| Supernatural shops | |
|
+26Fay mummy Hiro666 Husitka wiktoriano Anwiel Zizi Faith SkreechTina nikita Soniq Fazulina bookika dion-fortune Weronička Ettie funny Silvia Chrystelle LenkaX22 Madlen Sarinka janka410 Samabel Kaja SNlois 30 posters |
|
Autor | Správa |
---|
Chrystelle Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10688 Age : 47 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Supernatural shops 25.03.08 15:20 | |
| No tak já říkám, že je super, protože mně všechno kolem SN přijde super, takže.... Navíc je to vůbec první SN originální věc, kterou vlastním. Třeba se tobě tak super zdát nebude.... No a já jsem si teď uvědomila, že na těch stránkách, kde jsme si to objednávaly, neposílají na Slovensko, ale jen v ČR. Mají tam doporučení buď rovnou na tyhle anglické stránky: - kód:
-
http://www.eruditor.com/books/item/9781845765354.html.en A nebo potom tady ty české, tam by to měli normálně rozesílat i k vám. - kód:
-
http://www.libris.cz/knihy/modules.php?name=Amazon&asin=1845765354 Tak se na to mrkni, myslím, že by neměl být problém. Dokonce na těch anglických stránkách mají slevu. Ale zase nevím, jak by to bylo s poštovným.... | |
|
| |
janka410 Winchester
Počet príspevkov : 5348 Age : 54 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Supernatural shops 25.03.08 15:45 | |
| | |
|
| |
Počet príspevkov : 10688 Age : 47 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Supernatural shops 25.03.08 16:08 | |
| No jo, já jsem ji zběžně prolistovala a už ji mám celou dopatlanou, jak nad ní slintám. No ale fakt už ji budu muset schovat.... Namátkou jsem se zastavila u charakteristiky Deana na jedné straně a začetla jsem se .... ..."He wants his dad to love him, and he wants to protect his brother. It´s almost like he wants to do for his little brother what he wanted his father to do for him. He loves him to death, he wants to protect him, he wants to look after him. They´re brothers, though; they fight, they bicker, but at the end of the day they´ve got each other´s backs."........ Možná to už tady někde SNlois citovala. Ale jen jsem na to narazila, musela jsem si dočíst aspoň jeden odstavec... Už mě láká, přečíst si to od začátku...a stejně tak u Sama..... | |
|
| |
janka410 Winchester
Počet príspevkov : 5348 Age : 54 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Supernatural shops 25.03.08 16:14 | |
| | |
|
| |
dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 34 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Supernatural shops 25.03.08 16:59 | |
| boze to bolo ozaj nadherne, takze ja som sa rozhodla objednat to z prvej aj druhej serky, lebo som to nasla na librise a odtial by mi to malo prijst aj sem, skoda len, ze sa to asi len bankovym prevodom ale tak ja na nieco pridem. zatial som si ista tymito dvoma knizkami a o zbytku este pouvazujem | |
|
| |
Silvia Winchester
Počet príspevkov : 1268 Bydlisko : Bardejov Nálada : FINALLY!!! Adié žltočočko,vitaj Winchester! Registration date : 30.11.2007
| Predmet: Re: Supernatural shops 25.03.08 17:25 | |
| | |
|
| |
| Predmet: Re: Supernatural shops 25.03.08 17:54 | |
| Silvia, no já to tak pochopila, že to takto můžeš zaplatit, ne? Podle mě to nemusí být nutně převodem z účtu na účet. Prostě přijdeš do banky zaplatit a hotovo, ne? To je fakt škoda, že to k vám neposílají na dobírku. Já to platila až po přijetí, do rukou "pošťáka". dion, ale 2. Season ještě není k prodeji, ne? Mají ji tam uvedenou, ale ještě nevyšla, takže se ještě koupit nedá. Jinak bych ji už taky měla objednanou. Píšou tam, že by měla vyjít 8. dubna. | |
|
| |
SNlois Winchester
Počet príspevkov : 3035 Age : 32 Bydlisko : Jablonec nad Nisou Nálada : po každe epizodě na Bohnice a tady na foru na prášky na uklidnění...:D Registration date : 11.12.2007
| Predmet: Re: Supernatural shops 25.03.08 18:05 | |
| | |
|
| |
dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 34 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Supernatural shops 25.03.08 18:06 | |
| vazne? to som si nevsimla, ale ak je to cez baknu robene tak ma otec zabije, bo to bude musiet ist vybavit.... ach jaj. preco krucinal to nemozu spravit proste cez kreditku a bol by pokoj.... no ale tak ja sa na to este s otcom mrknem a poviem mu, co chcem tak nech mi to zozenie.... inak vsetkym diki za pomoc edit: SNlois ale tak tych 20 dolarov si na ten privesok asi najdem som zistila | |
|
| |
Samabel Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10070 Age : 34 Bydlisko : Praha Nálada : Travel and explore!!! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Supernatural shops 25.03.08 18:23 | |
| Janna: ten odstavec z tý knížky je fakt nádherný...asi se taky přidám a tuhle knihu si koupím abych se mohla kochat jo a v nejbližších dnech vám sem teda napíšu moje dojmy z celé té knížky....nějak jsem se k tomu nedostala a to jsem to měla přečtený už minulý týden ... dneska jsem začala číst tu druhou, ale ...uvidíme, kdy se dostanu ke konci... ..jo a koukala jsem, že v srpnu by měla vyjít třetí novela- od toto autora, co psal tu první....má se to jmenovat Bone Key... takže v nejbližších dnech očekávejte můj názor na první knihu..nejaké postřehy... možná ještě zmíním nějaký ten úryvek..jak se mi bude chtít a ten přívěsek....aj, už ho mám na seznamu. | |
|
| |
Kaja Winchester
Počet príspevkov : 1232 Registration date : 07.01.2008
| Predmet: .............. 25.03.08 20:35 | |
| Baby Gratulujem -) Vy to tu dnes zaplnili objednávkami No dobre začnem ja chcem si objednať ten Dean Amulet lenže nie a nie si ho objednať pretože mám veľa otázok.Ja som si takto z iných krajín neobjednala nanajvýš z Česka a neviem či v tom nebude problém.Alebo akým spôsobom ja by som najradšej prišla a videla či je v poriadu či to došlo v poriadku a až tak zaplatila lenže neviem či to je možné. A dalej všade je ina cena a teraz neviem čo ja som prešla veľa tých internetových obchodov a dokonca som to našla ten Amulet za 14,niečo dolárov plus poštovne čo je oveľa menej ako tých 20 ako hovorí Dion .Alebo našla som tri druhy toho Amuletu - a teraz neviem ktorý je ten správny su tam tri minimálne rozdiely ale aj v cene dosť velký rozdiel už ma z toho porazí. Dion:Hlavne som zvedavá ako s tým naložíš ty som takaá rada že si zo SR pretože pre náš platia rovnake štátne práva nákupu | |
|
| |
dion-fortune Winchester
| Predmet: Re: Supernatural shops 25.03.08 20:42 | |
| kaja: zajtra sa na to idem s otcom mrknut a ak si objednam aj ten amulet, tak ono tiez bolo okolo tych 15 dolarov, neviem preco som napisala 20 tie knihy si ale asi objednam cez ceske knihpuctvo a idem este zajst to artfora, lebo tak tiez robia objednavky aj do zahranicia a nemusis platit postovne, takze podla toho ako sa to vsetko vyvinie dam vediet | |
|
| |
Kaja Winchester
| Predmet: ............. 25.03.08 21:47 | |
| Dion:Tak toto je super Dakujem krásne že to sem dáš vedieť, Budem veľmi rada ,tým mi veľmi pomôžeš.Som veľmi zvedavá ako to bude.Mám neodolatelnu tužbu mať ten Amulet. | |
|
| |
Počet príspevkov : 10070 Age : 34 Bydlisko : Praha Nálada : Travel and explore!!! Registration date : 01.12.2007
| |
| |
Kaja Winchester
| Predmet: Re: Supernatural shops 25.03.08 22:50 | |
| Samabel:Tak to je super to by bola sranda kebyže nahodou by som išla niekde a videla by som niekoho s takým amuletom hned by som vás všetkých spoznala ,mne sa už viackrát stalo niečo take - ) svet je veľmi malý Ja ho strašne chcem. | |
|
| |
| Predmet: Re: Supernatural shops 21.04.08 10:48 | |
| Já se po dlouhé době pouštím do té slibované recenze na knihu Supernatural - Nevermore od Keithe R.A. DeCandida:lol!: děj se odehrává mezi 2x08 a 2x09 Bráškové jedou do New Yorku - blízko něj bydlí jeden chlapík, co je kámoš Ashe - podobný týpek a oni se mají vypořádat s nějakým duchem - no zjistí, že je to banshee( což zjistíte i vy, když si přečtete zadní stranu knihy) a pak se vypořádávají s nějakým maníkem, který se pomocí hnusnýho vraždícího rituálu snaží vyvolat ducha Edgara Alana Poa (je to prostě magor) no nebudu vám sem psát nic bližšího, pokud nechcete, teď tady už jen shrnu pár věcí, které mě upoutaly, které vytočily atak. Líbilo se mi, že autor se aspoň v mezích normy snažil trochu si pohrát s pocity brášků, takže to nebylo úplně "suché", Dean měl ošklivou noční můru, sem tam se na chvíli v myšlenkách jeden z nich zatoulal do minulosti... to bych chválila, protože popravdě jsem nečekala, že by se tím zabýval a tak mě to příjemně překvapilo. Bylo tam pár klasických,ale neotřelých vtipných situací ve stylu SN. Třeba když se Dean zabydlel v tom domě, kde bydlel ten muzikant a všude byly LPčka a hudební nástoje slavných muzikantů na stěnách... prostě jeho oblíbená muzika...takže vám asi dojde, že si pouštěl muziku, co to šlo a místo na pořádné prohlížení baráku se soustředil na LPčka a Sam z toho šílel... nebo pak museli jít s tím chlapíkem (jmenoval se Manfred) na koncert, kde hrál v nějaké skupině ...no Dean se nejdřív těšil, ale když tam přijeli a zjistil, že mu vysloveně kazí jeho oblíbené hity, tak do sebe házel jedno pivo za druhým, pokoušel se svést servírku a trpěl , no a myslím, že nejhorší na tom bylo, když zjistil, že další den budou na ten koncert jet znovu (hráli tam 4 dny). Sam byl Sam jako vždycky. Jo co byla autorova obrovská chyba - že prý Deanovy oči jsou - MODRÉ - no ale fanoušci už mu kvůli tomu dali pořádně zabrat, tak se, prosím, už nemusíte s pomstou obtěžovat, myslím, že už nikdy takovou chybu neudělá ... pracuje na třetí SN knize, tak myslím, že si to zatraceně pohlídá Co my vadilo - knížka má tak trochu pozvolnější děj - je to tím, že i když je tam ta banshee, tak na ní není brán až takový zřetel a vypořádání se s ní je ... moc jednoduché... řekla bych ... ale tak je zase brána jako v podstatě hodný duch, tak dejme tomu, i když pro milovníka napětí a akce jako jsem já to bylo lehce nezátěžové a druhý případ s Poem - je tam zase policajtka, která jim pomůže - no tenhle případ není zrovna nadpřirozený - spíš se jedná o pohnutky profesora přesvědčeného o tom, že je schopen vyvolat ducha. Takže finální recap - Není to zlá kniha, co jsem četla, tak zahraničními fandy byla přijata velmi dobře. Jsou tam podle mě vážně vtipně vypointované situace, jsou tam ty myšlenky bratrů. Já bych byla pro trochu více akce, jak už jsem zmiňovala, to my tam chybelo, protože chvílemi mi přišlo, že se to tam jakob nehýbalo, ale myslím si, že DeCandido si ostudu neudělal - až na ty oči . Jo a na konci je soupis písniček, které autor doporučuje k poslouchání během čtení . Aspoň polovinu z toho jako fanoušky SN známe - nechybí Kansas, Credence Clearwater Revival, AC/DC, atd. | |
|
| |
bookika Winchester
Počet príspevkov : 1748 Age : 31 Bydlisko : Košice Registration date : 05.12.2007
| Predmet: Re: Supernatural shops 21.04.08 11:00 | |
| | |
|
| |
| Predmet: Re: Supernatural shops 21.04.08 11:11 | |
| není zač No, co některé ty smrti, které se týkaly toho případu s E.A.Poem vyzněly podle mě dost krutě. Bylo tam zabití opicí - to bylo ošklivé, jednoho chtěl upálit ve zvonici, jeden byl zatlučený v podlaze - je to podle příběhů E. A. Poa ty vraždy. Banshee - no ona pořád řeší Proč mě nemiloval? Proč mě nemiloval? ... jo a není celá - má tělo vidět asi jen do půl pasu a na sobě má triko Blue Oster Cult ... no shodí pár obrazl nebo co to bylo, možná plakát... Dean to do ní našije klasicky brokovnicí. Oni musí najít jejího vraha, aby zjistili, kde je tělo a aby mohla odpočívat v pokoji. Jo a ta policistka pořád Deana nazývá "Brushy-top" - umíte si představit jak tu přezdívku ..ehm, miluje
Naposledy upravil Samabel dňa 21.04.08 11:27, celkom upravené 1 krát. | |
|
| |
bookika Winchester
Počet príspevkov : 1748 Age : 31 Bydlisko : Košice Registration date : 05.12.2007
| Predmet: Re: Supernatural shops 21.04.08 11:26 | |
| | |
|
| |
| |
| |
LenkaX22 Winchester
Počet príspevkov : 1639 Age : 39 Bydlisko : Sereď Nálada : look at me.... i´m happy :D Registration date : 03.12.2007
| Predmet: Re: Supernatural shops 21.04.08 15:27 | |
| diiky samabel,to je paradicka,ze si to mozeme aspon takto tu knizku priblizit ...jeejda a chudak autor,no ten to musel poriadne schytat za tie deanove modre oci .. | |
|
| |
| Predmet: Re: Supernatural shops 23.04.08 16:41 | |
| Tady je obálka, kterou bude mít třetí SN knížka ... až vyjde, tak bude taky moje Jé, doufám, že další příběh od DeCandida bude stát za to. Mělo by se to snad odehrávat po 3x08 a před 3x09 nebo tak nějak. To zase bude čtení. Ale asi si k tomu koupím ještě něco, aby to bylo ve stylu -když už ,tak už. - kód:
-
http://kradical.livejournal.com/1249550.html#cutid1 | |
|
| |
bookika Winchester
| Predmet: Re: Supernatural shops 23.04.08 17:06 | |
| vyzera to dobre uz sa tesim na recenziu | |
|
| |
| Predmet: Re: Supernatural shops 23.04.08 17:38 | |
| No nejdřív bude ještě recenze té druhé knížky...ale tu musím nejdřív dočíst... nějak na to nemám ten správný klid, tak mi to jde pomalu. | |
|
| |
Kaja Winchester
| Predmet: ............. 28.04.08 21:27 | |
| Dion: Chcela som sa opýtať ohľadom toho amuletu Deanovho ,či si už bola na to pozrieť či vieš o tom niečo viac a atd. ja len tak spomenula som si,že si to sem chcela napísať zdá sa mi že si mala isť sa niekam pozrieť deň po svojom príspevku v ktorom to hovoríš | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: Supernatural shops | |
| |
|
| |
| Supernatural shops | |
|