| 05x20 The Devil You Know | |
|
+11Lex Sarinka Hiro666 dzajnisko cleo Fay Panthera wiktoriano Zizi dion-fortune str8tking 15 posters |
|
Autor | Správa |
---|
str8tking Winchester
Počet príspevkov : 2698 Age : 33 Bydlisko : Dunajská Streda Nálada : Som doma :D:D konečne Registration date : 21.10.2008
| Predmet: 05x20 The Devil You Know 30.04.10 8:27 | |
| Takže epka. Čo k nej povedať??? No ušla, nebola bomba ale dalo sa to pozerať. Len škoda, že neukázali mor ešte raz naživo. NO a Crowley bol skvelí. Ako neveril Samovi a všetko až sa napokon vysvitlo, že práve Brady jeho bývalí spolužiak ho zradil a pomohol Azovi zabiť Jess. Scéna keď prišiel pekelný psík som sa tešil, že konečne nejaké to Fight, no lebo ten torturing, ktorý bol predtým v Office Bradyho sa im podaril na dosť slabý. No ale Crowley išiel. Ako v kľude zabíjal strážnikov a dával démonovi, keď ho Dean "Priniesol dole" Epka sa pozerať dala ale jednoznačne nepatrí medzi tie best. A question BTW: Nemal sa tu objaviť aj Cas????? NO viem, že Imdb sa nedá veriť ale predsa som len dúfal, že sa nejako ukáže. | |
|
| |
dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 34 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: 05x20 The Devil You Know 30.04.10 8:52 | |
| no epka ušla crowley je super neviem, ale veľmi som si ho obľúbila aj keď mu aj tak neverím čo sa mi páčilo bol ten koniec, keď brady hovoril samovi, prečo ich nenávidí a podobne. tam mal aj dean zaujímavý výraz nemám nádeje, že to nejako rozvinú, ale mohli by toto je super príležitosť pre dobrý brothers talk vydesil ma ale ten koniec. ak bobby ozaj uzavrie dohodu, tak mám neblahý pocit, že to neprežije torturing síce slabý, ale to kopanie do deana no bola som spokojná aj s tým, čo tam bolo a hellhounds... akože veľmi sa mi páčilo ako sa dean tým malým hláskom spýtal, či je to hellhound... a potom, keď po ňom išiel to jeho "sam" ach sa mi hneď začal vynárať koniec tretej série suma sumárum s epkou som spokojná | |
|
| |
Zizi Winchester
Počet príspevkov : 4217 Age : 36 Bydlisko : Havaj Nálada : Everyday is another opportunity to shine :) Registration date : 05.04.2008
| Predmet: Re: 05x20 The Devil You Know 30.04.10 9:55 | |
| Súhlasím s tým, že táto epka teda vo mne nezanechala nejaké euforické stavy, ale bola dobrá. Zjavne každý sme hneď na začiatku vedeli, že ak Dean pôjde bez Sama, tak sa vráti ako použitý boxovací pytlík Ale tak to by nebola epka, keby Deanovi po čele nestekala malinová šťava Crowley bol fajn. Podával dosť zahmlené informácie, ale tak je to démon a keď tam nabehol s tým svojím hellhoundíkom "Môj je väčší" Ani sa nečudujem, že Dean utekal (Bože to zas znie úchylne a pritom to tak vôbec nie je myslené) Nuž a Sam ako zavrel Deana do kúpelne, ale napokon sa nenechal vyprovokovať. Ako celý čas musel počúvať pravdu o svojej minulosti. O Jess. a ešte aj na konci ako mu ten trtko povedal, že jeho osobné peklo je na zemi. Chvíľku som si myslela, že toho bastarda nezabije, aby mu dokázal, že nie je ako oni, ale keď ho prebodol, tak sa mi uľavilo. No a Bobby? Ešte nech ten zapredá dušu a ja si pôjdem kopať hrobček Takže s epkou som tiež spokojná - citácia :
- veľmi sa mi páčilo ako sa dean tým malým hláskom spýtal, či je to hellhound
Joooj veru dion. Bolo na Deanovi vidieť, že má z hafana akúsi fóbiu. Vôbec sa mu nečudujem. Tiež som mala pred očami hneď tú scénu a to jeho potrhané telo a potom ....... | |
|
| |
wiktoriano Winchester
Počet príspevkov : 2781 Age : 35 Bydlisko : No niekde Nálada : Nemám na nič čas čo je zaujímavé kedže celé dni nič nerobim... Registration date : 05.04.2008
| Predmet: Re: 05x20 The Devil You Know 30.04.10 10:20 | |
| tiez sa mi táto epka nezdala nič moc. podla mna sa tam toho dosť málo dialo ale Crowley bol super nejkako ho zacinam mat rada aj ked sa mi občas nepačilo sko sa spraval to ako poslal Deana za Bradym alebo ten koniec ked navrhol Bobbymu dohodu som na neho aj nadavala trochu ja nechcem aby sa Bobby obetoval a Sam chudačik az mi ho bolo luto ked sa ukazalo ako ho Brady oklamal a tie reči čo mal na konci. no musim súhlasiť s tým že mne tam tiež chýbal Cas ja by som ho už pomaly asi chcela v každej jednej epke | |
|
| |
Panthera Winchester
Počet príspevkov : 1308 Age : 43 Bydlisko : Brno Nálada : Think slashy... be horny... ;) Registration date : 27.07.2009
| Predmet: Re: 05x20 The Devil You Know 30.04.10 12:33 | |
| Dnes jsem trochu v ráži a času je málo. Takže vzato souhrnem. Díl z mého pohledu žádný par excellence, ale dívat se dalo. Sammy propíchl Bettynce sedačku, bych mu kokos utrhla. Škoda, že nebyl později záběr na Deana štupujícího. Crowley, sice jsi tím těkáním poněkud ztratil na pýše a vyrovnanosti, ale stále jsi chlapák sympaťák. A že ti sežrali krejčího, no co, tak se oblečeš u Vietnamců. Ehm, ty malej nerváčku, tak mi přišlo na mysl, zdalipak tu apokalypsu přežiješ. Navíc, chtěla bych vidět toho čoklíka... My is bigger. Johohó, schyluje se ke Crowley/Bobby ála dohodička, přesto fandím opaku, Bobíku, nebuď hlupák, nevěř. Jinak Same, palec nahoru, nevěřit démonovi, když už jsme se tolikrát spálili, v tom plně souhlasím. P.S.: Na jedné z promo fotek civí Lucík na *vidličku* na okně. Že by ho taky chtěli nechat shnít v Nickově rozpadajícím se vesselu? Kolik času by mu asi zůstalo, než by musel hledat další náhradní řešení? | |
|
| |
Fay Diabolský admin
Počet príspevkov : 2327 Age : 37 Bydlisko : psychiatrické oddelenie NR - izba č.16 Nálada : *tudududú tudútúúúú* Registration date : 03.03.2009
| Predmet: Re: 05x20 The Devil You Know 30.04.10 13:19 | |
| ja idem úplne proti - podľa mňa najlepšia epizóda 5 série (19tka je v tesnom závese.. nemohla byť takáto celá 5ka? co-producer: JULIE SIEGE.. mne to bolo hneď jasné táto epka pôjde na 100% na FF.. inak všimli ste si na začiatku toto? mne to hneď padlo do oka | |
|
| |
cleo Winchester
Počet príspevkov : 4946 Bydlisko : Wales Nálada : upršaná :D Registration date : 10.05.2008
| Predmet: Re: 05x20 The Devil You Know 30.04.10 13:47 | |
| Mne sa tato epka tiez zda najlepsia z 5 serie. Crowley je dokonaly, milujem ho. Mark's british accent is bloody awesome. Tie Crowleyho hlasky boli uplne ppc "Hello darling" Castiel mi v tejto epke vobec nechybal, fakt sa sem nehodil. Ja som sa bavila celu epku a dokonca, ani Dean mi neliezol na nervy a Jared konecne daco zahral. - citácia :
nemohla byť takáto celá 5ka? co-producer: JULIE SIEGE.. mne to bolo hneď jasné kks ze? Niektore epky boli ciste utrpenie a Julie je GOD | |
|
| |
Fay Diabolský admin
Počet príspevkov : 2327 Age : 37 Bydlisko : psychiatrické oddelenie NR - izba č.16 Nálada : *tudududú tudútúúúú* Registration date : 03.03.2009
| Predmet: Re: 05x20 The Devil You Know 30.04.10 13:48 | |
| cleo: presne!! Kua ja scu spin-off ako sme sa bavili - creator: Julie Siege.. I love her! | |
|
| |
dzajnisko Diabolský admin
Počet príspevkov : 1205 Age : 34 Bydlisko : Martin Nálada : ako aj dobrá, dalo by sa povedať :) Registration date : 19.04.2008
| Predmet: Re: 05x20 The Devil You Know 30.04.10 14:36 | |
| táto epka bola skvelá! Crowley je proste amazing žrala som každé jeho slovo a zabilo to jeho ochočenie hellhounda, to ma zabilo ten spôsob, ako sa baví s chalanmi - pomôžem, ak sa mi chce, ale ak mi pôjde o krk, ste v tom sami Brady bol brutal, keby sa mi niečo také, ako Samovi stane, tak ma porazí a aj tak na to doplatila Jess Sam sa v tejto epke dosť držal, čo som bola prekvapená, asi si vzal k srdcu to Bobbyho "nevieš kontrolovať sám seba" a tie jeho reči o "jump into the cage" - kto to nečakal? Winchesterovci a obeta, to už sú asi synonymá Deanova snaha zapôsobiť na Bradyho kvôli prsteňom bola velice... ocenená proste, Sam tam nebol a Dean poslúžil Crowleymu ako štít voči nakladačke ale Dean dával skvelé ksichty a áno, očividne má fóbiu z hellhoundov, oprávnene a Bobby a spell s dušou... aj on sa už asi cíti ako pokrvný Winchester... nebudem sa čudovať, ak to naozaj urobí, hlavne keď sme videli, nad čím sa zamýšľa každé jedno ráno ale celý tento diel bol super! EDIT: ak by mal byť spin-off, tak tam musí byť Castiel aj Crowley síce neviem, čo by z toho vznikol za príbeh, ale to je jedno | |
|
| |
Hiro666 Crossroads demon
Počet príspevkov : 562 Age : 37 Bydlisko : Michalovce Nálada : good Registration date : 28.12.2007
| Predmet: Re: 05x20 The Devil You Know 30.04.10 20:27 | |
| Crowly tu bol najlepsi. Najme scena s pekelnym psom . Ako si Dean myslel ze dokaze ich ovladat. A Crowly na to ze nie ,ze ma vlastneho a vascieho pekelneho psa Zaujimava bola scena ,ked Dean dovali zabit Samovy Brada. Ci telefonat medzi Samom a Bobbym | |
|
| |
Sarinka Diabolský admin
Počet príspevkov : 7654 Age : 36 Bydlisko : Cardiff, UK Nálada : Sherlocked Registration date : 29.11.2007
| Predmet: Re: 05x20 The Devil You Know 30.04.10 21:40 | |
| Táto epizóda sa u mňa spolu s 19-kou bije o prvé miesto ako naj epizóda piatej série. Takto som sa pri SN už neskutočne dlho nebavila. Tie Crowleyho hlášky boli na jedničku, dával dole všetkých a všetko. Ako vravím, guest stars v tejto sérii sú nenormálne bravúrne. Už som chcela SN zakopať pod čiernu zem, ale tie posledné epizódy vo mne ešte vzbudili nádej. Ja som jednoznačne za spin-off "Dobrodružstvá Lucifera a Crowleyho", viac mi ku šťastie netreba. Dúfam, že budú mať Markovia aspoň jednu spoločnú scénu....wishful thinking Inak prvá epizóda, čo mi Dean neliezol na nervy... | |
|
| |
Fay Diabolský admin
| Predmet: Re: 05x20 The Devil You Know 30.04.10 23:24 | |
| - citácia :
- Inak prvá epizóda, čo mi Dean neliezol na nervy...
na toto sa dá odpovedať len jednou hláškou.. OH, well, good for you | |
|
| |
Lex Pocestný duch
Počet príspevkov : 84 Age : 32 Bydlisko : DNV Nálada : prisposobuje sa okoliu Registration date : 17.06.2008
| Predmet: Re: 05x20 The Devil You Know 01.05.10 13:53 | |
| Epizóda nebola jednoznačne úžasná, no vedeli prečo do nej dali Crowleyho.. Ten chlap nemá chybu.. Presne takýto pack of sarcasm mi chýbal.. Najlepšiu scénu jednoznačne vyhral Crowley a jeho: I brought my own.. Much bigger! Aj keď kopance do Deanových rebier.. uff, normálne som sa oňho bál No čo dodať?.. Začínam mať vážne obavy o Bobbyho živôtik malinký wheelčejrový.. | |
|
| |
dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 34 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: 05x20 The Devil You Know 01.05.10 16:37 | |
| hmm zaujímavé, že sa vám táto epka tak veľmi páčila mne sa skôr páčili tie tesne predtým, čo boli a tieto posledné dve boli síce dobré, ale až tak ma nechytili... každopádne ale má SN oveľa lepšiu úroveň ako v prvej polke série crowleyho proste milujem a dúfam, že ešte bude v sn spoilery nečítam, takže neviem.... ale crowley mi bol sympatický od jeho prvej scény v sn a slasheri vedia prečo a ten jeho sarkazmus je fakt par excellence | |
|
| |
Zizi Winchester
Počet príspevkov : 4217 Age : 36 Bydlisko : Havaj Nálada : Everyday is another opportunity to shine :) Registration date : 05.04.2008
| Predmet: Re: 05x20 The Devil You Know 01.05.10 17:48 | |
| | |
|
| |
Sarinka Diabolský admin
Počet príspevkov : 7654 Age : 36 Bydlisko : Cardiff, UK Nálada : Sherlocked Registration date : 29.11.2007
| |
| |
cleo Winchester
Počet príspevkov : 4946 Bydlisko : Wales Nálada : upršaná :D Registration date : 10.05.2008
| Predmet: Re: 05x20 The Devil You Know 01.05.10 23:30 | |
| Nieee | |
|
| |
Sarinka Diabolský admin
| |
| |
cleo Winchester
| Predmet: Re: 05x20 The Devil You Know 01.05.10 23:42 | |
| Alebo tam mali dat, ako guest star Davida LOL si predstav, že by tam bol namiesto tej doktory a Doc: "Hello, i'm doctor" Sam: "Doctor who?" | |
|
| |
JMMM Lovec v plienkach
Počet príspevkov : 208 Age : 37 Bydlisko : Slovensko, Zem, Slnečná sústava, Mliečna cesta, Vesmír: Svet, kde nadprirodzeno má svoje čaro Nálada : daždivá Registration date : 21.11.2009
| Predmet: Re: 05x20 The Devil You Know 02.05.10 10:34 | |
| Takže, asi sa nebudem dnes ničím líšiť, Crowley je božský, pardon démonský . Proste ako si nechce natrhnúť tú jeho nádhernú prdelku (podľa jeho vlastných slov) a radšej vystavuje prdelky Winchestrovcov (a tie teda nádherné sú ), tak to bolo asi na epke najlepšie . A milujem chlastajúceho Sama , ešteže nám ho v poslednej sérii tak často dopriavajú. No a pridávam sa k tým, ktorí sú nešťastní z toho, že ich imdb okašľalo a mal sa tu objaviť i Lucík. No ako som hľadala, tak som hľadala a on nikde . Hanba im. | |
|
| |
andy Pocestný duch
Počet príspevkov : 55 Age : 46 Bydlisko : bratislava Nálada : v ocakavani lepsich zajtrajskov Registration date : 06.11.2008
| Predmet: Re: 05x20 The Devil You Know 04.05.10 9:03 | |
| Mne sa viac tiez pacili predchadzajuce epizody, aj ked bol Crowley zabavny . Nepaci sa mi samotna myslienka, ze spolupracuju s demonom. Dobra bola ta hlaska, ked Crowley sam povedal, ze toto dostanes, ked spolupracujes s demonom , potom ako zabil tie ludske stity. No a fakt dufam, ze Bobby nepreda svoju dusu, lebo by to uz bol nekonciaci kolotoc. A Brady sa mi tiez pacil, ako hral, dalo sa na nom zasmiat. Zato Sam sa tvaril divne, stale mu tak nejako trhalo tvarou, akoze sa strasne snazi ovladnut. | |
|
| |
Fay Diabolský admin
| Predmet: Re: 05x20 The Devil You Know 04.05.10 11:03 | |
| - citácia :
- Nepaci sa mi samotna myslienka, ze spolupracuju s demonom.
a čo Ruby v predchádzajúcej sérií? | |
|
| |
JMMM Lovec v plienkach
Počet príspevkov : 208 Age : 37 Bydlisko : Slovensko, Zem, Slnečná sústava, Mliečna cesta, Vesmír: Svet, kde nadprirodzeno má svoje čaro Nálada : daždivá Registration date : 21.11.2009
| Predmet: Re: 05x20 The Devil You Know 04.05.10 21:25 | |
| Nebol v prvej epke seriálu Brady černoch? Alebo sa mi to len zdá? | |
|
| |
Fay Diabolský admin
| Predmet: Re: 05x20 The Devil You Know 04.05.10 21:29 | |
| to nebol Brady - aspoň teda v Pilote ho menom neoslovil.. možno ťa zmýlilo to čo povie Sam: We're not like Brady's.. na IMDB je ako Sam's friend, takže myslím, že to nie je Brady.. | |
|
| |
JMMM Lovec v plienkach
| Predmet: Re: 05x20 The Devil You Know 04.05.10 21:45 | |
| Hej, presne pre toto som si myslela, že to je on. Presne by sa to hodilo, že: "Ja by som sa chválil" (alebo také niečo, nepamätám úplne presne), no a Sam mu odvetil, že však on nie je ako Bradyovci, teda mi to prišlo ako keby to vravel naňho. Ale však to je jedno, len ma to zaujímalo . | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: 05x20 The Devil You Know | |
| |
|
| |
| 05x20 The Devil You Know | |
|