| Kterému z bratrů dáváte přednost? | |
|
+41cleo janča gilgy str8tking lentilka Ellen Anwiel calla Katuška Mystic lenkka janicag Dzowika4 Ewis evetka Faith sonca12 SNAdeline tomgellar Soniq CrazyD Silvia Zizi sisel funny keksiiq Blanka Weronička nirgana Kaja Madlen Sarinka SNlois Samabel Kristine dion-fortune SkreechTina LenkaX22 janka410 bookika Chrystelle 45 posters |
|
Kterému z bratrů dáváte přednost? | 1. Deanovi | | 60% | [ 58 ] | 2. Samovi | | 15% | [ 14 ] | 3. Nedokážu se mezi nimi rozhodnout | | 25% | [ 24 ] |
| Celkom hlasov : 96 | | |
|
Autor | Správa |
---|
Faith Winchester
Počet príspevkov : 1897 Age : 33 Bydlisko : Mars Registration date : 23.02.2008
| Predmet: Re: Kterému z bratrů dáváte přednost? 05.06.08 18:58 | |
| dakujem za privitanie no jasne, aj Sam je zlaty ale presne tak... aj vsetky tie vlastnosti,co si vymenovala... najviac sa mi paci ten jeho vztah k Samovi. ale jedno, co ma strasne nastval bolo, ako sa spraval celu 3 seriu, ake mal blbe poznamky k tomu, ze umrie, vtedy som ho nemala rada, lebo mi bolo smutno z toho, ze aky je k tomu lahostajny,ale ked zasa vedel, ze nie je nijaka cesta von a ze keby nieco porusil, tak by Sam umrel... jaj, ma to on tazke | |
|
| |
Ewis Lovec v plienkach
Počet príspevkov : 193 Age : 31 Bydlisko : Martin Nálada : Taká supernaturálska!!! Registration date : 24.08.2008
| |
| |
Dzowika4 Crossroads demon
Počet príspevkov : 464 Age : 31 Bydlisko : Martin Nálada : je mi viac než fajn :D:D:D:D Registration date : 23.08.2008
| Predmet: Re: Kterému z bratrů dáváte přednost? 27.08.08 19:12 | |
| tak ako ja som hlasovala za Deana pretoze to hra vazne dokonale by som mu dala ze to oscarovu senu normalne ved to nemalo chybicku proste zlaty,xichtiky pekne hadze,usmievavy a niekedy aj uplackany a to vzdy mna dojme lebo on je proste zlaty ked placka .... nooo a vlasne Deana zerem aj pre jeho strasne pekne auto a on v nom je proste sexyyy.....no to ma vzdy vie dostat.....Dean a jeho pekne auticko....hmmm... ....no dobre dost snivania:603: ....ale na druhu stranu je aj sammy zlaty proste bratia Winchestrovci maju co to do seba....tak som si ich oblubila ze by som si nevedela bez nich uz predstavit den.... Ja ich zerem su vazne uzasny a nevravim o ich bratskej laske je vazne pekna...aby sa brat takto obetoval pre druheho:D .....no krasne podla mna....je to velmi pekne vymisleny pribeh podla mna...a dali skvele herecke obsadenie....no proste number oneee!!!!!!!!!!jednoznacneee | |
|
| |
janicag Winchester
Počet príspevkov : 1301 Age : 38 Bydlisko : Spišská Nová Ves Nálada : ...sick and tired... Registration date : 23.08.2008
| |
| |
Ewis Lovec v plienkach
Počet príspevkov : 193 Age : 31 Bydlisko : Martin Nálada : Taká supernaturálska!!! Registration date : 24.08.2008
| Predmet: Re: Kterému z bratrů dáváte přednost? 27.08.08 20:31 | |
| No to máš teda prawdu...žesú obaja zlatučký... ..Ale Dean je aj tak zlatučký a hlawne keď ...A ešte keď sa vozína Chevy Impale ... ..pekné auto a k tomu čierne... | |
|
| |
lenkka Winchester
Počet príspevkov : 2352 Age : 36 Bydlisko : kdekoľvek s mojim supermanom Nálada : predsvadobná Registration date : 06.07.2008
| Predmet: Re: Kterému z bratrů dáváte přednost? 27.08.08 21:38 | |
| | |
|
| |
Počet príspevkov : 464 Age : 31 Bydlisko : Martin Nálada : je mi viac než fajn :D:D:D:D Registration date : 23.08.2008
| Predmet: Re: Kterému z bratrů dáváte přednost? 27.08.08 22:07 | |
| lenkka moja aj pre mna bolo tazke hlasovat kto je lepsi:D ...ale u mna vyhrava vzdy Dean a je to pravda je uzasny tak isto aj jeho xichtiki neake stojia zato tyy dvaja su strasne zlaty u mna su proste na tej istej urovni .....keby som mohla berem oboch:603: | |
|
| |
Ewis Lovec v plienkach
| Predmet: Re: Kterému z bratrů dáváte přednost? 28.08.08 9:01 | |
| lenkka : No to máš prawdu, aj Sammy je zlatý..A hlawne keď bol z neho démon...Ale ja mám aj tak radšej Deana..získal si ma už od zčiatku a ani to nechcem meniť..Aj keď niekedy o tom rozmýšlam.. ... Dzowika4 : Plne s tebou súhlasím máš prawdu...Je zlatučký a to skoro vždy...:shame: :shame: :shame:... | |
|
| |
Mystic Pocestný duch
Počet príspevkov : 148 Age : 34 Bydlisko : Senica Registration date : 24.07.2008
| Predmet: Re: Kterému z bratrů dáváte přednost? 28.08.08 9:16 | |
| a ja sa ako obvykle neviem rozhodnúť. Deana mám rada, pretože je to Dean. Má rád svojho brata, dal zaňho svoju dušu, rodina mu je nadovšetko, robí skvelé vtipy, vie sa biť a má presnú mušku Je to proste starší brat Dean a starší bratia musia byť super A potom je tu Sam, mladší bratríček Sammy, ktorý keď nahodí tie svoje puppy dog eyes, tak je polovica sveta vedľa o Deanovi ani nehovoriac. Páči sa mi, že má k veci taký realistickejší prístup, ale na brata nedá dopustiť. Je to proste skvelý mladší brat. No a spolu tvoria Hell of a team, na ktorý sa tak nádherne pozerá. Postavy sa navzájom vyvažujú, každý je iný a ako celok sú skvelý | |
|
| |
Ewis Lovec v plienkach
| Predmet: Re: Kterému z bratrů dáváte přednost? 28.08.08 9:21 | |
| Mystic : kráásne si to vyjadrila...Ja by som to lepšie ani nie...Sú to proste bratia, ktorý sú od začiatku skoro spolu...A to potvrdzuje aj to že Sam kvôli Deanovi aby mu pomohol nechal právo...A vždy si navzájom podali ruku, aby si pomohli...Je to krásnee, ako sa navzájom podporujú a pomahajú si... | |
|
| |
Katuška Nevinná obeť
Počet príspevkov : 9 Age : 34 Bydlisko : okolie PN :-D Registration date : 05.09.2008
| Predmet: Re: Kterému z bratrů dáváte přednost? 05.09.08 20:47 | |
| Povodne som serial zacal pozeravat koli Jaredovi ale postavu Deana som si oblubila viac.Je vtipny a k tomu neuveritelne milujem jeho spev vzdy ked je nejak scena kde spieva som hotova.Takze Dean | |
|
| |
dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 34 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Kterému z bratrů dáváte přednost? 07.09.08 10:26 | |
| Katuška: ach áno, ten jeho spev Mystic: krásne napísané ja sa tiež neviem rozhodnúť- som síce deangirl, ale milujem ich oboch a ani jedného neuprednosťujem. - možno len málinko Deana | |
|
| |
calla Winchester
Počet príspevkov : 1082 Age : 32 Bydlisko : Taká malá dedinka v BB kraji Registration date : 25.06.2008
| Predmet: Re: Kterému z bratrů dáváte přednost? 07.09.08 10:45 | |
| | |
|
| |
CrazyD Žltočočko
Počet príspevkov : 995 Age : 34 Bydlisko : Gelnica Nálada : Konecne mam DVD-cko..:D:D:D Registration date : 19.04.2008
| Predmet: Re: Kterému z bratrů dáváte přednost? 07.09.08 11:24 | |
| | |
|
| |
| Predmet: Re: Kterému z bratrů dáváte přednost? 02.10.08 0:40 | |
| ja jednoznacne davam prwednost Deanovi proste ten je uzasny.....hned si ma ziskal pohladom .... ....ale on je strasne vipny,pekny,sexy,rozkosny....a mnooooho vea veci sa na nom este najdu..ale tem jeho humor na ezaplatenie...... .....ako sammy je tiez pekny a zlaty....noo wiacej u mna boduje Dean....ale oboch ich mam rada | |
|
| |
Sarinka Diabolský admin
Počet príspevkov : 7654 Age : 36 Bydlisko : Cardiff, UK Nálada : Sherlocked Registration date : 29.11.2007
| Predmet: Re: Kterému z bratrů dáváte přednost? 19.10.08 17:04 | |
| OMG, som ti až teraz všimla, že Sam má len 9 hlasov a Dean 40... chúďa... musíme urobiť nejakú hromadnú kampaň Podporte Sammyho !! | |
|
| |
Chrystelle Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10688 Age : 47 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Kterému z bratrů dáváte přednost? 19.10.08 20:25 | |
| Sarinka, přesně na tohle jsem taky dneska koukala. A jsem ráda, že nejsem sama, komu se to nelíbí. Ale na kampań je nás tady žalostně málo. Deanovi by musely narůst po celém obličeji bradavice a pak bys viděla, jak by všichni začali milovat Sama. Zrazu by se poznal pravý důvod, proč je Dean tak oblíbený. | |
|
| |
Anwiel Winchester
Počet príspevkov : 4325 Age : 35 Bydlisko : Praha Nálada : smíšená Registration date : 09.04.2008
| Predmet: Re: Kterému z bratrů dáváte přednost? 19.10.08 20:27 | |
| Tak já sem si vždycky osmítala vybírat, nikdy bych nebyla schopná říct, že mam rači Deana nebo Sammyho už jenom proto, že se odmítam rozhodovat jenom podle ksichtíků.... | |
|
| |
janka410 Winchester
Počet príspevkov : 5348 Age : 54 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Kterému z bratrů dáváte přednost? 19.10.08 20:31 | |
| Já už tohle dávno vzdala. Prostě totálně mě to vytáčí,ale bohužel s tím nic nenaděláme. A je mě to vážně strašně líto | |
|
| |
dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 34 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Kterému z bratrů dáváte přednost? 19.10.08 20:32 | |
| no chrys ja nesúhlasím nemám rada deana kvôli tomu ako jensen vyzerá, ale kvôli tomu aká to je postava no aj tak som hlasovala za oboch. v tej dobe som to ešte mala vyvážené... to si pamätám, že som bola dean girl, potom som sa začala blížiť k sam girl, ale ostalo to vyvážené a konečne som sa pred istou dobou spamätala a došlo mi, že som J2 girl a dean girl no hrozné ja viem, keď ani sama nevieš, čo chceš ale tak aj teraz mám sem tam samovské obdobie a pokiaľ bude kampaň tak sa rada zapojím, pretože obaja bratia si zaslúžia rovnakú pozornosť | |
|
| |
Chrystelle Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10688 Age : 47 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Kterému z bratrů dáváte přednost? 19.10.08 20:40 | |
| dion a to já dobře vím, že jsou i vyjímky...a že ty patříš mezi ně. Však neházím všechny do jednoho pytle. Ale vem si to takhle...když si vezmeš počet hlasů v jedné anketě, kde proti sobě stáli Sam a Dean - Sam měl dejme tomu 800 hlasů a Dean 3000 hlasů. Kolik lidí z těch 3000 bys tipla, že miluje Deana jen kvůli jeho povaze? Prostě i těch pár set vyjímek, jako jsi ty, je naprosto zanedbatelné číslo. Když si vezmeš, že Dean má po celém světě miliony fanoušků a Sam z toho má tak kolem 20% a to možná i přidávám (asi určitě přidávám). | |
|
| |
dion-fortune Winchester
| Predmet: Re: Kterému z bratrů dáváte přednost? 19.10.08 20:46 | |
| no hej, je to ozaj smutné neviem, ale niektorí ľudia sú proste vážne divní akože ja som tiež patrične strelená a samozrejme, že nad nimi oboma slintám ohromne veľa a vykecávam sa o tom, ako sexy sú, ale nie je to to najdôležitejšie, i keď pripúšťam, že aj vzhľad spraví veľa. no a Sama mi je tiež ľúto ako vravím hocikedy ma pochytí Samovské obdobie a proste asi týždeň som normálne takmer samgirl -zvyčajne keď pozriem heart - ale tak ja vždy v anketách hlasujem za oboch. hoci mám troška bližšie k deanovi, viem, že jemu tie hlasy chýbať nebudú a niekedy dokonca zahlasujem za Sama, keď vidím ako málo má on hlasov, ale väčšinou dávam oboch, aby som bola úprimná. neviem, ale mne sa aj tak najviac páčia, keď sú spolu | |
|
| |
Kristine Winchester
Počet príspevkov : 1538 Age : 35 Bydlisko : Považská Bystrica Nálada : always great :) Registration date : 05.01.2008
| Predmet: Re: Kterému z bratrů dáváte přednost? 19.10.08 21:25 | |
| nerada to vravím, ale je to pravda väčšina ľudí hlasuje za Deana a vlastne hlasuje za Jensena, a mrzí ma to... ja tu teraz nebudem tvrdiť, že sa neviem rozhodnúť...ja som mala Deana vždy trochu radšej, ale tiež dúfam, že viete že nie preto ako vyzerá, ale preto aký je...ja mám jednoducho ten typ rada aj v iných seriáloch ma vždy zaujal taký ten drsný typ... ale čo sa týka toho hlasovania, tiež som toho názoru, že dosť veľa ľudí, čo hlasujú hlasujú podľa výzoru a nie podľa postavy, o ktorú vlastne ide keby hlasovali pre postavy, Sam by mal určite viac hlasov | |
|
| |
Anwiel Winchester
Počet príspevkov : 4325 Age : 35 Bydlisko : Praha Nálada : smíšená Registration date : 09.04.2008
| Predmet: Re: Kterému z bratrů dáváte přednost? 19.10.08 21:34 | |
| Já mam radost, že u většiny lidí, co tady hlasujou vim, že hlasujou za postavu a ne za ksichtík... Ale najdou se tu i takový, který tenhle rozdíl nevidí.... | |
|
| |
Ellen Žltočočko
Počet príspevkov : 694 Age : 54 Bydlisko : SR Nálada : hope never dies... Registration date : 23.03.2008
| Predmet: Re: Kterému z bratrů dáváte přednost? 19.10.08 23:30 | |
| Ja som si Deana obľúbila viac hlavne preto, lebo som mala pocit, že má tú ťažšiu prácu, starať sa o celú rodinu, byť ten zodpovedný. Ja vždy inklinujem k tým, čo to majú ťažšie. Teraz, keď to má ťažké už aj Sam, začínam byť nerozhodná. Trochu. | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: Kterému z bratrů dáváte přednost? | |
| |
|
| |
| Kterému z bratrů dáváte přednost? | |
|