| Všeobecné spoilery | |
|
+20Ettie Silvia Zizi JMMM cleo Nemix Anwiel 333 Hiro666 andy dion-fortune Ellen Panthera Ver noky mummy Maky dzajnisko Fay Sarinka 24 posters |
|
Autor | Správa |
---|
Ellen Žltočočko
Počet príspevkov : 694 Age : 54 Bydlisko : SR Nálada : hope never dies... Registration date : 23.03.2008
| Predmet: Re: Všeobecné spoilery 09.11.10 10:35 | |
| Keby boli rozumní a hlavne kreatívni mohli by nakrútiť dokopy osem sérii. Toby bolo také pekné osudové číslo. Len by sa museli prebrať z toho umierania. Predstavujem si to asi takto: v tejto sérii by bojovali o Samovu dušu (tu už ťažko niečo zlepšiť), ale v ďalšej - siedmej sérii by bol pre zmenu na dne Sam, tak ako bol kedysi Dean, keď sa vrátil z pekla. Aby mohol Dean pomôcť Samovi, musel by konečne prestať do neho kopať a vŕtať a namiesto toho by musel nájsť to, čo ho kedysi so Samom spájalo. Medzitým by mohli upratovať ten bordel, čo narobili. Tiež by sa mohol do SPN vrátiť starý humor, ktorý mi tak veľmi chýba. No a v ôsmej sérii by museli scenáristi prísť s nejakým veľkolepým nápadom, vďaka ktorému by SPN mohlo skončiť vo všetkej paráde. Tak ako by sa na kultový seriál aj patrilo. Ale ako sa na túto dýchavičnú a astmatickú sériu pozerám, ťažko tu očakávať nejaké zázraky. Boh asi všetky minul na neustále vzkriesenia oboch bratov. | |
|
| |
Anonymný Anonymný
| Predmet: Re: Všeobecné spoilery 19.11.10 9:09 | |
| dočkali sme sa HELL YES!!! aj CAS má svoje vlastné promo , ktoré vyzerá úžasne, padla mi sánka asi takto keď som ho videla - kód:
-
http://www.youtube.com/watch?v=vl5m99SqviI&feature=player_embedded |
|
| |
Ellen Žltočočko
Počet príspevkov : 694 Age : 54 Bydlisko : SR Nálada : hope never dies... Registration date : 23.03.2008
| Predmet: Re: Všeobecné spoilery 21.11.10 2:06 | |
| Cass tu vyzerá ako anjel pomsty | |
|
| |
Maky Žltočočko
Počet príspevkov : 854 Registration date : 14.09.2009
| Predmet: Re: Všeobecné spoilery 21.11.10 7:17 | |
| Už jsem sem někam psala (nebo možná někdo psal), že jsem četla... tak jo, vynechám otazník a začnu znovu. Četla jsem (nevím už kde, odkazy si totiž zapomínám ukládat) a nevím jistě, jestli jsem to sem psala (chtěla jsem, ale moje hlava...), že důbod toho, že se Cas objevuje v epizodách tak málo a když už, je to štěk, není, protože ho scénáristé neobsazují, ale proto, že o to Misha sám požádal - kvůli svému synovi. Svénáristé mu poize vyšli vstříc. Nicméně, toto se týká první ploviny sezony a v druhé by se měl už objevovat mnohem více - což dává smysl, těžko by mu dělali promo a vše, kdyby ho skutečně nechtěli obsadit pořádně... zapojí se prý mnohem více. Jen to, v kolika epizodách celkem bude, není jasné. Četla jsem, že by měl být v pěti z dosud 11 natočených epizod - to by ovšem znamenalo, že mudí být v desáté i v jedenácté (a ve spoileru k n zatím uvedený není) a také jsem četla, že by měl být v celkem jedenácti epizodách (nic moc, lepší než drátem do oka).. na každý pád, svou roli ještě mít bude a bude pravděpodobně větší, než jeho momentální kráké objevení se a následné zmizení - konečně A tohle se mi taky líbí: @smccartt asks: Where’s Castiel on Supernatural? Also are they going to anything about Adam — it’s not like Sam and Dean to leave their brother in hell. Maybe they just don’t like him? (Kidding.) While there’s no word on Adam, executive producer and showrunner Sera Gamble elaborated a bit on Cas’ “tremendously awful position in heaven” when I spoke with her earlier this week. “He’s going through so much that he’s only alluding to that he can’t really talk about. He’s keeping as stiff an upper lip as he can because he is tortured and lonely and…I think he feels these are the only people who care about him in the universe.” Zdroj: http://insidetv.ew.com/2010/11/19/dexter-fringe-psych-greys-teasers-spoiler/ | |
|
| |
Ettie Winchester
Počet príspevkov : 1500 Age : 35 Bydlisko : in the arms of the angel Nálada : falling out of a perfect dream coming out of the blue.. Registration date : 13.01.2008
| Predmet: Re: Všeobecné spoilery 05.01.11 15:38 | |
| - kód:
-
http://blog.zap2it.com/frominsidethebox/2011/01/supernatural-genevieve-cortese-returns-as-jared-padaleckis-wife-literally.html a Gen nas5 na scéne... zdroj: padafandom | |
|
| |
Sarinka Diabolský admin
Počet príspevkov : 7654 Age : 36 Bydlisko : Cardiff, UK Nálada : Sherlocked Registration date : 29.11.2007
| Predmet: Re: Všeobecné spoilery 05.01.11 17:12 | |
| To si snáď robia prdel??? Epizóda, kde sú Sam a Dean herci Jared a Jensen, hrajú v Supernaturale a je tam aj tá neherečka? Nie, ďakujem, neprosím. Ak SN doteraz nepadol na dno, tak táto epka mu to zaručí. Nemájm slov... | |
|
| |
Chrystelle Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10688 Age : 47 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Všeobecné spoilery 05.01.11 17:54 | |
| OMG! Nemám slov, ani jsem ten článek nedočetla do konce. | |
|
| |
bohdy Winchester
Počet príspevkov : 1570 Age : 39 Bydlisko : Vlčovice, ČR Nálada : Viva slash!!! Registration date : 18.09.2010
| Predmet: Re: Všeobecné spoilery 05.01.11 20:10 | |
| OMG!!! OMG!!! OMG!!! Něják to nemůžu rozdýchat!!! To snad ne!!! Jak je to vůbec možné???!!! Vždyť Ruby je mrtvá!!! No, tak to jsem fakt zvědavá, jak to scénáristé navléknou!!! Mimochodem... EDIT: No, tak po počátečním šoku jsem si ten článek přečetla a vypadá to, že nás scénáristé možná pošlou do jiné dimenze, tam se asi potkáme s Ruby a pak nás SNAD zase pošlou zpět! Protože tohle fakt NE!!! Až doposud jsem šestou sérii měla ráda, i s těmi novými příšerkami, ale tohle už by bylo příliš i na mě! A perlička na závěr... Uvedený blog si pohrává s myšlenkou, že když už si v spn zahraje Jared´s wife, tak proč ne i Jensen´s wife? No, že by si tam mohly rovnou zahrát celé rodiny, ne?! Myslím, že mě už jen tak něco nepřekvapí!!! | |
|
| |
cleo Winchester
Počet príspevkov : 4946 Bydlisko : Wales Nálada : upršaná :D Registration date : 10.05.2008
| Predmet: Re: Všeobecné spoilery 05.01.11 21:38 | |
| | |
|
| |
Sarinka Diabolský admin
Počet príspevkov : 7654 Age : 36 Bydlisko : Cardiff, UK Nálada : Sherlocked Registration date : 29.11.2007
| |
| |
cleo Winchester
Počet príspevkov : 4946 Bydlisko : Wales Nálada : upršaná :D Registration date : 10.05.2008
| Predmet: Re: Všeobecné spoilery 05.01.11 21:50 | |
| ROFL Vsak CW tusim ma America's next top model Teraz budu mat American's next top couple Ich zavru do dakej opustenej chatrce v lese a mozu sa predvadzat. Jensen a Elta proti Jaredovi s jeho tlacenkou Hodia tam par umelych priser (alebo staci ranny pohlad do zrkadla) a je to jak SN. | |
|
| |
Sarinka Diabolský admin
| Predmet: Re: Všeobecné spoilery 05.01.11 21:54 | |
| Možno je táto epizód skrytá reklama na novú reality show. Chudák Kripke, ten sa musí dakde obracať, čo tá Sera stvára. | |
|
| |
cleo Winchester
| Predmet: Re: Všeobecné spoilery 05.01.11 22:06 | |
| Urcite si trieska hlavu o stenu. Vsak toto je maximalne trapne. To uz nema so Supernaturalom nic spolocne. Najviac ma udivuju homofobici, zas maju dovod utocit na J2 fans. Mne uz su J2 maximalne ukradnuti, ale aj tak si myslim, ze je toto vrchol trapnosti. Miesat sukromie so serialom. WTF?! Jasne, ze sa fanusikovia buria. Ja osobne som SN pozerala kvoli Deanovi a Samovi, nie Jensenovi a Jaredovi. A Gen ma absolutne nezaujima, keby mala aspon talent alebo bola jej postava oblubena, ale ani jedno z toho nie. Je tam, len kvoli tomu, ze je Jaredova manzelka a to je proste FAIL. Fakt musia na niecom ficat.... | |
|
| |
Ettie Winchester
Počet príspevkov : 1500 Age : 35 Bydlisko : in the arms of the angel Nálada : falling out of a perfect dream coming out of the blue.. Registration date : 13.01.2008
| Predmet: Re: Všeobecné spoilery 06.01.11 20:02 | |
| takteraz ma napadlo by bol paradny odkur keby jared hral jensena a jensen hral jareda...chapete uf, zacina mi to pripominat niektore diely zo xeny ale nieco take by som mozno este viac menej priala niekedy na konci uplnom.. ale uvidime | |
|
| |
Ellen Žltočočko
| Predmet: Re: Všeobecné spoilery 07.01.11 21:26 | |
| Ja zas dúfam, že toto je len nejaká mediálna kačica. Aj keď neviem, neviem, pretože v SN sa už objavilo kadečo... | |
|
| |
Nemix Winchester
Počet príspevkov : 1137 Age : 39 Bydlisko : Praha Nálada : ...s TFW jde všechno líp... Registration date : 04.02.2010
| Predmet: Re: Všeobecné spoilery 07.01.11 22:52 | |
| začíná z toho být pěkná šaškárna.....proč nám to jenom dělají - máme to vůbec zapotřebí....to už tam můžu v tom případě jít hrát rovnou i já (a vlatně psát scénář taky) - horší být nemůžu..... | |
|
| |
mummy Diabolský admin
Počet príspevkov : 525 Age : 36 Registration date : 15.02.2009
| Predmet: Re: Všeobecné spoilery 19.01.11 14:25 | |
| - citácia :
- Question: It seems like it’s been forever since there was some big Supernatural scoop? — Jeff
Ausiello: Oh, really? Well, have you heard that Cass is getting a sidekick? Because he is. Rachel — as yet uncast — will be a pretty twentysomething angel with a finely tuned BS detector. Also, when Sam and Dean visit the Old West later this season, they’ll meet, ironically, an Easterner: Samuel Colt, a middle-aged hunter who’s tarnished his own legend by becoming more interested in pouring his next drink than firing his next shot. You reckon he’ll be able to help them dispatch Elias Finch, the innocent specter out for vengeance after being hung? | |
|
| |
mummy Diabolský admin
Počet príspevkov : 525 Age : 36 Registration date : 15.02.2009
| Predmet: Re: Všeobecné spoilery 23.01.11 20:46 | |
| Vyzerá to, že v tejto sérii uvidíme aj Ellen (podľa twittera Sam Ferris) a dokonca aj Chucka! | |
|
| |
Sarinka Diabolský admin
| Predmet: Re: Všeobecné spoilery 24.01.11 19:11 | |
| Kriste! Ešte nedávno tvrdili, že Chuck sa vracať nebude a nebudú sa vyjadrovať k tomu, čo bol zač a podľa mňa to bolo super, že si každý mohol domyslieť, či bol Boh alebo nie, načo ho vracať? | |
|
| |
Ellen Žltočočko
| |
| |
bohdy Winchester
Počet príspevkov : 1570 Age : 39 Bydlisko : Vlčovice, ČR Nálada : Viva slash!!! Registration date : 18.09.2010
| Predmet: Re: Všeobecné spoilery 25.01.11 16:12 | |
| I já jsem ráda, že se Chuck vrací Docela mi chyběl a snad se tedy dozvíme, co se s ním stalo a kde nám zmizel. Že by psal další knihy? | |
|
| |
Nemix Winchester
Počet príspevkov : 1137 Age : 39 Bydlisko : Praha Nálada : ...s TFW jde všechno líp... Registration date : 04.02.2010
| Predmet: Re: Všeobecné spoilery 25.01.11 20:02 | |
| no já jsem asi pesimista - ale já se bojím jakéhokoliv návratu, ať už to má jakoukoliv formu - to že by se vrátil Chuck mě sice taky těší - jeho zmizení bylo opravdu podezřelé a nevysvětlené - ale já nevím, nějak bych to tak nechala (prostě asi mám ráda, když si můžu domyslet, co a jak, než když mě nuceně narvou nějakou svou teorii....) | |
|
| |
Eviik Pocestný duch
Počet príspevkov : 99 Age : 29 Bydlisko : Sokolov Registration date : 15.01.2011
| Predmet: Jen to ne prosim 25.01.11 20:39 | |
| Je, tak to fakt ne, me se fakt libil ten konec 5. serie, mozna to tak meli nechat, ale co mame tu serii 6., ale navrat postav, co tim chteji dokazat, kdyz ozivi par postav, to mi prijde uplne na p... Kdyz zacali novou serii a ta predchozi velkou cast SN ukoncila, tak by meli nejak tozvijet dej a ne se hrabat se v minulosti a ozivovat postavy, ktere by uz tam nemely byt. Kam to speje.... | |
|
| |
frency Pocestný duch
Počet príspevkov : 77 Registration date : 05.10.2010
| Predmet: Re: Všeobecné spoilery 08.02.11 6:49 | |
| CW ohlásilo finále na 20.05.2011 a vraj má mať dve hodiny. | |
|
| |
bohdy Winchester
| Predmet: Re: Všeobecné spoilery 08.02.11 19:06 | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: Všeobecné spoilery | |
| |
|
| |
| Všeobecné spoilery | |
|