| Filmy | |
|
+43Panthera Portable.Device Husitka Fay kaja666 wiktoriano Kika str8tking Klenotka lentilka cleo lenkka Mystic nikita Zizi Chrystelle bareness Kristine Anwiel dzajnisko calla Kaja Faith Lex Night Angel ThomasCrown Soniq CrazyD Weronička sisel Ettie jana7413 SkreechTina LenkaX22 bookika Silvia janka410 SNlois Sarinka Samabel dion-fortune Madlen Hiro666 47 posters |
|
Autor | Správa |
---|
dzajnisko Diabolský admin
Počet príspevkov : 1205 Age : 34 Bydlisko : Martin Nálada : ako aj dobrá, dalo by sa povedať :) Registration date : 19.04.2008
| Predmet: Re: Filmy 30.07.08 21:21 | |
| ooo, no ja sa proste nehorázne teším ale dúfam, že to nepokazia, to by som im neradila síce sa mi filmy vždy páčili, ale knihy boli oveľa lepšie tak som zvedavá, čo z toho bude och, áno, malý Volďo, to bude husté | |
|
| |
Kristine Winchester
Počet príspevkov : 1538 Age : 35 Bydlisko : Považská Bystrica Nálada : always great :) Registration date : 05.01.2008
| Predmet: Re: Filmy 30.07.08 21:25 | |
| | |
|
| |
Kaja Winchester
Počet príspevkov : 1232 Registration date : 07.01.2008
| Predmet: ............. 30.07.08 21:49 | |
| Takže HP som videla všetky ale skôr patrím k takým že ked už to čítam tak si to aj pozriem je to dobre sfilmovane takže sa aj tešim na nový , ale ak mám pravdu povedať tak mám celkovo v HP zmätok pretože nepatrím k niejakým velkým fanušikom takže absolutne neviem ako sa vola ktorá čast a ani čo kde bolo (aj napriek tomu že mám knihy doma) Faith: Takže pozrela som si včera Nezvratný Osud 2 veľmi som sa tešila a možno aj preto mám take zmiešane pocity. Fakt neviem ako bolo to super, ale na jednotku to daleko nemá, proste vytratilo sa tam z toho take niečo tajomne, duchovne a hlavne koli tomu sa mi 1 veľmi páčila. Tak isto sa mi nepáčili hlavne postavy ani ostatne okrem tej baby z 1 škoda mohli tam nechať chalana z 1, proste ako sa to povie boli nezaujimave tie postavy ničím ma neuputali Ale inak sa to dalo, potom dalej dej prebiehal veľmi rýchlo už len chýbala pol hodina do konca a viem že som sa čudovala že to je ako možne , takže nudiť ma to nenudilo, ale proste to nebolo take dobre. A čo sa týka myšlienky uplne mi unikla absolutne som mnohým veciam na ktore prišli nechápala proste malo priestoru na zmýšľanie mi nechali blbo vysvetlene niektore veci a ked už ich zabijalo postupne bolo to take že sa priznám že som sa smiala mnohokrát ja neviem prišlo mi to vtipne. Napr. čo pri jednotke nebolo proste ma aj zarmutili niektore vraždy ked som si uvedomila že ako zomreli a jednoducho boli zaujimaví tak mi ich bolo luto ale teraz vôbedz okrem toho momentu ked ich zabilo na začiatku v tom aute tých jej kamošov. Inak pri jednotke som bola šokovaná stále a najvačší dojem na mna urobilo to lietadlo proste fakt Možno som naročna bolo to dobre, ale čakal som viac ale ani nie ved čo sa da čakať od 2 ktore su sčista jasna točené kôli biznisu and money. | |
|
| |
Kristine Winchester
Počet príspevkov : 1538 Age : 35 Bydlisko : Považská Bystrica Nálada : always great :) Registration date : 05.01.2008
| |
| |
Sarinka Diabolský admin
Počet príspevkov : 7654 Age : 36 Bydlisko : Cardiff, UK Nálada : Sherlocked Registration date : 29.11.2007
| |
| |
janka410 Winchester
Počet príspevkov : 5348 Age : 54 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá Registration date : 01.12.2007
| |
| |
Anonymný Anonymný
| Predmet: Re: Filmy 02.08.08 22:08 | |
| Nezvratny osud? to mna nejak nebavila ani 1 ani 2 a ani 3 |
|
| |
SNlois Winchester
Počet príspevkov : 3035 Age : 32 Bydlisko : Jablonec nad Nisou Nálada : po každe epizodě na Bohnice a tady na foru na prášky na uklidnění...:D Registration date : 11.12.2007
| Predmet: Re: Filmy 02.08.08 22:17 | |
|
Naposledy upravil SNlois dňa 02.08.08 22:53, celkom upravené 1 krát. | |
|
| |
janka410 Winchester
Počet príspevkov : 5348 Age : 54 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Filmy 02.08.08 22:38 | |
| | |
|
| |
SNlois Winchester
Počet príspevkov : 3035 Age : 32 Bydlisko : Jablonec nad Nisou Nálada : po každe epizodě na Bohnice a tady na foru na prášky na uklidnění...:D Registration date : 11.12.2007
| Predmet: Re: Filmy 02.08.08 22:48 | |
| | |
|
| |
Samabel Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10070 Age : 34 Bydlisko : Praha Nálada : Travel and explore!!! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Filmy 02.08.08 22:55 | |
| SNlois.Páni...tolik negativní energie ohledně HP. ...koukám, že někdo to bere vážně od podlahy Já jsem byla včera na Bathory a musím říct, že film je to zajímavý, ale když se objevilo duo Mádl, polívka a byly tam ty "odlehčující scény" s těmy superudělátky jako velestředověké brusle a padák alá Robert Langdon a brusle, co jedou do kopce a nevím, co ještě, tak to jsem mylsela, že Jakubiska zabím, protože mi to tak nehorázně rušilo tu afmosféru, ne zrovna neponurou, celého filmu. Ale jinak to bylo moc hezké. A se ségrou jsem byla na Kung-Fu Panda a jako animovaná pohádka to bylo super... Od janky jsem zkoukla Velmi nebezpečné známosti a to taky nebylo špatné. Ale Nezvratný osud mě pořád nějak míjí. | |
|
| |
Anonymný Anonymný
| Predmet: Re: Filmy 02.08.08 23:00 | |
| Bathory? na to by som chcela ist do kina ked sa mi podari dakoho ukecat ... ale ja sa tesim aj na film Dark Knight brat mi posielal nejake videjka a vyzeralo to fakt dobre a zaujal ma Joker v podani Heatha Ledgera perfektne ho stvarnil a KungFu Panda ta bola tiez dobra |
|
| |
Samabel Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10070 Age : 34 Bydlisko : Praha Nálada : Travel and explore!!! Registration date : 01.12.2007
| |
| |
Anonymný Anonymný
| |
| |
Soniq Winchester
Počet príspevkov : 2126 Age : 30 Nálada : :) Registration date : 24.03.2008
| Predmet: Re: Filmy 02.08.08 23:28 | |
| | |
|
| |
Sarinka Diabolský admin
Počet príspevkov : 7654 Age : 36 Bydlisko : Cardiff, UK Nálada : Sherlocked Registration date : 29.11.2007
| Predmet: Re: Filmy 06.08.08 15:45 | |
| Tak ja som včera videla španielsky horor El Orfanato (sirotčinec), ktorý produkuje oskarový Guillermo del Toro, ktorý má na svedomí napr. ohromný Faunov labyrint a poviem vám, že to bol jeden z naj hororov, aké som v poslednej dobe videla. Žiadne lacné lakačky, občas sa tam síce mihlo nejaké to hororové klišé, no skoro celú dobu mi behali zimomriavky po tele...ak ste videli španielsky REC, tak toto je ešte 100x lepšie....vrelo odporúčam, ja si ho určite pozriem znova.... Počuješ, ale nepočúvaš, chceš vidieť, aby si uverila, uver a potom uvidíš. - kód:
-
http://www.youtube.com/watch?v=i3TuClW65s8 - kód:
-
http://www.csfd.cz/film/231593-orphanage-the-orfanato-el/ | |
|
| |
CrazyD Žltočočko
Počet príspevkov : 995 Age : 34 Bydlisko : Gelnica Nálada : Konecne mam DVD-cko..:D:D:D Registration date : 19.04.2008
| Predmet: Re: Filmy 09.08.08 15:27 | |
| no..vcera so videla film Metro...horor...ktory bol uplne nudny...vobec som sa nebala...mozno troska ked ukazali ako vyzera ta obluda co vrazdila..ale inac vobec...podla mna to bol otras film...ale horory su vecsinou take... | |
|
| |
sisel Žltočočko
Počet príspevkov : 754 Age : 35 Bydlisko : Žilina Nálada : skúškové obdobie :D Registration date : 12.03.2008
| Predmet: Re: Filmy 10.08.08 18:54 | |
| ja som vcera videl film Wanted, taky akcny film s nadychom Matrixu, dobre herecke obsadenie(strasne mam rad herca M. Freemana), ale ako to byva pri kope americkych filmov- blba pinta, ale film je dobre spracovany(alebo naopak)... ale fest som sa na tom nasmial | |
|
| |
Sarinka Diabolský admin
| Predmet: Re: Filmy 10.08.08 23:01 | |
| Zajtra sosnem, som nevedela, že už je rip..inak som videla aj Hancocka a to vám je taká strašná blbosť, mne sa to teda vôbec nepáčilo..párkrát som sa zasmiala a to bolo asi všetko.. | |
|
| |
Hiro666 Crossroads demon
Počet príspevkov : 562 Age : 37 Bydlisko : Michalovce Nálada : good Registration date : 28.12.2007
| Predmet: Re: Filmy 15.08.08 15:58 | |
| Ja som za posledne obdobie videl tieto filmy The Dark Knight-zatial len na pocitaci v mizernej kvalite, ale chystam sa do kina Wanted-vyborny film, S skvelim akcnymi scenami The Orphanage- vyborny horror Devil-starsi film od rezisera Guillermo del Toro - kód:
-
http://www.csfd.cz/film/9001-princ-bez-kralovstvi-devil-espinazo-del-diablo-el/ | |
|
| |
Anonymný Anonymný
| Predmet: Re: Filmy 15.08.08 16:01 | |
| The Dark Knight som aj ja videla sice kvalita z kina ale tak na pozretie to stacilo ale musim zohnat lepsie ale bol to fakt dobry film Heath Ledger tam bol uplne skvely |
|
| |
calla Winchester
Počet príspevkov : 1082 Age : 32 Bydlisko : Taká malá dedinka v BB kraji Registration date : 25.06.2008
| Predmet: Re: Filmy 15.08.08 18:10 | |
| | |
|
| |
Faith Winchester
Počet príspevkov : 1897 Age : 33 Bydlisko : Mars Registration date : 23.02.2008
| Predmet: Re: Filmy 15.08.08 18:40 | |
| konecne som nasla schopny link na Wanted. Nenormalne sa na ten film tesim a zhanam ho uz pekne dlho. A na Dark Knight tiez cakam na nejaky schopny link. Tieto dva filmy su teraz mojou jedinou prioritou, ktoru potrebujem k zivotu | |
|
| |
Sarinka Diabolský admin
| Predmet: Re: Filmy 15.08.08 18:46 | |
| Wanted sa mi páčil, ale mala dosť nervy, bo som ho musela sosať na 2x, pretože prvá verzia mala nanič zvuk a keď kričali alebo tak, tak to škrípalo. Nedávno som tiež videla Pandu Kung Fu, strašne zlatá vec a včera horor Rogue, a to som si nemyslela, že to bude také skvelé, pretože hlavný zabijak bol krokodíl, no napätie sa dalo krájať, režíroval to Greg McLean, ten čo aj Wolf Creek, čo bolo tiež super, takže odporúčam. Syler, vďaka za tip na film, určite si to stiahnem už len preto, že ho režíruje Guillermo del Toro... | |
|
| |
Faith Winchester
Počet príspevkov : 1897 Age : 33 Bydlisko : Mars Registration date : 23.02.2008
| Predmet: Re: Filmy 15.08.08 18:52 | |
| dufam, ze ja nebudem musiet. je tam napisane, ze je to DVD Quality,tak dufam Kung Fu Pandu som pozerala minule aj ja. To je take zlatunke festy sa mi to pacilo. Pozerali ste ten film 1407? alebo 1408? Izba č. 1407? Lebo minule to slov telke a vyzeralo to zaujimavo.ale nestihla som sledovat. Este chcem stihnut film s Katie Cassidy - Black Christmas? Mam to niekde doma na policke. Ale netusim,ci sa oplati | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: Filmy | |
| |
|
| |
| Filmy | |
|