|
| Filmy | |
|
+43Panthera Portable.Device Husitka Fay kaja666 wiktoriano Kika str8tking Klenotka lentilka cleo lenkka Mystic nikita Zizi Chrystelle bareness Kristine Anwiel dzajnisko calla Kaja Faith Lex Night Angel ThomasCrown Soniq CrazyD Weronička sisel Ettie jana7413 SkreechTina LenkaX22 bookika Silvia janka410 SNlois Sarinka Samabel dion-fortune Madlen Hiro666 47 posters | |
Autor | Správa |
---|
Fay Diabolský admin
Počet príspevkov : 2327 Age : 37 Bydlisko : psychiatrické oddelenie NR - izba č.16 Nálada : *tudududú tudútúúúú* Registration date : 03.03.2009
| Predmet: Re: Filmy 07.05.09 13:31 | |
| | |
| | | Weronička Winchester
Počet príspevkov : 2213 Age : 33 Bydlisko : momentálne ani sama netuším... Nálada : VON Z VODY! Registration date : 11.02.2008
| | | | Soniq Winchester
Počet príspevkov : 2126 Age : 30 Nálada : :) Registration date : 24.03.2008
| Predmet: Re: Filmy 07.05.09 15:05 | |
| | |
| | | Weronička Winchester
Počet príspevkov : 2213 Age : 33 Bydlisko : momentálne ani sama netuším... Nálada : VON Z VODY! Registration date : 11.02.2008
| Predmet: Re: Filmy 07.05.09 19:48 | |
| Soniq presne aj ja si myslim ze ku nam do kina to nepride tak skoro. ..ale ktovie....no uz som nasla zatial iba Soundtrack k filmu film este nikde. ..boze nech uz je buduci tyzden.... | |
| | | Hiro666 Crossroads demon
Počet príspevkov : 562 Age : 37 Bydlisko : Michalovce Nálada : good Registration date : 28.12.2007
| Predmet: Re: Filmy 25.05.09 16:16 | |
| Tak film Wolverine je za mnou . Perfekne tu boli akcne sceny . Napr ako Wolverine znici vrtulnik . Ci zaverecny suboj Wolverine proti Deadpoll . Aj ja sa vysvetlilo ako Wolverine prisiel o pamat. Bol som prekvapeny ,ze Logan je az taky stary | |
| | | Fay Diabolský admin
Počet príspevkov : 2327 Age : 37 Bydlisko : psychiatrické oddelenie NR - izba č.16 Nálada : *tudududú tudútúúúú* Registration date : 03.03.2009
| Predmet: Re: Filmy 25.05.09 16:54 | |
| Tento clanok suvisi s HP celkovo, je to veeeeelmi zaujimave poctenicko o podprahovych odkazoch - kód:
-
http://www.osud.cz/cs/tisk.php?id=9067 | |
| | | str8tking Winchester
Počet príspevkov : 2698 Age : 33 Bydlisko : Dunajská Streda Nálada : Som doma :D:D konečne Registration date : 21.10.2008
| Predmet: Re: Filmy 25.05.09 20:07 | |
| No ja som si teraz pozrel Night at the Museum 2 a musím povedať, že ma to trošken sklamalo. Na jednotku nemá ale sú tam aj zábavné chvíle. No proste to nieje taký film ktorý by som si neviem koľko krát pozrel ale dal sa. No nevie kto to videl a kto nie ale na mňa to pôsobilo trošku unudene. | |
| | | Zizi Winchester
Počet príspevkov : 4217 Age : 36 Bydlisko : Havaj Nálada : Everyday is another opportunity to shine :) Registration date : 05.04.2008
| Predmet: Re: Filmy 08.06.09 22:58 | |
| Takžeeee práve teraz som dopozerala tanečný film z roku 2007 s názvom How she move(prípadne "V rytme stepu" ako znejú milované preklady). Ak máte radi filmy z tanečného prostredia, hip-hop, step a poriadny rytmus, tak tento film je fakt super. Niekedy by som sa chcela naučiť aspoň zlomok toho, čo tu predviedli. Trailery - kód:
-
http://www.youtube.com/watch?v=Eb0fxq5a9HU&feature=fvw http://www.youtube.com/watch?v=Cv3mfZEKt70&feature=related Tu je nejaký ten opis deja: - citácia :
- Tento mimořádný taneční film v divokém rytmu pouličního tance se skvělým soundtrackem vypráví příběh talentované mladé ženy (Rutina Wesley), která vzdoruje pravidlům na cestě k uskutečnění svých snů. Ale síla okolností jí donutí vrátit se na místo, odkud tak složitě utíkala. Uvědomí si, že jedinou možností jak se z tohoto prostředí nadobro osvobodit je vyhrát velmi náročnou soutěž Step Monster Contest. Explodující, čistý talent s nakažlivou energií. How she move ukazuje některé sny, které nemohou být neuskutečněny.
zdroj: filmoteka.sk PS: v sobotu som zabila 2,5 hodiny života pri Angels and Demons - prečo zabila? Ľudia neviem, možno som trafená, ale ten film bol fakt extrémne nelogický a nereálny a vôbec nejako ma neoslovil. Z mojej perspektívy mal len 2 svetlé momenty: 1) na začiatku sa objavil Carmen Argenziano (známy ako Jacob Carter zo seriálu Stargate SG-1) 2) na zemi bol nakreslený pekný pentagram ale myslím si, že tieto 2 plusy sú veľmi málo, aby som to mohla vôbec hodnotiť a nie ešte byť aj spokojná. | |
| Predmet: Re: Filmy 08.06.09 23:05 | |
| - Zizi napísal:
2) na zemi bol nakreslený pekný pentagram
ja som v kine sedela a trpla, kedy sa objavi.. ked sa objavil, moje "ANO, KONECNE MOZME ODIST!" pobavil spolusediacich.. dlho som taku blbost nevidela, pre mna bol teda pozitivum aj (bozsky) Evan, ale ked skocil z helikoptery, tak som skutocne skoncila a smiala sa dalej... pacilo sa mi ako tam vysvetloval to o tych sochach a kostoloch, ale inak, nudaaaaaa... a Vittoria mi pripominala Gen, cize som bola znechutena od zaciatku do konca.. | |
| | | Samabel Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10070 Age : 34 Bydlisko : Praha Nálada : Travel and explore!!! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Filmy 08.06.09 23:06 | |
| To jsem slyšela, že Anděle a démony pěkně dodrbali. Ale sama jsem je neviděla, tak nemůžu soudit přímo. Já si zůstanu pěkně u knížky, která byla vynikající a vyvaruji se případných vrásek ze sledování filmu. | |
| | | cleo Winchester
Počet príspevkov : 4946 Bydlisko : Wales Nálada : upršaná :D Registration date : 10.05.2008
| | | | SkreechTina Winchester
Počet príspevkov : 2962 Age : 36 Bydlisko : Bratislava-Dúbravka Nálada : dovolenková Registration date : 27.01.2008
| Predmet: Re: Filmy 09.06.09 0:29 | |
| Padla tu zmienka o Wolverinovi, tak ja sa pridávam, že toto už viacej nemohlo dodrbať, ako sa dalo Proste ja sa jak magor teším na Gambita, v kútiku duše dúfam, že tam bude Jubilee a že proste xy iných vecí podľa komixu a nakoniec - they screw me! Okey, Logan tam bol jediné svetlo, ktoré som žrala až do konca, Liev bol teda pán v každej situácii a keď vyceril tie svoje tesáčiky, no ja som išla do kolien ale inak teda .... možno som očakávala mnoho, ale zážitok bol teda na strednej ceste Tiež som počula, že tak úžasnú knihu Anjeli a Démoni vraj teda krásne dodrbali v tom filme, takže si počkám radšej na dvd v požičovni, kde ma to vyjde lacnejšie | |
| | | Zizi Winchester
Počet príspevkov : 4217 Age : 36 Bydlisko : Havaj Nálada : Everyday is another opportunity to shine :) Registration date : 05.04.2008
| Predmet: Re: Filmy 09.06.09 12:33 | |
| No ja som do toho dokopala aj jedného brata a spolu sme to od začiatku do konca ohovárali. Nemala som tú česť s knihou, ale od kamaráta viem, že to s ňou nejako nemalo veľa spoločného. Po skončení sme nadávali, že sme radšej mohli ten čas využiť inak a druhý brat sa smial, že to teda ani pozerať nebude | |
| | | dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 33 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Filmy 09.06.09 14:20 | |
| hmm mne sa wolverine aj anjeli a démoni páčili knihu som čítala niekoľko rokov dozadu, takže som si veľa nepamätala na film som bola asi so 6 ďalšími kamoškami, ktoré tiež knihu čítali a všetky sme boli spokojné mohlo to byť samozrejme aj lepšie, ale ja osobne som s filmom bola spokojná. wolverine...nuž ja som mala rada aj predošlých x-menov, ale wolverine je môj naj. komisky som nečítala, iba nejaké útržky, takže nie som žiadny hardcore fan a film sa mi ozaj páčil hoci ten koniec mohli aj trocha lepšie spraviť... no celkovo príbeh bol podľa mňa obstojne spracovaný. | |
| Predmet: Re: Filmy 09.06.09 15:22 | |
| Logan nesuci Kylu do zapadu slnka.. to je scena, na ktoru asi nikdy nezabudnem, skoro som sa pocikala v tom kine.. | |
| | | sisel Žltočočko
Počet príspevkov : 754 Age : 35 Bydlisko : Žilina Nálada : skúškové obdobie :D Registration date : 12.03.2008
| Predmet: Re: Filmy 11.06.09 9:59 | |
| no ja idem na Anjeli a Demoni v piatok do kina s priatelkou, takze potom vam dam vediet ake su moje pocity EDIT: takze dneska som bol v tom kine, nebolo to az take zle... teda musim povedat, bolo to celkom dobre, normalny film... neviem co mam k tomu povedat, akura boli chvile ked som sa smial ale ja sa smejem na vsetkom, takze... | |
| | | kaja666 Lovec v plienkach
Počet príspevkov : 250 Age : 31 Nálada : hm.... Registration date : 07.12.2008
| | | | dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 33 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Filmy 20.06.09 18:20 | |
| ako možno je to tým, že filmy veľmi často nepozerám, tak pokiaľ si už nejaký zapnem, snažím sa si ho kvalitne užiť a zbytočne nehľadať chyby. aj preto som možno spokojnejšia s niektorými kúskami ako vy no som rada, že nie som sama, kaja, sisel, kto si myslí, že tie filmy boli fajn dnes spomeniem film krv a čokoláda, ktorý som si nedávno pozrela. sestre prišla na noc kamoška a doniesla ho so sebou, tak som si povedala, what the heck, už dlho som nič nové nevidela, tak pozriem, čo to je. a juuuj, to bol úžasný film keď som si na obale prečítala, že je to od tvorcov underworldu, mala som tušák, že sa mi to bude páčiť a tušila som dobre. v podstate je to film a dievčati, ktoré je vlkolakom. má si preto vziať za muža vodcu "svorky", ona sa však zamiluje do obyčajného človeka, tvorcu grafických noviel, ktorý sa zaujíma o legendy o vlkolakoch, ba dokonca je nimi fascinovaný. obaja však musia čeliť ťažkým prekážkam, aby mohli byť spolu. ozaj sa mi páčilo spracovanie a totálne super bola urobená tá premena ľudí na vlkov, to som len pozerala, že WOW ja som bola unesená ohromne milujem podobné filmy, takže vrelo odporúčam no a dnes som si v rámci oddychovej prestávky pustila jeden z mojich obľúbených filmov a to alexandra. ja tento film totálne zbožňujem podľa mňa sa celkom držali histórie a totálne perfektne spravili ten prvý boj. ohromne sa mi páčilo ako tam ukázali ten okruh, čo spravil alexander a ďalší jazdci. to sa im ozaj podarilo. navyše je alexander veľký jeden z mojich najobľúbenejších historických postáv musím povedať, že hoci colina mám ozaj veľmi rada, v tomto filme sa mi až tak nepáčil.... tie blond vlasy mu veľmi nešli no aj tak bol celkom dobrý. na druhú stranu, angelina, ktorú ja osobne nejako prevratne rada nemám, bola v tomto filme fenomenálna. akože niežeby nebola dobrá herečka, ale mne sa výzorovo až tak nepáči ako ostatným. v tomto filme, ale vyzerala sakramensky dobre hlavne sa mi páčilo ako mala vlasy spravené jediný herec, ktorý ma ako obvykle nesklamal a páčil sa mi se všým všudy bol jared leto ja toho chlapa milujem a ako Hephaistion nemal chybu akože nezáleží na tom koľkokrát som už ten film videla, vždy ma dostane no okey vypísala som sa a môžem ísť makať | |
| | | SkreechTina Winchester
Počet príspevkov : 2962 Age : 36 Bydlisko : Bratislava-Dúbravka Nálada : dovolenková Registration date : 27.01.2008
| Predmet: Re: Filmy 20.07.09 10:50 | |
| Už to nedokážem v sebe dlhšie dusiť Nasledujúce riadky sú venované HP6..... Na začiatok - HROZA, DES, WTFH?!?!?! Som fanda HP, naozaj ho žeriem a všetko to okolo toho, ale filmy, hlavne pod taktovkou Davida Yates-a ( ) ma už vážne začínajú nasierať! Pardon za výraz, ale toto sa inak nedá. Ak si dobre spomínam, celú HP4 točil akoby išlo o nejaký internát a teenageri tam pobehujú s paličkami a podobne. Okey, brala som mu to, tak isto aj v 5, kde aspoň trochu pridal na akčnosti, ale táto 6..... Ja VIEM, že nie všetko sa dá nacpať do jedného filmu a treba zvažovať výber scén, ale NECHÁPEM ako to mohol tak dokonale dodrbať. Nebudem tu rozpytvávať každú sekundu, pri ktorej ma šlaktrafovalo. Sem-tam to malo aj svetlé chvíľky, ale to boli také malé, že som aj na ne skoro zabudla. Som fanda HarryxGinny páru, ale to čo tam s nimi porobil, som bola len, že WTF? Viacej sa zaoberal RonxLevander a inými koninami.... Dumbiho monológy ma už miestami uspávali a čo sa týka Hermy, tak tú babu už vôbec nemusím, prosím, dajte ju už do psej! Páčil sa mi výkon Draca, to bolo to jediné pravé orechové, kde som nešetrila výkrikmi a chválou. Scéna, kde je boj medzi Harry a Dracom a ten záber na Draca po Rictusempre, som kukala ako mucha puk Chudátko Draculátko moje!!! Súboj na škole nebol a ten koniec, záder "a teď všichni ruce na horu!" bol asi výstižný kliniec programu. Bola som veľmi sklamaná, ako to celé dopadlo, ako sa to natočilo a samozrejme som bola ešte väčšmi smutnejšia po infoške, že tento blb bude robiť aj 7 diel Je to už škoda reči, lebo sa to všetkým vymklo spod kontroly, Rowča kašle na to, že jej prznia knihu, nechodí ani na natáčanie a total na to dlabe. Yates si robí čo chce a nemá už nápady ako zaujať, stále je to o tom istom. Vsádza na tupý humor alebo kvázy vtipné scénky, ktoré majú ale prchavý charakter. Kde sú tie časy detailistu Columbusa? Alebo poriadnej akcie a deja Cuaróza? Kde????? I muss you guys, you were the best! Druhý film, ktorý ma očaril, je Zrkadlá. Niečo medzi hororom a psychologickým filmom, pekne urobený a tak ani nie moc krvákovo desivý, ale pár hodín som sa vyhýbala zrkadlám ako démon svätenej vody Zakončenie super, dej tiež, scary momenty super, herecké obsadenie cool, no ja tomu dávam všetkých 5 hviezdičiek, veľmi sa mi to páčilo | |
| Predmet: Re: Filmy 20.07.09 16:35 | |
| - dion-fortune napísal:
- dnes spomeniem film krv a čokoláda, ktorý som si nedávno pozrela. sestre prišla na noc kamoška a doniesla ho so sebou, tak som si povedala, what the heck, už dlho som nič nové nevidela, tak pozriem, čo to je. a juuuj, to bol úžasný film keď som si na obale prečítala, že je to od tvorcov underworldu, mala som tušák, že sa mi to bude páčiť a tušila som dobre. v podstate je to film a dievčati, ktoré je vlkolakom. má si preto vziať za muža vodcu "svorky", ona sa však zamiluje do obyčajného človeka, tvorcu grafických noviel, ktorý sa zaujíma o legendy o vlkolakoch, ba dokonca je nimi fascinovaný. obaja však musia čeliť ťažkým prekážkam, aby mohli byť spolu. ozaj sa mi páčilo spracovanie a totálne super bola urobená tá premena ľudí na vlkov, to som len pozerala, že WOW ja som bola unesená ohromne milujem podobné filmy, takže vrelo odporúčam
tak tento film som začala akurát pozerať spravila som si menšiu prestávku, že idem poodpisovať a ty si to spomenula. zatiaľ som videla asi len pol hoďku, ale vyzerá to skvelo!! tak ja už končím, idem dopozerať film SkreechTina: ja som 6 ešte nevidela (v pp to ide až o deviatej večer a ja nemám odvoz ), ale keď tak čítam tvoj komentár, tak rozmýšľam či nepočkám až na dvd. tak dlho som sa tešila na ten film - som tiež veľká faninka HP - ale no, päťka bola úplná pohroma. štvorka sa ešte pozerať dala, ale päťku som videla len 3x a to v kine, potom 2x aby som si to pozrela ešte raz, či som náhodou nezmenila názor a 3x v rámci HP maratónu päťka je najslabšia a keď šestka bude na tom rovnako budem veľmi sklamaná, ale 6 a 7 knihy sú the best!! | |
Počet príspevkov : 2698 Age : 33 Bydlisko : Dunajská Streda Nálada : Som doma :D:D konečne Registration date : 21.10.2008
| Predmet: Re: Filmy 20.07.09 16:55 | |
| prikláňam sa k tomu názoru, že je to pohroma. Proste to viac do**bať nemohli, proste to brali na ľahkú váhu a zo všetkého si robili srandu a to sa mi nepáčilo. Pripúšťam, že tam boli dobré momenty ale bolo ich asi 5 alebo ani toľko. A nakoniec ako som očakával veľkolepí koniec tak som aj z toho zostal sklamaný. - Spoiler:
Keď vynechajú bitku v rokforte a Dumbledorov pohreb tak proste to nestojí za nič.
Jednoducho šialené. A ja si myslím, že štvorku nerežíroval Yates. Tá sa ešte aj dala. Neviem, že či čítal Yates knihy ale proste sa mi jeho spracovanie deja nepáči. FAKT som čakal tento film a musím povedať, že som sa sklamal. Veľké haló okolo, že najväčší trhák a a proste to pokaziť!!!! Som sklamaný. A ešte nato musím aspoň raz ísť, lebo som to kamošom sľúbil. | |
| | | SkreechTina Winchester
| Predmet: Re: Filmy 20.07.09 20:49 | |
| Ramon: Pardon, diki za upozornenie, HP4 robil Mike Newell, dikes ešte raz | |
| | | Chrystelle Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10688 Age : 47 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Filmy 20.07.09 20:52 | |
| Já jsem se právě vrátila z Harryho a asi mám oproti vám obrovskou výhodu, že nečtu knížky, jak tak koukám. Celkem se mi to totiž líbilo. Nebylo to sice nic, z čeho bych se posadila na pr*el, ale na druhou stranu si ani nemůžu moc ztěžovat. Já na to totiž do kina chodím hlavně kvůli efektům, které si v TV neužiju, respektive je to pak "o ničem". A ty efekty se mi i tentokrát hrozně moc líbily. Celková atmosféra filmu mě prostě baví. I když je fakt, že s prvními díly se to už vůbec nedá srovnávat, podle mě to zbytečně natahují. A vůbec mi tam nesedí ty "milostné scény", zdálo se mi to celkově přitažené za vlasy, bez jakékoliv chemie....nevím jak to popsat, prostě bez chuti a zápachu, jak se říká. Navíc když vím, jak se hlavní hrdinové nemají rádi "v civilu", tedy herci, tak na mě před kamerou naprosto neudělali žádný dojem. Měli by se zaměřit spíš jen na kouzla a čáry a lásku nechat do romantických filmů, protože to mi tam nesedí. Možná kdyby to natočili jinak, ale takhle.... Ale jinak jsem byla spokojená, i když chvílemi trošku nuda.... Ovšem to se dá u tak dlouhého filmu čekat. Ten konec mě dorazil, čekala jsem víc akce a ne tohle. Vlastně celou dobu jsem čekala víc akce, to bych tomu asi vytkla nejvíc. Nic jsme se za celou dobu nedozvěděli, jen to, že se všechno asi dozvíme až v dalším díle. | |
| Predmet: Re: Filmy 20.07.09 21:01 | |
| Tinka: no nič. Chrys: no práve o tom je reč, že šiesta kniha je podľa mňa najlepšia zo všetkých. Ako som ja koniec očakával, že jediné ako to mám povedať väčšie bojové chvíle boli práve na konci knihy po Dumbledorovej smrti keď za snapom beží harry a tak. Neboli tam členovia fénixovho rádu a ani Bill Weasley, ktorý hrá dosť veľkú rolu v sedmičke. Veľa vecí z toho vynechali a čudoval som sa, že boli loen dve spomienky na Voldiho, na nete písali, že tam budú všetky len jedna nie. No a čo oči nevidia, vynechali všetky len tie dve nie. Ja neviem, asi keď bude režírovať Yates naďalej tak kvalita bude na pi**. | |
| Predmet: Re: Filmy 20.07.09 21:13 | |
| to, že na konci nedali tú bitku na rokforte je dosť na nič - veď je to najlepšia časť knihy!!! a tie spomienky... v knihe ich bolo dosť a oni dali len dve? a nie je tam bill??!! keď som čítala knihu tak som si predstavovala ako bude vyzerať vo filme a oni urobia toto a btw, už som dopozerala blood and chocolate a je to naozaj skvelý film!! fakt skvelý. na konci som sa už bála, že to dopadne ako van helsing a viviene zomrie, ale našťastie všetko dobre dopadlo | |
| | | Sponsored content
| Predmet: Re: Filmy | |
| |
| | | | Filmy | |
|
Similar topics | |
|
Similar topics | |
| |
| Povolenie tohoto fóra: | Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
| |
| |
| |