Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

DomovDomov  HľadaťHľadať  Latest imagesLatest images  RegistráciaRegistrácia  StránkaStránka  Prihlásenie  

Aké iné seriály sledujete? - archiv 1

Goto down 
+52
kattie
Husitka
shelby
Klenotka
str8tking
Dzowika4
cleo
lentilka
Ellen
Mystic
Lirael
evetka
bareness
Katuška
lenkka
janicag
Faith
Lex
calla
renáta
Violet
wiktoriano
Soniq
FeeBee
CrazyD
Anwiel
ivan2321
Zizi
nikita
Weronička
sisel
keksiiq
bookika
leoraine
Kristine
Kaja
SkreechTina
funny
SNlois
Hiro666
LenkaX22
Elendilka
Chrystelle
Katka
Willo
Kika
Silvia
janka410
Samabel
Night Angel
dion-fortune
Sarinka
56 posters
Choď na stránku : Previous  1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 40  Next
AutorSpráva
dion-fortune
Winchester
Winchester
dion-fortune

Počet príspevkov : 12342
Nálada : k-popovská :D
Registration date : 01.12.2007

Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 - Stránka 34 Empty
OdoslaťPredmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1   Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 - Stránka 34 Empty13.02.09 17:15

ja som nejako upustila od viacerých seriálov tento rok... Heroes je jedným z nich. Lost ma prestal baviť už v 3 serke, takže ten som sa ani neobťažovala 4 sériu sťahovať. Heroes som pár dielov videla a v lete to asi dopozerám až bude celá séria, ale momentálne ma to nejako neláka No neviem prečo confused asi to bude tým, že posledné diely, čo som videla-začiatok 3 serky, tak to bol dosť des... začalo sa to ešte obstojne, ale postupne, ako začínal byť každý každému niečo, tak ma to prestávalo baviť. Podobne ako s Lostom to len viac a viac komplikujú a už sa v tom sami zamotávajú.... ale v lete si to asi dosťahujem, veď tak Peter a Nathan 702

ja momentálne fičím na Torchwoode, ktorý mi odporúčila cleo. seriál to nie je nejako prevratne dobrý, ale je celkom zaujímavý a koncom prvej série začal byť celkom fajn. 3 serka by navyše mala byť NAJ, takže na tú sa teším.

Chystám sa aj na Dante´s Cove. ten seriál ma zaujal trailerom, tak som zvedavá....
Návrat hore Goto down
cleo
Winchester
Winchester
cleo

Počet príspevkov : 4946
Nálada : upršaná :D
Registration date : 10.05.2008

OdoslaťPredmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1   Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 - Stránka 34 Empty13.02.09 18:05

dion cleo ti ešte odporúča Doctor Who? Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 - Stránka 34 284389 Jack je Jack, ale doktor (doktorovia) tiež majú svoje čaro Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 - Stránka 34 284389 a tie hlášky... Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 - Stránka 34 316745 viac ti napíšem vieš kde o vieš čom Wink Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 - Stránka 34 284389
Návrat hore Goto down
dion-fortune
Winchester
Winchester
dion-fortune

OdoslaťPredmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1   Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 - Stránka 34 Empty13.02.09 18:49

cleo:fakt? Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 - Stránka 34 284389 dobre vedieť. ale najprv mrknem na to dante´s cove a potom sa dám na tohto doktorka Wink
Návrat hore Goto down
cleo
Winchester
Winchester
cleo

OdoslaťPredmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1   Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 - Stránka 34 Empty13.02.09 18:54

dion nemáš linky na rapid na toho danteho? Inak Jack je tam v 10 epizódach...v doctorovi... 702 ja som z neho nemohla Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 - Stránka 34 998745 Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 - Stránka 34 998745 Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 - Stránka 34 998745 ešte pozrem dve epizódy a potom ti niečo napíšem Wink
Návrat hore Goto down
dion-fortune
Winchester
Winchester
dion-fortune

OdoslaťPredmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1   Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 - Stránka 34 Empty13.02.09 19:28

cleo: ja som to ešte ani nezačala sťahovať toho danteho, však ja ešte som iba na 3 diely druhej serky torchwoodu, takže linky nemám žiadne. ešte som ich ani nehľadala No a fakt? v 10 no wow. to je super Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 - Stránka 34 170639 vidím, že doktorko je na programe Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 - Stránka 34 99937 zase nebudem stíhať sťahovať.
Návrat hore Goto down
nikita
Crossroads demon
Crossroads demon
nikita

Počet príspevkov : 313
Nálada : need more coffee!!!
Registration date : 08.03.2008

OdoslaťPredmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1   Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 - Stránka 34 Empty13.02.09 23:17

nedávno som na českej televízii vymákla zrovna chvíľku, keď dávali rozprávočky pre deti a práve dávali aj jednu, ktorú som ako malý krpec (ešte v škôlke) milovala. mali sme túto sériu nahratú aj na kazete, ale zo škôlky, keď sme ju tam požičali, tak ju ukradli a odvtedy som o tomto mini seriály nepočula. až donedávna, teda. a už vôbec som nevedela ako sa volá.

no ale došla som na to a jednoducho som nemohla odolať, aby som to na nete nevyčmuchala.
ono to je česká produkcia z rokov 1965 a 1967. taká prevratná prvotina v oblasti animácie. a inak je to bohovské. sú to 2 série (6+5 epizód, ktoré nemajú viac ako 20 minút) o dvoch medvedíkoch, ktorí si vykajú a oslovujú sa "Pane" a radi sa hrajú a premieňajú sa na rôzne veci. inak sa to volá "Pojďte pane, budeme si hrát".

tu je prvá epizóda:
kód:
http://www.youtube.com/watch?v=KGTVKIQb7dw
kód:
http://www.youtube.com/watch?v=N3HVbhNKl5A

Bože!!!!!!!!!!! je to také úžasné 702 702 702 Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 - Stránka 34 430869 Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 - Stránka 34 430869 Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 - Stránka 34 430869 , heh, spomienka na detstvo.
pozná to ešte niekto, okrem mňa?????
Návrat hore Goto down
Husitka
Lovec v plienkach
Lovec v plienkach
Husitka

Počet príspevkov : 266
Nálada : Všechno, jen ne normální.
Registration date : 06.02.2009

OdoslaťPredmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1   Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 - Stránka 34 Empty13.02.09 23:22

nikita: Jojo, znám. Laughing
Návrat hore Goto down
lentilka
Winchester
Winchester
lentilka

Počet príspevkov : 2175
Registration date : 15.04.2008

OdoslaťPredmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1   Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 - Stránka 34 Empty13.02.09 23:28

ale hej aj ja to poznám Very Happy Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 - Stránka 34 934194 Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 - Stránka 34 430869
Návrat hore Goto down
kattie
Pocestný duch
Pocestný duch
kattie

Počet príspevkov : 46
Registration date : 21.02.2008

OdoslaťPredmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1   Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 - Stránka 34 Empty13.02.09 23:39

nikita Pojďte pane, budeme si hrát Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 - Stránka 34 430869 Můj nejoblíbenější večerníček. Zrovna minulý týden jsem se na ně dívala Very Happy . Ty dva medvídky úplně zbožnuju Very Happy . Některé díly znám skoro nazpaměť Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 - Stránka 34 99937 ("Buď jsem tam nechal nožičky...nebo jsem povyrost... Hurá, můžu na filmy mládeži nepřístupné." Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 - Stránka 34 99937 )
Jen mě štve, že jsem někde ztratila DVD s první sérií... Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 - Stránka 34 568939
Návrat hore Goto down
Sarinka
Diabolský admin
Diabolský admin
Sarinka

Počet príspevkov : 7654
Nálada : Sherlocked
Registration date : 29.11.2007

OdoslaťPredmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1   Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 - Stránka 34 Empty13.02.09 23:39

Tak ešte k tej debate o kúsok vyššie, Heroes teda riadne sklamanie, to, čo spravili Nathanovi, jedinej postave, ktorú som mala rada, bo aj Petera mi zhnusili, ako z neho spravili totálneho idiota minulú sériu, a teraz Nathan.. Evil or Very Mad sa sa to môžem...ale aj tak si myslím, že ešte svitá na lepšiu budúcnosť, že ho úplne nepokazili.... Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 - Stránka 34 260605
Piata séria Lostu sa mi začala dosť páčiť, čo som si myslela, že sa na tento seriál vykašlem, tak päťka ma presvedčila, že ešte nie, posledná časť bola fakt pecka.. Shocked
Inak táto séria sa veľmi vydarila ešte Gossip Girl, Housovi (ten mal aj nejakú zlú? Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 - Stránka 34 934194 ), CSI (deviata séria je ohromná, až na tú jednu "vec" tam, no pozerám ďalej) a celkom som sa namotala na CSI Miami, tiež fajnová séria...inak sa teším ešte na Reapera, ktorý začne 3. marca, dosť dobre skočila prvá séria, čiže môžem len odporučiť.. Wink
Koniec seriálového okienka závisláka... Laughing lol!
P.S....prečo mi zrušili Pushing Daisies... Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 - Stránka 34 568939 Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 - Stránka 34 568939 to neprežijem, taký krásny seriál... Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 - Stránka 34 80513 Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 - Stránka 34 80513
Návrat hore Goto down
http://sarinka.tumblr.com/
Husitka
Lovec v plienkach
Lovec v plienkach
Husitka

Počet príspevkov : 266
Nálada : Všechno, jen ne normální.
Registration date : 06.02.2009

OdoslaťPredmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1   Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 - Stránka 34 Empty13.02.09 23:47

Já se musím přiznat, že kromě SN na nic pravidelně nekoukám. Občas House, občas nějaké ty kriminálky, ale nic pravidelně.
Návrat hore Goto down
nikita
Crossroads demon
Crossroads demon
nikita

Počet príspevkov : 313
Nálada : need more coffee!!!
Registration date : 08.03.2008

OdoslaťPredmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1   Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 - Stránka 34 Empty14.02.09 0:25

no ja z tých méďov tak nemôžem!!! to je tak čarovná rozprávka. ja som si to musela stiahnuť. a ešte keď mi to brat pospája do jedného celku, tak to bude parádička. no to jednoznačne musím potisnúť môjmu novonarodenému bratrancovi Twisted Evil heh, budem ho filmovo vychovávať. inak toto by podľa mňa malo vidieť povinne každé dieťa. to sa nedá do toho nezamilovať.

inak som si aj zvonenie na sms zmenila a teraz mi to vždy hlási že "Pojďte pane, budeme si hrát. Jo?" Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 - Stránka 34 430869 Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 - Stránka 34 49896

tu vám ešte dám stránku, kde sú niektoré tie hlášky odtiaľ. keď si kliknete na minúty, tak si môžete tie hlášky uložiť ako mp3:
kód:
http://www.meteleskublesku.cz/?movie=27
a keď si kliknete na úplne vrchnú zelenú lištičku, tak vás to hodí na hlavnú stránku, tam po ľavej strane je výber českých filmov - aj s hláškami na vypočutie a uloženie. celkom dobré... Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 - Stránka 34 198137
Návrat hore Goto down
Klenotka
Pocestný duch
Pocestný duch
Klenotka

Počet príspevkov : 61
Registration date : 06.11.2008

OdoslaťPredmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1   Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 - Stránka 34 Empty14.02.09 1:43

Jak může někdo koukat na Torchwood, aniž by předtím viděl Doctora Who? Shocked Tedy, nechci se někoho dotknout nebo tak, jenom tomu trochu nerozumím. V TW je tolik narážek na Doctora, že to snad někdy nejde ani pochopit - třeba konec 1. série?
Doctor je pro mě o 100% lepší, než TW, hlavně kvalitou scénářů a herců (i když teda Billie ani Freema jako herečky...no comment, ale Catherine Tate je skvělá), a příběhově je to někde úplně jinde. Ono to možná bude tím, že Doctor je o 30 let starší seriál...? Very Happy Tedy imo, samozřejmě. Většina lidí na to stejně kouká jen kvůli Barrowmanovi Very Happy I když 2. série byla mnohem lepší, než 1. série a ten konec jsem dost obrečela Sad
Asi jsem jediná ženská na světě, které se John Barrowman vůbec nelíbí. Připadá mi strašně...umělý confused

Já pořád ujíždím na Leverage - už zbývají jen dvě epizody z 1. série Sad A Timothy Hutton je tam epizodu od epizody víc k sežrání Very Happy

Ještěže Chuck má před sebou dost epizod, vedle SN a Life nejlépe psaný seriál letošní sezóny.
Až bude okurková sezóna (v létě předpokládám), tak si asi dám zase repete Babylonu 5.

Kdyby na to byl aspoň čas...Sad
Návrat hore Goto down
http://www.sga-project.com/
cleo
Winchester
Winchester
cleo

OdoslaťPredmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1   Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 - Stránka 34 Empty14.02.09 2:17

Klenotka napísal:

Asi jsem jediná ženská na světě, které se John Barrowman vůbec nelíbí. Připadá mi strašně...umělý confused
100 ludí, 100 chutí. Mne zas John príde prirodzený a veľmi milý, zábavný. On je moja krvná skupina. A určite je Doctor lepší, do TW vybrali veľmi zlých hercov, Gwen nemôžem ani cítiť. Ani Ianto v prvej sérii nič moc občas som prevracala oči, ale v druhej sérii sa zlepší a je super. Mne sa TW páči aj keď ma svoje chyby. A jasne, že sú tam narážky, keďže je to spin-off. Ale myslím, že sa to dá pochopiť aj neskôr, prípadne pozrieť ešte raz až tak veľa epizód to nemá. A na konci druhej série som tiež revala jak malá. Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 - Stránka 34 568939 Btw ten nový Doctor sa ti páči?
Návrat hore Goto down
Klenotka
Pocestný duch
Pocestný duch
Klenotka

OdoslaťPredmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1   Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 - Stránka 34 Empty14.02.09 22:18

Myslíš to ucho, co vybrali jako nového Doctora? Very Happy Já nevím. Nikde jsem ho neviděla a předtím o něm v životě neslyšela, tak si s hodnocením počkám, až ho jako doctora opravdu uvidím. Wink
Návrat hore Goto down
cleo
Winchester
Winchester
cleo

OdoslaťPredmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1   Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 - Stránka 34 Empty14.02.09 22:36

Jj toho. Neviem si ho predstaviť ako doktora, ale to som nevedela ani Davida z fotiek a po prvej minúte som ho milovala, keď som ho uvidela. Laughing Laughing Aj keď u tohoto to asi tak nebude. Evil or Very Mad
Návrat hore Goto down
Klenotka
Pocestný duch
Pocestný duch
Klenotka

OdoslaťPredmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1   Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 - Stránka 34 Empty14.02.09 23:32

Já jsem na Doctora koukala ještě v době, kdy to tu lidi moc neznali, takže jsem přešla plynule z Eccelstona na Tennanta. Ale Tennant je fajn doctor, ale myslím, že Eccelston byl o trochu lepší. Ale každý doctor má být jiný, což splňují. Uvidíme. Smile
Návrat hore Goto down
cleo
Winchester
Winchester
cleo

OdoslaťPredmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1   Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 - Stránka 34 Empty14.02.09 23:38

Obidvaja boli skvelý. Každý niečim iný, presne ako píšeš. Ja mám rada obidvoch. Som zvedavá na tohoto mladého. Wink A mohli by tam byť viac crossoverov s Torchwoodom. Milujem to doťahovanie Doctora s Jackom. Len či po tých piatich dieloch TW budú ešte nejaké. Sad Ale podľa traileru to vyzerá celkom dobre. Twisted Evil
Návrat hore Goto down
lentilka
Winchester
Winchester
lentilka

OdoslaťPredmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1   Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 - Stránka 34 Empty15.02.09 1:38

mám za sebou trojhodinový maraton seriálu Shocked a to mat a pat Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 - Stránka 34 99937 a to piatich častí stále dookola Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 - Stránka 34 99937 Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 - Stránka 34 99937 netušila som že to može 2dietati pripadat také smiešne Shocked Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 - Stránka 34 99937 Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 - Stránka 34 99937 a takto som dopadla Shocked affraid Shocked
Návrat hore Goto down
Soniq
Winchester
Winchester
Soniq

Počet príspevkov : 2126
Nálada : :)
Registration date : 24.03.2008

OdoslaťPredmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1   Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 - Stránka 34 Empty15.02.09 3:47

lentilka pat a mat Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 - Stránka 34 99937 Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 - Stránka 34 99937 Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 - Stránka 34 316745 tak to je dobré Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 - Stránka 34 316745 ja som začala´pozerať na markíze , že Kyle xy celkom pekný herec tam hrá kuká to niekto???
Návrat hore Goto down
lentilka
Winchester
Winchester
lentilka

OdoslaťPredmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1   Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 - Stránka 34 Empty15.02.09 4:03

Soniq Kyle xy je to celkom dobrý seriál Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 - Stránka 34 312566 Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 - Stránka 34 312566 som síce nové časti nevidela ale mňa to dosť bavilo a aj herec bol super Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 - Stránka 34 430869 Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 - Stránka 34 430869
Návrat hore Goto down
dion-fortune
Winchester
Winchester
dion-fortune

OdoslaťPredmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1   Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 - Stránka 34 Empty15.02.09 10:20

klenotka: no ja som začala torchwood pozerať z istých dôvodov, ktoré tu nebudem rozoberať, cleo vie Laughing a vôbec som nevedela, že je to spin off. doctora who preto idem okamžite pozrieť, len čo dopozerám tw.

čo sa týka johna... no mne príde fajn. je zábavný a pôsobí na mňa prirodzene a uvoľnene, nie nejako zaškatuľkovane alebo umelo. vyzerá veľmi dobre, má krásny hlas a ako kapitán jack je super 702

kyle xy som videla prvú sériu už veľmi dávno.... a tiež ma to celkom bavilo, ale keď raz nie je čas... a teraz majú u mňa iné seriáli skrátka prednosť... ale aj k nemu sa možno ešte vrátim. no hl. hrdina je síce dobrý, ale nie je to môj typ 603 tak trocha mi pripomína supermana-toma wellinga 603
Návrat hore Goto down
cleo
Winchester
Winchester
cleo

OdoslaťPredmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1   Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 - Stránka 34 Empty15.02.09 13:30

dion-fortune napísal:
klenotka: no ja som začala torchwood pozerať z istých dôvodov, ktoré tu nebudem rozoberať, cleo vie Laughing
Presne pre tie iste dôvody som to začala pozerať aj ja lol! a ja som vedela že je to spin-off. Wink Ja som hrozne zvedavá na tu tretiu sériu. Nech už je leto... Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 - Stránka 34 202744
Návrat hore Goto down
sisel
Žltočočko
Žltočočko
sisel

Počet príspevkov : 754
Nálada : skúškové obdobie :D
Registration date : 12.03.2008

OdoslaťPredmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1   Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 - Stránka 34 Empty15.02.09 21:10

toto ste uz poculi? Dexter od 3. marca na Jojke
kód:
http://serialy.kinema.sk/?p=2380

lol sa neviem dockat, to bude najvacsia haluz aku kedy v televizii davali
Návrat hore Goto down
Zizi
Winchester
Winchester
Zizi

Počet príspevkov : 4217
Nálada : Everyday is another opportunity to shine :)
Registration date : 05.04.2008

OdoslaťPredmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1   Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 - Stránka 34 Empty16.02.09 18:38

Ja viem, že to tu už asi bolo, ale od včera, keď som začala pozerať How I met your mother a teda riadna sranda. Videla som zatiaľ len 2 časti ale je to fajn oddych Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 - Stránka 34 316745 Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 - Stránka 34 316745
Návrat hore Goto down
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1   Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 - Stránka 34 Empty

Návrat hore Goto down

Aké iné seriály sledujete? - archiv 1
Návrat hore 
Strana 34 z 40Choď na stránku : Previous  1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 40  Next
 Similar topics
-
» Supernatural na CW - archiv 1
» JENSEN - archiv 1
» JENSEN - archiv 2

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
 :: Ostatné :: Off topic :: Čo nás baví-
Prejdi na: