| Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 | |
|
+52kattie Husitka shelby Klenotka str8tking Dzowika4 cleo lentilka Ellen Mystic Lirael evetka bareness Katuška lenkka janicag Faith Lex calla renáta Violet wiktoriano Soniq FeeBee CrazyD Anwiel ivan2321 Zizi nikita Weronička sisel keksiiq bookika leoraine Kristine Kaja SkreechTina funny SNlois Hiro666 LenkaX22 Elendilka Chrystelle Katka Willo Kika Silvia janka410 Samabel Night Angel dion-fortune Sarinka 56 posters |
|
Autor | Správa |
---|
Anonymný Anonymný
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 02.09.08 22:04 | |
| |
|
| |
Samabel Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10070 Age : 34 Bydlisko : Praha Nálada : Travel and explore!!! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 02.09.08 22:09 | |
| | |
|
| |
Anonymný Anonymný
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 02.09.08 22:11 | |
| |
|
| |
wiktoriano Winchester
Počet príspevkov : 2781 Age : 35 Bydlisko : No niekde Nálada : Nemám na nič čas čo je zaujímavé kedže celé dni nič nerobim... Registration date : 05.04.2008
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 02.09.08 23:16 | |
| tak v tomto som sa uplne naopak Bones síce niekedy pozerám ale vôbec ma to nebaví a Criminal Minds milujem ale ja Reida aj Garciovu neznášam. strašne ma rozčulujú ale zvyšok tímu je super hlavne odkedy vymenili Gideona. | |
|
| |
SkreechTina Winchester
Počet príspevkov : 2962 Age : 36 Bydlisko : Bratislava-Dúbravka Nálada : dovolenková Registration date : 27.01.2008
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 03.09.08 2:49 | |
| Ja z tých Profesionálov stále nemôžem prestať sa Napr. ten Bobor, čo sa furt hrá na dôležitého ma zabil tým vypočúvaním Scarlet. Alebo ako furt narážali na jej zadok a najväčší záder od Húrku - Šak by ťa vedeli podľa nej aj identifikovať! alebo Papáme toustíky, papáme?!? A chudák Šaňo-Alexander No dobre, už končím, lebo to by som sa dlho rozpisovala | |
|
| |
Anonymný Anonymný
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 03.09.08 11:13 | |
| |
|
| |
SkreechTina Winchester
Počet príspevkov : 2962 Age : 36 Bydlisko : Bratislava-Dúbravka Nálada : dovolenková Registration date : 27.01.2008
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 03.09.08 11:56 | |
| | |
|
| |
Anonymný Anonymný
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 03.09.08 11:58 | |
| |
|
| |
SkreechTina Winchester
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 03.09.08 12:13 | |
| No ten fax bol super záder Jak ho spoločne riešili a vylučovali veci, že prečo asi nefunguje, to na také veci tam prichádzali, že ja som sa nestíhala čudovať na dich inteligenciou Ešte ten Húrka, keď opisoval, že ako našli to auto a čo robila "Rúženka", jak sa schovával za toho Miňa a začal koktať, že " Trpaslíci boli na cimpr-campr-car....no proste na sra..y" | |
|
| |
Anonymný Anonymný
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 03.09.08 12:16 | |
| |
|
| |
SkreechTina Winchester
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 03.09.08 12:24 | |
| Hej hej, chudák Šani, ten to všetko vedel, ale nikto ho nepočúval!!! | |
|
| |
Sarinka Diabolský admin
Počet príspevkov : 7654 Age : 36 Bydlisko : Cardiff, UK Nálada : Sherlocked Registration date : 29.11.2007
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 03.09.08 17:12 | |
| Konečne som si obe tie nové seriály pozrela a ten Kutyil sa mi páčil viac, ja neviem, ale tí Profesionáli mi neprišli zasa až takí vtipní, ja mám zrejme radšej iný humor, i keď na Mafstory sa zasmejem... Včera večer som si pozrela dva nové diely Prison Breaku a neboli zlé. Druhý bol lepší a strašne sa mi páčilo... - Spoiler:
keď sa Sara a Michael konečne stretli a tiež som zvedavá, či je to jeho krvácanie z nosa a závrate aj niečo vážnejšie...
Inak ma naštvalo, že zrušili znelku a dali tam čosi á la Lost, tá pôvodná bola lepšia... Dnes sa zrejme vrhnem na Gossip Girl 02x01, čo sa týka sledovanosti, tak vzhľadom na to, že seriál CW propaguje promami, plagátmi a neviem, čím ešte a riadi sa heslom "sex predáva", tak nič moc veru...som zvedavá na sledovanosť SN, nech si ma potom Amíci neželajú...celkom som zvedavá na ten nový seriál Priovileged o tej babe, čo sa stane opatrovateľkou dvoch rozmaznaných a bohatých pipiek a zo zvedavosti si pozriem 90210, keďže je to od Roba Thomasa, tak tomu dám šancu...uvidíme.. | |
|
| |
Anonymný Anonymný
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 03.09.08 17:17 | |
| |
|
| |
Sarinka Diabolský admin
Počet príspevkov : 7654 Age : 36 Bydlisko : Cardiff, UK Nálada : Sherlocked Registration date : 29.11.2007
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 03.09.08 17:25 | |
| Ježiš, to som sa tiež smiala a jak ním treskol on linku... Inak podľa mediálne mali oba seriály vysokú sledovanosť..len Panelák vraj dnes dosť klesol, to moja mama pozerá... Jaj a ešte musím pochváliť tie ich weby, ozaj parádne spracované.. | |
|
| |
Anonymný Anonymný
| |
| |
Faith Winchester
Počet príspevkov : 1897 Age : 33 Bydlisko : Mars Registration date : 23.02.2008
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 03.09.08 17:49 | |
| Sarinka to k PB- to, co si pisala v spoileri, tak to sa mi neskutocne pacilo velmi emotivna scena. o tom druhom... bolo take nieco v druhej epke? tu som este nestihla kuknut ohladom tej znelky- tiez moj pripad. Mne sa to pocas tych troch serii hrozne pacilo a neviem,preco to teraz dali takto Panelak som pozerala v pondelok... ale tak neviem... nejako je to stale o tom istom | |
|
| |
Sarinka Diabolský admin
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 06.09.08 22:34 | |
| Tak som si zo zvedavosti pozrela úvodný dvojdiel 90210...a poviem vám, keby sa mi aj bez tak nechcelo spať, tak v momente zaspím. "Vidláci" z dediny sa presťahujú ku zazobanej babke alkoholičke do super truper BH. Školička plná zazobaných detičiek. Otec z tej rodinky sa stane novým riaditeľom na škole..vysvitne, že so svojou bývalou má syna...no OMFG.. Jeho deti, 15-ročná dcérenka Annie si hľadá nových kamarátov...s jedným sa pozná už dávnejšie, tuším sa vola Ethan a zistí, že podvádza svojou priateľku....zazobanú cicu... Jej brat, ktorý je mimochodom adoptovaný, sa chce stať členom futbalového tímu na škole...či čo to bolo...tá jeho sestra herečka alebo čo... Akási cica tam droguje a kradne, Ethan sa podľa mňa zabuchne do Annie, no tá sa zabuchla do iného zazobanca, čo ju zoberie so sebou súkromným lietadlom do reštiky v San Franciscu... Z bývalého BH tam hrá J. Garth alias Kelly a v druhej časti sa objaví Shannen Doherty ako Branda..a ešte tam je aj Nat, ten, čo vlastnil reštiku v BH, aj teraz jednu má... Od Roba Thomasa (Veronica Mars) som čakala niečo svižnejšie, zaujímavejšie, svojskejšie....toto je len ďalší teen seriál..ničím výnimočný...neprekvapuje a nudí...počas tých dvoch častí sa vlastne nič nestalo...dám tu ale ešte jednu šancu, ak aj to bude nuda...nikdy viac.. Predtým som pozerala 02x01 Gossip Girl a I like... Nejako sa mi tento seriál začína až moc páčiť...v stredu pozriem pilot Privileged a dám vedieť, či sa oplatí pozerať... Inak tipujem, že 90210 dlho nevydrží...možno verní fans zostanú, inak to je asi dosť sklamanie... | |
|
| |
lenkka Winchester
Počet príspevkov : 2352 Age : 36 Bydlisko : kdekoľvek s mojim supermanom Nálada : predsvadobná Registration date : 06.07.2008
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 06.09.08 22:37 | |
| | |
|
| |
Sarinka Diabolský admin
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 06.09.08 22:48 | |
| Skôr si radšej pozri Gossip Girl, ak si ešte nevidela, bo mám pocit, že sa snaží tak troška kopírovať ten seriál alebo čo... Jediné, čo na 90210 bolo dobré, bola hudba... hneď na úvod Coldplay - viva la vida... Inak zvučka je tá istá, troška zmodernizovaná a kratšia.. - kód:
-
http://www.youtube.com/watch?v=MTSfFhko69I | |
|
| |
Kaja Winchester
Počet príspevkov : 1232 Registration date : 07.01.2008
| Predmet: ................ 06.09.08 23:25 | |
| Sarinka: super opis rozosmialo ma to , ktovie ktovie ako nakoniec dopadnu myslím sledovanosť, a celkovo cele vedenie. | |
|
| |
Počet príspevkov : 10070 Age : 34 Bydlisko : Praha Nálada : Travel and explore!!! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 07.09.08 12:04 | |
| Hmm, takže vzhledem k tomu, že já nemám zrovna přehnané mínění ani o starém BH, tak vážně nehodlám sledovat tenhle pokus. Jen ze zvedavosti jsem si přečetla pár článků o tom a vesměs hovoří jasně - Blbost GG - tak já neříkám, že ten seriál musí být nějaký špatný, jen mě štve o kolik pozornosti víc se mu dostává... Sarinka, navnaď mě a řekni mi, proč bych si měla aspoň zkusit pustit GG Privileged... o čem že to má být? Vím, že to budou dávat, ale nějak jsem zazdila pointu seriálu | |
|
| |
Zizi Winchester
Počet príspevkov : 4217 Age : 36 Bydlisko : Havaj Nálada : Everyday is another opportunity to shine :) Registration date : 05.04.2008
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 07.09.08 22:23 | |
| | |
|
| |
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 07.09.08 22:25 | |
| Tuším, že by měla začít nějak 22.9. nebo tak nějak Já se určitě dívat budu... jsem zvědavá, jak s tím materiálem naloží tentokrát. Doufám, že lépe, než ve druhé řadě. | |
|
| |
Zizi Winchester
Počet príspevkov : 4217 Age : 36 Bydlisko : Havaj Nálada : Everyday is another opportunity to shine :) Registration date : 05.04.2008
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 07.09.08 22:26 | |
| Samabel: No veď hej. Tak ale druhá séria doplatila na štrajk. | |
|
| |
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 07.09.08 22:29 | |
| To taky, ale celkově se mi to pojetí zdálo takové... jako nebylo špatné, ale čekala jsem víc. Aspoň doufám, že tam Claire bude co nejmíň Já tu postavu tak nemám ráda. | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 | |
| |
|
| |
| Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 | |
|