| YED, Bobby, Ellen, Meg a ostatní... | |
|
+20Mystic Faith Lex keksiiq Anwiel Soniq ivan2321 LenkaX22 aryana7 bookika dion-fortune Madlen Chrystelle Silvia Kristine Sarinka Night Angel Samabel SNlois janka410 24 posters |
|
Autor | Správa |
---|
sisel Žltočočko
Počet príspevkov : 754 Age : 35 Bydlisko : Žilina Nálada : skúškové obdobie :D Registration date : 12.03.2008
| Predmet: Re: YED, Bobby, Ellen, Meg a ostatní... 24.01.09 14:52 | |
| ide o to, ze na tej stranke je toho dost o demonoch, normalne su tam zoradeni podla abecedy, ku kazdemu je nieco popisane, a potom je tam nieco aj o ostatnych nadprirodzenych veciach... je tam toho hodne, akasi encyklopedia, uz ju len prestudovat | |
|
| |
dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 34 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: YED, Bobby, Ellen, Meg a ostatní... 24.01.09 14:58 | |
| hej všimla som si a aj som si to hneď uložila sa o tieto veci dosť zaujímam, ale podobne je to aj na wiki ako som písala... len tam dosť démonov chýba, tak dúfam, že tu ich nájdem díki strašne moc za tip | |
|
| |
wiktoriano Winchester
Počet príspevkov : 2781 Age : 35 Bydlisko : No niekde Nálada : Nemám na nič čas čo je zaujímavé kedže celé dni nič nerobim... Registration date : 05.04.2008
| Predmet: Re: YED, Bobby, Ellen, Meg a ostatní... 24.01.09 15:02 | |
| Sisel vdaka tip. ja sa o to tiež zaujimam tak sa mi to zíde. minule som niečo hladala pre poviedku ale veľa som toho nenašla tak možno tu sa mi niečo bude hodit. teda ak sa mi to podarí dobre preložiť. | |
|
| |
sisel Žltočočko
Počet príspevkov : 754 Age : 35 Bydlisko : Žilina Nálada : skúškové obdobie :D Registration date : 12.03.2008
| Predmet: Re: YED, Bobby, Ellen, Meg a ostatní... 24.01.09 15:17 | |
| no tak som rad ze sa vam ta stranka paci, ja to tam tiez budem v najblizsich dnoch studovat... | |
|
| |
Zizi Winchester
Počet príspevkov : 4217 Age : 36 Bydlisko : Havaj Nálada : Everyday is another opportunity to shine :) Registration date : 05.04.2008
| Predmet: Re: YED, Bobby, Ellen, Meg a ostatní... 18.10.09 13:33 | |
| Neviem kam to dať, ale tak týka sa to Bobbyho, tak to hodím sem Možno som o tom nevedela len ja a možno žili v omyle viacerí, ale minulý týždeň som zasa mala svoju mániu na staré krásne autíčka. Okrem Impalky, som sa zameriavala aj na Mustangy a ostatné až som sa napokon náhodne preklikala k zisteniu a napokon som to našla na mnohých stránkach. Že Bobby v skutočnosti nevlastní Mustang, ale na Chevrolet Chevelle 1971 To len taká perlička | |
|
| |
Fay Diabolský admin
Počet príspevkov : 2327 Age : 37 Bydlisko : psychiatrické oddelenie NR - izba č.16 Nálada : *tudududú tudútúúúú* Registration date : 03.03.2009
| Predmet: Re: YED, Bobby, Ellen, Meg a ostatní... 18.10.09 15:46 | |
| ja len doplním, že ide o triedu SS + pics: Free Image Hosting by ImageBam.com ten druhý pic je z 3.01 | |
|
| |
Zizi Winchester
Počet príspevkov : 4217 Age : 36 Bydlisko : Havaj Nálada : Everyday is another opportunity to shine :) Registration date : 05.04.2008
| Predmet: Re: YED, Bobby, Ellen, Meg a ostatní... 18.10.09 15:50 | |
| Fay: JJ vďaka za fotečky. | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: YED, Bobby, Ellen, Meg a ostatní... | |
| |
|
| |
| YED, Bobby, Ellen, Meg a ostatní... | |
|