| Aké iné seriály sledujete? | |
|
+27Panthera JMMM stuch_sammy! niki-morgan Kika janča lenkka J-girl1 str8tking SkreechTina sisel dzajnisko Weronička Chrystelle Samabel janka410 mummy Night Angel Zizi Hiro666 EngieB Sarinka cleo dion-fortune kaja666 Portable.Device Fay 31 posters |
|
Autor | Správa |
---|
Samabel Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10070 Age : 34 Bydlisko : Praha Nálada : Travel and explore!!! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? 22.10.12 14:25 | |
| Já zatím viděla jen první díl. Tam mě tedy zarazilo, že je z Gwen najednou taková drsňácky ledová panovnice. Zítra se vrhnu na další, ať si konečně utvořím nějaký názor. | |
|
| |
Chrystelle Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10688 Age : 47 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? 22.10.12 19:56 | |
| Já jsem opět absolutně spokojená. Samozřejmě Gwen nepočítám, tu nehodlám komentovat, ani si kvůli ní nějak kazit dojem z děje. Snažím se ji brát jako "opravdovou královnu", tedy vypadající úplně jinak (ne jako hnědá žába). Jsem do děje zažraná jako vždy, já tenhle seriál vážně miluju. Hlavně samozřejmě Merlina s Arthurem, protože ty jejich dialogy nemají chybu. To jejich věčné popichování mě dostává. Zrovna v posledním díle, jak Merlin vlepil Arthurovi ten pohlavek a pak ta reakce Arthura....válela jsem se smíchy. Oni si prostě nedají pokoj. - citácia :
- A hlavne na navrat jednej postavy v tretej casti novej serie
No to jsem čučela když se tam objevil. Pěkné ďáblovo kvítko si doma Arthur zasadil. Teď jen čekám, kdy se stane prů*er. Nebo teď s tím Utherem, vážně jsem čekala, že Arthurovi konečně vyzvoní, že je Merlin čaroděj. Nemá to Arthur lehké, obzvlášť když ví, co si o něm posrmti myslí otec. Má se na něj vykašlat, na blba. Já vím, že otec je otec. ale čeho je moc, toho je příliš a Uther to vážně přehání. | |
|
| |
Hiro666 Crossroads demon
Počet príspevkov : 562 Age : 37 Bydlisko : Michalovce Nálada : good Registration date : 28.12.2007
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? 26.11.12 10:34 | |
| 5 seria Merlina bude posledna | |
|
| |
Chevy666 Pocestný duch
Počet príspevkov : 87 Age : 34 Registration date : 15.10.2012
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? 30.11.12 20:15 | |
| u mňa okrem Supernatural momentálne Big Bang Theory, Red Dwarf a Once upon a time. | |
|
| |
Počet príspevkov : 10688 Age : 47 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? 30.11.12 21:29 | |
| | |
|
| |
Samabel Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10070 Age : 34 Bydlisko : Praha Nálada : Travel and explore!!! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? 07.12.12 12:41 | |
| No, ja si myslim, ze se to asi dalo predpokladat. Sice mam Merlina rada, ale je fakt, ze dej se nikam moc neposouva... mozna kdyby to v tomhle udelali zivejsi, tak by bylo i dalsi serie. Prece jen chvilema mi prijde, ze je to trochu monotonejsi nez bych si prala. | |
|
| |
Hiro666 Crossroads demon
Počet príspevkov : 562 Age : 37 Bydlisko : Michalovce Nálada : good Registration date : 28.12.2007
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? 25.12.12 17:10 | |
| Tak co hovorite na poslednu epizodu Merlina ? | |
|
| |
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? 25.12.12 21:19 | |
| | |
|
| |
Zizi Winchester
Počet príspevkov : 4217 Age : 36 Bydlisko : Havaj Nálada : Everyday is another opportunity to shine :) Registration date : 05.04.2008
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? 25.12.12 21:33 | |
| Tak už legenda napovedala, že Arthur zomrie, takže s tým som proste počítala. Síce dosť nerada, ale počítala Počas čakania na link na epizódu mi tumblr zaspoileroval aj to, že Morgana to neprežije, ale pretože mi už fakt liezla na nervy, tak ma to netrápilo (možno trošku potešilo). Ten prekvapivý prvotný šok pre mňa bola smrť Gwaina. Bol to taký milý otrava a od jeho smrti to šlo dolu vodou. Mlžil sa mi zrak a môj mozog odmietal prijať fakt ako to napokon všetko skončí. Ale ako keď to mám hodnotiť po stránke dejovej, tak sa im to naozaj podarilo. Proste to skončilo tak ako sa patrí. Bude mi to chýbať | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? | |
| |
|
| |
| Aké iné seriály sledujete? | |
|