| Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 | |
|
+52kattie Husitka shelby Klenotka str8tking Dzowika4 cleo lentilka Ellen Mystic Lirael evetka bareness Katuška lenkka janicag Faith Lex calla renáta Violet wiktoriano Soniq FeeBee CrazyD Anwiel ivan2321 Zizi nikita Weronička sisel keksiiq bookika leoraine Kristine Kaja SkreechTina funny SNlois Hiro666 LenkaX22 Elendilka Chrystelle Katka Willo Kika Silvia janka410 Samabel Night Angel dion-fortune Sarinka 56 posters |
|
Autor | Správa |
---|
Hiro666 Crossroads demon
Počet príspevkov : 562 Age : 37 Bydlisko : Michalovce Nálada : good Registration date : 28.12.2007
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 07.02.09 9:52 | |
| Pozor uz vysiel film Dead Like Me: Life After Death. K 5 serie Lost ,mne osobne sa paci. | |
|
| |
Anwiel Winchester
Počet príspevkov : 4325 Age : 35 Bydlisko : Praha Nálada : smíšená Registration date : 09.04.2008
| |
| |
Klenotka Pocestný duch
Počet príspevkov : 61 Age : 42 Registration date : 06.11.2008
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 07.02.09 13:32 | |
| Nevím, kdo je Brian, ale je mi jasné, že já nejspíš taky půjdu proti proudu a ať je to kdokoliv, asi bych ho taky neměla ráda Já jsem teď začala sledovat nový seriál - Leverage. Je to o partě zlodějů a jelikož já jsem na ty starší, charismatické typy, tak Timothy Hutton v roli Nathana Forda je skvělý Ale ten seriál je dobrý jako celek a každá z těch postav si postupně vytvoří roli a získá sympatie. Jinak na Festivalu fantazie budu mít přednášku o seriálu Chuck a právě Laverage. A kdo jedete na Scon, tak tam budu mít přednášku o Supernatural Nabídla jsem se i na léto, na SN Con, který má dva dny, ale pořadatelky ještě neodpověděly. A konečně se zase vrátily seriály Chuck, Life a BSG, akorát na ně nemám čas kvůli zkouškám | |
|
| |
Anwiel Winchester
Počet príspevkov : 4325 Age : 35 Bydlisko : Praha Nálada : smíšená Registration date : 09.04.2008
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 07.02.09 18:34 | |
| Předem se omlouvám, pokud tu tenhle serál už probíral, ale já tenhle topic moc nesleduju Zrovna jsem dostala doporučení na seriál Legend of the Seeker. Podle obrázků a videa to vypadá vcelku dobře, nevíte někdo?? Já jenom vim, že tam hraje můj oblíbený herec Craig Parker, ale to nemusí znamenat, že i seriál bude dobrý... | |
|
| |
dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 33 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 07.02.09 20:19 | |
| Lirael: brian a nesympatický? ja umrem.... ale inak iróniou je, že ani je nemám rada, také typy, ale braina človek skrátka musí milovať. akože možno sa to hneď na prvý pohľad nezdá, ale postupom času, človek pochopí prečo, robil to, čo robil a skrátka si začne vážiť na ňom to, čo iným chýba. áno možno je jerk, ale nikdy netvrdil nič iné a to mi na ňom strašne inklinuje som zvedavá, čo povieš ďalej na qaf ak to budeš ešte pozerať. potom daj vedieť Klenotka napísala: - citácia :
- Nevím, kdo je Brian, ale je mi jasné, že já nejspíš taky půjdu proti proudu a ať je to kdokoliv, asi bych ho taky neměla ráda
no tak nad tým sa mi už mozog pozastavuje. ako môže niekto povedať, že niekoho by asi nemal rád, keď ani nevie o koho ide. sry, nič osobné, len ma to zarazilo. seriály, ktoré tu spomínate som bohužiaľ nevidela, ale zopár ich v lete asi stiahnem.... teraz, ale fakt nestíham. | |
|
| |
Klenotka Pocestný duch
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 07.02.09 22:41 | |
| - dion-fortune napísal:
- Klenotka napísala:
- citácia :
- Nevím, kdo je Brian, ale je mi jasné, že já nejspíš taky půjdu proti proudu a ať je to kdokoliv, asi bych ho taky neměla ráda
no tak nad tým sa mi už mozog pozastavuje. ako môže niekto povedať, že niekoho by asi nemal rád, keď ani nevie o koho ide. sry, nič osobné, len ma to zarazilo. A dozvím se, kdo je teda ten Brian? Ale vážně - sama sobě občas nedávám smysl Chtěla jsem tím říct, že já obvykle dávám přednost postavám, které třeba zase až tak oblíbené nejsou nebo jsou v pozadí zájmu nebo se nečeká, že by je někdo měl rád. Samozřejmě existují výjimky...dost výjimek... Každopádně, když je většina nadšená pro někoho, tak u mě je to často naopak. Třeba u Atlantis nerozumím nadšení pro Shepparda, když je z něj 80% fanynkovské základny paf a já netuším, co na něm vidí, protože mi přijde úplně obyčejný. Na druhou stranu mi bude zarytá fanynka tvrdit, že má obrovské charisma a já ho tam třeba nevidím. Proto ta poznámka, že se mi ten Brian možná líbit nebude, protože *se znám*. Tak proto To je tak pro příklad (sto lidí, a každý má jiný vkus, tak by se to taky dalo říct a byla by nuda, kdyby se nám líbil ten samý ), a jsem hodně , ale doufám, že jsem tu poznámku trochu vyjasnila (páč já sama sebe nechápu ) O Legend of the Seeker jsem už slyšela, ale ještě jsem to neviděla. A ani nevím, kdy uvidím, protože jen tak tak stíhám sledovat to, co aktuálně třeba teď běží v premiéře, natož si dostahovávat něco zpětně. Leda by to nemělo moc epizod - jako třeba Leverage. Jede tu někdo na Festival fantazie, když už jsem ho zmínila? | |
|
| |
dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 33 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 07.02.09 22:45 | |
| jááááááj uch chápem díki za vyjasnenie no a bohužiaľ na ten festival nejdem a k brianovi, tak to je ten v mojom avatare a je jednou z hl. postáv vo QAF | |
|
| |
Chrystelle Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10688 Age : 47 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 07.02.09 22:58 | |
| - dion-fortune napísal:
- a k brianovi, tak to je ten v mojom avatare
A v mém banneru. No mně je jasné, že každému Brian nesedne. Ale já takové rebely miluju. Právě že není vůbec ideální a přitom je naprosto super. Co to kecám... To se prostě musí vidět. A hlavně všech 5 sérií. Protože on se mění...a mění se přímo fantasticky. Myslím tím, že ta proměna probíhá fantasticky. | |
|
| |
cleo Winchester
Počet príspevkov : 4946 Bydlisko : Wales Nálada : upršaná :D Registration date : 10.05.2008
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 08.02.09 4:33 | |
| Aj v mojej ikonke je Brian a Chrys to vystihla krásne...To sa musí vidieť ako sa mení a prečo a tak... editInak natáča sa film Veronica Mars a mali by tam byť všetci pôvodný herci...Tak aspoň jeden ukončený seriál sa dočká filmu, aj keď nie ten ktorý by som chcela | |
|
| |
Kaja Winchester
Počet príspevkov : 1232 Registration date : 07.01.2008
| Predmet: ................. 08.02.09 21:16 | |
| Cleo: Super informácia, Dakujem, nevedela som o tom, momentálne je u mňa Veronica Marsová na hlavnom vysielacom zozname. | |
|
| |
Weronička Winchester
Počet príspevkov : 2213 Age : 33 Bydlisko : momentálne ani sama netuším... Nálada : VON Z VODY! Registration date : 11.02.2008
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 09.02.09 20:19 | |
| no takze ja kurat pozeram ten novy serial Demons a musim povedat ze to je super serial...aj ked tie priserky su tam take nerealnejsie ako v Sn...ale inak s ami to zacina pacit... Takze Dakujem za to ze ste ho tu spomenuli.. No a akurat som sa zamilovala do QAF a musim povedat ze ma tento super serial totalne zaujal...a ten Brian je taky sexy ...bozeeee | |
|
| |
cleo Winchester
Počet príspevkov : 4946 Bydlisko : Wales Nálada : upršaná :D Registration date : 10.05.2008
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 09.02.09 20:38 | |
| | |
|
| |
Weronička Winchester
Počet príspevkov : 2213 Age : 33 Bydlisko : momentálne ani sama netuším... Nálada : VON Z VODY! Registration date : 11.02.2008
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 09.02.09 20:48 | |
| Cleo ved neviem kto by nemohol suhlasit ...a to som este len na 4 casti tak to co uz bude ked to budem mat pozrete cele... ty to uz mam cele pozrete?.... | |
|
| |
cleo Winchester
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 09.02.09 20:57 | |
| | |
|
| |
Weronička Winchester
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 09.02.09 21:01 | |
| | |
|
| |
cleo Winchester
| |
| |
Weronička Winchester
| |
| |
dion-fortune Winchester
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 09.02.09 21:15 | |
| no hej my už máme všetko skuknuté niekoľkokrát ale pozerám, že ťa to chytilo to ešte počkaj, čo príde. chúďatko si len na začiatku no tak ale brian je totálne sexy to sa musí nechať. | |
|
| |
Chrystelle Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10688 Age : 47 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 09.02.09 21:17 | |
| | |
|
| |
lentilka Winchester
Počet príspevkov : 2175 Age : 44 Registration date : 15.04.2008
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 09.02.09 21:25 | |
| | |
|
| |
Klenotka Pocestný duch
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 10.02.09 15:27 | |
| Demons si asi stáhnu, až to bude celá série. Mám ráda Phila Glenistera Já jsem teď sjela Five days to midnight. Je to vlastně jen minisérie, takže to nezabralo moc času. A Timothy Hutton je úžasný Hlavně je to tedy výborný herec, ale celá ta minisérie byla super, i když ten konec byl hodně uspěchaný. EDIT: Oh, wow, už je ze mě pocestný duch. | |
|
| |
Weronička Winchester
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 10.02.09 16:52 | |
| | |
|
| |
Samabel Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10070 Age : 34 Bydlisko : Praha Nálada : Travel and explore!!! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 11.02.09 21:32 | |
| Z nových seriálů jsem zvědavá na Castla ... ne, že by to vypadalo na úplnou originalitu, ale mohlo by to být fajn. Akorát se trochu bojím, že díky hlavnímu herci se mi pořád bude připomínat Firefly a budu očekávat, že se tam někde objeví kosmická loď. Weronička: super banner ... koukám, že se našel další fanda | |
|
| |
Faith Winchester
Počet príspevkov : 1897 Age : 33 Bydlisko : Mars Registration date : 23.02.2008
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 13.02.09 12:40 | |
| Ludia, mna hrozne rozculuje Heroes a troska aj Lost...mam taky pocit, ze to ide stale viac ku dnu a uz tam do tych serialov nemaju co vtrepat ale chcem sa tiez pustit Queer As Folk, celkom sa na to tesim,lebo vidim, ze ste si to tu viaceri oblubili este ta vec od Clea - fakt bude film?? koxo... ja mam pred sebou uz len poslednu cast 3.serky, som zvedava, ako to teda bude s tym filmom | |
|
| |
Klenotka Pocestný duch
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 13.02.09 15:52 | |
| Heroes jsem si nejnovější dvě epizody stáhla až dneska a nějak nemám pořád sílu si je pustit. Můj neoblíbenější je Nathan Petrelli, který byl dvě série skvělý, ve druhé série jeden z mála lidí s mozkem, ale to co mu provedli ve 3. sérii je prostě otřes. Asi si počkám, jestli se někde dočtu, že to třeba nebylo tak, jak to vypadá a že je to jediný good guy (už jsem takové názory četla ) a pak si to možná pustím. Jinak mě první půlka 3. série Heroes naprosto znechutila. Jestli Heroes dají další sezónu a Chucka a Life zruší, tak budu pochybovat o zdravém rozumu lidí v NBC. Pipka Hayden, jejíž Claire by si zasloužila už dva a půl roku odstřel, není důvod, proč ten seriál nechávat běžet. | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 | |
| |
|
| |
| Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 | |
|