Nemix tak to asi si vážne neodpustím, ale možno ti to iba tak šepnem aby iný nepočuli aj tak ma stihne ten trest čo si myslím?
Anonymný Anonymný
Predmet: Re: 4. SK/CZ SN MEET 18.08.10 12:47
Satu: no dobre idem sa snažiť nebáť Nemix: no možno to je tým že i a o su proklate blízko na tej klavesnici čo to za plamienky?
Anonymný Anonymný
Predmet: Re: 4. SK/CZ SN MEET 18.08.10 12:48
LittleDevil: vážne sa nemáš čoho báť to ti zaručujem
Nemix Winchester
Počet príspevkov : 1137 Age : 39 Bydlisko : Praha Nálada : ...s TFW jde všechno líp... Registration date : 04.02.2010
Predmet: Re: 4. SK/CZ SN MEET 18.08.10 12:50
Satu: tak to si piš (protože ty si to pro sebe určitě nenecháš) a možná vymyslím i něco horšího
LittleDevil: tak to mě pobavilo ale je to možné to jsou ďábelské plamínky, které momentálně planou v mojich očích
Anonymný Anonymný
Predmet: Re: 4. SK/CZ SN MEET 18.08.10 12:53
akože Nemi ty čo na mna chystáš??? Sammy ti nestačí??? no tak to aby som sa bála to čo i len vysloviť
Anonymný Anonymný
Predmet: Re: 4. SK/CZ SN MEET 18.08.10 12:55
Satu: a ako mi chceš zaručiť bezpečnosť? Nemix: (kurnik zasa mne by mali vyhodiť "o" z klavesnice ) bude to isto tým no pekne jedna tu po mne hádže čertíkov ďalšia plamienky a potom že žiadne strachy
Nemix Winchester
Počet príspevkov : 1137 Age : 39 Bydlisko : Praha Nálada : ...s TFW jde všechno líp... Registration date : 04.02.2010
Predmet: Re: 4. SK/CZ SN MEET 18.08.10 12:56
Satu: taky tě můžu v noci něčím pořádným postrašit (víš co se kolem mě poslední dobou děje).....jojo holka vybrala jsi si špatnou spolubydlící
LittleDevil: tak víš co, piš klidně Nemo - já to přežiju a ještě se pobavím že by to bylo spiknutí ze strany Satu a Nemi
Anonymný Anonymný
Predmet: Re: 4. SK/CZ SN MEET 18.08.10 12:57
tak do meetu nad tým pouvažujem LittleDevil
Anonymný Anonymný
Predmet: Re: 4. SK/CZ SN MEET 18.08.10 12:59
Nemix no pekne akože to aby som radšej ani spať nešla si to viem živo predstaviť to tvoje plašenie ja neviem kto ťa to učil ja si nemyslím, že som si vybrala zlú spolubývajúcu, však ty počkaj
Anonymný Anonymný
Predmet: Re: 4. SK/CZ SN MEET 18.08.10 13:00
Satu: ako na nervy ma napcháš cookies a potom čo? Nemo: (na želanie ) počkať počkať čo toto tu ... veď som vám nič neurobila prečo takto vy na mňa?
Anonymný Anonymný
Predmet: Re: 4. SK/CZ SN MEET 18.08.10 13:01
LittleDevil: no tak o tej druhej časti ešte popremýšľam a dám ti včas vedieť, ... no z mojej strany nič nekujem ... takže sa neboj budeš s nami v bezpečí
Nemix Winchester
Predmet: Re: 4. SK/CZ SN MEET 18.08.10 13:05
Satu: jaký moje plašení - to je realita děvče - doufám,že ten exorcismus opravdu umíš, protože já ne a mohlo by se nám to hodit - cha chá tak to uvidíme kdo z koho
LittleDevil: to je preventivně a ty Satu neříkej že nic nechystáš - však já tě znám, ty vždycky něco chystáš
Anonymný Anonymný
Predmet: Re: 4. SK/CZ SN MEET 18.08.10 13:09
Nemix: no tak áno exorcizmus sa nám bude hodiť, že by som si ho mala v hlave zopakovať dobre tak ja si ešte silno premyslím, či to budem riskovať alebo nie
že ja stále niečo chysátm? to počujem prvý krát :smilling:
Nemix Winchester
Predmet: Re: 4. SK/CZ SN MEET 18.08.10 13:11
Satu: koukej si ho zopakovat -protože já už jsem starší osoba a tak umím jenom začátek a pak bych si asi taky objednala pizzu no to teda chystáš - teda aspoň na mě pořád
Anonymný Anonymný
Predmet: Re: 4. SK/CZ SN MEET 18.08.10 13:12
exorcizmus čo vy dve plánujete a ja ho stále neviem Nemix: no ty by si si aspoň pizzu objednala
Nemix Winchester
Predmet: Re: 4. SK/CZ SN MEET 18.08.10 13:15
LittleDevil: no já se exorcismus asi nikdy nenaučím, takže rozpoznámpouze přítomnost Boha v mojí blízkosti no ale nechej se překvapit
Anonymný Anonymný
Predmet: Re: 4. SK/CZ SN MEET 18.08.10 13:16
Nemi: že mi to s tým exorcizmom niekoho pripomína tak ja mladšia osoba to viem aj ked dve mršné slová mi niekedy vypadnú ale to neva tak prepáč ale tak viem kolko srandy s tebou zažijem sakra a toto sa rýmovalo pomoc choroba z povolania
Nestraš ju aké že nech sa nechá prekvapiť? však ty máš hrat toho posadnutého nie?
LittleDevil: ale nič to len tak sme si povedali že sa ho naučíme
Nemix Winchester
Predmet: Re: 4. SK/CZ SN MEET 18.08.10 13:18
Satu: to jsi jí to musela prozradit ty prostě rýmuješ naprosto všechno - to už je dnes podruhé -já z tebe nemůžu kočko no posednutá si připadám skoro pořád - takže to ani nebude hraní ale toho trickstera doma bych se potřebovala nějak zbavit
Anonymný Anonymný
Predmet: Re: 4. SK/CZ SN MEET 18.08.10 13:18
no a moje obavy sú späť
Nemix Winchester
Predmet: Re: 4. SK/CZ SN MEET 18.08.10 13:19
LittleDevil: jaké obavy prosím tě
Anonymný Anonymný
Predmet: Re: 4. SK/CZ SN MEET 18.08.10 13:20
Nemix: no keď to tu tak sledujem neviem čo si myslieť
Anonymný Anonymný
Predmet: Re: 4. SK/CZ SN MEET 18.08.10 13:22
LittleDevil: a zrniečko je späť zbav sa tých obáv
Nemi: no tak ja neviem ja to mám v krvi alebo čo no tak musíme nájsť niečo čím sa toho trickstera zbavíš leob inak neviem
Anonymný Anonymný
Predmet: Re: 4. SK/CZ SN MEET 18.08.10 13:24
Satu: to je riadne zrno teraz ja sa snažím vážne že hej čoho sa to chcete zbavovať?
Nemix Winchester
Predmet: Re: 4. SK/CZ SN MEET 18.08.10 13:24
LittleDevil: nemysly si raději nic - já jsem pořádně křáplá a Satu to ode mě asi chytila - toť vše
Satu: no jenom doufám, že něco najdeš, protože představa, že se mi zase doma něco přihodí - mě ničí
Anonymný Anonymný
Predmet: Re: 4. SK/CZ SN MEET 18.08.10 13:27
no trickstera, ale to teraz si nerobím srandu LittleDevil ... asi tak ... a žiadne zrno ... akože jedno ti nestačilo