Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

DomovDomov  HľadaťHľadať  Latest imagesLatest images  RegistráciaRegistrácia  StránkaStránka  Prihlásenie  

4. SK/CZ SN MEET

Goto down 
+11
ivan2321
Ellen
nikita
Fay
Panthera
Samabel
Zizi
Anwiel
Ettie
dion-fortune
SkreechTina
15 posters
Choď na stránku : Previous  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 11, 12, 13  Next
AutorSpráva
Anwiel
Winchester
Winchester
Anwiel

Počet príspevkov : 4325
Nálada : smíšená
Registration date : 09.04.2008

4. SK/CZ SN MEET - Stránka 6 Empty
OdoslaťPredmet: Re: 4. SK/CZ SN MEET   4. SK/CZ SN MEET - Stránka 6 Empty20.08.10 23:02

Jak já vám závidím!!! 603 Já jsem před chvilkou dorazila z práce a jak ráda bych byla s váma!! Už se nemůžu dočkat něděle, až se s váma uvidím!!! 4. SK/CZ SN MEET - Stránka 6 348507
Návrat hore Goto down
http://www.anwiel.blog.cz
Nemix
Winchester
Winchester
Nemix

Počet príspevkov : 1137
Nálada : ...s TFW jde všechno líp...
Registration date : 04.02.2010

OdoslaťPredmet: Re: 4. SK/CZ SN MEET   4. SK/CZ SN MEET - Stránka 6 Empty21.08.10 9:48

sakra - má zavist je víc než malá - souhlasím s Anwiel - v něděli si to užijeme a už se na vás moooooc těším - néééé že přijedete totálně vyšťavení Laughing Laughing Laughing Laughing
Návrat hore Goto down
dion-fortune
Winchester
Winchester
dion-fortune

Počet príspevkov : 12342
Nálada : k-popovská :D
Registration date : 01.12.2007

OdoslaťPredmet: Re: 4. SK/CZ SN MEET   4. SK/CZ SN MEET - Stránka 6 Empty21.08.10 15:16

ja myslim, ze nikita sa chcela stretnut v bb. skoda, ze teda do tohto mestecka nezavitate, kedze je ozaj krasne, ale tak co uz 4. SK/CZ SN MEET - Stránka 6 934194
Návrat hore Goto down
nikita
Crossroads demon
Crossroads demon
nikita

Počet príspevkov : 313
Nálada : need more coffee!!!
Registration date : 08.03.2008

OdoslaťPredmet: Re: 4. SK/CZ SN MEET   4. SK/CZ SN MEET - Stránka 6 Empty21.08.10 15:46

hej, hej, chcela som sa s vami stretnúť 603 , lenže mi kamoška deň predtým volala, že či jej nepomôžem v piatok s inštaláciou práce v škole, tak som súhlasila a nakoniec som s ňou strávila celý deň a domov som dorazila totálne dead 4. SK/CZ SN MEET - Stránka 6 629176
no v poslednom čase sa mi všetky udalosti akosi prekrývajú a neviem, kam skôr skočiť 4. SK/CZ SN MEET - Stránka 6 999804 4. SK/CZ SN MEET - Stránka 6 202744
Návrat hore Goto down
Nemix
Winchester
Winchester
Nemix

OdoslaťPredmet: Re: 4. SK/CZ SN MEET   4. SK/CZ SN MEET - Stránka 6 Empty22.08.10 11:10

čerstvá zpráva od našich cestovatelů po SK/CZ - dnes budou v Praze už navečer a budou tu až do zítra Very Happy Very Happy Very Happy
tak kdo budete chtít, tak se můžete připojit 4. SK/CZ SN MEET - Stránka 6 934194
Návrat hore Goto down
Nemix
Winchester
Winchester
Nemix

OdoslaťPredmet: Re: 4. SK/CZ SN MEET   4. SK/CZ SN MEET - Stránka 6 Empty23.08.10 19:33

tak meet v Praze je za námi a já musím všem zúčastněným poděkovat - byli jste úžasní - takto jsem se dloooouho nezasmála Laughing Laughing Laughing
hlavně sledování pánů policistů na václaváku mě doooost pobavilo 4. SK/CZ SN MEET - Stránka 6 316745 a to vaše věčné ČO 4. SK/CZ SN MEET - Stránka 6 284389 4. SK/CZ SN MEET - Stránka 6 202744 4. SK/CZ SN MEET - Stránka 6 316745
a jeden poznatek o Tině - pěkně se během celého meetu vybarvila - nikdy bych nevěřila jaké všechny neřesti má 4. SK/CZ SN MEET - Stránka 6 707500

doufám, že vás ještě někdy uvidím 4. SK/CZ SN MEET - Stránka 6 258431 4. SK/CZ SN MEET - Stránka 6 258431 4. SK/CZ SN MEET - Stránka 6 348507
Návrat hore Goto down
Anonymný
Anonymný

OdoslaťPredmet: Re: 4. SK/CZ SN MEET   4. SK/CZ SN MEET - Stránka 6 Empty23.08.10 21:26

uff, ked vstrebem všetky zážitky z meetu čakajte REPORT Smile ... ale už teraz vám všetkým z celého srdca dakujem za chvíle ktoré sme spolu strávili .... nikdy na ne nezabudnem, najlepšie štyri dni môjho života Smile
Návrat hore Goto down
Anwiel
Winchester
Winchester
Anwiel

Počet príspevkov : 4325
Nálada : smíšená
Registration date : 09.04.2008

OdoslaťPredmet: Re: 4. SK/CZ SN MEET   4. SK/CZ SN MEET - Stránka 6 Empty23.08.10 22:07

I já musím všem hrozně moc poděkovat!!! Každá minuta s Vámi byla úžasná!! Sice jsem s Váma strávila jen pár hodin, ale i tak to byl zážitek k nezaplacení!! 4. SK/CZ SN MEET - Stránka 6 49896 A příště stany s sebou a budeme opravdu spát na té Kamýcké 129 Twisted Evil

Nemix: Tvůj dáreček, co jsi nám dala mi vážně vyrazil dech!! Shocked Když už blázen, tak pořádný, příruční "zbraň na démony" budu mít vždy v batohu 603

Satu: Děkuji za povídání si o knížkách!! Já jsem na to vážně neskutečný úchylák (jak jsi si jistě všimla) a když se v mé blízkosti zmíní jméno Connolly, tak já začínám magořit, v tu chvíli nejsem k zastavení 603

Tina: Ty se nezdáš Twisted Evil Člověk by si na tebe měl dávat pozor!! Hrozně ráda jsem tě znovu viděla. 4. SK/CZ SN MEET - Stránka 6 469569 Jen doufám, že příště si budeme moct na nějakou tu hodinku sednout a pořádně probrat Jeffa 4. SK/CZ SN MEET - Stránka 6 284389 4. SK/CZ SN MEET - Stránka 6 284389 Klidně bych si sedla s notebookama a slintala od rána do večera a od večera do rána a brala bych vedle sebe někoho, kde by byl na tom stejně 603

LD: Myslíš, že bych si u tebe mohla objednat obrázek?? Tak jsem furt přemýšlela nad tím, jak nakreslit Johna... Mohla by si mi nakreslit jeho v US Army tričku, jak má u sebe malého Deana a Sama?? Nebo třeba společně s Marry?? Takovou rodinnou kresbu... 603

Lidičky, já bych vás tu chtěla mít ještě dýl!!! Když jsem pak šla do práce, tak jsem byla tak smutná, že jste pryč!! Sad Vraťte se mi!!! 4. SK/CZ SN MEET - Stránka 6 348507

Naposledy upravil Anwiel dňa 23.08.10 22:13, celkom upravené 1 krát.
Návrat hore Goto down
http://www.anwiel.blog.cz
Anonymný
Anonymný

OdoslaťPredmet: Re: 4. SK/CZ SN MEET   4. SK/CZ SN MEET - Stránka 6 Empty23.08.10 22:12

Anwi aj ja dakujem Smile som rada, že poznám tiež takého knihomola ako som ja Smile zajtra hned pošlem mail a objednám ti tú knihu aby som mala zámienku prijsť do prahy 4. SK/CZ SN MEET - Stránka 6 284389 a keby aj nie Smile v septembri by som mala dojsť za Nemix takže by sme sa mohli aj tak stretnúť Smile ... som velmi rada že som ťa mohla spoznať aj osobne Smile ked sme odchádzali od intráku a vy ste tam tak stáli prišlo mi strašne lúto že meet v prahe ubehol tak rýchlo a my sme museli odísť ... bolo mi dosť smutno a aj teraz je ... chcem vrátiť späť čas a byť opäť s vami I love you
Návrat hore Goto down
Nemix
Winchester
Winchester
Nemix

OdoslaťPredmet: Re: 4. SK/CZ SN MEET   4. SK/CZ SN MEET - Stránka 6 Empty24.08.10 8:43

Anwiel: já ty stany beru - to by byla neskutečná sranda, kdybychom vyrazili někam - kamkoliv pod stan Laughing Laughing Laughing no a ta "kapesní ochrana" - tu přeci musí mít u sebe každý fanoušek SPN - přece nechceš potkat ducha a být nepřipravená Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil a navíc, kdyby ti někdo zapoměl osolit hranolky, tak se ti to bude hodit 4. SK/CZ SN MEET - Stránka 6 934194 4. SK/CZ SN MEET - Stránka 6 934194 4. SK/CZ SN MEET - Stránka 6 934194

Satu: i mě bylo moc líto,jak jste odjížděli - ještě že jsem ještě mohla být chvilku s Anwiel a Ettie a Tomim - tak jsem to tak nějak asi líp vstřebala.....

a holky musím uznat, že ty trička fakt neměly chybu - mimochodem už jste je někdo zkoušel vyprat - jestli tam ty obrázky opravdu vydrží Laughing 4. SK/CZ SN MEET - Stránka 6 934194
Návrat hore Goto down
SkreechTina
Winchester
Winchester
SkreechTina

Počet príspevkov : 2962
Nálada : dovolenková
Registration date : 27.01.2008

OdoslaťPredmet: Re: 4. SK/CZ SN MEET   4. SK/CZ SN MEET - Stránka 6 Empty24.08.10 10:16

Suspect prídem s prvou kávou a čo to tu nevidím Suspect

na začiatok: THANKS!!! Všetkým, za všetko a tak ďalej, ostatné papieriky s ďakovačkami som zapatrošila po ceste k noťasu 4. SK/CZ SN MEET - Stránka 6 934194

Nemix: čo to tu, že som sa pekne vyfarbila? Ale to sledovanie si si isto užívala rovnako ako ja, teda okrem tých iných mojich uniforiem čo som tam naháňala, veď keď som mala policajtov, revízorov, sekuriťákov a nakoniec ako bonus aj vojaka, to som mala celú Prahu Razz 4. SK/CZ SN MEET - Stránka 6 934194 Ale inak diki za ten program, nočná Praha že wow, huba otvorená aj pri spomienkach, jazda metrom, METRO celkovo! Alebo tie moje stavy zaspávania v električke, kedy som si myslela, že som v aute a mala by som šliapnuť na plyn a potom ešte ten druhý deň, keksíky na hradbe, hřbitov slávnych spisovateľov, na ktorých som si nevedela spomenúť v tom momente a ................... toho je neskutočne veľa, Praha ma očarila, videla som ju cez deň aj cez noc, isto sa ešte vrátim, takže potom baby mi vybavíte ešte tých pánov policajtov zo zásahovky????? °puppy eyes° 703 4. SK/CZ SN MEET - Stránka 6 96421

Anwiel: Trojča moje/naše (aby som náhodou ďalšiu trojičku neurazila 4. SK/CZ SN MEET - Stránka 6 868694 ) Proste wow, cool a lol, hlavne tá Lolitka band, alebo tvoje červenanie sa v metre pri červených dverách, a ach jaj, Jeff, kkšo, tá motorka a tie predstavy.... no dobre, si týmto tempom poslintám celé tričko čo bude škoda 4. SK/CZ SN MEET - Stránka 6 934194 Isto iste musíme urobiť "naše" posedenie a prekecať a možnom aj nemožnom a nebuď smutná, ja/my sa isto ešte vrátime Wink

Satu: Neskonalé diki za všetok pomoc na meete, mimo meetu, vybavovanie a udržiavanie ma v stave bdelosti a iné veci, proste neskutočne diki moc za všetko. Končím krátko, lebo tie veci čo sme zažili, to by bolo asi na dve strany ak nie viac 4. SK/CZ SN MEET - Stránka 6 316745

LD: Dvojča! Teda trojča po novom 4. SK/CZ SN MEET - Stránka 6 316745 Tieto Rodinné pouta novodobé ma ešte budú asi mýliť 4. SK/CZ SN MEET - Stránka 6 934194 Takže.... no to ani nemám slov, to by bolo na ďalšie 2 strany, lebo útok fénom v Smižanoch, útok drevom na Lampášiku, naše DEKA HITY, no proste veľa je toho a som rada že si šla a že si prežila aj jazdu a aj to ostatne Wink

Ettie, Ellen, Sisel: Program v KE bol úžasný (tí rytiery to bol určite special bonus pre babské publikum, aj keď sme došli až po predstavení 4. SK/CZ SN MEET - Stránka 6 284389 ) len škoda že sme toho nestihli viac, lebo sme museli ísť znova na cestu, ale zabavila som sa 4. SK/CZ SN MEET - Stránka 6 316745 KE je tiež krásne miesto, aj keď som sa nevedela zorientovať kde skôr ísť po chodníku aby ma niečo nesundalo a diki za mince pre šťastie 4. SK/CZ SN MEET - Stránka 6 92299 mám to aj teraz omotané tak special okolo ruky. A tu nesmiem zabudnúť na FAITH, ktoré sme prepadli v robote 4. SK/CZ SN MEET - Stránka 6 198137 lol, ale v dobrom a ktorá mala to pochopenie pre mňa s tabletkami na povzbudenie 4. SK/CZ SN MEET - Stránka 6 177401 Nie, nie som žiaden feťák, ani závislák, ja iba Mullera cmúľam.... 4. SK/CZ SN MEET - Stránka 6 316745

Nikita: No nakoniec sme sa stretli o deň neskôr, v prázdnej BB, taký pokoj, Ivanove spokojné brucho, no čo viac chcieť? Smile Návšteva Európy ma bavila, hlavne keď sme to ako inak, zaviedli na knihy a Panta Rhei, kde ten Shakespearov komix som si musela zobrať, to v BA takéto veci niekedy nemajú (ako napríklad aj tú kávu v KFC, ktorá tu nie, ale v CZ je) Aj BB je parádne mesto, lol, to vystúpenie toho uja tanečníka, to rovno do Talentmánie mal ísť 4. SK/CZ SN MEET - Stránka 6 316745 alebo tá skupina čo sa tam hrala na AC/DC 4. SK/CZ SN MEET - Stránka 6 316745 alebo to naháňanie dievčaťa s vtákom po celom námestí 4. SK/CZ SN MEET - Stránka 6 316745 no dosť bolo toho tiež 4. SK/CZ SN MEET - Stránka 6 868694

Kaja, Lucka: Levoča Levoča, ach tá Levoča, lol, toto miesto sa mi dosť uloží do hlavy 4. SK/CZ SN MEET - Stránka 6 868694 Moja dobrosrdečnosť v kostole bola ocenená trošku naštvanými pohľadmi istých členov našej študentskej skupiny, kde Ivan študoval školu posledného veku Very Happy a aj výlet na pútnické miesto bolo super, ten výhľad potom Smile Krásne bolo, mne sa zapáčila aj tá lekáreň, kde som vtrhla, to bolo proste že Shocked a potom len že jeeeeej, to je pekné, no proste ťažké na pochopenie, ale lekáreň tam bola taká.... taká... ako má byť! A mali tam tie pastylky, ktoré som som nevedela zohnať I love you a nesmiem zabudnúť na jednu dôležitú vec - Lucka a jej koláč, za ktorým slintám aj keď už len pekne spomínam, no jedna báseň, neskutočne úžasné to bolo Wink

samozrejme nesmiem zabudnúť poďakovať ešte Ivanovi a Andrejke, že to prežili s nami, tie dlhé kilometre a tie serpentínky a zátačky a spomaľováky a blúdenie s GPS a tak I love you

aj som si kávu dopila, no čas sparviť si druhú Razz
Návrat hore Goto down
Anonymný
Anonymný

OdoslaťPredmet: Re: 4. SK/CZ SN MEET   4. SK/CZ SN MEET - Stránka 6 Empty24.08.10 10:23

Tinka za málo Smile rado sa stalo Smile tak možno by to bolo aj na celý román Very Happy však vo vlaku spíšem report Very Happy Very Happy Very Happy zase si spomeniem na môj hrkopis počas cesty do čiech Smile
Návrat hore Goto down
Nemix
Winchester
Winchester
Nemix

OdoslaťPredmet: Re: 4. SK/CZ SN MEET   4. SK/CZ SN MEET - Stránka 6 Empty24.08.10 10:31

SkreechTina: to jsi to taky musela na mě prásknout, já jsem chtěla udělat pouze z tebe slintacího magora 4. SK/CZ SN MEET - Stránka 6 934194 4. SK/CZ SN MEET - Stránka 6 934194 4. SK/CZ SN MEET - Stránka 6 934194 tak se zase nezadařilo Laughing Laughing Laughing jo a já nevím kdo je pedofil, feťák, fetišista a kdo ví co ještě (jsem přesně věděla, že zapomenu co všechno to bylo - tak poprosím ostatní holky o doplnění... Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil )
já když si vzpomenu na noční Prahu - tak se musím smát - jak jste pomalu už za pochodu usínaly - bylo mi vás fakt líto - ale o tu noční Prahu jsem vás prostě nemohla ochudit - to snad chápete....a potom ty vaše turistické fotky 4. SK/CZ SN MEET - Stránka 6 49896 - tak na to se fakt těším - i když pořád nechápu, proč jste si fotily ten plakát s broukama 4. SK/CZ SN MEET - Stránka 6 999804 - ale asi nemá cenu se tím zabývat 4. SK/CZ SN MEET - Stránka 6 316745 4. SK/CZ SN MEET - Stránka 6 316745 4. SK/CZ SN MEET - Stránka 6 316745 některé věci mi prostě zůstanou zahaleny rouškou tajemství 4. SK/CZ SN MEET - Stránka 6 316745
Návrat hore Goto down
Anonymný
Anonymný

OdoslaťPredmet: Re: 4. SK/CZ SN MEET   4. SK/CZ SN MEET - Stránka 6 Empty24.08.10 12:51

ČO toto tu? Shocked Človek príde a hneď aké zakecané. No dobre tak aj ja teda dačo pridám. 4. SK/CZ SN MEET - Stránka 6 934194
Tini: jedno veľké thanks, že som mohla ísť , že si to celé zorganizovala (ajkeď to bola občas riadna improvizácia 4. SK/CZ SN MEET - Stránka 6 316745 ) Ty dvojča! 4. SK/CZ SN MEET - Stránka 6 673161 (ou trojča Anwiel trojča 4. SK/CZ SN MEET - Stránka 6 886945 ) tie naše dekahity (ktoré chvíľami vyzerali ako zraz meditujúcich bezďákov 4. SK/CZ SN MEET - Stránka 6 316745 ) a snaha o miernu elimináciu tvojej osoby bola čisto len výplodom tvojej mysle nič také sa nedialo ani v Smižanoch ani na Lampášiku 4. SK/CZ SN MEET - Stránka 6 328356 ja som nemala v ruke žiaden fén ani polienko ak sa to objaví na foto je to jasná manipulácia 4. SK/CZ SN MEET - Stránka 6 934194 4. SK/CZ SN MEET - Stránka 6 316745 4. SK/CZ SN MEET - Stránka 6 316745 Nemôžem nespomenúť špehovanie všetkého uniformovaného čo sa len mihlo niekde popri nás. 4. SK/CZ SN MEET - Stránka 6 934194 a samozrejme milú a úprimnú kontrolu na diaľnici ( ale blbě nalepená není přes to sklo vidět - z toho odpisu nemôžem doteraz 4. SK/CZ SN MEET - Stránka 6 316745 ) a teraz si ani na všetko ostatné nespomeniem ale ja na to isto prídem. Twisted Evil
Nemo: (veď ty vieš koho myslím 4. SK/CZ SN MEET - Stránka 6 316745 ) pridávam sa k Tine nočná Praha je jednoducho úžasná Shocked síce sme boli akosi dead ale myslím, že to za to stálo 703 vďaka aj za vyčerpávajúce prednášky pri pamiatkach study 4. SK/CZ SN MEET - Stránka 6 316745 4. SK/CZ SN MEET - Stránka 6 316745 aj za pár foto na ktorých si sa objavila (ver mi chápem ťa ja tiež radšej pozerám na foták z druhej strany 4. SK/CZ SN MEET - Stránka 6 807248 ) Nesmiem zabudnúť poďakovať za ochranu, čo si nám podarovala stále je pekne v taške pre prípad potreby. 4. SK/CZ SN MEET - Stránka 6 316745 4. SK/CZ SN MEET - Stránka 6 316745 4. SK/CZ SN MEET - Stránka 6 316745 Som rada, že som ťa spoznala a dúfam, že si toto celé ešte niekedy zopakujeme. Cool
Satu: ty náš paparazzi fotograf Twisted Evil tie tvoje zápisy do lodného denníka mi budú chýbať 4. SK/CZ SN MEET - Stránka 6 316745 štatistiky policajtov, mačiek, Miškov už sa neviem dočkať keď to uvidím v akom stave to je a kto vyhral ajkeď to je nám asi všetkým jasné, že o prvenstvo sa bije česká (pomáhat a chránit) a slovenská polícia 4. SK/CZ SN MEET - Stránka 6 103511 4. SK/CZ SN MEET - Stránka 6 316745 a neboj ja sa aj v BA ukážem žiadne strachy Twisted Evil 4. SK/CZ SN MEET - Stránka 6 673161 aj Lucíka s tou jeho vidličkou dokreslím 603
KE band: jaj ľudkovia krásne mesto tie vaše Košice Twisted Evil som strašne rada, že som ich mohla vidieť pofotiť čo to (len škoda, že skapal foták Rolling Eyes ) Naša ZŤP prehliadka voskových figurín stála fakt za to ajkeď ja a moja hrôza z figurín 4. SK/CZ SN MEET - Stránka 6 132491 Nemôžem nespomenúť vystúpenie rytierov, ktoré bolo doslova dych vyrážajúce 4. SK/CZ SN MEET - Stránka 6 316745 4. SK/CZ SN MEET - Stránka 6 316745
Ettie: ha! a ajtak som ťa odfotila!!! 4. SK/CZ SN MEET - Stránka 6 707500 4. SK/CZ SN MEET - Stránka 6 316745 4. SK/CZ SN MEET - Stránka 6 316745
Faith: no osôbka som hrozne rada, že sme sa zasa videli 4. SK/CZ SN MEET - Stránka 6 673161 ajkeď na takú chvíľu Smile A tiež musíš hneď podporovať Tininé závislosti 4. SK/CZ SN MEET - Stránka 6 43228 4. SK/CZ SN MEET - Stránka 6 316745 4. SK/CZ SN MEET - Stránka 6 316745 som čakala aké ďalšie prášky tam na nás vybalíš 4. SK/CZ SN MEET - Stránka 6 316745
Lucka, Kaja: no wow akože Levoča ďalšie krásne mesto, kde to dýcha históriou na každom rohu Shocked A prehliadka kostola skutočne stála za to (PS: Tina - aha Miško! a Lucíka nemajú? 4. SK/CZ SN MEET - Stránka 6 316745 4. SK/CZ SN MEET - Stránka 6 316745 ) Samozrejme náš "výstup" na Marianskú horu treba tomu Ivanovi uznať, že nieje škoda, že sme tam šli celú návštevu mesta by som zhrnula do - 4. SK/CZ SN MEET - Stránka 6 319161
Nikita: no aj my sme sa na tretí pokus teda konečne stretli Wink som rada, že som ta znova videla. Twisted Evil A ten náš úžasný klub knižných maniakov, ktorý skončil návštevou Panta Rhei že vitajte v raji 4. SK/CZ SN MEET - Stránka 6 886945
Anwiel: naša adpotívna trojička 4. SK/CZ SN MEET - Stránka 6 673161 som rada, že sa ti nakoniec podarilo prísť tak, aby si s nami v pondelok mohla byť Wink aj tebe diki za občasné prednášky o pamiatkach (Nemix bacha konkurencia 4. SK/CZ SN MEET - Stránka 6 316745 ) a nabudúce by mohla byť aj tá zásahovka Twisted Evil Twisted Evil 4. SK/CZ SN MEET - Stránka 6 316745
Ivan, Andrejka: joj moje seredské dušičky 4. SK/CZ SN MEET - Stránka 6 348507 som rada, že ste šli lebo keby nie prišli by sme isto o kopec srandy 4. SK/CZ SN MEET - Stránka 6 312566 aj o stresy zo zabudnutej misky 602
GPS: špeciálne poďakovanie patrí našej tete GPS za úžasnú navigíciu, skvelé rady a samozrejme jej neutíchajúci humor 4. SK/CZ SN MEET - Stránka 6 316745
Panasonic: týmto vyhlasujem minútku ticha za môj fotoaparát, ktorý vypovedal službu zatiaľ asi nadobro Sad
Ak som na niekoho zabudla ospravedlňujem sa 603
Návrat hore Goto down
Nemix
Winchester
Winchester
Nemix

OdoslaťPredmet: Re: 4. SK/CZ SN MEET   4. SK/CZ SN MEET - Stránka 6 Empty24.08.10 13:07

teda LD - jakože wow - ty jsi se teda rozepsala
Nemo Laughing je taktéž ráda, že tě poznala - no a já věřím, že se ještě uvidíme - i kdyby jste mě nechtěly, tak já se vetřu 4. SK/CZ SN MEET - Stránka 6 934194 Twisted Evil 4. SK/CZ SN MEET - Stránka 6 934194 za dárek zatím neděkuj - poděkuješ mi až tím zaženejš nějakého toho ducha 4. SK/CZ SN MEET - Stránka 6 316745 4. SK/CZ SN MEET - Stránka 6 316745 4. SK/CZ SN MEET - Stránka 6 316745
cha chá - Anwiel nedovolím , aby mě trumfnula ve vyprávění o památkách a tak příště bude prezentace památek i s pantomimickým předvedením legend (doufám, že už nepůjdeme na Vyšehrad - protože představa, jak předvádím Horymíra, jak skáče ze skály na Šemíkov do Vltavy mě teda pěkně děsí.....)
však na jedné fotkce mě určitě někdo mít bude a to snad stačí - nebo snad ne.... 603 kdo by se na mě chtěl víc koukat..... 601 ČO ??????? Laughing Laughing Laughing
Návrat hore Goto down
Anonymný
Anonymný

OdoslaťPredmet: Re: 4. SK/CZ SN MEET   4. SK/CZ SN MEET - Stránka 6 Empty24.08.10 13:12

No sama som sa čudovala, keď som to dopísala, že koľko toho je Shocked lebo ja na takéto rozpisovanie moc niesom ale tak zasa keď je o čom a pri týchto úžasných 4 dňoch Twisted Evil
Ale ale takže pantomíma to som zvedava teda 4. SK/CZ SN MEET - Stránka 6 316745 4. SK/CZ SN MEET - Stránka 6 316745 A čo sa toho Horymíra týka skús to ako bungee bolo by to zaujímavé spestrenie 4. SK/CZ SN MEET - Stránka 6 316745
Hmmm keby len na jednej Twisted Evil 4. SK/CZ SN MEET - Stránka 6 707500 4. SK/CZ SN MEET - Stránka 6 316745
Návrat hore Goto down
Nemix
Winchester
Winchester
Nemix

OdoslaťPredmet: Re: 4. SK/CZ SN MEET   4. SK/CZ SN MEET - Stránka 6 Empty24.08.10 13:16

hej tak bungee - tak to raději přenechám Tině (prostě si jí vytáhnu jako pomocnou asistentku z davu a hned dostane hlavní úlohu v tomto příběhu 4. SK/CZ SN MEET - Stránka 6 99937 4. SK/CZ SN MEET - Stránka 6 99937 4. SK/CZ SN MEET - Stránka 6 99937 ) ta se ráda prochází po hradbách 4. SK/CZ SN MEET - Stránka 6 284389 4. SK/CZ SN MEET - Stránka 6 316745 já se mám moooc ráda 4. SK/CZ SN MEET - Stránka 6 284389

no moment moment - říkalo se,že bude nejdřív nějaká cenzura - no a já myslím, že přez mé bystré oko projde tak možná jenom jedna fotka se mnou (myslím samozřejmě tu na té lampě 4. SK/CZ SN MEET - Stránka 6 284389 4. SK/CZ SN MEET - Stránka 6 284389 4. SK/CZ SN MEET - Stránka 6 284389 )
Návrat hore Goto down
Anonymný
Anonymný

OdoslaťPredmet: Re: 4. SK/CZ SN MEET   4. SK/CZ SN MEET - Stránka 6 Empty24.08.10 13:19

No tak to mi je jasné, že sa ti aj sama prihlási na to bungee 4. SK/CZ SN MEET - Stránka 6 316745 Tina je asi nejaký adrenalínový maniak alebo čo 4. SK/CZ SN MEET - Stránka 6 868694 . No bude bude ale tak ako, že jedna foto minimálne dve. 4. SK/CZ SN MEET - Stránka 6 934194 Heh tá bude na sto pro tá je úžasná 4. SK/CZ SN MEET - Stránka 6 319161 4. SK/CZ SN MEET - Stránka 6 316745 4. SK/CZ SN MEET - Stránka 6 316745
Návrat hore Goto down
Nemix
Winchester
Winchester
Nemix

OdoslaťPredmet: Re: 4. SK/CZ SN MEET   4. SK/CZ SN MEET - Stránka 6 Empty24.08.10 13:23

fajn - tak Horymíra bychom měli - jenom nevím, kdo bude hrát toho koně 4. SK/CZ SN MEET - Stránka 6 99937 4. SK/CZ SN MEET - Stránka 6 99937 4. SK/CZ SN MEET - Stránka 6 99937 4. SK/CZ SN MEET - Stránka 6 99937 4. SK/CZ SN MEET - Stránka 6 99937
já myslím, že jedna je až moc Laughing tato je aspoň ve tmě a při troše štěstí nikdo nepozná kdo na ní je (opovažte se mě na fb označovat) Twisted Evil Evil or Very Mad Twisted Evil
Návrat hore Goto down
Anonymný
Anonymný

OdoslaťPredmet: Re: 4. SK/CZ SN MEET   4. SK/CZ SN MEET - Stránka 6 Empty24.08.10 13:36

On skákal aj s koňom? Shocked A to prečo akože aj to úbohé zviera zatiahol do svojich sebevražedných plánov? Shocked
Označovať to mi ani nenapadlo ale diki za pripomenitie 4. SK/CZ SN MEET - Stránka 6 316745 4. SK/CZ SN MEET - Stránka 6 316745 4. SK/CZ SN MEET - Stránka 6 316745
Návrat hore Goto down
Nemix
Winchester
Winchester
Nemix

OdoslaťPredmet: Re: 4. SK/CZ SN MEET   4. SK/CZ SN MEET - Stránka 6 Empty24.08.10 13:42

LD: ty jsi vůbec nedávala pozor nebo co - cssss cítím se ukřivděná Sad Sad Sad vidíš a teď nic nevíš Laughing - podle legendy skákal Horymír z Vyšehradu na koni (Šemík) do Vltavy a tak utekl (samozřejmě přežil - to víš je to legenda - nebo že by nějaký SPN zázrak Laughing Laughing Laughing )
opovaž se mě označovat 4. SK/CZ SN MEET - Stránka 6 43228
Návrat hore Goto down
Anonymný
Anonymný

OdoslaťPredmet: Re: 4. SK/CZ SN MEET   4. SK/CZ SN MEET - Stránka 6 Empty24.08.10 13:48

no ja som zachytila, že skákal ale, že na koni to mi ušlo 603 hlboko sa ospravedlňujem 4. SK/CZ SN MEET - Stránka 6 377283 to ako legenda na našom trenčianskom hrade o kopaní studňe 4. SK/CZ SN MEET - Stránka 6 316745 4. SK/CZ SN MEET - Stránka 6 316745
Návrat hore Goto down
Nemix
Winchester
Winchester
Nemix

OdoslaťPredmet: Re: 4. SK/CZ SN MEET   4. SK/CZ SN MEET - Stránka 6 Empty24.08.10 13:51

to máš z toho,že jste s Tinou neustále vyrušovaly 4. SK/CZ SN MEET - Stránka 6 316745 4. SK/CZ SN MEET - Stránka 6 316745 4. SK/CZ SN MEET - Stránka 6 316745

jaká legenda o kopání studně -já jí chci taky vědět 4. SK/CZ SN MEET - Stránka 6 284389
Návrat hore Goto down
Anonymný
Anonymný

OdoslaťPredmet: Re: 4. SK/CZ SN MEET   4. SK/CZ SN MEET - Stránka 6 Empty24.08.10 13:56

To ona Evil or Very Mad to vieš to horšie neposlušnejšie dvojča 4. SK/CZ SN MEET - Stránka 6 934194 teda trojča 703
No to na hrade v Trenčíne zajali Fatimu a jej milý Omar ju chcel vyslobodiť ale za to aby si ju mohol odviesť musel vykopať na hrade studňu pretože tam nebola (teda do skaly studňa ďakujem pekne) no tak podľa legendy ju kopal sám 4 roky a potom si aj tú Fatimu nakoniec odviedol no a v skutočnosti to kopali poddaní 40 rokov 4. SK/CZ SN MEET - Stránka 6 316745
Návrat hore Goto down
Nemix
Winchester
Winchester
Nemix

OdoslaťPredmet: Re: 4. SK/CZ SN MEET   4. SK/CZ SN MEET - Stránka 6 Empty24.08.10 14:03

cha chááá tak teď jsi to na ní práskla - to se nebojíš co ti řekne na to, že ona je to vyrušující trojče Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

tak to je tady dobrá pověst 601 601 601
Návrat hore Goto down
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: 4. SK/CZ SN MEET   4. SK/CZ SN MEET - Stránka 6 Empty

Návrat hore Goto down

4. SK/CZ SN MEET
Návrat hore 
Strana 6 z 13Choď na stránku : Previous  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 11, 12, 13  Next
 Similar topics
-
» 3. SK/CZ SN MEET
» 1. SK/CZ SN MEET
» 2. SK/CZ SN MEET
» Meet movie

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
 :: Seriál :: Supernatural :: SK/CZ SN meets-
Prejdi na: