| 05x18 Point of No Return (100th episode) | |
|
+9Hiro666 dion-fortune Fay Quake Lex Panthera Zizi str8tking dzajnisko 13 posters |
|
Autor | Správa |
---|
dzajnisko Diabolský admin
Počet príspevkov : 1205 Age : 34 Bydlisko : Martin Nálada : ako aj dobrá, dalo by sa povedať :) Registration date : 19.04.2008
| Predmet: 05x18 Point of No Return (100th episode) 16.04.10 10:26 | |
| okej, v skratke, epka bola super - lomička Deana a Casa, Zachove od*by pre Adama, Cas sa obetoval (alebo čo to urobil, bol skvelý celú epku ) a potom všetci traja bratia ako family len som zvedavá, čo bude s Adamom, keď zostal uväznený v tej miestnosti a tak Dean mi robil dosť nervy, okej, je zúfalý a tak ďalej, no na Sama bol fakt kretén ale ešteže to skončilo tak ako to skončilo the boys are back! | |
|
| |
str8tking Winchester
Počet príspevkov : 2698 Age : 33 Bydlisko : Dunajská Streda Nálada : Som doma :D:D konečne Registration date : 21.10.2008
| Predmet: Re: 05x18 Point of No Return (100th episode) 16.04.10 10:41 | |
| | |
|
| |
Zizi Winchester
Počet príspevkov : 4217 Age : 36 Bydlisko : Havaj Nálada : Everyday is another opportunity to shine :) Registration date : 05.04.2008
| Predmet: Re: 05x18 Point of No Return (100th episode) 16.04.10 10:48 | |
| džajni úplne si mi to vytrhla z úst. Ja si to ešte zhrniem Zach bol kretén a len čo začala epka, mala som chuť mu vytrhať perie Potom sa Dean choval ako keby jeho rozhodnutie bolo najsprávnejšie na svete a ako keby jeho slovo mohlo zachrániť celý svet, už by som mu natiahla, ale vtedy mu slovami uvalil Bobby Ako sa každé ráno pozerá na zbraň a jeden náboj a rozmýšľa, že to ukončí, ale neurobil to lebo sľúbil, že sa nevzdá. Joooj v duchu som si celý čas hovorila "what the hell are you doing Dean". Čo sa týka Adama. Môže hovoriť akokoľvek, že John bol len muž, ktorý ho raz ročne bral na baseball, všimli ste si tie jeho uštipačné poznámky a agresivitu? Však to bol obraz Deana. Má s nimi viac spoločné, než len krv. Sam bol úžasný. Tomu nemôžem vytknúť ani jednu vetu, či pohľad. Zjavne sa to všetko zmenilo a už to nie je Dean čo sa do poslednej chvíle snaží udržať rodinu pokope. Svinstvo bolo, čo mu Dean hádzal do očí. Že je slabý a že v neho neverí a Sam tam aj tak bol, keď sa prebral z tej bitky (btw. mne naozaj Cas lezie často na nervy, ale ako mu naložil? Pomyslela som si: "koledoval si si o to") Myslím, že Cas to vystihol. Vzdal sa neba a všetkého preto, aby im pomohol a Dean ho chcel podraziť. (žrala som mu ten plán ako rybka návnadu ) No a vtedy Sam povedal, že mu verí, pretože je to stále jeho Veľký Brat. To som myslela, že sa roztopím Ešte sa vrátim k jednej skvelej poznámke. Dean: Well, we're working on the power of love. Adam: How's that going? Dean: Not good. (a ten pohľad ) No a potom zachraňovanie a to Deanove žmurknutie. Ktovie čo je s Adamom a Cas bude hádam v poriadku. Aj keď som na konci skôr čakala, že Dean povie Samovi, že mu skúsi veriť, pretože vždy bol a bude jeho malý braček, ktorého sa zaprisahal chrániť, tak to skončilo krásnym bratským momentom a aj tak Sam vie, že Dean by ho nikdy nemohol nechať v sračkách. Úžasná epka. | |
|
| |
Panthera Winchester
Počet príspevkov : 1308 Age : 43 Bydlisko : Brno Nálada : Think slashy... be horny... ;) Registration date : 27.07.2009
| Predmet: Re: 05x18 Point of No Return (100th episode) 16.04.10 11:26 | |
| Když už si člověk myslel, že Zachi nemůže být větší *hovado*, opět jsme byli přesvědčeni o opaku. Citově náročné momenty, na ty byla epka bohatá. Na začátku, kdy si Dean sbalí svoje švestičky, tak to sem mnou dost hnulo. Ke konci a pak na úplný závěr, to byly výborné rozhovory Dean vs. Sam. You're not my father. Tohle si Deane Bobek nezasloužil. Až mě u srdce bodlo. (na stará kolena měknu, standardní postup) O něco později něco jako I just... I don't believe... In you, vůči Samovi. Jak se říká, zvíře zahnané do kouta nemá jinou možnost - kope a kouše. Nicméně závěrečnou větou jsi to celé nasadil zase do těch správných kolejí, takže Go on boys... Spolupráce Castiel & Sam ve spojení s Deanovou slabostí, parafráze Castiel & Dean při Samově odvykačce. Úsměvné, ale proč by ne, mně se to líbilo. Co se týká Castiela, konečně jsme v reálu viděli scénu, kterou zdálky nafilmovaly Minionky před pár týdny. Tady ta bitka ovšem vypadala mnohem lépe. K tomu si dovolím konstatovat, že Kobliha nepůsobila tak dřevěně a v boji dva na jednoho dokonce zvítězila. (ne, panu Collinsi opravdu rychlé bitky obvykle nejdou) *Slepit* zpátky Adama, zajímavý plán. Nicméně, když už by tedy na klasickou improvizaci došlo, proč by nešlo využít jinou rodinu, s podobným zázemím? Že je to podvod, to jim mohlo dojít dřív. Následně *hádka* mezi Deanem a Castielem. Jeho podraz, kdy ho poslal zpátky nahoru, to si nezasloužil. Navíc, pomyslel vůbec na to, co mu doma mohou provést? (ano, někdy jsem opravdu rýpavý detailista) Deane, Deane, tam jsem na pár minut nabrala hodně silný pocit, že jsi jen nabubřelý egoista, máš ve všem pravdu a přes to nejede vlak. No, pak Ti dal Castiel slušně na budku. Nadšená jsem byla zejména z této části rozhovoru. I gave everything for you. And this is what you give to me. Ano, tak tohle byla přesně věta jakoby doslova vystřižená z jednoho fanficu. Děj podobný, Dean dostal na kokos od Koblihy, konečně. Závěrečná Koblihova lest, nádhera, mohli to natáhnout a měl s tím strháváním oděvu pokračovat dál. A Dean si na konci aspoň vylepšil reputaci, doufám, že se ten Zachův ksicht už neobjeví, pil mi krev až příliš dlouho. Celkově epka opět pěkná, kouknout na to vícekrát, i to je možné. I když nazývat to *bombou*, či jak se to šíří po netu ve spojení stého dílu, to si nemyslím a byla bych v tomto ohledu opatrná. Je to sice jubilejní epi, byla pěkná, ale už byly i lepší. Slash poznámky:- Spoiler:
Blow me Cas. Tak to by si přálo mnoho fandů Deane, ne, že ne. Uf a pohled Castiela na Deana, když otevřeli se Samem Panic room. *slint, slint... Zachova poznámka na bratry. They are psychotically, irrationally, erotically codependent on each other. Mě už nic nepřekvapí. A konečně, když už si Koblížek sundával tu kravatu a pak ze sebe strhnul košilku, klidně mohl pokračovat dál a odhodit to všechno. Na závěr snad ještě poznámka, že to odhalení Koblihovy poznačené hrudě pro mě znamenalo málem infarkt. Mám snad úchylku na to znamínko pod pravou bradavkou.
| |
|
| |
Lex Pocestný duch
Počet príspevkov : 84 Age : 32 Bydlisko : DNV Nálada : prisposobuje sa okoliu Registration date : 17.06.2008
| Predmet: Re: 05x18 Point of No Return (100th episode) 16.04.10 12:09 | |
| Nooo akože, ištenem!! Castiel nám začína ale riadne zdivočievať! Najprv ich tam pokláti v lese ako dáky drevorubač, potom ten výprask, čo naložil Deanovi a nakoniec tá shirtless prehliadka Donatella Castielače!! "What are you waiting for?? COMMON'!! Som úprimne rád, že sa nám Dean zobudil zo zlého sna, bo tie jeho sentimentálne chvíľky typu "ako to už idem vzdať" a "Blow me, Cass! ( pardon, to naozaj nemalo chybu..) uff.. už aby tu bola 19-tka! | |
|
| |
Quake Nevinná obeť
Počet príspevkov : 8 Age : 33 Bydlisko : Humenne Nálada : Deprimujuca Registration date : 21.08.2008
| Predmet: Re: 05x18 Point of No Return (100th episode) 16.04.10 12:55 | |
| No ako ja neviem, ale mne sa epizoda zdala fakt dost nudna, na 100 vke som dufal ze sa pretrhnu ale dali zo seba zatial najmenej snad v tejto serii...zbytocne dlhe dialogy ktore aj tak ku nicomu neviedli, nerealisticke spravanie zachariah(s)a , skoro ziadny postup v dejovej liinii len dva kroky do zadu...Neviem co sa vam na tejto casti pacilo ale mne vobec, ale vobec nic...Hlavne tie dialogy ma dostali a dej ziadny...ked sa tolko omielalo ze to je sta cast, cakal som nejaky zvrat alebo postup v deji...ak tam nejaky bol tak nepatrny, takze velmi, velmi sklamany SOm uz dlhsiu dobu nazoru, ze Dean by mal povedat "yes" nebudeme hadzat vsetkych anjelov do jedneho vreca ale teraz zas budu vymyslat nejaku hlupost na zachranu sveta a takymito castami sa to zalostne pretahuje | |
|
| |
Fay Diabolský admin
Počet príspevkov : 2327 Age : 37 Bydlisko : psychiatrické oddelenie NR - izba č.16 Nálada : *tudududú tudútúúúú* Registration date : 03.03.2009
| Predmet: Re: 05x18 Point of No Return (100th episode) 16.04.10 13:21 | |
| Quake: podľa mňa tam trochu posun vpred bol - zistili sme, že Dean nakoniec nemusí byť Michaelov jediný vessel (inak prečo to tých magorov nenapadlo skôr?) a možno nakoniec nebude boj medzi Deanom/Michaelom a Samom/Luciferom, ale medzi Samom/luciferom a Adamom/Michaelom.. kua, to by bola kráááása to by som fakt nečakala.. Deana by pekne vyšachovali | |
|
| |
Zizi Winchester
Počet príspevkov : 4217 Age : 36 Bydlisko : Havaj Nálada : Everyday is another opportunity to shine :) Registration date : 05.04.2008
| |
| |
Fay Diabolský admin
Počet príspevkov : 2327 Age : 37 Bydlisko : psychiatrické oddelenie NR - izba č.16 Nálada : *tudududú tudútúúúú* Registration date : 03.03.2009
| Predmet: Re: 05x18 Point of No Return (100th episode) 16.04.10 14:05 | |
| jj, časom by sa rozpadol ee, mne to ušlo, to je v pohode, ja som to kukala na streame ráno a asi som nedávala pozor máš pravdu.. EDIT: ale keď sa nad tým zamyslím, čo ak to neni pravda?? kua, ja to stále nechápem, veď nie je jedno, kto je matka, keď im išlo o Johna?? Mary predsa nie je pre nikoho vhodný "vessel", či?? ja v tom má nejaký guláš | |
|
| |
Zizi Winchester
| Predmet: Re: 05x18 Point of No Return (100th episode) 16.04.10 14:14 | |
| Fay: pohoda ja som mala titulky, tak preto som zostala kukať Ja sa v tých ich zákonitostiach strácam už nejakú dobu. Ale zjavne ide okrem tej pokrvnej línie aj o iné činitele. O aké je asi tajomstvo, keďže aj Casa to zmiatlo | |
|
| |
Quake Nevinná obeť
Počet príspevkov : 8 Age : 33 Bydlisko : Humenne Nálada : Deprimujuca Registration date : 21.08.2008
| Predmet: Re: 05x18 Point of No Return (100th episode) 16.04.10 18:05 | |
| ine cinitele... Kedze adam bol len pasca aby sa dean ukazal, asi to fakt nakoniec ostane medzi Deanom a Samom a ak nezasiahne Boh, tak sa bojim najhorsieho, a to nejakeho smiesneho sposobu ako nakoniec dobro zvitazi, len aby mali ako uzavriet seriu...Asi to vyznie detinsky, ale fakt by som privital keby Dean pokecal s MIchaelom, Povedal by ano, Sam taktiez, predviedli by hviezdne vojny demoni vs. Anjeli, Dean vs. Sam (michael vs. Belzebub) Dean by vyhral, Svet by bol v pohode, Sama by ozivili za hrdinske sluzby vlasti a zili by stastne az do...smrti dajme tomu...trosku naivna predstava, ale stale lepsie ako nejaky uspavaci prasok Luciferovi do dzusu a prerezanie tepny ked bude spat.. | |
|
| |
Zizi Winchester
| Predmet: Re: 05x18 Point of No Return (100th episode) 16.04.10 18:40 | |
| Mňa inak v dnešnej epke zarazilo, že Adam bol pochovaný v lese. Neviem, ale ak si správne pamätám tak v 4x19 ho predsa spálili. Tak prečo ho Cas našiel v neoznačenom hrobe uprostred lesa? Aj keď bude asi také isté ako keď sa Bobbymu vrátila žena Proste si už zlo alebo dobro vyberie osobu a tú si hoci aj pozliepa. | |
|
| |
Quake Nevinná obeť
| Predmet: Re: 05x18 Point of No Return (100th episode) 16.04.10 18:45 | |
| Uz to je davno co som to videl ale tusim ze na Adama sa len premenil ten netvor ak spravne pamatam tak mozno potom len spalili toto čudo namiesto Adama lebo jeho telo asi nenasli....nvm...Na zaciatku stvrtej epizody tiez boby myslim ze hovoril ze dobre ze deana nespalili ale pochovali lebo sam sa ho snazil priniest spat, tak asi nato je potrebne telo....ale Bohu(anjelom) nic nieje nemozne | |
|
| |
Zizi Winchester
| Predmet: Re: 05x18 Point of No Return (100th episode) 16.04.10 19:00 | |
| Ale však telo našiel Dean v tej hrobke. | |
|
| |
Quake Nevinná obeť
| Predmet: Re: 05x18 Point of No Return (100th episode) 16.04.10 19:07 | |
| fakt to bolo davno takze asi fakt kecam z cesty.. tak to bud reziser nedomyslel, alebo tam odfuklo popol....ktohovie... | |
|
| |
Panthera Winchester
Počet príspevkov : 1308 Age : 43 Bydlisko : Brno Nálada : Think slashy... be horny... ;) Registration date : 27.07.2009
| Predmet: Re: 05x18 Point of No Return (100th episode) 16.04.10 19:53 | |
| Co si pamatuju, tak ho spálili někde v lese. Tam mám v hlavě jen pěknou scénu, kdy koukají do plamenů. Zach holt dokázal i z popela poslepovat plnohodnotného člověka. | |
|
| |
dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 33 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: 05x18 Point of No Return (100th episode) 16.04.10 20:49 | |
| tak len v rýchlosti, za chvíľku mi začína ďalšia akcia hlavne som rada, že som si epku stihla pozrieť vo vlaku, lebo som sa na ňu veľmi tešila a asi by som si tento víkend tak neužila anyway.... ja musím priznať, že som bola sklamaná. osobne som čakal viac od tejto epizódy. bolo tam veľa vecí, ktoré tam podľa mňa nemuseli byť. deanovo správanie na začiatku, vôbec to, že tam zase bol adam, zach v bare... no skrátka veľa podľa mňa zbytočných vecí. stále si však myslím, že to epka bola relatívne dobrá, keďže tam bolo niekoľko scén, ktoré som si totálne zamilovala (väčšina- skoro všetky s casom). ako srsly castiel bol v tejto epke úplne dokonalý a tie deanove hlody k tomu.... "blow me" "last time somebody said that to me I got laid" - dúfam, že som to dobre napísala, a že som si to dobre zapamätala ale tak hádam viete, čo myslím. to naozaj túto epku z môjho pohľadu spravilo veľmi zaujímavou ako dal castiel do držky deanovi je môj total favourite moment a samozrejme rozhovor bratov na konci a ešte zopár iných vecí, ktoré v dôsledku nedostatku času a kofeínu v krvi, nemám silu momentálne rozpisovať suma sumárum, epka bola dobrá, ale mohla byť aj lepšia | |
|
| |
Hiro666 Crossroads demon
Počet príspevkov : 562 Age : 37 Bydlisko : Michalovce Nálada : good Registration date : 28.12.2007
| Predmet: Re: 05x18 Point of No Return (100th episode) 16.04.10 22:37 | |
| Tak na to epizoda mala plnu pekny scen . Napriklad ked Bobby ukazal pistol a z vrecka si vvybral naboj . A ze on ho chce pouzit na to aby sa zabil. Potom rozhovor medzi Adamo a Samom o to co je lepsie ked vidi Johna pomaly kazdy den alebo razrocne. Ci rozhovor medzi Sam a Dean , o tom ako Dean neveri Samovi a boji sa ze Sam povie ano. Ci ako Cas zbil Dean a prtim bol riadne nastvany , Inac som velmi zvedavy ako to bude dalej s Casom a Adamom. A este vysiel moj sukromny tip ,kto zomrie v tej epizode -Zach | |
|
| |
Lex Pocestný duch
Počet príspevkov : 84 Age : 32 Bydlisko : DNV Nálada : prisposobuje sa okoliu Registration date : 17.06.2008
| Predmet: Re: 05x18 Point of No Return (100th episode) 17.04.10 11:21 | |
| | |
|
| |
Fay Diabolský admin
| Predmet: Re: 05x18 Point of No Return (100th episode) 17.04.10 17:37 | |
| na lj som čítala veľmi zaujímavú diskusiu a som zvedavá, čo na to poviete.. ako je možné, že Dean mohol zabiť Zacha, keď predtým to bolo tak, že anjela mohol zabiť len anjel??? Lebo vec z predchádzajúcej epky sa teoreticky vyriešila (myslím to že Bitch of Babylon môže zabiť len servant of Heaven) - Dean predsa povedal na konci 4 sérky že sa z neho stáva "Boží bojovník" | |
|
| |
janča Winchester
Počet príspevkov : 1216 Age : 34 Bydlisko : Vysočina Nálada : docela fajn Registration date : 29.07.2009
| Predmet: Re: 05x18 Point of No Return (100th episode) 17.04.10 18:27 | |
| Jupíííííííí, já mám takovou radost, že Dean se konečně po té ostré slovní i ruční domluvě vrátil opět „nohama na zem“. Upustil od té své utkvělé představy říct ANO a nechal se přesvědčit, že je i jiná cesta. A hlavně je pro něho zase na prvním místě jeho bratříček Sammy, kterého musí chránit. A teď se do toho vrhnou hoši společně, protože jen tak porazí zlo. | |
|
| |
Zizi Winchester
| |
| |
Fay Diabolský admin
| Predmet: Re: 05x18 Point of No Return (100th episode) 17.04.10 21:42 | |
| nemyslím to tak že je oveslený.. toto: Cas: Slobodne vstupuješ do služieb Boha a jeho anjelov? Dean: Hej, presne. Cas: Povedz to. Dean: Slobodne vstupujem do služieb Boha a vás. Tým sa z neho teoreticky stal Boží toten a to teoreticky aj riešili dakde, že vstúpil do služieb Boha (myslím že na začiatku 5 série).. takže, kto vie, prečo sa mu toho Zacha podarilo zabiť.. fakt by ma to ale zaujímalo | |
|
| |
Zizi Winchester
| Predmet: Re: 05x18 Point of No Return (100th episode) 17.04.10 22:48 | |
| Na ten sľub som akosi absolútne zabudla Tým by sa teda objasnilo prečo je Dean schopní toho čoho je | |
|
| |
Sarinka Diabolský admin
Počet príspevkov : 7654 Age : 36 Bydlisko : Cardiff, UK Nálada : Sherlocked Registration date : 29.11.2007
| Predmet: Re: 05x18 Point of No Return (100th episode) 17.04.10 23:25 | |
| A najlepšie bolo, že sa na Zacha najskôr vrhol Sam s tým nožom, to som vôbec nepochopila To, že ho zabil Dean ešte beriem, ale Sam by nemal najmenšiu šancu, či? | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: 05x18 Point of No Return (100th episode) | |
| |
|
| |
| 05x18 Point of No Return (100th episode) | |
|