|
| YED, Bobby, Ellen, Meg a ostatní... | |
|
+20Mystic Faith Lex keksiiq Anwiel Soniq ivan2321 LenkaX22 aryana7 bookika dion-fortune Madlen Chrystelle Silvia Kristine Sarinka Night Angel Samabel SNlois janka410 24 posters | |
Autor | Správa |
---|
Silvia Winchester
Počet príspevkov : 1268 Bydlisko : Bardejov Nálada : FINALLY!!! Adié žltočočko,vitaj Winchester! Registration date : 30.11.2007
| Predmet: Re: YED, Bobby, Ellen, Meg a ostatní... 13.01.08 16:41 | |
| No tak včera som zažila menší šok.Videl niekto z vás včera ((alebo predtým )) film,ktorý išiel na jednotke Anjel smrti (Fallen)??? Prečo sa pýtam, nebudem tu vypisovať celý dej filmu ,ale hlavnú postavu tam hral nejaký policajt a Démon (diabol) to by ešte nebolo nič,ale meno démona bolo Azazel alias meno YED | |
| | | SNlois Winchester
Počet príspevkov : 3035 Age : 32 Bydlisko : Jablonec nad Nisou Nálada : po každe epizodě na Bohnice a tady na foru na prášky na uklidnění...:D Registration date : 11.12.2007
| | | | Samabel Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10070 Age : 34 Bydlisko : Praha Nálada : Travel and explore!!! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: YED, Bobby, Ellen, Meg a ostatní... 13.01.08 16:57 | |
| ale tak azazel....vždyť i v mytologii nebo kde, je o tomhle jménu zmínka | |
| | | SNlois Winchester
Počet príspevkov : 3035 Age : 32 Bydlisko : Jablonec nad Nisou Nálada : po každe epizodě na Bohnice a tady na foru na prášky na uklidnění...:D Registration date : 11.12.2007
| Predmet: Re: YED, Bobby, Ellen, Meg a ostatní... 13.01.08 16:59 | |
| | |
| | | Silvia Winchester
Počet príspevkov : 1268 Bydlisko : Bardejov Nálada : FINALLY!!! Adié žltočočko,vitaj Winchester! Registration date : 30.11.2007
| Predmet: Re: YED, Bobby, Ellen, Meg a ostatní... 13.01.08 19:27 | |
| | |
| | | Sarinka Diabolský admin
Počet príspevkov : 7654 Age : 36 Bydlisko : Cardiff, UK Nálada : Sherlocked Registration date : 29.11.2007
| Predmet: Re: YED, Bobby, Ellen, Meg a ostatní... 13.01.08 19:30 | |
| Azazel bol aj v seriáli Hex ako padlý anjel, takže to je skôr také všeobecné, keď sa vám chce čítať: - kód:
-
http://www.deliriumsrealm.com/delirium/articleview.asp?Post=100 | |
| | | aryana7 Pocestný duch
Počet príspevkov : 87 Registration date : 01.02.2008
| Predmet: Re: YED, Bobby, Ellen, Meg a ostatní... 08.02.08 14:57 | |
| ja som si jednoznacne oblubila Asha to bola vynikajuca vedlajsia postava skoda ze na konci druhej serky zomrel....bol to riadny haluzak mala som ho moc rada :D | |
| | | dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 34 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: YED, Bobby, Ellen, Meg a ostatní... 08.02.08 16:16 | |
| to meno azazel, no co uz. mna to neprekvapuje, ze to bolo aj inde a nevadi mi to nejako extra. tiez by som si ho asi hned spojila s YEDom, ale to si nemyslite, ze by on ozaj mohol byt Luciferom aj v SN? to asi nie, ze? aj ked to meno....no ach, zase raz bolenie hlavy z toho mam. no a aryana: jj ash bol skvely a velmi mi tam chyba, ale tak co uz sa da robit | |
| | | bookika Winchester
Počet príspevkov : 1748 Age : 31 Bydlisko : Košice Registration date : 05.12.2007
| Predmet: Re: YED, Bobby, Ellen, Meg a ostatní... 21.02.08 17:11 | |
| dnes som tak v obchodaku objavila knihu encyklopedia anjelov ci tak nejak a samozrejme hned som patrala po Azazelovi. bolo tam napisane, ze on vlastne zvadzal pozemske zeny a paril sa s nimi. myslite ze to je dovod preco su deti "cudne"? | |
| | | Samabel Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10070 Age : 34 Bydlisko : Praha Nálada : Travel and explore!!! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: YED, Bobby, Ellen, Meg a ostatní... 21.02.08 17:19 | |
| jééé, že by byl žlutoočko proutník ......huj, doufám, že z něj neudělají nějakýho násilníka, .....už jen proto, že pro Sarinku by to byla obrovská rána....takhle vyobrazit jejího oblíbence to snad ne | |
Počet príspevkov : 7654 Age : 36 Bydlisko : Cardiff, UK Nálada : Sherlocked Registration date : 29.11.2007
| Predmet: Re: YED, Bobby, Ellen, Meg a ostatní... 21.02.08 20:01 | |
| Ale on je taký náš malý nezbedník, my mu to odpustíme, však.. Za to, čo teraz poviem ma asi zabijete, ale čo ak zviedol Mary..ja viem, kravina..ale tak vám to nenapadne potom, čo sem napísala bookika.. Navyše, v Hex tiež to tak bolo, Azazel šiel po Cassie, aby s ňou počal mocného potomka, čo sa mu potom aj podarilo a ten mal byť vládca alebo tak nejako...Ale zasa to by John zistil, že Sam nie je jeho, takže to nesedí, možno len mal niečo spoločné s tým ich počatím..tým nemyslím, že bol s nimi v trojke.. | |
| Predmet: Re: YED, Bobby, Ellen, Meg a ostatní... 21.02.08 20:29 | |
| | |
| | | | Samabel Pekelný moderátor
| Predmet: Re: YED, Bobby, Ellen, Meg a ostatní... 21.02.08 20:35 | |
| | |
| | | bookika Winchester
Počet príspevkov : 1748 Age : 31 Bydlisko : Košice Registration date : 05.12.2007
| Predmet: Re: YED, Bobby, Ellen, Meg a ostatní... 21.02.08 20:38 | |
| | |
| | | | Kristine Winchester
Počet príspevkov : 1538 Age : 35 Bydlisko : Považská Bystrica Nálada : always great :) Registration date : 05.01.2008
| Predmet: Re: YED, Bobby, Ellen, Meg a ostatní... 21.02.08 20:43 | |
| | |
| | | janka410 Winchester
Počet príspevkov : 5348 Age : 54 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: YED, Bobby, Ellen, Meg a ostatní... 21.02.08 20:55 | |
| | |
| Predmet: Re: YED, Bobby, Ellen, Meg a ostatní... 21.02.08 20:57 | |
| Možno Sam nie je Žltočočkov syn, ale synovec jeho pra-pra-pratety zo štvrtého kolena...a preto tie schopnosti.. Bobbyho? Akože si to Mary rozdala najskôr s Bobbym a potom s Johnym? Ahá, už chápem, prečo na neho Bobby vtedy strieľal, bo mu Johny prebral frajerku.. | |
| | | janka410 Winchester
Počet príspevkov : 5348 Age : 54 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: YED, Bobby, Ellen, Meg a ostatní... 21.02.08 21:02 | |
| Co naděláš Sarinko, po nové epce mě vždycky nějak vypne mozek a prostě v ten okamžik ta myšlenka ke mě nějakým záhadným způsobem zabloudila tenkrát jsem to fakt nějak přehnala Ted už si to nemyslím a vůbec nepřipadá v úvahu,že to nejsou bratři -to ani náhodou. JSOU | |
| Predmet: Re: YED, Bobby, Ellen, Meg a ostatní... 21.02.08 21:02 | |
| | |
| | | dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 34 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: YED, Bobby, Ellen, Meg a ostatní... 21.02.08 21:43 | |
| to co za debatu ste tu rozprudili ja len citam tie prispevky a valam sa tu postole ako blba ty koko toto ste ma teraz definitivne dorazili, toto sa neda rozdychat, tieto vase teorie, ze zltoocko a smilnik a dean bobbyho syn, no akoze nie taketo soky na mna ludia, vsak ja dnes pri vas ozaj dusu vypustam uz asi po tretikrat heh no ale co my vieme??? mozno ozaj nie su, ze uplen bratia, ale to asi nie no. co sa azazela tyka, tak ozaj zaujimave to fakty ze by to malo spojitost? ale to zase by sme mohli aj polemizovat nad tym, ze preco sa sam vola sam, teda samuel, co bolo meno aj samuela colt, co vyrobil tu nasu speci zbran a este som nasla zaujimavy fakt: Samuel or Shmu'el (Hebrew: שְׁמוּאֵל, Standard Šəmuʼel Tiberian Šəmûʼēl) is an important leader of ancient Israel in the Book(s) of Samuel in the Hebrew Bible.
His status, as viewed by rabbinical literature, is that he was the last of the Hebrew Judges and the first of the major prophets who began to prophesize inside the Land of Israel. He was thus at the cusp between two eras.
According to the text of the Book(s) of Samuel, he also selected/anointed the first two kings of the Kingdom of Israel: King Saul and King David.no to zaujimave, ale to je asi len nahoda, ze? no a hladala a o azazelovi tam bolo toto: Azazel (Aramaic: רמשנאל, Hebrew: עזאזל, Aze'ezel Arabic: عزازل Azazil) is an enigmatic name from the Hebrew scriptures and Apocrypha, where the name is used interchangeably with Rameel and Gadriel. The word's first appearance is in Leviticus 16, where a goat is designated "for Azazel" and outcast in the desert as part of Yom Kippur. Azazel (Sayan) (‘ăzaz’ēl) is believed to mean "God has been strong" or "God strengthens" from Hebrew ‘ăzaz, third person singular past participial form of ‘āzaz, "to be strong", and ’ēl, "God".[1] Another theory uses ‘āzaz in its metaphorical sense of "impudent" (i.e., strengthened against someone) to mean "impudent to God". Azazel is also known by the variant spellings "Azael" "Aziel" and "Asiel." no ale tak kripke z tohto vychadzat nemusel, zavisi od nas co mu sa rozhodneme verit, ale no ozaj zaujimave teorie tu mate, ozaj hotova telenovela | |
| | | | Sarinka Diabolský admin
| Predmet: Re: YED, Bobby, Ellen, Meg a ostatní... 21.02.08 22:30 | |
| Ja si myslím, že on si to celé veľmi dobre rozmyslel a to meno tam tak podhodil, no nebude to to, čo by sme si mohli myslieť..veď to by sme ako ľahko odhalili celé..raz nám to bude musieť odhaliť a garantujem vám, že si budeme zbierať zubné protézy zo zeme.. | |
| | | LenkaX22 Winchester
Počet príspevkov : 1639 Age : 39 Bydlisko : Sereď Nálada : look at me.... i´m happy :D Registration date : 03.12.2007
| Predmet: Re: YED, Bobby, Ellen, Meg a ostatní... 21.02.08 22:30 | |
| | |
| | | Sponsored content
| Predmet: Re: YED, Bobby, Ellen, Meg a ostatní... | |
| |
| | | | YED, Bobby, Ellen, Meg a ostatní... | |
|
Similar topics | |
|
| Povolenie tohoto fóra: | Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
| |
| |
| |