| Naše "supernatural" sny | |
|
+49sunshine str8tking Fay Husitka kaja666 12NicolAlysska lentilka Lirael Ellen cleo evetka janicag Peter67 bareness lenkka Ewis Dzowika4 sonca12 Anwiel Zizi Lex calla nikita Violet FeeBee Faith wiktoriano Pa001 dzajnisko keksiiq CrazyD Soniq sisel Silvia bookika aryana7 Kristine jana7413 Ettie LenkaX22 SkreechTina Samabel Madlen Kaja SNlois Sarinka Weronička janka410 dion-fortune 53 posters |
|
Autor | Správa |
---|
Weronička Winchester
Počet príspevkov : 2213 Age : 33 Bydlisko : momentálne ani sama netuším... Nálada : VON Z VODY! Registration date : 11.02.2008
| |
| |
dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 34 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Naše "supernatural" sny 16.03.08 12:44 | |
| SkreechTina: no zaujimavy to sen oko za oko, zub za zub... no teeda drsnacka riadne | |
|
| |
Sarinka Diabolský admin
Počet príspevkov : 7654 Age : 36 Bydlisko : Cardiff, UK Nálada : Sherlocked Registration date : 29.11.2007
| Predmet: Re: Naše "supernatural" sny 16.03.08 16:41 | |
| Tak mne sa dnes konečne čosi prisnilo, niečo len o SN..veľmi si to tak dobre nepamätám, ale viem, že to bola ďalšia epka, nová...som si ju stiahla a zistila, že je akási divná volala sa Slunce, seno a Supernatural... Boli tam akási dve deti, démoni s červenými očami a tiež piráti alebo čo..viem, že som na ňu robila titulky so SNlois a Jannkou a mali sme tiež aj pustené Slunce, seno a niektoré texty kopírovali, aby sme to nemuseli prekladať.. fakt tomu nechápem..keď som tú epku pozerala, hovorila som si, že je to akési divné, že to nemôže byť SN, pretože som tam ani nevidela Dean a Sama a pokladala som ju za najhoršiu...hmmm, ale tak aspoň niečo, no nie..nabudúce tam snáď budú aj a bude to dávať aspoň trocha viac zmysel.. | |
|
| |
SkreechTina Winchester
Počet príspevkov : 2962 Age : 36 Bydlisko : Bratislava-Dúbravka Nálada : dovolenková Registration date : 27.01.2008
| Predmet: Re: Naše "supernatural" sny 16.03.08 16:49 | |
| | |
|
| |
Weronička Winchester
Počet príspevkov : 2213 Age : 33 Bydlisko : momentálne ani sama netuším... Nálada : VON Z VODY! Registration date : 11.02.2008
| Predmet: Re: Naše "supernatural" sny 16.03.08 19:24 | |
| | |
|
| |
Madlen Winchester
Počet príspevkov : 2053 Age : 33 Bydlisko : Nový Jičín Nálada : :) Registration date : 11.12.2007
| Predmet: Re: Naše "supernatural" sny 16.03.08 19:29 | |
| | |
|
| |
SNlois Winchester
Počet príspevkov : 3035 Age : 32 Bydlisko : Jablonec nad Nisou Nálada : po každe epizodě na Bohnice a tady na foru na prášky na uklidnění...:D Registration date : 11.12.2007
| Predmet: Re: Naše "supernatural" sny 16.03.08 19:31 | |
| | |
|
| |
dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 34 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Naše "supernatural" sny 16.03.08 19:43 | |
| | |
|
| |
janka410 Winchester
Počet príspevkov : 5348 Age : 54 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Naše "supernatural" sny 16.03.08 22:37 | |
| | |
|
| |
dion-fortune Winchester
| Predmet: Re: Naše "supernatural" sny 17.03.08 14:51 | |
| takze este k sarinke no to ma odrovnalo, to bolo ozaj uzasne ale tak mne sa snivali dokonca az tri sny vcera, ale len dva sa tykali sen, ale co je najdolezitejsie v jednom sme zase boli cela banda ja som vedela, ze to dokazem takze snivalo sa mi, ze sme mali nieco ako creation con v bratislave a sarinka o tom informovala na fore a my sme sa zacali zgroupovat, ze kto teda ide a najdem vas tu teraz vsetkych vypisovat, ale proste totalne vsetci ste tam mali nicky napisane na zozname, ktory sem prisppievate a dokonca aj milleniumfalcon ja si to zivo pametam lebo som bola na nete a citala som si vas tam, ze kto idete a vsetci ste tam boli ja som sa hned prihlasila tiez a teda najprv sme mali este den predtym stretko v blave aby sme sa vsetci stretli hodili pokec a potom mali na druhy den o to viac srandy. ubytovany sme boli v takom peknom hoteli aj s bazenom a pametam, ze sme sa don navzajom hadzali a uplne sme blbli stastim, ze zajtra sa s nimi stretneme, akoze ozaj to bola sranda no a na druhy den sme teda sli na ten con. najprv nam tam dosiel eric samozrejme bolo tam dost vela ludi, ale nasa skupinka prevladala a tak sme ho tam spovedali, ze ako to mieni s deanom poriesit v 4 serka a co bude so samom a podobne, lebo toto sa odohravalo uz po odvysielani tych styrok epok, co maju prijst. akoze chudak ani nestihal odpovedat na vsetky nase otazky no a potom dosli J2 spolocne to myslim, ze bolo na tom sne naj, ze tam boli obaja naraz a nie oddelene a kecali sme a kecali a oni perlili a prelili, skratka ako CC ozaj boli strasne zlatiiiiiiiiii no a potom este dosla aj samntha ferris, kattie cassidy, lauren cohan, alona tal, jim beaver a aj frederic lehne ale ti tam boli len tak na chvilu a po dvojkach tiez. samantha s alonou, kattie s lauren a jim s fredercom. (skoda ze jeffrey tam nebol ) no a po cone bola este autogramiada a potom sme sa vratili na hotel a ja som sa zobudila ale tak sen bol uzasny, ak by som to mala vsetko dopodrobna opisovat, som tu do rana, ale bolo to uzasne... ja si mnohe tie ich perly ani uz nepametam, ale viem, ze tam kecali o natacani tych epok tretej serky a strasne sme sa na tom rehlili ozaj bohove to bolo no a druhy sen sa tykal zaverecneho dielu tretej serky. neviem o com bol, ale viem, ze som ho videla a sla som do skoly potom a cela som bola uplakana a kazdy sa ma pytal, ze co mi je, ale ja som nikomu nic nepovedala, len som mala strasnu depku a stale som len opakovala dean,dean, dean... no akoze ozaj si nemyslim, ze to teda skoncilo dobre v mojom sne to bolo hrozne..... | |
|
| |
SNlois Winchester
Počet príspevkov : 3035 Age : 32 Bydlisko : Jablonec nad Nisou Nálada : po každe epizodě na Bohnice a tady na foru na prášky na uklidnění...:D Registration date : 11.12.2007
| Predmet: Re: Naše "supernatural" sny 17.03.08 15:41 | |
| | |
|
| |
Sarinka Diabolský admin
Počet príspevkov : 7654 Age : 36 Bydlisko : Cardiff, UK Nálada : Sherlocked Registration date : 29.11.2007
| Predmet: Re: Naše "supernatural" sny 17.03.08 15:46 | |
| Páni, ten tvoj sen dion.. ..kiež by sa čosi také stalo skutočnosťou, ale fakt o tom môžeme len snívať, k nám nikdy neprídu.. Tak ti ten sen závidím, odkiaľ na ne vždy chodíš.. | |
|
| |
Samabel Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10070 Age : 34 Bydlisko : Praha Nálada : Travel and explore!!! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Naše "supernatural" sny 17.03.08 15:52 | |
| teda, ty máš takový super supernatural sny ... a zase Group i když to poslední o Deanovi ale jinak krásný sen tak já vám řeknu...konečně se i mě něco zdálo o SN pořádnýho....no pořádnýho až si přečtete, co se mi zdálo, tak teda tak hroznej sen ....nechápu, proč to nemůže být něco milého prostě... odehrávalo se to v jedné epce SN...ta epka byla fiktivní, ale v tom snu mi připadalo, že je to opravdová část, myslím, že nějaký díl z druhý řady... no a v tom snu se teda kluci jako obyčejně vyšetřovali a dělali to co umí nejlíp...no a pak tam byla taková místnost a najednou byla celá pobořená a vůbec zničená....no a byl tam nějaký padouch...a Samovi pak spadl na nohu trám a nemohl se hábat...Dean ho odtamtud chtěl dostat a bylo vidět, jak má sám nějaké problémy se zraněními a oba bojovali s tím zloduchem... no a když se dobojovalo, tak Deanovi se nějak podařilo odstranit tu kládu a Dean pomohl Samovi vydrápat se na nohy a přesvědčoval se jestli může jít......no a Dean pak na něj tak chvíli zvláštně koukal, pak tam přiběhl njaký chlap..to vůbec nevím co byl zač, jen že byl hodný...... a Dean se zastavil a pak byl jako záběr na jeho chodidlo a těsně nad patou měl obrovskou sečnou ránu, která se táhla asi do poloviny tý kosti.... a Dean se pak jako zhroutil na zem, pak jsem znova viděla tu sečnou ránu a krev a ten jeho výraz bolesti ..... a Samův nevěřícný výraz a pak jsem se probudila ....to bylo tak hrozný | |
|
| |
Sarinka Diabolský admin
| Predmet: Re: Naše "supernatural" sny 17.03.08 15:56 | |
| Samabel, ty Dean týraš tuším aj vo sne... | |
|
| |
dion-fortune Winchester
| Predmet: Re: Naše "supernatural" sny 17.03.08 17:32 | |
| | |
|
| |
LenkaX22 Winchester
Počet príspevkov : 1639 Age : 39 Bydlisko : Sereď Nálada : look at me.... i´m happy :D Registration date : 03.12.2007
| |
| |
janka410 Winchester
Počet príspevkov : 5348 Age : 54 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Naše "supernatural" sny 17.03.08 20:49 | |
| | |
|
| |
dion-fortune Winchester
| Predmet: Re: Naše "supernatural" sny 17.03.08 20:57 | |
| | |
|
| |
Počet príspevkov : 10070 Age : 34 Bydlisko : Praha Nálada : Travel and explore!!! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Naše "supernatural" sny 18.03.08 16:18 | |
| no já i teda myslím, že v povídce je to něco trochu jinýho, ale když to vidíte ve snu, tak jako "naživo" obrazově....teda musím říct, že ten sen byl dost šokující...a kdyby to třeba nějak hezky končilo, ale já se musím vzbudit zrovna, když už to Dean bolestí nemohl vydržet....aj, kdybyste viděli ten záběr na tu zraněnou nohu...brr, ještě te%d to mám v hlavě a že ho mučím i ve snu... ..já za to nemůžu....já bych taky chtěla nějakej srdíčkovej a na povzbuzení nálady a místo toho mám takový infarktový | |
|
| |
bookika Winchester
Počet príspevkov : 1748 Age : 31 Bydlisko : Košice Registration date : 05.12.2007
| Predmet: Re: Naše "supernatural" sny 18.03.08 17:12 | |
| | |
|
| |
| Predmet: Re: Naše "supernatural" sny 18.03.08 18:01 | |
| | |
|
| |
bookika Winchester
Počet príspevkov : 1748 Age : 31 Bydlisko : Košice Registration date : 05.12.2007
| Predmet: Re: Naše "supernatural" sny 18.03.08 19:00 | |
| ona je na tom uz tak, ze jej strasne vadi aj toto forum, a dokonca je tak zufala, ze mi povedala ze nabuduce si sn pozrie a najblizsia cast bude 2.20 a ja pritom budem revat ako male decko a som zvedava co to urobi s nou ale zas to peklo asi aj sn zaradi medzi "skarede filmy" | |
|
| |
Kaja Winchester
Počet príspevkov : 1232 Registration date : 07.01.2008
| Predmet: Re: Naše "supernatural" sny 18.03.08 20:50 | |
| Bookika: Gratulujem k tvojmu snu .Znel super.Aj ja už chcem niejaký.Mne To ešte pripomenulo Wendiga,ked všetci utekali a ten mladý chalan sa potkol alebo neviem proste spadol a Sam mu rýchlo pomohol | |
|
| |
Ettie Winchester
Počet príspevkov : 1500 Age : 35 Bydlisko : in the arms of the angel Nálada : falling out of a perfect dream coming out of the blue.. Registration date : 13.01.2008
| Predmet: Re: Naše "supernatural" sny 20.03.08 7:56 | |
| | |
|
| |
SNlois Winchester
| Predmet: Re: Naše "supernatural" sny 20.03.08 8:47 | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: Naše "supernatural" sny | |
| |
|
| |
| Naše "supernatural" sny | |
|