|
| Sam Winchester | |
|
+40lentilka Klenotka Weronička Peter67 Maria Dzowika4 wiktoriano janicag Ewis evetka lenkka Zizi calla Ellen Violet Fazulina Pa001 sonca12 Kacena222 Faith Anwiel Soniq dzajnisko CrazyD keksiiq Kaja bookika Kristine SkreechTina SNlois Madlen LenkaX22 Samabel Chrystelle janka410 Night Angel zoehart dion-fortune Silvia Sarinka 44 posters | |
Autor | Správa |
---|
dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 33 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Sam Winchester 14.02.09 23:59 | |
| jj ten klip bol dobrý a no ehm ehm aj my vieme svoje no ďakujem janicag to video je fakt super. btw ja mám sama stále radšej a radšej | |
| | | Chrystelle Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10688 Age : 47 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Sam Winchester 15.02.09 0:08 | |
| | |
| | | dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 33 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Sam Winchester 15.02.09 0:13 | |
| no promiň ale hádam mi nejdeš brať môj názor no a tam si myslím, že nehrozí nesúhlas ale mala by si byť rada, že som stále viac a viac namotaná na jareda a sama a vôbec za to nemôžeš ty ani janka a nie ma ešte takto buzerovať | |
| | | lentilka Winchester
Počet príspevkov : 2175 Age : 44 Registration date : 15.04.2008
| Predmet: Re: Sam Winchester 15.02.09 0:17 | |
| | |
| | | janka410 Winchester
Počet príspevkov : 5348 Age : 54 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Sam Winchester 15.02.09 0:18 | |
| No dion chválím,že přicházíš k rozumu a víš,co je pro koho dobré a teda jako rozhodně tě s Chrys nechceme do ničeho tlačit...to ani náhodou | |
| Predmet: Re: Sam Winchester 15.02.09 0:20 | |
| no hej v poslednej dobe badám, že sa na mne začína podpisovať ten čas strávený s vami dvoma ale tak našťastie dean je stále dean | |
| | | wiktoriano Winchester
Počet príspevkov : 2781 Age : 35 Bydlisko : No niekde Nálada : Nemám na nič čas čo je zaujímavé kedže celé dni nič nerobim... Registration date : 05.04.2008
| Predmet: Re: Sam Winchester 15.02.09 0:26 | |
| ani som sa nechcela pliesť do tejto vašej debaty. akože ja o tom viem tiež svoje no ale napíšem len toto video je krásne pesnička tiež a Sammy je tam naozaj zlatý ale ja som stále Dean girl a som mu verná takže Dean je skrátka najlepši a o tom nediskutojem a tiež by som brala podobné video viac zamerané na Deana | |
| | | Husitka Lovec v plienkach
Počet príspevkov : 266 Age : 47 Bydlisko : In my most daring dreams... Nálada : Všechno, jen ne normální. Registration date : 06.02.2009
| Predmet: Re: Sam Winchester 15.02.09 7:50 | |
| Chrystelle: Podle mě ano, to neznamená, že se mnou musí všichni souhlasit. A už vůbec to nečekám od Samgirls. Jediný, v co doufám, je to, že tu nejsou takové Samgirls, jaké jsem měla možnost potkat jinde, který musely "ponižovat" Jensena, aby se cítily líp. Takový chování fakt nechápu. Podle mě oba herci hrajou to svoje skvěle, zvlášť, když to vypadá, že povahově jsou na tom právě naopak, než co musí hrát, no, ale viděla jsem nějaké fotky Jensena, který mě přinutily si začít myslet, že on bude asi daleko víc Dean, než se dělá. A mimochodem, strašně ráda bych viděla díl s "body swap", už jen proto, že Jensen měl původně hrát Sama, tak by mě zajímalo, jak by Jared pojal Deana. janka: No, asi všechny víme svoje, že? | |
| Predmet: Re: Sam Winchester 15.02.09 10:10 | |
| Husitka: tak to ťa môžem upokojiť aj ja, že tuto všetci rešpektujeme oboch hercov aj postavy a oboch ich strašne milujeme len sa občas tak z lásky naťahujeme... veď vieš, nech je sranda body swap by som aj ja rada videla Inak myslíte si, že Sam ozaj prejde na dark side? Neviem, ale akosi som zmätená, lebo čas zo mňa chce vidieť evil sama a časť zo mňa sa bojí, čo sa stane, ak by sa toto stalo. Tiež by som chcela vidieť kúsok starého Sama späť.... akože super by bolo keby vedeli nejako skombinovať to, kto je teraz s tým, kým bol... | |
| | | Anwiel Winchester
Počet príspevkov : 4325 Age : 35 Bydlisko : Praha Nálada : smíšená Registration date : 09.04.2008
| Predmet: Re: Sam Winchester 15.02.09 10:32 | |
| No wou, co ste to tu vytvořili!!!! Já Sammymu podléhám víc a víc, ale hrozně moc se mi líbil už od začátku, ale stejně pořád zůstávam JohnGirl (to je oddanost, co!!! ) - citácia :
- tu nejsou takové Samgirls, jaké jsem měla možnost potkat jinde, který musely "ponižovat" Jensena, aby se cítily líp.
To ne, nic takovýho by tu nikdo z nás nesnesl!!!! Všechno je to tu ve srandě!!! Kdyby se tu někdo takový ukázal, tak bych byla hodně zklamaná!!! Dion: nad tím taky hodně přemýšlím.. Chtěla bych vidět Evil!Sama, ale s dobrym koncem.. víš takový to, že bude chvilku vyvádět evil věci a pak si to pomocí svýho brášky rozmyslí a bude big HUG!!!! A do další série by to byl zase aspoň trošku náš citliví Sammy.... No, na tomhle je vidět, že nečtu spoilery, protože tohle je asi hodně naivní představa... Ale to, že bude Evil, tim jsem si skoro jistá... | |
Počet príspevkov : 10688 Age : 47 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Sam Winchester 15.02.09 10:32 | |
| - dion-fortune napísal:
- no hej v poslednej dobe badám, že sa na mne začína podpisovať ten čas strávený s vami dvoma
My? My přece vůbec za nic nemůžeme. Za všechno může Jensen s Jaredem a ty to dobře víš, tak to neházej na nás. Husitka, já v první řadě rozlišuji mezi herci a postavami, takže nehrozí, abych v tomoto topicu jakkoliv "pomlouvala" Jensena kvůli tomu, jaký je nebo není Dean. Za to, jaký je Dean můžou scénáristi, Jensen ho jen ztvárňuje a to už je zase jiná kapitola. Ať by to zahrál sebe lépe, nezmění tím a ani nemůže změnit jeho povahu a právě kvůli té já mám raději Sama. Sice tady samozřejmě probíráme i vzhled, který souvisí s hercem, ale narozdíl od většiny fanynek nejsem prásklá do Deana kvůli jeho vzhledu, ale zamilovala jsem si Sama, přestože se mi původně Jared tolik nelíbil. Prostě se mi líbí, jak scénáristi tuhle postavu napsali a podle mě, kdyby byl jen trošku jiný, ani Dean by nebyl tím, čím je. Nevím, jestli sis někdy dřív četla něco z našich debat a jestli tedy víš, něco o mně a proč jsem se stala Samgirls. Proto jen stručně objasním, že jsem se na SN začala dívat kvůli Jensenovi, stejně jako většina fanynek, protože jsem ho zbožňovala z DA, Smallville a dalších seriálů a postavu Deana jsem si logicky zamilovala okamžitě. Už jen proto, jak skvěle ji Jensen ztvárňuje a taky pro jeho humor, obětavost pro rodinu a především proto, jak se staral o svého bratra. Jenže postupně jsem zjišťovala, že povaha Sama se mi začíná líbit víc a víc, prostě se začínal měnit a já jsem poznala, že má přednosti, které Dean nikdy mít nebude (ať už z jakéhokoliv důvodu). Sice mám taky ráda drsňáky Deanova typu, rebely a ...však všichni vědí, co je Dean zač, tak to zde nebudu vypisovat , ale já osobně dávám přednost typům jako je Sam. Ve třetí sérii mě začal Dean štvát, takže během ní už jsem se postupně stala "čistokrevnou" Samgirl. Ale netvrdím, že je Dean blbý, že ho nesnáším nebo nemám ráda. Naopak. Miluju ho a vím, že je úžasný, jen mě tak už nebere jako ostatní Deangirls. Mnohem víc si všímám Sama. A otevřeně přiznávám, že už mi občas dělají zle ty ódy na Deana, které čtu všude, kam se podívám. To se prostě člověku časem přejí. Je toho už vážně moc. Zatímco Sam má jen hrstku fanynek. Nikomu názory neberu, i když přiznávám, že je nechápu. Stejně jako třeba Deangirls nechápou mě. Nechápu, jak nějaké Samgirls můžou ponižovat Jensena. S tím jsem se tedy ještě nesetkala a už vůbec ne tady u nás na fóru. A pokud se tady něco objeví, tak jedině ze srandy, protože popichování je tady u nás běžné. Podle mě je Jensen skvělý herec a NIKDO jiný by nedokázal zahrát Dean tak úžasným způsobem, jako on. Stejně jako v roli Sama si neumím představit nikoho jiného. Ani bych nechtěla vidět, jak si prohodí role, leda bych si zkazila chuť. Mně to vážně vyhovuje takhle a podle mě by se tím nedalo ani posoudit, jak by to který z nich dokázal dobře zahrát a tedy podle toho třeba soudit, kdo z nich je lepší herec. Protože jsme už tak strašně zvyklí na současný stav věcí, že představa Jensena v roli Sama mě úplně..... To by byla jedině komedie a té jsme si už myslím užili dost. Jo, ještě bych chtěla napsat, když už jsem zase tak stručná , že se jen někdy "zlobím", když dávají fanynky okatě přednost Jensenovi před Jaredem a on pak jen na conu sedí a poslouchá. To mě vážně mrzí a je to logické, když Jareda miluju. Ale nemůžu se za to zlobit na Jensena, protože on za to nemůže. Ale to už vážně nepatří do tohoto topicu. dion, podle toho, co jsem vyčetla společně se Sarinkou ze spoilerů, to vypadá, že Sam dopadne veru zle. Takže si tu odpověď domysli podle sebe, nechci ti spoilerovat, když už tuším, co bude. | |
Počet príspevkov : 266 Age : 47 Bydlisko : In my most daring dreams... Nálada : Všechno, jen ne normální. Registration date : 06.02.2009
| Predmet: Re: Sam Winchester 15.02.09 10:51 | |
| dion: Děkuju, to jsem opravdu ráda. Takové to očerňování se mi nelíbí ani od jedné skupiny fanynek. Představ si, že nějaké holky, které znám, měly možnost potkat kluky ve Vancouveru, hrozně velký fanynky a všechno... Nějaký údajný PA jim řekl, ať počkají stranou, že Jared a Jensen za nimi přijdou potom (kdo by tomuhle uvěřil???), a když potom Jared a Jensen po natáčení hned odjeli (a pravděpodobně ani nevěděli, že tam na ně někdo tak dlouho čekal, protože jim to podle mě ani neřekli), tak se všechny holky na ně hrozně naštvaly a začaly je na LJ pomlouvat tak, že na ně ostatní fanynky začaly útočit a donutily je ty posty smazat. Já vím, že jedna z nich je lehce nestabilní a dokáže si poštvat proti sobě kohokoli tím, jak moc nemyslí, když něco píše (problémy se sebevědomím apod.; přesto ji mám pořád ráda, i když mě dokáže pěkně vytočit), ale tohle teda bylo něco. Myslet si, že se z nich kluci po namáhavým natáčecím dni zblázní, zvlášť, když podle mě o nich opravdu ani nevěděli. Nevím, osočování opravdu nesnáším a dokáže mě to naštvat i u mých kamarádek, a to je pak pěkně sjedu. Zvlášť když pomlouvají Jareda a Jensena kvůli naprostý blbosti. Já jsem snad neslyšela o někom jiným, kdo by byl ochotný obětovat tolik pro svoje fanoušky, a holky je začnou pomlouvat kvůli tomuhle... Takže jsem okamžitě přešla do "fight módu", když jsem slyšela, co tu bylo řečeno, aniž by mi došlo, že je to jen legrace. Ohledně Sama: JÁ NECHCI, ABY PŘEŠEL NA TEMNOU STRANU!!! A NECHCI, ABY TO WINCHESTRY POSTAVILO PROTI SOBĚ!!! Pardon, ale opravdu ne. Nový Sam se mi moc nelíbí, přijde mi nelítostný, jako kdyby ztrácel, co ho dělalo Samem. Sexy je, to ano, ale to mi u Sama nestačí. Vlastně ani u Deana ne. Já vím, že se musí vyvíjet, ale to, jak slepě věří Ruby, jak už několikrát obelhal Deana... Já chci zpátky toho milýho Sammyho z doby před Deanovou smrtí!!! | |
| Predmet: Re: Sam Winchester 15.02.09 11:06 | |
| chrys: no ja z teba nemôžem, ty nevieš stručne, že nie no, tak ale musím sa aj k pár veciam vyjadriť, lebo tak no poznáme sa... Ja mám úprimne tých ód na deana tiež občas dosť ale zase rada ich pár napíšem... skrátka deana milujem tak strašne veľmi, že mi nedá stále o ňom nepísať nejaké chvály a podobne. to isté však platí aj pre sama. som hold deangirl, ale sama milujem veľmi veľmi veľmi a tiež si rada pokecám o tom, ako úžasný je ja viem presne, že ty si prešla tým vývojom a úplne chápem prečo. proste pokiaľ som len pozerala SN a vôbec sa nezaujímala o jensena a jareda, tak som Samovi takmer vôbec nevenovala pozornosť. mala som ho samozrejme rada a v niektorých epkách ma totálne dostal, ale stále u mňa ani zďaleka nemal na deana... no keď som konečne dopozerala všetky diely, ktoré dovtedy vyšli tak som mala čas kým začne tretia séria a pozrela som pár interview a cony a podobne a čím viac som videla videí s jaredom, tým viac som ho milovala. dnes už bez problémov vravím, že medzi jaredom a jensenom nerobím rozdiely a oboch ich milujem rovnako. postava sama prešla ozaj dosť veľkým vývojom a s každou sériou sa mi páči viac a viac. dean však už bude asi stále mojím favoritom, pretože hoci mi v mnohých veciach inklinuje viac postava Sama, tak dean ma proste zaujal práve tou jeho komplikovanou povahou a sebaobetovaním a hlavne sebapodceňovaním. no a úplne neznášam ľudí, ktorí sú buďto deangirl alebo samgirl a na druhého z bratov neustále kydajú a tomu svojmu nepripustia žiadnu chybu. to proste nenávidím. tiež, keď sa silou mocou ťa snažia presvedčiť, že ten či onen je lepší. akože brr. dean aj sam spravili pár chýb a ani jeden z nich nie je dokonalý. ja však konanie oboch viem pochopiť a sam má v mojom srdiečku špeciálne miestečko, ktoré mu nikto nemôže vziať, aj keď dean bude vždy no.1, sam je skvelé no.2. podľa mňa by bolo zaujímavé sledovať body swap.... mohla by to byť sranda, ale už nie je v tejto sérií. radšej v 5 no a ja túto sériu spoilery nečítam a som zvedavá do kedy mi to vydrží ale teraz sa teda bojím ja chcem happy end podobne ako anwiel by som sama rada videla prejsť na dark side a potom vzápätí na to byť zase Sammy Husitka: no hej aj ja takých pár poznám proste nechápem takých ľudí. ja by som s nim spravila krátka proces no a neboj, my sa tu len tak naťahujeme... no a ja teda nového sama celkom môžem. hej, stratil dosť veľa vecí, ktoré som na ňom milovala aj táto jeho nová strana sa mi páči. možno preto, že mi viac pripomína deana neviem... ale ako som písala predtým, chcela by som aby tieto jeho dve strany vedeli nejako skombinovať....pretože ja som ani predtým nebola so samom 100% spokojná, ani teraz nie som... chcelo by to nejakú tú zlatú strednú cestu.
Naposledy upravil dion-fortune dňa 15.02.09 11:08, celkom upravené 2 krát. | |
| Predmet: Re: Sam Winchester 15.02.09 11:07 | |
| Anwiel: Bohužel jsem jich potkala dost, a možná mi to i svým způsobem zprotivilo Sama. Ale už jsem mu odpustila, JEMU ano. Chrystelle: Naprosto v pořádku. Já jsem byla, jsem a budu Deangirl. Ale nikdy nebudu očerňovat Sama/Jareda kvůli tomu. Taky jsem si všimla, jak někdy Jared nemá na co odpovídat, a je to vážně smutný, ale to podle mě holt souvisí s tím, že Jensen je holt typ, který se líbí min. 95% žen. Na druhou stranu má díky tomu Jared víc otevřených dveří, co se týče filmů atd. Je sexy, to ano, ale ne tak nějak "prvoplánovitě" jako Jensen, takže si o něm asi nikdo nemyslí, že je jen "hezounek", tak jako si to myslí o Jensenovi, díky čemuž podle mě nemá tolik nabídek mimo jako Jared. Jared naznačoval, že ho uvidíme víc jak na malém, tak na velkém plátně. A vzhledem k talentu oběma si myslím, že "body swap" by byl úžasný. | |
| | | | Husitka Lovec v plienkach
| Predmet: Re: Sam Winchester 15.02.09 11:13 | |
| dion: Ano, Sam už nemůže být stejný jako býval, ale chtěla bych ho trochu víc "samovitého" zase. Chybí mi, jaký býval. | |
| Predmet: Re: Sam Winchester 15.02.09 11:18 | |
| husitka: aj mne chýba, preto by som chcela, aby sa čiastočne vrátil k starému samovi, ale zase nechcem, aby bol zase tak "sladký". neviem, ale mne sa viac páčia taký trochu rebelskejší chlapi. akože nevravím, že chcem, aby bol sam ako dean, to nie...len by si mohol ponechať niečo z toho,kým je teraz, teda to sebavedomie a tak a zase by mohol byť trocha viac citlivejší a podobne... | |
| Predmet: Re: Sam Winchester 15.02.09 11:28 | |
| dion: To mně taky, myslím tedy typ mužských. A Sam se mi nelíbil celý sladký, jen mi chybí ta jeho laskavost a to, jak se pokaždé zamýšlel nad tím, jestli dělá dobrou věc, nebo ne. Teď prostě jde a loví a tak nějak asi už ani nemyslí na to, jestli by to šlo udělat i jinak. Přijde mi to, jako kdyby to naznačovalo, jak skončí. A já prostě nechci, aby byl temný a krutý a všechno. Už jen kvůli tomu ne, co si oba vytrpěli, čím museli oba projít. Navíc já věřím tomu, že nejen Sam držel Deana na uzdě, ale i naopak. Když jsem viděla, jak Sam vypadal, když "ztratil" Deana v Mystery Spot, jak nelítostný byl, zamrazilo mě. | |
| Predmet: Re: Sam Winchester 15.02.09 11:31 | |
| husitka: no presne to aj mne chýba. tá jeho láskavosť a morálnosť... fakt to vyzerá na dosť krutý koniec.... ale tak hádam aj keď to skončí nejako drasticky, tak ich potom ešte dajú dokopy, lebo inak ma šľahne... akože ja milujem ten ich bratský vzťah a teraz sa mi to všetko rúca pred očami... | |
| Predmet: Re: Sam Winchester 15.02.09 11:32 | |
| - Husitka napísal:
- A Sam se mi nelíbil celý sladký, jen mi chybí ta jeho laskavost a to, jak se pokaždé zamýšlel nad tím, jestli dělá dobrou věc, nebo ne. Teď prostě jde a loví a tak nějak asi už ani nemyslí na to, jestli by to šlo udělat i jinak.
Přesně moje řeč. I když podle mě nebyl Sam jen "sladký". Když bylo potřeba, taky dokázal jednat tvrdě...jen to za něj většinou dřív obstaral Dean, takže k tomu nedocházelo tak často. A jinak, jelikož teď nemám čas, tak opravdu tentokrát jen stručně , vám bohužel musím říct, spoilery nespoilery, tato série zcela určitě neskončí happy endem. | |
| | | | lenkka Winchester
Počet príspevkov : 2352 Age : 36 Bydlisko : kdekoľvek s mojim supermanom Nálada : predsvadobná Registration date : 06.07.2008
| Predmet: Re: Sam Winchester 05.04.09 21:07 | |
| | |
| Predmet: Re: Sam Winchester 05.04.09 21:11 | |
| | |
| | | lenkka Winchester
Počet príspevkov : 2352 Age : 36 Bydlisko : kdekoľvek s mojim supermanom Nálada : predsvadobná Registration date : 06.07.2008
| Predmet: Re: Sam Winchester 05.04.09 21:22 | |
| | |
| Predmet: Re: Sam Winchester 05.04.09 22:13 | |
| | |
| | | Sponsored content
| Predmet: Re: Sam Winchester | |
| |
| | | | Sam Winchester | |
|
| Povolenie tohoto fóra: | Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
| |
| |
| |