| Aké iné seriály sledujete? | |
|
+27Panthera JMMM stuch_sammy! niki-morgan Kika janča lenkka J-girl1 str8tking SkreechTina sisel dzajnisko Weronička Chrystelle Samabel janka410 mummy Night Angel Zizi Hiro666 EngieB Sarinka cleo dion-fortune kaja666 Portable.Device Fay 31 posters |
|
Autor | Správa |
---|
Fay Diabolský admin
Počet príspevkov : 2327 Age : 37 Bydlisko : psychiatrické oddelenie NR - izba č.16 Nálada : *tudududú tudútúúúú* Registration date : 03.03.2009
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? 02.08.09 21:51 | |
| bože, Harpeeeer, ja som na ňho úplne zabudla, hehe.. | |
|
| |
Portable.Device Crossroads demon
Počet príspevkov : 301 Registration date : 19.07.2009
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? 03.08.09 8:49 | |
| Harper je ideální oddychovka. Napínavý slasher, roztažený na třináct dílů a hlavně ukončení. Já osobně si finále šetřím, až bude tma, pršet, lítat blesky atmosféra je důležitá. | |
|
| |
kaja666 Lovec v plienkach
Počet príspevkov : 250 Age : 31 Nálada : hm.... Registration date : 07.12.2008
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? 03.08.09 12:55 | |
| prepáčte, že prerušujem vašu debatu, ja som len rozmýšľala nad nejakým novým seriálom, keďže som už všetko dopozerala a rozhodla som sa pre merlina. ale neviem to nájsť a hľadať sa mi veľmi nechce... takže keby mal niekto linky, neposlali by ste mi mp?? a btw glee som už videla a vyzerá to dobre. taká typická americká oddychovka | |
|
| |
dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 33 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? 03.08.09 13:13 | |
| kaja: ja som merlina sťahovala z torrentov ale skús pohľadať tu: - kód:
-
http://www.rlslog.net/merlin-2008-s01e13-ws-pdtv-xvid-organic/ toto je posledný diel. niekde tam ale budú aj tie predošlé.... hádam btw super výber merlina milujem | |
|
| |
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? 03.08.09 15:32 | |
| niečo som tam našla, ďakujem dion na merlina som si spomenula, lebo ste ho tu rozoberali, takže som si ho pamätala a nepoznáte ešte nejaké dobré seriáliky? merlin má len 13 častí... | |
|
| |
cleo Winchester
Počet príspevkov : 4946 Bydlisko : Wales Nálada : upršaná :D Registration date : 10.05.2008
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? 03.08.09 15:38 | |
| kaja skús Doctor Who, Torchwood, Castle, The Mentalist, Fringe, Life on Mars... | |
|
| |
Fay Diabolský admin
Počet príspevkov : 2327 Age : 37 Bydlisko : psychiatrické oddelenie NR - izba č.16 Nálada : *tudududú tudútúúúú* Registration date : 03.03.2009
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? 03.08.09 15:48 | |
| kaja: okopírujem ti sem môj zoznam.. ale v podstate súhlasím s výberom, čo napísala cleo | |
|
| |
dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 33 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? 03.08.09 16:32 | |
| ja by som ešte pridala leverage a mental | |
|
| |
Fay Diabolský admin
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? 03.08.09 16:35 | |
| a Firefly, Scrubs, milo ma prekvapil Ghost Whisperer, FNL samozrejme (soapka, ale brutálna), pri troške odvahy One Tree Hill, CSIčka (ja teda nemám rada New York), NUMB3RS (to je moja láska), Grey's Anatomy, Private Practice (zbožňujem Katie Walch), Deadwood (ešte stále som sa k nemu nedostala, ale po Porťasovej prednáške sa na ňho moc moc tešíím), Angel a Buffy (Buffy pre silné povahy, prvé tri série sú.. ehm... no.. aj keď trojka je super /FAITH!!! /), Dollhouse (videla som len prvú polovicu, nesplnila moje očakávania, ale vraj to bude lepšie)... | |
|
| |
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? 03.08.09 17:09 | |
| uff, to je teda zoznam. a ja som si nevedela nič nájsť ďakujem vám všetkým rozhodne niečo skúsim a čo ma zaskočilo... fay: CSI:NY je najlepšia zo všetkých csi! teda, podľa mňa. tipujem, že máš najradšej miami. všetci čo nemajú radi ny majú radi miami no a scrubs je len taká oddychovka, pozerám to, keď mi už ide všetko ostatné na nervy, teraz som na tretej sérii. grey´s anatomy pozerám práve tejto chvíli - dobehujem čo som nestihla a s private practice súhlasím. je to úúúžasné. katie walsh je jednoducho skvelá, ale pre mňa najúžasnejší je paul adelstain. vždy keď si naňho spomeniem, vidím ako behá s malými dievčatkami v ružovej sukničke a s ružovou korunkou dobre, že si to spomenula, zasekla som sa v polovici druhej serky (ani neviem prečo..) | |
|
| |
Fay Diabolský admin
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? 03.08.09 17:32 | |
| - kaja666 napísal:
- dobre, že si to spomenula, zasekla som sa v polovici druhej serky (ani neviem prečo..)
inak, ja som sa zasekla tiež v polke druhej série a tiež som nedošla na to, že prečo.. nj, Paul je skvelýýý, ale Katie je Katie.. aj keď mi trocha chýba tá mrcha z Grey's, je užasná aj tak.. a Violet je tiež prípad, hehe.. dobrý je tiež House (5 séria ma dostala do kolien), aj keď niektoré postavy mi už lezú vrcholne na nervy... k tej CSI, jj, milujem Miami, ale aj tak je najlepšia Vegas (do ktorej som sa úprimne ešte nepustila celkovo, ale v telke je super).. NY ma akosi.. ehm, nechytil no.. nesympatické postavy, neviem si pomôcť.. (a k Miami a LV sú super SLASH pairingy ) dobrý je ešte Heroes, ale tam odporúčam pozrieť len 2 série, ja som 3 nedopozerala a ani to nemám v pláne.. ešte ma tu čaká také že - Hercules a Xena (tak to dopadne, keď človeku dojde fantázia).. Leverage odporúčam, je to skvelé, úžasnéééé... a Chris je dokonalý.. vála sa mi tu ešte seriál Windfall - nevidela som, ale čo viem, tak je to dosť pecka (Luke Perry ) - vyhrajú prachy a pak sa to začne kur**ť.. | |
|
| |
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? 03.08.09 17:50 | |
| house je klasika ja sa už teším na šiestu sériu - trailery vyzerajú úžasne. ten koniec 5.série na trochu.. nahneval?... sklamal? povedzme, že rozladil - Spoiler:
už som si naozaj myslela, že house a cuddy sú spolu a nakoniec vysvitne, že to bola len halucinácia
heroes: ja som sa po volume 3 na to vykašľala, ale prednedávnom som si povedala, že to už dopozerám, keď som začala a neľutujem. myslím, že volume 4 bolo dobré. páčilo sa mi, ako ich chytali a oni museli utekať, ale nakoniec sa rozhodli bojovať. pripomína mi to pb hercules a xena: toto pozerám, len keď vstanem skôr (čiže skoro nikdy ) na môj vkus to proste vysielajú priskoro leverage: čítala som obsah a celkom ma to zaujalo. podobá sa to na hustle (podvodníci). milujem tento seriál!! aj tento teraz sťahujem - malá repríza nezaškodí. kedysi to chodilo na čt... hustle rocks!! | |
|
| |
dion-fortune Winchester
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? 03.08.09 18:21 | |
| aaa hercula mám tiež doma a chystám sa na neho ja som tuším všetky diely hercula a xeny videla, ale tak nezaškodí si to zopakovať private practice som sa zasekla už v prvej serke, ale ako pozerám, musím sa k tomu vrátiť | |
|
| |
Sarinka Diabolský admin
Počet príspevkov : 7654 Age : 36 Bydlisko : Cardiff, UK Nálada : Sherlocked Registration date : 29.11.2007
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? 03.08.09 20:26 | |
| Ja teraz totálne fičím na The Tudors (dík, fay, my love ), super spracované to je a Henry VIII je kus chlapa, čo si budeme nahovárať aj keď u mňa jednoznačne vedie Charles, že džajna.. Btw, kto miluje Richarda z Lostu...happy dance a to friško, stal sa totiž hlavnou postavou pre šiestu sérku.....woohooooo... | |
|
| |
EngieB Nevinná obeť
Počet príspevkov : 10 Age : 46 Bydlisko : Vzdušný zámek. Nálada : Fůůůrt pracovní... Registration date : 24.06.2009
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? 04.08.09 7:57 | |
| No nazdar, úplně jste mě dostali, teď brouzdám na netu, tolik seriálů a tak málo času! Jinak ještě doporučuju svého miláčka Dextera. A z víkendu The Big Bang Theory. Jo a CSI jedině LA! | |
|
| |
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? 04.08.09 12:20 | |
| - citácia :
- vála sa mi tu ešte seriál Windfall - nevidela som, ale čo viem, tak je to dosť pecka (Luke Perry ) - vyhrajú prachy a pak sa to začne kur**ť..
že mám tušení kdo ti to zase dal... Jo mě WF bavil, bohužel to zasekli tím že tomu nedali víc dílů. Má to tuším jenom třináct dílů a když si postavy pořádně oblíbíte, tak to skončí. Je to ovšem zajímavý nápad - aneb jak Vám prachy změní život - k horšímu. | |
|
| |
dion-fortune Winchester
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? 04.08.09 12:43 | |
| u nás je akurát búrka. hrmí dostatočne, zamračené je suprovo, rozmýšľam, že si pustím harpera aj keď mám ešte asi 2 diely do konca leverage hold trocha som sa zase zasekla na anime btw dextera som videla len prvú serku, ale tiež je to podľa mňa dobrý seriál a plánujem sa k nemu vrátiť wf si asi pozriem tiež ako tak pozerám | |
|
| |
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? 04.08.09 15:45 | |
| - citácia :
- wf si asi pozriem tiež ako tak pozerám
jediné slovo - Luke Perry. Co se týče titulí tak to kdysi měl tendence překládat PetrSF...ale pak to snad nějak chcíplo - citácia :
- hold trocha som sa zase zasekla na anime
zatím je to dobré. Pokud nezačínáš drmolit japonsky, neměníš příbor za hůlky a nemáš tendence producírovat se po bytě v květovaném kimonu... . | |
|
| |
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? 04.08.09 19:34 | |
| už mám za sebou prvú časť merlina a je to fakt skvelý seriál! som rada, že som sa pre neho rozhodla - aj keď je to zatiaľ len jedna epizóda, ale dúfam, že to bude aspoň také dobré je to niečo iné ako tie ostatné americké seriály. a navyše sa dozviem aspoň niečo o merlinovi apod. všetko čo viem je, že merlin je čarodejník, artuš je kráľ a camelot je hrad | |
|
| |
dion-fortune Winchester
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? 04.08.09 23:33 | |
| porty: titulky ma netrápia a ohľadom toho anime, no hmm až také zlé to so mnou zatiaľ nie je, ale myslím si, že som pekný závislák kaja666: woohoo merlin je ozaj pecka, ja ten seriál milujem ale bacha, ten seriál nie je moc podľa legiend takže to, čo sa tam dozvieš nie je vždy celkom pravda sorry... to len ja som geek do týchto vecí | |
|
| |
Hiro666 Crossroads demon
Počet príspevkov : 562 Age : 37 Bydlisko : Michalovce Nálada : good Registration date : 28.12.2007
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? 05.08.09 9:49 | |
| presne tak Merlin je vyborny serial. Ozaj nevie niiekto kedy sa zacne 2 seria ? | |
|
| |
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? 05.08.09 9:54 | |
| viem, že v septembri, ale presný dátum neviem... pozerala som sa aj na imdb, ale nie je to tam | |
|
| |
dion-fortune Winchester
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? 05.08.09 10:51 | |
| ja som niekde čítala, že 9. Septembra, ale nie som si tým istý ešte sa to môže zmeniť, ale myslím, že toto je predbežný dátum a bude to chodiť v sobotu večer v anglicku... myslím. | |
|
| |
Hiro666 Crossroads demon
Počet príspevkov : 562 Age : 37 Bydlisko : Michalovce Nálada : good Registration date : 28.12.2007
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? 16.08.09 16:09 | |
| Dnes som videl prvu cast anglickeho serialu Being Human Ide o pribech ,kde spolu v jednom byte zije upir, vlkodlak a duch byvalej najomnicky bytu . A zatial to vyzera na zaujimavy serial . Ma 6 casti . Pricom jedna cast ma cca 60 min. | |
|
| |
Sarinka Diabolský admin
Počet príspevkov : 7654 Age : 36 Bydlisko : Cardiff, UK Nálada : Sherlocked Registration date : 29.11.2007
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? 16.08.09 17:07 | |
| Hiro666, ja som z toho videla tuším dve časti a nejako ma to nechytilo, námet dobrý, ale inak... Som teraz začala pozerať nový seriál ABC family - Make it or break it z prostredia gymnastiek, zatiaľ sa mi páči, videla som šesť dielov, takže odporúčam. - kód:
-
http://www.youtube.com/watch?v=oSOOe-s8EIk | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? | |
| |
|
| |
| Aké iné seriály sledujete? | |
|