| Sam Winchester | |
|
+40lentilka Klenotka Weronička Peter67 Maria Dzowika4 wiktoriano janicag Ewis evetka lenkka Zizi calla Ellen Violet Fazulina Pa001 sonca12 Kacena222 Faith Anwiel Soniq dzajnisko CrazyD keksiiq Kaja bookika Kristine SkreechTina SNlois Madlen LenkaX22 Samabel Chrystelle janka410 Night Angel zoehart dion-fortune Silvia Sarinka 44 posters |
|
Autor | Správa |
---|
calla Winchester
Počet príspevkov : 1082 Age : 32 Bydlisko : Taká malá dedinka v BB kraji Registration date : 25.06.2008
| Predmet: Re: Sam Winchester 10.07.08 17:12 | |
| Sam a Dean Dean a Sam - jeden bez druhého to by nebolo ono... sarinka vystihla všetko...niet čo dodať.... | |
|
| |
janka410 Winchester
Počet príspevkov : 5348 Age : 54 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Sam Winchester 12.07.08 22:54 | |
|
Naposledy upravil janka410 dňa 13.07.08 11:15, celkom upravené 1 krát. | |
|
| |
Anwiel Winchester
Počet príspevkov : 4325 Age : 35 Bydlisko : Praha Nálada : smíšená Registration date : 09.04.2008
| Predmet: Re: Sam Winchester 12.07.08 23:07 | |
| Sakra, Sammy a jeho puppy eyes!!!! To mi řekněte, jak ten chlap dokáže udělat takovej pohled!!! | |
|
| |
Soniq Winchester
Počet príspevkov : 2126 Age : 30 Nálada : :) Registration date : 24.03.2008
| Predmet: Re: Sam Winchester 13.07.08 11:17 | |
| | |
|
| |
SNlois Winchester
Počet príspevkov : 3035 Age : 32 Bydlisko : Jablonec nad Nisou Nálada : po každe epizodě na Bohnice a tady na foru na prášky na uklidnění...:D Registration date : 11.12.2007
| |
| |
janka410 Winchester
Počet príspevkov : 5348 Age : 54 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Sam Winchester 13.07.08 12:25 | |
| | |
|
| |
Anonymný Anonymný
| Predmet: Re: Sam Winchester 13.07.08 16:22 | |
| |
|
| |
CrazyD Žltočočko
Počet príspevkov : 995 Age : 34 Bydlisko : Gelnica Nálada : Konecne mam DVD-cko..:D:D:D Registration date : 19.04.2008
| Predmet: Re: Sam Winchester 14.07.08 11:52 | |
| | |
|
| |
calla Winchester
Počet príspevkov : 1082 Age : 32 Bydlisko : Taká malá dedinka v BB kraji Registration date : 25.06.2008
| Predmet: Re: Sam Winchester 14.07.08 12:22 | |
| | |
|
| |
Silvia Winchester
Počet príspevkov : 1268 Bydlisko : Bardejov Nálada : FINALLY!!! Adié žltočočko,vitaj Winchester! Registration date : 30.11.2007
| Predmet: Re: Sam Winchester 14.07.08 15:21 | |
| | |
|
| |
Chrystelle Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10688 Age : 47 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Sam Winchester 20.07.08 20:49 | |
| - Faith napísal:
- Chrystelle
to ani nezartuj!!! vy ste fakt boli Dean girls??? to som teda fakt necakala.ja som si prave vas dve vzdy skatulkovala ako prave Sammy girls od nepamati a ty mi teraz povies toto??? si ma prekvapila No vážně je to tak. Ono už je to opravdu tak strašně dáááávno, jak psala Janka... Já jsem se na SN začala dívat hlavně kvůli Deanovi/Jensenovi, protože jsem ho v té době milovala. A Dean u mě vedl celou první sérii. Ale postupně jsem se na Sama začala dívat jinak a ve finále už jsem byla "načatá". No a jakmile jsem uviděla 2x01, nemohla jsem ze Sama spustit oči, prostě mě úplně fascinoval, možná to bylo i tím, jak se snažil zachránit Deana. Během 2. série jsem na tom byla tak, že se OBA u mě dostali na stejnou příčku, nebyla jsem schopná zvolit koho mám raději. Ale ve 3. sérii už jsem se pak naprosto zabouchla do Sama a to tak, že jsem Deana pomaličku, potichoučku odsouvala stranou a teď už kolikrát na obrazovce vyhledávám jen Sama. Už jsem na tom tak špatně, že kolikrát nechápu, co na tom Deanovi/Jensenovi ostatní vidí, že z něj tak šílí. Sorry, nebijte mě, ale já si nemůžu pomoct. Podle mě je Sam úplně skvělá postava, jen měl tu smůlu, že ve scénáři nedostal tolik prostoru, jako Dean. Proto doufám, že se to ve 4. sérii změní a Sam bude moct dokázat, co v něm vlastně všechno je a že se může 100% rovnat svému bratrovi, který za něj až do teď bez váhání nasazoval život. Neříkám, že do teď se Deanovi nemohl rovnat nebo nerovnal. Jen narážím na to, že většina miluje Dean kvůli té jeho obětavosti pro rodinu a hlavně pro svého mladšího bratra. Myslím, že Sam dospěl do stádia, kdy je na tom úplně stejně jako jeho starší bratr. A co se mě týče, já opravdu upřednostňuji povahu Sama, než Deana. Je sice komik a má skvělé hlášky a vůbec všechno, ale vadí mi to jeho střídání ženských a vůbec....Sam je mi prostě bližší. Ovšem přes to všechno upozorňuji, že to neznamená, že bych Deana nějakým způsobem zavrhovala!! To ne!! Na něj nikdy taky nedám dopustit a miluju ho taky! Jen jsem se snažila trošku popsat ty důvody, proč jsem SammyGirl. I když se to špatně popisuje...
Naposledy upravil Chrystelle dňa 20.07.08 21:04, celkom upravené 1 krát. | |
|
| |
Faith Winchester
Počet príspevkov : 1897 Age : 33 Bydlisko : Mars Registration date : 23.02.2008
| Predmet: Re: Sam Winchester 20.07.08 20:57 | |
| tak to si napisala nadherne Chrystelle ja som od zaciatku SN Dean Girl. ja som proste Sammyho zavrhovala, nepacilo sa mi, aky je makkys a to, ako sa sprava k Deanovi, niekedy mi dokonca pripadal ako baba. ale vzdy ma dostal jeho pohlad a jeho hlboke oci. no aj tak mi vzdy imponoval Dean a jeho humor a to, aky bol tvrdas. a potom som videla video "One day with Jared and Jensen" a videla som jest Jareda tie veci a on ma dostal a potom som si aj v seriali zacala uvedomovat, ze Sammy je strasne zlaty a ze je ku kazdemu taky mily a proste Dean zacal upadat a teraz si vsimam, ze Dean mi uz vobec nevyhovuje a Sammy je ten,ktoreho mam ovela radsej. takze som rada, ze niesom prva, co takto zmenila nazor | |
|
| |
janka410 Winchester
| Predmet: Re: Sam Winchester 20.07.08 21:01 | |
| Já to zrovna ted Faith vysvětlkovala v pm Na začátku jsem byla stejně jako Chrys jasná DeanGirl a taky Jensen byl ten,který mě hned zaujla a kvůli komu jsem se na to začala dívat. Ono to bylo asi proto,že na mě působil takovým mužnějším dojmem kdežto Sammy byl takovej chlapeček.....miloučkej,ale chlapeček a ne chlap jako Dean No ale musím říct,jen začala druhá řada a já uviděla Sammyho a jak se změnil (Jared úžasně zmužněl oproti první season ) a já jsem najednou zjišťovala,že už to není tak jasné jako dřív a že najednou stále víc koukám na Sammyho A ke konci druhé řady už ty pomyslné rzčičky vah se přehouply na Sammyho stranu a ze mě je zapřísáhlá fanynka Jareda/Sammyho On si mě (a na to mě upozornila Chrys ) začal získávat i tím, jak se Jared choval úžasně při těch setkáních k fanouškům jak byl bezprostřední, jak je byl ochotnej hned obejmout, vykládat s nima Tím nechci říct,že by to Jensen nedělal.,ale u toho Jareda to na mě působí takovým ....... přirozenějším dojmem Ted jsem vážně SammyGirl a už se strašně moc těším, jak na mě bude Sam působit ve 4 season ....čekám zase posun jeho postavy někam jinam a nemlůžu se dočkat | |
|
| |
Zizi Winchester
Počet príspevkov : 4217 Age : 36 Bydlisko : Havaj Nálada : Everyday is another opportunity to shine :) Registration date : 05.04.2008
| Predmet: Re: Sam Winchester 20.07.08 21:25 | |
| No Chrystelle to si krásne opísala, teda ja som ťa pochopila. Ja milujem Deana, ale tiež skôr uprednostňujem tie povahy, ktoré nemenia ženy ako Dean (ako ponožky - ale proste ho milujem). Sammy je iný a to je dobre. On je citlivý a chápavý a práve to je dobre, že ho tak napísali. Aj keď áno aj Dean má tú svoju slabú chvíľku, ale o svojich citoch by som si pokecala asi radšej so Samom. Čo sa týka zachraňovania rodiny a obetovania sú u mňa narovnako - obaja sú schopní všetkého a to je dobre. No takže čo som vlastne týmto chcela napísať: Ja som Dean Girl a vždy som milovala postavy ako Dean - tie úsmevy, vtipy a skrývanie svojich citov (niekedy sa za vtipy skrývam aj ja, takže ho chápem) no a výzor je len bonus Ale Sammy u mňa vyhráva v tom reáli ako chápavý typ. No, asi takto nejak som to chcela napísať | |
|
| |
calla Winchester
| Predmet: Re: Sam Winchester 20.07.08 21:33 | |
| | |
|
| |
Sarinka Diabolský admin
Počet príspevkov : 7654 Age : 36 Bydlisko : Cardiff, UK Nálada : Sherlocked Registration date : 29.11.2007
| Predmet: Re: Sam Winchester 20.07.08 22:13 | |
| Tak ja hrdo prehlasujem, že som bola Sammy!girl od úplne začiatku, len čo som ho videla v Pilote ma očaril. Hej, Dean mal tiež svoje čaro, ale viac mi sadol Sammy. DO teraz som ešte nemala najmenšie "nutkanie" zmeniť strany. Možno to bude aj tým, že som si Jareda pamätala z GG, ale len zo štvrtej série, kde sa mi strašne páčil taký zarastený... a Jensena som vtedy vôbec nepoznala, takže...pre mňa bol Dean ten, kto si ťa získa humorom, svojským postojom k veciam a ich riešeniu a Sammy ten, kto si ťa získa srdcom... | |
|
| |
Faith Winchester
| Predmet: Re: Sam Winchester 21.07.08 9:18 | |
| | |
|
| |
janka410 Winchester
| Predmet: Re: Sam Winchester 26.07.08 22:46 | |
| | |
|
| |
Faith Winchester
| Predmet: Re: Sam Winchester 26.07.08 22:49 | |
| | |
|
| |
Anwiel Winchester
Počet príspevkov : 4325 Age : 35 Bydlisko : Praha Nálada : smíšená Registration date : 09.04.2008
| Predmet: Re: Sam Winchester 26.07.08 22:53 | |
| | |
|
| |
Sarinka Diabolský admin
Počet príspevkov : 7654 Age : 36 Bydlisko : Cardiff, UK Nálada : Sherlocked Registration date : 29.11.2007
| Predmet: Re: Sam Winchester 27.07.08 0:42 | |
| | |
|
| |
lenkka Winchester
Počet príspevkov : 2352 Age : 36 Bydlisko : kdekoľvek s mojim supermanom Nálada : predsvadobná Registration date : 06.07.2008
| Predmet: Re: Sam Winchester 27.07.08 22:58 | |
| | |
|
| |
Zizi Winchester
Počet príspevkov : 4217 Age : 36 Bydlisko : Havaj Nálada : Everyday is another opportunity to shine :) Registration date : 05.04.2008
| Predmet: Re: Sam Winchester 27.07.08 23:04 | |
| Jeeeeej Sammy a jeho I lost my shoe Mňa tou vetou vždy dostane. lenkka kto by mu ju z toho kanála nevytiahol, keď má takýto výraz | |
|
| |
Anonymný Anonymný
| Predmet: Re: Sam Winchester 27.07.08 23:10 | |
| |
|
| |
Kaja Winchester
Počet príspevkov : 1232 Registration date : 07.01.2008
| Predmet: ............. 28.07.08 0:12 | |
| nevedela som to kde to mám hodiť kedže to sa týka aj Jareda ale kedže Samov pohľad je dosť známy a uznaný tu tak to sem dám. Videla som chalana ktorý sa sice nepodobal na Sama podobne tak mohli mať možno vek, výšku farbu oči a vlasov ale mal neuveritelný pohľad ako Sam a tie oči tiež teda samozrejme že aj oči teda aj usmev proste mal niečo v tvári zo Sama ale hlavne ten pohľad niečo neuveritelne | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: Sam Winchester | |
| |
|
| |
| Sam Winchester | |
|