Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

DomovDomov  HľadaťHľadať  Latest imagesLatest images  RegistráciaRegistrácia  StránkaStránka  Prihlásenie  

07x02 Hello, Cruel World

Goto down 
+8
Sarinka
Chrystelle
dion-fortune
Panthera
Nemix
Maky
Y0G1
bohdy
12 posters
Choď na stránku : Previous  1, 2
AutorSpráva
Y0G1
Lovec v plienkach
Lovec v plienkach

Počet príspevkov : 170
Registration date : 17.09.2011

07x02 Hello, Cruel World - Stránka 2 Empty
OdoslaťPredmet: Re: 07x02 Hello, Cruel World   07x02 Hello, Cruel World - Stránka 2 Empty04.10.11 9:09

no pokad se nemylim vim ze sera i misha to rekli ze se vrati ale ze nebude v tolika epizodach , myslim ze to bude neco kolem 4-5 videl sem i video s mishou ale ani za boha ho nenajdu pac to bylo na nejaky mrtvy tupologicky strance kterou ted nenajdu ,

no vidis taky te mozna trochu prdi jimmy a podle mne neni mrtvy tomu sam neverim ale zadnej retard se na comic cone neobtazoval spytat , co sa tyka ich matky a otca tiez by si mohli najst aspon 1 cast mozna pulku casti kde se objasni kde jsou ty dva sou v purgatory? v pekle? v nebi? ale kazdej zvlast? kto vi co vubec dela buh , nechapu proc se tam boji dat boha .... Evil or Very Mad
Návrat hore Goto down
Ver
Pocestný duch
Pocestný duch
Ver

Počet príspevkov : 120
Nálada : záleží na mnoha faktorech
Registration date : 18.05.2010

OdoslaťPredmet: 07x02 Hello, Cruel World   07x02 Hello, Cruel World - Stránka 2 Empty04.10.11 9:21

Mno....tak teď už pro mě byly v díle pasáže, kdy mě nudily, ale více-méně to bylo fajn. Možná to bylo tím, že už nebyl Crowey a Smrták. Snad příště... cheers

Case je mi líto, ale určitě to nebude s tím jeho rozpuštěním konec, když nic, tak fandom si to vydupe (a nebo Seru konečně zadupe :-)) Mám Case taky ráda, ale jak to z něj všecko teklo - who - ho, kam se poděl Mr. Sexy? Smile

Líbil se mi telefonát mezi šerifkou a Bobbym:
"Tady Judy..." "Eh?" "Šerifka..." "Ahááá!" lol!

Je vidět, že jak bratři nemají anděla, který by jim poklepáním na čelíčko zahojil bebíčka, tak to s němi jde z kopce. Hned mají polámané nožičky a dostávají páčidlem. 07x02 Hello, Cruel World - Stránka 2 312566

Akorát si říkám, že je zvláštní - pokud se Dean nezvládl odplazit na jednom loktě se zlomenou nohou, táhnoucí Sammyho druhou rukou za límec, po písku, někam mimo Bobbyho pozemek - že se záchranka u Bobbyho domu nezarazila ani nad ohořelími troskami a neposlala tam hasiče, a ani nad skřipnutou ručičkoou Leviatana pod autem. Hold všímavost záchraných sborů už asi není co bývala. Very Happy

Lucík byl jako vždy super, snad se ze Sammyho nebude muset stát masochista, aby se mu všudypřítomný Lucifer přestal zjevovat.

Díl - 6/10.

Návrat hore Goto down
Panthera
Winchester
Winchester
Panthera

Počet príspevkov : 1308
Nálada : Think slashy... be horny... ;)
Registration date : 27.07.2009

OdoslaťPredmet: Re: 07x02 Hello, Cruel World   07x02 Hello, Cruel World - Stránka 2 Empty04.10.11 18:21

Teď mě určitě někdo bude chtít praštit - rýpy, rýp..., ale jak se tak pořád koukám na tu scénu Dean a baloňák, tak jak odchází, tak v prvním záběru má baloňák v pravé ruce a drží ho směrem dolů a hned v následujícím střihu ho má v levé ruce a drží si ho jako podnos. 07x02 Hello, Cruel World - Stránka 2 325299

07x02 Hello, Cruel World - Stránka 2 THDeanbalonak1 07x02 Hello, Cruel World - Stránka 2 THDeanbalonak2

Tak jo, já už dám pokoj. 07x02 Hello, Cruel World - Stránka 2 232827
Návrat hore Goto down
http://www.panthera-cz.com
Y0G1
Lovec v plienkach
Lovec v plienkach

Počet príspevkov : 170
Registration date : 17.09.2011

OdoslaťPredmet: Re: 07x02 Hello, Cruel World   07x02 Hello, Cruel World - Stránka 2 Empty04.10.11 19:18

ze vas to bavi taketo somariny riesit Laughing
Návrat hore Goto down
Panthera
Winchester
Winchester
Panthera

Počet príspevkov : 1308
Nálada : Think slashy... be horny... ;)
Registration date : 27.07.2009

OdoslaťPredmet: Re: 07x02 Hello, Cruel World   07x02 Hello, Cruel World - Stránka 2 Empty04.10.11 20:53

To víš, jsem vysazená na chybky, skriptka chrápe, kameraman pomalu neví, co točí a střihač měl nejspíš po flámu. 07x02 Hello, Cruel World - Stránka 2 312566
Já se bavím toliko věcma...
Návrat hore Goto down
http://www.panthera-cz.com
Maky
Žltočočko
Žltočočko

Počet príspevkov : 854
Registration date : 14.09.2009

OdoslaťPredmet: Re: 07x02 Hello, Cruel World   07x02 Hello, Cruel World - Stránka 2 Empty04.10.11 21:20

Panthera: Já vím - já vím... na jednu stranu jsem spokojená - mohlo to skončit mnohem hůř - mohlo to vážně skončit, jenže nám byla dána naděje a to je jistá útěcha Smile vidím to tak, že Cas si ještě před úplným koncem SN párkrát "bouchne" (nechápu to - no fakt - co vidí v explodování?)... v tuhle chvíli jednoduše podléhám jakési depresi a nevidím z ní cestu ven. Moje chyba - dělám si to sama, jsem závislá na Casovi a po shlédnutí druhého dílu jsem propadla mizérii. Já vím, že všechno, co píšeš dává smysl - jenomže vědět to a představit si celou sérii bez Case, je rozdíl. Bylo to skutečně dojemné (konec Case), to ano - ale za jakou cenu? Je tu řada věcí, o kterých bysme mohli diskutovat -

tak oni se vyrovnávají s Casovou smrtí? Hm, a to jako jak? Někde v pozadí za kamerou, takže televizní divák o ničem neví? Trapas... ale, Deanovo ňuchání balonáku - dejme tomu.. třeba brečí tajně a po nocích si do něj utírá nos... na to, že Castiel byl pro ně tak "strašlivě důležitý", to berou vážně dobře - vyloženě se trápí, všichni tři!
Taky nechápu, proč je všechno o Bobbym a Samovi a Deanovi - tedy, chápu - ale začíná to být ohraná fraška. Fajn - nebudeme řešit detaily.

Samozřejmě, že se Cas vrátí - otázkou je kdy a v jakém stavu. Zbývá příliš mnoho nevyřešených otázek a já doufám, že Sera není tak švihlá, aby tohle přešla. Mám pocit, že najednou nevěděli, co s Casem - nechtěli tam mít anděla, jemomže udělat z něj člověka taky nemohli, protože pak by musel doprovázet Sama a Deana celou sérií. S andělskou tématikou skončili - takže co s ním? Podle mě se proto rozhodli Case na jistou dobu odsnutout s tím, že na konci si střelí pár čísel a divák bude spokojen. Nemohli to vyřešit líp, než nechat ho "jakoby odejít" a - přitom nezabít - tím pádem mají otevřenou cestu a mohou ho kdykoli "vylovit" a naservírovat nám diváků. Zřejmě to udělají ve chvíli, kdy jim dojde, že dějová linie pro sedmičku není zajímavá, nebo pokud zajímavá bude - ho vzkřísí na jejím konci.

Děkuji za odkaz - něco takového jsem potřebovala. Těch spoilerů je kolem okolo moc, ale rozhodně je fajn slyšet, že s Casem vážně počítají...

... nevšímej si mě, vážně. Prostě se mi stýská. Něco skončilo a něco nového začíná a protože to "nové" zjevně neobsahuje Case, je mi smutno... jednoduše nechci, aby se Cas změnil v postavu, která jednou v SN byla a byla důležitá a najednou se tam znovu objeví jen proto, aby hrála druhé housle. Měla jsem Case ráda právě proto, že byl nedílnou součástí. Nechci, aby se tam zjevil jenom proto, aby mu mohl Dean povdět, jak moc mu chyběl a potom "prsk" - vybouchne nebo tak něco... crap.

Takže - děkuji Ti za povzbudivý komentář, děkuji za odkaz a já budu doufat dál, i když toho splínu a špatného pocitu se jenom tak nezbavím. Sedmá série nevyadá špatně - jediná její chyba je, že je (zatím?) bez Castiela... too bad for me! A, pokud ho chtějí přivést zpět - at to stojí za to!

Ono totiž v závěru vůbec nezáleží na tom, co Sera napíše a naslibuje, ale na tom, co s tím nakonec udělá a jak se to odrazí v seriálu!
Návrat hore Goto down
Snooki
Nevinná obeť
Nevinná obeť

Počet príspevkov : 17
Registration date : 17.07.2011

OdoslaťPredmet: Re: 07x02 Hello, Cruel World   07x02 Hello, Cruel World - Stránka 2 Empty04.10.11 22:05

pytas sa, preco sa vsetko tyka Sama, Deana a Bobbyho. No mozna preto, ze je to show o Samovi a Deanovi !!! A Bobby je prijemny doplnok, taka ich butlava vrba. Castiela som mala velmi rada v 4. a 5. serii. Potom to uz zacalo byt prilis uletene - zmrtvychvstania, teleportacia, instantne liecenie ran a ine kosmodisky. Uz s tym bolo treba skoncit a vratit sa ku korenom. Na niektorom fore dokonca fanusikovia ziadali, aby sa SPN viac venovala rozlicnym lokalnym mytom, Amerika je velka, nametov by sa naslo dost.
Neprestanem serial sledovat len preto, ze tam nie je Cass. Tesim sa, aku novu zaujimavu postavu nam tvorcovia prinesu. santa
Návrat hore Goto down
janča
Winchester
Winchester
janča

Počet príspevkov : 1216
Nálada : docela fajn
Registration date : 29.07.2009

OdoslaťPredmet: Re: 07x02 Hello, Cruel World   07x02 Hello, Cruel World - Stránka 2 Empty06.10.11 19:22

Castiel – je definitivně pryč?? Jen aby se (respektive jeho schránka) nevrátil zpět jako šéf Leviatanů, o kterém padla několikrát zmínka v této epizodě.
Sam – ty jeho halucinace, opravdu zralý na blázinec. Nejprve ho povzbudil Bobby a pak ho pěkně podržel Dean (tak jako dřív – vše pro záchranu Sammyho). Začít pěkně pomalu, postupně a od základů znovu budovat jeho rozvrácenou osobnost. Snad to Sam pochopil a bude nápomocen.
Dean – kolik pádů už zažil a z mnohem větších výšek a tady mu stačilo sklouznout z auta a kostička to nevydržela (jen to křuplo). No, holt špatně spadnul – to se stává (a taky už není nejmladší).
A že si záchranáři nevšimli černé kalužiny a ruky pod spadeným autem? Měli dost práce s oběma bratry (obzvlášť se Samem to nevypadalo dobře) a Dean jim určitě řekl, že nikdo další už tam není (i když Bobbym si jistý nebyl) a hlavně byla tma, tak proč by zkoumali okolí. Možná v příštím díle bude policie prohrabávat (a za denního světla) spáleniště.
A pak je to jen a jen film. Razz
Návrat hore Goto down
andy
Pocestný duch
Pocestný duch
andy

Počet príspevkov : 55
Nálada : v ocakavani lepsich zajtrajskov
Registration date : 06.11.2008

OdoslaťPredmet: Re: 07x02 Hello, Cruel World   07x02 Hello, Cruel World - Stránka 2 Empty08.10.11 10:36

A nepripomenul Vam leviathan na konci T-1000 z Terminatora? Very Happy
Návrat hore Goto down
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: 07x02 Hello, Cruel World   07x02 Hello, Cruel World - Stránka 2 Empty

Návrat hore Goto down

07x02 Hello, Cruel World
Návrat hore 
Strana 2 z 2Choď na stránku : Previous  1, 2
 Similar topics
-
» 07x02 Hello, Cruel World
» 07x02 Hello Cruel World
» RPG - GF-WORLD
» RPG- WORLD - archiv 1
» As The World Falls Down

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
 :: Seriál :: Epizódy :: Siedma séria-
Prejdi na: