Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

DomovDomov  HľadaťHľadať  Latest imagesLatest images  RegistráciaRegistrácia  StránkaStránka  Prihlásenie  

Kterému z bratrů dáváte přednost?

Goto down 
+41
cleo
janča
gilgy
str8tking
lentilka
Ellen
Anwiel
calla
Katuška
Mystic
lenkka
janicag
Dzowika4
Ewis
evetka
Faith
sonca12
SNAdeline
tomgellar
Soniq
CrazyD
Silvia
Zizi
sisel
funny
keksiiq
Blanka
Weronička
nirgana
Kaja
Madlen
Sarinka
SNlois
Samabel
Kristine
dion-fortune
SkreechTina
LenkaX22
janka410
bookika
Chrystelle
45 posters
Choď na stránku : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

1. Deanovi
Kterému z bratrů dáváte přednost? - Stránka 4 Vote_lcap60%Kterému z bratrů dáváte přednost? - Stránka 4 Vote_rcap
 60% [ 58 ]
2. Samovi
Kterému z bratrů dáváte přednost? - Stránka 4 Vote_lcap15%Kterému z bratrů dáváte přednost? - Stránka 4 Vote_rcap
 15% [ 14 ]
3. Nedokážu se mezi nimi rozhodnout
Kterému z bratrů dáváte přednost? - Stránka 4 Vote_lcap25%Kterému z bratrů dáváte přednost? - Stránka 4 Vote_rcap
 25% [ 24 ]
Celkom hlasov : 96

AutorSpráva
Faith
Winchester
Winchester
Faith

Počet príspevkov : 1897
Registration date : 23.02.2008

Kterému z bratrů dáváte přednost? - Stránka 4 Empty
OdoslaťPredmet: Re: Kterému z bratrů dáváte přednost?   Kterému z bratrů dáváte přednost? - Stránka 4 Empty05.06.08 18:58

dakujem za privitanie Very Happy
no jasne, aj Sam je zlaty Very Happy ale presne tak... aj vsetky tie vlastnosti,co si vymenovala... najviac sa mi paci ten jeho vztah k Samovi. ale jedno, co ma strasne nastval bolo, ako sa spraval celu 3 seriu, ake mal blbe poznamky k tomu, ze umrie, vtedy som ho nemala rada, lebo mi bolo smutno z toho, ze aky je k tomu lahostajny,ale ked zasa vedel, ze nie je nijaka cesta von a ze keby nieco porusil, tak by Sam umrel... jaj, ma to on tazke
Návrat hore Goto down
http://kristenstewart.sk
Ewis
Lovec v plienkach
Lovec v plienkach
Ewis

Počet príspevkov : 193
Nálada : Taká supernaturálska!!!
Registration date : 24.08.2008

OdoslaťPredmet: Re: Kterému z bratrů dáváte přednost?   Kterému z bratrů dáváte přednost? - Stránka 4 Empty27.08.08 16:58

No ja dávam radšej prednosť Deanovi..Je vtipnejší, zlatučký, a má auto ktroré sa mi veľmi páči..Kterému z bratrů dáváte přednost? - Stránka 4 975638 Kterému z bratrů dáváte přednost? - Stránka 4 975638 Kterému z bratrů dáváte přednost? - Stránka 4 975638..U mňa teda vyhral Dean...
Návrat hore Goto down
Dzowika4
Crossroads demon
Crossroads demon
Dzowika4

Počet príspevkov : 464
Nálada : je mi viac než fajn :D:D:D:D
Registration date : 23.08.2008

OdoslaťPredmet: Re: Kterému z bratrů dáváte přednost?   Kterému z bratrů dáváte přednost? - Stránka 4 Empty27.08.08 19:12

tak ako ja som hlasovala za Deana pretoze to hra vazne dokonale by som mu dala ze to oscarovu senu normalne ved to nemalo chybicku proste zlaty,xichtiky pekne hadze,usmievavy a niekedy aj uplackany a to vzdy mna dojme lebo on je proste zlaty ked placka ....

nooo a vlasne Deana zerem aj pre jeho strasne pekne auto a on v nom je proste sexyyy.....no to ma vzdy vie dostat.....Dean a jeho pekne auticko....hmmm...702 702 702 702 ....no dobre dost snivania:603: 603 ....ale na druhu stranu je aj sammy zlaty proste bratia Winchestrovci maju co to do seba....tak som si ich oblubila ze by som si nevedela bez nich uz predstavit den....

Ja ich zerem su vazne uzasny a nevravim o ich bratskej laske je vazne pekna...aby sa brat takto obetoval pre druheho:D Very Happy .....no krasne podla mna....je to velmi pekne vymisleny pribeh podla mna...a dali skvele herecke obsadenie....no proste number oneee!!!!!!!!!!jednoznacneee
Návrat hore Goto down
janicag
Winchester
Winchester
janicag

Počet príspevkov : 1301
Nálada : ...sick and tired...

OdoslaťPredmet: Re: Kterému z bratrů dáváte přednost?   Kterému z bratrů dáváte přednost? - Stránka 4 Empty27.08.08 20:27

DEAN.. 603 702 Ale obaja su zlati.. Kterému z bratrů dáváte přednost? - Stránka 4 430869
Návrat hore Goto down
http://community.livejournal.com/sa_tvojih_usana/
Ewis
Lovec v plienkach
Lovec v plienkach
Ewis

OdoslaťPredmet: Re: Kterému z bratrů dáváte přednost?   Kterému z bratrů dáváte přednost? - Stránka 4 Empty27.08.08 20:31

No to máš teda prawdu...žesú obaja zlatučký...Kterému z bratrů dáváte přednost? - Stránka 4 335560..Ale Dean je aj tak zlatučký a hlawne keď 705 705 705...A ešte keď sa vozína Chevy Impale ...Kterému z bratrů dáváte přednost? - Stránka 4 975638..pekné auto a k tomu čierne...
Návrat hore Goto down
lenkka
Winchester
Winchester
lenkka

Počet príspevkov : 2352
Nálada : predsvadobná
Registration date : 06.07.2008

OdoslaťPredmet: Re: Kterému z bratrů dáváte přednost?   Kterému z bratrů dáváte přednost? - Stránka 4 Empty27.08.08 21:38

Nodievčatá ja budem opponovať ja som hlasovala za Sama. Je jemnejší ,milší chápavejší,... 702 702 drool drool a proste super a samozrejme nesmieme zabudnut na Evil!Sama Kterému z bratrů dáváte přednost? - Stránka 4 284389 Kterému z bratrů dáváte přednost? - Stránka 4 284389 Kterému z bratrů dáváte přednost? - Stránka 4 316745 Kterému z bratrů dáváte přednost? - Stránka 4 316745
Ale ajj Deana mám rada je super zabavný a tie jeho vtípky. Ale aj tak u mna vyhráva Sammy
Návrat hore Goto down
Dzowika4
Crossroads demon
Crossroads demon
Dzowika4

OdoslaťPredmet: Re: Kterému z bratrů dáváte přednost?   Kterému z bratrů dáváte přednost? - Stránka 4 Empty27.08.08 22:07

lenkka moja aj pre mna bolo tazke hlasovat kto je lepsi:D ...ale u mna vyhrava vzdy Dean a je to pravda je uzasny tak isto aj jeho xichtiki neake stojia zato tyy dvaja su strasne zlaty u mna su proste na tej istej urovni .....keby som mohla berem oboch:603: 603
Návrat hore Goto down
Ewis
Lovec v plienkach
Lovec v plienkach
Ewis

OdoslaťPredmet: Re: Kterému z bratrů dáváte přednost?   Kterému z bratrů dáváte přednost? - Stránka 4 Empty28.08.08 9:01

lenkka : No to máš prawdu, aj Sammy je zlatý..A hlawne keď bol z neho démon...Ale ja mám aj tak radšej Deana..získal si ma už od zčiatku a ani to nechcem meniť..Aj keď niekedy o tom rozmýšlam..Kterému z bratrů dáváte přednost? - Stránka 4 999804 Kterému z bratrů dáváte přednost? - Stránka 4 999804 Kterému z bratrů dáváte přednost? - Stránka 4 999804...

Dzowika4 : Plne s tebou súhlasím máš prawdu...Je zlatučký a to skoro vždy...:shame: :shame: :shame:...
Návrat hore Goto down
Mystic
Pocestný duch
Pocestný duch
Mystic

Počet príspevkov : 148
Registration date : 24.07.2008

OdoslaťPredmet: Re: Kterému z bratrů dáváte přednost?   Kterému z bratrů dáváte přednost? - Stránka 4 Empty28.08.08 9:16

a ja sa ako obvykle neviem rozhodnúť.
Deana mám rada, pretože je to Dean. Má rád svojho brata, dal zaňho svoju dušu, rodina mu je nadovšetko, robí skvelé vtipy, vie sa biť a má presnú mušku Very Happy Je to proste starší brat Dean a starší bratia musia byť super
A potom je tu Sam, mladší bratríček Sammy, ktorý keď nahodí tie svoje puppy dog eyes, tak je polovica sveta vedľa o Deanovi ani nehovoriac. Páči sa mi, že má k veci taký realistickejší prístup, ale na brata nedá dopustiť. Je to proste skvelý mladší brat.
No a spolu tvoria Hell of a team, na ktorý sa tak nádherne pozerá. Postavy sa navzájom vyvažujú, každý je iný a ako celok sú skvelý Very Happy
Návrat hore Goto down
http://www.mysterygirl.xf.cz
Ewis
Lovec v plienkach
Lovec v plienkach
Ewis

OdoslaťPredmet: Re: Kterému z bratrů dáváte přednost?   Kterému z bratrů dáváte přednost? - Stránka 4 Empty28.08.08 9:21

Mystic : kráásne si to vyjadrila...Ja by som to lepšie ani nie...Sú to proste bratia, ktorý sú od začiatku skoro spolu...A to potvrdzuje aj to že Sam kvôli Deanovi aby mu pomohol nechal právo...A vždy si navzájom podali ruku, aby si pomohli...Je to krásnee, ako sa navzájom podporujú a pomahajú si...
Návrat hore Goto down
Katuška
Nevinná obeť
Nevinná obeť
Katuška

Počet príspevkov : 9
Registration date : 05.09.2008

OdoslaťPredmet: Re: Kterému z bratrů dáváte přednost?   Kterému z bratrů dáváte přednost? - Stránka 4 Empty05.09.08 20:47

Povodne som serial zacal pozeravat koli Jaredovi Very Happy ale postavu Deana som si oblubila viac.Je vtipny a k tomu neuveritelne milujem jeho spev vzdy ked je nejak scena kde spieva som hotova.Takze Dean Very Happy
Návrat hore Goto down
dion-fortune
Winchester
Winchester
dion-fortune

Počet príspevkov : 12342
Nálada : k-popovská :D
Registration date : 01.12.2007

OdoslaťPredmet: Re: Kterému z bratrů dáváte přednost?   Kterému z bratrů dáváte přednost? - Stránka 4 Empty07.09.08 10:26

Katuška: ach áno, ten jeho spev 702

Mystic: krásne napísané Kterému z bratrů dáváte přednost? - Stránka 4 214863 ja sa tiež neviem rozhodnúť- som síce deangirl, ale milujem ich oboch a ani jedného neuprednosťujem. - možno len málinko Deana 603
Návrat hore Goto down
calla
Winchester
Winchester
calla

Počet príspevkov : 1082
Registration date : 25.06.2008

OdoslaťPredmet: Re: Kterému z bratrů dáváte přednost?   Kterému z bratrů dáváte přednost? - Stránka 4 Empty07.09.08 10:45

mystic
citácia :
každý je iný a ako celok sú skvelý
Kterému z bratrů dáváte přednost? - Stránka 4 214863 Kterému z bratrů dáváte přednost? - Stránka 4 214863 Kterému z bratrů dáváte přednost? - Stránka 4 214863 Kterému z bratrů dáváte přednost? - Stránka 4 214863 k tvojmu príspevku niet co dodat... Kterému z bratrů dáváte přednost? - Stránka 4 312566
ale aj tak som zahlasovala za Deana... 603 603 702 702
Návrat hore Goto down
CrazyD
Žltočočko
Žltočočko
CrazyD

Počet príspevkov : 995
Nálada : Konecne mam DVD-cko..:D:D:D
Registration date : 19.04.2008

OdoslaťPredmet: Re: Kterému z bratrů dáváte přednost?   Kterému z bratrů dáváte přednost? - Stránka 4 Empty07.09.08 11:24

momentalne je to asi takto, ze je to 50 na 50..
obaja su fajn...zlaty... 702 702 702
a tak moje srdiecko bije pre nich... Kterému z bratrů dáváte přednost? - Stránka 4 430869 Kterému z bratrů dáváte přednost? - Stránka 4 430869 Kterému z bratrů dáváte přednost? - Stránka 4 430869
Návrat hore Goto down
Dzowika4
Crossroads demon
Crossroads demon
Dzowika4

OdoslaťPredmet: Re: Kterému z bratrů dáváte přednost?   Kterému z bratrů dáváte přednost? - Stránka 4 Empty02.10.08 0:40

ja jednoznacne davam prwednost Deanovi proste ten je uzasny.....hned si ma ziskal pohladom .... 702 ....ale on je strasne vipny,pekny,sexy,rozkosny....a mnooooho vea veci sa na nom este najdu..ale tem jeho humor na ezaplatenie...... drool .....ako sammy je tiez pekny a zlaty....noo wiacej u mna boduje Dean....ale oboch ich mam rada 603
Návrat hore Goto down
Sarinka
Diabolský admin
Diabolský admin
Sarinka

Počet príspevkov : 7654
Nálada : Sherlocked
Registration date : 29.11.2007

OdoslaťPredmet: Re: Kterému z bratrů dáváte přednost?   Kterému z bratrů dáváte přednost? - Stránka 4 Empty19.10.08 17:04

OMG, som ti až teraz všimla, že Sam má len 9 hlasov a Dean 40... affraid chúďa... 701 musíme urobiť nejakú hromadnú kampaň Podporte Sammyho !!
Návrat hore Goto down
http://sarinka.tumblr.com/
Chrystelle
Pekelný moderátor
Pekelný moderátor
Chrystelle

Počet príspevkov : 10688
Nálada : Skvělá!

OdoslaťPredmet: Re: Kterému z bratrů dáváte přednost?   Kterému z bratrů dáváte přednost? - Stránka 4 Empty19.10.08 20:25

Sarinka, přesně na tohle jsem taky dneska koukala. Kterému z bratrů dáváte přednost? - Stránka 4 132752 A jsem ráda, že nejsem sama, komu se to nelíbí. Laughing Ale na kampań je nás tady žalostně málo. Deanovi by musely narůst po celém obličeji bradavice a pak bys viděla, jak by všichni začali milovat Sama. Twisted Evil Zrazu by se poznal pravý důvod, proč je Dean tak oblíbený. Twisted Evil Laughing
Návrat hore Goto down
Anwiel
Winchester
Winchester
Anwiel

Počet príspevkov : 4325
Nálada : smíšená
Registration date : 09.04.2008

OdoslaťPredmet: Re: Kterému z bratrů dáváte přednost?   Kterému z bratrů dáváte přednost? - Stránka 4 Empty19.10.08 20:27

Tak já sem si vždycky osmítala vybírat, nikdy bych nebyla schopná říct, že mam rači Deana nebo Sammyho už jenom proto, že se odmítam rozhodovat jenom podle ksichtíků....
Návrat hore Goto down
http://www.anwiel.blog.cz
janka410
Winchester
Winchester
janka410

Počet príspevkov : 5348
Nálada : Skvělá

OdoslaťPredmet: Re: Kterému z bratrů dáváte přednost?   Kterému z bratrů dáváte přednost? - Stránka 4 Empty19.10.08 20:31

Já už tohle dávno vzdala. Prostě totálně mě to vytáčí,ale bohužel s tím nic nenaděláme. No A je mě to vážně strašně líto Kterému z bratrů dáváte přednost? - Stránka 4 71416
Návrat hore Goto down
dion-fortune
Winchester
Winchester
dion-fortune

OdoslaťPredmet: Re: Kterému z bratrů dáváte přednost?   Kterému z bratrů dáváte přednost? - Stránka 4 Empty19.10.08 20:32

no chrys ja nesúhlasím Laughing nemám rada deana kvôli tomu ako jensen vyzerá, ale kvôli tomu aká to je postava 603 no aj tak som hlasovala za oboch. v tej dobe som to ešte mala vyvážené... to si pamätám, že som bola dean girl, potom som sa začala blížiť k sam girl, ale ostalo to vyvážené a konečne som sa pred istou dobou spamätala a došlo mi, že som J2 girl a dean girl 601 no hrozné ja viem, keď ani sama nevieš, čo chceš Laughing ale tak aj teraz mám sem tam samovské obdobie 603 a pokiaľ bude kampaň tak sa rada zapojím, pretože obaja bratia si zaslúžia rovnakú pozornosť Wink
Návrat hore Goto down
Chrystelle
Pekelný moderátor
Pekelný moderátor
Chrystelle

Počet príspevkov : 10688
Nálada : Skvělá!

OdoslaťPredmet: Re: Kterému z bratrů dáváte přednost?   Kterému z bratrů dáváte přednost? - Stránka 4 Empty19.10.08 20:40

dion a to já dobře vím, že jsou i vyjímky...a že ty patříš mezi ně. Twisted Evil Laughing Však neházím všechny do jednoho pytle. Ale vem si to takhle...když si vezmeš počet hlasů v jedné anketě, kde proti sobě stáli Sam a Dean - Sam měl dejme tomu 800 hlasů a Dean 3000 hlasů. Kolik lidí z těch 3000 bys tipla, že miluje Deana jen kvůli jeho povaze? Laughing Prostě i těch pár set vyjímek, jako jsi ty, je naprosto zanedbatelné číslo. Když si vezmeš, že Dean má po celém světě miliony fanoušků a Sam z toho má tak kolem 20% a to možná i přidávám (asi určitě přidávám). Sad
Návrat hore Goto down
dion-fortune
Winchester
Winchester
dion-fortune

OdoslaťPredmet: Re: Kterému z bratrů dáváte přednost?   Kterému z bratrů dáváte přednost? - Stránka 4 Empty19.10.08 20:46

no hej, je to ozaj smutné No neviem, ale niektorí ľudia sú proste vážne divní Rolling Eyes akože ja som tiež patrične strelená a samozrejme, že nad nimi oboma slintám ohromne veľa a vykecávam sa o tom, ako sexy sú, ale nie je to to najdôležitejšie, i keď pripúšťam, že aj vzhľad spraví veľa. no a Sama mi je tiež ľúto Kterému z bratrů dáváte přednost? - Stránka 4 71416 ako vravím hocikedy ma pochytí Samovské obdobie a proste asi týždeň som normálne takmer samgirl Laughing -zvyčajne keď pozriem heart Kterému z bratrů dáváte přednost? - Stránka 4 99937 - ale tak ja vždy v anketách hlasujem za oboch. hoci mám troška bližšie k deanovi, viem, že jemu tie hlasy chýbať nebudú a niekedy dokonca zahlasujem za Sama, keď vidím ako málo má on hlasov, ale väčšinou dávam oboch, aby som bola úprimná. neviem, ale mne sa aj tak najviac páčia, keď sú spolu 702
Návrat hore Goto down
Kristine
Winchester
Winchester
Kristine

Počet príspevkov : 1538
Nálada : always great :)
Registration date : 05.01.2008

OdoslaťPredmet: Re: Kterému z bratrů dáváte přednost?   Kterému z bratrů dáváte přednost? - Stránka 4 Empty19.10.08 21:25

nerada to vravím, ale je to pravda Rolling Eyes väčšina ľudí hlasuje za Deana a vlastne hlasuje za Jensena, a mrzí ma to...
ja tu teraz nebudem tvrdiť, že sa neviem rozhodnúť...ja som mala Deana vždy trochu radšej, ale tiež dúfam, že viete že nie preto ako vyzerá, ale preto aký je...ja mám jednoducho ten typ rada 603 aj v iných seriáloch ma vždy zaujal taký ten drsný typ...
ale čo sa týka toho hlasovania, tiež som toho názoru, že dosť veľa ľudí, čo hlasujú hlasujú podľa výzoru a nie podľa postavy, o ktorú vlastne ide Rolling Eyes keby hlasovali pre postavy, Sam by mal určite viac hlasov 701
Návrat hore Goto down
Anwiel
Winchester
Winchester
Anwiel

Počet príspevkov : 4325
Nálada : smíšená
Registration date : 09.04.2008

OdoslaťPredmet: Re: Kterému z bratrů dáváte přednost?   Kterému z bratrů dáváte přednost? - Stránka 4 Empty19.10.08 21:34

Já mam radost, že u většiny lidí, co tady hlasujou vim, že hlasujou za postavu a ne za ksichtík... Ale najdou se tu i takový, který tenhle rozdíl nevidí....
Návrat hore Goto down
http://www.anwiel.blog.cz
Ellen
Žltočočko
Žltočočko
Ellen

Počet príspevkov : 694
Nálada : hope never dies...
Registration date : 23.03.2008

OdoslaťPredmet: Re: Kterému z bratrů dáváte přednost?   Kterému z bratrů dáváte přednost? - Stránka 4 Empty19.10.08 23:30

Ja som si Deana obľúbila viac hlavne preto, lebo som mala pocit, že má tú ťažšiu prácu, starať sa o celú rodinu, byť ten zodpovedný. Ja vždy inklinujem k tým, čo to majú ťažšie. Teraz, keď to má ťažké už aj Sam, začínam byť nerozhodná. Trochu. 603
Návrat hore Goto down
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: Kterému z bratrů dáváte přednost?   Kterému z bratrů dáváte přednost? - Stránka 4 Empty

Návrat hore Goto down

Návrat hore 
Strana 4 z 6Choď na stránku : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
 :: Seriál :: Postavy :: Ankety-
Prejdi na: