Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

DomovDomov  HľadaťHľadať  Latest imagesLatest images  RegistráciaRegistrácia  StránkaStránka  Prihlásenie  

Aké iné seriály sledujete? - archiv 1

Goto down 
+52
kattie
Husitka
shelby
Klenotka
str8tking
Dzowika4
cleo
lentilka
Ellen
Mystic
Lirael
evetka
bareness
Katuška
lenkka
janicag
Faith
Lex
calla
renáta
Violet
wiktoriano
Soniq
FeeBee
CrazyD
Anwiel
ivan2321
Zizi
nikita
Weronička
sisel
keksiiq
bookika
leoraine
Kristine
Kaja
SkreechTina
funny
SNlois
Hiro666
LenkaX22
Elendilka
Chrystelle
Katka
Willo
Kika
Silvia
janka410
Samabel
Night Angel
dion-fortune
Sarinka
56 posters
Choď na stránku : Previous  1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 27 ... 40  Next
AutorSpráva
Kaja
Winchester
Winchester
Kaja

Počet príspevkov : 1232
Registration date : 07.01.2008

Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 - Stránka 14 Empty
OdoslaťPredmet: ..................   Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 - Stránka 14 Empty20.08.08 21:20

Tak pekne ste sa tu rozpísali Laughing

No takže čo sa týka Rexa vždy som ho mala rada aj ho mám len už asi ani nemám pretože to Markíza už preháňa. Ale inak vždy patrí k mojim oblubeným veciam ktore som zvykla pozerávať , lenže teraz naň len nadávam. Markíza ho úplne znechutila divákom i nedivákom. Neviem ako je ten seriál rozdelený na serie ale s prvým predstavitelom boli časti najlepšie niekedy som mala radšej časti s tým druhým , s tým fešákom ten prvý sa mi nikdy nepáčil ale čo sa týka časti a príbehov tak radšej s tým prvým. Ako po tých dvoch to už dalej ani nemali nakrucať. Rolling Eyes Fakt potom ta dvojica čo prišla to každí na to tak čakal ked to bolo pred pár rokmi takým hitom a každí sa nevedel dočkať noveho Rexa , ale bol to uplny prepádak , ledva sa to dalo pozerať. A ten posledný starý Rex to je už uplne hrozne, ten Talianský či aký, to už ,videla som sice len jednu časť, ale nechápala som Laughing

Mesto Tieňov sa mi páčilo, veľmi páčilo. Teda páči . Panelák pozerám tiež
ale inak k slovenským veciam sa staviam s odporom. Rolling Eyes To ako skoro všetci pozerávaju niejake ružove záhrady, lekárne či tajomstva či ako sa volaju tie trápne seriály - či telenovely Laughing z nemocníc je hrozne , a potom tie vtipne nove show , kde niečo niekto paroduje , tak to tiež ked vidím reklamy radšej to vypínam ,začnem asi aj ja niečo parodovať affraid

Veroniku Marsovú zbožňujem mne sa to len teraz zapáčilo a pozerám už každu časť, fakt je to skvele , ešte som si ani nevšimla aby som aspoň jednu sekundu sa nudila cez to, zbehne pozeranie toho seriálu tak rýchlo že sa hned teším na daľšiu čast. Ešte pred pár dnami ked to chodilo neviem neviem ale vtedy som si tak pomyslela podľa názvu že aký trapas , fakt sa neoplatí skôr niečo odsudzovať 603 podľa názvu, dosť často sa mi stáva že to tak urobím a potom je to skvelý seriál pre mňa ked to zbadám , ale inak fakt Marsová - no nepríde to kusok vtipne Laughing

A ten Joan , to vždy vidim len pár minut pred Veronikou ked začína , je to veľmi zaťažene na emocie, filozofovanie nad životmi nad niektorými vecmi
na svete , pocity a tak , neviem nevidela som to cele ale na mna to je veľmi melancholicke , taká zvláštna atmosfera,ide z toho teda aspoň vždy na koniec, ktovie či je to po celý čas , nevidela som to cele,len vždy ku koncu , takže ak chcete zosmutnieť tak si to pozrite pať minut každý deň na koniec. Wink
Návrat hore Goto down
Sarinka
Diabolský admin
Diabolský admin
Sarinka

Počet príspevkov : 7654
Nálada : Sherlocked
Registration date : 29.11.2007

OdoslaťPredmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1   Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 - Stránka 14 Empty20.08.08 22:48

Veronica Mars bola skvelý seriál a nenávidím CW, že ho zrušila...a ten koniec taký nekoncový.. Rolling Eyes
CSIčka sledujem len občas...naj je podľa mňa Las Vegas, potom Miami a New York sa mi páči najmenej...
O Rexovi mi radšej ani nehovorte, bo to by som vraždila, hrozné niečo... Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 - Stránka 14 555452
Joan občas zachytím, ale fakt akože to s tým Bohom, zvláštny seriál...akurát pre divných Amíkov... Laughing
Jedine, čo z Markízy a celkovo z tv teraz zbožňujem, je seriál "Dva a pol chlapa", vždy sa tak strašne rehocem, proste to nemá chybu...ten humor a všetko...inak fakt sa neoplatí ani tv púšťať... Evil or Very Mad Evil or Very Mad
Návrat hore Goto down
http://sarinka.tumblr.com/
Anonymný
Anonymný

OdoslaťPredmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1   Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 - Stránka 14 Empty20.08.08 22:50

no ja Markizu zapinam iba kvoli serialu Dva a pol chlapa ja nemozem z toho Charlieho jak si dobera brata Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 - Stránka 14 316745 Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 - Stránka 14 316745 Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 - Stránka 14 316745
a ta Joan...co ja viem zda sa mi to nejake divne Rolling Eyes
Návrat hore Goto down
Faith
Winchester
Winchester
Faith

Počet príspevkov : 1897
Registration date : 23.02.2008

OdoslaťPredmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1   Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 - Stránka 14 Empty20.08.08 23:07

ja som to minuly rok sledovala, tu Joan a nikdy som nepostrehla pointu serialu a nechapala som, o com to je,ale potom som pochopila a zacalo sa mi to pacit.
Dva a pol chlapa velmi nemusim No
Návrat hore Goto down
http://kristenstewart.sk
Kristine
Winchester
Winchester
Kristine

Počet príspevkov : 1538
Nálada : always great :)
Registration date : 05.01.2008

OdoslaťPredmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1   Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 - Stránka 14 Empty21.08.08 0:21

no ja sa pripájam k fan "Dva a pol chlapa"...to si pozriem každý deň, ked mám čas Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 - Stránka 14 316745 Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 - Stránka 14 316745 Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 - Stránka 14 316745 podla mňa je tam tiež dobrá Rose Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 - Stránka 14 316745 Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 - Stránka 14 316745 Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 - Stránka 14 316745 taká uletená susedka Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 - Stránka 14 862204

Joan je veru trošku divný seriál...ale ked neni nič iné, tak si to pozriem Rolling Eyes
Rexa som mala rada, ked som bola malá, ale teraz už je to vážne trápne ako ho stále opakujú a plus tie nové časti Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes No
NCIS mám rada...to som sledovala Twisted Evil Twisted Evil
CSI ma ale akosi stále obchádza, (alebo ja jeho Suspect ), nikdy na to nemám čas Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 - Stránka 14 999804

sem-tam si pozriem aj Dead like me na ČT2, ale leze mi na nervy ten dabing, kedže to mám v origináli Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 - Stránka 14 202744 Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 - Stránka 14 202744 Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 - Stránka 14 202744
a vo všeobecnosti mám rada sitcomy Laughing momentálne pozerávam "Chůvu k pohledáni" na Prime Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 - Stránka 14 316745 Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 - Stránka 14 316745
no to je zatial asi tak všetko... Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 - Stránka 14 868694
Návrat hore Goto down
Anonymný
Anonymný

OdoslaťPredmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1   Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 - Stránka 14 Empty21.08.08 0:28

no hej ta Rose to je pripad Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 - Stránka 14 316745 Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 - Stránka 14 316745 Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 - Stránka 14 316745 Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 - Stránka 14 316745
Návrat hore Goto down
Samabel
Pekelný moderátor
Pekelný moderátor
Samabel

Počet príspevkov : 10070
Nálada : Travel and explore!!!
Registration date : 01.12.2007

OdoslaťPredmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1   Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 - Stránka 14 Empty21.08.08 14:22

Jo, Dead like me je super cheers

Ještě k té Veronice - souhlasím se Sarinkou ... mor na CW, že ho zrušila Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 - Stránka 14 812801 ... ono právě mně se na třetí sérii nelíbil ten konec. Kdyby to bylo nějak uzavřený jako ty první dvě sérky...tam se vždycky to hlavní vyřešilo, ale ta třetí má víc dějových linií a to, co člověka zajímá, vyzní do ztracena.... to mě vážně naštvalo. Rolling Eyes
Návrat hore Goto down
CrazyD
Žltočočko
Žltočočko
CrazyD

Počet príspevkov : 995
Nálada : Konecne mam DVD-cko..:D:D:D
Registration date : 19.04.2008

OdoslaťPredmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1   Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 - Stránka 14 Empty23.08.08 19:32

mam zlu spravu....
od septembra markiza opat dava Komisara Rexa..od prvej serie...
Návrat hore Goto down
wiktoriano
Winchester
Winchester
wiktoriano

Počet príspevkov : 2781
Nálada : Nemám na nič čas čo je zaujímavé kedže celé dni nič nerobim...
Registration date : 05.04.2008

OdoslaťPredmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1   Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 - Stránka 14 Empty23.08.08 20:04

áno Crazy D my to už vieme ja som už pre to nadávala viac než dosť
Návrat hore Goto down
http://sashanovely.blog.cz/
Faith
Winchester
Winchester
Faith

OdoslaťPredmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1   Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 - Stránka 14 Empty23.08.08 20:13

mozem poprosit niekoho, kto sleduje/teda sledoval V. Marsovu, ci by mi to (trebars aj do spoileroveho tagu) nehodil strucny popis Veronicy Marsovej a o com tam vlastne slov a ako to tam vlastne dopadlo? bola by som velmo vdacna 603

Nad Rexom sa uz ani nepozastavujem... to je hroza
Návrat hore Goto down
SkreechTina
Winchester
Winchester
SkreechTina

Počet príspevkov : 2962
Nálada : dovolenková
Registration date : 27.01.2008

OdoslaťPredmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1   Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 - Stránka 14 Empty01.09.08 22:43

Práve ma dorazil seriál "Profesionáli", bože, ešte stále z nich nemôžem Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 - Stránka 14 316745 Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 - Stránka 14 316745 Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 - Stránka 14 316745 Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 - Stránka 14 316745 Aj "Kutil s.r.o." sa dal, ale už sa mi to zdá akoby okukané, ale dá sa, samozrejme, hneď prvý diel mali aj hviezdne obsadenie, ale tí Profesionáli Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 - Stránka 14 316745 Od každého toho herca som očakávala, že budú mať rovnaké role, ako ich už poznáme z Paneláku alebo z reklám a ešte aj Maf story, ale príjemne ma prekvapilo, že som im uverila tú ich novú postavu, ktorú hrajú. Len tá herečka je mi neznáma, ale zahrala to tiež dobre Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 - Stránka 14 316745 No jo, som rada, že už nemusím v kuse počúvať o úžasnej českej "Škaredej Katke" ale že aj Slováci majú niečo dobré Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 - Stránka 14 868694
Návrat hore Goto down
Sarinka
Diabolský admin
Diabolský admin
Sarinka

Počet príspevkov : 7654
Nálada : Sherlocked
Registration date : 29.11.2007

OdoslaťPredmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1   Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 - Stránka 14 Empty01.09.08 23:41

Škaredá Katka je úžasná? To kto, preboha, povedal??? Shocked Shocked Laughing Laughing
Ja som to nevidela, ani jedno ani druhé...možno keď to bude mať Jojka v archíve alebo tak.. Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 - Stránka 14 999804 Som zvedavá, akú to malo sledovanosť, zajtra to bude na mediálne...Mrkvizácii si isto budú vlasy trhať... Laughing
Návrat hore Goto down
http://sarinka.tumblr.com/
SkreechTina
Winchester
Winchester
SkreechTina

OdoslaťPredmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1   Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 - Stránka 14 Empty02.09.08 6:56

No o Kutilovi neviem, ale ak pôjdeš na stránku profesionálov, tak tam v položke "vyriešené prípady" si môžeš pozrieť prvý diel Wink Markíza môže ísť kompletne do pííííp, na Joj-ku nemá.....Ešte keby tak Joj-ka začala s SN 603
Návrat hore Goto down
Faith
Winchester
Winchester
Faith

OdoslaťPredmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1   Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 - Stránka 14 Empty02.09.08 6:59

no veru,keby tak... to nepisal nahodou niekto, ze len Markiza ma pravo kupovat od CW?? ci sa mi to len zda? Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 - Stránka 14 999804
ja som vcera pozerala Panelak (polovicu som presprchovala) a dneska idem stahovat Prison Break... joj, stvrta seria,treba si kratit cas, kym pride SN Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 - Stránka 14 284389
este som chcela-videli ste tie nove reklamy Jojky?? tomu sa hovori promo! tretia serka PB, nove CSI, Shark neviem,ci novy... proste, urobili tomu pekne promo a nie ako na markize Sleep
Návrat hore Goto down
SkreechTina
Winchester
Winchester
SkreechTina

OdoslaťPredmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1   Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 - Stránka 14 Empty02.09.08 7:27

Ešte som zvedavá na tú "Súdnu sieň", aj keď som na pochybách, či to nie je len nejaká "reálna" oblbovačka a len divadlo. Inak som kukala ako mucha puk, že Joj-ka suverénne drtí konkurenciu Shocked
Návrat hore Goto down
Faith
Winchester
Winchester
Faith

OdoslaťPredmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1   Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 - Stránka 14 Empty02.09.08 9:49

aach, Sudna sien Rolling Eyes podla mna to bude len nieco ako take ta nevera po slovensky... mne sa to nezda, na jojku Wink a to na nemeckych programoch normalne davaju, akoze s tymi ludmi? pochybujem, ze niekto by to chcel riesit takto verejne... je to zvlastne
Návrat hore Goto down
Samabel
Pekelný moderátor
Pekelný moderátor
Samabel

OdoslaťPredmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1   Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 - Stránka 14 Empty02.09.08 21:13

Profesionálové - to myslíš starou dorou dvojku Doyla a Bodieho? Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 - Stránka 14 284389
No, já jsem si původně taky chtěla krátit čekání novým PB, ale protože jsem nestihla zkouknout posledních pět dílů předchozí sérii, tak to asi zatím odložím Laughing
Co říkáte na sledovanost Gossip Girl? Suspect Suspect
citácia :
20:00 Gossip Girl (3.38)
Návrat hore Goto down
Anonymný
Anonymný

OdoslaťPredmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1   Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 - Stránka 14 Empty02.09.08 21:16

Samabel: no podla mna mysli serial co teraz bezi na Jojke a ten je slovensky Wink
lol ja som si to dnes kukla a ako to je haluz Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 - Stránka 14 316745 Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 - Stránka 14 316745
Návrat hore Goto down
Samabel
Pekelný moderátor
Pekelný moderátor
Samabel

OdoslaťPredmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1   Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 - Stránka 14 Empty02.09.08 21:20

No, já se ptám právě proto, že mi to přišlo divné... Laughing Laughing 603
díky za osvětlení... Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 - Stránka 14 103511
na Nově taky pomalu rozjíždí spoustu nových "zajímavých" pořadů Suspect .... co oni ještě něokopírovali. Rolling Eyes
Návrat hore Goto down
Anonymný
Anonymný

OdoslaťPredmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1   Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 - Stránka 14 Empty02.09.08 21:22

no my nemame Novu takze neviem co tam bude bezat Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 - Stránka 14 999804 ... ale ako Jojka klobuk dolu ... bo tento serial Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 - Stránka 14 316745 Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 - Stránka 14 316745 Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 - Stránka 14 316745
aj u nas frcia zaujimave programy napr tisica repriza Komisara Rexa na Mare Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 - Stránka 14 487389 Suspect Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 - Stránka 14 316745
Návrat hore Goto down
janicag
Winchester
Winchester
janicag

Počet príspevkov : 1301
Nálada : ...sick and tired...
Registration date : 23.08.2008

OdoslaťPredmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1   Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 - Stránka 14 Empty02.09.08 21:46

Ja uz len vidim nazov dielu - Komissar Rex myslim Rolling Eyes a viem o com to bude... Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 - Stránka 14 487389 Chori su...dementi Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 - Stránka 14 43228

Ktore sledujem ja?
-ER
-Bones
-Criminal Minds

Cool
Návrat hore Goto down
http://community.livejournal.com/sa_tvojih_usana/
Anonymný
Anonymný

OdoslaťPredmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1   Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 - Stránka 14 Empty02.09.08 21:48

jeej Bones mam ja rada Laughing a aj Criminal Minds Twisted Evil
Návrat hore Goto down
janicag
Winchester
Winchester
janicag

Počet príspevkov : 1301
Nálada : ...sick and tired...
Registration date : 23.08.2008

OdoslaťPredmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1   Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 - Stránka 14 Empty02.09.08 21:51

Haha..to som rada.. 701 Neviem sa dockat, Bones uz sosam vo stvrtok rano 704
Návrat hore Goto down
http://community.livejournal.com/sa_tvojih_usana/
Anonymný
Anonymný

OdoslaťPredmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1   Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 - Stránka 14 Empty02.09.08 21:52

no ja som to zacala pozeravat na Prime a hned ma to chytilo Laughing
Návrat hore Goto down
Samabel
Pekelný moderátor
Pekelný moderátor
Samabel

OdoslaťPredmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1   Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 - Stránka 14 Empty02.09.08 22:02

Bones mě baví jak kdy, ale přes léto jsem se konečně začla dívat na Criminal Minds a to musím říct, že je super seriál Twisted Evil Twisted Evil ... Reid je skvělý Laughing
Ale musím říct, že Prima se vážně v seriálech nepřekonává... kde nic, tu nic. Suspect Suspect
Návrat hore Goto down
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1   Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 - Stránka 14 Empty

Návrat hore Goto down

Aké iné seriály sledujete? - archiv 1
Návrat hore 
Strana 14 z 40Choď na stránku : Previous  1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 27 ... 40  Next
 Similar topics
-
» Supernatural na CW - archiv 1
» JENSEN - archiv 1
» JENSEN - archiv 2

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
 :: Ostatné :: Off topic :: Čo nás baví-
Prejdi na: