| Filmy | |
|
+43Panthera Portable.Device Husitka Fay kaja666 wiktoriano Kika str8tking Klenotka lentilka cleo lenkka Mystic nikita Zizi Chrystelle bareness Kristine Anwiel dzajnisko calla Kaja Faith Lex Night Angel ThomasCrown Soniq CrazyD Weronička sisel Ettie jana7413 SkreechTina LenkaX22 bookika Silvia janka410 SNlois Sarinka Samabel dion-fortune Madlen Hiro666 47 posters |
|
Autor | Správa |
---|
Faith Winchester
Počet príspevkov : 1897 Age : 33 Bydlisko : Mars Registration date : 23.02.2008
| Predmet: Re: Filmy 26.08.08 20:59 | |
| sisel ja som to minule videla. Nic moc, ten zaver sa mi moc nepacil | |
|
| |
Madlen Winchester
Počet príspevkov : 2053 Age : 33 Bydlisko : Nový Jičín Nálada : :) Registration date : 11.12.2007
| Predmet: Re: Filmy 26.08.08 22:04 | |
| Jumpera jsem viděla a taky se mi moc líbil Líbil se mi ten nápad, byl to takový zajímavý film. Zítra bych měla jít do kina na Bathory, jestli to vyjde. Jsem zvědavá... | |
|
| |
Samabel Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10070 Age : 34 Bydlisko : Praha Nálada : Travel and explore!!! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Filmy 26.08.08 22:17 | |
| Jak jsem psala, mně Jumper přišel dost na oddech... některé scény pro mě byly trochu nedokončené. Ale Haydena mám ráda. Hellboy - viděla jsem jedničku a za žádnou cenu mě nedonutíte vidět dvojku Janka mi dala jako tip Equilibrium a to můžu jen doporučit. Skvělý film a skvělí herci. | |
|
| |
Anonymný Anonymný
| Predmet: Re: Filmy 26.08.08 22:23 | |
| |
|
| |
dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 33 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Filmy 26.08.08 22:41 | |
| | |
|
| |
Chrystelle Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10688 Age : 47 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Filmy 26.08.08 22:42 | |
| Jo jo, Equilibrium je také můj favorit. Viděla jsem ho sice už hrozně dávno, ale do teď mám před očima některé parádní scény. Jak chudák plakal na tom chodníku.... Musím na to zase někdy kouknout....dík za připomenutí. | |
|
| |
Anonymný Anonymný
| |
| |
LenkaX22 Winchester
Počet príspevkov : 1639 Age : 39 Bydlisko : Sereď Nálada : look at me.... i´m happy :D Registration date : 03.12.2007
| Predmet: Re: Filmy 27.08.08 9:16 | |
| veru veru equilibrium je skvely film ... a christian bale tam bol uchvatny,uplne uzasny,tam si ma ako herec ziskal .. nooo a Bathory film odporucam,ja som na tom bola a mne osobne sa to pacilo | |
|
| |
Anonymný Anonymný
| Predmet: Re: Filmy 27.08.08 9:28 | |
| LenkaX22: ty si bola na Bathory? no pekne |
|
| |
LenkaX22 Winchester
Počet príspevkov : 1639 Age : 39 Bydlisko : Sereď Nálada : look at me.... i´m happy :D Registration date : 03.12.2007
| Predmet: Re: Filmy 27.08.08 9:40 | |
| noo bola,uz daavno uz asi mesiac dozadu | |
|
| |
Anonymný Anonymný
| Predmet: Re: Filmy 27.08.08 9:42 | |
| no pekne od teba Lenka faaakt ... tak poviem Lukasovi nech to teda stiahne ked si sa na mna vybodla |
|
| |
LenkaX22 Winchester
| Predmet: Re: Filmy 27.08.08 9:45 | |
| ale to som bola s Marekom, to bolo take ako keby prve oficialne rande,alebo tak,takze sorry,ale nemohla som ta zavolat | |
|
| |
Anonymný Anonymný
| Predmet: Re: Filmy 27.08.08 9:46 | |
| no sak dobreee ja to beriem ale tak mohla si aspon povedat ze si na tom bola ale ty nie ty .... velmi mile od teba ... ani toho filmu Dark Knight som sa od teba nedockala
Naposledy upravil LittleDevil dňa 27.08.08 9:53, celkom upravené 1 krát. |
|
| |
LenkaX22 Winchester
| Predmet: Re: Filmy 27.08.08 9:52 | |
| sak sa ani doma nezdrzujem,tak jak mozem volaco stahovat???? sak ale ty si to videla neee?? tak som si myslela,ze to uz netreba stahovat,ked to uz mas okuknute, po nejakom mesiaci aj nieco som bola vcera konecne vecer normalne doma,takze tak.. no nemam cas ani kukat filmy a nie to este stahovat .. tak sorry... i am so sorry | |
|
| |
Anonymný Anonymný
| Predmet: Re: Filmy 27.08.08 9:54 | |
| hej mam to kuknute bola to shitna kvalita ale kukla som si a tak dufam ze lukas stiahne v lepsej |
|
| |
Zizi Winchester
Počet príspevkov : 4217 Age : 36 Bydlisko : Havaj Nálada : Everyday is another opportunity to shine :) Registration date : 05.04.2008
| Predmet: Re: Filmy 27.08.08 10:31 | |
| | |
|
| |
nikita Crossroads demon
Počet príspevkov : 313 Age : 38 Bydlisko : za zrkadlom Nálada : need more coffee!!! Registration date : 08.03.2008
| Predmet: Re: Filmy 27.08.08 11:15 | |
| no tak ja som za posledných pár mesiacov videla pár filmíkov, tak podám správu... totiž to som moju malú vášeň trochu zanedbala, tak teraz doháňam. no z animákov som videla Bee Movie (alebo teda Pán včielka). no je to taká rozprávočka skôr pre tých menších, mne to tak prišlo. veľmi ma nenadchla. potom to bol animák Hurton hears a Whos, čo bolo zas pre tých menších, ale na konci som vyzerala asi takto , že čoooooooooo????????? keď začali spievať tú pesničku, to potom bolo zas, že s kamoškou sme sa tu v Prahe vybrali do kina podporiť SLOVENSKÚ produkciu. pozreli sme si Bathory a boli sme unesené celým filmom. no bol jednoducho SQWELÝ!!!!!!!! ešte sme sa rozhodli, že podporíme aj českú produkciu a budúci týždeň sa chystáme na Máj od F.A.Brabca, ktorý mimochodom točil aj Kytice, čo sem si nedávno tiež pozreli na pc. tak sme v očakávaní, aké to bude. no a na leto som nabalila Achmeda asi 25 filmami, že keby nebolo čo robiť a nudili by sme sa, tak že aspoň bude trochu kultúrne žiť. poviem len, že sme teda všetky ešte nevideli a kopa ich ešte ostala. teda začnem tým, že sme videli Zodiac robený podľa skutočnosti (je aj rovnomenná kniha). mala som ju na 2 cd, prvá časť bola taká nemastná-neslaná, ale druhá časť sa pekne rozbehla a bolo to parádne. potom to bol film Walk The Line o Johnnym Cashovi. celkom pekný. ďalej to bol film Juno. veľmi dobrý a hlavná hrdinka dosť svojrázna, to sa mi páčilo. no a tiež jeden úžasný film je Stranger Than Fiction. už od polovice, keď sa tí dvaja (postava z knihy a spisovateľka) stretnú, tak nemáte šajnu, ako to celé dopadne. je to fakt super film, odporúčam pozrieť (tak ako aj ostatné). videli s kamoškou aj Jumper. dobrý nápad a ja zápletka a koniec sme teda nečakali, len mne tam chýbalo, trochu objasnenia okolo tých dvoch skupín, čo si tam idú po krku, čo by som sa asi dočítala v knižke (lebo film je robený podľa knižnej predlohy). včera sme si pozreli Smokin Aces, kde som čakala viac tej akcie a strielačiek podľa traileru, čo som na film videla. no len vo filme sa to tak nejak vlieklo, ale bolo to dobré, hlavne už tak pri konci. no a koniec bol zase shocking, som len pozerala, ako sa to celé vyvŕbilo a ten absolútny koniec tesne pred záverečnými titulkami bol ozaj SQWELÝ!!! to som im brala, že to tak spravili. no a to najlepšie som si nechala na záver vzala som v pc aj film P.S. I Love You, lebo som na našom servery našla, tak som teda bola zvedavá, že čo to bude a... OMG tak Jeffrey je tam taký NEODOLATEĽNÝ, že som z toho skoro nemohla. to som weru musela pekne predýchavať... uuuuuf... BOŽE!!!! a ten jeho úsmev... úúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúfha... no jop no, treba vidieť. a film? no jednoducho: TO JE TEN NAJLEPŠÍ FILM, AKÝ SOM DOTERAZ VIDELA Z TOHTO ŽÁNRU!!!!! to musím priznať. ja ako laický a amatérsky (povedzme že) znalec filmov od dajakých 90-tých rokov, tento film žeriem. no ako nikdy v živote som tak pri filme nerevala, ani pri Titanicu, ako tu. proste od prvej scény až po totálny koniec som bola v slzách. taká KRÁSNE A DOJEMNÉ TO BOLO!!!! a akonáhle som sa upokojila a vysmrkala, už tu bola ďalšia scéna, čo som zas spustila. no a kamoška tiež. v izbe bolo také hrobové ticho, počuť bol len počítač a vzlyky a smrkanie a trúbenie do vreckoviek. no weru boli sme smrteľne dojaté. až tak, že sme si museli ísť po filme jednu zapáliť. inak sa nedalo. (a choďte potom, po takomto filme niekomu na svadbu a pokúšajte sa neplakať od dojatia pri každom slove--- ja som sa držala... lebo tak, ja som bola tá, čo bola o dva dni na to na ujovej svadbe) tak toť vsjo odo mňa, podala som vám hádam vyčerpávajúcu správu o tom čo som videla. hádam som aj dobre odporúčila voľačo na kultúrne vyžitie. keď pozriem nejaký ďalší dobrý film zas napíšem (nebojte už to nebude takto dlhé) | |
|
| |
Kaja Winchester
Počet príspevkov : 1232 Registration date : 07.01.2008
| Predmet: ............. 27.08.08 21:58 | |
| Nikita : Dakujeme, parádne si nám to rozpísala, postíhala si toho dosť veľa, super. Pekný filmový report. To o Johnnym Cashovi, by som chcela vidieť , takže Dakujem za tip, v poslednej dobe toho stíham menej s filmami , ale vdaka mnohým z vás viem ktore bežia , a že su už natočené | |
|
| |
Madlen Winchester
Počet príspevkov : 2053 Age : 33 Bydlisko : Nový Jičín Nálada : :) Registration date : 11.12.2007
| Predmet: Re: Filmy 28.08.08 10:36 | |
| Já jsem byla včera na Bathory. Musím přiznat, že mě ten film opravdu hodně překvapil. Nečekala jsem, že by mě mohl tolik zaujmout. Stejně bych ale ráda věděla, jak to s ní doopravdy bylo | |
|
| |
LenkaX22 Winchester
| Predmet: Re: Filmy 28.08.08 11:31 | |
| videla si Bathory?? no super!! nooo aj mne sa ten film velmi pacil ... hmmm...tak to mas pravdu,ktovie ako to skutocne bolo | |
|
| |
Sarinka Diabolský admin
Počet príspevkov : 7654 Age : 36 Bydlisko : Cardiff, UK Nálada : Sherlocked Registration date : 29.11.2007
| Predmet: Re: Filmy 29.08.08 21:35 | |
| Sakra, aj ja už chcem tú Bathory vidieť, len teraz je to stále napráskané, ešte si počkám chvíľku, kým sa na to toľko ľudí nepohrnie...vďaka za názory... | |
|
| |
sisel Žltočočko
Počet príspevkov : 754 Age : 35 Bydlisko : Žilina Nálada : skúškové obdobie :D Registration date : 12.03.2008
| Predmet: Re: Filmy 30.08.08 18:45 | |
| no takze kukol som Hellboy 2 a musim povedat, ze to bolo fajn. bola tam vsetko co do filmu patri, dalo sa na tom zabavit, odporucam kuknut | |
|
| |
Mystic Pocestný duch
Počet príspevkov : 148 Age : 34 Bydlisko : Senica Registration date : 24.07.2008
| Predmet: Re: Filmy 01.09.08 0:00 | |
| ja som teraz bola na X-Files: I want to believe a ešte aj po tých rokoch to má stále niečo do seba. Akta X ako vyšité Aj keď tento film sa akurát trafil do oblasti, ktorú vo filmoch obyčajne najviac neznášam, ale v tomto mi neostalo nič iné, ako to, že sa mi to nakoniec páčilo | |
|
| |
Faith Winchester
Počet príspevkov : 1897 Age : 33 Bydlisko : Mars Registration date : 23.02.2008
| Predmet: Re: Filmy 01.09.08 10:04 | |
| ja som si konecne pozrela (teda, narychlo som preletela) film Wanted a the Dark Knight... Wanted- to bola fakt rychlovka,az v jednej scene som zbdala Angelinu,ale ten koniec s Jamesom sa mi pacil (aj ked som ho este nepochopila). Dnes mi to prinesie brat a Temny rytier... tam som len pozrela cele sceny s Heathom Ledgerom a velmi sa mi to pacilo. Som zvedava o com je film | |
|
| |
nikita Crossroads demon
Počet príspevkov : 313 Age : 38 Bydlisko : za zrkadlom Nálada : need more coffee!!! Registration date : 08.03.2008
| Predmet: Re: Filmy 01.09.08 11:01 | |
| uuuf tak ja sa chystám pozrieť Dark knight až doma, keď už budeme mať lepšie verziu stiahnutú, ale ani v kine by to nemuselo byť zlé. weru na to sa teda teším. a v stredu mám v pláne ísť do kina na MÁJ. ako pozerala som zbežne recenzie v Premiere a tam mu dali 2 hviezdičky a potom ešte v jednom časáku mu dali dokonca len 1 hviezdičku tak teraz neviem, ale tak chcem to vidieť (Kytice to asi nebude, tak ale no...) hádam to nebude až také zlé. potom podám správu, či sa to oplatí vidieť. | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: Filmy | |
| |
|
| |
| Filmy | |
|