| Všeobecné spoilery | |
|
+20Ettie Silvia Zizi JMMM cleo Nemix Anwiel 333 Hiro666 andy dion-fortune Ellen Panthera Ver noky mummy Maky dzajnisko Fay Sarinka 24 posters |
|
Autor | Správa |
---|
Sarinka Diabolský admin
Počet príspevkov : 7654 Age : 36 Bydlisko : Cardiff, UK Nálada : Sherlocked Registration date : 29.11.2007
| Predmet: Všeobecné spoilery 18.05.10 16:44 | |
| Jensen v jednom rozhovore pre brazílsky časopis prezradil čosi o šiestej sérii. - citácia :
I’m excited about next season because we’re pushing the “restart” button.
How come? By the way, how is possible to continue after getting the Apocalypse done?
For the creative aspect, we need to understand we just got over a gigantic climax and we’re getting into an unknown territory. The Apocalypse was avoided. That’s why we getting forward a few years and see where the Winchesters are and how it’s their lives. I can’t help, but think of the final scene of “The Hurt Locker” (2009 Oscar winner), when the main character sees himself in front of a shelf with several cereal boxes and doesn’t know what to do. The guy disarms bombs in Iraq, but gets lost on the supermarket! That is not his reality, just like not being a hunter looks like a different world to Dean. All his life was dedicated to one single task, almost like a voluntary slavery, now it’s time to face the monster of real world. That’s totally new to me, through the acting perspective, and I’ll explore a lot more of Dean’s life, that’s why I’m so excited. A kind of introspective tension, like inside monsters. Vraj to ten časopis totálne prekrútil a Jensen len hovoril, čo si myslí, že sa stane. Zdroj a celý rozhovor: - kód:
-
http://ditta-spn.livejournal.com/18365.html Ak natrafíte na ďalšie spoilery, šup sem s nimi
Naposledy upravil Sarinka dňa 30.05.10 21:20, celkom upravené 1 krát. | |
|
| |
Fay Diabolský admin
Počet príspevkov : 2327 Age : 37 Bydlisko : psychiatrické oddelenie NR - izba č.16 Nálada : *tudududú tudútúúúú* Registration date : 03.03.2009
| Predmet: Re: Všeobecné spoilery 18.05.10 16:51 | |
| podľa mňa je tam dôležitejšia táto veta: - citácia :
All his life was dedicated to one single task, almost like a voluntary slavery, now it’s time to face the monster of real world. That’s totally new to me, through the acting perspective, and I’ll explore a lot more of Dean’s life inak Misha a Bobby budú na isto v prvých dvoch epkách | |
|
| |
Sarinka Diabolský admin
Počet príspevkov : 7654 Age : 36 Bydlisko : Cardiff, UK Nálada : Sherlocked Registration date : 29.11.2007
| Predmet: Re: Všeobecné spoilery 18.05.10 16:57 | |
| Ja som pri tej vete zaspávala už len tá predstava unudeného Deana alebo Deana vystrašeného v uličke v supermarkete...
Naposledy upravil Sarinka dňa 18.05.10 17:03, celkom upravené 1 krát. | |
|
| |
Fay Diabolský admin
Počet príspevkov : 2327 Age : 37 Bydlisko : psychiatrické oddelenie NR - izba č.16 Nálada : *tudududú tudútúúúú* Registration date : 03.03.2009
| |
| |
Sarinka Diabolský admin
| |
| |
Fay Diabolský admin
| |
| |
dzajnisko Diabolský admin
Počet príspevkov : 1205 Age : 34 Bydlisko : Martin Nálada : ako aj dobrá, dalo by sa povedať :) Registration date : 19.04.2008
| Predmet: Re: Všeobecné spoilery 18.05.10 17:15 | |
| ja som síce Dean&Lisa fanúšik, ale len pokiaľ sú spolu chvíľku za celú sériu, keď-tak za dve budúcnosť SN točiacu sa okolo holúbkov a Deana v supermarkete, teda nevidím a ani nechcem, to by z toho bol nový OTH s kedysidávnomysterióznym podtónom a to koniec | |
|
| |
Maky Žltočočko
Počet príspevkov : 854 Registration date : 14.09.2009
| Predmet: Re: Všeobecné spoilery 18.05.10 22:11 | |
| - citácia :
- inak Misha a Bobby budú na isto v prvých dvoch epkách
Prima, vlastně skvěle Můžu se zeptat na zdroj? Já totiž nikde žádné info o tom, jak to s Mishou příští rok bude, neobjevila... | |
|
| |
Fay Diabolský admin
| Predmet: Re: Všeobecné spoilery 18.05.10 22:23 | |
| - citácia :
- Můžu se zeptat na zdroj?
Misha to hovoril na AHB2 (con v Australii) a Jimbo na A4 (con v Anglicku) | |
|
| |
Maky Žltočočko
Počet príspevkov : 854 Registration date : 14.09.2009
| Predmet: Re: Všeobecné spoilery 18.05.10 22:41 | |
| - citácia :
- Misha to hovoril na AHB2 (con v Australii) a Jimbo na A4 (con v Anglicku)
Díky! Musím dávat větší pozor na to, co se děje kolem | |
|
| |
mummy Diabolský admin
Počet príspevkov : 525 Age : 36 Registration date : 15.02.2009
| Predmet: Re: Všeobecné spoilery 19.05.10 19:48 | |
| zdá sa, že mám z conu v Asutrálii nejaké medzery, nič také som nezachytila, ale super | |
|
| |
noky Nevinná obeť
Počet príspevkov : 34 Age : 37 Registration date : 24.11.2008
| Predmet: Re: Všeobecné spoilery 20.05.10 14:55 | |
| POPIS 6. SERIE : SUPERNATURAL: Season six will be a season of mystery and shadow. Heaven and Hell have been left in complete disarray since the apocalyptic events of season five. And now, monsters, angels and demons roam across a lawless and chaotic landscape. And so Dean Winchester, who has retired from hunting and sworn never to return, finds himself being pulled back into his old life – pulled back by none other than Sam Winchester, who has escaped from Hell. The two reunite to beat back the rising tide of creatures and demon-spawn, but they quickly realize that neither are who they used to be, their relationship isn’t what it used to be, and that nothing is what it seems. Už sa teším | |
|
| |
Ver Pocestný duch
Počet príspevkov : 120 Age : 38 Bydlisko : Brno Nálada : záleží na mnoha faktorech Registration date : 18.05.2010
| |
| |
Panthera Winchester
Počet príspevkov : 1308 Age : 43 Bydlisko : Brno Nálada : Think slashy... be horny... ;) Registration date : 27.07.2009
| Predmet: Re: Všeobecné spoilery 20.05.10 16:05 | |
| | |
|
| |
Ellen Žltočočko
Počet príspevkov : 694 Age : 54 Bydlisko : SR Nálada : hope never dies... Registration date : 23.03.2008
| Predmet: Re: Všeobecné spoilery 23.05.10 0:46 | |
| Ja som z tých spoilerov nič neporozumela, ani po preložení transaterom v Googli. Bude 6.séria o Deanovi, žijúcom obyčajným životom, alebo sa Dean vráti späť k loveniu, lebo ho stiahne Sam? A má to byť Sam, či Sam/Lucifer? Nedalo by sa pre nás, neangličtinárov urobiť krátke zhrnutie spoilerov, prosím? | |
|
| |
Fay Diabolský admin
| Predmet: Re: Všeobecné spoilery 27.05.10 1:26 | |
| - citácia :
- Rest assured, "Supernatural" fans. The CW and Warner Bros have officially confirmed to Zap2it that fan-favorite actors Misha Collins (Castiel) and Jim Beaver (Bobby Singer) are expected to join Jared Padalecki and Jensen Ackles on episodes of "Supernatural" next season.
When Season 6 begins, Dean has retired from hunting and, after making a promise to uphold Sam's dying wish, sworn never to go back to that life. Sam, who has somehow escaped from Lucifer's cage, will have to convince him to get back on the road to deal with the aftermath of the battle between Heaven and Hell.
Luckily, they'll have their father figure Bobby on their side, and Castiel's newly-regained angel powers should come in handy as well. trochu som to skosila, ale dôležité je, že Misha a Bobby sú istí na celú 6 sériu.. ide v podstate o to, že Dean po tom, ako sľúbil Samovi, že nebude loviť, odíde za Lisou (to sme videli) a že teda "nebude lovec" - bude žiť normálnym životom.. A Sammymu sa nejak podarí ho presvedčíť, aby sa s ním znova vydal na cestu (nechápem čo a ako a prečo) | |
|
| |
dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 33 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Všeobecné spoilery 27.05.10 1:40 | |
| woohoo castiel a bobby to je to jediné, na čom mi záleží | |
|
| |
dzajnisko Diabolský admin
Počet príspevkov : 1205 Age : 34 Bydlisko : Martin Nálada : ako aj dobrá, dalo by sa povedať :) Registration date : 19.04.2008
| Predmet: Re: Všeobecné spoilery 27.05.10 12:53 | |
| aj ja som bola rada, keď som to čítala, Cas a Bobby sú späť no, tiež mi prišlo divné, že Sammy presvedčí Deana znova na lov, fakt by ma zaujímalo aké sú tie následky boja neba a pekla, keď vlastne spolu ani veľmi nebojovali, nie? A prečo sa práve Dean a Sam musia vysporiadavať s tými dôsledkami? Ahá, jasné, SN | |
|
| |
Sarinka Diabolský admin
| Predmet: Re: Všeobecné spoilery 27.05.10 15:37 | |
| Ellen: cez víkend preložím všetky spoilery na šiestu sériu, čo doteraz vyšli a šupnem na stránku | |
|
| |
Fay Diabolský admin
| Predmet: Re: Všeobecné spoilery 27.05.10 16:02 | |
| ja už vidím to "presviedčanie" (čítala som skvelú hlášku na nete a nemôžem sa nepodeliť)
S: "Hey bro, are you with me?" D: "Yes, let's go Sammy" *leaving Lisa* | |
|
| |
Ellen Žltočočko
Počet príspevkov : 694 Age : 54 Bydlisko : SR Nálada : hope never dies... Registration date : 23.03.2008
| Predmet: Re: Všeobecné spoilery 27.05.10 23:48 | |
| Fay: ďakujem, že si ma uviedla do obrazu. Sarinka: vopred ďakujem za preklad spoilerov na šiestu sériu. Ale odľahlo mi, lebo už som sa začala báť, že v šiestej série bude Dean iba deprimovane sedieť na Lisinej verande a s pivom v ruke spomínať na staré časy, Sam ho bude okulárom špehovať z najbližšieho stromu, Bobby pôjde do dôchodku a Castiel bude poletovať v nebi. Ale podľa spoilerov to vyzerá, že ma tam hore niekto vyslyšal, a že Dean a Sam budú zase loviť a Bobby s Castielom budú v hre tiež. Hip-hip hurá!!! Len dúfam, že tentoraz bude viac akcie a torturingu, ako v piatej sérii. | |
|
| |
andy Pocestný duch
Počet príspevkov : 55 Age : 46 Bydlisko : bratislava Nálada : v ocakavani lepsich zajtrajskov Registration date : 06.11.2008
| Predmet: Re: Všeobecné spoilery 27.05.10 23:53 | |
| Len ma zaujima, co urobia s Lisou a s Benom, ked budu nazive, budu potencialny ciel pre demonov, tak dufam, ze neumru hned na zaciatku | |
|
| |
Fay Diabolský admin
| Predmet: Re: Všeobecné spoilery 28.05.10 1:28 | |
| | |
|
| |
andy Pocestný duch
Počet príspevkov : 55 Age : 46 Bydlisko : bratislava Nálada : v ocakavani lepsich zajtrajskov Registration date : 06.11.2008
| Predmet: Re: Všeobecné spoilery 28.05.10 14:31 | |
| ja dufam, ze to tak neurobia, aj ked sa to ponuka: Dean sa vrati na lov kvoli pomste. Ale bolo by to uz otrepane, tak snad to spravia inak. Mozno budu robit lovca aj z Bena, ale zas to sa im nepacilo, ze deti by tak nemali vyrastat a Lisa bude urcite protestovat a rozidu sa ;-) | |
|
| |
Hiro666 Crossroads demon
Počet príspevkov : 562 Age : 37 Bydlisko : Michalovce Nálada : good Registration date : 28.12.2007
| Predmet: Re: Všeobecné spoilery 28.05.10 20:49 | |
| Podla to bude tak ze Dean pojde zo Samov prec. No nakonci epizody sa vrati Dean spat ku Lise a Benovi a najde ich oboch mrtvych . | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: Všeobecné spoilery | |
| |
|
| |
| Všeobecné spoilery | |
|