|
| 07x02 Hello, Cruel World | |
|
+8Sarinka Chrystelle dion-fortune Panthera Nemix Maky Y0G1 bohdy 12 posters | |
Autor | Správa |
---|
bohdy Winchester
Počet príspevkov : 1570 Age : 39 Bydlisko : Vlčovice, ČR Nálada : Viva slash!!! Registration date : 18.09.2010
| Predmet: 07x02 Hello, Cruel World 01.10.11 8:43 | |
| Já opravdu nemám slov!!! Jak jsem se sedmé série děsila, tak teď to má našlápnuto parádním směrem. Další perfektní epka Hned na začátku šok, když Castiel vstoupil do jezera a vyplaval jen jeho baloňáček Doufám, že to není jeho konec... Pak se ukázalo, že zabít Leviathany bude asi pořádný oříšek Jsem zvědavá, co kluci vymyslí. Ale jako nechat shořet Bobbyho dům To nééééé!!! Když si představím, co vše tam kluci zažili a navíc všechny ty knihy a materiály Už chápu ty spoilery, že hoši stratí všechny své přístavy No a na závěr jsem si nechala Lucíka Ten chlap mě fakt dostává Díky němu jdou ty scény se Samem přežít Jako Sam se fakt asi zasekl na hereckém umění první řady Problém je ten, že nyní už nemá ten sladký obličej, kterým mě v té první řadě dostával. Teď vypadá fakt mírně retardovaně Takže asi tak Každopádně se už teď nemůžu dočkat příští soboty, protože kluci jako pacienti v nemocnici... to tu ještě nebylo A když jím navíc půjde o kejhák Enjoy | |
| | | Y0G1 Lovec v plienkach
Počet príspevkov : 170 Registration date : 17.09.2011
| Predmet: Re: 07x02 Hello, Cruel World 01.10.11 9:08 | |
| Suhlasim s tebou , je to velmi pekne nasliapnute , a o cassa sa neboj ten tam este bude co sa tyka lucika a marka to je proste pan super to hra !!!! Samove herecke vykony su pre mna dobre ja osobne by som to tak nezahral a preto by sme sa nemali rozculovat nad tym , da sa to aj lepsie zahrat ale zase netreba zabudat ze proste nikdo nikdy to nezahra tak pokial by to nezazil (vynimka je joker z batmanaxD) ale ten take na to doplatil Zaujima ma co bude teraz kde budu teraz ako budu zit leviathani sa mi paci !!!!!!!!!!!!!!!!!!! | |
| | | Maky Žltočočko
Počet príspevkov : 854 Registration date : 14.09.2009
| Predmet: Re: 07x02 Hello, Cruel World 01.10.11 9:47 | |
| Jé, Dean si schoval Casův balonák... při téhle scéně jsem umřela to bylo tak... pěkné! On zkrátka musí pocity ukazovat až když je pozdě... no, doufám, že ho nechal na nějakém bezpečném místě a ne u Bobbyho doma a pak ho Casovi vrátí.. ne - vážně si myslím, že Cas bude zpět. Jednak je to dost otevřené, pak jsme ho nikdo neviděli umřít, taky nevíme, co se s ním stalo - když někdo v SN umře, vždy víme, že umřel, tady ale nevíme nic... je tu ještě mnoho otazníku. Každopádně, ti Leviathani jsou pryč, takže až se vrátí - a já věřím tomu, že ano - měl by to být zase Cas... a když si Dean ten jeho balonák nechal, mohl by mu ho vrátit a třeba ho i obejmout - dobře, chci toho moc, bvrátím se nohama na zem, ale tu scénu si představit dovedu... nicméně - podle mě se vrátí na sto procent... určitě. Nic nenasvědčuje tomu, že by to tak nemělo být- spíše naopak a taky mi pořád vrtá hlavou, JAK se chce Deabovi revanšovat - ale jistě to tam bude hrát roli... možná je ted jeho vessel pod hladinou - nebo v nebi, kdo ví a pěkně se tam "čistí" od všeho toho svinstva...jediná věc, která mě mrzí je, že se může vrátit klidně až na konci série a do té doby já budu trnout nad tím, jak se vrátí a taky budu trpět nedostatkem Case.. ale., důležité pro mě je, že Cas zkusil všechno napravit a navíc mu Dean zjevně odpustil. Takže to skončilo sice tragicky, ale ihormně dojemně... hm... brečela bych, kdybych měla kapesník a hlavně - kdybych si nemyslela, že Cas se ještě vrátí... abysme se ale my všichni zarytí přívržnci tohohle scénáře, nakonec nedivili... ach jo - sedmá série bez Case (aspon její většina ) - to znamená, že s Deanem bude v jendom kuse mluvit jenom Sam a to je pěkně na nic, uvážím-li jak "úžasně" Sam vystupuje... hm - ve spoilerech není uvedeno, kdy se Misha zase objeví, že ne? Mám takový pocit, že nám to dá Sera pěkně sežrat... | |
| | | | Nemix Winchester
Počet príspevkov : 1137 Age : 39 Bydlisko : Praha Nálada : ...s TFW jde všechno líp... Registration date : 04.02.2010
| Predmet: Re: 07x02 Hello, Cruel World 01.10.11 11:08 | |
| já jsem v šoku - jenom nevím, jestli v příjemném nebo ne... díl jako celek se mi hodně líbil a sedmá řada mi přináší to, co 6tá nedokázala - prostě konečně se po každém dílu opět těším na další ...toto mě baví a užívám si to teď k epce: když Dean vytáhnul ten baloňák tak mě teda slza z oka utekla JÁ NECHCI, ABY SE NÁM CAS/MISHA NĚKAM VYTRATIL!!!! Dean se zatím drží, ale evidentně to už vůbec nezvládá.....nejvíc je mi líto Bobbyho domu - proč zrovna jeho dům, však těch knih, co už nebudou (ano, je to malichernost, ale mě to štve) - to jsem fakt zvědavá, kam se teď všichni podějou ....... kluci v nemocnici - já jako milovnice torturingu plesám a zraněnej Deaneček - aaaaaaaaachhhhh a jak říká bohdy: Lucík - to je perlička tohoto dílu - je výbornej ...... suma sumárum - celej díl jsem byla napnutá jak struna a myslím, že mě 7 řada asi nepřestane překvapovat, když už si myslím, že tuším, jakým se tvůrci vydají směrem, tak mě další díl vyvede z omylu - a to je hodně dobře, tak to má být | |
| | | Panthera Winchester
Počet príspevkov : 1308 Age : 43 Bydlisko : Brno Nálada : Think slashy... be horny... ;) Registration date : 27.07.2009
| Predmet: Re: 07x02 Hello, Cruel World 01.10.11 11:33 | |
| Poznámkový blok po prvním shlédnutí: Ano, ono Koblihovo prorůstání černými žilkami, moc pěkné.Jednoduše první scéna, kde se mi málem zastavil dech, neboť posléze z Koblížka tekla červená ve velkém. A to jeho ploužení se chodbou... (ano, scénáristé pustili Deana a Bobbyho zpátky do světa) Navíc se mi líbí to korespondování s Biblí, aspoň že se přiklání ke kontextu s obojživelníkem. (*fňuk, smrk, ale jako prací prostředek by se mi Leviathani líbili; ten baloňáček slušně vyčistili, na to, že byl v tý vodě jen pár minut, tak ta krev slušně pustila) Samovy představy, You're my bunkmate, my little bitch in every sense of the term.; Hey, so maybe I'm not real. Nobody's perfect. Teda Lucíku, já vím, proč se mi líbíš. Deane, je mi tě líto, roním krokodýlí slzy, z Koblížka ti zůstal jen baloňáček. Tak si ho koukej schovat do kufru od Impaly nebo na čestné místo na poličce u Bobbyho. (vlastně už ani tam ne) No, tady si dovolím osobní poznatek, scéna kdy máme po Koblížkovi a Dean si nese baloňák je následována levnou scénou s děvami, co myjí auta. To mi tedy vtipné ani nějak rozveselující nepřišlo. Spíš urážka koblihovy památky. Ovšem šíření Leviathanů vodou, to je dobrý nápad. Ovšem k věci, Edgar a nejspíš další vůdce. Hm, takže Leviathani budou svým způsobem náhražky démonů, kteří se nám ovšem vytratili kam? (Goa'uld vs. Ori) Ano, Dean představující se jako Ian Anderson, konečně jsem narazila na Jethro Tull, moji oblíbenou skupinu (mám pro toho - nyní už dědulu s příčnou flétnou slabost). Alespoň jedna dětská náplast na tu ošklivou ránu, která mi byla smrtí Koblihy dána. Scénka s ženštinou, které pseudo Dr. Gains alias Dr. Sexy žere játra, tak jsem si jen vzpomněla na retikulíny a Muldera. Světlý moment - I'm the one with the broken leg. You got to carry me!A v co otevřeně doufám? Že se nám Koblížek vrátí, někde se vynoří nahatej. Je to v tuto chvíli asi jediná myšlenka, co mě drží nad vodou z jeho konce. (Daniela nám ve Stargate taky vrátili nahatýho) Ta agónie z jeho očekávaného odchodu, kterou nám Kripouš ještě protáhl, děs. Tedy co čekat víc? Místo démonů budeme po jednom likvidovat Leviathany. Pseudonávrat do starých kolejí,jen bez Kobliha. Tohle nesu dost těžce. A do toho všeho nám bude Sam oscilovat někde mezi normálem a Luciferovým viděním. (Ehm, jen poznámka pod čarou, když už se chce někdo zasebevraždit zastřelením, ježí vočmeny, ne pod bradu, tam je nejvyšší pravděpodobnost přežití a následné invalidity; hlaveň do úst a mířit pod 45° hore) Tudíž mi zůstává je jediná otázka, budu se ještě dívat? Nejspíš ano, i když mě dostala ztráta Koblihova vesselu. Osobní hodnocení: 7/10. P.S.: Deane, kde máš ten baloňák? | |
| | | dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 33 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: 07x02 Hello, Cruel World 01.10.11 11:50 | |
| okey, definitívne si myslím, že zázraky sa dejú pretože 7 séria nie je podľa mňa iba lepšia ako šiesta, ale aj ako piata a trúfam si povedať, že ak budú aj ďalšie epky na takejto úrovni, tak to tromfne aj štvorku.... ako fakt to má grády ja som sa strašne bála ako to celé dokafria s Casom a proste vďaka spoilerom som mala nervy v ťahu... ale ja som ozaj spokojná. ako ste už spomínali tá scéna s baloňákom a ako si ho dean nechal ma dostala určite preferujem, že sa tam misha nejakú dobu neukáže pred alternatívou, že by tam bol, ale nebol by to skutočný cas... takže ja opäť oslavujem a navyše to krásne podfarbili vzťahom s deanom leviathans sú super. proste to, že sú vo vode a ako sa dokážu premeniť na hocikoho a ako je ich ťažké zabiť.... proste fakt som creep out, čo som pri sn nebola asi dvojky niežeby tie príšerky a démoni a anjeli a atď. neboli super, ale nič z toho ma tak nedostalo ako toto. ani apocalypsa. pripomína mi to tretiu serku torchwoodu, tam tie deti boli tiež riadne creepy a teraz sa cítim podobne... proste je to niečo fakt strašidelné tá voda ako sa sfarbila na čierno... to bolo proste cool a už vidím aj súvislosť s novou znelkou. skrátka majú to premyslené veľmi ma teší, že je tam toľko lucíka. tie halucinácie sú úžasný nápad. za normálnych okolností si totiž neviem predstaviť, že by sme si jeho prítomnosť mohli tak dlho užívať... a torturing!sam... ja som v siedmom nebi čo sa hereckých výkonov týka... nuž ja ozaj na to nemám oko, proste neviem, ale keď sa mi páči príbeh a už som navyše zvyknutá po toľkých rokoch na neho, tak mne to fakt nejako nevadí... nie som síce uchvátená jeho výkonom, tak ako ma vedia dostať scény iných hercov... napr. mishu, jensena, oboch markov ap., ale aby mi jeho výkon kazil pôžitok z pozerania, to nie... neviem, nejako to nevnímam a vyťešujem sa z marka a toho torturingu priznám sa, že som celú epku bola prilepená na monitor a v napätí proste neviem, čo sa ide stať. je to absolútne nepredvítateľné a konečne mám pri tom bobky je mi ľúto, že zhorel bobbyho domček a navyše by ma zaujímalo, kde bobby je... to ako mu dean volal toto tiež milujem. psychický torturing veľmi sa mi páčilo aj ako sa ešte predtým s bobbym rozprával a ten mu povedal, že jeho best friend just died ach dean/castiel forever no a na konci chudák sammy a dean so zlomenou nohou a ešte, že ich vedú do tamtej nemocnice no skrátka siedma serka to u mňa zatiaľ vyhráva. len tak ďalej. edit: hej tá hláška ohľadom bitch ma dostala pekne som sa kosila | |
| | | Chrystelle Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10688 Age : 47 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: 07x02 Hello, Cruel World 01.10.11 19:48 | |
| OK... *polk* No tak to byl zase nářez. Tak napjatá už jsem u SN dlouho nebyla. A ta rychlost, jakou se tam střídali ke konci šoky, jeden za druhým. WTF?! Jak Dean čučel na tu svoji nohu, okamžitě mi proletělo hlavou, že myslím ještě nikdy neměli nic zlomeného, když po nich někdo šel. A když si představím, jak je teď Dean v pěkném srabu, se zlomenou nohou, Sam mimo a ještě jedou do té nemocnice.... Tak to se jim teady povedlo. Tohle napětí mi chybělo poslední 3 série. Jinak Panthera a dion opět vypsaly i mé pocity, takže se jen bez dovolení podepisuji pod. Jen ve zkratce: Baloňáček = béééé Skvělá scéna. Doufám, že se Cas co nejdřív zase ukáže. Scény s Luciferem dokonalé! Perfektní torturing Sama a ještě jsem u toho měla i výbuchy smíchu. Jinak celá epka provázená skvělými hláškami, to prostě miluju. A konečně jsem se zase po dlooooooouhatánské době dočkala bratrských momentů jak se patří. Dean se vrací ke svému starému dobrému já a jsem za to neskonale vděčná. Konečně na něj nemusím nadávat. Doufám, že mu to vydrží. | |
| | | bohdy Winchester
Počet príspevkov : 1570 Age : 39 Bydlisko : Vlčovice, ČR Nálada : Viva slash!!! Registration date : 18.09.2010
| Predmet: Re: 07x02 Hello, Cruel World 02.10.11 14:12 | |
| Takže... jak jsem tuto diskuzi zahajovala, tak nyní musím ještě něco doplnit Musím se přiznat, že jsem asi Samovi křivdila Včera ráno, když jsem zde dávala svůj příspěvek, tak jsem byla ještě plná dojmů z epky a pořádně se na Sama nezaměřila. Nyní ale, asi po pátém zkouknutí se musím přiznat, že se mi Sam zamlouvá čím dál tím víc. To šílenství mu jde fakt dobře a já budu jen doufat, že se z toho jen tak nedostane | |
| | | dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 33 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: 07x02 Hello, Cruel World 02.10.11 14:17 | |
| no som rada, že nie som jediná, komu jared nevadí mne sa ten jeho torturing fakt páči a ešte musím povedať, že zdieľam pocity chrys ohľadom bratských momentov skrátka supernatural sa nám vracia | |
| Predmet: Re: 07x02 Hello, Cruel World 02.10.11 14:39 | |
| ono zacal na tom delat plnohodnotne kripke? nebo sera se nejak dostala do svych koleji??? zaujimave je ze lucik nespomina majkla to je dost zaujimave ale asi sa nam adam vrati ako majkl v samovej hlavicke | |
| | | bohdy Winchester
| Predmet: Re: 07x02 Hello, Cruel World 02.10.11 14:48 | |
| YOG1: Já myslím, že snad na tom dělá Kripke se Serou spolu Ale nevím to jistě. A k Michaelovi... přiznám se, že představitel Adama mi tam zatím fakt nechybí Toho herce prostě nemusím. A také si nejsem jistá, zda by to pro Sama nebyla poslední rána. Kromě Lucíka mít v hlavě ještě Michaela To už by asi fakt nedal. | |
| Predmet: Re: 07x02 Hello, Cruel World 02.10.11 15:01 | |
| muj nazor je takovej ze s nim to skonci bud normalne ze se z toho dostane a nebo bude cross kde si bude chtit prohnat kulku hlavou | |
| | | bohdy Winchester
| Predmet: Re: 07x02 Hello, Cruel World 02.10.11 15:12 | |
| No, jelikož je to hlavní postava, tak Samova smrt mi příjde nepravděpodobná. Ale pokusit by se o to rozhodně mohl... a Dean by ho zachraňoval I love torturing | |
Počet príspevkov : 10688 Age : 47 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: 07x02 Hello, Cruel World 02.10.11 16:29 | |
| | |
| | | Sarinka Diabolský admin
Počet príspevkov : 7654 Age : 36 Bydlisko : Cardiff, UK Nálada : Sherlocked Registration date : 29.11.2007
| Predmet: Re: 07x02 Hello, Cruel World 02.10.11 16:46 | |
| Sera tuším na Comic Cone spomínala, že majú nových scenáristov a že tí majú kopec nápadov, takže možno oni stoja za tým, že už to nie je taká hrôza ako predtým. Kripke sa túto sériu bude zúčastňovať na SN ešte menej, lebo má veľa práce s jeho novými projektami. Inak God bless you, Mark Pellegrino, celú epku som sa na ňom tak kosila. Super, že jeho postavu v Being Human zabili a mohol sa vrátiť sem. | |
| Predmet: Re: 07x02 Hello, Cruel World 02.10.11 17:28 | |
| Mark mě tam zabíjel tím svým zjevováním všude možně a v tu nejméně očekávanou dobu. A ještě jak pořád do všeho Samovi kecal. Chudák Sam... Jinak momentálně jsem taky docela spokojená s Jaredovám výkonem, jak hraje to svoje "mám v hlavě méně koleček než bych potřeboval a ještě pomotaná". Musím říct, že hlavně v tom hangáru, když tam mával zoufale zbraní a nevěděl, který Dean je pravý a jestli vůbec některý je, mi ho úplně bylo líto, jak vypadal ztraceně. Ještě bylo super, jak tam s Lucíkem jel a myslel si, že je to Dean a ten mu celou dobu vykládal, jak je na palici a že se už nikdy neuzdraví. A prý "To mi vážně pomáhá, Deane." Snad nikdy jsem neměla Lucifera raději. A to jeho "Nikdo není dokonalý..." | |
| | | bohdy Winchester
| Predmet: Re: 07x02 Hello, Cruel World 02.10.11 17:59 | |
| V tom hangáru to byl vážně prvotřídní výkon Opravdu mi bylo Sama líto... vypadal zas jako ten malý Sammy A jak se Dean snažil, aby mu uvěřil... to mě fakt dostalo Ale jako Lucík... ten perlí Ta jeho hláška "Nikdo není dokonalý" Šla jsem do kolen! A i když teď Sam ví, že není v kleci, tak doufám, že Lucíka se nezbaví Jo, a Chrystelle, jak jsi napsala o Samovi... - citácia :
- No ale možná si dá s tím svým otravováním takovou práci, že se mu nakonec přecejen podaří Sama překecat a začne o tom přemýšlet (čti otočí si hlaveň proti sobě a Dean bude u toho)
Holka, čteš mi myšlenky | |
| Predmet: Re: 07x02 Hello, Cruel World 03.10.11 13:55 | |
| podme si ujasnit par veci, a vase teorie .- Leviatani je ich vela /mnoho , a maju sefa koho si myslite ze to je cthul? ale len nejaky starsi ktory bol prvy leviathan. Zaujimalo by ma ci na nich by isiel fenixov popol Co sa tyka podla mna leviatani sa daju znicit asi lahko ale chlapci nemaju knizky a nic odkial by sa to dozvedeli , zeby im niekto poradil?? Ako som si vsimol anjeli demoni zmizli okrem crowleyho ten bude mat vraj v 7 serii velku a prekvapujucu ulohu inak da sa niekde najs na nete nieco o leviathanoch? | |
Počet príspevkov : 1308 Age : 43 Bydlisko : Brno Nálada : Think slashy... be horny... ;) Registration date : 27.07.2009
| Predmet: Re: 07x02 Hello, Cruel World 03.10.11 18:28 | |
| YOG1:Nejdřív klovej u zdroje, hoď okem do Bible, Kniha žalmů, z toho vychází dobrých 98% dalších napodobenin a přepisů: Svou mocí jsi rozkymácel moře, drakům na vodách roztříštils hlavy, rozdrtil jsi hlavy livjátana, dals ho sežrat hordě divé sběře, rozpoltil jsi skálu, vytryskl pramen i potok, vysušil jsi mocné říční toky. A pak se nech krmit zkomoleninami roztroušenými po netu, protože pak najdeš překroucené výtažky z Ezdráše, různě pojaté apokryfní texty atd. internet je sice zdrojem informací, ale znáš to, jeden pablb něco blbě opíše a další tisíce to po něm ještě víc zkreslí... (Séra a Kripouš si to kroutí taky jak copánky, ovšem u nich to nevadí) P.S.: Barvou maroon - vysvětlení původního pojetí | |
| | | Snooki Nevinná obeť
Počet príspevkov : 17 Registration date : 17.07.2011
| Predmet: Re: 07x02 Hello, Cruel World 03.10.11 19:42 | |
| hladaj na nete poviedky H.P.Lovecrafta, odkazy na Necronomicon atd. V pohode najdes aj ceske preklady. | |
| | | Maky Žltočočko
| Predmet: Re: 07x02 Hello, Cruel World 03.10.11 23:29 | |
| OK, mám depku... sice dovedu vyjmenovat milion důvodů proč si myslím, že je logické, že Cas se ještě ukáže/vrátí, jenže mám špatný pocit, že budeme nemile překvapeni... a i kdyby ne - tak se neukáže minimálně ve většině série a podle toho, co jsem četla ve spoilerceh - kdo ví, jako co se Cas vrátí.. jasně, je tu ta věc s balonákem a taky to, že je to celé otevřené - všechno logicky vede k tomu, že Cas není mrtvý a ještě se bude angažovat... jenomže - jenomže to nic neznamená. Bude mi chybět a taky mi bude chybět jeho interakce s Deanem. Bude mi to chybět všechno. Fuck this... mnohem raděj jsem se rozčilovala nad koncem šesté série než se vyrovnávala s tím, že je prostě gone... its sad! Třeba čtu špatné spoilery, ale ono to vážně nevypadá moc slibně, v tuhle chvíli...
... a - taky si myslím, že ty Leviathany vzali za špatný konec. Kdo to je - obdoba démonů? Pcha... mám z odchodu Case takvou depku, že se mi ani rozčilovat ani pít nechce - to jsem na tom před čtyřmi měsíci byla rozhodně líp.
Já vím, já vím - bylo to hrozně dojemné finále. I když nevím, proč Cas nemůže umřt nějakou heroičtější smrtí - co to pořád má s tím vybuchováním?... ale, představa toho, že je prostě definitivně pryč je - je... hrozná. Kdy se objeví, pokud vůbec? Ve finále? A bude to Cas nebo někdo jiný?
Fajn - má nálada klesla pod bod mrazu. Navíc, jsem nikde neobjevila žádnou dobrou inspirující ff. Fanoušci se zjevně rozdělil na dvě skupiny - na tu, které je to všechno jedno a pak na tu, která pořád věří v lepší zítřky - jenže, já to vidím maximálně na lepší na-přes-rok... možná... fuck - fuck - fuck this!
A ted si nejsme jistá tím, jestli je tohle víc komentář k epizidě nebo můj neštatsný výlev...
| |
| | | | Maky Žltočočko
| Predmet: Re: 07x02 Hello, Cruel World 03.10.11 23:56 | |
| Jo, jenže já mám pořád depku... ale, díky za uklidnění nejde ani tak moc o spekulace - těmi jsme už unavená.. jde spíš o víru - a tu ve mně v tuhle chvíli tak trochu zabili! Nestačí mi jen logicky vědět, že Castiel se vrátí (protože logicky ano - a pdle mě by o měl být Cas... jinak by neměl ty kecy o tom, že se bude Deanovi revanšovat a nebyla by tam ta scéna s balonákem, který si Dean schoval...) a nestačí ani číst spoliery (protože jsou zavádějící - na jednu stranu se dočteš, že bude zpět a na druhou, že mám easi smůlu) - já se prostě nechci cdvat na celou sérii bez Case - protože to není jendoduše není fér - a navíc mít víru v to, že se někdy vrátí - čekat a čekat a nedočkat se... zkrátka - jistota je jedna věc, ale tu nebudeme mít nikdy. Já čtu různé spoilery - spíše brouzdám tam, kam mě vítr zanese. Ty víš, že se vrátí z really "ověřeného" zdroje?... PS: Nic si ze mě nedělej. Mám od druhého dílu špatnou náladu... PPS: Faktem je, že Jimmi asi JE mrtvý - ale, ani tohle se nenamáhali vysvětlit. | |
| Predmet: Re: 07x02 Hello, Cruel World 04.10.11 7:27 | |
| Maky: Nezoufej Celý ten děj je už fraška k udržení sledovanosti. Séře i Kripimu zjevně došlo, že kdyby Kobliha odpálkovali stylem - pojde srdceryvně Deanovi v náručí a ten pak spálí nebo pohřbí tělo, tak by se jim na to dobrých 20% fandomu jednoduše vykašlalo - poklesne prodej "serepetiček" a z vícero photo opů se více narejžuje. (nic proti Deanovi a Samovi, ale víc fešáků je víc fešáků a rozhodně by to nebyl ten malý pokles, jako u Morgana; Collins se díky SN vykopl mezi televizní hvězdy, protože SN má jednu z největších fandomových základen vůbec, minioni a SN fandom se nejspíš postupně zařadí na vyšší příčky, sice ne vedle gejťáků a trekkies, ale i tak) Postup trapného oddalování jen udržuje slábnoucí sledovanost těch, kteří stále doufají - moje maličkost a další. (návrat Kripouše sice zase zvedl laťku úrovně, ale mně osobně tam bude chybět; brilcrist už to oficiálně vzdala - what a pity... RIP ) Pokud tě to povzbudí nebo potěší: “We all love Misha [Collins], and we plan to write material for him. But in terms of where we are in the story right now, it’s a lot about Sam and Dean and Bobby losing this person that was incredibly important to them.” Sera (bude jim vůbec chybět?; Samovy halušky budou vždy důležitější, jelikož je to bratr, takže podivná smrt ve stylu rozpuštěný a vypuštěný Deanovi nejspíš nezaimponuje tak, jak bychom si přáli; leda mu bude chybět jako mopslík, ovšem to už je zase moje nálada deroucí se na povrch) Teď jde jen o to, aby to nebyly kecy podobné těm vůči Jeffreymu, však víme. | |
| | | Sponsored content
| Predmet: Re: 07x02 Hello, Cruel World | |
| |
| | | | 07x02 Hello, Cruel World | |
|
Similar topics | |
|
| Povolenie tohoto fóra: | Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
| |
| |
| |