Fay Diabolský admin
Počet príspevkov : 2327 Age : 37 Bydlisko : psychiatrické oddelenie NR - izba č.16 Nálada : *tudududú tudútúúúú* Registration date : 03.03.2009
| Predmet: Re: 05x20 The Devil You Know 04.05.10 22:07 | |
| Sam tým Brady's odkazoval na jeden TV seriál čo chodil v US o jednej veľkej rodine.. volá sa to Brady Bunch.. on mu potom predsa odpovedal že oni nie sú ako Huxtable - tým myslí Cosby Show | |
|
JMMM Lovec v plienkach
Počet príspevkov : 208 Age : 37 Bydlisko : Slovensko, Zem, Slnečná sústava, Mliečna cesta, Vesmír: Svet, kde nadprirodzeno má svoje čaro Nálada : daždivá Registration date : 21.11.2009
| Predmet: Re: 05x20 The Devil You Know 05.05.10 9:08 | |
| Až tak ďaleko moje znalosti amerických seriálov nesiahajú . Ale ďakujem za vysvetlenie. | |
|
Fay Diabolský admin
Počet príspevkov : 2327 Age : 37 Bydlisko : psychiatrické oddelenie NR - izba č.16 Nálada : *tudududú tudútúúúú* Registration date : 03.03.2009
| Predmet: Re: 05x20 The Devil You Know 05.05.10 9:39 | |
| nie je zač.. to vieš, profesionálna deformácia | |
|
Ellen Žltočočko
Počet príspevkov : 694 Age : 54 Bydlisko : SR Nálada : hope never dies... Registration date : 23.03.2008
| Predmet: Re: 05x20 The Devil You Know 05.05.10 22:06 | |
| Ešte som zabudla, čo mi v tomto dieli vadilo. To, ako Dean povedal, že Crowleymu verí. Nie, že ho potrebuje, alebo že jeho ponuku chce využiť, ale "že mu verí". To mi pripadalo voči Samovi ako podraz. Veď koľko krát mu vyhadzoval na oči, že veril Ruby a len nedávno mu dal najavo, že už začína veriť aj jemu. A teraz Crowley? Ani sa nečudujem Samovi, že hneď siahol po fľaške. Aj keď ten rozhovor cez telefon medzi Samom a Bobbym, pri ktorom obaja poťahovali z fľašky bol fakt dobrý. Strašne by som chcela vedieť, ako mienia dostať Lucifera späť do tej klietky. Ja by som navrhovala, aby bol Sam volavkou. Aspoň by to bolo napínavé. | |
|
majtika01 Pocestný duch
Počet príspevkov : 50 Bydlisko : Dunajska Streda Nálada : I'm okay my sweetheart ... :-D tik, tikt, tik...BUM Registration date : 09.01.2010
| Predmet: Re: 05x20 The Devil You Know 14.05.10 15:31 | |
| Zaujímavá epka ( nebude mojim trhákom, ale dalo sa, veľa vecí sa v nej zase objasnilo a nových vecí sa vynorilo )...no som celkom zvedavá, ako to skončí s Bobom...a Crowley...iný frajer...Lúbilo sa mi, ako sa najedoval...čistá elegancia...pohľad ojeb....ča a obchodníka v jednom. Presne vedel, ako ma s Deanom jednať, aby ho dostal tam, kam potrebuje. No neverím mu ani za mák...toto ešte zle dopadne aj keď tvrdí, že je na ich strane, ako sa to vezme...On je na vlastnej strane, len sa potrebuje za niekoho skryť...Proste BUSINESS je BUSINESS. Dôležité je, že si zachráni svoj pekný a skvele vyzerajúci ZADOK a jeho obľúbený oblek zostane bezo škvrny. No Sam začína mať na mále...neviem, prečo začínam mať ten pocit, že sa schyľuje k najhoršiemu | |
|
Sponsored content
| Predmet: Re: 05x20 The Devil You Know | |
| |
|