Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

DomovDomov  HľadaťHľadať  Latest imagesLatest images  RegistráciaRegistrácia  StránkaStránka  Prihlásenie  

4. SK/CZ SN MEET

Goto down 
+11
ivan2321
Ellen
nikita
Fay
Panthera
Samabel
Zizi
Anwiel
Ettie
dion-fortune
SkreechTina
15 posters
Choď na stránku : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 11, 12, 13  Next
AutorSpráva
Nemix
Winchester
Winchester
Nemix

Počet príspevkov : 1137
Nálada : ...s TFW jde všechno líp...
Registration date : 04.02.2010

4. SK/CZ SN MEET - Stránka 5 Empty
OdoslaťPredmet: Re: 4. SK/CZ SN MEET   4. SK/CZ SN MEET - Stránka 5 Empty18.08.10 13:30

holky jak to tak sleduju - to bude teda to setkání s vámi v Praze pořádný mazec Laughing Laughing Laughing

jo to doufám Satu, protože se fakt začínám bát Sad Sad Sad
Návrat hore Goto down
Anonymný
Anonymný

OdoslaťPredmet: Re: 4. SK/CZ SN MEET   4. SK/CZ SN MEET - Stránka 5 Empty18.08.10 13:31

a to kde sa ten šúpák vzal? 4. SK/CZ SN MEET - Stránka 5 141995
no asi zo mňa bude zberateľ zrniečok strachu a obáv 4. SK/CZ SN MEET - Stránka 5 99937 4. SK/CZ SN MEET - Stránka 5 99937
Návrat hore Goto down
Anonymný
Anonymný

OdoslaťPredmet: Re: 4. SK/CZ SN MEET   4. SK/CZ SN MEET - Stránka 5 Empty18.08.10 13:33

ja ti verím Sad ja by som sa tiež bála ... ale vážne neviem čo by ti pomohlo Sad Sad

LD: to nech ti Nemi vysvetlí Sad netuším kde sa vzal ale začína to nebyť pekné... no tak takú zbierku ani nezačni Very Happy Very Happy Very Happy
Návrat hore Goto down
Anonymný
Anonymný

OdoslaťPredmet: Re: 4. SK/CZ SN MEET   4. SK/CZ SN MEET - Stránka 5 Empty18.08.10 13:35

Satu: no mám už tri zrnká 4. SK/CZ SN MEET - Stránka 5 949816 zbierka sa rozrastá Laughing Laughing
Nemix: smiem sa spýtať o čo ide? Question
Návrat hore Goto down
Anonymný
Anonymný

OdoslaťPredmet: Re: 4. SK/CZ SN MEET   4. SK/CZ SN MEET - Stránka 5 Empty18.08.10 13:37

tak nech tie zrnká OKAMZITE odídu Laughing
Návrat hore Goto down
Nemix
Winchester
Winchester
Nemix

OdoslaťPredmet: Re: 4. SK/CZ SN MEET   4. SK/CZ SN MEET - Stránka 5 Empty18.08.10 13:37

Satu: pamatuješ - já už ti psala co mi pomůže

LittleDevil: no kde se u mě vzal to teda netuším a ani nevím co ode mě chce - prostě se mi doma stávají takové blbé náhody -jeden týden mám vytopený byt, druhý týden mi nefunguje elektřina a ještě sami od sebe vržou ve vedlejším pokoji parkety, jak když tam někdo chodí a přitom tam nikdo není Sad Sad Sad
Návrat hore Goto down
Anonymný
Anonymný

OdoslaťPredmet: Re: 4. SK/CZ SN MEET   4. SK/CZ SN MEET - Stránka 5 Empty18.08.10 13:39

Nemi tak na to zabudni ... žiadne také sa diať nebude ... my ti pomôžeme.
Návrat hore Goto down
Anonymný
Anonymný

OdoslaťPredmet: Re: 4. SK/CZ SN MEET   4. SK/CZ SN MEET - Stránka 5 Empty18.08.10 13:39

Satu: prečo mi chceš vziať moje zrniečka Sad ako oni isto zmiznú ale do piatku nie Laughing Laughing
Nemix: tak to máš teda "veselé" a to len tak z ničoho nič?
a čo si ako chcela robiť?
Návrat hore Goto down
Anonymný
Anonymný

OdoslaťPredmet: Re: 4. SK/CZ SN MEET   4. SK/CZ SN MEET - Stránka 5 Empty18.08.10 13:41

ja ti tvoje zrniečka nechám aj po piatku Smile ako len ty chceš Smile sú tvoje Very Happy
Návrat hore Goto down
Nemix
Winchester
Winchester
Nemix

OdoslaťPredmet: Re: 4. SK/CZ SN MEET   4. SK/CZ SN MEET - Stránka 5 Empty18.08.10 13:42

Satu: to se lehko řekne ale těžko udělá Sad

LittleDevil: jo jen tak z ničeho nic - prostě mě zvuk vrzajících pakret probudil o půl 6 ráno Shocked
já si myslím, že s tím nic udělat nemůžu - co se má stát se taky stane Laughing
Návrat hore Goto down
Anonymný
Anonymný

OdoslaťPredmet: Re: 4. SK/CZ SN MEET   4. SK/CZ SN MEET - Stránka 5 Empty18.08.10 13:50

Sue: no ja sa ich potom rada vzdám prípadne posuniem ďalej Laughing Laughing
Nemix: no to poteší to ako mňa dajaký hlas dakde o troch ráno Suspect (ale to už je asi na inú tému Laughing )
Návrat hore Goto down
Nemix
Winchester
Winchester
Nemix

OdoslaťPredmet: Re: 4. SK/CZ SN MEET   4. SK/CZ SN MEET - Stránka 5 Empty18.08.10 13:52

však na tajemné historiky třeba taky dojde Laughing Laughing Laughing
Návrat hore Goto down
Anonymný
Anonymný

OdoslaťPredmet: Re: 4. SK/CZ SN MEET   4. SK/CZ SN MEET - Stránka 5 Empty18.08.10 13:52

nikomu neposúvaj tie zrniečka Very Happy
Návrat hore Goto down
Anonymný
Anonymný

OdoslaťPredmet: Re: 4. SK/CZ SN MEET   4. SK/CZ SN MEET - Stránka 5 Empty18.08.10 13:54

Nemix: a prečo nie veď true stories z prvej ruky 703
Satu: no dobre dobre chúdence malé Rolling Eyes Laughing
Návrat hore Goto down
Anonymný
Anonymný

OdoslaťPredmet: Re: 4. SK/CZ SN MEET   4. SK/CZ SN MEET - Stránka 5 Empty18.08.10 13:56

no tak také historky môžem aj ja potom rozprávať Very Happy Very Happy Very Happy
Návrat hore Goto down
Nemix
Winchester
Winchester
Nemix

OdoslaťPredmet: Re: 4. SK/CZ SN MEET   4. SK/CZ SN MEET - Stránka 5 Empty18.08.10 13:56

cha chá - navzájem se všichni tak vyplašíme - že spát nepůjde nikdo Shocked Laughing Laughing Laughing sakra tak proč já to ubytování tak složitě hledala Laughing Laughing Laughing
Návrat hore Goto down
Anonymný
Anonymný

OdoslaťPredmet: Re: 4. SK/CZ SN MEET   4. SK/CZ SN MEET - Stránka 5 Empty18.08.10 13:57

4. SK/CZ SN MEET - Stránka 5 316745 no to budeme nasáčkovaní v jednej izbe Very Happy Very Happy
Návrat hore Goto down
Nemix
Winchester
Winchester
Nemix

OdoslaťPredmet: Re: 4. SK/CZ SN MEET   4. SK/CZ SN MEET - Stránka 5 Empty18.08.10 14:00

no to spíš jsme mohli všichni sedět u mě doma - bylo by to zadarmo a celkem pohodlné Laughing Laughing Laughing
Návrat hore Goto down
Anonymný
Anonymný

OdoslaťPredmet: Re: 4. SK/CZ SN MEET   4. SK/CZ SN MEET - Stránka 5 Empty18.08.10 14:05

lol tak čo už Very Happy Very Happy Very Happy to nabudúce Wink
Návrat hore Goto down
Ettie
Winchester
Winchester
Ettie

Počet príspevkov : 1500
Nálada : falling out of a perfect dream coming out of the blue..
Registration date : 13.01.2008

OdoslaťPredmet: Re: 4. SK/CZ SN MEET   4. SK/CZ SN MEET - Stránka 5 Empty19.08.10 21:44

uz sa tu na nete asi neuvidme.... teraz Very Happy
tak..stastnu cestu prajem...a vidie sa v sobotu... Smile
4. SK/CZ SN MEET - Stránka 5 348507
Návrat hore Goto down
http://modrestuhy.blog.cz/
Anwiel
Winchester
Winchester
Anwiel

Počet príspevkov : 4325
Nálada : smíšená
Registration date : 09.04.2008

OdoslaťPredmet: Re: 4. SK/CZ SN MEET   4. SK/CZ SN MEET - Stránka 5 Empty19.08.10 21:59

Achjo, tak jsem se zrovna dozvěděla, že to jestli budu mít v pondělí volno nebo ne, se dozvím asi až v neděli, podle toho, jestli kolegině pojede na chatu. nebo ne. Rolling Eyes
Návrat hore Goto down
http://www.anwiel.blog.cz
Nemix
Winchester
Winchester
Nemix

OdoslaťPredmet: Re: 4. SK/CZ SN MEET   4. SK/CZ SN MEET - Stránka 5 Empty19.08.10 22:10

joj tak to je mi líto Anwiel Sad budu mooooc držet palečky, aby ti to volno nakonec vyšlo Very Happy Very Happy Very Happy
Návrat hore Goto down
Anonymný
Anonymný

OdoslaťPredmet: Re: 4. SK/CZ SN MEET   4. SK/CZ SN MEET - Stránka 5 Empty19.08.10 23:08

Anwiel: čože? Shocked no tak ja dúfam, že budeš mať to volno 4. SK/CZ SN MEET - Stránka 5 807248 držím palce Twisted Evil Wink
Návrat hore Goto down
SkreechTina
Winchester
Winchester
SkreechTina

Počet príspevkov : 2962
Nálada : dovolenková
Registration date : 27.01.2008

OdoslaťPredmet: Re: 4. SK/CZ SN MEET   4. SK/CZ SN MEET - Stránka 5 Empty20.08.10 22:39

Taaaakže, po usadení sa v Smižanoch v útulnom domčeku na 1 deň vám poviem len jedno: AWESOME Razz

najprv však jedna vec pre švetkých z Banskej Bystrice, nejako mi ušlo, že v BB sme sa mali stretnúť, ale jaksi som zistila, že nemám na nikoho kontakt, takže túto svoju chybu by som chcela napraviť tak, že čo keby sme sa stretli v BAnkej Štiavnici???? 4. SK/CZ SN MEET - Stránka 5 934194

Inak čerstvá som po cetovaní plná dojmov a podobných vecí, že ťažko to opísať jednou vetou alebo slovom, ale naozaj sme si to užili, Teta GPS nemala chybu Smile

P.S. KOntakt na mňa poznáte, FB, číslo, skype, icq alebo hocičo, napíšte nech sa dohodneme, lebo nerada by som došla o ľudí z BB a stretnutie s nimi I love you
Návrat hore Goto down
Anonymný
Anonymný

OdoslaťPredmet: Re: 4. SK/CZ SN MEET   4. SK/CZ SN MEET - Stránka 5 Empty20.08.10 22:56

Prvý deň meetu je takmer za nami a mám dojem že to ubehlo neskutočne rýchlo ... ale napriek tomu som plná skvelých dojmov, ktoré ked sa mi uložia v mysli rozpíšem trošku viac ... nezabudnuteľné výbuchy smiechu .... romantické blúdenie po dialnici pri mlčaní tety GPS ... momenty na nezaplatenie ... úsmev na tváry, proste wow ...

zatial dakujem všetkým zúčastneným za skvelé momenty Smile a už sa teším na zajtrajšoch Smile momentálne máme skvelé leháro v Smižanoch pri neutíchajúcej zábave 4. SK/CZ SN MEET - Stránka 5 316745
Návrat hore Goto down
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: 4. SK/CZ SN MEET   4. SK/CZ SN MEET - Stránka 5 Empty

Návrat hore Goto down

4. SK/CZ SN MEET
Návrat hore 
Strana 5 z 13Choď na stránku : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 11, 12, 13  Next
 Similar topics
-
» 3. SK/CZ SN MEET
» 1. SK/CZ SN MEET
» 2. SK/CZ SN MEET
» Meet movie

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
 :: Seriál :: Supernatural :: SK/CZ SN meets-
Prejdi na: