| Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 | |
|
+52kattie Husitka shelby Klenotka str8tking Dzowika4 cleo lentilka Ellen Mystic Lirael evetka bareness Katuška lenkka janicag Faith Lex calla renáta Violet wiktoriano Soniq FeeBee CrazyD Anwiel ivan2321 Zizi nikita Weronička sisel keksiiq bookika leoraine Kristine Kaja SkreechTina funny SNlois Hiro666 LenkaX22 Elendilka Chrystelle Katka Willo Kika Silvia janka410 Samabel Night Angel dion-fortune Sarinka 56 posters |
|
Autor | Správa |
---|
Weronička Winchester
Počet príspevkov : 2213 Age : 33 Bydlisko : momentálne ani sama netuším... Nálada : VON Z VODY! Registration date : 11.02.2008
| |
| |
Zizi Winchester
Počet príspevkov : 4217 Age : 36 Bydlisko : Havaj Nálada : Everyday is another opportunity to shine :) Registration date : 05.04.2008
| |
| |
Weronička Winchester
Počet príspevkov : 2213 Age : 33 Bydlisko : momentálne ani sama netuším... Nálada : VON Z VODY! Registration date : 11.02.2008
| |
| |
dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 33 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 16.02.09 22:43 | |
| Two and half man mám rada na tom som sa skvelo šúľala ja sitcomy ani tomu podobné veci moc nepozerám, ale čas od času sa rada zasmejem | |
|
| |
Ettie Winchester
Počet príspevkov : 1500 Age : 35 Bydlisko : in the arms of the angel Nálada : falling out of a perfect dream coming out of the blue.. Registration date : 13.01.2008
| |
| |
lentilka Winchester
Počet príspevkov : 2175 Age : 44 Registration date : 15.04.2008
| |
| |
sisel Žltočočko
Počet príspevkov : 754 Age : 35 Bydlisko : Žilina Nálada : skúškové obdobie :D Registration date : 12.03.2008
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 03.03.09 17:15 | |
| no damy, dnes vecer ide Dexter na Jojke o 22:00 budete sledovat? ja si na to urcite najdem cas, minimalne aby som zistil aky bude dabing | |
|
| |
janicag Winchester
Počet príspevkov : 1301 Age : 38 Bydlisko : Spišská Nová Ves Nálada : ...sick and tired... Registration date : 23.08.2008
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 03.03.09 18:11 | |
| Jasne, ze budem Diky za pripomenutie Uz som videla vsetky tri serie v decembri - mensi maraton som mala ale aj tak je to super, ze to davaju na SVK | |
|
| |
dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 33 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 03.03.09 18:24 | |
| hmm z dextera som videla len prvú serku, ale bolo dobré no len nejako ja nestíham momentálne pozerať všetko, čo by som chcela... ale možno pozriem na tej jojke... som zvedavá na dabing | |
|
| |
sisel Žltočočko
Počet príspevkov : 754 Age : 35 Bydlisko : Žilina Nálada : skúškové obdobie :D Registration date : 12.03.2008
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 03.03.09 18:25 | |
| no ja som popravde ani nemyslel, ze Dexter sa niekedy bude vysielat na slovenskej stanici... a predsa zacne... ale som rpesvedceny ze isto nebude dobry dabing | |
|
| |
Anonymný Anonymný
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 03.03.09 18:27 | |
| no mne Dextera odporucil bracho a videla som len 1. diel nejak sa mi to nechcelo stahovat tak tesim |
|
| |
cleo Winchester
Počet príspevkov : 4946 Bydlisko : Wales Nálada : upršaná :D Registration date : 10.05.2008
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 03.03.09 18:33 | |
| Určite bude slovenský... Už si viem predstaviť tie otrasné pazvuky.... | |
|
| |
Samabel Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10070 Age : 34 Bydlisko : Praha Nálada : Travel and explore!!! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 03.03.09 19:40 | |
| Nj, s dabingem je vždycky problém. Hlavně my znalci originálu to máme těžké. Protože pokud to není originální zvuk s originálními hlasy herců, tak asi nebudeme spokojení nikdy. Ale tak doufám, že ten vás slovenský bude u Dextera aspoň trochu snesitelný. | |
|
| |
wiktoriano Winchester
Počet príspevkov : 2781 Age : 35 Bydlisko : No niekde Nálada : Nemám na nič čas čo je zaujímavé kedže celé dni nič nerobim... Registration date : 05.04.2008
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 03.03.09 19:47 | |
| ja som Dextera v originály nevidela dokonca ani neviem o čom to je. tak z dabingom by som nemala mať problém. ved horšie ako dopadol SN to byť nemôže ale zase neviem či to budem pozerať v poslednej dobe ma pozerať telku velmi nebaví a radšej pozerám v origináli | |
|
| |
nikita Crossroads demon
Počet príspevkov : 313 Age : 38 Bydlisko : za zrkadlom Nálada : need more coffee!!! Registration date : 08.03.2008
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 03.03.09 20:47 | |
| no ja som Dextra 3. sériu ešte nedopozerala celú... ale dnes si to chcem pozrieť, aj kvôli tomu dabingu... ako, videla som upútavky a myslím, že Dextrovi vybrali dobrý hlas, taký fest psychopatický. mne sa pozdáva. pri ostatných to už ale z tej upútavky neviem posúdiť, bola zameraná len naňho, takže sa uvidí. ale seriál je to BOMBA!!! | |
|
| |
sisel Žltočočko
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 03.03.09 21:59 | |
| no o chvilu to zacne | |
|
| |
wiktoriano Winchester
Počet príspevkov : 2781 Age : 35 Bydlisko : No niekde Nálada : Nemám na nič čas čo je zaujímavé kedže celé dni nič nerobim... Registration date : 05.04.2008
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 03.03.09 22:06 | |
| však telku mám zapnutú tak môžu pokojne začať. som zvedava. pozrela som si o tom niečo na nete a vyzerá to zaujímvo | |
|
| |
Sarinka Diabolský admin
Počet príspevkov : 7654 Age : 36 Bydlisko : Cardiff, UK Nálada : Sherlocked Registration date : 29.11.2007
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 08.03.09 10:18 | |
| Videl už niekto z vás Reaper 02x01? Dosť dobrý diel, som sa narehnila ako nikdy... a konečne sa viac-menej vysvetlilo, ako to je.... - Spoiler:
Diabol je skutočne Samov otec, ale on má na zemi asi kvantum deciek a chce, aby jedno rozpútalo peklo na zemi, všetci pred Samom zlyhali, no Sam na neho v tomto dieli zapôsobil....aspoň tak som to pochopila...neviem prečo, ale mám trocha dojem, že Devil má Sama rád, no nechce si to priznať...
| |
|
| |
Lirael Pocestný duch
Počet príspevkov : 99 Age : 35 Bydlisko : Jedna bohem i ďáblem zapomenutá vesnička v Jeseníkách Nálada : Totálně vygumová od učení... Registration date : 25.10.2008
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 12.03.09 12:02 | |
| Hej, utekla mi debata o Dr. Who a TW... No, moc dlouho jsem tu nebyla... Jinak koukáte tu někdo na Dollhouse (nový seriál Josse Whedona). Je to trochu zvláštní, ale skvělý seriál. I když kdyby Echo hrála jiná herečka než Eliza, nezlobila bych se. A Tahmoh Penikett vypadá v obleku moc dobře | |
|
| |
cleo Winchester
Počet príspevkov : 4946 Bydlisko : Wales Nálada : upršaná :D Registration date : 10.05.2008
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 12.03.09 12:11 | |
| | |
|
| |
Hiro666 Crossroads demon
Počet príspevkov : 562 Age : 37 Bydlisko : Michalovce Nálada : good Registration date : 28.12.2007
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 16.03.09 16:30 | |
| Prave som dopezeral 2 cast 2 serie Reapera - Spoiler:
Devil vie o dusi ,ktora unikla v pekle . Sama napadnu demoni ,ale devil ho zahrani. Benn sa da dokopy z demonkov.
| |
|
| |
Anonymný Anonymný
| |
| |
dion-fortune Winchester
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 10.04.09 19:29 | |
| okey tak ja som dnes konečne začala s druhou serkou one three hill a musím povedať, že je to dosť dobré len škoda, že sa luke ostrihal inak vyzerá to zaujímavo... takže sa teším na ďalšie diely | |
|
| |
Sarinka Diabolský admin
Počet príspevkov : 7654 Age : 36 Bydlisko : Cardiff, UK Nálada : Sherlocked Registration date : 29.11.2007
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 10.04.09 23:38 | |
| Reaper nemá chybu, práve som dopozerala 02x06 a strašne dobrý diel... - Spoiler:
Devil je svetový, a to, že je Sam jeho syn sa mi proste páči stále viac a viac...navyše, Sammy má zrejme väčšie schopnosti, ako si myslel, a Nina o ňom povedala, že je to zlo naozaj v ňom, chudák, to sa mu teda moc nepáčilo, keď o ňom v súvislosti s tým pochybuje aj Andy a nepáči sa jej, že sa s tým lovením duší, otcom Satanom a tak zmieril...teším sa na ďalší diel.. Dobrá správa pre fandov Merlina, čiže aj ja sama za seba poviem..jeeej... - citácia :
- Veľtrh MIPTV bol tradične o súbojoch. Svoje najväčšie zbrane vytiahli konkurujúci si predajcovia licencovaných formátov Endemol a FremantleMedia. Fremantle mierne pozmenil stratégiu uzavrel dohody s viacerými producentmi a scenáristami. Chce si tak posilniť postavenie o oblasti dramatických programov. V Cannes preto výrazne promoval dramatický seriál Merlin a nezabúdal upozorňovať, že chystá aj jeho druhú sériu. Dodáva, že ho predal do sto krajín a pomaly začína sľubovať tretiu sériu.
- kód:
-
http://medialne.etrend.sk/televizia/clanok.php?clanok=7335 | |
|
| |
dion-fortune Winchester
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 10.04.09 23:52 | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 | |
| |
|
| |
| Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 | |
|