| Sam Winchester | |
|
+40lentilka Klenotka Weronička Peter67 Maria Dzowika4 wiktoriano janicag Ewis evetka lenkka Zizi calla Ellen Violet Fazulina Pa001 sonca12 Kacena222 Faith Anwiel Soniq dzajnisko CrazyD keksiiq Kaja bookika Kristine SkreechTina SNlois Madlen LenkaX22 Samabel Chrystelle janka410 Night Angel zoehart dion-fortune Silvia Sarinka 44 posters |
|
Autor | Správa |
---|
wiktoriano Winchester
Počet príspevkov : 2781 Age : 35 Bydlisko : No niekde Nálada : Nemám na nič čas čo je zaujímavé kedže celé dni nič nerobim... Registration date : 05.04.2008
| Predmet: Re: Sam Winchester 30.10.08 7:28 | |
| tak to sú užasné fotky, ja som síce Dean girl ale teraz somzo Sama úplne mimo ten jeho pohľad to je niečo neskutočné, a k tej poslednej fotky. to je naozaj milé ako sa smeje na to v akej je situácii. a ešte musím spomenut že sa mi páči košeľa čo tam má na sebe. v tej sa mi strašne páčil už v Jus in Belo. no a ako sa im podarilo vyriť to zaklínadlo. to čo už Sam a Bobby sú asi taký šikovní | |
|
| |
calla Winchester
Počet príspevkov : 1082 Age : 32 Bydlisko : Taká malá dedinka v BB kraji Registration date : 25.06.2008
| Predmet: Re: Sam Winchester 30.10.08 13:35 | |
| Tu sú samé krásne foto. S tou povolenou kravatou je fakt fešák. A keď sa smeje na zemi. V 4x06 ho bolo požehnane. | |
|
| |
Samabel Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10070 Age : 34 Bydlisko : Praha Nálada : Travel and explore!!! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Sam Winchester 13.11.08 23:46 | |
| Nemůžu si pomoct, ale přijde mi, že se Sam poslední dobou čím dál víc začíná podobat v některých věcech Johnovi. Trklo mě to hlavně v poslední epizodě. - jak říkal,že to, co by si přál, že Lilithina hlava na talíři. ... a on se vlastně teď soustředí na něco, co předtím celé ty roky jejich otci vyčítal. Vyčítal mu ten hon za pomstou a přitom to je teď jedna z hlavních věcí, které Sama ženou vpřed. No, je pravda, že on převzal i nějaké věci z chování Deana, ale to bych teď nechala stranou... jde mi hlavně o toho Johna. Myslím, že Sam si názor na svého otce hodně přeměňuje. Tedy po jeho smrti. Pro mě je to hodně zajímavé a i lákavé sledovat ty změny, které se v jeho chování dějí, a ať už napříc sezónami, tak jen v rámci poslední řady. Akorát na jednu stranu je mi trochu líto, že tu nevinnost, kterou mu chtěl Dean zachovat co nejdéle... tak ztrácí vlastně její poslední zbytky čím dál víc. To je trochu škoda, ale zase v rámci děje je to skvělý tah. | |
|
| |
lenkka Winchester
Počet príspevkov : 2352 Age : 36 Bydlisko : kdekoľvek s mojim supermanom Nálada : predsvadobná Registration date : 06.07.2008
| Predmet: Re: Sam Winchester 14.11.08 7:04 | |
| Ako citam ten tvoj prispevok tak premyslam ze mas vlastne pravdu. Stale viac sa podoba Johnovi. Su tam aj naznaky Deana ale John je tam tiez. Som zvedava ci si ku koncu necha aj nieco zo svojej nevinnosti. Dufam ze ano lebo kazda z postav mala na zaciatku charakteristiku John bol posadnuty lovom a chchel to dotihnut do konca za kazdu cenu. Dean posluchal otca na slovo nechhel nikomu nic povedat o svojich citoch a hral sa na drsnaka. Sam bol citlivi chchel zachranit svet. Hovoril o svojich pocitoch a snazil sa pomoct. ale teraz je Sam povahov viacej na Jiohna a DEana ako na seba dufam ze sa to zmeni . a znova sa bude podobat na seba | |
|
| |
Klenotka Pocestný duch
Počet príspevkov : 61 Age : 42 Registration date : 06.11.2008
| Predmet: Re: Sam Winchester 21.11.08 23:49 | |
| Pořád umí nasadit ten svůj štěněčí pohled ("I lost my shoe" ) Je to zajímavý postřeh, jak se oba bratři mění v podobu toho druhého, a Sam do podobny Johna - upřímně, moc mě to nepřekvapuje po tom, co vlastně ztratil celou rodinu, zabitou démony (a počítám tam i Deana). I když u tohohle seriálu, jeden nikdy neví, jak se to nakonec vyvrbí. Co vím jistě je to, že Sam vypadá sérii od sérii víc a víc sexy. | |
|
| |
lenkka Winchester
Počet príspevkov : 2352 Age : 36 Bydlisko : kdekoľvek s mojim supermanom Nálada : predsvadobná Registration date : 06.07.2008
| |
| |
dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 33 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Sam Winchester 24.12.08 12:52 | |
| | |
|
| |
janka410 Winchester
Počet príspevkov : 5348 Age : 54 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Sam Winchester 24.12.08 12:58 | |
| | |
|
| |
lenkka Winchester
| Predmet: Re: Sam Winchester 24.12.08 13:08 | |
| Dion dakujeeeeeeem za ten nadherny darcek jaaaj Sammy a ten jeho pohlad | |
|
| |
dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 33 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Sam Winchester 24.12.08 19:02 | |
| ja ďakujem vám, že ste takú super fans a celý rok sa s vami cítim úžasne! som úprimne rada, že sa vám fotky páčili. | |
|
| |
lenkka Winchester
| |
| |
janicag Winchester
Počet príspevkov : 1301 Age : 38 Bydlisko : Spišská Nová Ves Nálada : ...sick and tired... Registration date : 23.08.2008
| Predmet: Re: Sam Winchester 14.02.09 21:04 | |
| Krasa Dion (sorry, ze to komentujem az teraz ) Najma ten piaty obrazok z 4x10 je krasny, hned by som ho objala Uz par dni sa chystam hodit sem nieco a furt mi do toho nieco vchadza Nasla som jedno krasne SAM WINCHESTER video a musim povedat, ze je to najkrajsie video o nom, ake som kedy videla. Hodim to tu, hadam je to ok (Chrys?! ) - kód:
-
http://www.imeem.com/people/7OE-ouD/video/eWJQpF8I/terrie_sam_winchester_once_i_was_real/ Je to z: - kód:
-
http://fatedcinderella.livejournal.com/328971.html Ta baba to tam ma aj na stiahnutie (50 MB): - kód:
-
http://www.mediafire.com/file/4yyn1jyyycw/SammyOnce.wmv Velmi sa mi paci pesnicka, ktoru tam pouzila Vsetky sceny su perfektne skombinovane a vystihuju cely jeho pribeh a zivot... Tak toď vsetko odo mna Ak sa niekomu bude pacit piesen, mozem ju sem hodit tiez | |
|
| |
Anwiel Winchester
Počet príspevkov : 4325 Age : 35 Bydlisko : Praha Nálada : smíšená Registration date : 09.04.2008
| |
| |
Chrystelle Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10688 Age : 47 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Sam Winchester 14.02.09 22:23 | |
| - janicag napísal:
- Hodim to tu, hadam je to ok (Chrys?! )
Music videa dáváme do Multimédií. Ale jednou za čas můžeme udělat vyjímku, když se to video opravdu přímo dotýká dané postavy a nějak zajímavě ji prezentuje. Pokud by se začaly dávat všechny videa s Deanem do jeho topicu, za chvíli by tam bylo tisíc stran jen s videi. Proto to omezení. Tohle video je vážně úžasné, hned jsem si ho stáhla. Takže moc díky za linky! Kdybys byla tak hodná a mohla mi poslat i tu písničku, budu mooooc vděčná. Ale tu už dej, prosím, do Off topicu s hudbou: https://supernatural.canadaboard.net/forum-f35/topic-t45.htmOpravdu krásně tam byl vystihnutý celý jeho život a ve všech těch záběrech bylo zase perfektně vidět, jak se Sam měnil, hlavně vzhledově. To mě pokaždé dostane. Jak tam byl ten záběr z konce 2x22, nikdy by mě napadlo, že i od té doby se tak strašně zase změní, protože už tehdy se mi zdál o dost "starší a vyspělejší", než v první sérii. A te´d když se tam prostřídaly ty záběry z posledních dílů 4. série.... Jakoby to byl někdo úplně jiný..ta změna je neuvěřitelná. Snad v žádném jiném seriálu jsem nezpozorovala tak obrovskou proměnu herce během jednotlivých sérií. A tady je to navíc pořád k lepšímu a k lepšímu. A teď jsem si ještě představila Samovo chování v první sérii a teď ve čtvrté. Opravdu ho život pěkně proškolil a musel se změnit ať už chtěl nebo ne. Jen doufám, že se zase brzy dočkáme toho starého dobrého Sammyho, jakého jsme znali dřív, protože už mi občas začíná trošku chybět. | |
|
| |
Anwiel Winchester
Počet príspevkov : 4325 Age : 35 Bydlisko : Praha Nálada : smíšená Registration date : 09.04.2008
| Predmet: Re: Sam Winchester 14.02.09 22:35 | |
| Chrys: taky posldní dobou jenom čumim, jak se dokázal změnit během těch 3 a kousek sérií... ten vzhled!!! To je něco!!! Ale moc mu to sluší, čim víc je vyspělejší a čim lepší má postavu!!! Musim souhlasit, sterý Sam mi moc moc chybí, je jasný, že se kusí nějak rozvinout, ale přece jenom, ten citlivej Sammy mi začíná chybět čim dál víc. | |
|
| |
janka410 Winchester
Počet príspevkov : 5348 Age : 54 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Sam Winchester 14.02.09 22:46 | |
| Musím s váma jen souhlasit starej Sammy mě strašně moc chybí já beru,že je potřeba aby se jeho postava dál nějak vyvíjela...ale prostě já bych strašně chtěla zase toho citlivého mladšího brášku No a teda co se týká jeho vzhledu ...tak pane jo...to je rozdíl a fakt teda nám Sammy roste pořád do krásy. Když si vzpomenu, jak jsem z něj byla hotová na konci druhé série...potom začala třetí a já si říkala,že už snad ani víc sexy být nemůže a ted,ve čtvrté...no to je něco. Já fakt nechápu jak on to dělá,ale přijde mě díl od dílu hezčí a hezčí. Strašně se mě líbí když nosí obleky ...ty mu teda k jeho postavě neskutečně pasujou ale pak je na něj záběr,kde je jen v tričku a já okamžitě zapomenu na obleky a jsem jasná tak je vlastně naprosto jedno co Sammy nosí,já sem při pohledu na něj fakt mimo. A musím říct,že ted ve čtvrté sérii konečně i ty vasy má perfektní ...asi jim došel gel a rozpočet je malej a nemůžou koupit novej | |
|
| |
janicag Winchester
Počet príspevkov : 1301 Age : 38 Bydlisko : Spišská Nová Ves Nálada : ...sick and tired... Registration date : 23.08.2008
| Predmet: Re: Sam Winchester 14.02.09 22:52 | |
| Som rada, ze sa vam to video paci, aj ja som z neho bola ked som ho prvykrat videla. Diky Chrys, som rada, ze to tu moze byt Mala som nejakych par minut dilemu, ci to hodit sem alebo inam...no kedze je to hlavne o nom, tak som ho dala sem. Pretoze ako spominate vsetci, ukazuje to jeho cestu cez vsetky sezony Musim priznat, ze posledne 2-3 mesiace som zo Sama aj ja mimo, chudak moj Dean Nemozem zato, ked nam maly Sammy rastie do krasy Aj mne obcas chyba jeho povaha z minulosti, ale som rada ze sa vyvija a meni ako kazdy pod vplyvom takych okolnosti...verim, ze tam niekde v hlbke v srdci je stale rovnaky a ze ho takeho este uvidime... Idem upnut tu piesen pre vsetkych...do off topicu | |
|
| |
Počet príspevkov : 10688 Age : 47 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Sam Winchester 14.02.09 22:53 | |
| Já taky chápu, že se musí měnit, je to logické, ale prostě mi chybí to, jak s každým soucítil, snažil se Deana držet zpátky. A bez toho už to prostě není ono....na Deanovi mi vadila jeho lehkomyslnost a to, že nebral někdy ohledy na druhé a proto jsem si postupně zamilovala Sama. A teď když se "mění na Deana", je jasné, že už tak spokojená nejsem. Ale i tak ho už pořád budu mít raději než Deana, protože i přesto, jak se chová, je to uvnitř pořád ten samý Sammy, jako dřív. Jen bych chtěla vidět víc scén s tou jeho úžasnou laskavostí. Hele a s tím vzhledem mě zaujal hned záběr na začátku klipu, který je tady na té první fotce. Těsně po vymítání toho démona v 4x01. A když tam pak dali záběry ze začátku 1. série.... Je vůbec možný, aby to byl ten samý herec? Mně se zdá, jakoby se to natáčelo 10 let nebo kolik. | |
|
| |
Anwiel Winchester
| |
| |
janka410 Winchester
| Predmet: Re: Sam Winchester 14.02.09 23:08 | |
| Přesně Chrys...tady je vidět ten markantní rozdíl ... mladíček Sammy v první sérii a ten úžasně vyspělej chlap Sam ted ve čtvrté A souhlasím,že se mě taky nelíbí to,jak se ten citlivej Sammy snaží měnit na Deana...k němu mě to nejde, prostě to je najednou někdo jinej a já pořád doufám,že se k tomu "starému" Samovi zase někdy vrátíme | |
|
| |
| Predmet: Re: Sam Winchester 14.02.09 23:19 | |
| | |
|
| |
dion-fortune Winchester
| Predmet: Re: Sam Winchester 14.02.09 23:26 | |
| ale no aj sam je dobrý ale u mňa proste na deana nemá akurát si sťahujem to video a som teda zvedavá, keď ho tak vychvaľujete na tej stránke mi to seká, tak si počkám kým sa mi to stiahne a potom sa k tomu vyjadrím. k samovi. no veru...strašne sa zmenil. ale ja poviem, že mne sa zmena páči proste v 1 serke ma fakt zaujal minimálne... v 2 to bolo už trocha lepšie, ehm ehm heart v tretej ma dostal a v 4 sa mi tiež ohromne páči ono aj povahovo je to veľká zmena... teraz v tejto poslednej sérií,neviem, čo si myslieť,ale 3 séria je jednoznačne samova. proste tam sammy nemal chybu a odvtedy ho milujem strašne veľmi. ale aj v 4 serke sa mi páči určite viac ako napr v 1...proste sam je dosť komplikovaná postava... pár vecí na ňom veľmi nemusím, iné zase milujem-evil sam!!!! no ale rozhodne je to v poslednej dobe veľmi zaujímavá postava, ktorá prešla obdivuhodným vývojom, ktorý sa len tak nevidí. | |
|
| |
| Predmet: Re: Sam Winchester 14.02.09 23:32 | |
| | |
|
| |
dion-fortune Winchester
| Predmet: Re: Sam Winchester 14.02.09 23:48 | |
| chrys: ani nemusím ísť na základňu a tuším, že viem, čo myslíš no, ale k videu, lebo som ho už pozrela... akože to bola pecka!!!! ja som len valila oči. super vybrala pesničku a tie zábery... no ja som nestíhala registrovať ako sa to menilo, že preboha kto to je, bo tie zmeny... akože fakt... keď to tam skákalo medzi tými sériami tie klipy, tak to bolo krásne vidno. ozaj to super spravila a strašne sa mi to video páčilo sama tá baba vystihal úplne super a nádherné vybrala scény proste ja som unesená.... | |
|
| |
janka410 Winchester
| Predmet: Re: Sam Winchester 14.02.09 23:48 | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: Sam Winchester | |
| |
|
| |
| Sam Winchester | |
|