|
| Comic Con, San Diego, 23-26 júl 2009 | |
|
+13Weronička lentilka Anwiel SkreechTina Zizi Chrystelle janicag mummy dion-fortune cleo janka410 Fay Sarinka 17 posters | |
Autor | Správa |
---|
Sarinka Diabolský admin
Počet príspevkov : 7654 Age : 36 Bydlisko : Cardiff, UK Nálada : Sherlocked Registration date : 29.11.2007
| Predmet: Comic Con, San Diego, 23-26 júl 2009 26.07.09 17:29 | |
| Čudujem sa, že tu tento topic ešte nikto nezaložil. Dnes má totiž okolo dvanástej až jednej amerického času, u nás cca plus osem hodín, svoj panel aj SN. Tipujem, že niekedy večer alebo zajtra ráno sa začnú objavovať prvé informácie. Premietať sa majú bonusy z DVD štvrtej série a niečo z piatej série ako ochutnávka. Hostia: Misha Collins, Jim Beaver, Eric Kripke, Ben Edlund a Sera Gamble. Jared a Jensen sa tento rok z neznámych príčin nezúčastnia, jedine, že by sa tam objavili ako prekvapenie, o čom tak nejako pochybujem. Objavila sa informácia, že seriál Torchwood, ktorý mal mať panel hneď po SN má nejaké problémy a je dosť možné, že sa spojí so SN. Ľudia, ak sa tak stane, toto bude EPIC! Hlavne kvôli tomu, čo Russell povedal o SN. Všetky videá, reporty, obrázky a neviem čo ešte, budú nazbierané tu: - kód:
-
http://www.supernaturalwiki.com/index.php?title=Comic_Con_2009 | |
| | | Fay Diabolský admin
Počet príspevkov : 2327 Age : 37 Bydlisko : psychiatrické oddelenie NR - izba č.16 Nálada : *tudududú tudútúúúú* Registration date : 03.03.2009
| Predmet: Re: Comic Con, San Diego, 23-26 júl 2009 26.07.09 17:33 | |
| no či to bude Epic, to si niesom úplne istá, síce sú jeho vyjadrenia brutálne, na skype sme riešili teórie.. aj keď Mišánek a John v jednej miestnosti, to by ešte mohlo byť zaujímavé.. (a ešte keby je Mišiak Iantov fanúšik, hahahaaha) jednoznačne sa neviem dočkať, Jimbo, Miško a Eric, to bude krááása.. škoda že tam chalani nejsú, ale tha, máme Kobliha.. | |
| | | Sarinka Diabolský admin
Počet príspevkov : 7654 Age : 36 Bydlisko : Cardiff, UK Nálada : Sherlocked Registration date : 29.11.2007
| Predmet: Re: Comic Con, San Diego, 23-26 júl 2009 26.07.09 17:38 | |
| No ak by Erdži nakopal Russella do riti, epic by to určite bolo.... čo by ma však zabilo, keby Russel zadrel, že ide s Erdžim spolupracovať, papa, starý dobrý SN, by všetkých vyvraždil o ostal by tam len Lucík ako srdce SN... | |
| | | janka410 Winchester
Počet príspevkov : 5348 Age : 54 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Comic Con, San Diego, 23-26 júl 2009 26.07.09 17:39 | |
| Super...bude tam Jim...se těším a Koblížek bože, už se těším na videa a reporty... jen velká škoda,že J2 tam nebudou No a SN a TW ...jako to by byla bomba...Misha a John ...tak to by byl mazec teda | |
Počet príspevkov : 2327 Age : 37 Bydlisko : psychiatrické oddelenie NR - izba č.16 Nálada : *tudududú tudútúúúú* Registration date : 03.03.2009
| Predmet: Re: Comic Con, San Diego, 23-26 júl 2009 26.07.09 17:42 | |
| tak to máš pravdu Sari.. keby mu nakopal prdel, to by sme sa pobavili asi všetci.. žiadne spolupracovanie (aj keď znova je tu to ALE )... ale John a Koblih, to by bolo fakt brutal.. to máš pravdu.. myslím, že Miškov telefón je momentálne pretažený SMSkami (chňááápeš Don't you dare... ) | |
| | | cleo Winchester
Počet príspevkov : 4946 Bydlisko : Wales Nálada : upršaná :D Registration date : 10.05.2008
| Predmet: Re: Comic Con, San Diego, 23-26 júl 2009 26.07.09 17:45 | |
| | |
Počet príspevkov : 5348 Age : 54 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Comic Con, San Diego, 23-26 júl 2009 26.07.09 17:48 | |
| Přesně jsi to vystihla cleo... a co toho debila zajímá "pár" věrnejch fanoušků,že Bože ale ta představa, že by byl společnej panel SN a TW...a nějaká ta info by tak nějak unikla...však víme na co Russell už narážel že bych tady asi pod stůl padla | |
| Predmet: Re: Comic Con, San Diego, 23-26 júl 2009 26.07.09 17:51 | |
| | |
| | | dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 34 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Comic Con, San Diego, 23-26 júl 2009 26.07.09 17:53 | |
| bože ľudia ja sa tu trasiem ako tw a sn dokopy ma chcete zabiť že? john a misha v jednej miestnosti.... omgf.... škoda, že j2 nedošli ale misha a eric sú tam jupííííí. a russel je totálny magor. ak by začal robiť na sn, tak ma rovno hodí o zem. | |
| Predmet: Re: Comic Con, San Diego, 23-26 júl 2009 26.07.09 20:19 | |
| Objavujú sa prvé info na twitteri, aj keď SN panel ešte nezačal, myslím, že tak o 30 minút začne. SPOILER - Spoiler:
God WILL be a character on Supernatural next season. Comic-con -KW
Sera Gambel: We have access to new "Monster of the Week" like Horsemen of Apocalypse who make appearance early on #supernatural
Ben Edlund: Just finished a story where Dean goes five years in the future
Eric Kripke: Never in my wildest dreams did I think that #supernatural would go five years Jim Beaver: When I read the script for the first episode, my jaw dropped. Budem to tu neustále aktualizovať - live novinky, fellas, pridajte sa aj ďalší, ak natrafíte na novinky z Comic Conu. [20:26:35] MIKE: "Eat that Supernatural," Russell T Davies said (referring to Guinness calling Doctor Who best scifi series ever) #sdcc (zas má Russell SN v hube ) - Spoiler:
Lucifer and the four horsemen of the apocalypse (in muscle cars) are coming this season on #supernatural. #sdcc
Naposledy upravil Sarinka dňa 26.07.09 20:38, celkom upravené 1 krát. | |
| Predmet: Re: Comic Con, San Diego, 23-26 júl 2009 26.07.09 20:33 | |
| Twitter - Spoiler:
Ellen and Jo are finally coming back to Supernatural Kripke just told us at Comic-Con
Rufus will return to Supernatural and they are trying to bring back as many hunters as possible this season. Comic-Con #sdcc -KW
| |
| | | mummy Diabolský admin
Počet príspevkov : 525 Age : 36 Registration date : 15.02.2009
| Predmet: Re: Comic Con, San Diego, 23-26 júl 2009 26.07.09 20:37 | |
| vidím, že nie som jediná, kto tu sedí a striehne na novinky na twitteri | |
| | | janicag Winchester
Počet príspevkov : 1301 Age : 38 Bydlisko : Spišská Nová Ves Nálada : ...sick and tired... Registration date : 23.08.2008
| Predmet: Re: Comic Con, San Diego, 23-26 júl 2009 26.07.09 21:14 | |
| Sledujte nazivo SN panel - kód:
-
http://www.dreadcentral.com/page/live-from-san-diego-comic-con-2009 | |
| Predmet: Re: Comic Con, San Diego, 23-26 júl 2009 26.07.09 21:21 | |
| Možné SPOILERY
- Ruby bola odjakživa zlá. - Dean zoberie Casa do bordelu. - Z Casa sa ASI stane človek, ak som dobre počula. - Premietali tam prvých päť minút z prvej epky. | |
| | | Chrystelle Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10688 Age : 47 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá! Registration date : 01.12.2007
| | | | Zizi Winchester
Počet príspevkov : 4217 Age : 36 Bydlisko : Havaj Nálada : Everyday is another opportunity to shine :) Registration date : 05.04.2008
| Predmet: Re: Comic Con, San Diego, 23-26 júl 2009 26.07.09 21:31 | |
| | |
| | | SkreechTina Winchester
Počet príspevkov : 2962 Age : 36 Bydlisko : Bratislava-Dúbravka Nálada : dovolenková Registration date : 27.01.2008
| Predmet: Re: Comic Con, San Diego, 23-26 júl 2009 26.07.09 21:32 | |
| Tak na Rufusa som zvedavá a super baby, sledujte aj naďalej Chrys: Takže cass by teraz bol 2 v 1 na zadnej sedačke v Impale? | |
| | | Chrystelle Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10688 Age : 47 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Comic Con, San Diego, 23-26 júl 2009 26.07.09 21:38 | |
| | |
| | | SkreechTina Winchester
Počet príspevkov : 2962 Age : 36 Bydlisko : Bratislava-Dúbravka Nálada : dovolenková Registration date : 27.01.2008
| Predmet: Re: Comic Con, San Diego, 23-26 júl 2009 26.07.09 21:42 | |
| Chrys: Myslím, že Cass len tak obyčajný človek nebude | |
| | | mummy Diabolský admin
Počet príspevkov : 525 Age : 36 Registration date : 15.02.2009
| Predmet: Re: Comic Con, San Diego, 23-26 júl 2009 26.07.09 21:46 | |
| Dala som dokopy nejaké veci, čo ľudia napísali na twitteri - Spoiler:
God WILL be a character on Supernatural next season
Eric Kripke: Never in my wildest dreams did I think that supernatural would go five years
Spoiler: Kripke: We'll be doing a story on Celebrity Ghosts, including a homicidal Abe Lincoln
Sera Gamble just told us Ellen and Jo Harvelle are coming back to supernatural in season five
Rufus will return to Supernatural and they are trying to bring back as many hunters as possible this season.
Because of budget, Eric Kripke says it'll be a "Wal-Mart apocalypse."
Jim Beaver: When I read the script for the first episode, my jaw dropped.
Misha Collins has a big storyline this season as angel Castiel. And in real life, he meditates!
Sept 10 is the return of supernatural. Kripke apologizing for J2 being missing
Kripke- "No, Casiltiel's coming nack, don't worry!“
"hello idjits" from Jim Beaver
Spoiler: Kripke: We are unapologetically stealing from Paradise Lost for next season
Sarah Palin president on supernatural. Sign of the apocalypse.
Spoiler: Eric Kripke: Ruby was bad guy from beginning; always working for the demons to separate the boys
Who changed the message in the finale? Not answering.
"Supernatural" flash-forward episode will go 5 years past end of world, says creator Eric Kripke.
Someone in the audience yelled "I LOVE YOU MISHA!" and he replied "I don't know who you are but I love you too!"
Kripke: [Season 5] is actually gonna be the most optimistic season we've ever done.
Spent last season tearing the boys apart. This season they'll slowly come back together. Family will save the world.
"The apocalypse is surprisingly amusing, I think," says "Supernatural" writer Sera Gamble.
Dean takes Castiel to a whorehouse ep 3
Kripke says season 6 is real possibility. Never dreamed the show would be so popular at this point.
misha calls jensen and jared the supporting cast for him and jim.
Q: Misha, what's it like to know your chara is just as important as Jensen&Jared? Jim Beaver: ...who's Jensen&Jared?
Fan: Will Cas help out on any MOTW hunts? What would dynamic of that be? Misha: Yes. Awkward.
Kripke says due to budget restraints they're lucky if they could get ONE badass rock song per episode now
Kripke reads postings & criticism on Web sites that discuss
Misha says Eric is using the show to start his own religion.
Kripke says "we have a loving, conflicted relationship with the online fandom".
JDM! Mention....everyone wants him back. Both sides want him back.
Kripke: we pitched record companies on coming out with #Supernatural soundtrack, but they weren't interested. Eric says maybe an itunes playlist
+ fotka - kód:
-
http://twitpic.com/bq8ec
Naposledy upravil mummy dňa 26.07.09 21:47, celkom upravené 1 krát. | |
| Predmet: Re: Comic Con, San Diego, 23-26 júl 2009 26.07.09 21:46 | |
| - Herec, čo bude hrať Lucifera sa uchádzal aj o rolu Casa. - Jedna baba: "som rada, že sa Jessica vráti." Kripke:" ona sa vráti ako človek?" - Kripke: máme taký skvelý problematický vzťah s online fanúšikmi" SPOILER jak hovädo: v štvrtej epizóde sa čas posunie o päť rokov neskôr a ukáže apokalypsu - Teraz majú ísť gagy zo štvrtej série a mne to nejde, koho mám zbiť? | |
Počet príspevkov : 12342 Age : 34 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Comic Con, San Diego, 23-26 júl 2009 26.07.09 22:41 | |
| oki takže ja som čo-to zachytila z toho online vysielania, v podstate som rozumela asi 3/4 z toho, čo hovorili. začiatok som ale zmeškala, takže to neviem o čom točili a občas je možné, že som to pochopila zle, ale tak hodím vám sem krátky výcuc toho, čo si myslím, že som zachytila POZOR SPOILERY! takže.... pýtali sa erdža na to, že či bude 6 serka, keďže mal plán iba na 5 sérií a on sa k tomu vyjadril tak, že je to možné. skrátka plán s apocalypsou a podobne ukončí vo veľkom v 5 sérií, pretože tak to bolo naplánované, aj keď on sám si nikdy nemyslel, že to naozaj bude pokračovať až do 5 série, hoci to tak viac-menej plánoval. ALE povedal, že hoci sa jedna kapitola uzavrie, druhá sa môže otvoriť. ben edlund do toho zadrel, že bude apocalypsa dva. takže vyzerá to tak, že predsa len sa dočkáme aj 6 serky. pýtali sa ho aj na anjelov, čo je super, lebo sa to tuším niekedy na fóre riešilo, že eric ich tam nechcel a blablabla, tak som rada, že to teraz vyjasnil. povedal, že pôvodne ich tam ozaj nechcel dať, ale ako sa príbeh vyvíjal, tak sa všetci tvorci zhodli na tom, že im tam chýba kus skladačky. démonov mali skvelo vykreslených a chýbal im protipól. tak vznikli anjeli. tu spomenul mishu, že anjeli zožali veľký úspech práve vďaka nemu a z publika nasledovalo nadšené súhlasné tlieskanie. misha hovoril o tom ako sa pripravoval na rolu. že sa rozhodol castiel podať spôsobom, že sú pre neho ľudia zaujímaví, skrátka niečím novým a práve toto sa aj ericovi veľmi páčilo. tá zvedavosť, ktorú postave priniesol. eric vravel, že dean vezme casa do bordelu v 5 serke. po tomto vyhlásení sa tiež ozývali nadšené výkriky. dastiel 4ever misha ešte vravel, že castiel má nejaké dôležité poslanie, ale nebude o ňom hovoriť. vravel, že keďže ho vyhodili z anjelského spoločenstva, tak stratí trocha svojej moci a aj niekoľko priateľov. tuším, že bude jadziť s deanom a samom a utekať pred anjelmi a p. niekto sa spýtal aj na to, či cas pôjde s bratmi na lov a odpoveď bola tuším áno. misha zadrel, že to bude "akward". jessica sa vráti v 3 epke a eric niečo spomínal, že by sa mala vrátiť ako jess, samova priateľka, ale teraz neviem, že či ako človek alebo duch alebo čo. vráti sa aj jo, ellen, rufus... aj johna sa snažia dosť späť, ale jeff je proste strašne zaneprázdnený, ale eric vravel, že aj jeff by sa rád vrátil. aj mary spomínali, že je možné, že bude späť. lucík by sa mal objaviť celkom často, ale zase nie veľmi. to eric vravel, že nemôžu ho tam dať každý týždeň, inak by to stratilo svoj efekt. niekto sa pýtal aj na hudbu, tuším oficiálne cd soundtracku či čo a eric povedal, že ich všetky spoločnosti odmietli, ale pracujú aspoň na itunes playliste alebo niečo také. eric tuším spravil aj náznak na russela a torchwood- russel spn už niekoľkokrát spomínal- povedal, že si máme od televízie vypýtať adresu a začať kampaň. neviem, už presne na čo vtedy reagoval, ale podal to v pohode s úsmevom na tvári. skrátka nám dával najavo, že by mu podobná kampaň ako je save ianto jones nevadila. eric I love you more and more each day potom sa tam bavili aj o epke monstet at the end of the book či ako sa tá epka volala. skrátka niekto prišiel s tým nápadom, že by dean a sam boli postavy v knihe, ale všetci boli za to, že je to blbosť. eric nad tým ale rozmýšľal a išiel za serou, že ako by to bolo možné a sera vymyslela, že spisovateľ by mohol byť prorok. no a už to išlo. tu práve spomenul ten vzťah s online fans, že to musel využiť. mala by sa vrátiť aj meg a mal by dovysvetľovať croatian virus. tiež sa ho pýtali na to, kto zmenil ten odkaz v poslednej epke, čo dean nahral samovi a eric povedal, že to zistíme, že nám to neprezradí. potom sa ešte niekto pýtal mishu aj jima na to, aké to je byť tak populárni mezdi fans a obaja žartovali, že sam aj dean sú už len vedľajšie postavy a bobby a cas hlavné, že jensena a jareda už ani nepotrebujú. ale ben tuším povedal, že j2 sú pilierom seriálu alebo niečo také. fúúúú. no to je asi všetko, čo si teraz pamätám. bolo toho samozrejme viac, ale ja už fakt neviem čo.... taktiež toto neberte 100% je to len z môjho chabého odposluchu výcuc. takže ak bude transcript alebo lepšia kvalita videí, tak podám presnejšie hlásenie. | |
| Predmet: Re: Comic Con, San Diego, 23-26 júl 2009 26.07.09 22:54 | |
| Kua, dion, ty si macher... strašne by som chcela vedieť, čo presne Erdži povedal o tej kampani, ale aj tak ho proste neskonale milujem, on si fakt váži fans a svoje postavy a všetko proste, nie ako istý nemenový R.... Som strašne zvedavá na tú štvrtú epku a ako spravia tie efekty, možno im CW teraz zvýšila rozpočet. | |
| Predmet: Re: Comic Con, San Diego, 23-26 júl 2009 26.07.09 22:59 | |
| díki a aj ja chcem vedieť čo povedal. dúfam, že budú vidka si to budem púšťať dokola a čítať z pier tu bolo na p. to, že som si to nemohla pretočiť späť a pustiť znovu, takže čo som nezachytila na prvýkrát, tak smola.... uvidíme koľko kravím som vám napísala až sa objaví transcript inak R.... môže ísť vieš kam. totálne ma nasral. kašlem na neho aj na celý tw. ako ianto nebude späť tak nech si nad svojou zbožňovanou gwen slintá sám. on je fakt hanba gay komunite. ale eric je zlatíčko dosť kecal a tie jeho ksichty úžasný bol. milujem ho strašne moc moc moc | |
| Predmet: Re: Comic Con, San Diego, 23-26 júl 2009 26.07.09 23:06 | |
| No však to, zvuk bol na p....tá "morzeovka" a vreskot do toho, ale Eric is love..... to nie je o čom. O chvíľku epic panel, kde "niekto" dostane do držky... Inak si myslím, že šiesta sérka bude a Eric do nej pôjde... Popis ukážky z 05x01:- Spoiler:
Dean & Sam are going through a destroyed house. Sam turns a corner and Chuck slams him in the head with a toilet plunger. Then Chuck tells the boys Castiel is dead, Dean is pissed. Then Chuck feels the angelscoming and it's Zach with ATTITUDE and Dean is pissed again. Great scene between them. And then Dean's had enough and uses the blood glyph to kick their asses out (Zach has angel minions).
Určite to nie je zo začiatku, aspoň mne to tak nepripadá. - kód:
-
http://community.livejournal.com/dean_sam/9418053.html#cutid1 | |
| | | Sponsored content
| Predmet: Re: Comic Con, San Diego, 23-26 júl 2009 | |
| |
| | | | Comic Con, San Diego, 23-26 júl 2009 | |
|
Similar topics | |
|
| Povolenie tohoto fóra: | Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
| |
| |
| |