| Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 | |
|
+52kattie Husitka shelby Klenotka str8tking Dzowika4 cleo lentilka Ellen Mystic Lirael evetka bareness Katuška lenkka janicag Faith Lex calla renáta Violet wiktoriano Soniq FeeBee CrazyD Anwiel ivan2321 Zizi nikita Weronička sisel keksiiq bookika leoraine Kristine Kaja SkreechTina funny SNlois Hiro666 LenkaX22 Elendilka Chrystelle Katka Willo Kika Silvia janka410 Samabel Night Angel dion-fortune Sarinka 56 posters |
|
Autor | Správa |
---|
Anonymný Anonymný
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 06.05.09 21:48 | |
| Hiro666: no ja som Reapera videla vcera - Spoiler:
|
|
| |
Hiro666 Crossroads demon
Počet príspevkov : 562 Age : 37 Bydlisko : Michalovce Nálada : good Registration date : 28.12.2007
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 07.05.09 22:45 | |
| Lost 5x15 - Spoiler:
Uf ten Lock ale sokoval Bena ,ked mi povedal ,ze ide zabit Jacoba .
| |
|
| |
wiktoriano Winchester
Počet príspevkov : 2781 Age : 35 Bydlisko : No niekde Nálada : Nemám na nič čas čo je zaujímavé kedže celé dni nič nerobim... Registration date : 05.04.2008
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 08.05.09 18:17 | |
| takto si tiez pozrela Lost 5x15. a som fakt zvedava na finale - Spoiler:
či odpalia tu bomu a čo bude s tou ponorkou
nevidela som uplne všetky časti tak to mam trochu popletene ale čo uz vie niekto či bude 6 seria? | |
|
| |
kaja666 Lovec v plienkach
Počet príspevkov : 250 Age : 31 Nálada : hm.... Registration date : 07.12.2008
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 08.05.09 18:47 | |
| 6.séria bude určite a bude to zároveň aj posledná séria lostu. - Spoiler:
a som zvedavá či ben zabije jacoba...to bude zaujímavé. a k tej bombe. ja si myslím, že tá energia vybuchne práve kvôli tomu, že oni odpálili bombu a keby nerobili nič tak by sa nič nestalo... ale to je len moja domnienka a čo s ponorkou? ja som myslela, že pekne dôjdu kde majú a pôjdu si kadeľahšie...
| |
|
| |
cleo Winchester
Počet príspevkov : 4946 Bydlisko : Wales Nálada : upršaná :D Registration date : 10.05.2008
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 09.05.09 17:29 | |
| | |
|
| |
sisel Žltočočko
Počet príspevkov : 754 Age : 35 Bydlisko : Žilina Nálada : skúškové obdobie :D Registration date : 12.03.2008
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 09.05.09 21:01 | |
| nedavno som zacal sledvat Stargate: Atlantis asi vas scifi nejak neberie, ale SGA je najlepsi a najlepsie spracovany scifi serial ake kedy boli natocene. sice je to iba odnoz serialu Stargate: SG1, ale paci sa mi to viac momentalne som na tretej serii, a musim si dat kvoli mature pauzu... ale fakt odporucam pozriet len tak medzi recou, serial je uz ukonceny a skoncil 5. seriou, momentalne sa toci film | |
|
| |
Zizi Winchester
Počet príspevkov : 4217 Age : 36 Bydlisko : Havaj Nálada : Everyday is another opportunity to shine :) Registration date : 05.04.2008
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 09.05.09 21:12 | |
| Jooooj sisel - takže ani ty si neodolal kúzlu SGA Vitaj v klube. Ja stále vravím, že ten seriál je návykový. Som závislák na SG-1 a SGA (síce klesli na druhé miesto kvôli SN - spoločne). The Best. To sú krásne spomienky keď som s SG-1 začínala ako 13-ročné dievčatko Ja stále tvrdím, že obe SG mali čosi do seba Ja som sa buchla do How I met your mother. Barney je úžasný cvok, ale Ted je jednoducho strašne cute. Ja ho zbožňujem. On je tak zlatý a teraz som síce len skončila prvú sériu, ale som happy, že sa mu podarilo získať Robin - to bolo krásne ako tam stál v daždi a volal ju dolu a napokon stála taký mokrý pred jej dverami a pobozkal ju | |
|
| |
cleo Winchester
Počet príspevkov : 4946 Bydlisko : Wales Nálada : upršaná :D Registration date : 10.05.2008
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 09.05.09 21:47 | |
| Himym je skvelý seriál aj keď ta 4 séria už ma tak nebaví.... A u mňa je zatiaľ najlepší sci-fi seriál Doctor who... Aj keď to je také skôr pre detičky, Torchwood to už je také vážnejšie, ale tak keď prehliadnem niektoré herecké výkony (Gwen) tak sa na to dá pozerať a baví ma to...ani firefly nie je zlý... | |
|
| |
Samabel Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10070 Age : 34 Bydlisko : Praha Nálada : Travel and explore!!! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 09.05.09 21:52 | |
| Firefly je super. Jsem tak litovala, že to má jen 14.dílů A to jen kvůli tomu, že to lidi ocenili až příliš pozdě. | |
|
| |
Weronička Winchester
Počet príspevkov : 2213 Age : 33 Bydlisko : momentálne ani sama netuším... Nálada : VON Z VODY! Registration date : 11.02.2008
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 09.05.09 21:56 | |
| Ja som naposledy pozerala serial Secret Diary of a Call Girl a musim povedat ze je to skvely serial...dufam ze bude aj 3 serka. Je zaujimave pozerat sa na nieco taketo a viediet ako to funguje ako to ide v takomto svete... velmisom si ho oblubila... | |
|
| |
cleo Winchester
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 09.05.09 22:09 | |
| Weronička áááno to je super seriál....Billie je tam super.... | |
|
| |
Sarinka Diabolský admin
Počet príspevkov : 7654 Age : 36 Bydlisko : Cardiff, UK Nálada : Sherlocked Registration date : 29.11.2007
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 09.05.09 22:13 | |
| Najnovšia časť Lostu ma trocha sklamala, tak nejako som čakala viac... - Spoiler:
ale inak Jack mi riadne lezie na nervy a nedala by som ruku do ohňa, že ho nazabijú, kľudne, ale nech ich ani vo sne nenapadne zabiť Bena, to potom uvidia hromy blesky z mojej strany a aj Locka môžu kľudne, ten ma s.rie ešte viac... inak som zvedavá, či Lock zabije toho Jacoba, ale podľa mňa mu v tom Richard a Ben zabránia...nech ho zabijú alebo tak... Weronička: však?...a Belle je úplne super, dúfam, že ona a Ben skončia spolu...a tretia serka tuším bude určite... | |
|
| |
Weronička Winchester
Počet príspevkov : 2213 Age : 33 Bydlisko : momentálne ani sama netuším... Nálada : VON Z VODY! Registration date : 11.02.2008
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 09.05.09 22:35 | |
| | |
|
| |
cleo Winchester
| |
| |
Zizi Winchester
Počet príspevkov : 4217 Age : 36 Bydlisko : Havaj Nálada : Everyday is another opportunity to shine :) Registration date : 05.04.2008
| |
| |
Weronička Winchester
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 09.05.09 23:09 | |
| cleo aj ako heredka je super...ako fakt aj pekna baba....a kde to hrala este?..j asom ju nikde nevidela takto hrat v nejakom serialy... Zizi este neskoncilo PB akurat dneska som stahovala 4x20... | |
|
| |
cleo Winchester
| |
| |
Weronička Winchester
| |
| |
Zizi Winchester
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 09.05.09 23:18 | |
| weronička: okey dík tak to si ešte počkám na tú poslednú | |
|
| |
Weronička Winchester
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 09.05.09 23:22 | |
| zizi neni zc....ja len stahujem a od prestavky ako bola ta dlha teraz som este ani nekukala.... | |
|
| |
cleo Winchester
| |
| |
Weronička Winchester
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 09.05.09 23:41 | |
| cleoheej?..to som nevedela....ake ma pesnicky stiahnem niekde....a one ked ju v 2 serke Ben fotil tak sa ti nepodobala troska na mariah Carey?...mne strasne... | |
|
| |
cleo Winchester
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 09.05.09 23:42 | |
| napríklad - kód:
-
http://www.youtube.com/watch?v=dTiLeyEwL6A | |
|
| |
Weronička Winchester
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 09.05.09 23:48 | |
| cleo a fakt riadny hlas....taka dobra pohodova pesnicka.... | |
|
| |
Hiro666 Crossroads demon
Počet príspevkov : 562 Age : 37 Bydlisko : Michalovce Nálada : good Registration date : 28.12.2007
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 14.05.09 20:57 | |
| Tak ma za sebou finale 5 serie LOst - Spoiler:
Uf ,hned na zaciatku vidim muza - Jacob . Postupne vidim ako pozoruje na mori lod . Pridam sa k nemu dasli muz. Taktiez uvidime celu sochu . Jacob zasiahol do zivota Kate - ked bola mala tak chcela kradnut v obchode . ALe ju chytili . Tak Jacob za nu zapatil . Tak isto sa JAkob stretol so Saydom . A prave vtedy zrazi auto Najdu (Saydova laska ) Jacob sa stretne so malym Sayrom na pohrebe jeho rodicov. Tak isto sa JAcob objavi na svadbe Sun a JIna . Ci z Hurleym ,prave vtedy ked vyde z vazenia . Jacob s LOckom strene prave vtedy ,ked spadne z okna .
V sucastnosti na ostrove skupina vedena Lockom . Po putovani doraza na miesto ,kde sa skryva Jacob. LOck a Benom idu do jaskyne . Medzidim sa na plazi objavi skupina vedena s ILanov . Tato skupina nesie bednu , kde sa nachadza mrtvy John LOck . V jaskyne Ben zabije Jacoba . Jacob stihne este povedat ,ze niekto prichadza. V roku 1977. Postrelia Sayda. Jack je odholany odpolit bombu. Co sa Sayrovi nepaci. A tak sa spolu pobiji.
Neskor na stanice SWan sa stane katostrofa. A vsetky veci zacne stahovat do obrovskej jamy. DO dej jamy spadny aj JUliet . Ktora tazko zranena zacne s kamenom buchat do bomby , aby vybuchla . Bomba vybuchne , cela obrazovka je biela . A koniec 5 serie.
Cakanie na 6 seriu ,ktora ide cca za 8 mesiacov bude nekonecne . Spoiler citat na vlastne riziko . Ja viem ,ze je dlhi text . | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 | |
| |
|
| |
| Aké iné seriály sledujete? - archiv 1 | |
|