goto down
http://supernaturalcon.j2fans.cz/
Chrystelle
Pekelný moderátor
Pekelný moderátor
Chrystelle

Počet príspevkov : 10688
Nálada : Skvělá!
Registration date : 01.12.2007

OdoslaťPredmet: Re: Všeobecné spoilery   Všeobecné spoilery - Stránka 4 Empty01.07.09 13:04

affraid WTF?! Všeobecné spoilery - Stránka 4 677692 Tu ženskou nesnáším už odjakživa. No to mi už jenom chybělo, další mně nesympatická herečka. Všeobecné spoilery - Stránka 4 80513 Já chci, aby Meg hrála ta, co dřív. To fakt nesnáším, jak jednotlivým postavám přehazují herce. Respektive herečky. Když si představím, co udělala Gen s Ruby, tak mám husí kůži i z představy, jak se mi teď bude jevit Meg, kterou jsem zbožňovala. Všeobecné spoilery - Stránka 4 202744 Všeobecné spoilery - Stránka 4 71416 No jen se modlím, aby ta herečka předvedla slušnější herecký výkon než Gen a tedy abych ji mohla aspoň trochu na té obrazovce vystát. Všeobecné spoilery - Stránka 4 968235
Lucifer vypadá celkem zajímavě, ale jelikož toho chláka neznám, tak se nechám překvapit a až pak budu "soudit". Twisted Evil Laughing Ale tu herečku co má hrát Meg fakt nesnáším a to mi bude asi dost vadit. To vím už teď. Všeobecné spoilery - Stránka 4 11674 To je podobné jako s Annou....ta herečka je taky divná (podle mě).

Díky za info, str8tking. Všeobecné spoilery - Stránka 4 103511
Návrat hore Goto down
str8tking
Winchester
Winchester
str8tking

OdoslaťPredmet: Re: Všeobecné spoilery   Všeobecné spoilery - Stránka 4 Empty01.07.09 13:16

Moje nervy to FAKT? sa idem zahrabať Všeobecné spoilery - Stránka 4 666500 Všeobecné spoilery - Stránka 4 666500 Bože sorry. Všeobecné spoilery - Stránka 4 572728
Chrys: nz Všeobecné spoilery - Stránka 4 572728
Návrat hore Goto down
cleo
Winchester
Winchester
cleo

Počet príspevkov : 4946
Nálada : upršaná :D
Registration date : 10.05.2008

OdoslaťPredmet: Re: Všeobecné spoilery   Všeobecné spoilery - Stránka 4 Empty02.07.09 9:40

kód:
http://www.winchesterbros.com/index.php?option=com_content&task=view&id=3866&Itemid=1

Rozhovor so Serou a najaké spoilery...
edit

kód:
http://spoilertv-supernatural.blogspot.com/2009/07/exclusive-supernatural-episode-502-good.html

A prvá časť sa bude volať "Sympathy for the Devil"
Návrat hore Goto down
janicag
Winchester
Winchester
janicag

Počet príspevkov : 1301
Nálada : ...sick and tired...
Registration date : 23.08.2008

OdoslaťPredmet: Re: Všeobecné spoilery   Všeobecné spoilery - Stránka 4 Empty02.07.09 11:59

Super nazov Very Happy
To je ta piesen od Rolling Stones dance Twisted Evil Laughing
Návrat hore Goto down
http://community.livejournal.com/sa_tvojih_usana/
str8tking
Winchester
Winchester
str8tking

OdoslaťPredmet: Re: Všeobecné spoilery   Všeobecné spoilery - Stránka 4 Empty02.07.09 13:30

Fakt super názov len nech potom nebude nejaký zábavný alebo neviem aký. Sa naň už teším. Twisted Evil Twisted Evil
Návrat hore Goto down
Sarinka
Diabolský admin
Diabolský admin
Sarinka

Počet príspevkov : 7654
Nálada : Sherlocked
Registration date : 29.11.2007

OdoslaťPredmet: Re: Všeobecné spoilery   Všeobecné spoilery - Stránka 4 Empty13.07.09 15:39

Ďalší návrat, ja osobne som ho nečakala a je jeden z mála, ktorý ma teší, Ellen sa vracia v piatej sérii. cheers Písala to Samantha na svojej webke. Erdží chystá tuším veľký reunion... Laughing

citácia :
Yep, it's official.........Ellen is back.

Actually it was official a while back but you don't want to jinx these things.

Very psyched! It feels like forever and i am thrilled to be back with the boys and the crew and the show. Although it will be a little bittersweet without Kim Manners there. I'm sure he is rockin' out in another dimension somewhere looking down at us thinking, "poor bastards", with a smile on his face.

Apart from a convention here and there i haven't actually seen Les Freres Winchester in quite some time and am really looking forward to it...... as well as kicking some ass. See if we can get some of that in there, too. I'll do my best.

Nope. Not giving any details. Sorry. Wouldn't be prudent. But i will say this...

There might be some salt.....maybe a demon or two......and a whoooole lotta bad s**t going on. There. I'm sure i have totally shed light on the situation for you. (Aren't there things called spoilers for that?)

Yeehaw. I'll let you know how it goes.

Also, there is talk of doing a convention in Spain next summer, which would be very cool as i a have never been to spain. We'll see if it works out.

Hope yer well.
Návrat hore Goto down
http://sarinka.tumblr.com/
janicag
Winchester
Winchester
janicag

OdoslaťPredmet: Re: Všeobecné spoilery   Všeobecné spoilery - Stránka 4 Empty13.07.09 15:51

Sari: Velke rodinne posedenie...Lucik, Ellen, Meg... Všeobecné spoilery - Stránka 4 316745
Návrat hore Goto down
Sarinka
Diabolský admin
Diabolský admin
Sarinka

Počet príspevkov : 7654
Nálada : Sherlocked
Registration date : 29.11.2007

OdoslaťPredmet: Re: Všeobecné spoilery   Všeobecné spoilery - Stránka 4 Empty13.07.09 16:00

Ešte Johny chýba a môže sa podávať čaj... Laughing ale na Lucíka sa fakt dost teším, ten herec je cool... 703 Všeobecné spoilery - Stránka 4 284389
Návrat hore Goto down
http://sarinka.tumblr.com/
janicag
Winchester
Winchester
janicag

OdoslaťPredmet: Re: Všeobecné spoilery   Všeobecné spoilery - Stránka 4 Empty13.07.09 16:19

Boze, ako som na Johna mohla zabudnut...ooops 603 Laughing Taka seansa s vyvolavanim duchov a inych bytosti... lol!

Hej aj ja sa velmi tesim, som rada, ze vybrali niekoho relativne neznameho, na ktoreho nie sme zvyknuty z ineho serialu. Hej, bol (je) v Loste, ale viem si ho predstavit ako lucika a to je podstatne Všeobecné spoilery - Stránka 4 198137
Návrat hore Goto down
janka410
Winchester
Winchester
janka410

Počet príspevkov : 5348
Nálada : Skvělá

OdoslaťPredmet: Re: Všeobecné spoilery   Všeobecné spoilery - Stránka 4 Empty13.07.09 17:08

Koukám,koukám a nestačím se divit Shocked tak Ellen se nám vrací??? Jupíííííííí Všeobecné spoilery - Stránka 4 325299 ale doufám Všeobecné spoilery - Stránka 4 260605 že Jo se vracet nebude...tak at zůstane tam kde je. Všeobecné spoilery - Stránka 4 934194
Návrat hore Goto down
sisel
Žltočočko
Žltočočko
sisel

Počet príspevkov : 754
Nálada : skúškové obdobie :D
Registration date : 12.03.2008

OdoslaťPredmet: Re: Všeobecné spoilery   Všeobecné spoilery - Stránka 4 Empty16.07.09 16:29

ako som uz spominal, ze Mark Pellegrino hral v Dexterovi, tam mi nebol velmi sympaticky, cize v podstate zahral tak ako mal...
len dufam ze mi v SN bude sympatickejsi...lebo ked ne ta konec. sa na neho budem tesit asi tak ako vy na Ruby alebo Annu v 4. serii
Návrat hore Goto down
cleo
Winchester
Winchester
cleo

OdoslaťPredmet: Re: Všeobecné spoilery   Všeobecné spoilery - Stránka 4 Empty16.07.09 16:50

Filcka by sa mala objaviť už v druhej časti...a samozrejme ju bude hrať Julie... Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes
Návrat hore Goto down
str8tking
Winchester
Winchester
str8tking

OdoslaťPredmet: Re: Všeobecné spoilery   Všeobecné spoilery - Stránka 4 Empty16.07.09 18:06

Tak to je pekné. Len dúfam, že nebude taká nemastná neslaná. Very Happy
Návrat hore Goto down
dion-fortune
Winchester
Winchester
dion-fortune

Počet príspevkov : 12342
Nálada : k-popovská :D

OdoslaťPredmet: Re: Všeobecné spoilery   Všeobecné spoilery - Stránka 4 Empty16.07.09 18:11

Shocked no ja len valim oci, kolko nam ich prinesu spat. na vacsinu sa tesim, cize juchuuuuuuuuuu Všeobecné spoilery - Stránka 4 170639 ale kokos filcka, no ehm ehm Suspect

tu herecku meg nepoznam, tak uvidime aka bude. lucik sa mi pozdava a nazvy epiek su super Twisted Evil kriste ja sa uz taaaaaaaaaaaaaaaak tesim Všeobecné spoilery - Stránka 4 170639
Návrat hore Goto down
cleo
Winchester
Winchester
cleo

OdoslaťPredmet: Re: Všeobecné spoilery   Všeobecné spoilery - Stránka 4 Empty16.07.09 18:15

str8tking napísal:
Tak to je pekné. Len dúfam, že nebude taká nemastná neslaná. Very Happy
Nemyslím si, že by nejak oslnila. Myslím, že bude znova váľať oči po všetkom čo nehajme to tak radšej.... Laughing Laughing Suspect
Návrat hore Goto down
mummy
Diabolský admin
Diabolský admin
mummy

Počet príspevkov : 525
Registration date : 15.02.2009

OdoslaťPredmet: Re: Všeobecné spoilery   Všeobecné spoilery - Stránka 4 Empty21.07.09 8:56

citácia :
Katie in Colorado Springs, Colo.: We Supernatural fans are still waiting for some spoilery Dean goodness for season five. Help us!
You ask, we answer! Our sources tell us that when Supernatural returns, Dean takes Castiel out for a night on the town to loosen him up. As you could assume, hilarity ensues.

A spoilerový rozhovor s Kripkem:
kód:
http://www.tvguidemagazine.com/supernatural/supernatural-season-5-scoop-1763.html
Návrat hore Goto down
http://forgotten.delicate-flower.com
cleo
Winchester
Winchester
cleo

OdoslaťPredmet: Re: Všeobecné spoilery   Všeobecné spoilery - Stránka 4 Empty21.07.09 13:07

Woooohooooo Dean a Castiel na rande Laughing Laughing Laughing Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
dion - konečne je to tu!!!!! Twisted Evil
fay - ano ano ano ano ano (pijeme na Dastiel)
sarinka - Všeobecné spoilery - Stránka 4 325299 Všeobecné spoilery - Stránka 4 325299 už prichádzajú nočné radovánky Všeobecné spoilery - Stránka 4 548116 slashu zdar
Návrat hore Goto down
mummy
Diabolský admin
Diabolský admin
mummy

Počet príspevkov : 525
Registration date : 15.02.2009

OdoslaťPredmet: Re: Všeobecné spoilery   Všeobecné spoilery - Stránka 4 Empty21.07.09 14:33

myslím, že všetci fanúšikovia Dean/Cas sú nadšení lol!

mňa skôr v tom interview zarazila veta: "When we first come back in the season opener, Castiel is dead" Suspect
Návrat hore Goto down
http://forgotten.delicate-flower.com
kaja666
Lovec v plienkach
Lovec v plienkach
kaja666

Počet príspevkov : 250
Nálada : hm....
Registration date : 07.12.2008

OdoslaťPredmet: Re: Všeobecné spoilery   Všeobecné spoilery - Stránka 4 Empty21.07.09 14:49

ou, nie, nie, nie, nie, nie, nie. cas musí žiť. on nemôže zomrieť!! a aj keby tým mysleli iba mishu, tak by to bolo blbé. castiel bez mishu nie je castiel Sad Evil or Very Mad
Návrat hore Goto down
cleo
Winchester
Winchester
cleo

OdoslaťPredmet: Re: Všeobecné spoilery   Všeobecné spoilery - Stránka 4 Empty21.07.09 14:58

a znova tento topic bude plný príspevkov - nie Castiel, nie nie nie, neumieeeeeeraj, chudák Castiel.. kks, keď si prečítam príspevky pár mesiacov dozadu, tak Castiel bol nepríjemný na Deana, bol hnusný, mínus body, zlepujem z nástenky a teraz samý Castiel Castiel... on neumiera, Castiel je večný... Castiela vyhodíte dverami a on sa vráti oknom, komínom ..
Návrat hore Goto down
SkreechTina
Winchester
Winchester
SkreechTina

Počet príspevkov : 2962
Nálada : dovolenková
Registration date : 27.01.2008

OdoslaťPredmet: Re: Všeobecné spoilery   Všeobecné spoilery - Stránka 4 Empty21.07.09 21:10

citácia :
a znova tento topic bude plný príspevkov - nie Castiel, nie nie nie, neumieeeeeeraj, chudák Castiel.. kks, ...
Cleo: Nová Sybila? Pokiaľ Viem, kaja666 napísala teraz sem prvý krát do tohoto topicu, že teda nie, nemôžu Casa zabiť a podobne a zatiaľ sa tu nerozmohlo "Save Castiel". Proste na to reagovala svojim spôsobom.

Osobne si myslím, že to bude zaujímavé a ako obyčajne nás prekvapia Wink
Návrat hore Goto down
lenkka
Winchester
Winchester
lenkka

Počet príspevkov : 2352
Nálada : predsvadobná
Registration date : 06.07.2008

OdoslaťPredmet: Re: Všeobecné spoilery   Všeobecné spoilery - Stránka 4 Empty21.07.09 21:12

tini aj ja som premyslala že to bude zaujimave rozuzlenie vsetkeho:D:D:Dže ako to dopadne a ako ho zabiju:D Všeobecné spoilery - Stránka 4 934194 Všeobecné spoilery - Stránka 4 934194
Návrat hore Goto down
SkreechTina
Winchester
Winchester
SkreechTina

Počet príspevkov : 2962
Nálada : dovolenková
Registration date : 27.01.2008

OdoslaťPredmet: Re: Všeobecné spoilery   Všeobecné spoilery - Stránka 4 Empty21.07.09 21:14

Že to bude také spätné vyšetrovanie jeho smrti? Hmmm, zaujímavé Všeobecné spoilery - Stránka 4 934194
Návrat hore Goto down
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: Všeobecné spoilery   Všeobecné spoilery - Stránka 4 Empty

Návrat hore Goto down

Všeobecné spoilery
Návrat hore 
Strana 4 z 17Choď na stránku : Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 10 ... 17  Next
 Similar topics
-
» Rozhovor s Kripkem - spoilery
» Castiel Angel - pozor SPOILERY!

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
 :: Seriál :: Spoilery :: Piata séria-
Prejdi na: