| 05x01 Sympathy for the Devil | |
|
+12Samabel dion-fortune Chrystelle janka410 lentilka Zizi Fay Panthera cleo Soniq mummy Sarinka 16 posters |
|
Autor | Správa |
---|
Sarinka Diabolský admin
Počet príspevkov : 7654 Age : 36 Bydlisko : Cardiff, UK Nálada : Sherlocked Registration date : 29.11.2007
| Predmet: 05x01 Sympathy for the Devil 13.08.09 17:09 | |
| Epizóda sa nám pomaly, ale isto blíži, a tak by sa patrilo, aby mala aj svoj samostatný topic. Je dosť možné, že sa čoskoro objavia promo fotky a trailer alebo také dačo, čiže ak natrafíte na čokoľvek, čo sa týka tejto epizódy, šup sem s tým... Doteraz známe spoilery na túto epizódu: - citácia :
- We pick up from the finale, where we left off with the boys in the chapel with the portal to Lucifer's cage opening and Lucifer rising. We show the next few subsequent seconds after that and then continue the story from there. [...] One of our goals is to depict Lucifer played by Mark Pellegrino, aka Jacob on Lost in a way that's rarely seen on television. We want Lucifer to be the most sympathetic character this season. He's this wounded angel who feels very betrayed by God and his fellow angels. We're writing him with a vulnerability and almost a tenderness. This is totally like douche baggy, but we're looking at "Paradise Lost" a lot. That idea of the very human devil that has moments of doubt and moments of really human emotion. It's an opportunity to see a really interesting Lucifer. [... demon Meg's intentions when she returns in the premiere] are not good. [...] It's Mardi Gras for Meg and demons like her. Their demonic Lord and Savior has returned and so it's party time for demons. As far as they're concerned, Dean is the only threat to that and so we really ratchet up the tension yet again this season. Pretty much every demon in Hell and on Earth is out gunning for Dean Winchester, because he is pretty much the only one who can destroy basically their Lord and Father. When we first come back in the season opener, Castiel is dead, destroyed by the Archangel. So there's some moments when we wonder if they'll have the help of their old angel pal Cas. There's always allies, sometimes in unlikely places. But it's always the idea of this small scared sweaty group up against overwhelming forces, and that's kind of where the heart of Supernatural lies. In that idea of it as a Western, and you got the entire army outside and you're inside and you've got to shoot your way out.
Susan: Female; mid 30's-40; attractive, vulnerable, gentle and sympathetic wife (we can't give the storyline...but it is a great role). Meg: 30; she is a sexy ruthless and violent emissary of a dark and bloody power (this is a great recurring role).
When Supernatural returns, Dean takes Castiel out for a night on the town to loosen him up.
[Mark Pellegrino] is joining the cast of Supernatural as none other than the Prince of Darkness himself, Lucifer. Lucifer was released from hell in Supe 's season finale last month, although we never caught a glimpse of the little devil's face. All of that will change when Pellegrino (also known for his role as Rita's rather satanic ex on Dexter) debuts in the show's Sept. 10 season premiere. [...] Pellegrino isn't joining Supernatural as a full-time series regular; his status is listed as recurring. | |
|
| |
mummy Diabolský admin
Počet príspevkov : 525 Age : 36 Registration date : 15.02.2009
| Predmet: Re: 05x01 Sympathy for the Devil 14.08.09 10:13 | |
| spomeň čerta a.. už je aj promo.. len strašne krátke Supernatural 5x01 Sympathy for the Devil Promo - kód:
-
http://www.youtube.com/watch?v=Swaf-1jBtmU | |
|
| |
Soniq Winchester
Počet príspevkov : 2126 Age : 30 Nálada : :) Registration date : 24.03.2008
| Predmet: Re: 05x01 Sympathy for the Devil 14.08.09 10:29 | |
| Akože mohli dať aj dlhšie takto napínajú ,aby sa nepos**li hah Peklo je tu , no pekne už sa vážne moc teším a sú pekne spolu dúfam , že im to vydrží aspoň chvílu ďakujem mummy | |
|
| |
cleo Winchester
Počet príspevkov : 4946 Bydlisko : Wales Nálada : upršaná :D Registration date : 10.05.2008
| Predmet: Re: 05x01 Sympathy for the Devil 14.08.09 10:47 | |
| | |
|
| |
Panthera Winchester
Počet príspevkov : 1308 Age : 43 Bydlisko : Brno Nálada : Think slashy... be horny... ;) Registration date : 27.07.2009
| Predmet: Re: 05x01 Sympathy for the Devil 14.08.09 11:04 | |
| Však asi bude časem další a delší. Třeba je to fakt Koblížek - vyje, když mu škube Archanděl stoličky. | |
|
| |
cleo Winchester
Počet príspevkov : 4946 Bydlisko : Wales Nálada : upršaná :D Registration date : 10.05.2008
| Predmet: Re: 05x01 Sympathy for the Devil 14.08.09 11:42 | |
| | |
|
| |
mummy Diabolský admin
Počet príspevkov : 525 Age : 36 Registration date : 15.02.2009
| Predmet: Re: 05x01 Sympathy for the Devil 14.08.09 12:04 | |
| čítať vaše hlody naozaj stojí za to nebude ten zvuk skôr Lucifer, aj on bol anjel, nie? ale pri tomto prome človek nemôže ani žmurknúť, inak o všetko príde.. | |
|
| |
Soniq Winchester
Počet príspevkov : 2126 Age : 30 Nálada : :) Registration date : 24.03.2008
| Predmet: Re: 05x01 Sympathy for the Devil 14.08.09 12:06 | |
| O torturing o stoličky konec ja si ani nebudem tipovať kto to mohol byť ,ale akože Cas by to byť mohol nie ale aj Lucík by to mohol byť kks ja newm nech už je dlhšie ja chcem riadne promo akože | |
|
| |
Panthera Winchester
Počet príspevkov : 1308 Age : 43 Bydlisko : Brno Nálada : Think slashy... be horny... ;) Registration date : 27.07.2009
| Predmet: Re: 05x01 Sympathy for the Devil 14.08.09 14:19 | |
| Lucík vříská radostí, že se dostal ven z klece a Koblížek vříská bolestí, páč přichází o chrup. To by byl celkem fajn kompromis, ne? Jinak mám pocit, že i když jsem ani jednou při promu nemrkla, že mi stále něco uniká. A propo boys budou v padesáti hluší na vysoký frekvence, i když, dožijí se toho věku vůbec? To už taky někde slovně probírali, Dean o chodítku a Sammy s hůlkou. | |
|
| |
Fay Diabolský admin
Počet príspevkov : 2327 Age : 37 Bydlisko : psychiatrické oddelenie NR - izba č.16 Nálada : *tudududú tudútúúúú* Registration date : 03.03.2009
| Predmet: Re: 05x01 Sympathy for the Devil 14.08.09 15:42 | |
| alebo im Mišiak zaspieval a hodili do traileru hneď bloopers.. tak či onak, Koblížkové stoličky sa stanú novou zberateľskou lahôdkou.. niekto Deanov amulet, niekto Koblížkovú stoličku ... ja scu tú osmičku.. | |
|
| |
Panthera Winchester
| Predmet: Re: 05x01 Sympathy for the Devil 14.08.09 15:47 | |
| Tak tohle sice není hrdelní zpěv - kéž by to Misha na nějakém conu předvedl, ale nebylo to ani vysoké cé. Víš co myslím. Jinak ano, hned jak se objeví marketingový tah s Koblížčí osmičkou, tak si objednávám. Popř. budu improvizovat a vyrobím si "selfhandmade" přívěsek z moduritu. | |
|
| |
Fay Diabolský admin
Počet príspevkov : 2327 Age : 37 Bydlisko : psychiatrické oddelenie NR - izba č.16 Nálada : *tudududú tudútúúúú* Registration date : 03.03.2009
| Predmet: Re: 05x01 Sympathy for the Devil 14.08.09 15:53 | |
| LOL, alebo prípadne dakde ukradnúť - u zubára.. alebo si nechať vyrobiť - vieš, keď sa robia odtlačky zubov.. nech Koblížek pošle RTG čeluste a môžme sa pustiť do manufaktúry.. hrdelný spev to síce nebol, možno ho chytil niekto niekde, kde nemal.. | |
|
| |
Panthera Winchester
| Predmet: Re: 05x01 Sympathy for the Devil 14.08.09 16:03 | |
| Kdyby ho někdo čapl v daných místech, tak vzhledem k jeho nátuře by ten zvuk měl tu tóninu modulovanou trochu, řekněme jinak. Vidíš, zrovna jsem četla jeho radu, jak psát eseje, člověče, já ty povídky překládám úplně špatně, vám to budu muset ještě poupravit. Ale jo, místo narozeninového pony dortu, by mohl poslat svým Minions dentální matrici. Vyzub si svého Koblížka... Musíme si zažádat o chráněnou obchodní značku. | |
|
| |
Fay Diabolský admin
| Predmet: Re: 05x01 Sympathy for the Devil 14.08.09 16:19 | |
| coffee je definitívne v klávesnici.. thanx, a LOT.. | |
|
| |
Panthera Winchester
| Predmet: Re: 05x01 Sympathy for the Devil 14.08.09 16:32 | |
| Však počkej, IceFloe měla ve spojení s Koblihem geniální nápad na vidko, jak si z něj vystřelit, už na tom dělá. Vám pak hodíme odkaz. Jinak štěstí a díky Kripkouši, že jsi nakonec za Kobliha zvolil Collinse, Mark Pellegrino by se mi jako anděl nejspíš nelíbil, přesněji by mě nezaujal. Co se týče této epky, jak to vidíte? Jak se nám tu Koblih zhmotní? Když už nebude anděl, tak po výbuchu vesselu si ho jako Anča asi neslepí, má někdo nějaký nápad nebo představu? | |
|
| |
Fay Diabolský admin
| Predmet: Re: 05x01 Sympathy for the Devil 14.08.09 16:43 | |
| presne včera sme to riešili s Kainom.. buď to bude Anna, alebo nemám najmenšie potuchy.. možno ho Deanová láska spojí dohromady.. inak neviem, ako dá dokopy vessel.. maybe má dakde súkromnú "šičku", čo mu upravuje aj baloňák - aj keď "Koblížek je čuně" túto teóriu vyvracia.. ešte nás napadlo - keď už Russell toľko kecá o SN, možno príde TARDIS, vráti čas a zachráni ho.. ok, teď vážne.. možno sa nad ním tie mrchy anjeli zlutujú (šak by neublížili takému peknému vesselovi zámerne) a poskladajú ho.. cestou si vyzdvihnú grace a bude.. kto vie.. | |
|
| |
Panthera Winchester
| Predmet: Re: 05x01 Sympathy for the Devil 14.08.09 17:08 | |
| Ježkovy zraky, já si až teď všimla, že sis změnila i avatar. Teď jsem čuně jak ten Koblih, budu stírat buráky z lcd. Ale k věci, osud Anči by nás taky zajímal - u ní jsme naposled viděli Lucíkův mečík (pokud si to dobře pamatuju, tak s ním kuchla Uriela), jsme to s Ice vymýšleli pár dní zpátky. Anču odvlekli andílci kamsi do nebe (původně měla přece rozsudek smrti - viz. On The Head Of The Pin, ale tak detail), takže ta by nám prakticky měla ze hry vypadnout, pokud nahoře neudělá "čoromoro" a pomocí mečíku nezdrhne. Napadlo nás ještě leda to, že by nějaký další Arkáč mohl být na Koblihově straně, i když SPN se bible drží jen dost okrajově. Uriel už není, Zachariáš má postavení pro mě poněkud mimo mísu (Zachariáš v Bibli ve více evangeliích - kněz, prorok - v Kripkeho podání zjevně Archanděl), takže někdo ze zbývajících. Hm, "vybuchl", napadlo nás, že v tom může mít prsty i Čaký, jako prorok by mohl jednoduše napsat, že Dean si Koblížka "prostě slepil". By mě měl někdo vzít po hlavě něčím velkým, už mi z toho přeskakuje. | |
|
| |
Fay Diabolský admin
| Predmet: Re: 05x01 Sympathy for the Devil 14.08.09 17:12 | |
| ja z tých tvojích pomenovaní raz umrem.. Bettinka, Čaký, ma chceš zabiť.. možno sa nám objaví nový krídlatý... Anna neviem ako, myslím, že dakde bolo, že sa má ešte objaviť ("skáčem 3 metre od radosti " ).. Deančok by si ho zlepiť mohol.. happily 4 ever ale v tomto prípadne asi veľmi ťažko.. avatar, hehe, nj, už ho len potrieť tým kefírom a spapať... | |
|
| |
Panthera Winchester
| Predmet: Re: 05x01 Sympathy for the Devil 14.08.09 17:23 | |
| No pozor, Ty nesmíš zkapat, s kým bychom na conu pukali smíchem. Těch mých zkrácenin si nevšímej, když něco rychle vyjadřuju, tak to má vlastní přezdívku. Další anděl na place, to mi připomnělo, nebyla někde zmínka, že tam bude v náznaku i Bůh? I když těžko říct, že by Kobliha za věrné služby nechal jít - "na, tady máš vessel, Jimbo už je tuhej, tak happy day..." Jen s tím avatarem, jak jsi zmínila ten kefír, tak mi to evokovalo tu jeho fotku a následovaly zcela jiné vize. | |
|
| |
Fay Diabolský admin
| Predmet: Re: 05x01 Sympathy for the Devil 14.08.09 17:26 | |
| u mňa to evokovalo tiež trošíííčku iné verzie, ale to je veľmi sprostéé.. to tu nemôžeme písať také veci, pretože dostanem BAN od samotnej Mozilly (Firefox nepodporuje vaše sprosté a perverzné myšlienky, prosím, zmeňte prehliadač ) jj, bolo spomínané, že sa má objaviť aj Boh, ale či dostane Koblížek vessel len tak (pracovník mesiaca jún) o tom veľmi pochybujem.. hold, bude si ju musieť nejak zaslúžiť.. vôbec ma nenapadá, ako by ho mohli zhmotniť | |
|
| |
Panthera Winchester
| Predmet: Re: 05x01 Sympathy for the Devil 14.08.09 17:45 | |
| Systém Windows z Vašich myšlenek vygeneroval fatální chybu a nemůže být obnoven. Dejte si ledovou sprchu, kontaktujte prodejce systému a přejděte na Linux. Tak nějak pořád nemáme zapasovaného Sammyho. Třeba ho Lucík odmění za propuštění tím, že slepí Koblihu. Ruby cosi takového o odměně žvanila v tom svém výlevu před smrtí. Já se ti pořád nemůžu zbavit představy té stoličky, co si Čaký vytáhne z vlasů. Tak mě zrovna napadá, když teda Koblih vybuchl, tak by měla být všude kolem nějaká ta marmeládička s masem a ne jen jeden krvavej zub v hlavě. Znovu mě to přivádí k té ukázce, co byla na posledním conu, když Dean zahnal Zachariáše a jeho doprovod, tak se možná rozhodli, že ho budou potřebovat na své straně (uniká mi zatím logika, proč a hlavně jak by to Dean zastavil atd., dle mě ho už nepotřebují) a Koblihu mu na znamení dobré vůle sešňěrovali do původní podoby, přičemž mu jen zabavili milost. | |
|
| |
cleo Winchester
| Predmet: Re: 05x01 Sympathy for the Devil 14.08.09 18:33 | |
| | |
|
| |
Panthera Winchester
| Predmet: Re: 05x01 Sympathy for the Devil 14.08.09 19:36 | |
| Nemůžu pomoct, stále stírám rozžvýkaný buráky. Konečně jsem si zase našla ten transkript, takže andělská pakáž potřebuje Deana, aby jim pomohl zlikvidovat Lucíka dřív, než si najde vessel. Zachariáš: Lucifer is powerful in ways that defy description we need to strike now! Hard and fast! Before he finds his vessel. Sammy: His vessel? Lucifer needs a meat suite? Zachariáš: He is an angel, those are the rules. - fakt? V čem jsou ti andělé pak mocní, žvanit a koukat můžou snad i bez vesselu a jen tím jejich kvakošením by lidem praskaly hlavy. Takže se v tuto chvíli přikláním k tomu, že Zachariáš slepí Deanovi Koblihu do původního tvaru, aby ho donutil ke spolupráci. (Ehm, neměl by si raději nechat vrátit tatíka?) Dobrá Deane, vrátíme Ti panáčka a ty kuchneš Lucíka... Ne, dnes mě opravdu neberte vážně. | |
|
| |
Sarinka Diabolský admin
Počet príspevkov : 7654 Age : 36 Bydlisko : Cardiff, UK Nálada : Sherlocked Registration date : 29.11.2007
| Predmet: Re: 05x01 Sympathy for the Devil 14.08.09 21:37 | |
| cleo, jasnačka, ten zvuk je určite Luciferov butler Gareth a spieva od radosti, že mu Erdži ponúkol rolu.. Inak po tomto prome sa začínam zasa raz o trochu tešiť, snáď to nedose.e zas nejaký super truper spoiler. Keby sa neobjavil spoiler, že Lucíka bude hrať geniálny Mark, tak by som si myslela, že tá odmena pre Sama bude, že ho Lucík posadne a tak nejak som v tom aj dúfala, ehm, škoda... ale tak možno dodatočne preskočí do neho potom, aby ho Dean nemohol odgráglovať so easy... | |
|
| |
Sarinka Diabolský admin
| Predmet: Re: 05x01 Sympathy for the Devil 18.08.09 16:57 | |
| Promo fotkyyyyyyyyy.... všetky ostatné tu: - kód:
-
http://andreas-ri.livejournal.com/240085.html Prečo Meg vyzerá ako Ruby verzia 2.2 ?.. | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: 05x01 Sympathy for the Devil | |
| |
|
| |
| 05x01 Sympathy for the Devil | |
|