|
| Kterému z bratrů dáváte přednost? | |
|
+41cleo janča gilgy str8tking lentilka Ellen Anwiel calla Katuška Mystic lenkka janicag Dzowika4 Ewis evetka Faith sonca12 SNAdeline tomgellar Soniq CrazyD Silvia Zizi sisel funny keksiiq Blanka Weronička nirgana Kaja Madlen Sarinka SNlois Samabel Kristine dion-fortune SkreechTina LenkaX22 janka410 bookika Chrystelle 45 posters | |
Kterému z bratrů dáváte přednost? | 1. Deanovi | | 60% | [ 58 ] | 2. Samovi | | 15% | [ 14 ] | 3. Nedokážu se mezi nimi rozhodnout | | 25% | [ 24 ] |
| Celkom hlasov : 96 | | |
| Autor | Správa |
---|
Chrystelle Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10688 Age : 47 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Kterému z bratrů dáváte přednost? 11.03.08 15:55 | |
| | |
| | | janka410 Winchester
Počet príspevkov : 5348 Age : 54 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Kterému z bratrů dáváte přednost? 11.03.08 16:12 | |
| | |
| | | Sarinka Diabolský admin
Počet príspevkov : 7654 Age : 36 Bydlisko : Cardiff, UK Nálada : Sherlocked Registration date : 29.11.2007
| Predmet: Re: Kterému z bratrů dáváte přednost? 11.03.08 17:28 | |
| Skquelééé, ale aj Deanovi pribudli..ale tak aspoň má zarovnako ako obaja bratia...ešte niekto zahlasujte za Sama, chudák, vždy je ten druhý,, | |
| | | keksiiq Crossroads demon
Počet príspevkov : 344 Age : 35 Registration date : 27.02.2008
| Predmet: Re: Kterému z bratrů dáváte přednost? 12.03.08 16:09 | |
| Ja som sa nedokázala rozhodnúť i ked som sa nad tým snažila zamyslieť.Pre mňa sú obaja neviem ani ako to napísať.Proste každý má dačo v sebe a preto ich moc taký aký sú | |
| | | funny Pocestný duch
Počet príspevkov : 98 Registration date : 05.02.2008
| Predmet: Re: Kterému z bratrů dáváte přednost? 31.03.08 17:32 | |
| keďže som jasná vo svojej orientácii na jedného z hádajte komu som dala hlas | |
| | | sisel Žltočočko
Počet príspevkov : 754 Age : 35 Bydlisko : Žilina Nálada : skúškové obdobie :D Registration date : 12.03.2008
| Predmet: Re: Kterému z bratrů dáváte přednost? 31.03.08 20:03 | |
| asi neviete komu som dal hlas ja? | |
Počet príspevkov : 7654 Age : 36 Bydlisko : Cardiff, UK Nálada : Sherlocked Registration date : 29.11.2007
| Predmet: Re: Kterému z bratrů dáváte přednost? 31.03.08 20:22 | |
| Buď si zahlasoval za oboch alebo za Deana, pretože Samovi žiadne hlasy nepribudli. Deanovi dva, takže možno jeho? | |
| | | Zizi Winchester
Počet príspevkov : 4217 Age : 36 Bydlisko : Havaj Nálada : Everyday is another opportunity to shine :) Registration date : 05.04.2008
| Predmet: Re: Kterému z bratrů dáváte přednost? 13.04.08 14:48 | |
| Ja som tiež za Deana. Sammy je fajn a bez neho by to nebolo ono, ale proste u mňa vyhral Dean. | |
| | | Chrystelle Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10688 Age : 47 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Kterému z bratrů dáváte přednost? 13.04.08 20:17 | |
| Opravdu jsem tajně doufala, že se najde víc lidí, kteří jsou za třetí možnost, ale podle počtu hlasů vidím, že jsem byla opravdu hoodně naivní. A pak se divíme, že to hlasování v Americe dopadlo tak, jak dopadlo. No, nic se nedá dělat.... | |
| | | janka410 Winchester
Počet príspevkov : 5348 Age : 54 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Kterému z bratrů dáváte přednost? 13.04.08 20:25 | |
| | |
| | | bookika Winchester
Počet príspevkov : 1748 Age : 31 Bydlisko : Košice Registration date : 05.12.2007
| Predmet: Re: Kterému z bratrů dáváte přednost? 13.04.08 20:30 | |
| ja si zas myslim, ze dean vlastne vzdy vyhrava preto, lebo si ho ludia automaticky vymenia za jensena vobec nepochybujem o tom, ze sam aj jared su skvely, ale to ze to ludia nechapu ma udivuje jeden bez druheho predsa nemozu existovat a obe postavy aj herci su strasne charizmaticke a zaujimave... | |
| Predmet: Re: Kterému z bratrů dáváte přednost? 13.04.08 20:32 | |
| Ja si myslím, že viacerým ľudom sa Dean páči jednoducho preto, že je vtipný a zo všetkého tak svojsky vykľučkuje, možno nie každý ešte videl celú druhú a tretiu sériu, kde sa Sam poriadne zmení, takže sa možno potom zmení aj ich pohľad na Sama. Deana v prvej sérii holt spravili zaujímavejšiu postavou a Sam si to zlízol a niekto tiež nechápe, že bez Sama by nebol Supernatural a slepo uctieva len Deana, samozrejme, nie všetci. Je to smutné, že to takto je, pretože sú len dve hlavné postavy a tak sa ľudia proste upínajú na tú pre nich výraznejšiu.. | |
| | | dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 34 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Kterému z bratrů dáváte přednost? 13.04.08 21:10 | |
| | |
| | | bookika Winchester
Počet príspevkov : 1748 Age : 31 Bydlisko : Košice Registration date : 05.12.2007
| | | | dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 34 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Kterému z bratrů dáváte přednost? 13.04.08 21:38 | |
| | |
| | | sisel Žltočočko
Počet príspevkov : 754 Age : 35 Bydlisko : Žilina Nálada : skúškové obdobie :D Registration date : 12.03.2008
| Predmet: Re: Kterému z bratrů dáváte přednost? 13.04.08 21:43 | |
| - Sarinka napísal:
- Buď si zahlasoval za oboch alebo za Deana, pretože Samovi žiadne hlasy nepribudli. Deanovi dva, takže možno jeho?
divila by si sa ale dal som hlas Samovi(pokial sa dobre pamatam) | |
| Predmet: Re: Kterému z bratrů dáváte přednost? 13.04.08 21:46 | |
| Tak to si potom hlasoval asi ešte pred tým, ale super, že si dal Sama, si ma fakt dosť prekvapil, pretože u chalanov jednoznačne vedie Dean a čo ťa tak upútalo na Samovi? Ja len že je to nezvyklé, no veľmi ma to teší.. | |
| | | Samabel Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10070 Age : 34 Bydlisko : Praha Nálada : Travel and explore!!! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Kterému z bratrů dáváte přednost? 13.04.08 21:49 | |
| já se přikláním k tomu, co jako důvod uvádíš ty dion... já si u Deana užívám to, jak se mu vždycky všichni toužíme dostat pod kůži a ono to nejde...on má prostě tolik tajemství a navíc se snaží všechno to hrozné ukrýt před Samem... to mi prostě u něj bere dech a zárověň, dyž vím, že se nic nového, z toho co chci nedozvím, tak pakskoro dělám tohle ale Sam... ten je v tomhle ohledu taková malá akční jednotka ...no má něco do sebe,co si budeme povídat... ale zase si myslím, že tady kdybych hlasovala jinak, než to cítím...no, nebylo by to fér... pro mě a taky si myslím, že oddělovat je od sebe nebo posuzovat je třeba podle vzhledu...z toho důvodu, kdo je hraje...to ne, to neberu, to se snad ani nedá pořádně bát jako rozhodující faktor tady u toho | |
| | | sisel Žltočočko
| Predmet: Re: Kterému z bratrů dáváte přednost? 13.04.08 21:53 | |
| co ja viem, hned od zaciatku mi bol Sam sympatickejsi, mi pripada ako ten kto viac rozmysla, aj svoje pocity dava viac najavo, aj ked Dean so svojimi postojmi a, ako to nazvat, orientaciou je super ked sa tak na to pozeram, tak obidvaja maju nejake moje crty | |
| Predmet: Re: Kterému z bratrů dáváte přednost? 13.04.08 22:18 | |
| Tak koukám, že bude lepší, když se tady zdržím delších komentářů. Jared hold chudák doplatil na to, že podle většiny je jeho role napsaná jako "méně zajímavá, méně vtipná, méně tajemná" a kdovíco ještě, než role Deana. S tím naprosto nesouhlasím. Dean má svoje úžasné vlastnosti, ale to Sam taky. Jen nějak nechápu, proč to většina lidí nevidí. Sarinka, asi je to vážně tím, co jsi psala. Všichni jsou ovlivnění 1. sérii a už se to s nimi veze. sisel, ty jsi můj člověk. Opravdu jsi první kluk, o kterém vím, že ho víc zaujal Sam. | |
| | | Samabel Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10070 Age : 34 Bydlisko : Praha Nálada : Travel and explore!!! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Kterému z bratrů dáváte přednost? 13.04.08 22:50 | |
| tak neříkej všichni, protože to jsem tím svým příspěvkem zrovna, nemyslela pro mě to není o tom, která role je psaná zajímavěji...já si myslím, že obě jsou napsané úplně super ale ono je to těžký, abych se mohla vyjádřit přesně musela bych to tady popsat na několik stránek, aby vám bylo jasný, jak přesně to myslím....ach jo ale řeči o tom, že Sam je něco méně....těch se distancuju předem, to prostě neodkejvu | |
| Predmet: Re: Kterému z bratrů dáváte přednost? 13.04.08 22:53 | |
| Jannka, tak to súhlas, ešte som tuším nestretla chalana, ktorý by sa prikláňal k Samovi, a preto si ma Sisel teraz dosť šokoval. A inak som zvedavá teraz, ako to dopadne so štvrtou sériou a so Samom, pretože je dosť možné, že práve v tejto sérii sa bude môcť Sam poriadne zvýrazniť aj pre tých menej všímavejší, takže držme päste, veď asi viete, o čom hovorím.. | |
| Predmet: Re: Kterému z bratrů dáváte přednost? 13.04.08 23:12 | |
| Sarinka, bohužel mám tušení, že většina (ne-li všichni) se budou pořád držet Deana. Ale co, je to jejich věc. Jen to prostě nechápu. Samabel, já vím, jak to myslíš, neboj. Stejně jak to myslí i spousta dalších fanynek Deana. Četla jsem o něm už tolik superlativ, že mi z toho jde hlava kolem. U holek je to jasné, tam hraje svou roli i vzhled Jensena, ale u kluků vyhrává právě ta jeho vtipnost a tak.... Prostě Sam je víc přemýšlivý a to asi ostatním moc neimponuje. A proč vlastně píšeš, že Sam je něco méně? To já nikdy neřekla a ani to tak nemyslela. To, že je role Sama je "méně zajímavá, méně vtipná, méně tajemná" vyplívá z toho, co ostatní píšou o Deanovi. Bohužel. Ale nemá smysl, abych se tady nějak zastávala Sama. Vím, že tady neuspěju a byla bych rozdrcená většinou, takže mizím.... | |
| | | dion-fortune Winchester
| Predmet: Re: Kterému z bratrů dáváte přednost? 14.04.08 0:15 | |
| mne sa praveze na samovi paci to ako romzysla a pod.... ale aj tak si nepomozem proste to vyhrava u man dean s jeho tajupnostou a tym ako vsetko dusi vo vnutri a potom ked ukaze svoje pocity.... no to je nieco uzasne a to je to, co mna dostava najviac. sam chce prejavovat pocity on s tym problem nema a preto ma to u nho az tak neberie, ale u deana je to proste neobvykle..... a sam je podla mna zaujimavy, vsak ta jeho dark side a osud a vizie a vsetko.... takze neviem preco to niektore fans nevidia.... ale rozhodne nie vsetky janni. len preto, ze mame favorita dean/jensena neznamena, ze sama/jareda povazujeme za "méně zajímavá, méně vtipná, méně tajemná" to urcite nie... a aj tak si myslim, ze ti, co hovoria o deanovi v tych superlativach ho ozaj maju radi len kvoli vyzoru a to sa podla mna nerata.... to nie su true fans proste.... kazdy vidi ako vyzeras, ale len malokto vie kto si.... ja myslim, ze mi nasoch hrdinov pozname a oboch ich milujeme..... no tak ako mas ty blizsie k samovi, tak ma samabel a ja blizsie k deanovi.... je to proste tak.... kazdy z nas podla mna aspon trosicku inklinuje viac k jednemu ci druhemu.... no aj tak najlepsi su ked su spolu a na tom sa zhodujeme... neviem preco zase zainame tuto debatu, ved tu na fore zdielame rovnake nazory.... no mrzi ma rovnako ako teba, ze sam byva nedoceneny, pretoze ano zasluzi si byt rovnako oblubeny ako dean. no bohuzial niektorym ludom nevysvetlis, ze knihy sa nemaju sudit podla obalu..... | |
| | | Kaja Winchester
Počet príspevkov : 1232 Registration date : 07.01.2008
| Predmet: ............. 14.04.08 0:41 | |
| Peknu diskusiu ste to dnes rozvinuli Takže idem k sebe,ja som tu už dávno hlasovala za Deana.Takže nebudem klamať ,že za oboch,ale ani som nechcela za oboch.Aj napriek tomu že mám rada oboch je pravda že sa prikláňam na stranu Deana.Ale pozor nie som ako väčšina ktorá hlasuje za Deana len preto že je pekný a ine blbosti,ktoré su hluposti pretože u tej väčšiny sa objaví nová postava v inom seriáli a hned budú na nej nalepené aj oblepené.Takže prvá kategoria su poblaznené dievčatá,ktore preferuju tento typ.Čo sa týka mužov ktorí hlasujú za Deana väčšina z nich vidí že je dosť vtipný,baby na ňho letia a sympatický im je aj preto lebo sa naňho chcu podobať,lebo vedia že baby na taketo typy letia.Alebo v daľšiom prípade su ak takí ktorí su presne takí ako on ,preferuju ho pretože je tvrdas a ma skôr viac typických zlých mužských vlastností.A su aj ludia ktorí majú na to ine dôvody,každí niejakí iní takže je ťažke povedať ake typy ludí preferuju Deana. Za Deana som hlasovala preto ,pretože ťažko sa to vysvetluje ale mám slabosť na takýto týp ludí,teda na rovnaký ako je Dean.Ale strašnu slabosť,nielen koli nemu samotnemu ale vo viacerých filmov či serialov ked ma niekto povahu podobnej jeho aj ked som ho predtým SN nepoznala som si takýto typ ludí obľúbila -skôr nie obľubila ale mala slabosť a doteraz mám.A pri všetkých bola ta istá vec- veľká spojistosť svoju rolu zahrali unikátne ale naozaj v skutočnosti boli presne ako je Jensen-skôr ten opak Deana.A prečo Dean,ja nehovorím že som rada že sa mi viac on páči ako postava a že to tak proste chcem ale nedá sa tomu niejako ubrániť,robila som si množstvo typologických testov a vždy čo sa týka typov muža mi vyšli pre mňa takéto typy mužov ani nie v tom či sa ku mne hodia skôr v tom že mám na nich slabosť.A je to veľmi zle,veľmi zle,pretože keby som si mala vybrať a bola by som v SN s nimi tak by som si vybrala Deana lenže stavím sa o čo chcem mala by som slabosť na Deana lenže bolo by to presne naopak Sam by bol ku mne oveľa milší,ohľaduplnejší ,proste viem že s ním by som si viac rozumela aj napriek tomu že mám slabosť na Deana - u mňa to tak platí vždy Takže ja viem uplne ale uplne vyzdvihnuť aj Samove skvele stranky a podľa mňa nie je o nič horší ako Dean,ma skvele vlastností,a je veľmi zaujimavou postavou ,keby bol nezaujimavou tak sa stavím že by to bolo oveľa horšie ako je to teraz a z čoho máte vy ostatné pocit že väčšina preferuje Deana.Taktiež menej mužov sa prikláňa k Samovi a to je to čo som aj vysvetľovala prečo sa viac prikľánaju k Deanovi.Ale nájdu sa aj tu vid- sisel ktorý ho má radšej -Sama.Prikľanaju sa k nemu menej pretože vedia že ma viac umeleckejšiu povahu,slušného chalana ktorý slušne navštevoval školu,nerobí hlúposti atd.A pre mnohých je to možno nudne. Niekedy ma vie strašne naštvať Dean ked niečo čo urobí sa mi absolutne nepáči teda viem si tu situaciu napr.predstaviť v živote ale viem sa nad tým povzniesť.Dean je pre mňa:veľmi priťažlivý,skôr ten ktorého by som sa aj kusom obávala,tvarí sa navonok tvrdo ale zvnutra je dosť krechký,preto niektore veci zakryvá svojím neuveritelným vtipom,charizmatický,sarkastický ale s dobrým srdcom,len jeho osobnosť je veľmi popreplietaná a tajomná a možno aj preto je zaujimavý že je taký nerozluštitelný,dosť frajerský typ - ako to povedať proste chápete .Čo sa týka Sama:vždy ochotný pomôcť,milý,láskavý,dobrosrdečný,pratelský,zodpovedný stavia sa k veciam zodpovednejšie,tiež dobre srdce,zlatý, milučký ,tiež aj pre mňa zahadný,pôsobí viac citovo,viac myslí na druhých viac lepších vlastností ako Dean Všetko sa môže zmeniť je to možno aj len vec času ,osobnosti,a mnohých kriterii ktore určuju kto komu viac kto sedí.Ale čo sa týka toho Deana aj mňa hnevá že väčšina ho má radšej len pre výzor,ale na druhej strane si budem zase oponovať pretože Sam vyzerá tiež super.Teda mne sa osobne viac výzorovo páči Dean ale absolutne to neovplývnuje moje sympatie voči obom,čo sa týka mnoho ludí možno rozhoduje podľa výzorovej stránke asi tam bude väčšia prevaha ludí ktorým sa zvonka viac páči Dean -to nemám rada,ked je to tak | |
| | | Sponsored content
| Predmet: Re: Kterému z bratrů dáváte přednost? | |
| |
| | | | Kterému z bratrů dáváte přednost? | |
|
| Povolenie tohoto fóra: | Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
| |
| |
| |