prídem s prvou kávou a čo to tu nevidím
na začiatok:
THANKS!!! Všetkým, za všetko a tak ďalej, ostatné papieriky s ďakovačkami som zapatrošila po ceste k noťasu
Nemix: čo to tu, že som sa pekne vyfarbila? Ale to sledovanie si si isto užívala rovnako ako ja, teda okrem tých iných mojich uniforiem čo som tam naháňala, veď keď som mala policajtov, revízorov, sekuriťákov a nakoniec ako bonus aj vojaka, to som mala celú Prahu
Ale inak diki za ten program, nočná Praha že wow, huba otvorená aj pri spomienkach, jazda metrom, METRO celkovo! Alebo tie moje stavy zaspávania v električke, kedy som si myslela, že som v aute a mala by som šliapnuť na plyn a potom ešte ten druhý deň, keksíky na hradbe, hřbitov slávnych spisovateľov, na ktorých som si nevedela spomenúť v tom momente a ................... toho je neskutočne veľa, Praha ma očarila, videla som ju cez deň aj cez noc, isto sa ešte vrátim, takže potom baby mi vybavíte ešte tých pánov policajtov zo zásahovky????? °puppy eyes°
Anwiel: Trojča moje/naše (aby som náhodou ďalšiu trojičku neurazila
) Proste wow, cool a lol, hlavne tá Lolitka band, alebo tvoje červenanie sa v metre pri červených dverách, a ach jaj, Jeff, kkšo, tá motorka a tie predstavy.... no dobre, si týmto tempom poslintám celé tričko čo bude škoda
Isto iste musíme urobiť "naše" posedenie a prekecať a možnom aj nemožnom a nebuď smutná, ja/my sa isto ešte vrátime
Satu: Neskonalé diki za všetok pomoc na meete, mimo meetu, vybavovanie a udržiavanie ma v stave bdelosti a iné veci, proste neskutočne diki moc za všetko. Končím krátko, lebo tie veci čo sme zažili, to by bolo asi na dve strany ak nie viac
LD: Dvojča! Teda trojča po novom
Tieto Rodinné pouta novodobé ma ešte budú asi mýliť
Takže.... no to ani nemám slov, to by bolo na ďalšie 2 strany, lebo útok fénom v Smižanoch, útok drevom na Lampášiku, naše DEKA HITY, no proste veľa je toho a som rada že si šla a že si prežila aj jazdu a aj to ostatne
Ettie, Ellen, Sisel: Program v KE bol úžasný (tí rytiery to bol určite special bonus pre babské publikum, aj keď sme došli až po predstavení
) len škoda že sme toho nestihli viac, lebo sme museli ísť znova na cestu, ale zabavila som sa
KE je tiež krásne miesto, aj keď som sa nevedela zorientovať kde skôr ísť po chodníku aby ma niečo nesundalo a diki za mince pre šťastie
mám to aj teraz omotané tak special okolo ruky. A tu nesmiem zabudnúť na FAITH, ktoré sme prepadli v robote
lol, ale v dobrom a ktorá mala to pochopenie pre mňa s tabletkami na povzbudenie
Nie, nie som žiaden feťák, ani závislák, ja iba Mullera cmúľam....
Nikita: No nakoniec sme sa stretli o deň neskôr, v prázdnej BB, taký pokoj, Ivanove spokojné brucho, no čo viac chcieť?
Návšteva Európy ma bavila, hlavne keď sme to ako inak, zaviedli na knihy a Panta Rhei, kde ten Shakespearov komix som si musela zobrať, to v BA takéto veci niekedy nemajú (ako napríklad aj tú kávu v KFC, ktorá tu nie, ale v CZ je) Aj BB je parádne mesto, lol, to vystúpenie toho uja tanečníka, to rovno do Talentmánie mal ísť
alebo tá skupina čo sa tam hrala na AC/DC
alebo to naháňanie dievčaťa s vtákom po celom námestí
no dosť bolo toho tiež
Kaja, Lucka: Levoča Levoča, ach tá Levoča, lol, toto miesto sa mi dosť uloží do hlavy
Moja dobrosrdečnosť v kostole bola ocenená trošku naštvanými pohľadmi istých členov našej študentskej skupiny, kde Ivan študoval školu posledného veku
a aj výlet na pútnické miesto bolo super, ten výhľad potom
Krásne bolo, mne sa zapáčila aj tá lekáreň, kde som vtrhla, to bolo proste že
a potom len že jeeeeej, to je pekné, no proste ťažké na pochopenie, ale lekáreň tam bola taká.... taká... ako má byť! A mali tam tie pastylky, ktoré som som nevedela zohnať
a nesmiem zabudnúť na jednu dôležitú vec - Lucka a jej koláč, za ktorým slintám aj keď už len pekne spomínam, no jedna báseň, neskutočne úžasné to bolo
samozrejme nesmiem zabudnúť poďakovať ešte Ivanovi a Andrejke, že to prežili s nami, tie dlhé kilometre a tie serpentínky a zátačky a spomaľováky a blúdenie s GPS a tak
aj som si kávu dopila, no čas sparviť si druhú