Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

DomovDomov  HľadaťHľadať  Latest imagesLatest images  RegistráciaRegistrácia  StránkaStránka  Prihlásenie  

Kterému z bratrů dáváte přednost?

Goto down 
+41
cleo
janča
gilgy
str8tking
lentilka
Ellen
Anwiel
calla
Katuška
Mystic
lenkka
janicag
Dzowika4
Ewis
evetka
Faith
sonca12
SNAdeline
tomgellar
Soniq
CrazyD
Silvia
Zizi
sisel
funny
keksiiq
Blanka
Weronička
nirgana
Kaja
Madlen
Sarinka
SNlois
Samabel
Kristine
dion-fortune
SkreechTina
LenkaX22
janka410
bookika
Chrystelle
45 posters
Choď na stránku : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

1. Deanovi
Kterému z bratrů dáváte přednost? - Stránka 5 Vote_lcap60%Kterému z bratrů dáváte přednost? - Stránka 5 Vote_rcap
 60% [ 58 ]
2. Samovi
Kterému z bratrů dáváte přednost? - Stránka 5 Vote_lcap15%Kterému z bratrů dáváte přednost? - Stránka 5 Vote_rcap
 15% [ 14 ]
3. Nedokážu se mezi nimi rozhodnout
Kterému z bratrů dáváte přednost? - Stránka 5 Vote_lcap25%Kterému z bratrů dáváte přednost? - Stránka 5 Vote_rcap
 25% [ 24 ]
Celkom hlasov : 96

AutorSpráva
lentilka
Winchester
Winchester
lentilka

Počet príspevkov : 2175
Registration date : 15.04.2008

Kterému z bratrů dáváte přednost? - Stránka 5 Empty
OdoslaťPredmet: Re: Kterému z bratrů dáváte přednost?   Kterému z bratrů dáváte přednost? - Stránka 5 Empty08.11.08 22:57

milujem Deana/Jensena Kterému z bratrů dáváte přednost? - Stránka 5 430869 Kterému z bratrů dáváte přednost? - Stránka 5 430869 Kterému z bratrů dáváte přednost? - Stránka 5 430869 takže nieje o čom premýšľať Kterému z bratrů dáváte přednost? - Stránka 5 891817

ale tento seriál nie je šou jedného muža takže a určite by nebol taký dobrý bez Samyho Kterému z bratrů dáváte přednost? - Stránka 5 430869

i keď keby to bolo dopadlo na kástingu tak ako malo tak hrá jensen Samyho takže neviem neviem či to nieje viac o Jensenovi scratch
Návrat hore Goto down
str8tking
Winchester
Winchester
str8tking

Počet príspevkov : 2698
Nálada : Som doma :D:D konečne
Registration date : 21.10.2008

OdoslaťPredmet: Re: Kterému z bratrů dáváte přednost?   Kterému z bratrů dáváte přednost? - Stránka 5 Empty29.04.09 20:01

No ja si myslím, že Dean je tam no ako to mám povedať - výraznejší a preto sa mi tam viac páči ako sam. Niežeby on nebol dobrý ale dean je Dean. Twisted Evil Twisted Evil
Návrat hore Goto down
gilgy
Nevinná obeť
Nevinná obeť
gilgy

Počet príspevkov : 17
Nálada : učit se, učit se, učit se :/
Registration date : 18.07.2009

OdoslaťPredmet: Re: Kterému z bratrů dáváte přednost?   Kterému z bratrů dáváte přednost? - Stránka 5 Empty18.07.09 20:44

no u mňa vedie stále Dean, aj keď mu v niektorých epizódach fakt že preskakuje, ale proste je to taká trubka troška, aj ftipný, a hlavne pekný, krásny, nádherný, j.bavý a hlavne tie jeho zelené oči... oooouha... rozplývam sa sorry... ale proste aj to jakú má povahu v tom seriály... páči sa mi... Sam je taký viac slaďouš - toť môj názor - ja mám rada drsňákov 702 aj keď niekedy aj Dean je precitlivený 702 niežeby aj to som na ňom nemala rada xD
Návrat hore Goto down
Zizi
Winchester
Winchester
Zizi

Počet príspevkov : 4217
Nálada : Everyday is another opportunity to shine :)
Registration date : 05.04.2008

OdoslaťPredmet: Re: Kterému z bratrů dáváte přednost?   Kterému z bratrů dáváte přednost? - Stránka 5 Empty19.07.09 14:07

gilgy: Ale ale nová Dean Girl Wink 703 No tak teda vitaj medzi nami. Pekný opis Very Happy
Návrat hore Goto down
janča
Winchester
Winchester
janča

Počet príspevkov : 1216
Nálada : docela fajn
Registration date : 29.07.2009

OdoslaťPredmet: Re: Kterému z bratrů dáváte přednost?   Kterému z bratrů dáváte přednost? - Stránka 5 Empty04.08.09 14:10

Oba jsou hezcí kluci. Ale Dean (Jensen) lepší. Hlavně se mě na něm líbí jak hraje postavu Deana. Celý seriál bojuje za Sama, klidně za něho položí život a Sam to ani moc neocení. Jeho rady, aby přestal využívat ty schopnosti, že to vede jen k jeho záhubě (a taky měl pravdu) nebere vážně. Dean je prostě zachránce. Taky proto si ho asi Bůh vybral na záchranu světa. Dean je taky pořád bitej, mlácenej ze všech stran jak fyzicky tak i duševně. Je to prostě náš "chudáček", ale milej.
Návrat hore Goto down
Sarinka
Diabolský admin
Diabolský admin
Sarinka

Počet príspevkov : 7654
Nálada : Sherlocked
Registration date : 29.11.2007

OdoslaťPredmet: Re: Kterému z bratrů dáváte přednost?   Kterému z bratrů dáváte přednost? - Stránka 5 Empty04.08.09 15:40

Chudák Sam, odjakživa to mal ťažšie, no po štvrtej sérii si už nových fanúšikov nenájde určite, a tak nejako myslím, že v piatej sa to nezmení, škoda... Rolling Eyes
Návrat hore Goto down
http://sarinka.tumblr.com/
cleo
Winchester
Winchester
cleo

Počet príspevkov : 4946
Nálada : upršaná :D
Registration date : 10.05.2008

OdoslaťPredmet: Re: Kterému z bratrů dáváte přednost?   Kterému z bratrů dáváte přednost? - Stránka 5 Empty04.08.09 15:50

Nj Sari asi máš pravdu...už to bude, len samé Dean, Dean, Dean, Dean, Dean... Rolling Eyes Pritom sú obidve postavy skvelo napísané aj zahrané... Kterému z bratrů dáváte přednost? - Stránka 5 214863 Bože SN fandom ani nevie, aké ma šťastie....
Návrat hore Goto down
Anonymný
Anonymný

OdoslaťPredmet: Re: Kterému z bratrů dáváte přednost?   Kterému z bratrů dáváte přednost? - Stránka 5 Empty04.08.09 16:52

ja nechapem co sa vam nepaci confused ved kazdy dava predsa prednost inej postave ... nemozete predsa diktovat kto ma mat koho radsej ani vas hadam nikto nenuti..ked sa niekomu paci viac Dean prosim ked Sam v poriadku ... neni zbytocne sa tymto zatazovat? confused
Návrat hore Goto down
dion-fortune
Winchester
Winchester
dion-fortune

Počet príspevkov : 12342
Nálada : k-popovská :D
Registration date : 01.12.2007

OdoslaťPredmet: Re: Kterému z bratrů dáváte přednost?   Kterému z bratrů dáváte přednost? - Stránka 5 Empty04.08.09 16:54

mne sa Sam v 4 serke páčil 603 aj keď som deangirl 603 a rozhodne to pre mňa nie je iba dean, dean, dean Laughing aj keď musím povedať, že v 4 serke to bolo dosť napäté, ale hoci sa Sam správal ako magor a veľakrát deanovi ublížil, myslím, že dean pre zmenu vôbec nezaostával... tiež povedal pár pekne škaredých vecí Samovi. to skôr v predošlých sériach mi to prišlo, že si Sam neváži, čo má po svojom boku... aj preto mám tak rada 3 serku, kde tá brotherly love bola úžasná 702

ale veru chudák sammy Kterému z bratrů dáváte přednost? - Stránka 5 348507 ale paradox je, že každý, komu ukážem spn má okamžite radšej sama Suspect

ld: nie je to zbytočné, pokiaľ si sam girl Wink a nikto nikomu nič nediktuje.
Návrat hore Goto down
Sarinka
Diabolský admin
Diabolský admin
Sarinka

Počet príspevkov : 7654
Nálada : Sherlocked
Registration date : 29.11.2007

OdoslaťPredmet: Re: Kterému z bratrů dáváte přednost?   Kterému z bratrů dáváte přednost? - Stránka 5 Empty04.08.09 17:43

LD, to bol len pohľad z druhej strany, to, aký je Dean skvelý vie každý, no a ak tu odznie opak, už sa tu niečo diktuje, len hovorím, že Dean bol odjakživa ten obľúbenejší a už sa na tom proste nič nezmení. Mňa len strašne štve, že z Deana robia hrdinu, ktorý má zachrániť svet pred Luciferom a zo Sama toho, kto nepočúva svojho brata a Lucifera oslobodí. Je to dosť nefér.
Návrat hore Goto down
http://sarinka.tumblr.com/
Chrystelle
Pekelný moderátor
Pekelný moderátor
Chrystelle

Počet príspevkov : 10688
Nálada : Skvělá!

OdoslaťPredmet: Re: Kterému z bratrů dáváte přednost?   Kterému z bratrů dáváte přednost? - Stránka 5 Empty04.08.09 17:52

dion-fortune napísal:
ld: nie je to zbytočné, pokiaľ si sam girl Wink a nikto nikomu nič nediktuje.

Naprosto souhlasím! Nevím, proč jakékoliv vyjádření vlastného názoru berou někteří z vás okamžitě za osobní útok či diktování čehokoliv! Co to s vámi lidi je? Shocked
Přesně jak psala dion, není to zbytečné, když jsi fanynka nějaké postavy a chceš vyjadřovat veřejně své názory na ni. Je spousta lidí, kteří milují Deana či Sama, ale nikdy to na žádném fóru nenapíšou, jen si třeba čtou tyhle naše bláboly a myslí si svoje, říkají si, proč ztrácet čas sepisováním vlastních pocitů. A pak je tu další část lidí, jako jsme třeba my, kteří prostě občas mají chuť za tu svoji oblíbenou seriálovou postavu "bojovat". A to vyjádřením vlastního názoru. Prostě má člověk chuť se jí zastat, pokud se mu zdá, že je jí zbytečně ukřivděno. To, že to někteří z vás hned berou jako osobní křivdu, že si někdo dovoluje zpochybňovat váš názor, to už je jen váš problém, bohužel. confused Je totiž naprosto přirozené, že pokud si přečtu něco, co se mi nelíbí, o Samovi, hned mám nutkání napsat, že to tak není, že není takový, jaký se může jevit Deangirl. Twisted Evil Jinak bych snad ani nebyla správná Samgirl. Kterému z bratrů dáváte přednost? - Stránka 5 934194 Neříkám, že ho musím chválit všude a za "každého počasí", tedy i tehdy, když si to nezaslouží, ale jsou věci, na které se Deangirls prostě dívají jinak a tak mám potřebu jim tento "omyl" osvětlit a vývést je z něj. Kterému z bratrů dáváte přednost? - Stránka 5 934194 Laughing

Já vím, že někdo nemá rád takovéto "hádky", kdy se někdo postaví proti vašemu názoru a snaží se vám vysvětlit, že se třeba pletete. Ale dospělý člověk by tohle měl pochopit a snažit se prozměnu svůj názor buď obhájit a nebo se zamyslet nad tím, jestli ten dotyčný nemá náhodou trošku pravdu. To, že se hned urazíte s tím, že tady člověk nemůže nic říct, protože se Samgirls hned ozvou, svědčí o neschopnosti vaší "komunikace". A to teď nepíšu jako urážku nebo něco, takže se omlouvám, pokud se to někoho dotkne, jen konstatuji skutečnost. Člověk se musí umět zapojit do debaty, pokud má zájem diskutovat na fórech. A ne každou debatu hned označit za diktování, co se mu má nebo nemá líbit. To bysme se tady opravdu pořád jen hádali navážno. Takovéto dohady o to, jestli je lepší Dean nebo Sam já beru jako zábavu, nikoliv jako "boj na život a na smrt".

Navíc už se tady 1000x zmiňovalo, jak obrovské zastání má Dean mezi fanoušky, takže je opět logické, že nejčastěji se zde nespokojeně ozvou právě Sam girls.

Pardon, musela jsem to zde sebe znovu dostat. 603 Laughing
Návrat hore Goto down
Zizi
Winchester
Winchester
Zizi

OdoslaťPredmet: Re: Kterému z bratrů dáváte přednost?   Kterému z bratrů dáváte přednost? - Stránka 5 Empty04.08.09 19:12

Shocked Shocked Waw lol ako toto sa nejako už fakt vymyká Kterému z bratrů dáváte přednost? - Stránka 5 99937

Chrys: áno máš pravdu. Chápem, ako si Sama zastávate a ste ochotné za neho bojovať, aby ste tých druhých viviedli z omylu. Rovnako ako keď čítam niečo, čo sa mi o Deanovi nepáči a napíšem, že ja to vnímam inak. To je predsa normálna konverzácia. Som rada, že som ten človek, čo sa rozhodol svoje dojmy z postáv zdielať s ostatnými. Som síce Dean Girl a jeho ospevovanie lezie niekedy niektorým na nervy, ale keď to tak cítim, tak to proste neriešim. Som však aj fanúšik Sama. Mám ho veľmi rada aj keď dávam prednosť Deanovi.
citácia :
jsou věci, na které se Deangirls prostě dívají jinak a tak mám potřebu jim tento "omyl" osvětlit a vývést je z něj
A to je dobre. Pretože naozaj niekedy jednoducho človek vidí veci inak ako fanúšikovia druhej strany. Chápem aj tomu, že dej sa okolo Sama točí menej a tak, no ja osobne som rada, že sa točí okolo Deana. Proste chápem, ale tak to je. To že sa to Samovým faninkám nepáči, alebo to že niekto nie je spokojní je síce problém, ale je to rozhodnutie tvorcov. To, že má Dean možno viac fanyniek je tiež len vecou vkusu, za to sa predsa nemusíme rozčulovať, že zasa fanynka Deana a nie Sama. Veď počet fanúšikov predsa nemôže ovplyvniť rozhodnutie koho mám radšej.

Myslím, že LD chcela len napísať, že proste to koho máme radi, alebo ktorú postavu obdivujeme, kto nám prirástol k srdcu viac je len naša vec a nemusíme si to obhajovať alebo sa báť to priznať.
Návrat hore Goto down
Anonymný
Anonymný

OdoslaťPredmet: Re: Kterému z bratrů dáváte přednost?   Kterému z bratrů dáváte přednost? - Stránka 5 Empty04.08.09 19:14

Chrys:
citácia :
Nevím, proč jakékoliv vyjádření vlastného názoru berou někteří z vás okamžitě za osobní útok či diktování čehokoliv!
ja som nic nebrala ako utok ja som proste vyjadrila co som si z napisaneho myslela ak to niekomu tak prislo sorry skutocne to nebolo tak myslene confused
Návrat hore Goto down
cleo
Winchester
Winchester
cleo

OdoslaťPredmet: Re: Kterému z bratrů dáváte přednost?   Kterému z bratrů dáváte přednost? - Stránka 5 Empty04.08.09 19:23

Ak tým bol myslený môj príspevok, myslela som tým, že to bude v seriály samé Dean, Dean, Dean lebo 4 séria bola prevažne o ňom. A nikomu som nič nediktovala.. Shocked Veď si majte radi koho chcete mne je to 7. A keď tým nebol myslený môj príspevok, tak nič... Laughing Laughing Úprimne baví Vás sa stále vadiť a robiť narážky atď? Mňa nie...a prosím, ak sa chcete dnes hádať tak na tento môj príspevok nereagujte..Možno nabudúce, dnes mam nervy v kýbli... Kterému z bratrů dáváte přednost? - Stránka 5 316745 Kterému z bratrů dáváte přednost? - Stránka 5 316745
Návrat hore Goto down
Zizi
Winchester
Winchester
Zizi

OdoslaťPredmet: Re: Kterému z bratrů dáváte přednost?   Kterému z bratrů dáváte přednost? - Stránka 5 Empty04.08.09 19:29

cleo: Ja som dnes pripitá a nejako nechápem prečo by sme sa mali chcieť hádať. Veď o nič nejde alebo som slepá ale fakt nechápem. Ja mám rada oboch. Jedného o kúsok viac ale inak oboch a neviem ale na hádku tu dôvod nevidím. Veď rozhovory typu Sam a Dean vediem s lenkkou skoro každý deň a aj keď sme každá fanynka toho druhého tak sa nehádame. Osobne si myslím, že to napätie, ktoré vypuklo z "toho nemenovaného konfliktu" sa zaťahuje zbytočne úplne všade, pretože z našej strany o hádku vôbec nejde, len o iný názor.

Takže pokoj, relax, žiadna hádka nebude confused
Návrat hore Goto down
cleo
Winchester
Winchester
cleo

OdoslaťPredmet: Re: Kterému z bratrů dáváte přednost?   Kterému z bratrů dáváte přednost? - Stránka 5 Empty04.08.09 19:32

Zizi ja som pokojná..teda nie som, ale to nemá s týmto nič spoločné...a nehovorím, len o tejto téme, ale všeobecne...nechajme to tak... Wink
Návrat hore Goto down
janča
Winchester
Winchester
janča

OdoslaťPredmet: Re: Kterému z bratrů dáváte přednost?   Kterému z bratrů dáváte přednost? - Stránka 5 Empty05.08.09 7:11

Jasně, každý má svou oblíbenou postavu, svůj názor na ni a neměl by ho nikomu vnucovat. Tohle je forum, kde si navzájem popovídáme, rozebereme všechno i postěžujeme atd. a rozhodně ne se nějak slovně napadat. Very Happy Dean už to má přiklepnutý, že je oblíbenější. Možná taky pro ty svoje hlášky.
A on je napovrchu velkej drsňák, ale uvnitř citlivka a to se snaží zakrývat. Většinou se mu to daří, a když ho nikdo nevidí (jen Sam) tak mu i ta slza ukápne. Zatímco Sam, ten nic neskrývá, tomu vždycky tekly slzy "proudem". Nevím co je lepší, radši to v sobě dusit nebo tomu nechat volný průchod. Možná ta druhá možnost, aspoň to ze sebe dostal, Deanovi se taky ulevilo, když se pak Samovi vypovídal z toho pekla. Kterému z bratrů dáváte přednost? - Stránka 5 707500
Návrat hore Goto down
EngieB
Nevinná obeť
Nevinná obeť
EngieB

Počet príspevkov : 10
Nálada : Fůůůrt pracovní...
Registration date : 24.06.2009

OdoslaťPredmet: Re: Kterému z bratrů dáváte přednost?   Kterému z bratrů dáváte přednost? - Stránka 5 Empty05.08.09 9:50

Sarinka napísal:
Chudák Sam, odjakživa to mal ťažšie, no po štvrtej sérii si už nových fanúšikov nenájde určite, a tak nejako myslím, že v piatej sa to nezmení, škoda... Rolling Eyes

Já jsem ulítla na Deanovi, ale právě po čtvrté sérii mě chytá Sam čím dál víc a začíná to být skoro fifty fifty. Kterému z bratrů dáváte přednost? - Stránka 5 335560 Mě se právě líbí, jak bojuje sám se sebou a snaží se dělat, co považuje za správný, i když se plete. Takže volím 3 - nemůžu si vybrat. 702
Návrat hore Goto down
janča
Winchester
Winchester
janča

OdoslaťPredmet: Re: Kterému z bratrů dáváte přednost?   Kterému z bratrů dáváte přednost? - Stránka 5 Empty09.08.09 18:24

dion-fortune: už jsme se jednou setkaly na stránkách Supernaturalu, kde jsme se shodly, že máme stejné názory na SN, na postavy atd. Máš taky takový dojem, že fórum je od toho, aby si lidi popovídali, řekli své názory, ale ne ve zlým. Mě se taky víc líbí Dean, ty jeho názory, fóry a jak se obětuje pro Sama a pro všechny.
Návrat hore Goto down
dion-fortune
Winchester
Winchester
dion-fortune

Počet príspevkov : 12342
Nálada : k-popovská :D

OdoslaťPredmet: Re: Kterému z bratrů dáváte přednost?   Kterému z bratrů dáváte přednost? - Stránka 5 Empty09.08.09 18:29

janča: jasné, že súhlasím Wink inak vítam ťa u nás Kterému z bratrů dáváte přednost? - Stránka 5 23107 a aj môj favorit je Dean Kterému z bratrů dáváte přednost? - Stránka 5 430869 ale to vieš, pár ľudí má stále problém sa vyjadriť zreteľne a jasne 603 potom sa ospravedlňujú, že to tak nemyslia, ale aj tak to občas vyznie inak, ako to oni údajne mysleli. preto tu vznikajú takéto "roztržky", ale nič si z toho nerob Wink je ich tu v poslednej dobe dosť a myslím, že ich ešte aj pár bude, takže Kterému z bratrů dáváte přednost? - Stránka 5 934194 skrátka si vždy napíš, čo si myslíš Wink samozrejme slušne Laughing
Návrat hore Goto down
SkreechTina
Winchester
Winchester
SkreechTina

Počet príspevkov : 2962
Nálada : dovolenková
Registration date : 27.01.2008

OdoslaťPredmet: Re: Kterému z bratrů dáváte přednost?   Kterému z bratrů dáváte přednost? - Stránka 5 Empty15.08.09 2:13

hmm...teraz som tak lenivá kuknúť, že čo som už dala za odpoveď, ale myslím, že to už je jedno, lebo dnes to mám teda premyslené, že teda myslím si, že obaja majú čosi do seba. To, ako ich Kripke dáva do svetla a že kto má teraz prevahu, myslím, že sme to tu už preberali, a teraz si myslím, že to bude možno šokujúce, ale bola by som rada, ak by boli na čas od seba. Nie tak, že Dean pobehuje za ručičku s Casom a Sam zase pobehuje po starých zrúcaninách s nejakou hell bitch, ale Kripke to má premyslené a dokonale vymyslené a zase nás bude šokovať svojou genialitou a zamotaným dejom v celom SN. A celkovo toto odlúčenie by malo čosi do seba, alebo mi možno nestačil posledný fight medzi nimi, chcela by som nejakú super premyslenú roztžku medzi nimi, aby potom bolo ešte lepšie zmierovanie sa a tak podobne. Aj tak, obaja bys sú cute, ale sú od jedného otca a John bude pre mňa vždy da best, myslené ako v dobrom, tak aj v zlom. Inak teraz sa táto otázka vzťahuje aj na Adama, nie? Razz
Návrat hore Goto down
Zizi
Winchester
Winchester
Zizi

OdoslaťPredmet: Re: Kterému z bratrů dáváte přednost?   Kterému z bratrů dáváte přednost? - Stránka 5 Empty18.08.09 10:37

Adam? Tina nestraš tu Kterému z bratrů dáváte přednost? - Stránka 5 99937 keď sa budem chcieť báť, tak pôjdem v noci do ovocného sadu. Laughing
Hej no podľa Erica je teraz Adam braní ako Johnov syn, ale myslím, že každý kto je Johnov fanúšik, pri tejto informácií Erica skôr preklial Kterému z bratrů dáváte přednost? - Stránka 5 138653
Nič proti, ten chlapec to mal asi v živote ťažké, ale ešte stále sa mi nechce veriť tomu, že zatiaľ, čo malý Dean a Sam čakali na otca v motelovej izbe, tak John zobral Adama na baseball. Zatiaľ čo oni museli plniť rozkazy a aj Vianoce často trávili sami, tak John si našiel čas na Adamove narodeniny. Dobre viem, že sa mi to zvrháva do off. Tak to ešte stočím - ak by bola možnosť "Adam" tak proste aj tak by som dávala prednosť Deanovi a Samovi.
Možno je to len nedostatkom faktických informácií, ale takto to vnímam - zistenie o Adamovi bola pre mňa tak trošku podpásovka. 603
Návrat hore Goto down
SkreechTina
Winchester
Winchester
SkreechTina

Počet príspevkov : 2962
Nálada : dovolenková
Registration date : 27.01.2008

OdoslaťPredmet: Re: Kterému z bratrů dáváte přednost?   Kterému z bratrů dáváte přednost? - Stránka 5 Empty18.08.09 15:36

Zizi: No v momete, keď sa Adam uznal ako Johnov syn som Erica nechcela vidieť ešte veeeeeľmi dlhú dobu. Šak som skoro umrela, keď proste takéto svinstvo vymysleli na Johna. Absolútne to nejde s logikou! Keď sme už pri tom, Mary miloval, svoje deti tiež a zrazu nejaká "bokovka" je pre neho tak dôležitá, že keď mu to porodí syna, je z toho celý na větvi? Proste sa sekli, ale tak čo už, je "to" na svete Evil or Very Mad Ale inak pravda, ak by bola možnosť Adam, ešte by som mu s radosťou dala mínusové body, ale škoda, že sa to tu nedá 603
Návrat hore Goto down
kaja666
Lovec v plienkach
Lovec v plienkach
kaja666

Počet príspevkov : 250
Nálada : hm....
Registration date : 07.12.2008

OdoslaťPredmet: Re: Kterému z bratrů dáváte přednost?   Kterému z bratrů dáváte přednost? - Stránka 5 Empty23.08.09 19:28

SkreechTina: ale adam za to nemôže! Wink nechcem teraz obviňovať johna, ale fakt to nie je adamova vina - on len žil ako mohol... a myslím, že to naozaj prestrelili. proste mi to nepripadá ako john, aby nechával svoje dve deti v moteli kde na nich môže čokoľvek zaútočiť, kým on sa hrá so svojim nemanželským dieťaťom. och, ako ja adama neznášam!! vážne sa nedajú dať mínusové body...? Kterému z bratrů dáváte přednost? - Stránka 5 934194
Návrat hore Goto down
padrosa0
Nevinná obeť
Nevinná obeť
padrosa0

Počet príspevkov : 1
Registration date : 07.11.2010

OdoslaťPredmet: Re: Kterému z bratrů dáváte přednost?   Kterému z bratrů dáváte přednost? - Stránka 5 Empty07.11.10 15:06

v prvych seriach som mala rada Sama 702 no ale od trojky to s nim islo z kopca, takze mojim favoritom je momentalne Dean drool Kterému z bratrů dáváte přednost? - Stránka 5 975638 Kterému z bratrů dáváte přednost? - Stránka 5 891817
Návrat hore Goto down
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: Kterému z bratrů dáváte přednost?   Kterému z bratrů dáváte přednost? - Stránka 5 Empty

Návrat hore Goto down

Návrat hore 
Strana 5 z 6Choď na stránku : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
 :: Seriál :: Postavy :: Ankety-
Prejdi na: