| Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 | |
|
+52kattie Husitka shelby Klenotka str8tking Dzowika4 cleo lentilka Ellen Mystic Lirael evetka bareness Katuška lenkka janicag Faith Lex calla renáta Violet wiktoriano Soniq FeeBee CrazyD Anwiel ivan2321 Zizi nikita Weronička sisel keksiiq bookika leoraine Kristine Kaja SkreechTina funny SNlois Hiro666 LenkaX22 Elendilka Chrystelle Katka Willo Kika Silvia janka410 Samabel Night Angel dion-fortune Sarinka 56 posters |
|
Autor | Správa |
---|
dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 33 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 13.02.09 17:15 | |
| ja som nejako upustila od viacerých seriálov tento rok... Heroes je jedným z nich. Lost ma prestal baviť už v 3 serke, takže ten som sa ani neobťažovala 4 sériu sťahovať. Heroes som pár dielov videla a v lete to asi dopozerám až bude celá séria, ale momentálne ma to nejako neláka neviem prečo asi to bude tým, že posledné diely, čo som videla-začiatok 3 serky, tak to bol dosť des... začalo sa to ešte obstojne, ale postupne, ako začínal byť každý každému niečo, tak ma to prestávalo baviť. Podobne ako s Lostom to len viac a viac komplikujú a už sa v tom sami zamotávajú.... ale v lete si to asi dosťahujem, veď tak Peter a Nathan ja momentálne fičím na Torchwoode, ktorý mi odporúčila cleo. seriál to nie je nejako prevratne dobrý, ale je celkom zaujímavý a koncom prvej série začal byť celkom fajn. 3 serka by navyše mala byť NAJ, takže na tú sa teším. Chystám sa aj na Dante´s Cove. ten seriál ma zaujal trailerom, tak som zvedavá.... | |
|
| |
cleo Winchester
Počet príspevkov : 4946 Bydlisko : Wales Nálada : upršaná :D Registration date : 10.05.2008
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 13.02.09 18:05 | |
| dion cleo ti ešte odporúča Doctor Who? Jack je Jack, ale doktor (doktorovia) tiež majú svoje čaro a tie hlášky... viac ti napíšem vieš kde o vieš čom | |
|
| |
dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 33 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 13.02.09 18:49 | |
| cleo:fakt? dobre vedieť. ale najprv mrknem na to dante´s cove a potom sa dám na tohto doktorka | |
|
| |
cleo Winchester
Počet príspevkov : 4946 Bydlisko : Wales Nálada : upršaná :D Registration date : 10.05.2008
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 13.02.09 18:54 | |
| | |
|
| |
dion-fortune Winchester
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 13.02.09 19:28 | |
| cleo: ja som to ešte ani nezačala sťahovať toho danteho, však ja ešte som iba na 3 diely druhej serky torchwoodu, takže linky nemám žiadne. ešte som ich ani nehľadala a fakt? v 10 no wow. to je super vidím, že doktorko je na programe zase nebudem stíhať sťahovať. | |
|
| |
nikita Crossroads demon
Počet príspevkov : 313 Age : 38 Bydlisko : za zrkadlom Nálada : need more coffee!!! Registration date : 08.03.2008
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 13.02.09 23:17 | |
| nedávno som na českej televízii vymákla zrovna chvíľku, keď dávali rozprávočky pre deti a práve dávali aj jednu, ktorú som ako malý krpec (ešte v škôlke) milovala. mali sme túto sériu nahratú aj na kazete, ale zo škôlky, keď sme ju tam požičali, tak ju ukradli a odvtedy som o tomto mini seriály nepočula. až donedávna, teda. a už vôbec som nevedela ako sa volá. no ale došla som na to a jednoducho som nemohla odolať, aby som to na nete nevyčmuchala. ono to je česká produkcia z rokov 1965 a 1967. taká prevratná prvotina v oblasti animácie. a inak je to bohovské. sú to 2 série (6+5 epizód, ktoré nemajú viac ako 20 minút) o dvoch medvedíkoch, ktorí si vykajú a oslovujú sa "Pane" a radi sa hrajú a premieňajú sa na rôzne veci. inak sa to volá "Pojďte pane, budeme si hrát". tu je prvá epizóda: - kód:
-
http://www.youtube.com/watch?v=KGTVKIQb7dw - kód:
-
http://www.youtube.com/watch?v=N3HVbhNKl5A Bože!!!!!!!!!!! je to také úžasné , heh, spomienka na detstvo. pozná to ešte niekto, okrem mňa????? | |
|
| |
Husitka Lovec v plienkach
Počet príspevkov : 266 Age : 47 Bydlisko : In my most daring dreams... Nálada : Všechno, jen ne normální. Registration date : 06.02.2009
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 13.02.09 23:22 | |
| nikita: Jojo, znám. | |
|
| |
lentilka Winchester
Počet príspevkov : 2175 Age : 44 Registration date : 15.04.2008
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 13.02.09 23:28 | |
| | |
|
| |
kattie Pocestný duch
Počet príspevkov : 46 Age : 34 Bydlisko : Ostrava Registration date : 21.02.2008
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 13.02.09 23:39 | |
| nikita Pojďte pane, budeme si hrát Můj nejoblíbenější večerníček. Zrovna minulý týden jsem se na ně dívala . Ty dva medvídky úplně zbožnuju . Některé díly znám skoro nazpaměť ("Buď jsem tam nechal nožičky...nebo jsem povyrost... Hurá, můžu na filmy mládeži nepřístupné." ) Jen mě štve, že jsem někde ztratila DVD s první sérií... | |
|
| |
Sarinka Diabolský admin
Počet príspevkov : 7654 Age : 36 Bydlisko : Cardiff, UK Nálada : Sherlocked Registration date : 29.11.2007
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 13.02.09 23:39 | |
| Tak ešte k tej debate o kúsok vyššie, Heroes teda riadne sklamanie, to, čo spravili Nathanovi, jedinej postave, ktorú som mala rada, bo aj Petera mi zhnusili, ako z neho spravili totálneho idiota minulú sériu, a teraz Nathan.. sa sa to môžem...ale aj tak si myslím, že ešte svitá na lepšiu budúcnosť, že ho úplne nepokazili.... Piata séria Lostu sa mi začala dosť páčiť, čo som si myslela, že sa na tento seriál vykašlem, tak päťka ma presvedčila, že ešte nie, posledná časť bola fakt pecka.. Inak táto séria sa veľmi vydarila ešte Gossip Girl, Housovi (ten mal aj nejakú zlú? ), CSI (deviata séria je ohromná, až na tú jednu "vec" tam, no pozerám ďalej) a celkom som sa namotala na CSI Miami, tiež fajnová séria...inak sa teším ešte na Reapera, ktorý začne 3. marca, dosť dobre skočila prvá séria, čiže môžem len odporučiť.. Koniec seriálového okienka závisláka... P.S....prečo mi zrušili Pushing Daisies... to neprežijem, taký krásny seriál... | |
|
| |
Husitka Lovec v plienkach
Počet príspevkov : 266 Age : 47 Bydlisko : In my most daring dreams... Nálada : Všechno, jen ne normální. Registration date : 06.02.2009
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 13.02.09 23:47 | |
| Já se musím přiznat, že kromě SN na nic pravidelně nekoukám. Občas House, občas nějaké ty kriminálky, ale nic pravidelně. | |
|
| |
nikita Crossroads demon
Počet príspevkov : 313 Age : 38 Bydlisko : za zrkadlom Nálada : need more coffee!!! Registration date : 08.03.2008
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 14.02.09 0:25 | |
| no ja z tých méďov tak nemôžem!!! to je tak čarovná rozprávka. ja som si to musela stiahnuť. a ešte keď mi to brat pospája do jedného celku, tak to bude parádička. no to jednoznačne musím potisnúť môjmu novonarodenému bratrancovi heh, budem ho filmovo vychovávať. inak toto by podľa mňa malo vidieť povinne každé dieťa. to sa nedá do toho nezamilovať. inak som si aj zvonenie na sms zmenila a teraz mi to vždy hlási že "Pojďte pane, budeme si hrát. Jo?" tu vám ešte dám stránku, kde sú niektoré tie hlášky odtiaľ. keď si kliknete na minúty, tak si môžete tie hlášky uložiť ako mp3: - kód:
-
http://www.meteleskublesku.cz/?movie=27 a keď si kliknete na úplne vrchnú zelenú lištičku, tak vás to hodí na hlavnú stránku, tam po ľavej strane je výber českých filmov - aj s hláškami na vypočutie a uloženie. celkom dobré... | |
|
| |
Klenotka Pocestný duch
Počet príspevkov : 61 Age : 42 Registration date : 06.11.2008
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 14.02.09 1:43 | |
| Jak může někdo koukat na Torchwood, aniž by předtím viděl Doctora Who? Tedy, nechci se někoho dotknout nebo tak, jenom tomu trochu nerozumím. V TW je tolik narážek na Doctora, že to snad někdy nejde ani pochopit - třeba konec 1. série? Doctor je pro mě o 100% lepší, než TW, hlavně kvalitou scénářů a herců (i když teda Billie ani Freema jako herečky...no comment, ale Catherine Tate je skvělá), a příběhově je to někde úplně jinde. Ono to možná bude tím, že Doctor je o 30 let starší seriál...? Tedy imo, samozřejmě. Většina lidí na to stejně kouká jen kvůli Barrowmanovi I když 2. série byla mnohem lepší, než 1. série a ten konec jsem dost obrečela Asi jsem jediná ženská na světě, které se John Barrowman vůbec nelíbí. Připadá mi strašně...umělý Já pořád ujíždím na Leverage - už zbývají jen dvě epizody z 1. série A Timothy Hutton je tam epizodu od epizody víc k sežrání Ještěže Chuck má před sebou dost epizod, vedle SN a Life nejlépe psaný seriál letošní sezóny. Až bude okurková sezóna (v létě předpokládám), tak si asi dám zase repete Babylonu 5. Kdyby na to byl aspoň čas... | |
|
| |
cleo Winchester
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 14.02.09 2:17 | |
| - Klenotka napísal:
Asi jsem jediná ženská na světě, které se John Barrowman vůbec nelíbí. Připadá mi strašně...umělý 100 ludí, 100 chutí. Mne zas John príde prirodzený a veľmi milý, zábavný. On je moja krvná skupina. A určite je Doctor lepší, do TW vybrali veľmi zlých hercov, Gwen nemôžem ani cítiť. Ani Ianto v prvej sérii nič moc občas som prevracala oči, ale v druhej sérii sa zlepší a je super. Mne sa TW páči aj keď ma svoje chyby. A jasne, že sú tam narážky, keďže je to spin-off. Ale myslím, že sa to dá pochopiť aj neskôr, prípadne pozrieť ešte raz až tak veľa epizód to nemá. A na konci druhej série som tiež revala jak malá. Btw ten nový Doctor sa ti páči? | |
|
| |
Klenotka Pocestný duch
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 14.02.09 22:18 | |
| Myslíš to ucho, co vybrali jako nového Doctora? Já nevím. Nikde jsem ho neviděla a předtím o něm v životě neslyšela, tak si s hodnocením počkám, až ho jako doctora opravdu uvidím. | |
|
| |
cleo Winchester
| |
| |
Klenotka Pocestný duch
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 14.02.09 23:32 | |
| Já jsem na Doctora koukala ještě v době, kdy to tu lidi moc neznali, takže jsem přešla plynule z Eccelstona na Tennanta. Ale Tennant je fajn doctor, ale myslím, že Eccelston byl o trochu lepší. Ale každý doctor má být jiný, což splňují. Uvidíme. | |
|
| |
cleo Winchester
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 14.02.09 23:38 | |
| Obidvaja boli skvelý. Každý niečim iný, presne ako píšeš. Ja mám rada obidvoch. Som zvedavá na tohoto mladého. A mohli by tam byť viac crossoverov s Torchwoodom. Milujem to doťahovanie Doctora s Jackom. Len či po tých piatich dieloch TW budú ešte nejaké. Ale podľa traileru to vyzerá celkom dobre. | |
|
| |
lentilka Winchester
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 15.02.09 1:38 | |
| | |
|
| |
Soniq Winchester
Počet príspevkov : 2126 Age : 30 Nálada : :) Registration date : 24.03.2008
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 15.02.09 3:47 | |
| lentilka pat a mat tak to je dobré ja som začala´pozerať na markíze , že Kyle xy celkom pekný herec tam hrá kuká to niekto??? | |
|
| |
lentilka Winchester
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 15.02.09 4:03 | |
| | |
|
| |
dion-fortune Winchester
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 15.02.09 10:20 | |
| klenotka: no ja som začala torchwood pozerať z istých dôvodov, ktoré tu nebudem rozoberať, cleo vie a vôbec som nevedela, že je to spin off. doctora who preto idem okamžite pozrieť, len čo dopozerám tw. čo sa týka johna... no mne príde fajn. je zábavný a pôsobí na mňa prirodzene a uvoľnene, nie nejako zaškatuľkovane alebo umelo. vyzerá veľmi dobre, má krásny hlas a ako kapitán jack je super kyle xy som videla prvú sériu už veľmi dávno.... a tiež ma to celkom bavilo, ale keď raz nie je čas... a teraz majú u mňa iné seriáli skrátka prednosť... ale aj k nemu sa možno ešte vrátim. no hl. hrdina je síce dobrý, ale nie je to môj typ tak trocha mi pripomína supermana-toma wellinga | |
|
| |
cleo Winchester
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 15.02.09 13:30 | |
| - dion-fortune napísal:
- klenotka: no ja som začala torchwood pozerať z istých dôvodov, ktoré tu nebudem rozoberať, cleo vie
Presne pre tie iste dôvody som to začala pozerať aj ja a ja som vedela že je to spin-off. Ja som hrozne zvedavá na tu tretiu sériu. Nech už je leto... | |
|
| |
sisel Žltočočko
Počet príspevkov : 754 Age : 35 Bydlisko : Žilina Nálada : skúškové obdobie :D Registration date : 12.03.2008
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 15.02.09 21:10 | |
| toto ste uz poculi? Dexter od 3. marca na Jojke - kód:
-
http://serialy.kinema.sk/?p=2380 lol sa neviem dockat, to bude najvacsia haluz aku kedy v televizii davali | |
|
| |
Zizi Winchester
Počet príspevkov : 4217 Age : 36 Bydlisko : Havaj Nálada : Everyday is another opportunity to shine :) Registration date : 05.04.2008
| |
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 | |
| |
|
| |
| Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 | |
|