| Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 | |
|
+52kattie Husitka shelby Klenotka str8tking Dzowika4 cleo lentilka Ellen Mystic Lirael evetka bareness Katuška lenkka janicag Faith Lex calla renáta Violet wiktoriano Soniq FeeBee CrazyD Anwiel ivan2321 Zizi nikita Weronička sisel keksiiq bookika leoraine Kristine Kaja SkreechTina funny SNlois Hiro666 LenkaX22 Elendilka Chrystelle Katka Willo Kika Silvia janka410 Samabel Night Angel dion-fortune Sarinka 56 posters |
|
Autor | Správa |
---|
Sarinka Diabolský admin
Počet príspevkov : 7654 Age : 36 Bydlisko : Cardiff, UK Nálada : Sherlocked Registration date : 29.11.2007
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 14.05.09 21:24 | |
| Zrovna som dopozerala finále piatej série Lostu a WTF? Ak takto skončí zajtra SN, tak si hodím slučku.... - Spoiler:
Inak finále to bolo slušné, občas sa mi zdalo, že to moc až naťahujú, Jacob mi bol sympatický, len ma naštval, ako sa správal k Benovi, očividne ho mal v paži, tak mu treba, by ma zaujímalo, kto je naozaj ten živý Lock, nebude to ten chlapík zo začiatku len prevtelený? Ja mám taký pocit, že ak tá bomba skutočne vybuchla, tak práve to spôsobí pád toho ich lietadla...no som zvedavá, ako to Abrams nakoniec vymyslí, resp. ako to dopadne, nábeh to má super a uff, Ben nezomrel... inak si myslím, že ten Jacob nebude mŕtvy, veď keď je nesmrteľný a má tie všelijaké schopnosti, nie?
| |
|
| |
kaja666 Lovec v plienkach
Počet príspevkov : 250 Age : 31 Nálada : hm.... Registration date : 07.12.2008
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 15.05.09 14:33 | |
| takže aj ja mám finále za sebou a bolo super!! - Spoiler:
hneď na začiatku ukázali jacoba a už vtedy mi bol nesympatický. neviem prečo - veď nič také zlé neurobil, ale nemôžem si pomôcť . potom john. tá mŕtvola ma naozaj prekvapila. ako to, že žije a zároveň našli jeho mŕtvolu? ale mám teóriu. možno tá mŕtvola je zo súčastnosti a ten žijúci john je z minulosti, ale nejak sa dostal do prítomnosti (viem, moja teória má veľké diery, ale čo už ) jááj, potom juliet, saweyr, jack a kate... páni, juliet som nemala až tak rada, ale už som si ju obľúbila a tak som bola sklamaná keď padala dolu (našťastie žije..). a tá bomba. dobré zakončenie 5.série. je toľko vecí čo sa mohli stať. daniel mohol mať pravdu a tak na začiatku 6.série sa všetci ocitnú v LA, alebo všetci zomrú a no neviem čo potom a ukázali rose a bernarda bernard vyzeral super s tou bradou a rose má dlhé vlasy... obidvaja sú zlatí a teraz už len čakať 8 mesiacov
| |
|
| |
wiktoriano Winchester
Počet príspevkov : 2781 Age : 35 Bydlisko : No niekde Nálada : Nemám na nič čas čo je zaujímavé kedže celé dni nič nerobim... Registration date : 05.04.2008
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 16.05.09 12:57 | |
| konečne som si aj ja mohla v pokoji pozrieť Lost ale ako to nemyslia vázne ze teraz bude pauza 8 mesiacou to je horšie ako zo SN - Spoiler:
no to bolo uplne super. ten Jacob zaujimave ze on sa s nimi všetkými stretol aj mimo ostrova. aj ked celkom nechapem prečo ale čo uz. a ten koniec. ako ja som strašne zvedava čo sa stalo ked ta bomba vybuchla. a ked Juliet spadla tak mi bolo Sawyera strašne luto. on bol vzdy mojou najoblubenejšou postavou. no aspon to zatial všetci prezilil.
| |
|
| |
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 16.05.09 17:29 | |
| ani ja nechápem prečo, ale čo je najlepšie, v 6.sérii nám už konečne vysvetlia všetky záhady. je to divný pocit. toľké roky sme chceli vedieť čo a ako a teraz to príde! ja osobne sa už teším ako sa dozviem všetko čo trápi moju dušičku ale ešte si počkám8 mesiacov... to je dlhá doba. ach jaaj | |
|
| |
Hiro666 Crossroads demon
Počet príspevkov : 562 Age : 37 Bydlisko : Michalovce Nálada : good Registration date : 28.12.2007
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 16.05.09 19:22 | |
| Ja sa bojim ,ze vsetky zahady nevysvetlia | |
|
| |
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 16.05.09 20:45 | |
| nieeee, to nám nemôžu urobiť. sľúbili, že v priebehu 5. a 6. série všetko vysvetlia. keď sa to tak vezme, tak už len v 5.sérii nám toho veľa prezradili. myslím, že 6.séria bude len odhaľovať záhady, lebo seriál urobili tak záhadným, že to bude na dlho, kým všetko vysvetlia | |
|
| |
Hiro666 Crossroads demon
Počet príspevkov : 562 Age : 37 Bydlisko : Michalovce Nálada : good Registration date : 28.12.2007
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 17.05.09 12:46 | |
| Tak mam za sebou posledne casti Prison Break. - Spoiler:
Objavil sa tu C-Not aj Kellerman , T-Bag skonci naspat v Fox River Christina Scofield zastreli Sara . General dostane kreslo . Posledny zaber je taky ,ze prichadza Sara s malym synom , Linc , Sucri a Alex kde je pochovany Micheal
Este bude film ktory vysvetli co sa dialo pred 4 rokmi | |
|
| |
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 19.05.09 9:55 | |
| hm... tu veľa ľudí asi pb nepozerá. konečne som si aj ja pozrela finále. - Spoiler:
bolo to také smutné. plakala som ako malé decko - skoro som dostala záchvat... mike naozaj zomrel. dúfala som, že sú to iba fámy a bude žiť. no ale čo už. druhé najväčšie prekvapenie pre mňa bolo to, že alex nakoniec skončil s langovou a nie s pam!! už len kvôli tomu chcem vidieť film... čo sa stalo?! t-bag a generál, tí boli jasní. kellerman sa vrátil je to fakt super... skončilo sa to presne tak ako som si predstavovala - teda, až na mikovu smrť - takže som celkom spokojná. aj tak som vedela, že michael raz zomrie, takže... perfektné zakončenie seriálu
a videl niekto bones 4x26? fakt super epka a ten koniec. fakt super - Spoiler:
celá časť bola vymyslená. booth a kosť mali spolu nočný klub a zamestnávali v ňom všetky postavy (okrem cam a boothovho brata). a ten koniec. booth sa prebral po operácii - bol 4 dni v kóme a keď sa kosť nad ním radovala, že sa prebral, on sa opýtal : kto si? takže si nič nepamätá. už aby bola 5.séria. neviem či do septembra/októbra vydržím čakať či sa booth rozpamätal...
| |
|
| |
Hiro666 Crossroads demon
| |
| |
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 19.05.09 11:54 | |
| jj, teším sa ale bude to so zníženým rozpočtom. som zvedavá čo to spraví... dúfam, že bude stále aspoň tak dobrý ako je aj za menej peňazí | |
|
| |
Fay Diabolský admin
Počet príspevkov : 2327 Age : 37 Bydlisko : psychiatrické oddelenie NR - izba č.16 Nálada : *tudududú tudútúúúú* Registration date : 03.03.2009
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 19.05.09 13:37 | |
| Mňa teraz dostalo finále Scrubsa... - Spoiler:
JD odchádza z Secret Heart, Cox o ňom povie, ako mu na ňom celú dobu záležalo, jeho odchod však nie je taký, ako si ho predstavoval.. ale to je všetko nepodstatné, pretože JD sa na konci zamýšľa nad tým, ako jeho život bude vyzerať do budúcna - svadba s Elliot, deti, rodinné Vianoce s Turkovcami a Coxovcami.. no proste nádhera, tiež mi slzička vyhŕkla.. a na úúúplnom konci boli zábery z točenia záverečných klapiek - Scrubs mal nadobro skončiť, ale doprbali to, pretože idú vraj robiť aj 9 sériu.. vyznie to hrozne, ale ja ju nescu, taký koniec sa mi skutočne páčil.
fakt, odporúčam tento seriálik, nebol diel, pri ktorom som sa nudila a aj keď má 8 sérii, parádička... A pak nasledovalo finále Housea.. ľudia, ja som kukala jak idiot do tej obrazovky, že to snáď nemôžu myslieť vážne. - Spoiler:
HOUSE má halucinácie.. Najprv som teda nadávala, WTF, robia z toho druhé Greys.. ale ten finálny diel, keď si myslel, že to, že sa vyspal s Lisou, že prestal brať Vicodin, že jeho halucinácie sú preč... a na konci, chudáčiiiiik.. Amber mu teda riadne dala, Housík sa nechal zavrieť na psychiatriu.. kua, tak to som skutočne zvedavá, čo bude ďalej.. a majú v tej epke aj dosť vtipný prípad.. a na konci svadbaaaa, jeeeeee
Ešte potrebujem dopozerať zopár seriálov, čo mám rozkukaných, ale toto ma vážne dorazilo.. Jo a inak, nesleduje tu niekto Friday Night Lights??? | |
|
| |
cleo Winchester
Počet príspevkov : 4946 Bydlisko : Wales Nálada : upršaná :D Registration date : 10.05.2008
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 19.05.09 16:47 | |
| - Hiro666 napísal:
- Je to oficialne Chuck bude mat 3 seriu
Nj ale asi iba 13 dielov a bude až v midseason... ale tak aspoň niečo... Btw videl niekto finále Grey's anatomy? Akože nemalo to na finále 2 série, ale aj tak ma pri jednej scéne vystrelilo z postele.. Inak tento rok im preplo s tými cliffmi A v Grey's hrala Amy Gumenick (mladá Mary) v jednom z posledných dielov... | |
|
| |
Sarinka Diabolský admin
Počet príspevkov : 7654 Age : 36 Bydlisko : Cardiff, UK Nálada : Sherlocked Registration date : 29.11.2007
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 19.05.09 18:18 | |
| Greys som videla a bola som tam na konci že WTF? To isté pri Housovi, súhlasím, Cleo, všetkým doradu asi preplo, sa predbiehajú, kto dovedie do hrobu viac ľudí alebo čo.... Záver Prison Breaku som tiež videla, ale keďže ten seriál som už nejako nemusela, bola to čistá zvedavosť a celkom sa mi to páčilo, ako to skončilo, žiadne cukríčkovanie alá Hollywood... Ten Chuck ma tááááka teší.... len škoda, že len tak málo dielov... | |
|
| |
Faith Winchester
Počet príspevkov : 1897 Age : 33 Bydlisko : Mars Registration date : 23.02.2008
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 19.05.09 20:05 | |
| House skoncil fakt brutalne dobre...som len cumela a tiez som spokojna so zaverom Prison Breaku... len sa mi fakt nechcelo verit, ked tam podpisovali tie zmluvy...to vyzeralo, ze zasa dalsi odrb inak, podla mna bolo celkom fajn aj zaver Lostu... s tym Johnom to bolo take divne akurat | |
|
| |
Hiro666 Crossroads demon
| |
| |
Sarinka Diabolský admin
| |
| |
Samabel Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10070 Age : 34 Bydlisko : Praha Nálada : Travel and explore!!! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 20.05.09 14:25 | |
| Takže Privileged opravdu nebude To je k vzteku. Reapera jsem neviděla, tak nemůžu soudit. | |
|
| |
Hiro666 Crossroads demon
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 20.05.09 14:45 | |
| To ze serial Chuck je obnoveny na 3 seriu ,ktora bude mat 13 dielov sa uz vie . Podla vsetkeho sa 3 seria zacne az 1.3.2010 | |
|
| |
Weronička Winchester
Počet príspevkov : 2213 Age : 33 Bydlisko : momentálne ani sama netuším... Nálada : VON Z VODY! Registration date : 11.02.2008
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 25.05.09 16:04 | |
| boze ja som dopozerala ten PB a akoze ja nemam slov taketo skoncenie som vobec necakala... - Spoiler:
Ako Kellerman ze sa ukazal parada a vsetko dal do poriadku, T-Bag vo Fox River len som pozerala ze cooo? Generalovi tak treba dostal kreslo insie asi ani nezasluzil. Co som sa cudovala ze tam neukazali LJ Sofiu ukazali a jeho nie ten mi tam chybal. Maly Micheal Junior bol zlaty. A to ze Mike zomrel tak akoze to bol taky sok jejda som revala jak male deco. Nemal zomriet ved ho uz operovali na tu chorobu a aj tak zomrel.
| |
|
| |
Hiro666 Crossroads demon
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 25.05.09 16:12 | |
| Vcera som dopozeral Legend of the Seeker. Finale bolo perfekne . - Spoiler:
Len velka skoda ,ze tu nebol suboj Richard Cypher proti Darken Rahl. Som zvedavy ,kto bude vo druhej serii nepriatel . Ked tu zomrel Darken Rahl.
| |
|
| |
Samabel Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10070 Age : 34 Bydlisko : Praha Nálada : Travel and explore!!! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 25.05.09 16:15 | |
| Legend of the Seeker... jsem skončila u 17. dílu, ale kvůli maturitě jsem to zasekla. Tady se taky najde někdo, kdo to sleduje...super. | |
|
| |
Anwiel Winchester
Počet príspevkov : 4325 Age : 35 Bydlisko : Praha Nálada : smíšená Registration date : 09.04.2008
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 25.05.09 20:13 | |
| Anwielka taky sleduje legend, ale taky to přerušila kvůli maturitám, ale už se těšim až to dokoukam, stejně jako spoustu dalších seriálů a filmů a těch knížek, co chci přečíst!!! | |
|
| |
Hiro666 Crossroads demon
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 28.05.09 20:25 | |
| Tak prave som dopozel zaverecny film k serialu Prison Break. - Spoiler:
Takze Sara pojde do vazenia za zabitie Christiny Sciofeldovej . Genaral Krantz vypise odmenu za zabitie Sary . Micheal sa rozhodne pomoct dostat Saru von . No napokom Micheal sa musi obetovat ,aby pomohol Sare , ktore sa napokom dostane von z vazenia
| |
|
| |
cleo Winchester
Počet príspevkov : 4946 Bydlisko : Wales Nálada : upršaná :D Registration date : 10.05.2008
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 28.05.09 20:32 | |
| Hiro ja som si pozrela z celej 4 série iba záverečnú časť PB a ten film a akože WTF???!! - Spoiler:
To bol des. Ten posledný diel bol ešte ako tak v pohode (Paul ) ale ten film. To si snáď robili srandu? To ako Michael umrel bolo ták trapné A neuveriteľné, veď tie poistky by ho zabili oveľa skôr a to ako ich držal potom by ho nezabilo lebo tam bola izolácia. Stačilo to spojiť tyčou alebo niečim a mohli újsť obidvaja. Hlavne, že inžinier. Ale dobre, chceli ho zabiť. A to rozlúčenie so Sárou. Otras. Jak keby išla do obchodu si odcupkala. No strašné. Jedine čo sa mi páčilo bolo to čo im nahral Michael na DVD.
BTW Wentworth nejak pribral nie? | |
|
| |
dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 33 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 28.05.09 21:38 | |
| nooo tak ja som akurát pozrela prvý diel seriálu mental a musím povedať, že to bolo ozaj dosť dobré ten seriál super zobrazuje ľudí s duševným ochorením a hlavný predstaviteľ je ozaj ohromný v riešení týchto prípadov. mi to tak trochu pripomenulo housa neviem, ale bolo to vtipné, napínavé aj dojemné, čiže ozaj vrelo odporúčam ďalej som videla pilot nového seriálu glee. a tak super som sa už dávno nepobavila fakt pecka seriálik to vyzerá byť. opäť raz celkom zaujímavý nápad a podarené spracovanie. tento seriál je dobrý na oddychovanie, proste nie je nejako ťažký na chápanie alebo podobne, je to určené skôr na relax. viete, keď prídete domov unavení a zničení, tak myslím, že toto je seriál, po ktorom by ste mali stiahnuť inak za obe tieto seriály ďakujem cleo, že mi ich odporučila, resp ma na ne upozornila | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 | |
| |
|
| |
| Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 | |
|