| 05x22 Swan Song | |
|
+8dzajnisko Zizi noky cleo Panthera Sarinka Ellen Fay 12 posters |
|
Autor | Správa |
---|
Fay Diabolský admin
Počet príspevkov : 2327 Age : 37 Bydlisko : psychiatrické oddelenie NR - izba č.16 Nálada : *tudududú tudútúúúú* Registration date : 03.03.2009
| Predmet: 05x22 Swan Song 27.03.10 19:27 | |
| máme názov epky.. fuh, som zvedavá, čo to bude.. | |
|
| |
Ellen Žltočočko
Počet príspevkov : 694 Age : 54 Bydlisko : SR Nálada : hope never dies... Registration date : 23.03.2008
| Predmet: Re: 05x22 Swan Song 27.03.10 19:32 | |
| Swan Song (Labutia pieseň)? Dúfam len, že Dean a Sam nebudú tancovať v baletných sukničkách. | |
|
| |
Sarinka Diabolský admin
Počet príspevkov : 7654 Age : 36 Bydlisko : Cardiff, UK Nálada : Sherlocked Registration date : 29.11.2007
| Predmet: Re: 05x22 Swan Song 27.03.10 20:03 | |
| Ellen, labutia pieseň znie, keď niekto odchádza, na rozlúčku, a keďže bude ďalšia séria, ehm, tak skôr tipujem, že niekto zomrie alebo tak.. ale tie sukničky by som nevylučovala... | |
|
| |
Ellen Žltočočko
Počet príspevkov : 694 Age : 54 Bydlisko : SR Nálada : hope never dies... Registration date : 23.03.2008
| Predmet: Re: 05x22 Swan Song 28.03.10 21:24 | |
| | |
|
| |
Panthera Winchester
Počet príspevkov : 1308 Age : 43 Bydlisko : Brno Nálada : Think slashy... be horny... ;) Registration date : 27.07.2009
| Predmet: Re: 05x22 Swan Song 28.03.10 21:38 | |
| Proč jen se nemohu zbavit pocitu, že nám odejde Koblížek v plné parádě? A já se změním ve smutnou hromádku neštěstí. Vidím asi tak, jako pm... | |
|
| |
cleo Winchester
Počet príspevkov : 4946 Bydlisko : Wales Nálada : upršaná :D Registration date : 10.05.2008
| Predmet: Re: 05x22 Swan Song 29.03.10 0:05 | |
| No však a koho ineho by mohli zabiť, ako chudaka Bobíka alebo Kobliha? Veď "šokujúco" vykosili čo sa dalo...a teraz bude strašne "šokujúce prekvapenie" keď umrie niektorý z nich dvoch...alebo znova zabijú bratov? To už by mohli potom zaradiť medzi dokumenty... Nemyslím si, že v SN bude ešte niečo čo by dokázalo prekvapiť... Možno by ma prekvapila podobna scena, ako z Panterinho obrazku, ale to by ma skôr potešilo, ako prekvapilo... | |
|
| |
Panthera Winchester
Počet príspevkov : 1308 Age : 43 Bydlisko : Brno Nálada : Think slashy... be horny... ;) Registration date : 27.07.2009
| Predmet: Re: 05x22 Swan Song 29.03.10 10:25 | |
| Koblížek nebo Bobík? To je Sophiina volba tohle. Následuje soukromý slash spoil. - Spoiler:
Měla bych návrh, spusťte knoflík - apokalypsa total bum - nezbyde nic, zeměkoule bouchne. Úvod šesté série - Bůh vyrobí novou kouli, nasadí tam Deana, Sama a Koblihu - milujte se a množte se... Ehm, to zavání mpregem, chtělo by to přihodit samičku, hlásí se někdo?
| |
|
| |
Fay Diabolský admin
Počet príspevkov : 2327 Age : 37 Bydlisko : psychiatrické oddelenie NR - izba č.16 Nálada : *tudududú tudútúúúú* Registration date : 03.03.2009
| Predmet: Re: 05x22 Swan Song 29.03.10 10:25 | |
| - citácia :
- Proč jen se nemohu zbavit pocitu, že nám odejde Koblížek v plné parádě?
počuj ale dakde dačo bolo o nejakom jednaní s Mishom o 6.sérii (ale neviem to kurňa nájsť).. uvidíme, čo povedia REPORTy z LA Conu, určite sa ho na to niekto spýtal.. Ale takú scénu si prosím aj ja EDIT: SLASH poznámka- Spoiler:
tak toto si zabila... ja scu mpreg s Koblihou!! to by bolo (možno by vyplnil tú koblihovú dieru a premenil by sa na buchtu s marmeládou vnútri
| |
|
| |
Panthera Winchester
| Predmet: Re: 05x22 Swan Song 29.03.10 10:35 | |
| Pořád číhám, kde se co objeví a pořád nic. Kripkouš se snaží, aby mě jako fanynku klepla Pepka. Slash - Spoiler:
Cheché, před čtvrt rokem jsem četla super mpregovou destielku, styl psaní nic moc, náladový těhotný Koblih a Dean z toho byl na prášky. Večer to pohledám, mám pocit, že tuhle jsem si z jistých důvodů i někam ukládala. Nakynutá buchta s marmeládou, třeba změní náplň na povidla. Počkat, jak se tam se Samem dohadovali, jestli to bude vajíčko, ježí zraky, budou z něj padat buchtičky se šodó... Ne, dnes mě opravdu neposlouchejte, mám pocit, že to kafe snad nebylo kafe.
| |
|
| |
Fay Diabolský admin
| Predmet: Re: 05x22 Swan Song 29.03.10 10:40 | |
| Ja fakt neviem, čo mám od tej epky očakávať.. a od 6.série tiež nee.. Swan Song môže byť rozlúčka s Ericom, čiže tam bude dačo hooodne evil.. Bobbíka mi je trocha ľúto, ale asi by som sa z toho dostala rýchlejšie, ako z Kobliha.. nevermind, čítala som jeden report z J2 panelu a vraj natáčali niečo, kde bol 18r. Sammy.. možno vykatujú jedného z bráchov a bude sa tam objavovať len ako napríklad John? (prípadne ako Jeff v Grey's Anatomy ako duch ). Tým by ma šokli teda .. Panthera: - Spoiler:
Vieš čo mi teď došlo? Že neviem kde som si uložila tie poviedky od teba, lol.. nepamätáš sa náhodou? Určite si mpreg Destiel prosím!!
| |
|
| |
Panthera Winchester
| Predmet: Re: 05x22 Swan Song 29.03.10 10:54 | |
| Dean & Sammy aka Randall & Hopkirk. Dean černý kvádro, Samík bílý kvádro a jdeme řešit duchařskou kriminalitu. Takže si jdu pro ubrousek a jdu utírat prskance na stole. Já Ti nevím, já bych je pro jistotu klepla po budkách oba dva a další sérku nasadila - začínáme odznova. Dean najde Samíka na škole... - Spoiler:
Povídky máš někde na přenosným disku, adresář Panthera. To je vše, co o tom vím.
| |
|
| |
Fay Diabolský admin
| Predmet: Re: 05x22 Swan Song 29.03.10 10:59 | |
| - citácia :
- Já Ti nevím, já bych je pro jistotu klepla po budkách oba dva a další sérku nasadila - začínáme odznova. Dean najde Samíka na škole...
oh sweet Lord, to by bolo skveléé Poslať Sere, okamžite!!! Keby sa im ešte podarilo klofnúť Jeffa a zaradiť ho medzi main cast, asi by som umrela od šťastia.. bolo by to greaaaaat! Ja ťa asi zbijem.. teraz nad tým budem celú dobru rozmýšlať (už som dlho nič nečítala, asi začnem hľadať ) | |
|
| |
Panthera Winchester
| Predmet: Re: 05x22 Swan Song 29.03.10 11:15 | |
| To jsem to dopracovala, každý mě chce bít, někteří i zabít... Ale byl by to dobrý začátek, Gembličiny killovací choutky by mohly být na pár dílů uspokojeny a my bychom se mohli zase bavit tím klasickým * jé duch - škrt a bum ho* způsobem. | |
|
| |
Fay Diabolský admin
| Predmet: Re: 05x22 Swan Song 29.03.10 11:18 | |
| to by sa páčilo aj mne.. a keby ich zabila nejak epicky (stále mi ide v hlave Romeo and Romeo scenár, Dean a Sam dead a Koblih si siahne a život ) a potom - 8 years earlier.. ale myslím, že je to dosť nedosiahnuteľná vízia, pretože obaja nám pekne zostárli.. čiže jedinou možnosťou môže byť 5 years after | |
|
| |
noky Nevinná obeť
Počet príspevkov : 34 Age : 37 Registration date : 24.11.2008
| |
| |
Fay Diabolský admin
| Predmet: Re: 05x22 Swan Song 22.04.10 10:42 | |
| - citácia :
- A beloved character faces death
nieeeeee | |
|
| |
Zizi Winchester
Počet príspevkov : 4217 Age : 36 Bydlisko : Havaj Nálada : Everyday is another opportunity to shine :) Registration date : 05.04.2008
| Predmet: Re: 05x22 Swan Song 22.04.10 11:15 | |
| - Ellen napísal:
Sa bojím, bojím..podľa poslednej epky to vyzerá na Bobbyho, keď po ňom Smrť tak ide. Nehceeeem aby Bobby zomreeel! Ellen ja si nemyslím, že to bude Bobby a podľa toho, že má byť 6 séria, tak netypujem ani Sama, či Deana. Bobbyho neodhadujem už len z dôvodu, že Jim vo svojom statuse na FB už dávnejšie písal niečo v tom zmysle, že ďakuje CW za to, že mu umožní živiť svoje dieťa ďalší rok Z tejto úvahy mi však zostala jedna postava, ktorá nás asi opustí a napriek tomu, že ja nie som zrovna nejaký CasFan, tak v poslednej dobe som schopná pripustiť, že ten okrídlenec mi tam bude chýbať. Ale uvidíme ako nás napokon Eric všetkých prekvapí. PS: Bobby je nedotknuteľný. Bobby proste nemôže zomrieť. Pre mňa to je postava, na ktorú nemôžu siahnuť. | |
|
| |
Fay Diabolský admin
| Predmet: Re: 05x22 Swan Song 22.04.10 12:53 | |
| - citácia :
- Jim vo svojom statuse na FB už dávnejšie písal niečo v tom zmysle, že ďakuje CW za to, že mu umožní živiť svoje dieťa ďalší rok
lenže to môže znamenať aj to, že sa objaví vo flashbackoch.. síce milujem oboch, ale bola by som radšej, keby ostal Cas.. jedine že mu spravia spin-off ako hovoril Misha ale o tom silno pochybujem | |
|
| |
Zizi Winchester
Počet príspevkov : 4217 Age : 36 Bydlisko : Havaj Nálada : Everyday is another opportunity to shine :) Registration date : 05.04.2008
| Predmet: Re: 05x22 Swan Song 22.04.10 13:36 | |
| No to síce môže, ale nemôžem si pomôcť, proste si to nemyslím. Hlavu hore keď už môžu mať vlastný spin-off Ghostfacers, tak Cas si myslím, že na tom nie je beznádejne. Len nejako neviem o čom by to bolo. Napadá ma len Cas ala Colombo | |
|
| |
dzajnisko Diabolský admin
Počet príspevkov : 1205 Age : 34 Bydlisko : Martin Nálada : ako aj dobrá, dalo by sa povedať :) Registration date : 19.04.2008
| Predmet: Re: 05x22 Swan Song 22.04.10 15:50 | |
| ani jedna jediná veta z toho spoileru sa mi nepáči! nech mi takéto veci nerobia, ach jaj... keby zabili Deana alebo Sama, tak ich aj tak vrátia do 6. sérky, nech si nájdu akúkoľvek výhovorku, ale ak zabijú Bobbyho alebo Casa proste nie Bobby už len kvôli tomu, že jej to Bobby, on drží pohromade, keď robia sprostosti... ale Cas? proste... konečne si ho fakt obľúbim a oni ho chcú zabiť?? nem! mám taký pocit, že keby ho zabili, tak by tam bola nuda, už prirástol k Winchesterovcom... no uvidíme - Zizi napísal:
- PS: Bobby je nedotknuteľný. Bobby proste nemôže zomrieť. Pre mňa to je postava, na ktorú nemôžu siahnuť.
vybavil sa mi jeden náš rozhovor v oranžovom školskom bufete | |
|
| |
Zizi Winchester
| Predmet: Re: 05x22 Swan Song 22.04.10 16:03 | |
| | |
|
| |
Maky Žltočočko
Počet príspevkov : 854 Registration date : 14.09.2009
| Predmet: Re: 05x22 Swan Song 22.04.10 22:50 | |
| Ten spoiler zní "faces death" - neznamená to, že nutně nemusí zemřít? Třeba je tím myšleno jen to, že bude čelit smrti - ne, že zemře. | |
|
| |
Maky Žltočočko
Počet príspevkov : 854 Registration date : 14.09.2009
| Predmet: Re: 05x22 Swan Song 23.04.10 22:08 | |
| Podle nového spoileru se Cas utká s Michaelem a souboj pro něj nedopadne dobře. Všechno nasvědčuje tomu, že skutečně zemře on. Navíc si začínám myslet, že scénáristé by pro něj v další sérii nenašli "uplatnění". Ono by se dalo překousnout, že zemře, kdyby zemřel smysluplně a ne jen proto, že už pro něj tvůrci seriálu nemají prostor. To mě štve. Nelíbí se mi představa, že zemře bez naděje, zklamaný z Boha a z toho, jak to všechno dopadlo. Že zemře vlastně nešťástný a zdeptaný. Když zemře bez víry ve stavu v jakém je, udělají z něj oběť. Měla jsem za to, že když je přeci jen hlavní postava (nebo jedna hlavních postav), znamená to, že v seriálu diváci sledují životní příběh téhle postavy, její vývoj a tak. Proto mi přijde vůči Casovi nefér, když jeho příběh prostě utnou a on bude nevyřešený. Když zemře, zbude po něm spousta otazníků. Takže jestli ho vážně chtějí zabít, měli by vzít tohle v potaz... | |
|
| |
Fay Diabolský admin
| Predmet: Re: 05x22 Swan Song 24.04.10 1:33 | |
| | |
|
| |
Panthera Winchester
| Predmet: Re: 05x22 Swan Song 24.04.10 2:16 | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: 05x22 Swan Song | |
| |
|
| |
| 05x22 Swan Song | |
|