| Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 | |
|
+52kattie Husitka shelby Klenotka str8tking Dzowika4 cleo lentilka Ellen Mystic Lirael evetka bareness Katuška lenkka janicag Faith Lex calla renáta Violet wiktoriano Soniq FeeBee CrazyD Anwiel ivan2321 Zizi nikita Weronička sisel keksiiq bookika leoraine Kristine Kaja SkreechTina funny SNlois Hiro666 LenkaX22 Elendilka Chrystelle Katka Willo Kika Silvia janka410 Samabel Night Angel dion-fortune Sarinka 56 posters |
|
Autor | Správa |
---|
SNlois Winchester
Počet príspevkov : 3035 Age : 32 Bydlisko : Jablonec nad Nisou Nálada : po každe epizodě na Bohnice a tady na foru na prášky na uklidnění...:D Registration date : 11.12.2007
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 03.04.08 18:18 | |
| | |
|
| |
Zizi Winchester
Počet príspevkov : 4217 Age : 36 Bydlisko : Havaj Nálada : Everyday is another opportunity to shine :) Registration date : 05.04.2008
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 06.04.08 17:35 | |
| Tak tu je zopár seriálov čo sledujem: Stargate SG-1, Stargate Atlantis, Supernatural, Heroes, Prison Break, CSI Las Vegas a Miami, Killer Instinct, Farscape, Charmed, Kosti, Joey, ... Len prosím nie telenovely | |
|
| |
sisel Žltočočko
Počet príspevkov : 754 Age : 35 Bydlisko : Žilina Nálada : skúškové obdobie :D Registration date : 12.03.2008
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 08.04.08 20:08 | |
| vcera som videl jednu epku serialu Day break, je to o typkovi, ktory sa stale zobudza v ten isty den, je to fizel, a je obvineny z vrazdy. a tak kazdy den uteka pred policiou,a kazdy den sa snazi najst dalsiu stopu k vyrieseniu zahady. a este taky detail- vzdy mu zostavaju zranenia z predchadzajuceho dna | |
|
| |
Sarinka Diabolský admin
Počet príspevkov : 7654 Age : 36 Bydlisko : Cardiff, UK Nálada : Sherlocked Registration date : 29.11.2007
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 08.04.08 20:11 | |
| No, znie to zaujímavo. Ja som si dnes konečne pozrela doposiaľ poslednú časť Lostu - 4x08, ktorá bola konečne poriadna, aj keď sa trocha v tom začínam strácať a celé je to pomiešané, že kto hovorí pravdu a kto klame.. Btw, Angela na Prime nebude dabovať Šťastný.. a Prima si dokonca privzala na konzultáciu pri preklade aj dievčatá, čo robili na Angela titulky, sa nezdá.. - kód:
-
http://forum.buffy-angel.org/viewtopic.php?f=23&t=366
Naposledy upravil Sarinka dňa 08.04.08 20:13, celkom upravené 1 krát. | |
|
| |
keksiiq Crossroads demon
Počet príspevkov : 344 Age : 35 Registration date : 27.02.2008
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 08.04.08 20:12 | |
| sisel to je ten seriál,ktorý dávajú na AXN? | |
|
| |
bookika Winchester
Počet príspevkov : 1748 Age : 31 Bydlisko : Košice Registration date : 05.12.2007
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 08.04.08 21:22 | |
| | |
|
| |
Chrystelle Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10688 Age : 47 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 08.04.08 21:51 | |
| | |
|
| |
Sarinka Diabolský admin
Počet príspevkov : 7654 Age : 36 Bydlisko : Cardiff, UK Nálada : Sherlocked Registration date : 29.11.2007
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 08.04.08 21:59 | |
| Bookika, keďže to len pôjdu dabovať, tak si ešte budeme musieť počkať... Jannka, mňa to tiež sklamalo, škoda, on sa k nemu proste hodí, určite aj Cory dokašlú, navyše tam má byť aj Buffy a Willow, to ani nechcem počuť a Spike už vôbec nie...mne sa teraz vybavila ta epizóda, kde bol Angel plyšák a Spike, že "you are bloody puppet" a Angel ho vyhodil ztej kancelárie.. táto epizóda proste nemala chybu... | |
|
| |
Počet príspevkov : 10688 Age : 47 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 08.04.08 22:14 | |
| No ono tam bylo víc skvělých scén. Už se ani na všechny nepamatuji, ale vím, že jsem se dost dobře nachlámala. Např. se mi strašně líbil díl, ve kterém se ze všech stali zase studenti, ale jen v myšlenkách, tělem byli normálně staří. A Angel ani nevěděl, že je upír. A to jsem normálně čůrala smíchy, jak lovili toho upíra, co byl údajně mezi nimi. A Angel pak u toho zrcadla zjistil, že ON je ten hledaný upír a prý "Oni mě zabijou!". A ten způsob, jakým na to přišel, že je upír, to bylo něco, jak se lekl, když se v tom zrdcadle neviděl. A nebo Wesley, jak pořád machroval, že se umí prát a pak mu pomalu vystřelovaly odevšad ty zbraně a málem se sám přizabil. Ta epka neměla chybu a myslím si to hned půjdu zase pustit. | |
|
| |
Sarinka Diabolský admin
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 08.04.08 22:28 | |
| Ježiš, tak tú epizódu mám tiež strašne rada.. Inak sa mi strašne páčil vzťah Connora a Angela, škoda, že to tak potom celé dopadlo, keď ho poslal na dno toho oceánu, tak som myslela, že ho nakopem, keby bola aj šiesta séria, určite by sa opäť dali dokopy ako otec a syn, škoda.. | |
|
| |
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 08.04.08 22:39 | |
| Já jsem si ten díl pustila a jsem zase mrtvá. Jak Angel zjistil, že je upír a přiběhl za Cordy: "Jsem neviditelný!". A pak jak se chtěl ztratit, aby ho nezabili a prý musí pryč, protože tohle místo je ďábelské. A mezi těmi dveřmi rychle zamumlal "Good Luck All!" a zmizel za dveřmi. Ten styl, jakým to řekl, byla jsem jasná. A pak stál na ulici a čuměl na ty auta a rychle se zdrhal zpátky a řval, že je to tam samý démon. Tohle byla fakt úžasná epka, ty hlášky, jaké tam všichni měli. Hlavně taky Gun. No a s tím Conorem máš pravdu. Skončilo to naprosto debilně. Ale jak ho hodil nadrzo do toho moře, to jsem myslela, že bude moje konečná. Teda jak já ho proklínala! A ještě mě dojala Cordy, co se z ní nakonec stalo a jak to všechno dopadlo. Nejlepší byla v prvních sériích. To jsem se chlámala v jednom kuse, těm jejím hláškám. Byla tady fakt bezvadná, zatímco v Buffy jsem ji moc nemusela. | |
|
| |
Sarinka Diabolský admin
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 08.04.08 22:53 | |
| Hlúpa WB to ukončila, by som ich vraždila a ešte takto.. Cordy mi bolo tiež ľúto, ale stále mi to nedalo a nakoniec mi to potom aj docvaklo, že ona potom, čo poradila tú Jasmine, ktorá ma strašne vytáčala, bola ozaj tehotná a musela zo seriálu odísť, preto to celé tak idiotsky dopadlo a tiež ma totálne vytočilo, keď sa s ňou Connor vyspal, potom ten pohľad Angela.. Inak, videla si gagy k Angelovi, ja sa vždy totálne rehním, absolútne nemajú chybu... | |
|
| |
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 08.04.08 23:01 | |
| Taky jsem si říkala, že určitě už nemohla dál hrát. Ale jak se vyspala s tím Conorem, to jsem obečela tu scénu, jak je Angel pozoroval v tom okně. Chudák, tak ji měl rád a nakonec skončí s jeho synem. Jo a gagy! Tak ty jsem kdysi i Jance posílala, protože to tedy stojí za to. Pouštěla jsem si to hned několikrát po sobě, protože co ti tam vyváděli, to nemělo chybu. Třeba ten Wesleyho striptýz. A vůbec všechny ty seky, co tam udělali, jako třeba když Angel vybíhal z té budovy a šlahnul tam sebou na zem. oops! Ale stejně nejlepší bylo, to vlastně bylo i v těch bloopers, jak Angel tancoval s Wesleym na tom večírku. To je prostě snad nejsměšnější scéna z celého seriálu. To je bezkonkurenční, ty jejich pohyby. | |
|
| |
janka410 Winchester
Počet príspevkov : 5348 Age : 54 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 08.04.08 23:12 | |
| | |
|
| |
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 08.04.08 23:30 | |
| | |
|
| |
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 18.04.08 20:39 | |
| | |
|
| |
Sarinka Diabolský admin
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 18.04.08 20:48 | |
| Dúfam, že bude lepšia ako tá druhá, pretože tá bola fakt... ešteže tam bol Milo a Kristen... Ja sa teším na novú epku Gossip Girl, ktorú prezentuje CW takto: OMFG.. no a samozrejme na Housa, Lost celkom rozhýbal konečne a teraz si nespomeniem na čo ešte... toto je úplne na riť, najprv nič a potom všetko a človek nestíha sťahovať... | |
|
| |
bookika Winchester
Počet príspevkov : 1748 Age : 31 Bydlisko : Košice Registration date : 05.12.2007
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 18.04.08 21:02 | |
| hurraaaaaaaaaaa novy heroes lost styrka uz bezi na axn asi mesiac, tak ked niekedy budem mat cas, tak si to pozriem ... dufam ze sa v tom nestratim mimochodom vsera som si pozrekla trailer na pathology s milom vyzera to skvele uz sa tesim | |
|
| |
ivan2321 Lovec v plienkach
Počet príspevkov : 290 Age : 42 Bydlisko : Sereď Nálada : v pohode Registration date : 16.12.2007
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 26.04.08 1:48 | |
| Ja si rád pozrem dr.House,CSI Las Vegas,CSI New York,kosti,Shark,Charmed a strašne rád som lúbil pozerať serial JAG.Ani jeden s týchto vymenovaných serialov nemá na supernaturál. | |
|
| |
dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 33 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 26.04.08 10:11 | |
| boze ja som zmeskala debatu o angelovi mna asi trafi, to bol jednu dobu jeden z mojich naj serialov- tesne pred sn a totalne som ho zrala. tie veci co tu opisujete tie ozaj nemali chybu... ja sa velmi tesim na housa aj heroes. moonlight mi snad zacne tiez, aj ked to neviem ja sa tiez uz vo vsetkych tych mojich serialoch stracam viem, ze s prisonom som sekla aj lostom.... no k pb sa kazdopadne vratim k lostu sotva ivan: zaujimave serialiky JAG som aj ja mala jednu dobu velmi rada, ale potom ma to prestalo bavit.... | |
|
| |
Sarinka Diabolský admin
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 26.04.08 16:00 | |
| Fúha, tak včera bola nová časť Lostu, ešte som nevidela, ale celkom sa aj teším, no a najnovšia časť Gossip Girl bola super, prosím, nezbite ma za to.. | |
|
| |
Samabel Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10070 Age : 34 Bydlisko : Praha Nálada : Travel and explore!!! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 26.04.08 16:35 | |
| Já Gossip Girl nesleduju, takže tě za to nezabiju, protože nevím, jak moc by sis něco takového zasloužila. A Lost taky ne, nějak mě to zklamalo. | |
|
| |
Sarinka Diabolský admin
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 26.04.08 16:40 | |
| Ja som osobne od Gossip Girl čakala, že to bude srač...a, ale veľmi milo ma to prekvapilo a Lost, tak to sa ti ani nečudujem, keby tieto posledné diely neboli dobré, tak sa na to tiež vykašlem.. | |
|
| |
SkreechTina Winchester
Počet príspevkov : 2962 Age : 36 Bydlisko : Bratislava-Dúbravka Nálada : dovolenková Registration date : 27.01.2008
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 26.04.08 17:10 | |
| Sarinka: Mohla by si tak tošičku opísať Gossip Girls? Bo furt mi na ne chodí od CW upútavka a ja neviem vôbec o čom je reč...Dikes | |
|
| |
Sarinka Diabolský admin
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 26.04.08 18:53 | |
| Tunak si o tom môžeš čosi prečítať, no či by sa ti páčil, to je len na tebe.. - kód:
-
http://www.csfd.cz/film/231989-gossip-girl/ | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 | |
| |
|
| |
| Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 | |
|