Počet príspevkov : 4946 Bydlisko : Wales Nálada : upršaná :D Registration date : 10.05.2008
Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? 16.10.11 15:17
Skoda, ze to zase takto zamotali. Morgana a evil stryko su fakt creepy, mozu sa postavit za Gwen do rady otravnych postav. Uz to tak natahuju, ze ked sa Arhur dozvie, ze Merlin je carodejnik, otvorim sampanske. Keby Uthera zabili nejak inak, ale toto bolo take bleeeh - podme este trochu natiahnut Merlinove tajomstvo....
Ale old Merlin je epic. Ked zacal sycat na Arthura skoro som padla z postele, to bolo fakt super. A presne jak na neho vyskocil a faster! faster! Alebo jak isiel Arhur za fotrom a Merlin len "Nemas nohavice." Jeziiis a ked som videla Gwen, hned som si spomenula na to video a len som jej odratavala body
Chrystelle Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10688 Age : 47 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá! Registration date : 01.12.2007
Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? 16.10.11 15:27
cleo napísal:
Jeziiis a ked som videla Gwen, hned som si spomenula na to video a len som jej odratavala body
No přesněěěě! Já na ni koukala a říkala jsem si, že snaha byla, protože má asi nalepený řasy, ale výsledek je pořád mínus 100 bodů za Merlinem.
To jsem měla záchvat smíchu, když chtěl Arthur za tím otcem a Merlin pořád že to není dobrý nápad a tak...a nakonec z něj vypadne, že nemá kalhoty.
Jinak na tom točícím kole s jabkem v puse, to byl taky dobrej zápich. A že "Vůbec jsem neměl strach, rytíři jsou na to cvičení."
Vážně jsem nečekala, že Uthera nechají zemřít takto. To je fakt na mašlu. Teď si neumím představit, jak bude Arthur reagovat až zjistí, že to Merlin "zabil" otce. No wtf?!
Nebo jsem si vzpomněla, jak se na Arthura navážel v tom "starém provedení" a chtěl po něm aby zametal. A že jestli jako nechá jít svého sluhu pěšky? No a dorazil to pak u toho lože, jak na něj vybalil, že kolikrát on už byl zachráněný magií....
Samabel Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10070 Age : 34 Bydlisko : Praha Nálada : Travel and explore!!! Registration date : 01.12.2007
Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? 16.10.11 16:54
Merlin mu otce nezabil... tak jako tak už by umřel... on za nic nemůže.
Taky si myslím, že by už opravdu mohli z Merlina udělat čaroděje oficiálně. Aspoň před pár lidmi.
Starej králík sice umřel tak nějak mimochodem, ale mně to ani nevadilo... jsem spíš ráda, že už to opravdu zabalil.
Jo, to s tím jablkem bylo taky senzační... div si nenadělal do kalhot, ale NEEE vůbec se nebál.
Sarinka Diabolský admin
Počet príspevkov : 7654 Age : 36 Bydlisko : Cardiff, UK Nálada : Sherlocked Registration date : 29.11.2007
Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? 16.10.11 17:55
Ja neviem, mne tá Utherova smrť prišla divná, rýchla, akoby ho chceli čo najskôr odpratať (nesťažujem sa ). Starý Merlin bol epic, dobre Artušovi nakladal, aj keď teraz si ho predstaviť ako starého múdreho čarodejníka a radcu, to sa nedá, odteraz ho vždy budem vidieť jazdiť na Artušovi. Btw, sledujete niekto American Horror Story od tvorcu Glee Ryana Murphyho? Neviem, čo si o tom mám myslieť, je to také psycho, že sa mi to začína čoraz viac páčiť. Supernatural začína mať vo svojom žánri vážnu konkurenciu.
dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 33 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? 16.10.11 19:39
tak som aj ja videla nový diel merlina a súhlasím so všetkým, čo ste napísali.... utherova smrť bola taká, že už by mohol byť arthur kráľ, tak poďme sa toho starého zabiť... morgana mi tiež pekne lezie na nervy... ale tak pozitívum bolo, že gwen tam skoro vôbec nebola... no a chudák merlin tak sa snažil... ach. ja som ozaj zvedavá ako to spravia, keď sa arthur dozvie o merlinových schopnostiach....ale inak som spokojná
ps: chrys - to vieš, ja som nemohla odolať ta scéna v prvom gife si priam žiadala, aby som si ju dala do podpisu
Počet príspevkov : 10070 Age : 34 Bydlisko : Praha Nálada : Travel and explore!!! Registration date : 01.12.2007
Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? 20.10.11 19:07
Mrkla jsem na všech 6 dílů Sirens. Nebylo to zlé. Hlavně jelikož jsem teď sledovala seriály z úplně jiného prostředí a jinak laděné, tak to byla velmi příjemná změna. V tom posledním díle ten malý bráška, ten byl zlatej.
No a hlavně Richard je prostě úžasnej!
Sarinka Diabolský admin
Počet príspevkov : 7654 Age : 36 Bydlisko : Cardiff, UK Nálada : Sherlocked Registration date : 29.11.2007
Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? 20.10.11 19:59
Včera sa objavila správa, že Sirens zrušili, ja idem plakať do kúta väčšie srajdy ako Gossip Girl majú toľko sérií
Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? 20.10.11 21:12
Myslíš, že nebude další série, nebo to mělo pokračovat ještě dál, ale už nic nebude? To je nanic... mělo to nápad.
Jaké seriály jinak doporučujete? Radši něco kratšího, kdyby bylo možno. Jsem si říkala, že bych možná omrkla aspoň ještě jeden nějaký, když bude na co se dívat.
Sarinka Diabolský admin
Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? 20.10.11 22:36
Že už nebude ďalšia séria , britské seriály majú jednu sériu klasicky šesť dielov, maximálne trinásť ako Doctor Who, čiže ak hľadáš niečo krátke, tak rozhodne tam. Odporúčam The Fades, to je z každej epizódy lepšie a lepšie, počas tretieho dielu som ku koncu až nedýchala. Super je tiež Misfits a Skins, to je od tej istej televízie ako Sirens.
Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? 20.10.11 22:43
To je vážně škoda, protože když se to tak vezme, ty postavy ještě nedostaly šanci se pořádně rozvinout.
Dobrá, myslím, že britské počiny budou ta správná volba. Něco z toho si určitě vyberu.
Počet príspevkov : 10688 Age : 47 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá! Registration date : 01.12.2007
Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? 24.10.11 8:20
Merlin jak hledá červotoče, z toho jsem měla pěkné záchvaty smíchu. A ty spadené kalhoty Arthura snad ani nemusím komentovat. Ti fakt v žádné epce nezklamou.
Aithusa na konci byl zlatý!
Ovšem z toho dalího dílu nemám moc dobré pocity. Tohle nesnáším. Už aby toho strýka parchanta někdo odpravil.
Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? 24.10.11 17:10
No jo, jenže strýček nám ještě nějakou dobu určitě bude dělat problémy.
Ty vtipné scény tady byly vážně na zabití. Ale pochybuju, že by mu jen tak někde prošlo, kdyby urazil pšíslušníka královské rodiny... to je normálně na popravu.
Ještě skvělá byla věta s tím SORRY... Jak na Merlina - Zase další ze slov, které jsi vymyslel?
Dráček je roztomilý, jsem zvědavá, jaké kvůli němu ještě bude mít potíže.
Navíc tahle epka byla krásná v tom, že Gwen jaksi nikde... BANZAI
Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? 24.10.11 18:07
Samabel napísal:
Ještě skvělá byla věta s tím SORRY... Jak na Merlina - Zase další ze slov, které jsi vymyslel?
Přesně! To jsem taky nemohla... V tu chvíli jsem si právě říkala, že má Arthur docela slušnou dávku tolerance, na krále. Merlin je na něj pěkně přidrzlej. Tímto je krásně vidět, jak moc ho má Arthur rád a rozhodně už ho nebere jako sluhu.
Což mi připomnělo ještě tu 2. epizodu, kdy se Merlin nabízel, že se půjde obětovat místo něj, co je život nějakého sluhy, vedle prince. A to Arthurovo "Dobrý sluha se těžko shání".... On dokáže zabít každou krásnou chvilku. Páč mi bylo úplně jasný, že nakonec se upřesní i to, že Merlin ani do této skupiny nepatří. No krásný vztah spolu mají. Položili by za sebe život, ale ni za nic nepřiznají pravý důvod.
Sakryš, já chci aby se Arthur dozvěděl o všech těch záchranách života od Merlina!
Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? 30.10.11 11:34
5. díl Merlina byl dle mého názoru takový dost vlažný. Nějak jsem na tom nenašla nic převratně zajímavé, až na ten malinký detail, kdy se konečně (nebo ASPOŇ NA PÁR dílů) mohl zbavit té ropuchy, ale nakonec se nic takového nestalo. Artuš se celý díl choval jak ten největší blb pod sluncem a nakonec ho to nějak přešlo... opravdu "skvělá" zápletka. Prostě to nějak nesedlo.
Ne, že by ten díl vyloženě hrozný, ale zajímavého na něm nebylo nic.
Aspoň že ukázka na další díl vypadá docela slibně. Očarovaný Merlin...
A už teda z celého srdce toužím, aby se někdo další (čti Artuš) dozvěděl, že Merlin je čaroděj, protože tak se děj taky hezky pohne.
Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? 30.10.11 19:56
OK, poslední epka poletí do Movie Makeru, kde si odstřihnu konec a budu vcelku spokojená. Samabel, sice se Arthur choval celou dobu jako blb, ale podle mě se nic nevyrovnalo tomu, jak blbé rozhodnutí učinil na samém konci epky. Když se s ní loučil u ní doma a vysvětloval jí, že se jako budoucí královna prostě nehodí (och, chválihodná to řeč!!!), tak když odešel, řekla jsem si "Ano a teď by mohl seriál klidně skončit". Páč mi bylo jasné, že u této nádherné myšlenky stejně dlouho nezůstane.
Já prostě musím chtě nechtě sympatizovat s tím strýkem. Ten aspoň vidí co je nad slunce jasné a hezky to Arthurovi vysvětlil.
Ukázka na další epku zvedla moji náladu o 100% a nemůžu se dočkat!! Huráááááá, víc takových zápletek!!!!
Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? 30.11.11 21:27
Už by se tedy někdo měl sakra dozvědět, že Merlin je čaroděj. Myslím si, že teď už to fakt zbytečně natahují.
Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? 25.12.11 16:06
Mno, fajn, Merlina mám za sebou. Musím ale vyjádřit svou nespokojenost- to mi fakt chcete namluvit, že si pořád nikdo nevšiml, že je Merlin čaroděj? Teda s tímhle ať už to moc nepokoušejí, protože to už je fakt zbytečné natahování - i kdyby se to měla dozvědět ta pitomá Gwen, tak prostě aspoň někdo. Za druhé - proč z ní fakt museli udělat tu královnu??? Ach bože, ach bože, vy mě fakt nemáte rádi!
A celkové hodnocení téhle série a takové vlažné - byly tam dobré díly, ale zhruba polovina dílů se mi zdála taková vlažná, nijaká, prostě nic moc. A to jen kvůli tomu, že ten děj natahují. Kdyby někdo věděl, že Merlin je čaroděj, hned by to bylo akčnější a vůbec. Takže jsem z toho taková rozpačitá... fakt se mohli víc vytáhnout.
Vkládám naděje do další série, ale pokud to budou natahovat i nadále, bojím se, že moji pozornost to už nebude tak přitahovat. Což je škoda, protože thle tématiku mám moc ráda.
cleo Winchester
Počet príspevkov : 4946 Bydlisko : Wales Nálada : upršaná :D Registration date : 10.05.2008
Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? 25.12.11 19:40
WTF?! Oni tam tu kravu vratili? Akurat sa chystam ze si pozriem posledne tri diely a ako vidim nemusim sa obtazovat. Tiez ma to natahovanie uz nebavi a na tu obludu sa odmietam pozerat....
Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? 25.12.11 20:11
Já jsem asi divná, ale jsem pořád s Merlinem spokojená. Ano, ta opice mě tam taky vadí, asi jako skvrna na papíře, kterou nejde vymazat, tak si na ni člověk prostě musí zvyknout a mě se to naštěstí docela obstojně podařilo. Že se vzali, tím mě naštvali, ale zase jako nedělala jsem si iluze, že by k tomu časem nedošlo, tak nač čekat, že? navíc pořád tajně doufám, že se jednou dočkám jejího skonu ve vší parádě a tím mi to všechno utrpení vynahradí.
To natahování mi na jednu stranu vadí a na druhé nevadí. Protože teď když se to tak vezme, nejvíc ze všeho se zase těším na to, až to praskne a Arthur se o Merlinovi dozví. Kdyby to už věděl, nemám se tolik na co těšit, trakže jupí! Že se o něm dozví někdo jiný kromě Arthura mě až tak nezajímá, prostě nejvíc se těším na reakci Arthura.
Jinak je tohle pro mě nejlepší seriál posledních dob a hned tak se to nezmění, jelikož už jiné nesleduji. A baví mě to hlavně kvůli Merlinovi a Arthurovi a tomu jejich úžasnému vztahu, který se naštěstí vyvíjí čím dál lépe, takže zatím nehrozí, že bych se nudila nebo se mi některé díly nelíbily. Prostě se pořád bavím skvěle, ať už je díl slabší nebo pecka. Tenhle žánr totiž miluju.
cleo Winchester
Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? 25.12.11 20:57
Chrystelle napísal:
Že se vzali, tím mě naštvali, ale zase jako nedělala jsem si iluze, že by k tomu časem nedošlo, tak nač čekat, že? navíc pořád tajně doufám, že se jednou dočkám jejího skonu ve vší parádě a tím mi to všechno utrpení vynahradí.
Ja ta zabijem taky vybuch To mas pravdu, aspon uz je po tom, ale zas oni nejdu podla legendy, kedze lancelot uz umrel...dokonca 2x takze asi tam ta skvrna bude otravovat este ze existuje pretacanie
Hiro666 Crossroads demon
Počet príspevkov : 562 Age : 37 Bydlisko : Michalovce Nálada : good Registration date : 28.12.2007
Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? 25.12.11 21:19
Ked bola korunovacia Gwen . Tak som si pomyslel ze Uther sa ale musi v hrobe obracat. Ja som velmi cakal ze Artus sa konecne dozvie Merlinovo tajomstvo. No bojim sa ze Artus na to pride az u uplne poslednej casti serialu.
Sarinka Diabolský admin
Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? 25.12.11 22:06
Táto séria začala dosť sľubne a niektoré epky boli fakt bomba, pri ničom som sa tak nerehnila ako pri červotočovej scéne. Ale posledné diely ma prestali baviť. 9, 10, 11 som ani nevidela a skúsila som to s 12, ktorá bola v pohode a potom som zistla, že v 13 bude tá obluda korunovaná a rázne som ju bez pozretia zmazala z disku, že sa po nej len zaprášilo. Ja ju proste neznesiem, je mi protivná, možno keby tam dali inú herečku, ale hento? Tomu sa ani nedá uveriť, že by o ňu Artuš bajk oprel, nieto sa ešte buchol. A keďže to znamená, že jej výskyt bude teraz ako kráľovna asi vyšší, ďalšiu sérku pozerať nebudem, kým ona nezmizne dakam na severný pól.
Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? 01.01.12 21:15
Za chvilku bude k mání nový Sherlock - těším se na něj jak malá!
Sarinka Diabolský admin
Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? 02.01.12 15:18
Myslím, že Moffata milujem. Po nevydarenej šiestej sérii Doctora si to u mňa totálne vyžehlil najskôr úžasným vianočným DW špeciálom a teraz absolútne dokonalým Sherlockom. Tá prvá epizóda bola doslova masterpiece, nemám jej čo vytknúť. Dokonca aj Irene Adler mi nevadila. Toľko hlášok tam padlo, že neprešla minúta, kedy som sa nekosila od smiechu. Radím tento seriál medzi jeden z najlepších, ak nie najlepších seriálových výtvorov posledných rokov. Nemôžem sa dočkať ďalšej epizódy o týždeň. Dnes večer si to určite pozriem znova.
"Shame on you, John Watson. Mrs. Hudson Leave Baker Street? England would fall."
Hiro666 Crossroads demon
Počet príspevkov : 562 Age : 37 Bydlisko : Michalovce Nálada : good Registration date : 28.12.2007
Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? 21.10.12 20:51
Tak co hovorite zatial na 5 seriu Merlina ? A hlavne na navrat jednej postavy v tretej casti novej serie